משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור המשחק עולה והכל בסדר עד שאני מגיע לחלק של המשחק עצמו כלומר ברגע שהמשחק אמור לטעון משחק כלשהו אחרי ההרכבים ובחירת צדדים וכל זה המשחק עף עם בעיית השלח\אל תשלח על קובץ ה-EXE של המשחק ניסיתי לעדכן דרייברים של כרטיס מסך ובדקתי את הדיירקטאקס הכל בסדר אני לא מצליח להבין מה הבעיה... מישהו נתקל בבעיה דומה ופתר? צירפתי קובץ תמונה של מה שקורה... תודה מראש לכל מי שיעזור [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום אני תקוע במשימה של Reilly's Rangers, אני הגעתי לבית חולים Lady of hope hospital, גמרתי בטחלס את המשימה אבל כשהגעתי לגג לתקן את המעלית הוא מבקש ממני A Fission Battery, איפה אני מוצא את זה??? אני ישמח אם מישהו יגיב תודה
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום,אני רוצה להוריד משחקים אבל כל הזמן כתוב לי שהסרברים של סטים עמוסים ו שאני אנסה בפעם אחרת אבל זה כבר יום וחצי ככה עוד מישהו נתקל בתופעה?
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
סדרת משחקי Worms האהובה חוזרת אל מרכז הבמה עם כותר חדש שנראה נהדר וזוכה לאהדת הגיימרים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
משהו שיהיה סבבה לשחק מול בני המשפחה. לא מסובך כמו גרסאות הפיפא האחרונות תודה
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
-
http://www.gamershell.com/news_BSplinterCellPandoraTomo.shtml :jump:
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום חברים מה שלומכם? אז ככה החלטנו לעשות משחק ראווה ויש סיבה ממש גדולה לכך, קודם כל המשחק ראווה הוא שיכירו את הקהילה הישראלית רק שהפעם המשחק ראווה לא יהיה על כסף, הוא יהיה על כבוד. 2 השחקנים שמשתתפים במשחק Arew ו- PwEman (אלוף טורניר מספר 23) זוכים במשטח לעכבר של התאחדות משחקי המחשב (המשטח לעכבר באיכות של SteelSeries QcK) לא משנה מי הפסיד או ינצח. המטרה כולה שהקהילה הישראלית תשמע על ההכרזה היום. ישנה הכרזה חשובה שאנחנו רוצים לעשות שאמורה לקדם את הקהילה ולדעתי זה משהו שכולם ירצו לראות. כמו כן שיכירו גם את הקהילה הישראלית (בדיוק כמו שביקשתם שנעשה בדיון הקודם עם TSLHyun בנוגע למשחק מול שחקן מפורסם). אז ככה המשחק יתקיים היום אי"ה בשעה 20:30 בין השחקן Arew (ליטא, שחקן GM שש…
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
בחלק שצריך לפוצץ את ה-TNT אני לא מוצא את הפתיל בשום מקום
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
ואם זה נכון,אז יש שמה קהילה ישראלית,או שרתים עם פינגים נורמאליים לארץ?
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=5863 הכתבה פורסמה רק היום בבוקר
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני בשלב מתקדם של המשחק רציתי לדעת יש את הרוחות רפאים שאני מנסה לדבר אתם זה אומר שאני צריך למצוא משהו משהו יודע על מה אני מדבר????
-
שלום המשחק כל כמה דקות נתקע כזה תקיעות מעצבנות,שלא נובעות מכרטיס מסך או זיכרון.קראתי גם שעם 8800 ו 4 גיגה זיכרון יש את התקיעות האלו פשוט רק עכשיו התחלתי לשחק...יש משהו שמסדר את זה? אני יודע שיצא עידכון ואפילו עידכון חדש היום אבל זה מסדר את הבעיה או שיש משהו אחר שמסדר? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
למישהו יש מושג איך אני משיג GPS למשאית שלי ומפעיל אותו .. ? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
ללא הגנת הקבצים של Denuvo ועם תמחור תחרותי, כותר האינדי המסוגנן מסתמן בתור להיט ענקי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום היום התחלתי לשחק ב Toca race driver 3, ושמתי לב שהמקשים לא כל כך מגיבים. כלומר אני לוחץ על גאז, ואז לזמן בין עשירית שנייה לשנייה הוא עושה מה שצריך ואז כאילו אני מפסיק ללחוץ. ככה זה גם בקשר לימין/שמאל/רוורס. אבל הבעיה רק בזמן מירוץ, לא נגיד בתפריט או משהו. איך אני מתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום! משום מה כשאני בא לשחק במולטי(יש לי מקורי...)המשחק לא נכנס וכותב לי את הסנד דונט סנד...(זה קרה לי גם בסינגל,אבל אחרי שהתקנתי מחדש זה נפתר שם...) מה אני יכול לעשות?(כבר שיחקתי בזה פעם...פשוט סיימתי אותו ועכשיו רציתי לשחק שוב....פעם זה לא עשה בעיות...) נ.ב כבר שכחתי כמה בלתי נסבל זה לשחק בשלבים הראשונים של הסינגל(fps נמוך טילים....לפעמים אפילו פחות מ-10 בלי סיבה מיוחדת...)...מישהו יודע אם עובדים על פאץ'?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
ממצב אנשים השם שלי דני ואני פתחתי ערוץ גיימינג לפני חודש אני עם 33 סאבים נעמנים ו1500 צפיות הנה דוגמה לסרטון חדש שלי http://www.youtube.com/watch?v=59mwRssFUAI&feature=c4-overview&list=UUHuMxDtX_c1nLhNJFhD5HcA
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
לא הייתי בעניים בגל חומרה חלשב שנתיים. שמעתי על משחק חדש לDX10 בשם קרייסיס, מתי הוא יצא לחנויות? תודה
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מישהו נתקל בבעיה אני משתגע
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
אהלן, אני מחפש המלצה ל MMORPG (עדיפות לחינמי) שיכול לרוץ על 4500HD של אינטל, יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל על 1024X768 + AAX2 ללא AF והמשחק קרטע ניסיתי ללא AA וללא AF ועדיין קרטע הגעתי למצב ששמתי על 800X600 ללא פילטרים וקרטע המפרט AMD 3200 VENICE 2X512 X800GTO2@X850XT זהו בעיקר ניסיתי לחזור לסטוק ולא עזר שאר המשחקים עובדים טוב כמו AGE OF EMPIRES3 על MAX יש לציין שפעם פיר עבד לי טוב על 1024X768 כולל AAX2 למישהו יש רעיון?
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-