עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. הגענו לסוף השנה האזרחית של 2007 עוד מעט ימטירו עלינו מצעדים שונים של בחירת משחק השנה ותוצאות. השנה היתה מבורכת ביותר במשחקים ובעיקר בז'אנר FPS אם אתם סוברים שלשני משחקים מגיע התואר ,יש לכם אפשרות להצביע פעמיים. מענין אם נצליח לקלוע לדעת ה"מומחים" בהמשך.

• 45 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. Started by KOBRA CHOPER,

אני אישית בוחר ב VICE CITY הנופים ו STYLE שנות השמונים ביחד עם המוסיקה :cwm39:

• 36 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Started by stone cold,

טוב ביגלל שהWII הושק אבל אני לא קונה אותו בקרוב החלטתי לשחק בזלדה שאף פעם לא סימתי ביגלל כל מיני סיבות הזלדה שהתחלתי לשחק הוא Majora's Mask שדי שונה מהזלדות הרגילות למי שמכיר תסידרה ככה שהשוני גם הרחיק אותי הרבה זמן מהמישחק למרות שיכולתי לשחק אותו על אמולטור כבר לפני הרבה זמן בכל מיקרה התחלתי לשחק ואני חיב להגיד שהמישחק מאוד כיפי אפילו היום אם עלילה התחלתית יותר מענינת מהזלדות האחרים ששיחקתי בכל מיקרה החלטתי לעשות סקר לאנשים שמכירים תסידרה הזות וליראות מה המישחקי זלדה האהובים אליכם דרך אגב לא רשמתי תזלדות המישניות ות2 זלדות הגרועות לCDI בכל מיקרה המישחק הטוב בסידרה מבחינתי הוא דווקה - A Link to the Past לSNES למרות שהוא D2 פשוט הכל בו זורם מושלם ואנ…

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  4. Started by KOBRA CHOPER,

מהו ה BATTLEFIELD שהכי אהבתם?

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  5. Started by Interl-Conore,

אני בוחר ב GTA VICE CITY בגלל ה מוסיקה ן ה STYLE WOW אני לא יכול להפסיק לשחק במשחק!! http://he.wikipedia.org/wiki/Grand_Theft_Auto:_Vice_City_Soundtrack#Flash_FM

• 35 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by musari,

מי מבין 2 המשחקים Counter-Strike Source / Battlefield 2 יותר יצירתי ומהנה ? וכמה זמן ממוצע אתם יכולים לשבת על אחד מהם ביום וכן על מי ההיתם יושבים יותר לדעתי 2 המשחקים מצויינים אני נותן יותר ניקוד ל BF2 על החדשנות(דירוגים מפקד מטוסים טנקים וכו..) אבל מבחינת ביצועים (FPS/ שרתים יותר תמיכה בארץ) זה לטובת קונטר סטרייק הוא ממש ממש מושלם מבחינת איך שהוא רץ...

• 38 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by killer4god,

סתם רוצה לראות תגובות של אנשים בקשר למישחק.

• 9 תגובות
    • 786 צפיות
  8. Started by natan805,

כל אחד יכול להצביע פעם אחת. הסקירה נשאלת לגבי משחקי pes וfifa באופן כללי אם נראה לכם שלאחרונה למשל fifa2011 יצא יותר יפה אז תצביעו" fifa לאחרונה" {וכן הפוך}

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

אני רק רוצה לבדוק את הפופולאריות של המגזין Vgames בקרב משתמשי הפורום. תודה מראש, R.

10. מה המשחק האהוב שלכם?

• 11 תגובות
    • 777 צפיות
  11. https://steamdb.info/calculator/ תלכו לשם ותזינו את הפרופיל שלכם (צריך להיות פומבי) ותרשמו פה את התוצאות של: אפשר להוסיף דברים רלוונטים כמו כמה זמן יש לכם את החשבון סטים גם כן. אם אתם לא מוצאים את הלינק של הפרופיל שלכם אפשר להעזר בהוראות פה: http://steamometer.com/support/steamprofile לדוגמא: Total value of $1527 Games owned 149 (Games not played 118 (79% Games not in store 23 Hours on record 415.1h

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. תרשמו מה דעתכם ...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by a12beat,

תצביעו ותסבירו גם למה . וגם את שילובי החיילים שאתם אוהבים.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. מעניין לדעת מה המשחק שהמוזיקה שלו הכי נתקעה פה לשחקנים בראש אז נראה אם יש משחק שהוא מופיע הרבה אני אתחיל עם הפסקול של RA2 פסקול חלומי פשוט כל שניה ששומעים פשוט נפלא כיף לשחק עם המוזיקה הזו ברקע.. תמיד כיף גם לשחק במשחקי FPS עם הHell march

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אז ? הסקר מדבר על משחקי מחשב בלבד !

• 64 תגובות
    • 4k צפיות
  16. סקר:מי יקח בסוף PS3 אוWIIאו XBOX 360?

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  17. Started by kfirlion,

בבקשה אל תוסיפו תגובות, כי זה סקר

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  18. לאיזה משחק גרפיקה טובה יותר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by topgun,

בקונטרולס כתוב ללחוץ על F12 אבל מה אני עושה עם זה אח"כ כדי לקבל את התמונה? THKZ עריכה: לא חשוב מצאתי..... איך לא חשבתי לחפש בתיקיה של המשחק...... :-[ בכל מקרה, קבלו תמונה קטנה ל"פיצוי" של מישהו שמת, אבל זה לא מפריע לו לעמוד (בערך).... [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Scorpion17,

www.mu4u.myvnc.com מי שעדיין רוצה להמשיך לשק MU שיכנס לסרבר הזה הוא טוב.

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  21. Started by thegame998,

סרבר חדש של חבר שלי : 80.179.149.120:27820 עם אתם רוצים תכנסו עם זה לא חוקי לפרסם פה אז אני מצטער.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  22. Started by nehmia,

למישהו יש סרבר טוב שעולים רמות מהר שעדיין עובד עדיף ישראלי...חיפשתי ולא מצאתי...

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  23. Started by Yaelbaruch,

יש לכם איי פי של סרברים ישראליים לCS:S? כי בא לי על משחק עם אנשים מישראל

• 12 תגובות
    • 930 צפיות
  24. Started by nadav1379,

אני משחק Counter-Strike Source אבל יש לי בעיה שאין סרברים בארץ ויש לי חרא פינג מישהו יודע מתי יהיה סרברים ל Counter-Strike Source בארץ?? מישהו יודע איך אני יכול לשנות שם ולכתוב נתונים באמצע משחק? כמו שב1.6 יש קונסול

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Jinjis Han,

אני מחפש סרבר מעניין (האתר של eternal sin לא עולה משום מה) לליין אייג' 2 ואני ממש לא יודע במה לבחור (מתוך gamesites200) או איך שלא קוראים לאתר הזה... בכל מקרה הכי חשוב שהסרבר יתוחזק טוב ושיהיה כמה שפחות לאג... הקהילה פחות חשובה אבל עם אפשר את הטוב משני העולמות אז גם טוב.

• 6 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים