עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Eli100,

שלום, קניתי את המשחק מאיזה אתר בחול (אני וחבר) הורדתי אותו דרך EADM התקנתי עידכנתי וכל מה שצריך כמובן גם את punk buster עכשיו יש לי בעיות בחיבור... אני נכנס למשחק רושם שם סיסמא נכנס וזה מגיע עד לאיפה שהרשימה של הסרברים ושאני לוחץ "serch" הוא טוען מלא זמן בלי להפסיק שאני עושה cancel ואז שוב serch זה ממשיך כמו מיקודם או שהוא רושם לי "failed to connect to ea online" מה שמוזר פה זה שבלילה תמיד אני מצליח להתחבר (בסביבות 00:00) וגם בבוקר לפעמים - ובצהריים כבר 3 ימים אני לא מצליח יש לי ראוטר חבר שלי נכנס למשתמש שלי ואצלו זה לא כככה בזק חוסמים פורטים?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  2. אהלן אנשים...מקווה שתהיה לכם סבלנות לקרוא הכל.... יש לי את המשחק הזה ב2 מחשבים בבית ששניהם מחוברים לאותו מודם בכבלים ומעבירים נתונים ב600K בערך...תודות לאותו מודם בכבלים שהם מחוברים אליו עכשיו במשחקים אחרים של רשת שאני עושה משחק של מחשב אחד נגד המחשב השני אז אין לי פינג (כל עוד שזה מה שאני מתכוון) זאת אומרת שאם אני זז במחשב אחד עם הדמות המחשב השני רואה אותי זז חלק ובלי לחכות שניה ואותו דבר אם המחשב השני זז אני רואה אותו זז באותה שניה אבל במשחק Soldier of Fortune במחשב אחד אני רואה את התנועה של השחקן השני חלקה ובמחשב השני אני רואה את התנועה של השחקן השני בקפיצות כאלו ויש לי גם פינג שזה נראה לי מה שגורם לזה ואין לי מושג למה יש לי פינג עם 600K בשניה והרי אני משחק במשחק רשת…

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  3. היי אני חדש במשחק. נכנסתי להגדרות שיחה קולית במשחק ושם הכל מוגדר בסדר. כשאני נכנס לשרת אני שומע את השחקנים מדברים אבל אני לא רואה שהם שומעים אותי. מה עוד צריך לעשות? עם המיקרופון באופן כללי אין בעיה ובמסנג'ר וכל זה שומעים אותי. ואם יש פה כאלה שמשחקים באנריל אז תגידו לי שנשחק ביחד ותלמדו אותי קצת

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  4. סדרת משחקי Worms האהובה חוזרת אל מרכז הבמה עם כותר חדש שנראה נהדר וזוכה לאהדת הגיימרים לכתבה

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  5. Started by SharonSx,

אח הקטן שלי קיבל הגה למחשב אני רוצה לנצל את ההגה ורציתי לדעת על איזה משחק הייתם ממליצים לי?

• 9 תגובות
    • 653 צפיות
  6. Started by RDS,

אני רוצה לשחק במשחק GTR2 עם ההגה שלי... יש לי את ההגה: Logitech Formula Force GP... ההגה מותקן במשחק הכל טוב, אבל הוא לא פועל לי במשחק... המשחק פשוט לא מגיב להגה... מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  7. Started by MishaK,

http://www.gamershell.com/news_BSplinterCellPandoraTomo.shtml :jump:

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  8. ההמולה סביב בלאק פריידיי וסייבר מאנדיי דועכת, וזה הזמן לספר לכם על יממה אחרונה שבה אפשר לרכוש את מיטב כותרי הגיימינג של המחשב האישי בהנחות גדולות לכתבה: http://hwzone.co.il/נשאר-לכם-כסף-לזה-מבצעי-חורף-על-אלפי-משח/

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  9. Started by yossi21,

מידי פעם אני מקבל הודעות כאלה שאני צריך לקרוא אותם ע"י הפעולה USE, עכשיו הבעיה היא שלא משנה איזה כפתור אני מגדיר ב- Options זה לא מגיב לי כאילו לא לחצתי על כלום. ואני לא יכול לקרוא את ההודעות, יש למישהו מושג מה עושים? כי אני תקוע עכשיו באיזה שלב והתאספו לי 33 הודעות מתחילת המשחק ואני חייב לקרוא אותם כי אני בטוח שזה יעזור לי לעבור את המקום שאני תקוע בו. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  10. Started by rroonnii,

הורדה - http://www.bigdownload.com/games/sbk-09-superbike-world-championship/pc/sbk-09-superbike-world-championship-demo/ http://www.gamershell.com/download_45486.shtml סירטון - http://www.gametrailers.com/video/uk-debut-sbk-09/48740

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  11. Started by Yonix,

שלום חברים אני מקווה שיהיה לי זמן לעזור לאנשים ולהיות פעיל בפורום עכשיו שאנחנו קרובים לחופשה! אני רציתי לשאול מישהו עם הוא מכיר מישהו שמוכר שרתי משחק למואהה??? אבל לא אכפת לי עם זה מוכר או לא אני רק רוצה שהמחירים יהיו זולים 14 שחקנים = 100 שקל ויש כזה מחיר כי אני ראיתי השבוע פשוט הבנאדם הזה לא עונה לי משום ה :-X :-\ אשמח עם מישהו יוכל לעזור למצוא אדם כזה? או פורום שבוא יש את כל הדברים הקשורים למחירי שרתים תודה מראש לכל העוזר1

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  12. Started by yotam360,

איך אני משחק בו סינגלפלייר??? אני יודע שהיא שאלה מטומטמת אבל אני לא מצליח...

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  13. אז ככה הורדתי והתקנתי תעדכון גירסא ל1.40 ואחרי שניסיתי להיכנס למשחק הוא רשם Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application אז החלפתי קראק ושניסיתי להיכנס למשחק הוא רשם לי שיש שהתוכנית ניתקלה בבעיה ועליה להיסגר בלה בלה בלה מה לעשותת?? אני חייב עזרה דחוף מצ'עמםםם המשחק התמכרתי למשחק חח ועכשיו הוא לא רוצה לעבוד תעזרוו ליי חחחח

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  14. Started by yotamos,

אני משחק משחק שנקרא mu online משחק די מגניב ואני רוצה להקים גם אחד כזה ופשוט רציתי לדעת באיזה אתר אני יכו למצוא הוראות מקווה שתצליחו יותם

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  15. Started by magafaim,

אני רוצה לשחק במולטי אבל זה לא נותן לי להפעיל את הPB אני לוחץ אבל זה לא משתנה לON... מישהו יודע מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  16. האם חייבים צ'יפ כדי להפעיל צרובים או שיש כזה דבר שנקרא דיסק הפעלה שמאפשר להפעיל צרובים?

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  17. Started by yotam360,

האם יש ב-NEED FOR SPEED MOST WANTED ל-PS2 אפשרות לשחק עם שני שלטים

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  18. Started by amir85,

יתכן שהם יעשו את מה ש Supreme Commander לא עשה בשבילי אני מכיר המון אנשים שהתלהבו מה Supreme Commander אבל אני אישית לא אהבתי אותו עם כבר משחק אסטרטגיה אז עדיף COH וRUSE נראה כמו SUPREME COMMANDER של COH בלי שטויות SIFI או התלהבות על מליון יחידות יותר טקטיקה ? טריליר: http://www.gametrailers.com/player/47120.html ראיון: http://www.gametrailers.com/player/47162.html

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  19. Started by tidan26,

שלום! יש לי מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה פרימיום 64 ביט לאחר התקנה של כל משחק מופיע לי ההודעה הבאה: כיצד אני פותר את הבעיה?... ??? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  20. שלום היום התחלתי לשחק ב Toca race driver 3, ושמתי לב שהמקשים לא כל כך מגיבים. כלומר אני לוחץ על גאז, ואז לזמן בין עשירית שנייה לשנייה הוא עושה מה שצריך ואז כאילו אני מפסיק ללחוץ. ככה זה גם בקשר לימין/שמאל/רוורס. אבל הבעיה רק בזמן מירוץ, לא נגיד בתפריט או משהו. איך אני מתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  21. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

הבנתי בישביל לשחק בעידכון של BF2 צריך להוריד אתה Refresh lock משהו כזה איך אני יודע עם יש לי את זה?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  22. Started by liav12,

התקנתי את המשחק וכשאני מפעיל אותו הוא מגיע ל intro של אנוידיאה וישר משם יוצא לדסקטופ. יש לי דרייברים מעודכנים של כרטיס מסך ודירקט איקס ואפילו התקנתי אותם עוד פעם והוא לא מוכן להפעיל את המשחק. עזרה בבקשה?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  23. Started by lmlm,

מי שרוצה לדעת, מי שזכה את המשחקים הטובים ביותר שהוצגו ב GC: PC Sam & Max Season One StarCraft 2 Hellgate: London The Settlers Rise of an Empire Crysis Enemy Territory Quake Wars Online Hellgate: London Enemy Territory Quake Wars Age of Conan: Hyborian Adventures למקוריש גם קונסולות) http://www.gamesindustry.biz/content_page.php?aid=27910 נראה שקרייסיס לא מוותר על שום פרס

24. Started by lev-27,

משחק ילדות מאוד ישן. המשחק מתרחש בממלכה קסומה. משרת מציל את המלך מחנק ובתמורה המלך ממנה אותו למגן הממלכה או משהו בסגנון. הבחור רץ עם חרב גדולה וצריך להרוג מפלצות אדומות. בין מתקפה למתקפה יש אפשרות לבנות ביצורים, לשכור שומרים, לפתח כל מיני קסמים ועוד. המשחק התרחש באזורים שונים החל מיער-מדבר-ביצות-ארץ קפואה. במשחק היו גם סרטונים מאוד מצחיקים.

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  25. Started by lowlow1001,

מה שאני מבקש זה האם מישהוא מכיר אתר שעושה משלוחים לישראל גרגע המחיר הכי זול בארץ הוא 1150 ש"ח לDSLITE אז אם המחיר כולל משלוח יצא לי פחות אני אשמח .

• 2 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.