עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by devek,

אתמול קניתי את המשחק ושיחקתי אותו. הכל היה טוב ויפה עד היום בבוקר נכנסתי למשחק ולתדהמתי הוא עבד לאט! כאילו פתאום משהו קרה למחשב! אין לי שום וירוס במחשב, אין לי שום תוכנת ריגול, יש לי דרייברים מעודכנים ודרישות מערכת מעל לממולצות! אז מה לעזעזל יכולה להיות הבעייה?! ואני מזכיר אתמול זה עבד לי מצויין! תודה מראש לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  2. ל-XBOX יש למטה את הקוד שמשחקים עם Rocky איך עושים את זה ??? http://www.cheatcc.com/xb/djffny.html

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  3. מישהו יודע האם הסרטונים בתוכנה 3DMARK05 של בדיקת הגרפיקה לקוחים ממשחקים אמיתיים ???

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  4. Started by asaorgad,

מה עדיף למשחקים XBOX360 או מחשב ב3000 ? אני לא משחק ברוזלוציות גבוהת בשני הדברים..

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  5. Started by ben060,

שלום, יש לי בבית עוד מחשב , רציתי לדעת איזה משחקים אפשר לשחק ככה ברשת. רצוי משחקי אסטרטגיה "לא של בנים" , כלומר משהו בסגנון סימס וכו' סימולציות למינהן, רק שאפשר לשחק ברשת. אשמח להמלצות לכל סוג משחק שהוא.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  6. Started by nore0,

השאלה למטה

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by MishaK,

לחצו לצפיה. אומנם צולם ממסך ענק איפה שהוא ביפן, אך כשמתאמצים אפשר להבין משהו.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  8. Started by dror_gh,

שלום, אחרי כמה שנים בא לי פתאום לשחק שוב ב MI4 מאחר שאיבדתי את הדיסק המקורי (יותר נכון 2 דיסקים) יום אחרי שיצא המשחק אז אני פשוט הורדתי אותו. התקנתי וכשאני בא להיכנס ל configuration זה פשוט פותח לי חלון של "שלח/אל תשלח" מה אני עושה ? אשמח לעזרה בנושא ניסיתי את זה גם ב XP וגם ב VISTA תודה רבה

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  9. Started by assaf990,

בתצוגת MAGIC לא הצלחתי לקנות אף בית על ידי אף משפחה...

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  10. Started by sasasa,

יש לי 9600XT ואני לא יכול לבחור בכמה מהאפשריות של הגראפיקה כמו BLOOM שהכרטיס שלי תומך בו!! ב MW יש לי BLOOM למישהו יש שיטה טובה כדי לא כל הזמן שיהיה מחסור באוכל??? כי שמתי כימעט את כל האנשים שיש לי בFARMER ועשיתי איזה 10 שדות של 74 אנשים אפילו שהאריה שלי ברמה MASTER של האיסוף אוסף אוכל עדיין יש מחסור!!! וגם אם אני עושה תחנת רוח לאוכל זה לא עוזר... ובאי ה5 אין לי ORE!!! וניגמר במיכרה זהב! מישהו יודע מה לעשות.?? אני לא יכול לבנות הרבה TEMPLE וBATHS בשביל הרשמה כי אין לי ORE אז מה אני עושה??

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  11. Started by bider10,

מי שמבין ויודע אני כבר נואש יש לי את המשחק call of duty united offensive וכשאני נכנס לסרבר אז זה עובד 20 שניות ואז מעיף אותי ורושם לי את זה הכינוי שלי שזה לא חשוב אבל העיקר זה: kikcked via punkbuster for 0 minutes restriction: inadequate o/s privleges אין לי מושג חוץ מזה שזה אומר שהפנק בסטר התוכנה שמגרשת ציטרים ורמאים ואני לא אחד מהאלה המשחק שיש לי הוא אמיתי והקוד אמיתי אז מי שיודע ויכול לעזור יהיה מאוד עוזר תודה.

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  12. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  13. התאריך באירופה הוא 13 באוקטובר, יום שישי...התאריך בארה"ב הוא 22 נובמבר או משהו, השאלה אם החברות משחקים המפוזרות שיש בארץ עובדות עם משווקים אירופאים או אמריקאים, והשאלה בכלל אם הם יקבלו את זה בשיווק ישיר מהמפעל או דרך חנות אחרת בהזמנה מיוחדת וכולי וכולי...

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  14. היי.. אני צריך עזרה עם ההתקנה, פתחתי את קבצי ה ISO לתיקיות ולחצתי על AUTORUN ..(בהארדיסק) הכנסתי קוד וזה התחיל להתקין עד שהוא הגיע לשלב שהוא ביקש את CD2 ... אז ככה, לא משנה איפה שמתי את התיקיה CD2 זה לא עזר.. מה עושים ?! תודה .

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  15. אני מודע לכך שאני לא כשיר כל כך לפתוח את הת'רד הזה (בן 13 אבל צריך ת'רד כזה. יוזמה זה תמיד טוב ). אבל נתחיל במשהו שאי אפשר לשכוח. The Super Mario Song

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  16. Started by Thug Love,

אני ראיתי תמישחק למכירה באתר אמריקאי נראה לי אז הוא יצא המשחק או לא ואם לא אז מתי הוא יצא תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  17. שלום לכל חברי הפורום!!!! אני די חדש בקטע ואני מאוד מקווה שמישהו יוכל לעזור לי. יש לי בעיה במשחק no one lives forever 2: בפרק הרביעי "A spy in a H.A.R.M way" בחלק "Inner Yard" (אני מקווה שלא טעיתי באיות המקומות), אין לי מושג איך להגיע ל- "New record buildings". יש חומה ששעריה חשמלים ואי אפשר לעבור אותה (אחי הקטן עבר כבר מזמן את הקטע הזה והוא טוען שצריך לקפוץ מעל החומה, וניסיתי, וזה ממש ממש לא הולך!!!). זה אחד המשחקים האהובים עלי ואני לא רוצה להשתמש בקוד של "לעבור שלב" בשביל לעבור את הקטע הזה, כי זה סתם הורס את כל הכיף! אם למישהו יש מושג איך עוברים את המקום הזה - בבקשה תעזרו לי!!!! בצפייה לתשובה, קובי, Red Fox.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  18. Started by esaly,

היי!! תגידו, מישהו יודע איפה ניתן למצוא עידכון שחקנים לUEFA Champions League 2006-2007? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  19. Started by weamir,

אשמח לקבל המלצות

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  20. Started by shmoolm,

לאחרונה התקנתי את הפאצ' 1.01.... עכשיו שמתי לב שכל השרתים בכלל בגירסא הישנה יותר... עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לחזור חזרה למצב המקורי ??? (ללא הפאצ') או שאני צריך להתקין שוב את המשחק?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  21. Started by Eli100,

שלום, קניתי את המשחק מאיזה אתר בחול (אני וחבר) הורדתי אותו דרך EADM התקנתי עידכנתי וכל מה שצריך כמובן גם את punk buster עכשיו יש לי בעיות בחיבור... אני נכנס למשחק רושם שם סיסמא נכנס וזה מגיע עד לאיפה שהרשימה של הסרברים ושאני לוחץ "serch" הוא טוען מלא זמן בלי להפסיק שאני עושה cancel ואז שוב serch זה ממשיך כמו מיקודם או שהוא רושם לי "failed to connect to ea online" מה שמוזר פה זה שבלילה תמיד אני מצליח להתחבר (בסביבות 00:00) וגם בבוקר לפעמים - ובצהריים כבר 3 ימים אני לא מצליח יש לי ראוטר חבר שלי נכנס למשתמש שלי ואצלו זה לא כככה בזק חוסמים פורטים?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  22. Started by Holography,

אני מחפש את הקראק XIII_Proper_Crackfix-FLTDOX למשחק XIII כמובן... תודה לעוזרים 8) (אני מעדיף (+) הורדה ב-HTTP)

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  23. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אני כבר הרבה זמן משחק במשחק BF2 . וכבר נשברו לי 2 דיסקים . עכשיו זה הדיסק השלישי שלי . ויש עליו סדק ואני מרגיש שהוא גם עומד להישבר . יש איזשהי דרך שאני לא יצטרך להכניס ולהוציא את הדיסק בכול פעם ? למשל איכשהו לשים אותו על DOK או משהו ? (לא להציע להוריד קראק כי שמעתי שזה דופק את המשחק) . תודה .

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  24. Started by rroonnii,

הורדה - http://www.bigdownload.com/games/sbk-09-superbike-world-championship/pc/sbk-09-superbike-world-championship-demo/ http://www.gamershell.com/download_45486.shtml סירטון - http://www.gametrailers.com/video/uk-debut-sbk-09/48740

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  25. Started by amir.o,

לא חשוב אני הסתדרתי כבר

דיונים חדשים בפורומים