משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=5863 הכתבה פורסמה רק היום בבוקר
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
כל פעם שאני לוחץ SHIFT בsupreme commander גם אם יש waypoint אחד המשחק יורד ל6 FPS וזה ממש מעצבן כי זה משהו שאני משתמש בו הרבה, עוד מישהו נתקל בזה? מדובר על המשחק המלא (דווקא בדמו זה לא קרה לי כזכור)
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
האם חייבים צ'יפ כדי להפעיל צרובים או שיש כזה דבר שנקרא דיסק הפעלה שמאפשר להפעיל צרובים?
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
ומאיפה אני יכול להוריד אותם כי אחרי פירמוט של המחשב שמתי לב שלא שמרתי את זה ואני רוצה להמשיך את המשחק מאותה הנק' ולא להתחיל מחדש. תודה.
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אפשר באיזה דרך לשחק במשחק הזה ברשת??? אנייי מת אליו...
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את ההרחבה לוורקראפט ROC. לפי ההוראות, או לפי איך שהבנתי, התקנתי אותה בתקייה של המשחק הבסיסי. ניסתי להתקין לו את הטלאי החדש 1.21 והיה כתוב לי שהקובץ לא נמצא. ניסיתי להפעיל את המשחק אך הוא הופעל כמו קודם כ-ROC אך בגרסא 1.07. מה הבעיה? דרך אגב, אני בת.
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מי יכול לעזור לי !!!! הורדתי את הטלאי החופשי התקנתי והכול טוב ושאני מתחיל לשחק הכול עובד אבל בדיוק שאני מסיים תמשחק זה יוצא ועושה לי שגיאה מי יכול לעזור לי??? :nixweiss:
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
כפי שאתם רואים אין לי בעיה עם הדרישות למשחק התקנתי ת PATCH 1.1 וזה עבד כמו שצריך עד היום שקמתי ופתאום אני רואה שרק בזמן שיורים בי אני ארטיפקטים על כול המסך!!!!! ד.א אני בשלב 12 ARCHIVE!!! יש למישהו מושג מה צריך לעשות?!?!?!??! ואני לא נמצא ב OC!
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי, אציין קודם כל ש-PAINKILLER פשוט משחק שולט!!! אבל שאלה לי אליכם - איך עוברים את הבוס ההוא בשלב 3 בפרק 1 (זה שמופיע ליד האש ו"רודף" אחריך בהליכה מגושמת)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
אהלן לכל חברי הפורום! לפני הפוסט השבועי, רצינו לפנות אליכם בבקשה. כל שבוע אנחנו מפרסמים בפורום פוסט עם פרטי הפרק השבועי שלנו, לינקים וכו'. לאחרונה הפעילות בפוסטים שלנו היא מינימלית למדי, ורצינו לדעת אם אתם רוצים בכלל שנפתח את השרשורים השבועיים האלו. אם יש לכם תועלת בשרשורים האלו, נשמח לתגובה כאן. תודה! לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 30 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה נשמע, חברים? הגענו יחד לפרק שלושים! הייתם מאמינים? אנחנו האמנו והגענו, והכל באמת בזכותכם, קהל המאזינים הנאמן שלנו שגדל מדי שבוע. אנחנו מאוד שמחים לראות את התגובות שלכם לכל פרק ופרק שאנו משח…
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
בדיוק סיימתי את HL2, אחד המשחקים הכי טובים שראיתי, דומה מאוד לתלת-רגליים ולמטריקס... עד לפניי הפרק האחרון העלילה נראתה די פשוטה, אבל ברגע שהמנהיג הזה רוגע לעבור למימד אחר ומתי שהGMAN מופיע, כל מה שקרה עד אז לא מובן פתאום....
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם המשחק יעלה לי על המחשב. בדקתי דרישות מערכת בכל מיני אתרים שונים, אבל כל אתר יש נתונים שונים - ואני לא יודעת מה נכון ומה לא. אני סומכת עליכם שתביאו נתונים נכונים אז ככה הינה המפרט של המחשב שלי: ג'יפרוס 8600 GT אינטל E6550 2.3 זכרון 2 GB תודה.
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 22 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. אהלן חבר’ה! מאז שהתחלנו להקליט את התכנית הזו, חווינו בעיות ותקלות מפעם לפעם, אבל מעולם לא קרו לנו כל כך הרבה טעויות ותקלות במרוכז בפרק אחד! היה נדמה כי כאילו האלים עשו יד אחת כנגדנו בכדי למנוע מאיתנו לשחרר פרק נוסף בסדרת הפרקים השווים והפופולארים של ה”פאנבויז פודקאסט”. אנחנו שמחים לבשר לכם כי למרות שהמיקרופון של לוני שבת, המחשב של יוגי איתחל את עצמו והתוכנה עימה ינאי הקליט החליטה שהיא סיימה לעבוד איתו וסגרה את עצמה (ואלו רק חלק מהבעיות) החזקנו בשיניים ונתנו בראש כנגד כל הסיכויים וכעת יש לנו פרק נוסף עבור המאזינים. בפרק דיברנו…
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום... לאחר כמה חצי-דקה או דקה במשחק, במחצית הראשונה, המשחק פתאום מתחיל לרוץ ב- Slow Motion מוזר. זו לא ירידה ב- FPS! הכל חלק, רק איטי בטרוף... ניסיתי לעשות הכל, לשחק עם כל ההגדרות: High ו- Low, לבטל ולאשר Frame Skipping ו- Wait for V-Sync, עידכנתי דרייברים. אפילו הורדתי ReForce והפעלתי אותו עם ה- V-Sync, וזה עדיין לא פעל. יש לי 6800GT, ויש לציין שעד לבעיה המשחק רץ חלק להפליא. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני מודע לכך שאני לא כשיר כל כך לפתוח את הת'רד הזה (בן 13 אבל צריך ת'רד כזה. יוזמה זה תמיד טוב ). אבל נתחיל במשהו שאי אפשר לשכוח. The Super Mario Song
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
כשאני מנסה להיכנס למשחקים שהם לא ברשת כמו hl2,episode 1 זה נכנס לתפריט הראשי אבל כשאני טוען שלב זה נתקע באמצע ולא מגיב...וכשזה עוד פעל לפני כמה זמן זה לא נתן לי לשנות הגדרות אחרי שניכנסתי למשחק(וגם באפיסוד אחד אין לי אפשרות של hdr מלא...) וכשני מנסה להיכנס לcss אז זה נתקע באמצע הטעינה ואומר שהוא לא מזהה את ה-user id או משהו כזה... ניסיתי פעם להתקין מחדש אבל זה לא עזר... מה לעשות?זאת תוכנה ממש מעצבנת...
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
כשאני מנסה להכנס למולטיפלייר ולשחק ברשת המשחק פתאום קורס ויש הודעת שלח/אל תשלח. זה גם קורה לי בקריירה שלי לפני איזה משחק לקראת סוף הליגה ועכשיו אני לא יכול להמשיך איתה. מה לעשות? תודה
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אפשר בבקשה לינק לפאץ' 1.1 של FAR CRY עם הסבר התקנה.... : תודה חבר'ה
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש לי בעיה קטנה בלבוש. הצטרפתי לגילדת Imperial Legion עם הזמן החלפתי את ה"מדים" המעפנים שלהם. והמשכתי להתקדם אבל עכשיו הם לא מוכנים לדבר איתי בלי מדים. אין לי את המדים האלה וגם אם אני קונה מדים כאלה ולובש אותם זה לא עוזר (או שפיספסתי משהו....) מה אתם עשיתם במצד הזה, הרי אני בטוח שאף אחד לא ממש הולך עם הזבל הזה..... תודה
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, הורדתי את הטסט דרייב והוא נתן לי רכב להשכרה נסעתי לאיזה סוכנות בחרתי רכב ומשם נסעתי למשימה הראשונה ובכניסה הוא אומר לי טורניר או תחרות או משהו כזה ואני עושה לו START והוא נתקע מה עושים???
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
לאחר עדכון המשחק לגרסא 1.5 ראיתי משהו מעניין (חוץ משיפור של 30% בFPS בממוצע בבדיקה הפנימית) בהגדרות SHADER - ההגדרה הראשונה משמאל - ישנה אפשרות DX10 - שכמובן לא נותן לי לבחור בגלל שאני WIN XP למישהו יש VISTA+COH+8800 שיכול לבדוק? זה צריכה להיות חדשה די מרעישה (אולי הגיע הזמן לעבור לויסטה)
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני בשלב שבו אני על עליית גג של בניין ויש מטוס שיורה עלי. יש לי RPG עם 3 טילים ועוד 3 טילים בתחמושת ליד. בכל פעם שאני מנסה, אני לא מצליח להוריד את המטוס. למשהו יש מושג?
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
צריך המלצה על איזה משחק סימולטור מטוסים טוב.... אם למישהו יש משהו אז שיכתוב פה
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום את המחשב שלי תוכלו ליראות בצד אם זה כל כך משנה.. בכל מקרה...יש לי בעיה דיי מרגיזה אני יודע שיש את זה בכל מחשב אבל אצלי זה ממש רגיש יותר מדיי קיצר אני אוהב לשחק במשחקים שדורשים בדרך כלל הרבה לחיצות (בדר"כ משקחקי ספורט למינהם) ברגע שאני לוחץ על כמה כפתורים , זה ניתקע ולא מגיב...אני יודע שבכל מחשב יש את זה אבל אצלי זה ממש מרגיז וליפעמים גם שתי לחיצות בו זמנית תוקים את המקלדת. בכל אופןןןןןןןןןןן אפשר לבטל את החרא הזה??? זה בא מהמקלדת מהלוח? דברו איתי לפתרונות
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני צריך משחקים של אופנועי שטח . תודה לעוזרים ! רק תכתבוו לי את שם המחשק וזהוו!
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-