עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by WarNet,

כי ראיתי שפירסמו אבל לא רשמי

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  2. Started by Lancer,

פעם היה לי עוד פינג סביר במשחק AMERICANS ARMY בין 90 ל 150 בערך... עכשיו יש לי בסביבות 250 עד קיבינמט... אוליי זה איזה עדכון ב PB או איזה פאטצ' חדש שצריך להוריד ,מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  3. אני לא רואה את האורות של המכוניות ואת הנייטרוס ואת הנאונים לפני שפירמתתי את המשחב אני ראיתי את זה יש אפשרות שאני יראה את זה עכשיו???

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  4. Started by Shasoosh,

החברה עומדת לשחרר בימים הקרובים פאטצ' שאמור לסדר את כל בעיות הקריסה למינהם וכמובן את בעיית ה - Low Fps תחת ויסטה ו DX 10

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  5. Started by mosh18,

כל פעם שאני מפעיל את המשחק הוא מראה לי את ההודעה הזאת: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  6. שלום לכולם אתם חייבים לעזור לי, לפני חודשיים בערך שיחקתי נגד חבר שלי בפיפא 07 ברשת והכל היה בסדר גמור מאז פירמטתי את המחשב וגם הוספתי ראוטר של EDIMAX ועכשיו אנחנו מנסים לשחק המשחק פשוט לא מתחבר לו אין ראוטר והוא זה שמארח מה אני צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  7. Started by Rule The Pc,

אהלן הורדתי פאץ' לPES08 אבל אין לי מושג איך מתקינים אותו... זה קובץ PHP תודה

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  8. Started by לוח שנה,

איפה מגדירים רמת קושי וכמה תנועה יש וכו'. תודה.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  9. Started by MDK,

כשאני טוען משחק בCOD זה עובד בסדר על איזה 40+\- פריימים (ב1600X1200) אבל כשאני נהרג נגיד וזה טוען שוב פתאום זה זוחל על 20 פריימים ופחות..... רק כשאני יוצא מהמשחק ומפעיל אותו שוב זה חוזר להיות נורמלי.... למישהו יש מושג מה זה?! :

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  10. Started by EdenC,

שלום, יש לי ג'ויסטיק ומקלדת. אני רוצה לעשות משחק שחקן נגד שחקן בCARBON. חיפשתי שם באפשרויות ולא מצאתי,מישהו יודע? תודה רבה, עדן

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  11. Midnight clubII

12. Started by 7278608,

שלום לכל מי ששיחק במשחק אחרי שסיימתי שלב 5 והוא היה צריך להעלות לי את השלב הבא הוא נתקע ב loading ולא ממשיך יש פיתרון לזה?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  13. Started by inrock,

היי כשאני מפעיל את האופציה של hdr חוזר ל off מישהו יודע למה? catalyst 9.9 המפרט בצד ימין תודה

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  14. נכנסים למולטיפלייר אבל זה לא מראה שרתים ...... מדוווווע?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  15. כי אני מתלבט בגלל זה להתקין ויסטה....

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  16. Started by IlanF,

הביאו לי דיסק של FEAR DIRECTOR'S EDITION ובמהלך ההתקנה הוא מבקש ממני קובץ שלא נמצא על הדיסק - DATA3.CAB מה הבעיה? למה הוא מבקש קובץ שלא קיים? חיפשתי בגוגל על הבעיה, אבל כל מה שמצאתי זה לינקים מתים. מישהו נתקל בבעיה הזאת ויכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  17. Started by Gilthans,

אהלן חבר'ה, התחלתי לעשות קצת קריינות בעברית של משחקי סטארקראפט מקצועיים. אשמח לשמוע מה דעתכם, אם יש לכם הערות, הארות, וכו': מקווה שתהנו... :-)

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  18. Started by Fenomeno,

דבר ראשון- משחק הכדורגל הכי טוב בהסטוריה! פיפ"א לא מתקרב בכלל למשחק הזה.. לבעיה, השדרנים לא אומרים אצלי שמות של שחקנים בכללת הם אומרים את המשפטיםה רגילים (מסירהת איזה עבירה קשה וכו') אבל אל אומרים שמות של שחקנים..באפשריות כן מסומן שיגידו, מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  19. קיים משחק כזה של אופנועים אבל לא משחק תחרותי אלא משחק שדורש כישורים.. אז ככה צריך לאסוף תפוחים, אסור ליפול על הראש בשום מצב... הוא כזה מסתובב ימני ושמאלה עם המקש רווח.. שמעתי שקוראים לו אלמה? זה נכון? אם אפשר את השם באנגלית זה מאוד יעזור לי, תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  20. Started by noodle,

שלום, אני משחק ב-Insaniquarium בנייד HP עם רזולוציה טבעית 1366X768 וכאשר אני מפעיל את המשחק יש רווחים שחורים בצדדים והמשחק לא מתפרש על מסך מלא למרות שהאפשרות מסומנת בהגדרות המשחק. על הנייח ברזולוציית FHD המשחק עובד על מסך מלא. ניסיתי גם מצב תאימות XP אבל לא עזר. כיצד ניתן לפתור זאת? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by Einklienermench,

שלום לכולם יש לי כמה שאלות על המשחק FALLOUT 3. קניתי לפני פחות משנה כרטיס מסך 4850 TOXIC של ספיר, באותה הזדמנות גם שדרגתי זכרון. אך לא היה לי מסך טוב כדי לראות במה אני משחק והמעבד גם לא תרם לאווירה של המשחק עם יצירת צוואר בקבוק לכ.מסך . אך לפני כמה ימים השתדרגתי ממסך CRT 16 של PROVIEW (שזה בעצם סמסונג עם מדבקה אחרת), למסך LCD 22 של SAMSUNG דגם T220P. אחרי ששמעתי הרבה דברים טובים מאוד על המשחק (FALLOUT 3), החלטתי לקנות את המשחק ולשחק בו על מקסימום הגדרות ורזולוצייה גבהה מאוד (1920X1200 - כי אחרי הכול עם מסך כזה לא משחקים על LOW). אך לפני שאני קונה את המשחק אני חייב להיות בטוח בכך שהמערכת שלי תריץ אותו. (וכן לכל מי שבספק אני באמת קונה את המשחקים שלי - אלו ששווים את כספם כמו…

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  22. Started by mikezaush,

במשחק הזה בהגדרות ישנה אפשרות לשחק בsm2 או 3 ומכיוון שיש לי 7600gt שמתי על 3 ואז אני רואה שאופציית האנטי-אלייזינג לא פועלת וכשאני שם על 2 זה כן פועל. למה זה ככה או שזה בעיה במשחק עצמו?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  23. Started by Lethal_Acid,

לא היה לי זמן להיות לאחרונה בחנויות ובאינטרנט יש תאריכי יציאה שונים. אם כן כמה עולה? האם שווה משהו או לחכות כבר ל NFSU2?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  24. אני בשלב הזה אחרי שהייתה צניחת חרום מהמטוס (שהפציצו את המטוס). הגעתי לקטע במשימה שאני ליד גשר(בגשר הזה יש פתחים לירידה מחת לגשר) והיא אפשר לעבור אותו כי מישהו יורה מהצד השני ולא נותן לעבור, הסקתי מכך שאני ככל הנראה צריך לעשות משהו אחר אך איני יודע מה. במשחק נאמר לי שאחד מהיחידה שלי מת ואני צריך לקחת חומר נפץ ממנו ולשים בגשר....אני לא מוצא אותו ואני נואש ואני לא יודע מה לעשות מי שעוזר לי מלך.

• 4 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.