עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by nore0,

בחלק שצריך לפוצץ את ה-TNT אני לא מוצא את הפתיל בשום מקום

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  2. שלום לכולם אתם חייבים לעזור לי, לפני חודשיים בערך שיחקתי נגד חבר שלי בפיפא 07 ברשת והכל היה בסדר גמור מאז פירמטתי את המחשב וגם הוספתי ראוטר של EDIMAX ועכשיו אנחנו מנסים לשחק המשחק פשוט לא מתחבר לו אין ראוטר והוא זה שמארח מה אני צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  3. Started by inrock,

היי כשאני מפעיל את האופציה של hdr חוזר ל off מישהו יודע למה? catalyst 9.9 המפרט בצד ימין תודה

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  4. Started by trz_tz,

מי יכול לעזור לי !!!! הורדתי את הטלאי החופשי התקנתי והכול טוב ושאני מתחיל לשחק הכול עובד אבל בדיוק שאני מסיים תמשחק זה יוצא ועושה לי שגיאה מי יכול לעזור לי??? :nixweiss:

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  5. Started by Ido.G,

שלום, לפני כשבוע סוף סוף סיימתי את ההתלבטות בין SC ל C&C ל COH ורכשתי את COH. עד עכשיו שיחקתי בקמפיין ונהנתי מאוד (אני בשלב 7). אתמול חבר שלי בא אלי וביקש לראות את המולטיפלייר מאחר והוא שוקל לרכוש את המשחק ולו איכפת רק מהמולטיפלייר. (אני תכננתי לשחק בו רק אחרי שאסיים את המשחק) ניסינו להתחבר- ונתקלנו בבעיה. כמעט כל פעם שניסיתי להתחבר לשרת לא הצלחתי. גם אחרי חצי שעה של נסיונות לא הצלחתי להתחבר למשחק. פתחתי את הפורטים בנתב, ד"א. למישהו יש מושג מה הבעיה? זה הורג אותי. בכל הביקורות שיבחו את המולטיפלייר (גם לי הוא חשוב) ואני לא מצליח לשחק בו כמו שצריך.

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  6. Started by Liran3331,

כשאני מנסה לצאת ממנו לוינדוס הוא פשוט תוקע לי את המחשב ואני לא יכול לעשות כלום(המחשב נתקע עוד בשלב שהמשחק שואל אם אני בטוח שאני רוצה לצאת לוינדוס) ALT F4 לא עוזר CTRL ALT DELETE לא עוזר ESC ESC ESC ESC ... לא עוזר אפילו להכניס את המחשב למצב SLEEP ואז לעשות לו WAKE לא עוזר! (הוא יושן ולא קם.. צריך לעשות ריסטרט) למה זה קורה? זה הורג אותי

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  7. Started by IlanF,

הביאו לי דיסק של FEAR DIRECTOR'S EDITION ובמהלך ההתקנה הוא מבקש ממני קובץ שלא נמצא על הדיסק - DATA3.CAB מה הבעיה? למה הוא מבקש קובץ שלא קיים? חיפשתי בגוגל על הבעיה, אבל כל מה שמצאתי זה לינקים מתים. מישהו נתקל בבעיה הזאת ויכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  8. Started by ThaPhoeniX,

איפה נעלמו כל השרתים הישאלים בFEAR? ? ? ? ? ? יש רק שרת אחד!! אני רוצה CTF!!!!!

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  9. Started by kfirlion,

התקנתי את הדמו וכאשר הפעלתי על האייקון ההפעלה זה נכנס למשחק היה מסך שחור ופיתאום זה התחיל לי את המחשב מחדש בלי שום סיבה למה??? מישהו יודע את הבעיה??

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  10. יש לי תמישחק מקורי אבל איך נירשמים ניסיתי והוא שולח אותי כל פעם לאתר של EA להירשם

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  11. הכל עבד טוב אבל כדיי להחזיר את המצב לקדמותו צריך לעשות ENABLE בקטע הזה הוא קרס, במחשב של אח שלי זה דווקא עובד טוב לי יש AMD לו אינטל (לא להזכיר שמות משחקים ושימושיי התוכנה וכל כדיי שזה יהיה חוקי) תודה

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  12. Started by dror_gh,

שלום, אחרי כמה שנים בא לי פתאום לשחק שוב ב MI4 מאחר שאיבדתי את הדיסק המקורי (יותר נכון 2 דיסקים) יום אחרי שיצא המשחק אז אני פשוט הורדתי אותו. התקנתי וכשאני בא להיכנס ל configuration זה פשוט פותח לי חלון של "שלח/אל תשלח" מה אני עושה ? אשמח לעזרה בנושא ניסיתי את זה גם ב XP וגם ב VISTA תודה רבה

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  13. אני בשלב הזה אחרי שהייתה צניחת חרום מהמטוס (שהפציצו את המטוס). הגעתי לקטע במשימה שאני ליד גשר(בגשר הזה יש פתחים לירידה מחת לגשר) והיא אפשר לעבור אותו כי מישהו יורה מהצד השני ולא נותן לעבור, הסקתי מכך שאני ככל הנראה צריך לעשות משהו אחר אך איני יודע מה. במשחק נאמר לי שאחד מהיחידה שלי מת ואני צריך לקחת חומר נפץ ממנו ולשים בגשר....אני לא מוצא אותו ואני נואש ואני לא יודע מה לעשות מי שעוזר לי מלך.

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  14. Started by אמיר יצחקי,

שלום,היום קניתי את המשחק הזה ברשת באג אבל כאשר אני בא להתקין את המשחק יש את ההודעה הבאה: http://img230.imageshack.us/img230/4101/65951574hc2.jpg ועשיתי ניקוי טמפורי ד''א הבעיה נפתרה. עי'' נקיטת הדבר הבא: GO to C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Professional\RunTime and del 0701 folder

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  15. Started by Or ei,

מי שמכיר אני אשמח אם תרשמו פה תודה

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  16. מחפש משחקים בסגנון Star Defender 4

17. פה יש סרט שמראה אפשרות אחת מהשליטה בשלט http://www.gamershell.com/download_11370.shtml לי זה ניראה מאוד קרוב לשליטה בעכבר ומקלדת רק שבשלט הזה אפשר לנוח על כורסה שמשחקים אני רק מקווה שהמהפכה תהיה זולה כמו שהשמועות אומרות מה אתם חושבים על השלט?? ולמי שלא יודע הוא גם מזה תנועה וגם יש לו רכיב שמזכיר אקדח אור וגם יש לו אפשרות לתוספות

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  18. Started by LazyBurger,

אני עכשיו במשימה העשירית, נגד הבוס, הבנתי שקודם צריך להרוס את המחושים, הרסתי את הראשון, והרסתי את השני, עכשיו מה?? אני מכוון על הגוף אין שום נזק גם עם בזוקות גם עם הכל שום דבר לא עוזר נגדו, מישהו הצליח?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  19. Started by Spiritus,

משהו שיהיה סבבה לשחק מול בני המשפחה. לא מסובך כמו גרסאות הפיפא האחרונות תודה

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  20. Started by fireskill,

שלום אני חובב ענק של משחקי יריה עתדניים ואני שמחק CSS וקצת נמאס לי מסורס ויש לי את Fear מחבר וסיימתי את הסינגל פלייר וממש אהבתי את המשחק אז עכשיו רציתי לדעת עם כדי לי לקנות את המשחק בשביל לשחק במלוטי , הוא טוב? יש לו קהילה גדולה בארץ? תודה רבה , אשמח לקבל כמה שיותר מדי על משחק הזה למולטי או כל משחק אחר עדתני שאתם ממליצים לקנות בשביל המולטי הוא בכלל שהוא טוב...

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  21. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אני כבר הרבה זמן משחק במשחק BF2 . וכבר נשברו לי 2 דיסקים . עכשיו זה הדיסק השלישי שלי . ויש עליו סדק ואני מרגיש שהוא גם עומד להישבר . יש איזשהי דרך שאני לא יצטרך להכניס ולהוציא את הדיסק בכול פעם ? למשל איכשהו לשים אותו על DOK או משהו ? (לא להציע להוריד קראק כי שמעתי שזה דופק את המשחק) . תודה .

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  22. Started by dorman2,

בדקתי בקונטרולס והמקש למיקרופון הוא מה שאני לוחץ - בדקתי את המיקרופון בכמה תוכנות והוא עובד - עד לפניי איזה חודש הוא עבד ולפניי חודש הוא הפסיק לעבוד - יש שלכם מושג מה זה???? :smilyDJ:

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  23. אני לא רואה את האורות של המכוניות ואת הנייטרוס ואת הנאונים לפני שפירמתתי את המשחב אני ראיתי את זה יש אפשרות שאני יראה את זה עכשיו???

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  24. Started by שמואלל,

שלום אני לא מצליח לעבור את המסימה הסודית בשלב 3 שצריך להרוג 5 אנשים בקפיצה איך עושים זאת תודה רבה

• 4 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.