עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by orlupo,

איזה משחקי FPS שווים יש חוץ מ-FAR CRY, DOOM 3, CALL OF DUTY ו-HALF LIFE 2? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. היי , אני עובד בסופר אלונית למי שמכיר , יש שם מחשב מעפן (המחשב של הקופה) זה מחשב קטן כזה , כאילו יש את המסך , והבסיס של המסך שמחזיק אותו זה גם המחשב. בכל מקרה , יש שם ווינודס 98 , 1000 מגה הרץ , או 1200 לא בטוח. כרטיס מסך הכי מעפן שיש , ואין לי מושג לכמות זכרון. בנוסף , אני צריך משחקים שצריכים בעיקר עכבר , וכמה שפחות מקלדת. בינתיים התקנתי שם את המשחקים Heroes2 , והיום אני שם את Heroes 3 . אז למי שמכיר משחקים , לא כבדים , רצוי גם לא אסטרטגיה כי זה מסך touch כזה (נגיעה) אין עכבר. משהו בסגנון של מונופול אולי , פשוט נמאס לי מהירוס וסוליטר כל הזמן :\ אני צריך משחקים שמעבירים את הזמן.. אם יש לכם גם לינק להוריד זה יהיה טוף. תודה.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  3. היי אני מנסה כבר הרבה זמן לשחק ברשת מול חברים שלי אבל הוא כל הזמן אומר לי שהוא מחכה לשחקן אחר... אני משתמש באפשרות של משחק דרך הip, החברים שלי גם רושמים את הip שלי אבל זה עדיין לא עובד... זה לא עובד גם שאני מארח וגם שאחד מהם מארח מה יכולה להיות הבעיה?, ואיך פותרים אותה? תודה מראש install

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  4. http://www.blizzard.com/jobopp/bn-lead-game-designer.shtml כפי הנראה, הם מתכוננים לבנות משחק חדש שמבוסס על סגנון DIABLO הקודמים, אולי DIABLO 3 ? כזכור לפני כשנה, המפתחים הראשים של DIABLO עזבו את חברת BLIZZARD לפתחית חברה עצמאית...

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה לפני כמה חודשיים שמעתי שיצאו שתי תוכנות חדשות למשחק(במחשב) ורציתי קצת פרטים עליהם וקישור להורדה עם אפשר תודה נ.ב נראה לי שאחת התוכנות יכולה לעצב שלבים או מודים או שעם זה תוכנה נפרדת אז אפשר בבקשה קישור תודה

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  6. נורא מאוכזב מתעשיית ההורדות הפיראטיות. פעם יכולת להוריד משחק ב IRC, שבוע לפני שיצא לחנויות, במהירות מטורפת של 150ק"ב. פעם יכולת להוריד ג'גות של שירים וסרטים מבלי לדאוג שיחסמו את אתר ההורדות. מה קורה לעולם הזה? אנשים צריכים לפקוח עיניים! נחייה בעולם אומלל מאד אם לא נוכל להוריד כל אלבום וכל משחק בכל זמן, בכל מקום. כאות מחאה, אני מבקש מכולם לא להוריד שום שיר או משחק למשך יום שלם ....טוב נו .....למשך שעה.....טוב נו....תורידו מתי שתרצו, אבל אני עדיין מאוכזב.

7. Started by jbgood,

איך הפינג בשרתים האירופיים/אמריקנים של WOW? יש אפשרות לשחק בצורה טובה? מתוכנן שרת בישראל? תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. יש לי את המשחק המקורי והכל קונטר סטריק סקור יהני זה בא עם האל ליף 2 ומורידים מהסטיימ בכל אופן אני מניח שאתם יודעים את זה כבר ואני לא מחדש לכם כלום לבעיה שלי אני לא שומע סאונד במשחק ..זו הבעיה בעצם אין שום סאונד לא בתפריט ולא בכלום.... ועוד שאלה קטנה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3042363,00.html#n מאיפה אפשר להורייד את העידכון של התאורה הדנמית .. אבל עזבו את זה בצד ... , קודם כל שאני ישמע משהו :-\

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. המשחק פעל ללא בעיה על ה pentium 1.8 שלי. על הAMD64(עם אותו כרטיס מסך) משום מה המשחק(גם ZERO וגם הרגיל) ניתקע כבר במסך הטעינה הראשון ויש צורך לבצע ריסט.. מישהו ניתקל במשהו דומה, או יודע מה יכולה להיות הבעיה? מדובר ב amd 64 3000 745 epox nforce 3 250 radeon 9600 pro sapphire 1gb ddr

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  10. Started by trojan,

למה בהאלף לייף 2 יש לי 40 fps ובקאונטר סטרייק סורס רק 8 fps???

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  11. Started by STRENGTH,

שאני משחק CS אז שאני יורה אז הכוונת גודלת מה שאומר פחות דיוק ביריות. אבל בשום משחק אין את הדבר הדפוק הזה. יש דרך לבטל את זה? כי זה הופך אותי לשחקן גרוע.אני לא אוהב לעשות לחיצות קצרות אני אוהב לירות רצוף.

• 42 תגובות
    • 3.8k צפיות
  12. Started by icebreak,

http://www.cesspit.net/drupal/node/491 מספר משתמשים ב WOW כעסו על חלק מהאפשרויות של המשחק, וארגנו הפגנה של עשרות משתמשים אונליין בחלק מהמקומות... בתגובה BLIZZARD סגרו זמנית לכולם את החשבונות, על הפרת סדר העולם סתם מצחיק, בלינק למעלה יש הרבה תמונות של ההפגנה.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by ozzo,

והאם זה ירוץ על מערכת הפעלה חלונות 2000 (פרופשיונל)

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  14. נושא, אני לא מדבר על פליי אונליין, אלה כמו בפיפא 2005, גם פליי אונליין, וגם שם היה לשחק לפי IP, גם פה אפשר? שאני אדע אם שווה להוריד

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  15. Started by CrazyGamer,

שלום אני מתלבטת עם לקנות את המשחק ROME TOTAL WAR ...האם זה משחק יפה? מעניין.? והכי חשוב כמה זמן אפשר לשחק בו בלי שיתחיל לשעמם? ועוד משהו אחד..אפשר המלצות למשחקי אסטרטגיה יפים ,אבל שיהיו חדשים לא הנוסטלגיים...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by blabla2002,

שלום קניתי מחשב חדש מעבד amd 3000+ לוח asus a8n-sli זיכון samsung 256X2 400mhz וכרטיס מסך 6600 gt של גיגהביט אם קירור אקטיבי והוא בoc של ליבה 570 וזיכרון 1230 עכשיו קיבלתי אם הכרטיס doom3 ושאני משחק איתו אני צריך להיות בmedium שיעבוד כלומר 640*480 כדי שלא יהיה תקועה כאשר אני מעלה ל800*600 ומעלה הוא מתחיל להאיט ולקרטע זה לא קשור לoc בגלל שגם בלי זה אותו דבר וגם הכרטיס מיצא ב3dmark05 תוצאה של 3400 כל שאין לי מושג למה זה. אה וזה כמובן זה בלי פיטלרים. איך אפשר לדעת מזה זה?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by liav12,

המקשים במשחק מאוד מעצבנים, אי אפשר לעשות לצעוד ימינה בלי לסובב את השחקן וזה מאוד מפריע למשחק, אני כל פעם צריך לסובב את העכבר לכיוונים שונים לראות אם יש איזה מפלצות, יש לזה פתרון עם איזה פאץ או משהו? או בכלל איזה פאץ שמוסיף משהו למשחק? תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  18. Started by superginiman,

איזה משחק גדול... זהו הבטא נסגרה נגמר... אם רוצים לקנות זה יעלה 350 שקל + 13 יורו בחודש... (יקר) בנו את המשחק ברמה כזאת טובה שבכלל לא שמתי לב שזה היה בטא.. אז :yelclap: ל בליזרד על עוד משחק מצוין!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. האם יש הרבה חפצים נשקים? יש עולמות או שלבים? יש הרבה אנשים שמשחקים אותו? אם אתם יכולים לתת לי קצת אינפורמציה עליו אני ממש אשמח...

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אני ממש אודה לכם אם תכתבו לי כמה אתרי שיתוף קבצים טובים שאתם משתמשים.... [move]תודה מראש... [/move]

• 7 תגובות
    • 996 צפיות
  21. Started by ibob,

אני זקוק לעזרה הורדתי את מקס פין 2 אבל הוא לא נותן לי לשחק ניסתי עם הSTYEEM ומה לא זקוק לרעיונות... וצריך קצת ציטים לשר הטבעות הקרב על ארץ תיכונה למי שיש יבורך.

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  22. Started by D@nny,

שלום יש לי בעיה במחשב, כשאני מפעיל משחקים אז רובם נתקעים לאחר מספר דקות. והדבר היחיד שאפשר לעשות הוא לאתחל מחדש..(לא רק המשחקים החדשים, אפילו gta 2..) לפני כמה שבועות התקינו לי מאוורר חדש על המעבד ולפני שבוע החלפתי כרטיס מסך... הרצתי גם את התכנה mem test וגם בה לא היו שגיאות המפרט שלי הוא כזה amd athlon xp 1800+ radeon 9550 128 mb 128 bit 256 mb במהירות 133 מגהרץ (זה מה שלוח תומך)... :-[ תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  23. אני רוצה לדעת איך הוא ? איזה סוג הוא? לאיזה משחקים הוא דומה? קצת על העלילה וכו'... תודה רבה....

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  24. שלום לכולם ברשותי המשחק Mortal Kombat Trilogy עכשיו יש לי בעיה מעצבנת כל פעם שאני מפעיל את המשחק וזה מגיע לבחירת השחקן וזה רושם לי eror כפי שתוכלו לראות בתמונה המצורפת ברשותי amd 2600 ram 512 g force 3 TI windows xp service pack 2 לכל מי שמכיר את הבעיה ניסיתי להשתמש במדריך לתיקון הבעיה ב windows xp אך לא עזר.. תודה רבה לכל מי שעוזרר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  25. אמרו לי שזה משחק RPG טוב.. משהו מכיר ויכול לספר לי קצת עליו... וגם בכלל איך אני משיג אותו... אודה לכם מאוד!!! ;D

• 3 תגובות
    • 890 צפיות

דיונים חדשים בפורומים