עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by alonkl,

לא הייתי בעניים בגל חומרה חלשב שנתיים. שמעתי על משחק חדש לDX10 בשם קרייסיס, מתי הוא יצא לחנויות? תודה

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  2. מישהו נתקל בבעיה אני משתגע

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  3. Started by pain_killer12,

שלום, יש לי בעיה במשחק, אני משחק ופתאום התמונה קופאת, נתקעת ואין מה עלשות חוץ מריסטרט. המפרט שלי הוא p4 2.4GHZ, 512 ram וכרטיס מסך 6600GT, וספק ג'נרי 500W. ד"א ההגדרות על low. תודה מראש לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  4. Started by שחר13,

מיהו יודע מה קוד הכניסה של need for speed underground 2 ??? ??? ??? ??? דחוף!!!!!!!!!!!11

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  5. Started by Dror520,

איך אני עושה את הטריקים במקלדת ולא בשלט ??

6. Started by dannygnh,

יש לי שני דיסקים של gta 3 אחד התקנה והשני לשחק {play} רציתי לדעת אם ניתן לשחק ללא הדיסק play ואיך עושים את זה.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  7. מזל"ט THQ המכריזה על חבילת הרחבה חדשה למשחק האסטרטגיה הכי טוב. שם הרחבה הוא - Company Of Heroes: Opposing fronts החידושים הם : * 2 צבאות חדשים, הצבא הבריטי והיחידה העלית - פאנזר של הגרמנים. * קאמפין חדש מצד של הגרמנים, שהם יצתרכו למנוע את הפלישה. (אם הבנתי נכון, תקנו אותי...) * המנוע הגרפי ישאר אותו מנוע רק עם תמיכה מלא בDX10 ושיפורים קלים. אז מזל"ט ובקרוב אצלי =] לינק לידיעה: http://www.thq-games.com/uk/news/show/1932 לינק ל2 תמונות שפורסמו: http://www.thq-games.com/uk/game/screenshots/2214/1

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  8. כן אני יודע... גיליתי ת'משחק התותח הזה קצת באיחור... אני כרגע בשלב שאני נפגש עם רוזה בספריה... שרשום Find Rosa. זה נחשב שלב מתקדם? עוד כמה יש בערך? אני לא רוצה שייגמר... תודה

• 11 תגובות
    • 663 צפיות
  9. Started by shai11,

שלום אני שזו חוצפה אבל אני צריך סיריאל מקורי של המישחק FAR CRY יש לי את הדיסקים המקורים אבל אני רוצה לשחק עם חבר

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  10. Started by evman007,

גם בהגדרות הכי נמוכות הוא כל שנייה נתקע מעבבד דיורון מזדיין עם 256 זכרון 5200 pci

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  11. Started by aero,

:\ נימאס לי לנסות לעבור את זה יש שם איזה קאץ' ואני לא מוצא אותו בהתחלה בא לי חצי עכביש כזה חצי בן אדם....אני הורג אותו בשתי חלקים הכל טוב ויפה.... אחרי שאני מסיים את זה בא עוד חלק מהאדמה ואיתו באים עוד מלא אנשיםם וזה לא ניגמר:\ מפרקים אותי עכשיו יש איזה דרך להוריד את הדבר שבאמצע? כי עם יריות זה לא הולך והאנשים לא מפסיקים לבוא עד שאני מת... העליתי כמה תמונות שתבינו איפה אני http://img125.imageshack.us/img125/6830/shot00001if4.jpg http://img400.imageshack.us/img400/6425/shot00003js5.jpg

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  12. Started by MishaK,

http://www.gamershell.com/news_BSplinterCellPandoraTomo.shtml :jump:

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  13. Started by Big_Guy7,

באמצע המשחק ב Uefa Champions Leage 06/07 נתקע המשחק ואיתו המחשב. אני צריך לעשות ריסטסט כדי שהמחשב יעבוד. פעם זה קרה לי בפיפא 07, אז הפסקתי לשחק ועברתי ל Uefa, שעבד טוב שבוע - שבועיים ועכשיו גם התחיל אם אותה הבעיה. מה עושים?[br]פורסם בתאריך: 22.04.2007 בשעה 19:24:07 מישהו?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  14. Started by ruff stuff,

אני רוצה להפנות אתכם לכתבה שפורסמה היום ב y net לגבי שנאים שמתחממים וגורמים נזק לרכוש במידה והשנאי שלכם תקול תוכלו לקבל אחד חדש בדואר. הכתבה נמצאת במדור המחשבים של y net .

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  15. Started by Menahemd,

יש ?

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  16. Started by Axel Foley,

מישהו יודע איך אפשר להפוך קובץ של הילוך חוזר לקטע וידאו?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  17. Started by galh_5,

אני בקריירה בערך בעונה 3,4 ועכשיו יש לי ציפיות מההנהלה והם אומרים לי שם גם: buy a new right back עכשיו מה אני צריך לעשות לא הבנתי את ההוראה תודה

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  18. שלום את המחשב שלי תוכלו ליראות בצד אם זה כל כך משנה.. בכל מקרה...יש לי בעיה דיי מרגיזה אני יודע שיש את זה בכל מחשב אבל אצלי זה ממש רגיש יותר מדיי קיצר אני אוהב לשחק במשחקים שדורשים בדרך כלל הרבה לחיצות (בדר"כ משקחקי ספורט למינהם) ברגע שאני לוחץ על כמה כפתורים , זה ניתקע ולא מגיב...אני יודע שבכל מחשב יש את זה אבל אצלי זה ממש מרגיז וליפעמים גם שתי לחיצות בו זמנית תוקים את המקלדת. בכל אופןןןןןןןןןןן אפשר לבטל את החרא הזה??? זה בא מהמקלדת מהלוח? דברו איתי לפתרונות

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  19. אני מחפש את טומב ריידר החדש (בבקשה בלי ביקורות, אני אהבתי את כל הקודמים בסדרה) - מישהו יודע איפה אני יכול למצוא באזור השרון ? יש ל ARCADIA אבל הם רחוקים.. יש חנות קרובה שמוכרת את המשחק החדש?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  20. שלום לכולם, אני אחד ממנהלי פורטל המשחקים GAME-POSTION שעומד לעלות לרשת. לאתר יהיה דומיין בינלאומי, שרת, עיצוב, תיכנות וכל מה שאתר מצליח צריך. עם אתה חושב שאתה כותב יותר טוב מכל אחד אחר, בלי שגיאות כתיב, יצירתי, מקורי ובעל חשיבה מוזמן ליצור עימי קשר בדרכים הבאות: מסנג'ר: volikmoshe@012.net.il אימייל: talvolik@walla.co.il *אנו מחפשים עוד שותף לניהול (יתרון למישהו שיכול להשקיע כסף- לא חובה! ) יום טוב, טל.

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  21. Started by lev-27,

משחק ילדות מאוד ישן. המשחק מתרחש בממלכה קסומה. משרת מציל את המלך מחנק ובתמורה המלך ממנה אותו למגן הממלכה או משהו בסגנון. הבחור רץ עם חרב גדולה וצריך להרוג מפלצות אדומות. בין מתקפה למתקפה יש אפשרות לבנות ביצורים, לשכור שומרים, לפתח כל מיני קסמים ועוד. המשחק התרחש באזורים שונים החל מיער-מדבר-ביצות-ארץ קפואה. במשחק היו גם סרטונים מאוד מצחיקים.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  22. משחקי סדרת Saints Row, משחקי הפעולה של סדרת Metro ועוד רבים וטובים זמינים במחירים שכדאי לכם לשקול לכתבה

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by kobibo,

1. כיצד אני משתמש ב ShutGun ? 2. במשימה בסאול כיצד ניתן לנטרל את כלי הטייס האלו עם המקלע ( UAV )

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  24. Started by anatoli,

שלום לכולם, השאלה נכללת כבר בנושא, הייתי רוצה לדעת האם המשחק Call Of Duty הראשון תומך בסראונד או לא. זכור לי שכן, אבל אני רוצה לאמת, שכן אני צריך לדעת בוודאות בהקדם, והגרסא שאצלי החליתה פתאום שהיא לא רוצה לעבוד . Anatoli.

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  25. אני לא יודע איפה לשאול את השאלה הזאת כאן, בפורום תוכנה או בפורום רשתות מצאתי תוכנה שמאפשרת לשחק במשחקים דרך האינטרנט כאילו אתה ברשת לא דרך ONLINE אלא דרך NETWORKING { מקווה שרשמתי את זה נכון } קוראים לה Hamachi אין פה שום עיניין לפרסם את התוכנה אבל האם משהוא מכיר תוכנה יותר ידידותית אשר עושה את אותה פעולה ככה שאני יכול להתחבר לחברים ולשחק דרך הרשת ולא דרך הONLINE תודה על העזרה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.