עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. קניתי את המשחק והתקנתי אותו והכל עובד... עשיתי עידכון וכל זה ואני מפעיל תמחשק ומתחיל לשחק עם הדמות שלי הדבר הראשון זה שאני מביא ל"אבא" שלי את הפרוות שלו ואז הוא אומר לי לעשות מסחר עם מישהו ושאני יוצא מהדלת המחשב עושה לי ריסטרט... WTF?

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  2. Started by sagim194,

משאיל משתמש סטים... אין לי מה לעשות איתו מי שרוצה שיכתוב פה....

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  3. Started by itamarg11,

למישהו יש מושג איך אני משיג GPS למשאית שלי ומפעיל אותו .. ? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  4. ב-BattleStrike נכון יש את המד שעושים את העכבר מהר או איטי אז כשאני משנה וניכנס למשחק זה לא נשמר העכבר עדין איטי אני רוצה לכוון את המד שהוא יהיה קצת יותר מהר וב-NOLF ב-CONTROLS שאני מחליף הם לא נשמרים מה עושים ??? זה קשור לזיכרון של המחשב ??? (וה-NOLF מקורי)

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  5. Started by EdenC,

שלום, יש לי ג'ויסטיק ומקלדת. אני רוצה לעשות משחק שחקן נגד שחקן בCARBON. חיפשתי שם באפשרויות ולא מצאתי,מישהו יודע? תודה רבה, עדן

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  6. Started by 7278608,

שלום לכל מי ששיחק במשחק אחרי שסיימתי שלב 5 והוא היה צריך להעלות לי את השלב הבא הוא נתקע ב loading ולא ממשיך יש פיתרון לזה?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  7. Started by elad76,

לאחר שהגדרתי את המשחק על ההגדרות MAX עם 1024 1280 אני אוכזבתי לגלות שהוא צונח כבר במשימה השניייה ל20. אז חיפשתי את כל הפאטצים והתקנתי אותם מגירסת 1 עד 1.33 לאחר שגמרתי להתקין כשאני נכנס למשחק הוא מראה לי את התמונה של הפתיח וכתוב לי שהגירסה שלי היא 1.33 BUILD 1376 משהו כזה. מה לעשות?? עידכון:הצלחתי להפעיל את המשחק על 1.32 ....איך אני מפעיל HDR

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  8. חבילת ה-Humble Bundle החדשה מספקת לנו דיל מעולה כמיטב המסורת לכתבה

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  9. Started by Asakura,

בדקתי בכמה אתרים תאריך יציאה לDivinity 2: Ego Draconis באנגלית וקיבלתי הרבה תשובות לא ברורות..נכון לעכשיו עד כמה שידוע לי יצאו גירסאות בגרמנית רוסית וגם גירסאת RIP כשהכתוב מתורגם לאנגלית והדיבוב חתוך, אבל גירסה מלאה באנגלית לא ברור מתי תצא אם בכלל... למישהו יש מושג מה הוא תאריך היציאה לגירסה באנגלית אם בכלל?

10. Started by timac,

באמצע המשחק פתאום נמרחים לי צבעים על המסך לא בזמן מרוץ רק כשאני בתפריט צבעים נמרחים על המסך ואז אחרי דקה הם חוזרים ושאני ממשיך לשחק הוא עושה מסך כחול וריסט דרייברים הכי חדשים מה עושים

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  11. Started by noodle,

שלום, אני משחק ב-Insaniquarium בנייד HP עם רזולוציה טבעית 1366X768 וכאשר אני מפעיל את המשחק יש רווחים שחורים בצדדים והמשחק לא מתפרש על מסך מלא למרות שהאפשרות מסומנת בהגדרות המשחק. על הנייח ברזולוציית FHD המשחק עובד על מסך מלא. ניסיתי גם מצב תאימות XP אבל לא עזר. כיצד ניתן לפתור זאת? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  12. Started by klayton,

http://www.gamershell.com/download_21626.shtml

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  13. Started by eyal00,

ניסיתי להפעיל על 1024X768 + AAX2 ללא AF והמשחק קרטע ניסיתי ללא AA וללא AF ועדיין קרטע הגעתי למצב ששמתי על 800X600 ללא פילטרים וקרטע המפרט AMD 3200 VENICE 2X512 X800GTO2@X850XT זהו בעיקר ניסיתי לחזור לסטוק ולא עזר שאר המשחקים עובדים טוב כמו AGE OF EMPIRES3 על MAX יש לציין שפעם פיר עבד לי טוב על 1024X768 כולל AAX2 למישהו יש רעיון?

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  14. למי שיש קאונטר סטרייק 1.6 ונמאס לו מהמשחק ,ורוצה קצת להתקדם אז אני מציע בלי תשלום (!) קאונטר סטרייק סורס עם הגרפיקה היותר טובה בעד 1.6 . אז אם אתם חושבים שזה לא משתלם לכם אז תראו . סורס בחנות - 200 ש"ח סורס בסטיים -19.5 $ (85שח)דרך ויזה. אז זה רק עניין של זמן שתעברו לסורס ותצתרכו להוציא כסף על זה,ובטוח למשהו פה יש עוד שם משתמש אז תעשו בשכל מקווה שתגלו עניין . icq - 266564503 לרצינים בלבד .

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  15. Started by klayton,

דרישות: http://www.gamershell.com/download_21791.shtml

16. Started by nadav1379,

יש לי בעיה מתי שאני משחק cs ואני מתקרב למישהו מהשחקנים התמונה מתחילה לקפוץ לי ולהיתקה זה התחיל רק בשבוע האחרון ואני משחק על 30 ping ואני לא מבין למה זה אם מישהו יודע מה אני יכול לעשות אז בבקשה תעזרו לי או שיש פקודה שאני צריך לרשום תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  17. Started by stone cold,

התחלתי לשחק במשחק הזה ומצד אחד אני די אוהב תה משחק אבל מצד שני יש יותר מידי סרטונים לפחות בהתחלה ורציתי לדעת אם כל המשחק ככה? או שיהיו יותר מכמה דקות משחק בין סרטון לסרטון? ומה האורך של המשחק?

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  18. אני תקוע למרבה המבוכה בשלב הראשון, אני שיחקתי בילדות עוד לפני כמה שנים במשחק השלישי וכעת במשימה הראשונה על המשימה הראשונה אני לא יכול לסיים את המשימה המזורגגת, למרות שהורדתי איזה 5 ספינות, משחתת , אחרי שהגעתי ל "איים" האלה שאח"כ הוא דורש להטביע כמה ספינות. סיימתי את שתי המשימות, וניסיתי לחזור לאחד מנמלי הבית, ללא הבצלחה, האפשרות END MISSION הייתה אפורה למרות ששתי המשימות סומנו לי בדף המפקד כגמורות . . . איך מסיימים משימה, לאן צריך לחזור?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  19. Started by Raul,

אפשר בבקשה לינק לפאץ' 1.1 של FAR CRY עם הסבר התקנה.... : תודה חבר'ה

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  20. Started by STRENGTH,

אני תקוע בקטע הזה איך אני עובר את הכחולים האלה?! אני בן-אדם רגיל ואני לא יכול להלחם בהם אני צריך איכשהו לברוח אבל אני לא יודע איך כשאני בורח הם יורים עלי מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  21. אני מתכנן להביא משם XBOX360 עכשיו רציתי לדעת אם החיבור לחשמל יהיה מתאים פה לארץ ואם לא אפשר לשנות אותו לעשות משהו כדי שהוא יתחבר פה לחשמל...? ובקשר למשחקים יש הבדלים באזורים או שכל המשחקים אמורים לעבוד ובקשר לXBOX LIVE הוא אמרו לעבוד פה בארץ? ואם כן איך אני מפעיל אותו כי הבנתי שזה עולה כסף... ואני יכול לשחק ברשת של המכשיר? נגיד... PES6 עם שחקנים משאר העולם וגם זה עולה לי כסף?

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  22. אני רוצה לנסות משחק ברשת. הבנתי שיש גם Co-Op וגם Deathmatch. עוד לא ניסיתי. יש מצב? (אני אגיע בערך ב- 22:30 הביתה) HF

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  23. Started by esaly,

היי חברים, אני מעוניין לרכוש את המשחק ולהיות זכאי להתחברות לבטא שתיפתח עלינו לטובה. איך ניתן לעשות זאת? תודה מראש למתייחסים

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  24. Started by WarNet,

כי ראיתי שפירסמו אבל לא רשמי

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  25. אם מישהו רק התחיל לשחק ב-AA (כמוני) ומעוניין להתאמן בכל סוגי הנשקים, מפות ועוד... בשרת כל אחד יוכל לבקש החלפה של נשק למה שבא לו בכדי להתאמן ובנוסף נחליף כל X זמן מפות בשביל ללמוד את כולם. שיכתוב כאן ונתאם כולנו "פגישה" בשרת שלי ואני מדגיש שלי כי אני מעוניין "על הדרך" ללמוד את ניהול השרת.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.