משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מחפש המלצה ל MMORPG (עדיפות לחינמי) שיכול לרוץ על 4500HD של אינטל, יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
התאריך באירופה הוא 13 באוקטובר, יום שישי...התאריך בארה"ב הוא 22 נובמבר או משהו, השאלה אם החברות משחקים המפוזרות שיש בארץ עובדות עם משווקים אירופאים או אמריקאים, והשאלה בכלל אם הם יקבלו את זה בשיווק ישיר מהמפעל או דרך חנות אחרת בהזמנה מיוחדת וכולי וכולי...
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מודע לכך שאני לא כשיר כל כך לפתוח את הת'רד הזה (בן 13 אבל צריך ת'רד כזה. יוזמה זה תמיד טוב ). אבל נתחיל במשהו שאי אפשר לשכוח. The Super Mario Song
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
חלוקת הכותרים החינמיים של פלטפורמת ה-Humble Bundle מתחדשת - אז אל תפספסו את ההזדמנות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
- 1 follower
-
-
פה יש סרט שמראה אפשרות אחת מהשליטה בשלט http://www.gamershell.com/download_11370.shtml לי זה ניראה מאוד קרוב לשליטה בעכבר ומקלדת רק שבשלט הזה אפשר לנוח על כורסה שמשחקים אני רק מקווה שהמהפכה תהיה זולה כמו שהשמועות אומרות מה אתם חושבים על השלט?? ולמי שלא יודע הוא גם מזה תנועה וגם יש לו רכיב שמזכיר אקדח אור וגם יש לו אפשרות לתוספות
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שמתי לב שבמשחק כאשר יורים ישר אז לא שומעים SFX בכלל. כאשר אחד מצוות שלך יורה ואתה מסתכל לכיוון אחר הכל תקין. מישה נתקל בבעיה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק, הכל נראה בסדר וללא שום שגיאות. כשאני פותח את המשחק, הוא מתחיל לעלות ורואים את קו הטעינה האדום למטה, כשהוא מגיע בערך לרבע טעינה - המשחק נסגר וחוזר למערכת ההפעלה, ללא שום שגיאות. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך לסדר אותה? תודה, יום טוב.
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, קניתי את המשחק דרך הסטים וניסיתי סופסוף להעלות את המשחק, אבל כשזה היה נראה שהינה הוא עולה אני מקבל שגיאה שחסר קובץ של תמונה מסוימת, איך זה קרה? עשיתי BACKUP לקבצים בשביל לא להוריד מחדש את המשחק אבל אני גם לא יודע איך להשתמש איתם, אנא עיזרו לי.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום הועלה לערוץ שלי סרטון מואב בHardhat, וקומנטרי קצת על Black Ops 2 ועל MW3... מעכשיו נתחיל להעלות הרבה סרטונים, קומנטרי, מונטאג'ים ועוד.. אז כדי להיות מעודכנים תלחצו על Subscribe אני מקווה שתהנו, ובאמת יעזור אם תתנו בלייק וסאבסקרייב... תודה! יום טוב לכולם!!
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני תקוע בקטע הזה איך אני עובר את הכחולים האלה?! אני בן-אדם רגיל ואני לא יכול להלחם בהם אני צריך איכשהו לברוח אבל אני לא יודע איך כשאני בורח הם יורים עלי מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
משהו שיהיה סבבה לשחק מול בני המשפחה. לא מסובך כמו גרסאות הפיפא האחרונות תודה
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אם מישהו רק התחיל לשחק ב-AA (כמוני) ומעוניין להתאמן בכל סוגי הנשקים, מפות ועוד... בשרת כל אחד יוכל לבקש החלפה של נשק למה שבא לו בכדי להתאמן ובנוסף נחליף כל X זמן מפות בשביל ללמוד את כולם. שיכתוב כאן ונתאם כולנו "פגישה" בשרת שלי ואני מדגיש שלי כי אני מעוניין "על הדרך" ללמוד את ניהול השרת.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
בגימספוט עשו סירטון נחמד על הPSP כי הוא מכר איזה 10 מיליון בעולם (הנינטנדו DS מכר כבר יותר מ16 מיליון ויותר מישחקים נימכרים על כל קונסולה-אני פאנבויס של נינטנדו היתי חיב ) בכל מיקרה הסירטון הרבה יותר אוביקטיבי מימני והכתבים מדברים על מה הם עושים אם הPSP ומה לדעתם צריך לשפר http://www.gamespot.com/features/6152212/index.html?autoplay=6152260 תהנו
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכלום. לחבר שלי יש בעייה במשחק Psychonauts אחרי שהוא יוצר פרופיל חדש המשחק מתרסק ונותן את הארור הבא: (null), line -1 Crash: 0xc000005d if you have VS.NET installed, you can try to attach the debbuger Otherwise, click ok למישהו יש מושג איך לפתור את זה? ??? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מקור וקישורים לכאן: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=1846875#post1846875 עכשיו אני יודע למה פתאום יש לי רק 400 שרתים במקום 3000+
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי ברגע שאני מפעיל את קובץ ההפעלה , אני רואה לחלקיק השנייה מסך שחור וחוזר לשולחן עבודה , יש בעיה עם כרטיסיי NVIDIA 7600 GT ? רוני
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
http://www.fileconnect.net/modules.php?name=News&file=article&sid=2455 כמה מהמפות ממש טובות! תהנו...
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
בעקבות הכתבה הזות החלטתי לפתוח דיון - http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=103312&page=2 תיראו אני חיבבתי את Runaway הראשון אבל מאוד יתאכזבתי מהשני העלילה של השני פשוט משעממת החידות חלקם קלות מאוד חלקם מעצבנות במיוחד מעצבן החלק שאתה רואה חלק אבל לא יכול לישתמש בו עד שאתה פותר משהו אחר השינוי שחל בדמות הראשית גם מעצבן בראשון דמות החנון היה מתאים למשחק בשני הדמות כאילו קולית וזה לא מתאים למשחק בכלל מחקתי תמשחק אחרי השלב החמישי וזה אחרי שהתחלתי לישתמש ב"לעבור דרכו" הוא איך שמתרגמים תמושג לעברית גם הגרפיקה והסירטונים איכזבו אותי ציפיתי שמשחק בסגנון שיוצא ב2007 יכיל גרפיקה יפה וסירטוני CG אבל גם בזה המשחק מאכזב פשוט מיושן ולא במובן הטוב
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
עם כרטיס מסך TI4200 הוא עובד ובאותה המערכת עם 2 כרטיסי מסך שניסיתי 9600XT של ספייר גם128MB וגם 256MB המשחק לא עולה ואני מקבל הודעת שגיאה (הדרייברים מעודכנים). מה יכולה להיות הסיבה - זה כבר משגע אותי.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אחד ממנהלי פורטל המשחקים GAME-POSTION שעומד לעלות לרשת. לאתר יהיה דומיין בינלאומי, שרת, עיצוב, תיכנות וכל מה שאתר מצליח צריך. עם אתה חושב שאתה כותב יותר טוב מכל אחד אחר, בלי שגיאות כתיב, יצירתי, מקורי ובעל חשיבה מוזמן ליצור עימי קשר בדרכים הבאות: מסנג'ר: volikmoshe@012.net.il אימייל: talvolik@walla.co.il *אנו מחפשים עוד שותף לניהול (יתרון למישהו שיכול להשקיע כסף- לא חובה! ) יום טוב, טל.
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מי יכול לעזור לי !!!! הורדתי את הטלאי החופשי התקנתי והכול טוב ושאני מתחיל לשחק הכול עובד אבל בדיוק שאני מסיים תמשחק זה יוצא ועושה לי שגיאה מי יכול לעזור לי??? :nixweiss:
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי, אם מישהו שיחק/סיים/עבר את הפרק השלישי ב-Gothic 2... איפה נמצא הארנק עם הזהב שדייגו מבקש ממני להביא לו מהוואלי? הם אומרים שזה בTrading Squre, איפה הוא? מעל המכרה הישן (בGothic 1)? תודה
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
רציתי לדעת דבר ראשון פקודות לקונסול... איך אולי לשפר אפ פי אס ועוד דברים... ובנוסף אם מישהו יודע מהן הדרישות המינימליות של המשחק הזה
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
בדקתי בכמה אתרים תאריך יציאה לDivinity 2: Ego Draconis באנגלית וקיבלתי הרבה תשובות לא ברורות..נכון לעכשיו עד כמה שידוע לי יצאו גירסאות בגרמנית רוסית וגם גירסאת RIP כשהכתוב מתורגם לאנגלית והדיבוב חתוך, אבל גירסה מלאה באנגלית לא ברור מתי תצא אם בכלל... למישהו יש מושג מה הוא תאריך היציאה לגירסה באנגלית אם בכלל?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-