משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
המשחק עצמו מאוד מהנה אני נהנתי ממנו למרות שבהרבה אתרים הוא מקבל ציונים נמוכים רק הסיום שלו גרוע זה באמת נראה כאילו נגמר להם התקציב והם פשוט חתכו הכל באמצע והלכו הביתה חבל.... לא הצלחתי להבין מי זה הזומבי שקשור בשרשראות פלדה בטרילר כל המשחק אני מנסה להגיע אליו כדי לראות מי זה ובסוף בכלל לא ראיתי אותו במשחק ככה זה או שפספסתי משהו? ויש אפשר לראות את הסטטיסטיקה של המשחק? כלומר כמה ראשים פיצחתי כמה הרגתי עם MELEE ATACK כמה הרגתי עם כדור רפאים כמה פיצצתי עם רימון וכו'....
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני רוצה לבטל אני הסינק באנריל (הראשון, כן, יש עדיין אנשים שמשחקים בזה). מישהוא יודע איך? הוא לא מגיד לפקודות שאני נותן לו מהדריורים. תודה רבה!!, יאיר.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
עם כרטיס מסך TI4200 הוא עובד ובאותה המערכת עם 2 כרטיסי מסך שניסיתי 9600XT של ספייר גם128MB וגם 256MB המשחק לא עולה ואני מקבל הודעת שגיאה (הדרייברים מעודכנים). מה יכולה להיות הסיבה - זה כבר משגע אותי.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
רציתי לדעת בבקשה, מה ההבדל בין הגרסאות : CS:S, CS 1.6, CS:Z ? מה הכי מומלץ ? ולמה ? איזה חיבור אינטרנט מספיק כדי לשחק בכייף ? ואיזה מחשב מומלץ כדי לשחק בכייף ? ובנוסף המלצה איפה אפשר לקנות בזול CDKEY מקורי ? תודה רבה (מצטער אין לי גישה לפורום משחקים ובנוסף זה די כללי, אז אשמח אם לא תנעלו.)
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני לא מבין.. הוא יצא רק לאקסבוקס או שהוא יצא כבר למחשב גם ? (אני מדבר על המלא..)
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אפשר באיזה דרך לשחק במשחק הזה ברשת??? אנייי מת אליו...
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום חבר'ה ... חיפשתי בכל העולם וכנראה שלא מספיק משום שלא מצאתי אף לא משחק אסטרטגיה אחד שישתווה לcommand & conquer generals במידה ומישהו מכם שמע ראה שיחק באיזה אסטרטגיה מקצועי וראוי אני אשמח לתגובות ........ תודה ...
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
אני לא מוצא את הקובץ EXE בשביל להפעיל את המשחק והוא גם לא מופיע בALL PROGRAMS
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי את המשק Prince of Persia The Sands of Time ואני לא יודע למה אבל רואים את הכל מתושתש בצבע לבן כזה למה זה ? זה לא קרה לי שאף משחק...... ויש לי כרטיס מסך חדש radeon 9800......
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מנסה להריץ doom3 במחשב בעל המפרט הבא : p-4 3ghz 768mb-ram nVidia geforce 6600 256mb ומקבל את ההודעה הבאה : 2992 MHz Intel CPU with MMX & SSE & SSE2 & SSE3 & HTT 768 MB System Memory 256 MB Video Memory Winsock Initialized Hostname: Roee IP: 10.0.0.2 doom using MMX & SSE & SSE2 & SSE3 for SIMD processing enabled Flush-To-Zero mode enabled Denormals-Are-Zero mode ------ Initializing File System ------ Current search path: C:\Program Files\Doom 3/base C:\Program Files\Doom 3\base\pak004.pk4 (5137 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak003.pk4 (4676 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak002.pk4 (6120 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak001.p…
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום אנשי הזון אני חשבתי למי אני יפנה עם השאלה הזאת ולא חשבתי פעמיים (אנשי הזון תותחים) אז ככה אני נמצאה במשימה של הבנק ששם צריך לדפוק 50000 יורו אני פשוט במקום כזה שאני לא יודע לאן ללכת אני הפעלתי את שני המנגננונים שכביכול צריכים לתת לי אישור כניסה לכספת אני הפעלתי שניים מהם האחרונה נמצאת במשרד שאני לא יכול להיכנס עליו בשום דרך על הדלת מנגננון שהוא שבור והוא מופיעה בצבע אדום ובנוסף לכך הוא עם גלים של חשמל(שבור מת) ו זהו ואני פשוט לא יודע כבר לאן ללכת אההה ולא הפעלתי שום אלארמים למינהם מי שעבר את המשימה אנא חברה עזרו לי תודה
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
לאחר שהגדרתי את המשחק על ההגדרות MAX עם 1024 1280 אני אוכזבתי לגלות שהוא צונח כבר במשימה השניייה ל20. אז חיפשתי את כל הפאטצים והתקנתי אותם מגירסת 1 עד 1.33 לאחר שגמרתי להתקין כשאני נכנס למשחק הוא מראה לי את התמונה של הפתיח וכתוב לי שהגירסה שלי היא 1.33 BUILD 1376 משהו כזה. מה לעשות?? עידכון:הצלחתי להפעיל את המשחק על 1.32 ....איך אני מפעיל HDR
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
Unreal Tournament 2007 מפותח בנתיים לPC,PS3,XBOX360 והולך לצאת בארה"ב ברבע הראשון של 2007 ובאירופה ב30 במרץ Trailer 2 Trailer 1 Images תהנו!!
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק שאני בא להיכנס אליו הוא אומר לי "GuiError" מה יכולה להיות הבעיה משהו נתקל בזה? או יודע איך לפתור את זה? יכול להיות שהמשחק לא תומך בויסטה? תודה לעוזרים! ofeky1
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
בפרק השני ,בתוך הארמון צריך למצוא דרך לפתוח את הדלת האחרונה שבתוכה נמצא הרכיב האחרון לתיקון ה"אוניה המרחפת" חיסלתי את כולם שם ואין שום רמז . עזרה פליזז.
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לחבר שלי הגה ודוושות של לוג'יטק איך הוא משחק איתם בNFSC? אם בכלל אפשר...
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק(לא מדיסק). והוא נותן לי הודעת שגיאה יש עוד משהו שאני צריך לעשות חוץ מלעשות extract? הנה תמונה:
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
לפני 7 שנים ככה היה משחק דו מימדי שאתה כדור כתום כזה שצריך לקפוץ על טרמפולינות וכל מיני דברים עד לסוף המפה ואז יש שלב הבא... מישהו זוכר אולי?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, אני משחק ב-Insaniquarium בנייד HP עם רזולוציה טבעית 1366X768 וכאשר אני מפעיל את המשחק יש רווחים שחורים בצדדים והמשחק לא מתפרש על מסך מלא למרות שהאפשרות מסומנת בהגדרות המשחק. על הנייח ברזולוציית FHD המשחק עובד על מסך מלא. ניסיתי גם מצב תאימות XP אבל לא עזר. כיצד ניתן לפתור זאת? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני שאני נוסע באוטו אז האוטו נמצא באויר וכל הכביש אפור שלא רואים כלום אולי צריך להחליף קראק?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
טוב אז אני בקווסט של הסקרייבר בגיהנום השמיני, והוא מראה לי תמונה של עץ, ואחריה תמונה של אבא מחזיק ילד, כשהתמונה מתמקדת על הילד... לאיזה מהעמודים אני צריך ללכת??
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מאוד מבקש את העזרה של כולם בקשר לקודים של משחק VICE CIYG אמי מאוד אודה לכל אחד ואחד בתודה מכל הלב בתודה מראש ממני עופר
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה הגירסה הכי חדשה של המשחק ? Chaos Theory או הסוכן כפול ?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום אני אתמול התקנתי את הוידוס (XP) אחרי פירמוט כול המחשב אחרי את המשחק מדיסק מקורי כמובן ואני משחק אני מתחבר לשרת ישראלי ואחרי כמה משחקים הוא יוצא לי לתפריט הראשי ואומר לי שאחרי שתי דקות אני אף ומה שהעיף אותי זה התוכנה punkbuster ושאני כדי אולי לפתור את הבעיה צריך לעתכן את PB client מזה אני ממש מיואש ואני מת לשחק? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי את המשחק TOCA RACE DRIVER 2 של codemasters כבר איזה שבועיים -3 ואני משחק הכל על הכי גבוה עובד לי חלק לגמרי.. יש לי כרטיס מסך GEFORCE 5700 FX 128 MB מעבד 2.66 זיכרון 512 DDR היום באמצע המשחק וזה לא פעם ראשונה שזה קורה קרס לי המשחק וראיתי לחצי שנייה מסך כחול כזה .. והמחשב עושה ריסט ואז כשהפעלתי את המשחק הוא מקרטע בכבדות על ההגדרות הכי נמוכות!! מהזה יכול להיות ?!
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-