משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
בדיוק סיימתי את HL2, אחד המשחקים הכי טובים שראיתי, דומה מאוד לתלת-רגליים ולמטריקס... עד לפניי הפרק האחרון העלילה נראתה די פשוטה, אבל ברגע שהמנהיג הזה רוגע לעבור למימד אחר ומתי שהGMAN מופיע, כל מה שקרה עד אז לא מובן פתאום....
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
יש לי תמישחק מקורי אבל איך נירשמים ניסיתי והוא שולח אותי כל פעם לאתר של EA להירשם
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ! לאחרונה התקנתי במחשב את המשחק ומשום מה הוא לא עובד . * עדכנתי את הדרייברים . ברשותי r9800 pro p4 2.8 (mb 512 (3200 400 mhz אין לי מושג למה המשחק לא עובד . כאשר אצל חבר שלי המחשב פחות טוב אבל בכול זאת עובד . אם משהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור אודה לו מאוד .
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ממליץ ממליץ ממליץ! משחק מצויןןןן אני נסיתי הרבה מאוד משחקים וזה היחיד שאהבתיייייי אני כ"כ מרוצה ממנוו.. מומלץ לכולם לנסות!
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
-
סדרת משחקי Worms האהובה חוזרת אל מרכז הבמה עם כותר חדש שנראה נהדר וזוכה לאהדת הגיימרים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
כתבתי את זה כבר במקום אחר (אחד הפורומים של CS..) ולא היה לי כוח לתרגם לעיברית, סילחו לי *החולי CS האלה לא עזרו לי במיוחד, לכן אנסה את מזלי כאן Hello to all! I have an annoying problem with the view system in game time i'll describe it: i'm opening a server, no matter what map, i'm playing with people or bots and when i'm dead (it happens alot) i can watch every body else playing (that are not dead yet..) right? well.. not right.. when i'm trying to watch my team players i'm able to, but when i'm trying to watch the other team players i'm not able to. how can i fix that? maybe i messed up something in the console? or in the settings of the game\server? please h…
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
תיאור המסך (3): מתחיל בזה שסרג'נט OZ נוסע לאיזה מפגש עם מישהו, חוטפים אותו ואני צריך לחלץ אותו...תוקעים אותי באמצע המסך, יש 3 בניינים של כסף שאני צריך להשתלט עליהם, אבל כל אחד מפוצץ אויבים, אין לי מבחר בכלל של נשקים וצבא, בקיצור קשה קשה! מישהו משחק במשחק ויכול להדריך אותי איך לעבור את המסך? שמעתי גם שיש אנשים שמפרסמים מדריכים למשחקים, במדריכים מפורט כל מסך איך לעבור מה לעשות וכו'...מישהו מכיר אחד כזה ל-HIGH TREASON?
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני מחפש את הקראק XIII_Proper_Crackfix-FLTDOX למשחק XIII כמובן... תודה לעוזרים 8) (אני מעדיף (+) הורדה ב-HTTP)
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=32789 אין לי כח לכתוב ביקורת משלי..
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני כבר הרבה זמן משחק במשחק BF2 . וכבר נשברו לי 2 דיסקים . עכשיו זה הדיסק השלישי שלי . ויש עליו סדק ואני מרגיש שהוא גם עומד להישבר . יש איזשהי דרך שאני לא יצטרך להכניס ולהוציא את הדיסק בכול פעם ? למשל איכשהו לשים אותו על DOK או משהו ? (לא להציע להוריד קראק כי שמעתי שזה דופק את המשחק) . תודה .
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
האם מישהו פה משחק בגילד ורס? אם כן, באיזה רמה, איזה גילדה, סוג? מי שלא מכיר את המשחק הזה, זה משחק RPG באינטרנט, יש כאלה שאומרים שזה MMORPG ויש כאלה שזה אומרים שזה MORPG, מכיוון שאי אפשר לראות אנשים שיוצאים ל"שדה הקרב", המשחק מתמקד בעיקר בקטע של ה PVP.. יש המון קווסטים מאוד טובים, יש משימות שצריך להשלים אותם לאורך קו העלילה.. בקיצור משחק מדהים, בעיקר למי שאוהב לשחק עם חברים. אני כרגע אלמנטליסט\מסמר, רמה 13, גילדה OG.. יאלה תגובות :
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
בחלק שצריך לפוצץ את ה-TNT אני לא מוצא את הפתיל בשום מקום
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום חברים אני מקווה שיהיה לי זמן לעזור לאנשים ולהיות פעיל בפורום עכשיו שאנחנו קרובים לחופשה! אני רציתי לשאול מישהו עם הוא מכיר מישהו שמוכר שרתי משחק למואהה??? אבל לא אכפת לי עם זה מוכר או לא אני רק רוצה שהמחירים יהיו זולים 14 שחקנים = 100 שקל ויש כזה מחיר כי אני ראיתי השבוע פשוט הבנאדם הזה לא עונה לי משום ה :-X :-\ אשמח עם מישהו יוכל לעזור למצוא אדם כזה? או פורום שבוא יש את כל הדברים הקשורים למחירי שרתים תודה מראש לכל העוזר1
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=5863 הכתבה פורסמה רק היום בבוקר
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום אני לא מצליח לעבור את המסימה הסודית בשלב 3 שצריך להרוג 5 אנשים בקפיצה איך עושים זאת תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
קניתי את המשחק והתקנתי אותו והכל עובד... עשיתי עידכון וכל זה ואני מפעיל תמחשק ומתחיל לשחק עם הדמות שלי הדבר הראשון זה שאני מביא ל"אבא" שלי את הפרוות שלו ואז הוא אומר לי לעשות מסחר עם מישהו ושאני יוצא מהדלת המחשב עושה לי ריסטרט... WTF?
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
http://www.fileconnect.net/modules.php?name=News&file=article&sid=2455 כמה מהמפות ממש טובות! תהנו...
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
חברה, אני זקוק למשחק Mr.Driller ! בבקשה מי ישודע שיתן לי לינק ! תודה, תומר.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אני צריך משחקים של אופנועי שטח . תודה לעוזרים ! רק תכתבוו לי את שם המחשק וזהוו!
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
בעקבות הכתבה הזות החלטתי לפתוח דיון - http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=103312&page=2 תיראו אני חיבבתי את Runaway הראשון אבל מאוד יתאכזבתי מהשני העלילה של השני פשוט משעממת החידות חלקם קלות מאוד חלקם מעצבנות במיוחד מעצבן החלק שאתה רואה חלק אבל לא יכול לישתמש בו עד שאתה פותר משהו אחר השינוי שחל בדמות הראשית גם מעצבן בראשון דמות החנון היה מתאים למשחק בשני הדמות כאילו קולית וזה לא מתאים למשחק בכלל מחקתי תמשחק אחרי השלב החמישי וזה אחרי שהתחלתי לישתמש ב"לעבור דרכו" הוא איך שמתרגמים תמושג לעברית גם הגרפיקה והסירטונים איכזבו אותי ציפיתי שמשחק בסגנון שיוצא ב2007 יכיל גרפיקה יפה וסירטוני CG אבל גם בזה המשחק מאכזב פשוט מיושן ולא במובן הטוב
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מי רוצה לשחק פיפא אונליין דרך האיי פי אבל מומלץ שהוא יהיה תותח כי אני לא מרחם ...
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-