עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by sherlock1212,

אתמול שחקתי כמה שעות מלאתי את כל הכוכבים(שלושה כוכבים על הקסדה ) וקיבלתי שתי מדליות מישהו יודע מה זה המדליות האלה?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  2. Started by tidan26,

שלום! יש לי מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה פרימיום 64 ביט לאחר התקנה של כל משחק מופיע לי ההודעה הבאה: כיצד אני פותר את הבעיה?... ??? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  3. ללא הגנת הקבצים של Denuvo ועם תמחור תחרותי, כותר האינדי המסוגנן מסתמן בתור להיט ענקי לכתבה

4. Started by הוגו היד,

יש לי רק שני משחקים מותקנים במחשב: the suffering ו madden nfl 2004 ופתאום שניהם לא עובדים אני מקבל הודעת שגיאה שקובץ ההפעלה (mainapp.exe לדו) נתקל בבעיה ועליו להיסגר מה זה יכול להיות, לא התקנתי כלום ואין לי חיבור לאינטרנט במחשב הזה מה זה יכול להיות? יש לי השערה של וירוס אבל אנטי וירוס מעודכן לא גילה כלום

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  5. Started by coorva,

מנסה להשיג את המשחק ולא מוצא. אשמח לקבל עזרה. ( מתכוון ל- MANHUNT הראשון שיצא בשנת 2004 ) תודה

6. משחקים בסגנון GTA\מאפיה\הסנדק או משחקי אסטרטגיה C&C ובסגנון כזה.. או משחקים כמו הנסיך הפרסי תודה

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  7. nfsc_demo.exe has encountered a problem and needs to close התקנתי מחדש דרייבר והתקנתי את הגירסא אחרונה DX9C ויש לי G965 ואיפה אני יכול לקבל עזרה בEA

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  8. Started by Mortar,

רציתי לדעת אם מישהו פה משחק AGE OF KINGS המורחב... משחק ההמשך לAGE OF EMPIRES הקלאסי, מה אתם חושבים על המשחק ? אהבתם אותו ? ומה אתם חושבים על המחשק החדש AGE OF MYTHOLOGY. 8)

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  9. הגעתי לשלב של התיאטרון לנקודה שבה אני שולח אחד מהצוות לפרוץ את המחשב (הוא עומד וחשוף לירי) אני והשני מנסים לחפות עליו מהצדדים עם הכמות הבלתי נגמרת של הטרוריסטים. הם נמצאים בכל מקום,גם בקומות הגבוהים (תאי צפיה פרטיים למעלה) ואני לא מצליח לעבור את זה. מה לא ניסיתי,טקטיקה של רימוני עשן להסוות את פורץ המחשבים ,רימונים. איכשהו אני מצליח לעבור את הגל הראשון,הגל השני שהטרוריסטים עושים סנפלינג מהתקרה פוסל אותי כי הם הורסים את המחשב . למישהו רעיון? תודה.

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  10. Started by avivlevy,

אני ממש בהתחלה אחרי שאני נוחת, אוסף את החיילים שלי ואנחנו מסגים משהו שעולה לאוויר.... ואז אני צריך למצוא את "דורון"...... מה אני עושה שם? לאן ללכת?

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  11. Started by amit123,

שלום! משום מה כשאני בא לשחק במולטי(יש לי מקורי...)המשחק לא נכנס וכותב לי את הסנד דונט סנד...(זה קרה לי גם בסינגל,אבל אחרי שהתקנתי מחדש זה נפתר שם...) מה אני יכול לעשות?(כבר שיחקתי בזה פעם...פשוט סיימתי אותו ועכשיו רציתי לשחק שוב....פעם זה לא עשה בעיות...) נ.ב כבר שכחתי כמה בלתי נסבל זה לשחק בשלבים הראשונים של הסינגל(fps נמוך טילים....לפעמים אפילו פחות מ-10 בלי סיבה מיוחדת...)...מישהו יודע אם עובדים על פאץ'?

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  12. חייב הסבר דחוף איך להתקין תמישחק אני לא מבין איך!!!! חשבתי זה התקנה רגילה כמו פיפ'א ניד פור ספיד אבל זה בקובץ אוינרר והוא לא מבקש סי די 2 לא כלום!! חייב הסבר מלא איך להתקין בבבקשה!! תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  13. Started by elad76,

אני פשוט לא יודע מה לעשות... אני צריך לתקוף את הכוכב אבל המשחק לא נותן לי,אלה מודיע לי משהו.. ממה שהוא מודיע לי הבנתי שDARTH VADER צריך להגיע לשם אבל אני לא מוצא אותו:

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  14. Battlefield 2142 - PC Crysis יש לי כרטיס 6800GT AGP האם הוא יריץ את המשחק טוב יש איזה גרף שמראה את הדברים האלה? תודה רבה זאביק

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  15. Started by david32,

ראיתי את הדמו ובאה השאלה שלדעתי היא אחת החשובות: מה לעזאזל הקטע במשחק הזה? אולי יש עלילה אבל המשחקיות נראה על הפנים. זאת אומרת אתה הולך - הורג יצורים - ממשיך ללכת -הורג עוד יצור וכול הריגה כזאת לוקחת זמן. אם אתם רוצים להגיד שמה שאני מתאר זה משחק רגיל אז אני אומר שלא! אני מנסה להעביר את העיקרון של המשחק שזה פשוט לעבור מטר ולדעת כבר שאתה הולך להתמודד נגד מפלצת ולהמשיך ככה - מזכיר טיפה משחקי מכות כמו טייקן ומורטאל קומבט => תמיד הרגשתי שעבר זמנם.

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  16. Started by Impreza,

עברתי את ה 2 משחקים הראשונים בסדרה והם טובים מאוד! אני חולה על המשחקים האלה בקיצור נתקעתי בשלישי בבית חולים שהכל נהפך לדם וכל זה, נתקעתי בחדר כזה עם 7 מיטות משהו כזה במרתף למטה ואני לא יודע מה לעשות היה לי כבר את הטלפון הזה שהיא אומרת יומהולדת... וגם לקחתי דוגמית דם מזה שתלו אותו ומטפטף ואני צריך לקחת לנייר הזה, ועכשיו אני לא יודע מה עושים בבקשה תעזרו מי שיודע

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  17. Started by Fat_Fred,

הבעיה שלי כזו: התקנתי DEAD SPACE, מבחינת וידאו המשחק פועל חלק ללא קירטועים כלל, אבל הסאונד נתקע כל הזמן וחוזר על עצמו ולפעמים גם לא מסונכרן עם הוידאו ומדלג על קטעים... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  18. Started by ori24,

שלום לכולם, שאני מפעיל את המשחק אז יש סאונד רגיל אם זה באות של NVIDIA ושל 2K GAMES בהתחלה וגם בתפריט עצמו ובסרט הפתיחה של המשחק יש סאונד רגיל. אך שהמשחק עולה אחרי סרט הפתיחה ומגיע לקטע של הים אז אין סאונד בכלל וגם שמתקדמים במשחק הסאונד נעלם כליל. יש לי WINDWOS 7. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  19. Started by Screw_Master,

http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=106126&page=0 אפ'חד, גם לא עורך דין סוג ב' כמו הבחור הזה, לא הולך למנוע ממני לשחק במשחקי מחשב, גם אלימים, ולהינות מזה

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  20. מאז שקניתי מסך LCD המשחק מרצד לי על המסך וזה מעצבןןןן.... זה קורה רק לי או שזה ככה באג במשחק? ניתי להוריד רזולוציות ותדר רענון אבל עדיין זה מרצד טיפה ולא רואים חלק....

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by Eli100,

שלום, קניתי את המשחק מאיזה אתר בחול (אני וחבר) הורדתי אותו דרך EADM התקנתי עידכנתי וכל מה שצריך כמובן גם את punk buster עכשיו יש לי בעיות בחיבור... אני נכנס למשחק רושם שם סיסמא נכנס וזה מגיע עד לאיפה שהרשימה של הסרברים ושאני לוחץ "serch" הוא טוען מלא זמן בלי להפסיק שאני עושה cancel ואז שוב serch זה ממשיך כמו מיקודם או שהוא רושם לי "failed to connect to ea online" מה שמוזר פה זה שבלילה תמיד אני מצליח להתחבר (בסביבות 00:00) וגם בבוקר לפעמים - ובצהריים כבר 3 ימים אני לא מצליח יש לי ראוטר חבר שלי נכנס למשתמש שלי ואצלו זה לא כככה בזק חוסמים פורטים?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  22. אהלן אנשים...מקווה שתהיה לכם סבלנות לקרוא הכל.... יש לי את המשחק הזה ב2 מחשבים בבית ששניהם מחוברים לאותו מודם בכבלים ומעבירים נתונים ב600K בערך...תודות לאותו מודם בכבלים שהם מחוברים אליו עכשיו במשחקים אחרים של רשת שאני עושה משחק של מחשב אחד נגד המחשב השני אז אין לי פינג (כל עוד שזה מה שאני מתכוון) זאת אומרת שאם אני זז במחשב אחד עם הדמות המחשב השני רואה אותי זז חלק ובלי לחכות שניה ואותו דבר אם המחשב השני זז אני רואה אותו זז באותה שניה אבל במשחק Soldier of Fortune במחשב אחד אני רואה את התנועה של השחקן השני חלקה ובמחשב השני אני רואה את התנועה של השחקן השני בקפיצות כאלו ויש לי גם פינג שזה נראה לי מה שגורם לזה ואין לי מושג למה יש לי פינג עם 600K בשניה והרי אני משחק במשחק רשת…

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  23. Started by ZorD,

כתבתי את זה כבר במקום אחר (אחד הפורומים של CS..) ולא היה לי כוח לתרגם לעיברית, סילחו לי *החולי CS האלה לא עזרו לי במיוחד, לכן אנסה את מזלי כאן Hello to all! I have an annoying problem with the view system in game time i'll describe it: i'm opening a server, no matter what map, i'm playing with people or bots and when i'm dead (it happens alot) i can watch every body else playing (that are not dead yet..) right? well.. not right.. when i'm trying to watch my team players i'm able to, but when i'm trying to watch the other team players i'm not able to. how can i fix that? maybe i messed up something in the console? or in the settings of the game\server? please h…

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  24. Started by yossi21,

מידי פעם אני מקבל הודעות כאלה שאני צריך לקרוא אותם ע"י הפעולה USE, עכשיו הבעיה היא שלא משנה איזה כפתור אני מגדיר ב- Options זה לא מגיב לי כאילו לא לחצתי על כלום. ואני לא יכול לקרוא את ההודעות, יש למישהו מושג מה עושים? כי אני תקוע עכשיו באיזה שלב והתאספו לי 33 הודעות מתחילת המשחק ואני חייב לקרוא אותם כי אני בטוח שזה יעזור לי לעבור את המקום שאני תקוע בו. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  25. Started by st0m,

שלום לכולם .... מאיפה אני יכול להשיג קראק למשחק need for speed most wanted ?? ובבקשה תביאו לינקים .... זה מאוד חשוב !!!!!!

• 3 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.