משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
למה אנלא מצליח לשחק עם חבר ברשת בFIFA07? שאני בודק תIP שלי דרך המשחק הוא תמיד נשאר אותו דבר ושאני בודק אותו דרך האתר www.whatismyip.com אז הוא משתנה למה זה ככה? ושאני לוחץ על HOST או CONNECT לא קורה כלום... יכול להיות שהבעיה היא בגלל שיש לי רשת ביתית של בזק? כי בC&C אני כן מצליח לשחק ברשת
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שאלה : אני יכול לעשות unlearn לכל נקודות ה talent שלי בשביל ליצור build חדש, מתי שאני רוצה וכל פעם זה עולה יותר GOLD לעשות את התהליך הזה (פעם ראשונה 1, פעם שניה 5, שלישית 10 וכו') השאלה שלי היא, האם באיזשהו שלב, העלות של לעשות unlearn נשארת קבועה , או שזה ממשיך לעלות ולעלות...?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה בHL2 כל האויבים והדמויות במשחק פשוט לא זזים מישהו יודע איך אני מסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם בסרטון הזה אני יציג בפניכם את המשחקים שהכי הרשימו אותי לטובה בכנס הE3 ,מקווה שתהנו (: http://www.youtube.com/watch?v=Vp2XHLZxCek
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
-
לחצו לצפיה. אומנם צולם ממסך ענק איפה שהוא ביפן, אך כשמתאמצים אפשר להבין משהו.
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום הורדתי את קומנד אנד קונקר אפיסוד 1 שני חלקים של 4 גיגה שבהם אמורים להיות כל המשחקים שלהם איך אני אמור לפתוח אותם זה מופיע בתור קיבוץ אבל שאני פותח מופעים לי מלא קבצים קטנים וזה לא מתאים לתוכנה דימון טולס תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
זוכרים שהיה פעם משחק משטרה ממכר כזה... שהשחקן שלט רק בכוונת והרג הרבה פושעים... התנועה של השחקן התבצעה באופן אוטומטי והשחקן רק כיוון את הכוונת והרג... אני זוכר שהבוס הראשון היה אחד שזרק עלי חביות אדומות כאלה...השלב הראשון היה בחנות תכשיטים כזאת והתפתח למרדף מכוניות...(אם זה עוזר למישהו...) מישהו זוכר מה השם של המשחק... אני מחפש אותו המון זמן ולא מוצא...=\תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מי שמבין ויודע אני כבר נואש יש לי את המשחק call of duty united offensive וכשאני נכנס לסרבר אז זה עובד 20 שניות ואז מעיף אותי ורושם לי את זה הכינוי שלי שזה לא חשוב אבל העיקר זה: kikcked via punkbuster for 0 minutes restriction: inadequate o/s privleges אין לי מושג חוץ מזה שזה אומר שהפנק בסטר התוכנה שמגרשת ציטרים ורמאים ואני לא אחד מהאלה המשחק שיש לי הוא אמיתי והקוד אמיתי אז מי שיודע ויכול לעזור יהיה מאוד עוזר תודה.
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
ב-CS אני ידע שזה דרך הקונסול , אבל לא בכל המשחקים אני מצליח להכנס לקונסול . למשל -Hitman Blood Money כיצד לבדוק FPS ?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
http://www.extremetech.com/article2/0,1697,2143672,00.asp
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
יש איזה שלב של איזה מפלצת שוכבת בתוך קופסא כזאת אם מים כתומים ואני לו יודע מה צריך לעשות ואני צריך להגיע לנקודה ירוקה ואני לא מצליח ניסיתי הכל ויש ליד הנקודה דבר סגול אני לא יודע מה לעשות השלב הזה אחרי המפלצות הגדולות ואני לא יודע מה לעשות תעזרו לי בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את nolf וזה כל ההודעות שעלו an older version of no one lives forever was found in C:\program files\fox\on one lives forever - game of the year edition can be installed. uninstlling will not remove any previous save games or geket your configuration and all patch updates are included in the version that will be installed. is this okay? are you sure you want to completely remove the selected application and all of its components? unable to locate the installation log file 'c:/porgam'. uninstallation will not continue. no one lives forever does not appear to have uninstalled correctly. you should remove the old version of no one lives forever manually. install…
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
היי!! תגידו, מישהו יודע איפה ניתן למצוא עידכון שחקנים לUEFA Champions League 2006-2007? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום!!! מישהו יכול להביא לי הורדה של בוטים ל counter strike : source ? לחבר שלי יש את המשחק ושהוא לוחץ על create server יש לו אפשרות של פתיחה עם בוטים הנה ככה זה אצלו: ואצלי אין לי את האפשרות הזאת... איך אני יכול להוסיף בוטים למשחק (קורעים אותי ברשת ואני רוצה להתאמן) ? תודה
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
סדרת משחקי Worms האהובה חוזרת אל מרכז הבמה עם כותר חדש שנראה נהדר וזוכה לאהדת הגיימרים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אהלן חברים! אולי תזכרו אותי מסרטונים וכל מיני דיונים נחמדים שפתחתי בעבר. היום אני שמח להודיע ש"יום פתוח" מקבל תאריך יציאה (22.6)! מקווה שתהנו מהטריילר, וכמובן אם אהבתם - שימו אותו בווישליסט!
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
זו ההודעת שגיאה: 2788 MHz Intel CPU with MMX & SSE & SSE2 & HTT 512 MB System Memory 128 MB Video Memory Winsock Initialized Hostname: tomi-i4am26gip3 IP: 169.254.32.151 IP: 192.168.0.1 IP: 80.230.15.157 doom using MMX & SSE & SSE2 for SIMD processing enabled Flush-To-Zero mode enabled Denormals-Are-Zero mode ------ Initializing File System ------ Current search path: C:\Program Files\Doom 3/base C:\Program Files\Doom 3\base\pak004.pk4 (5137 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak003.pk4 (4676 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak002.pk4 (6120 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak001.pk4 (8972 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak000.pk4 (2698 fi…
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
האם מישהו פה משחק בגילד ורס? אם כן, באיזה רמה, איזה גילדה, סוג? מי שלא מכיר את המשחק הזה, זה משחק RPG באינטרנט, יש כאלה שאומרים שזה MMORPG ויש כאלה שזה אומרים שזה MORPG, מכיוון שאי אפשר לראות אנשים שיוצאים ל"שדה הקרב", המשחק מתמקד בעיקר בקטע של ה PVP.. יש המון קווסטים מאוד טובים, יש משימות שצריך להשלים אותם לאורך קו העלילה.. בקיצור משחק מדהים, בעיקר למי שאוהב לשחק עם חברים. אני כרגע אלמנטליסט\מסמר, רמה 13, גילדה OG.. יאלה תגובות :
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
אני התקנתי תמשחק סדרתי תהגדרות ואז יש סרטוני הקדמה בחלון קטן כזה ואז שזה הופך לחלון מלא זה יוצא ישר.
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
אני משחק משחק שנקרא mu online משחק די מגניב ואני רוצה להקים גם אחד כזה ופשוט רציתי לדעת באיזה אתר אני יכו למצוא הוראות מקווה שתצליחו יותם
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
האם חייבים צ'יפ כדי להפעיל צרובים או שיש כזה דבר שנקרא דיסק הפעלה שמאפשר להפעיל צרובים?
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-