עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. מי שמעוניין לשחק במשחקים האלה ברשת שירשום את מספר האי סי שלו ואני יכנס אליו. ויקשר אתו עם כולם אפשר לשלוח את האי סי לדוא שלי nati8056@Walla.com יש לי תוכנה שמקשרת את כולם כדי שכולם אוטומט יכנסו למשחק ובלי אי פי ... דירוג המשחקים שאני חזק בהם משחקים כולל ההרחבה act of war 10 company of heroes 9 Faces of War 6 Warhammer 40000 - Dawn of War 5 generals + 10 Joint Task Force 5 Battle For Middle Earth II 10

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  2. Started by IlanF,

אחרי די הרבה זמן שלא שיחקתי במשחק, התקנתי אותו שוב, אבל כשרציתי להמשיך בCARERE שלא סיימתי, הוא רושם לי unable to load <profile name> איך פותרים את זה?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  3. Started by devek,

אתמול קניתי את המשחק ושיחקתי אותו. הכל היה טוב ויפה עד היום בבוקר נכנסתי למשחק ולתדהמתי הוא עבד לאט! כאילו פתאום משהו קרה למחשב! אין לי שום וירוס במחשב, אין לי שום תוכנת ריגול, יש לי דרייברים מעודכנים ודרישות מערכת מעל לממולצות! אז מה לעזעזל יכולה להיות הבעייה?! ואני מזכיר אתמול זה עבד לי מצויין! תודה מראש לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  4. למה אנלא מצליח לשחק עם חבר ברשת בFIFA07? שאני בודק תIP שלי דרך המשחק הוא תמיד נשאר אותו דבר ושאני בודק אותו דרך האתר www.whatismyip.com אז הוא משתנה למה זה ככה? ושאני לוחץ על HOST או CONNECT לא קורה כלום... יכול להיות שהבעיה היא בגלל שיש לי רשת ביתית של בזק? כי בC&C אני כן מצליח לשחק ברשת

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  5. Started by Kidney_stonE,

שאלה : אני יכול לעשות unlearn לכל נקודות ה talent שלי בשביל ליצור build חדש, מתי שאני רוצה וכל פעם זה עולה יותר GOLD לעשות את התהליך הזה (פעם ראשונה 1, פעם שניה 5, שלישית 10 וכו') השאלה שלי היא, האם באיזשהו שלב, העלות של לעשות unlearn נשארת קבועה , או שזה ממשיך לעלות ולעלות...?

6. Started by nore0,

השאלה למטה

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  7. Started by 114508534,

לאחר כניסה למשחק , אני בחור משחק חדש ורמה ואז מוצג הסרטון , לאחר שהסרטון נגמר ישנו מסך שחוק למספר שניות והשמחק יוצא לשולחן העבודה וזהו . ככה זה בכל ניסיון הפעלה . אם למישהו הייתה אותה בעיה אני אשמח אם הוא יכתוב על זה ויעזור בפתרון הבעיה

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  8. Started by glassmoon,

בדיוק סיימתי את HL2, אחד המשחקים הכי טובים שראיתי, דומה מאוד לתלת-רגליים ולמטריקס... עד לפניי הפרק האחרון העלילה נראתה די פשוטה, אבל ברגע שהמנהיג הזה רוגע לעבור למימד אחר ומתי שהGMAN מופיע, כל מה שקרה עד אז לא מובן פתאום....

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  9. Battlefield 2142 - PC Crysis יש לי כרטיס 6800GT AGP האם הוא יריץ את המשחק טוב יש איזה גרף שמראה את הדברים האלה? תודה רבה זאביק

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  10. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש לכם מושג עם יצא פס קול ל NBA 2005?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  11. Started by darkdude,

זוכרים שהיה פעם משחק משטרה ממכר כזה... שהשחקן שלט רק בכוונת והרג הרבה פושעים... התנועה של השחקן התבצעה באופן אוטומטי והשחקן רק כיוון את הכוונת והרג... אני זוכר שהבוס הראשון היה אחד שזרק עלי חביות אדומות כאלה...השלב הראשון היה בחנות תכשיטים כזאת והתפתח למרדף מכוניות...(אם זה עוזר למישהו...) מישהו זוכר מה השם של המשחק... אני מחפש אותו המון זמן ולא מוצא...=\תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  12. Started by sasasa,

יש לי 9600XT ואני לא יכול לבחור בכמה מהאפשריות של הגראפיקה כמו BLOOM שהכרטיס שלי תומך בו!! ב MW יש לי BLOOM למישהו יש שיטה טובה כדי לא כל הזמן שיהיה מחסור באוכל??? כי שמתי כימעט את כל האנשים שיש לי בFARMER ועשיתי איזה 10 שדות של 74 אנשים אפילו שהאריה שלי ברמה MASTER של האיסוף אוסף אוכל עדיין יש מחסור!!! וגם אם אני עושה תחנת רוח לאוכל זה לא עוזר... ובאי ה5 אין לי ORE!!! וניגמר במיכרה זהב! מישהו יודע מה לעשות.?? אני לא יכול לבנות הרבה TEMPLE וBATHS בשביל הרשמה כי אין לי ORE אז מה אני עושה??

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  13. Started by Mishmish,

שלום לכולם ! לאחרונה התקנתי במחשב את המשחק ומשום מה הוא לא עובד . * עדכנתי את הדרייברים . ברשותי r9800 pro p4 2.8 (mb 512 (3200 400 mhz אין לי מושג למה המשחק לא עובד . כאשר אצל חבר שלי המחשב פחות טוב אבל בכול זאת עובד . אם משהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור אודה לו מאוד .

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  14. Started by adversary,

http://go.battle.co.il?id=6214 יש בו כבר יותר מ 32,000 ישראלים רשומים הקהילה הולכת וגדלה ולאחרונה נקנה שרת גדול!! כנסוו ותנסו!

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  15. Started by TheDiesel,

שלום אני כרגע משחק בחבילת ה-STANDARD, ואני רוצה לרכוש את הגרסה הכי יקרה את גרסת UNITED BUNDLE. האם כדאי?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  16. Started by Fat_Fred,

הבעיה שלי כזו: התקנתי DEAD SPACE, מבחינת וידאו המשחק פועל חלק ללא קירטועים כלל, אבל הסאונד נתקע כל הזמן וחוזר על עצמו ולפעמים גם לא מסונכרן עם הוידאו ומדלג על קטעים... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  17. Started by Thug Love,

אני ראיתי תמישחק למכירה באתר אמריקאי נראה לי אז הוא יצא המשחק או לא ואם לא אז מתי הוא יצא תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  18. כן אני יודע... גיליתי ת'משחק התותח הזה קצת באיחור... אני כרגע בשלב שאני נפגש עם רוזה בספריה... שרשום Find Rosa. זה נחשב שלב מתקדם? עוד כמה יש בערך? אני לא רוצה שייגמר... תודה

• 11 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by esaly,

היי!! תגידו, מישהו יודע איפה ניתן למצוא עידכון שחקנים לUEFA Champions League 2006-2007? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  20. יש לי פיפא 2002 וזה יוצא לי מהמשחק אחרי שבחרתי קבוצה וזה טוען את המשחק(יש לי windows xp pro sp2), איך אפשר לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  21. Started by Cupid Me,

^ זה בעצם הקמפיין של המשחק הראשון או איזשהי תוספת כלשהי להרחבה?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  22. Started by shmoolm,

לאחרונה התקנתי את הפאצ' 1.01.... עכשיו שמתי לב שכל השרתים בכלל בגירסא הישנה יותר... עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לחזור חזרה למצב המקורי ??? (ללא הפאצ') או שאני צריך להתקין שוב את המשחק?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  23. Started by bubugu,

שלום, יש לי בעיה עם משחקים שאני מנסה להפעיל כמו סימסיטי 4 ווייס סיטי. כשאני מפעיל אותם אז מסך שחור עולה וישר הוא עושה לעצמו minimize אז אני לוחץ עליו עוד פעם כדי שיעלה אבל הוא עוד פעם עושה מינימייז לעצמו... למישהו יש את אותה בעיה? איך אפשר לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  24. Started by LazyBurger,

אני עכשיו במשימה העשירית, נגד הבוס, הבנתי שקודם צריך להרוס את המחושים, הרסתי את הראשון, והרסתי את השני, עכשיו מה?? אני מכוון על הגוף אין שום נזק גם עם בזוקות גם עם הכל שום דבר לא עוזר נגדו, מישהו הצליח?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  25. Started by aero,

:\ נימאס לי לנסות לעבור את זה יש שם איזה קאץ' ואני לא מוצא אותו בהתחלה בא לי חצי עכביש כזה חצי בן אדם....אני הורג אותו בשתי חלקים הכל טוב ויפה.... אחרי שאני מסיים את זה בא עוד חלק מהאדמה ואיתו באים עוד מלא אנשיםם וזה לא ניגמר:\ מפרקים אותי עכשיו יש איזה דרך להוריד את הדבר שבאמצע? כי עם יריות זה לא הולך והאנשים לא מפסיקים לבוא עד שאני מת... העליתי כמה תמונות שתבינו איפה אני http://img125.imageshack.us/img125/6830/shot00001if4.jpg http://img400.imageshack.us/img400/6425/shot00003js5.jpg

• 2 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.