משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
אהלן, ניפתח שרת של משחק RPG חינמי מדהים. ממליץ בחום. כל מה שצריך לעשות זה להיכנס לאתר, ללחוץ על DOWNLOAD להירשם בחינם ובקלות ואפשר להתחיל לשחק. http://www.extremerpg.com
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
מה עדיף למשחקים XBOX360 או מחשב ב3000 ? אני לא משחק ברוזלוציות גבוהת בשני הדברים..
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אהלן... אני רוצה לדעת אם מישהו מכיר את כל משחקי המורטל קומבט ויכול להגיד לי אותם? אני מכיר את מורטל קומבט 1,2,3, ארמגדון, שאולין מונקס, ומורטל קומבט נגד גיבורי קומיקס אני מפספס כמה? (אני דיי בטוח שכן) ואם אפשר גם לפי הסדר בבקשה...
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אני לא יודע איפה לשאול את השאלה הזאת כאן, בפורום תוכנה או בפורום רשתות מצאתי תוכנה שמאפשרת לשחק במשחקים דרך האינטרנט כאילו אתה ברשת לא דרך ONLINE אלא דרך NETWORKING { מקווה שרשמתי את זה נכון } קוראים לה Hamachi אין פה שום עיניין לפרסם את התוכנה אבל האם משהוא מכיר תוכנה יותר ידידותית אשר עושה את אותה פעולה ככה שאני יכול להתחבר לחברים ולשחק דרך הרשת ולא דרך הONLINE תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
(אני לא בטוח אם זה שייך לראשי אם כן תגידו ואני ימחק.) ניסיתי להכין סרטון ועשיתי דמו וניסיתי להקליט את הדמו עם המשחק CL_avidemo משהו כזה.. וזה הוריד את הFPS לשלוש (מ60 קבוע) ואז גם ההקטלה יצאה כאילו בכזה FPS... מה עשיתי לא נכון? ואם יש איזה דרך לעשות את זה בלי פראפס? (לא מה שאני ניסיתי כאילו)
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
מה אתם אומרים, שווה משהו? Gameplay Trailer http://www.gametrailers.com/player/48230.html PREVIEW http://www.gametrailers.com/player/45267.html
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
הורדתי לפני כמה ימים את המשחק...(היה רשום שזה 5 ... אם עוד לא יצא אני מתנצל אני ממש לא מעודכן בדברים האלה ואז כנראה זה 4) בכל אופן... התחלתי לשחק וזה נתקע לי לפעמים ואז אני חייב לעשות ריסט... בהתחלה שמתי את כל ההגדרות על הכי גבוה... ואז זה נתקע מהר אחר כך התקנתי מחשב ולא שיניתי את ההגדרות הדיפולתיות... והגעתי לקטע עם טנקים וכאלה שיש עשן ורואים שהגרפיקה ממש גבוהה... וזה נתקע לעיתים קרובות יותר השאלה היא: אם למחשב הנ"ל אמורה להיות בעיה להריץ את זה על הכי גבוה? (ואז אם אני יוריד את ההגדרות לנמוך זה אמור לפעול סבבה או שהבעיה היא במשחק) מעבד quad core 9550 2.83 ghz לוח אם p5q pro 4 ג'יגה זיכרון 800 מגה הרץ (דידיאר 2) כרטיס מסך geforce 9800 gt (עם הדרייברים הכי עדכניים - בוודאו…
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
מחפש הורדה של משחק ישן בשם Screamer 4X4 חיפוש בגוגל ובאתרי הורדות העלה רק דמו וגם זה לא יורד . מישהוא יכול לעזור לי בבקשה??? :kopfpatsch:
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם אני צריך כרטיס אשראי בינלאומי כשאני קונה מהחנויות האלה או שכרטיס מקומי יספיק? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
http://en.wikipedia.org/wiki/LHX_Attack_Chopper http://www.old-games.org/games/lhx אחד המשחקים החרושים שלי בתור ילד עובד טוב מאוד ב XP בויסטה צריך לאפשר ל CMD להיות FULL SCREEN עדיף להשתמש בכרטיס קול אונבורד כי היו לי בעיות עם הכרטיס קול ה PCI שלי . יש לי בעיה אני זוכר למשל שהאפאצי היה מגיע ל 200 קמ"ש אבל אני מצליח להגיע רק ל 160 אני זוכר שצריך להדליק מבער אחורי בשביל זה אבל עם איזה כפתור ? לא מצאתי את הכפתור הזה .
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
בעיה: אני מעלה את המשחק אבל מקבל שגיאה של מדברת על שיש לי גירסא ישנה ל openGL cdi המשחק מותקן על מחשב נייד עם כרטיס מסך של ATI Radeon HD3450 256MB VRAM מה עלי לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
קודם כל מנהלים מדובר במשחק LINEAGE 2 . אז ככה אני צריך הורדה של המשחק LINEAGE2 GRACIA PART 2 . ניסיתי להוריד מGAMERSHELL אבל אין שם את השרת הישראלי אז ניסיתי את כל ההורדות ובסוף שמתי מהשרת של אוסטרליה שזה הוריד לי על בערך 150 . אבל ההורדה עצרה לי ב75% (אני משתמש ב FLASHGET?) . מישהו יודע איפה עוד אפשר להוריד את המשחק הזה במהירות נורמלית ? (מהירת של האינטרנט שלי זה 2.5 ) . תודה מראש לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אני לא בטוח לגבי אם זה הפורום הנכון, אם אני טעיתי תעבירו בבקשה. אז ככה המערכת שלי מופיע במפרט מחשב.. המחשב ממש לא חדש אבל עומד בכל הדרישות מינימום אפילו מעל. דריברים חדשים 9.4 האחרון שיצא, מערכת הפעלה XP SP3... אין תוכנות שרצות ברקע מיותרות. והמשחק פשוט זורק FPS מ30 ל5 ולפעמים נתקע לכמה שניות... כל שאר המשחקים עובדים די חלק... FALLOUT 3 על מדיום עובד סבבה.. אפילו GOTHIC 3 שדורש מערכת חזקה על מקסימום נותן לי 25FPS בממוצע.... במה יכולה להיות הבעיה שאני לא מזהה??? אגב כמעט ואין אבדל בין LOW וHIGH כשאני עושה במשחק... רזולוציה שהגדרתי 1280*720 בשביל לא להעמיס על הכרטיס מסך... בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מחפש שחמט באיכות ורמה טובה... יש למישהו?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
קודם כל אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול את השאלות בנוגע לבעיות למשחקים אם לא אז תעבירו לפורום המתאים. יש לי בעיה בהעלאת המשחק Pro evolution 2009 התקנתי אותו וניסיתי את כל הקראקים האפשריים ועדיין אני לא מצליח לעלות אותו כשאני בא לפתוח אותו הוא רושם לי The application failed to initialize properly (0xc0000005). click on OK to terminate to application מקווה לעזרה כי אני כבר משתגע.. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם. התקנתי Crysis במחשב החדש, והמשחק עובד ממש טוב. בהגדרות לחצתי על optimal settings והוא הגדיר לבד את ההגדרות האופטימליות. הוא הגדיר ב advance הכל על high. המשחק עובד חלק, ואני רוצה להעלות את הגרפקיה עוד , אבל כשאני בא למסך ה advance האפשרות very high לא נלחצת, כלומר אי אפשר ללחוץ עליה. אפשר איכשהו להעלות את הגרפקיה, ולמה הוא לא נותן לי להעלות? המפרט: מעבד: Intel E8400 כרטיס: Nvidia Geforce 260GTX
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
-
WTF?! בשעה 9:03 בערב [לפני כ5 שעות] קיבלתי במייל הודעה ששיחזרתי סיסמא למשתמש שלי בea.com הבעיה היא שלא ניסיתי לשחזר דבר, בטח בטח ולא בשעה הזו שכן כבר ב20:00 לא הייתי בבית וחזרתי רק עכשיו האם מישהו ניסה\מנסה לפרוץ למשתמש שלי? מישהו יכול להסביר את הדבר שקרה פה? :-X
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
-
הי, יש לי כבר את המשחקים TDU,GTR2,LFS,GRID,DIRT. איזה עוד משחקים מומלצים להגה G25? קראתי קצת על הRACE07 הזה, הוא טוב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני חודשיים עם ויסטה והתקנתי את המשחק קומנדוס 2 שנמצא ברשותי כמה שנים ועבד בXP השאלה איך אפשר לעשות שזה יעבוד בויסטה. השגיאה היא DIRECTX 5 NOT FOUND תודה לעוזרים! :-\
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
http://www.telltalegames.com/monkeyisland מקווה יהיה טוב אבל איזה גרפיקה מעצבנת ... למה לא עושים כמו מונקי אילנד 3 או סידרת RUNAWAY 3D הורס משחקים כאלו אבל ניקווה לטוב!!!!
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה בUNDERCOVER , בדר"כ זה קורה כשאני מעצב את האוטו.. המשחק פשוט נתקע ושום דבר לא עוזר חוץ מריסט למחשב.. כל הדרייברים מעודכנים וזה קורה רק במשחק הזה.. קראתי בפורום אחר שכתבו שזה אולי ספק חלש וזה קורה כי אין מספיק כח לספק ואז המחשב לא מזהה את הכרטיס או משהו כזה .. מפרט מלא בצד .. אני משחק בגרסא המתוקנת של רילואדד אבל זה קרה לי גם בגרסא המקורית של המשחק .. נראה כאילו הבעיה במחשב שלי ולא במשחק עצמו.. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אנ נכנס למשחק בפעם הראשונה ומשנה את הרזולוציה הדיפולטית ל-1680X1050 וכשאני עושה Apply זה לא שומר וחוזר בחזרה ואז גם חלק מהכפתורים לא מגיבים אלא אם כן אני יוצא והמשחק ונכנס בחזרה. אני עם ויסטה 64 ביט וכרטיס מסך 4870 עם הדרייבר האחרון והפאצ'ים החדשים ביותר (ומשחק מקורי). יש איזשהי דרך לגרום למשחק להיפתח ברזולוציה של המסך שלי (אני יודע שצריך לרשום משהו בהגדרות של הקיצור דרך). תודה.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-