עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. בין 70ל-80 אחוז בטעות פתחתי קרייה חדשה ואין לי כח להתחיל מחדש הכל :-\

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  2. Started by ConeMan,

יש לי את המשחק TOCA RACE DRIVER 2 של codemasters כבר איזה שבועיים -3 ואני משחק הכל על הכי גבוה עובד לי חלק לגמרי.. יש לי כרטיס מסך GEFORCE 5700 FX 128 MB מעבד 2.66 זיכרון 512 DDR היום באמצע המשחק וזה לא פעם ראשונה שזה קורה קרס לי המשחק וראיתי לחצי שנייה מסך כחול כזה .. והמחשב עושה ריסט ואז כשהפעלתי את המשחק הוא מקרטע בכבדות על ההגדרות הכי נמוכות!! מהזה יכול להיות ?!

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  3. Started by gameplan,

לפי דעתי אחד המשחקים הכי טובים שיצאו אי פעם אם לא הכי טוב.. יש למישהו מושג אם יצא עוד פרק או בכלל דיאבלו 3? אם אפשר גם מקור או משהו תודה.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  4. אפילו לפורום אני לא מצליח להכנס **הסתדר

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  5. Started by Lancer,

פעם היה לי עוד פינג סביר במשחק AMERICANS ARMY בין 90 ל 150 בערך... עכשיו יש לי בסביבות 250 עד קיבינמט... אוליי זה איזה עדכון ב PB או איזה פאטצ' חדש שצריך להוריד ,מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  6. Started by Fadida,

אנחנו מעלים לערוץ את הסטרימים אבל בראשון ובשני לא היה לנו שמירה שלהם כדי להעלות אותם ל Youtube אז שלחנו קישור שלהם תודה לתומכים !

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  7. Started by mosh18,

כל פעם שאני מפעיל את המשחק הוא מראה לי את ההודעה הזאת: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  8. אני לא מצליח לעבור את שלב 5 , השלב בו יש תעונת שרשרת שנגרמת ע"י נהג אוטובוס שהסתכל על המפה בזמן הנסיעה ונתקע במשהו שלפניו... משהו יכול להסביר לי איך לעבור את השלב הזה?

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  9. Started by TimoTy,

ממה שאני הנתי היחיד למשחב הוא VII

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  10. מי שמעוניין לשחק במשחקים האלה ברשת שירשום את מספר האי סי שלו ואני יכנס אליו. ויקשר אתו עם כולם אפשר לשלוח את האי סי לדוא שלי nati8056@Walla.com יש לי תוכנה שמקשרת את כולם כדי שכולם אוטומט יכנסו למשחק ובלי אי פי ... דירוג המשחקים שאני חזק בהם משחקים כולל ההרחבה act of war 10 company of heroes 9 Faces of War 6 Warhammer 40000 - Dawn of War 5 generals + 10 Joint Task Force 5 Battle For Middle Earth II 10

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  11. Started by motorishta,

לילה טוב. התקנתי את המשחק, העברתי את הקראק לתקיה של המשחק אבל קופצת לי הודעת שגיאה: הורדתי בערך 5 קראקים ובכל אחד מהם יש לי את אותה הבעיה. התקנתי את המשחק פעמיים מחדש ופעם אחת בקונן אחר אך עדיין אותה הבעיה. מבקש את עזרתכם. תודה ולילה טוב.

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  12. האם המשחק "קרייסיס" יוכל לרוץ אצלי חלק על הגדרות גבוהות במחשב שלי ללא שדרוג*? מפרט: Intel Core 2 Duo E6300 Gigabyte 965P-DS3 1 GB DDR2 667MHZ MSI NX8800GTS T2D320E-HD-OC EZCOOL 500W SILENT LED WD 250GB 16MB SATA2 *במידה ויתבצע שדרוג זה יהיה להעלות את הזכרון מג'יגה ל2 ג'יגה... מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  13. אפשר להשיג דמו שלו?

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  14. משחקים בסגנון GTA\מאפיה\הסנדק או משחקי אסטרטגיה C&C ובסגנון כזה.. או משחקים כמו הנסיך הפרסי תודה

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  15. Started by zobi12,

הורדתי את הדמו עכשיו אני מסתכל בתיקיה יש את הקבצים שתי רבצי התקנה הראשון בצורת דיסק אם מחשב והשני appliciton בשביל להתקין את זה אם הדיסק צריך את הקובץ אפליקציה להתיקן ואז אני לוחץ עליו וזה לא עובד אז בבקשה אם הורדתם מאיזה שרת מסוים שההתקנה הייתה קלה ולא מסובכת תנו לי תקישור בבקשה

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  16. Started by ThaPhoeniX,

איפה נעלמו כל השרתים הישאלים בFEAR? ? ? ? ? ? יש רק שרת אחד!! אני רוצה CTF!!!!!

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  17. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

היי,היום סתם ניסיתי לשחק SP ב BF2 אבל כשטעינה של המפה מגיעה לסוף המישחק קורס לווינדוס בלי הודעת שגיאה בלי כלום,ניסיתי כמה מפות וכלום. המישחק מעודכן לגירסא האחרונה. תודה לכול עוזר!

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  18. מישהו נתקל בבעיה אני משתגע

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  19. Started by MODI,

יש לחבר שלי הגה ודוושות של לוג'יטק איך הוא משחק איתם בNFSC? אם בכלל אפשר...

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  20. Started by assaf990,

בתצוגת MAGIC לא הצלחתי לקנות אף בית על ידי אף משפחה...

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  21. Started by zivmay,

הורדתי אן בי אי הקובץ שלו ניראה ככה NBA.LIVE.06.CLONE-ADDICTION-CD1.tar NBA.LIVE.06.CLONE-ADDICTION-CD2.tar עכשיו אנ ילא יודע איך להפעיל את זה ניסיתי לשנות את זה לקיבצי בין זה לא עזר ניסיתי ליפתוח דרך הדיימון טולס וזה לא עזר.. וניסיתי ליפתוח דרך winrar וזה גם לא עזר זה רק פתח לי בער 50 פריטים שכל אחד מהם שוקל 15 מגה וניסיתי ליפוח כל אחד בדיימון טולס וזה לא עשה כלום (גם לא עזר) אז מישהו יודע איך אפשר ליפתוח קיבצי tar ?? תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  22. Started by HaVoC_850,

שני דיסקים בהם מלא קבצים מפוצלים בגודל שווה איך אני הופך את המידע הזה לשימושי תמונה מצורפת *** תמונה לא נכונה הכנסתי שם [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  23. Started by redti,

שלום אני רוצה לדעת איך פותחים חדר בניד פור ספיד החדש? ואיך מגדירים כמה שחקנים יהיו בוא איזה מפה? סוג משחק?(DRAG,CIRCUT,SPRINT,DRIFT,)

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש איזה פאטץ שמסדר את זה משהו?

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  25. Started by zwex35,

אהלן,כמו שציינתי בכותרת,מאז שמזערתי פעם אחת את המשחק הוא תמיד נכנס לבמצב חלון,חיפשתי בהגדרות אין שם כלום לגבי זה,עשיתי RR למחשב,התקנתי מחדש,ניסיתי לשנות רזולוציות הגדרות פשוט כלום. חשוב לציין שזה רק במולטיפלייר! *משחק מקורי

• 3 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים