משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
Can't run 16-bit Windows program שלחצתי על ינסטול באוטו רן הוא כתב לי את זה יש לי כרטיס מסך ATi Rage 128 32Mb בבקשה אני עובד עצות מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, אין לי במשחק את הרזולוציה המקסימלית למסך שלי, שהיא - 1680 על 1050. איך ניתן לסדר זאת .. תודה.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
Midnight Club 3: DUB Edition Remix Midnight Club 3: DUB Edition מישהו יודע מה ההבדל בין שניהם?? תודה..
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
האם מה שיש לי כרגע מספיק בשביל להריץ את זה באיכות סבירה? אני כרגע לא על המחשב שלי אז אני אגיד לכם בכלליות intel pentium 4 3 ghz kingston 512 mb DRR X2 Geforce 7800 gs oc אם צריך עוד משהו תודיעו לי
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מישהו הצליח לשחק ב nfsu ברשת אני ממש נואש כבר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הרצתי את iron storm (מקורי) היה את הסרטון שלו וכשהגעתי לתפריט הראשי המסך נהיה שחור וכשאני מזיז את העכבר רואים כל מיני סימנים צילמתי את המסך (עם PRINT SCREEN SYSEQ )וכשאני מדביק את התמונה בצייר רואים הכל בסדר וחלק היה לי את זה עם משחק אחר אבל לפניי שהפעלתי אותו עלה חלון עם כל המאפיינים של הכרטיס מסך הגודל של המסך וכו' שיניתי את ה-800 * 600 ל-1000 * 700 וזה היסתדר. ב-iron storm לא עולה החלון עם כל המאפיינים אז איך אני יכול לשנות שזה יסתדר לי ??? זה המפרט שלי amd athlon xp-m 1900+ mmx 3now 1 6ghz 512 mb ram geforce fx 5200 צריך עזרה בהפעלת המשחק Shadow Ops כשאני מנסה להפעיל את המשחק עולה ההודעה הזאת
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום אנשי הזון אני חשבתי למי אני יפנה עם השאלה הזאת ולא חשבתי פעמיים (אנשי הזון תותחים) אז ככה אני נמצאה במשימה של הבנק ששם צריך לדפוק 50000 יורו אני פשוט במקום כזה שאני לא יודע לאן ללכת אני הפעלתי את שני המנגננונים שכביכול צריכים לתת לי אישור כניסה לכספת אני הפעלתי שניים מהם האחרונה נמצאת במשרד שאני לא יכול להיכנס עליו בשום דרך על הדלת מנגננון שהוא שבור והוא מופיעה בצבע אדום ובנוסף לכך הוא עם גלים של חשמל(שבור מת) ו זהו ואני פשוט לא יודע כבר לאן ללכת אההה ולא הפעלתי שום אלארמים למינהם מי שעבר את המשימה אנא חברה עזרו לי תודה
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, התחלתי לשחק אתמול ב TombRaider:Legend משחק יפה-עם גראפיקה מרשימה מאוד.אך לא ציפיתי מהמחשב שלי לקרוס בקטעים כבדים. בדרישות ה OPTIMAL לא RECOMENDED יאנו הדרישות הכי טובות כדי לחוות משחק ברמה הגבוהה ביותר הם גי'גה ראם,וכרטיס 18xt/79gt וכרטיס עם 512 מ"ב זיכרון ומעבד פנטיום 4 משהו מעפן.קיצור יש לי הכל ובתוספת אדירה,יש לי 2 ג'יגה ראםם 79gtx כמובן שעם 512 ראם ויש קטעים במשחק שהגעתי ל 7 FPS. זה משהו מרתיח,או שהמנוע של המשחק דפוק או שלא יודע מה.ניסיתי להוריד רזולוציה מ 1280x1024 ל 1024x768 ולא העלה FPS אחד אפילו,רק שאני מנטרל את NEXTGEN [מגע הדור הבא-משפר את הגראפיקה פלאים] מעלה לי 20 FPS אבל אז המשחק נראה נורא יחסית למצב NEXTGEN.אני מתוסכל,אפילו את הדרישות המומלצות של קרייס…
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
במשחק TOM CLANCY'S SPLINTER CELL אני יכול לשחק רק על 460X680. יש אזשהו פטצ' שיכול לסדר את זה??
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אני רוצה "לקנות" משחק אני צריך שתמליצו לי על אחד טוב ...משהו בסגנון באטל פילד /אמריקאסארמי.. אוrpg בתודה מראש עומר
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
חברה תישמעו בקטע אחד במישחק כול פעם שאני מגיע עליו המסך מיתכבה ולא מגיב,וצריך לעשות ריסט,בפעם השניה שזה קרה לי זה נתן VPU ERROR פתחתי את המארז וניקיתי את הכרטיס מסך אחרי זה זה נתן ארור יצא לשולחן העבודה העלתי תמישחק וזה המשיך לשחק,אחרי זה זה פשוט ניקע פתחתי תמחשב וראיתי שהמאוור שבא עם הלוח [המאוור הקטן הזה] לא עבד נתתי לו דחיפה קטנה עם האצבע והוא פעל, אחרי זה זה נתן לי VPU ארור שוב, והמסך ניתקע כזה כול פעם ומעלות של מעבד זה 65 גג ושל כרטיס המסך זה 60 [בזמן הארור]. מה אפשר לעשות כדאי ליפתור את זה?
-
חבר שלי הוריד את הגירסא של הדיסקים וצרב לי אותם עכשיו התקנתי הכל טוב ויפה דיסק מספר 1 נמצא בכונן אני לוחץ להפעיל את המשחק הוא אומר לי שאני צריך להכניס סידי 1 מה עושים? כל הזמן מדברים על הדיאמונד טוולס אבל אני לא משתמש איתה כי יש לי את המשחק על דיסקים מה עושיייים?
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך לעבור איך dr wolf במשימה השניה של Infernal? (אחרי הפיצוץ של המכונה שלו, באחד על אחד.) נגמרת לי התחמושת לפני שהוא מת... השתמשתי בתחמושת הנוספת שבארונות, אני יורה רק עם Infernal Power ונכנסתי לשלב עם לא מעט תחמושת. אני מפספס משהו?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
לא היה לי זמן להיות לאחרונה בחנויות ובאינטרנט יש תאריכי יציאה שונים. אם כן כמה עולה? האם שווה משהו או לחכות כבר ל NFSU2?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שמתי כבר פאץ'...תראו מה זה עושה עכשיו ... http://img153.imageshack.us/img153/990/11hj5.jpg מה אני אמור לעשות ומה לעזאזל זה אומר ?!?!!?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים של gta 3 אחד התקנה והשני לשחק {play} רציתי לדעת אם ניתן לשחק ללא הדיסק play ואיך עושים את זה.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
טוב אז אני בקווסט של הסקרייבר בגיהנום השמיני, והוא מראה לי תמונה של עץ, ואחריה תמונה של אבא מחזיק ילד, כשהתמונה מתמקדת על הילד... לאיזה מהעמודים אני צריך ללכת??
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
-
לא כתוב כלום על זה שהוא מקורי.: http://www.ebay.com/itm/New-Wireless-Game-Remote-Controller-for-Microsoft-Xbox-360-Console-/191479892196?hash=item2c951748e4:g:bgsAAOSwa39Us5zL תודה.
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אז ככה החלטתי לקנות PS2 בעוד כמה חודשים(חודש בעצם) ותשמעו: אני רוצה לקנות את המכשיר הזה: http://www.moniline.co.il/Product.asp?productid=135 צ'יפ כזה: http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=73 וכרטיס זיכרון כזה http://www.gamestation.co.il/Product.asp?productid=1 האם כולם יתאימו?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום!!! מישהו יכול להביא לי הורדה של בוטים ל counter strike : source ? לחבר שלי יש את המשחק ושהוא לוחץ על create server יש לו אפשרות של פתיחה עם בוטים הנה ככה זה אצלו: ואצלי אין לי את האפשרות הזאת... איך אני יכול להוסיף בוטים למשחק (קורעים אותי ברשת ואני רוצה להתאמן) ? תודה
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
^ זה בעצם הקמפיין של המשחק הראשון או איזשהי תוספת כלשהי להרחבה?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
נתקעתי בשלב הזה שתופסים אותם המאפיה במגרש גרוטאות ואז מביאים את אישתו והבת שלו והורגים את האשה ואז זורקים את הילדה לבור ואז מגיע טרקטור ענקי כזה שמנסה לדרוס את הילדה ואז יש הוראה שצריך לירות בנהג ואני יורה בחלון ובשמשה הקידמית והנהג לו מת ואז בסיבוב השני הוא דורס את הילדה והכל מתחיל מחדש ואין לי מושג איך לעבור את השלב הזה. מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
כתבתי את זה כבר במקום אחר (אחד הפורומים של CS..) ולא היה לי כוח לתרגם לעיברית, סילחו לי *החולי CS האלה לא עזרו לי במיוחד, לכן אנסה את מזלי כאן Hello to all! I have an annoying problem with the view system in game time i'll describe it: i'm opening a server, no matter what map, i'm playing with people or bots and when i'm dead (it happens alot) i can watch every body else playing (that are not dead yet..) right? well.. not right.. when i'm trying to watch my team players i'm able to, but when i'm trying to watch the other team players i'm not able to. how can i fix that? maybe i messed up something in the console? or in the settings of the game\server? please h…
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אהלן אני משחק כבר הרבה זמן PES אבל יש דבר אחד שכל הזמן תוקע אותי - תמיד במשחק חשוב חסר לי שחקן אחד לפחות בגלל שהקונדישן שלו במצב טוב אני מנסה לתת מנוחה לשחקן לפני המשחק החשוב בתקווה שככה יהיה לו קונדישן טוב אבל הרבה פעמים זה אפילו עושה יותר רע ממה שהיה אם הוא היה משחק כמה משחקים ברציפות... יש למישהו עצה?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-