עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ma4351,

אני לוחץ על סולו ואז על משחק חדש ואח"כ בוחר רמת קושי ואז הוא חוזר לי שוב לבחירה של משחק חדש או משימה..מה עושים? וכשאני עושה לו אונליין הוא נופל ואומר שמהו גרם לו להיסגר..

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  2. Started by SilverCivic,

אהלן. כמה שחיכיתי למשחק הזה , אתמול השגתי אותו לאחרי שהכנתי אחלה תשתית (מחשב חדש ב5000 ש"ח + וינדוס ויסטה). אני מנסה להתקין את הדיסק הראשון , ומיד כשמתחילה התקנת המשחק עצמו (אחרי ההתקנה של הרישום באינטרנט שעוברת טוב) הוא טוען כי המחשב שלי לא מתאים... להלן תמונת מצב : http://img122.imageshack.us/my.php?image=123fx7.jpg מה הבעיה ?? הלינק מוביל לעדכונים של WIN XP לSP3 , הקטע שיש לי ויסטה.. אז מה הבעיה? תודה מראש , שחר.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by yosda-boy,

שלום, קניתי משחקים כמו: NFS Under Cover GRID. והחוויה האמיתי היא לשחק עם הגה... ואני לא כל כך יודע איך להגדיר אותו אשמח לקבל פירוט. בתודה מראש yosda-boy,

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  4. Started by BeN-T,

שבת שלום לכולם. פירמטתי את המחשב והלך גם המשחק לצערי וההיתי בערך כ- 50 עד 55 אחוז של המשחק אם יש מישהו קרוב לאחוזי המשחק הללו ויכול לעלות לי את הקובץ אני מאוד יודה לו כי לא מצאתי שום קובץ באינטנט של שמירות. תודה רבה לעוזר

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. היי. יש לאחי ג'ויסטיק חדש והוא מחפש משחקי מסוקים (אחרי שחרש על Flight Simulator) טובים. Helicopter Strike Force לא ממש להיט... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  6. Started by dror_gh,

שלום, אחרי כמה שנים בא לי פתאום לשחק שוב ב MI4 מאחר שאיבדתי את הדיסק המקורי (יותר נכון 2 דיסקים) יום אחרי שיצא המשחק אז אני פשוט הורדתי אותו. התקנתי וכשאני בא להיכנס ל configuration זה פשוט פותח לי חלון של "שלח/אל תשלח" מה אני עושה ? אשמח לעזרה בנושא ניסיתי את זה גם ב XP וגם ב VISTA תודה רבה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  7. Started by ofer_mat,

טוב אחרי ששחקתי איזה שעה ב RED ALERT החדש קבלתי עצבים על הגרפיקה המזעזעת וחזרתי לשחק בcommand & Conquer3 אני מחפש GLOBALCONQESTים להוריד יש כזה דבר? או עוד מפות חדשות? אני צריך את עזרתכם בנושא

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  8. Started by shaithebest,

שלום חברים אחרי התקנה תקינה של דיסק של המשחק לאחר שפירמטתי המשחק לא עולה ונותן לי שגיאה: it apears that call of duty 4:modern warfare did not quit properly the last time it run. do you want to run the game in safe mode? this is recomended for most people it will change your system settings but not your control מה זה?? הדיסק בתוך הכונן איך מתקנים? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Delvadar,

יש לי בעייה בלשחק דרך Hamachi יש בנינו 30MS שזה מצויין אבל הוא לא רואה את החדר שאני יוצר ואני רואה את החדר שהוא יוצר אבל כל כמה זמן רשום לי You were kicked from the room אבל הוא בכלל לא עשה את זה. זה התחיל לקרות מלפני שבוע ככה. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעייה הזאת?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  10. Started by lielmar1,

שלום לכולם !! למי שיש את המשחק rollercoster tycoon 3 האם הוא יודע אך להיות כאילו בתוך הרכבת

11. היי, קיבלתי את המשחק מחבר שהיה בחו"ל אבל המשחק הוא בשפה הצרפתית. (כל המשחק כולל ההתקנה). יש איזה קובץ שיכול לשנות את המשחק לאנגלית? אפילו השפה שמדברים במשחק היא צרפתית...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by scohen360,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה במשחק Call of Duty: World at War התקנתי תמשחק מדיסק מקורי ושאני מפעיל אותו יש לי בעיה זה נותן לי הודעה כזאות " it appears that call of duty :world at war did not quit properly the last time it ran do you want run the game in safe mode? this is recommended for most people it will change your system settungs but not your controls" ואז יש לי שלושה דברים לבחור כן לא ולבטל אני לוחץ כן עולה לי הלוגו של המשחק ואז המשחק יוצא ויש הודעת שגיאה כזאות error during initialization unhandled exception caught משהו יכול לעזור בבקשה אני לא יודע מה לעשות תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by אלון פ,

שלום לכולם, עד עכשיו שיחקתי במשחק world in conflict על DX9, טרציתי לדעת האם באמת יש הבדל בין גרסאת הDX 9 ל DX10.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  14. Started by אלון פ,

http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=414 נראה מגניב, אבל לא הבנתי מה זה עושה.. 8)

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  15. Started by psychuil,

כמה שאלות: * אני היחיד שחושב שהAA שיש שם הוא בדיחה? אני על X4 וזה נראה כאילו אין בכלל. * איך זה שיצא פאץ' ביום השחרור? לא היה יותר פשוט לשלב אותו בשחרור? * אין נושא ראשי עדיין? זה אחלה משחק.

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  16. Started by qil,

היי יש לי בעייה, אני לא מצליח לראות את המקשים שלי בקרייסיס כאילו במקום להראות לי מה זה FIRE RELOAD וכד' הוא פשוט מראה לי ריבוע ריק כנראה בעייה של פונטים או משהו כזה? אני על ויסטה 64 בכ"א. תודה מראש למי שיודע או יוכל לתת כיוון כלשהוא. אבי.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  17. Started by uzi_sch,

תראו את הסימולטור הזה: http://www.gametrailers.com/player/44458.html איך מתאים לי לשחק עליו משחקי גוף ראשון, כמו "FAR CRY 2".

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  18. Started by sargent bilko,

אם אתם מקבלים הודעת הצטרפות לקבוצה של טראומנתס אל תכנסו לקישור שמופיע בהודעה כי מי ששולח את ההודעה הוא המנהל של האתר בסטים קוראים לו bloodknife גם בfxp פרצו לbloodknife בכלל לא רק לסטים!!! גם למשתמש שלו בfxp הוא גרמני הוא מבין עברית וגם כתב באיזה פורום i dont have hebrew on my keyboard בתור bloodknife!!!!! ומה שדפוק שהוא שולח את כל ההזמנות הצטרפות לישראלים כבר יותר מ1,500 נפלו בפח!!! הוא יפרוץ לכם לסטים אם תכנסו לאתר!!!!!!!!!! ראו הוזהרתם מי שלא מאמין יראה שבסוף יפרצו לו לסטים והכל נגמר עם הסטים זהו קאפוט נאדה נייט:exc l:!!!

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  19. Started by miki891,

שלום אני מפעיל פעם ראשונה ניפתח לי משחק בהתחלה ליבחור שפה הם: Francais או engilsh אני בוחר שפה אנגלית. ואז מתחילים משחק כדורגל. ויצאתי מהמשחק שוב בודק משחק וניפתח לי שוב בחירה שפה.למה תמיד ניפתח לי בהתחלה בחירה שפה... אני רוצה להישאר בשפה אנגלית.איך משאירים ברירה מחדל שיהיה שפה אנגלית שלי ובלי שיבקש ממני ליבחור שפה? ויעלה לי ישר למשחק איך עושים? בתודה מראש מיכאל

20. Started by tombraider,

שלום, האם משהו מכיר תוכנה שיכולה לעשות שמירה בכל מקום בשלב של המשחק במקום ה CHEACKPOINT המעצבן הזה ??

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  21. Started by חן מ,

היי אני מעוניין לקבל רשימה של משחקי הפעולה שיוצאים בזמן הקרוב. אני יודע רק על:fear 2 project origin'hawx וזהו אני רוצה תאריכי יציאה של שני המשחקים שרשמתי,וגם משחקים נוספים שעודמים לצאת בחודשיים וחצי-שלושה חודשים הקרובים תודה שבת שלום

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  22. Started by XxehsomxX,

משחק מאזור שנת 98; מכונת כדורים בצבעים שונים, אני לא זוכר בדיוק את המטרה, אבל צריך להכניס לתוכה כדורים ולתכננן את המסלול. הרקע אם אני לא טועה הוא קלף עם רישומים של לאונרדו דה וינצי. מקווה שתוכלו לזהות, ותודה רבה...

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  23. Started by liortaib,

מישהוא יודע מתי המשחק הזה אמור לצאת...ראיתי אותו כבר לשנת 2008 אבל הוא לא יצא משהוא יוצא מתי הוא ייוצא?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  24. Started by ShaY-MoR,

אהלן אנשים.. התקנתי את המשחק הכל טוב ויפה .. כשאני נכנס למשחק אני רואה שהרזולוציה שלי שהיא 720P על מסך 26 LCD לא באה בטוב למשחק. מזה אומר? שכל התפיט הראשי של המשחק כמעט ולא רואים ממנו כלום.וככה כל התפרטים במשחק. ואי אפשר לשחק ככה מסך שמתבסס על ניווט מהתפריט. מה גם שחלק מהיכולת של השחקנים מוסתרות ככה. ניסיתי לעלות רזלוציה עד 1080P וזה עשה יותר גרוע. נסיתי להוריד עד ל800-600 וכאלה וגם לא עוזר. מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה?

25. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה....ראשית.... יש לך את המשחק ואני רוצה לצרוב עותק של הדיסק...כי אני רוצה לשמור על הדיסק...(רק את דיסק 1) איך אני עושה זאת? שאני משחק...אני רואה שהוא בונה את הגרפיקה באמצע המשחק...אני לא רוצה שזה יקרה איך אני יכול לשנות את זה?. וגם אני רואה קוים ישרים...כאליו שאני בלי AF....אבל אני עם.... יש משהו לעשות??...אן צריך אני יעלה תמונה של מה שאני מתכוון.... תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.