משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
אני בשלב שבו אני נכנס למכונית באגי ומורידים אותי ממנוף כלשהו ופתאום קורה משהו והבאגי נופלת ומתהפכת ואני כבר לא יכול להיכנס אליה למרות שאומרים לי להיכנס לתוך המכונית וגם אם אני ממשיך ללכת ברגל למקום כלשהו אני מגיע לאיפה שיש את החברים שלי ובמקום כלשהו שם יש שער ואומרים לי להביא את המכונית שלי בכדי שיפתחו לי את השער.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני לא יודעת מה צריך לעשות פה: זה החלק של הדבורים. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני בצ'פטר 2 אחרי שאני פורץ את ה EYE בדירה של החבר שלה. יש שם כזה עכביש שצלה את הקוף ואני לא יודע מה לעשות . איך להתקשר ל אובליביה?
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
הגעתי למשימה בשנחאי ואני צריך להקליט את השיחה הגעת למקום שבו אני יורד בסנפליג וכאן אני תקוע אין לי מושג לאן להמשיך או לעשות ניסיתי הכל מי שמשחק או שיחק בבקשה תן לי כיון מה לעשות
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
הרגתי את כולם, האישה ברחה, סובבתי את הגלגל שסוגר את האדים של המים החמים והדלת נעולה. מישהו יודע מה עושים ?
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
נקווה שהוא טוב, חבל שהוא התעכב כלכך היום הרמה כבר מעליו עם gears of war והמשחק החדש של farcry
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי סימולטור בשם dogfight מעידן הDOS. בתפריט ההתקנה אני בוחר sound blaster ועדיין אין סאונד. כל מה שניסיתי לא עוזר, אני מצליח רק להפעיל את הסאונד של הpc speaker האומלל. יש למישהו פה ניסיון עם oldies ויודע מה צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
מישהו מכרי את המשחק סאמונר? אם כן.. תגיבו פה... יהי כיף להעביר חוויות/דעות על המשחק.. ;D
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 9100..אבל אני מרוצה ממנו כי אני לא מרבה לשחק במשחק SAN ANDREAS ברזולוציה של יותר גבוהה מ800 על 600 המשחק מאבד את צבעיו וכמובן הוא זז לי מקורטע ב600*800 הוא מקרטע טיפה אבל הצבעים יפים ..אבל הטקסטורות מרובעות ולא עגולות. איך אני יכול לחדד אותן שיהיו עגולות ברזולוציה 600 על 800 ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום שלכולם יש ברשותי את המשחק GTA SAN ANDREAS האם הוא יפעל במחשב שמריץ וינדוס 7 ?? (64 סיביות - לא יודע אם זה קשור לעניין אבל שתדעו) .
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט: Intel P4 3.0 512MB ddr Raedon X600PRO 128mb זהו לא צריך עוד דברים.. אה ואני משחק על רזולוציה 800*600 ששום פילטר ושמתי את הFRAME LIMITER על OFF מה הבעיה פה?
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
באיזה איזורים מסתובבת מכונית שנקראת STAFFORD ? בבקשה אני מתחנן מי שיודע שיענה..
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
פלטפורמת הגיימינג והמפיצה היפנית החליטו לחגוג את יום האהבה הבינלאומי בצורה קצת שונה, ומציעים מספר כותרים להורדה חינמית לגמרי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
מפתחת המשחקים היפנית מצטרפת אל בת ארצה ותציע לעולם לרכוש קונסולות-רטרו קטנות ומדליקות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי לא מעט ציפייה, הנה מגיעה הסדרה החדשה שלנו שהיא בעצם עם הDLC החדש Total War: ATTILA - Empires of Sand בDLC הם הוסיפו את העמים שישבו בחצי האי ערב באותה תקופה. כמו כן הם גם הוסיפו את הדת היהודית! בסדרה הזו אנחנו נשחק עם הממלכה החמירית ( https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97%D7%9E%D7%99%D7%A8 ) הדת היא יהודית ואנחנו חיים בצילה של האימפריה הסאסנית. כמעט כל הסובבים שלנו הם תחת חסותם של הסאסנים ואנחנו נעשה מה שצריך בכדי ליצור ממלכה בטוחה לעם שלנו שלא משועבדת לאף אחד. המשיכו לעקוב, עשו סאבסקרייב ונתראה בפרק הבא! לכל מני בקשות, טענות וכו' מוזמנים לפנות אליי כאן או במייל: Oroniron1122@Gmail.com
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו פה משחק AGE OF KINGS המורחב... משחק ההמשך לAGE OF EMPIRES הקלאסי, מה אתם חושבים על המשחק ? אהבתם אותו ? ומה אתם חושבים על המחשק החדש AGE OF MYTHOLOGY. 8)
-
דיווחים ברשת, הסדרה הבלתי נגמרת של יוביסופט לא תושק עם כותר מרכזי השנה, לראשונה מאז Assassins Creed 2. הכיוון עבור 2017? מצרים התעייפתם מסדרת משחקי הפעולה-התגנבות בעולם פתוח הנודעת Assassin's Creed? אם להאמין לדיווחים עדכניים שמגיעים מ-kotaku, 4chan ו-neogaf, השנה נקבל סוף סוף מנוחה מעלילותיהם של מתנקשי העל ההיסטוריים. בערך. לפי המידע שקיים כרגע, ביוביסופט החליטו לשנות במקצת את הגישה לסדרה המובילה שלהם אחרי קבלת הפנים הפושרת יחסית לשלושת הכותרים המרכזיים האחרונים (Unity, Rogue ו-Syndicate), כשהכותר הבא בסדרה עתיד להתרחש במצרים, עם עולם פתוח רחב ידיים וציר התפתחות משמעותי לדמות 'בסגנון The Witcher', ועם מערכת קרבות משודרגת עם דגש מירבי על חופש פעולה. ה…
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אוהבים להתנקש באויבים באמצעות שלל יכולות על-טבעיות מרשימות? נראה כי תזדקקו להמתין עוד זמן מה עד לפרק הבא בסדרה האהודה של Bethesda - ולהסתפק בפרקים החדשים של Rage, Doom ו-Wolfenstein לכתבה
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
- 1 follower
-
-
והשם הקליט יהיה... DMC! יופי. ככה בכלל לא יווצרו בלבולים עם הסדרה "הישנה" (DMC4 יצא סך הכל ב-2008) http://tgs.gamespot.com/story/6275935/dmc-first-impressions/?tag=updates%3Btitle%3B5 סגנון מעניין, למרות שכבר לא אהבתי את הדיבוב החדש של דנטה (ביחס לסדרה המקורית). נראה שאולי נרו לא נמצא כרגע אבל תהייה זרועה כלשהי לתפיסה מרחוק, המנגנון הזה היה ממש כיף לדעתי במשחק הקודם. יהיה מעניין [=
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
משחק מצויין או מורכב מדי, מעצבן מדי ומשעמם מהר...?
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
רוצים לשקוע באינספור שעות של טקטיקה ואסטרטגיה היסטורית בעבור כמה דולרים בודדים? חבילת ה-Humble Bundle העדכנית תוכל לספק לכם בדיוק את זה לכתבה: http://hwzone.co.il/סדרת-total-war-מגיעה-אל-מיזם-ה-humble-bundle-בעלות-מינימלי/
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
NOM.ESET Tournaments Series - December Monthly Finals עוד מעט נגמר לו חודש דצמבר, ושמונת השחקנים הטובים ביותר לחודש זה יאספו ביום חמישי הקרוב (ה5 לינואר) כדי להלחם על 600 ש"ח! חלוקת הפרסים: מקום 1 - 300 ש"ח מקום 2 - 200 ש"ח מקום 3 - 100 ש"ח בנוסף, 50 ש"ח יוגרלו בין אחד מהשחקנים שהשתתפו ברוב הטורנירים במהלך החודש אך לא זכה בפרס כספי. הטורניר והשידור יתחילו בשעה שמונה בערב וימשכו עד שנגיע לטופ4 (סיום סיבוב 3). הארבעה שחקנים שנשארו יחזרו במוצ"ש (ה7 לינואר) כדי לקבוע מי האלוף לדצמבר שיעלה לשחק מול WhiteRa! פורמט הטורניר הוא Double Elimination, כמו כל חודש דצמבר השחקנים יבחרו את המפה הראשונה על פי Map Veto. הבראקטס: הטורניר ישודר על ידי CheapCheese ו HecticSC בש…
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
ידוע שסדרת הרדאונים החדשה, XT, מופצת יחד עם עותק מלא של HALF-LIFE 2 - שעדיין לא יצא. בארה"ב אם אני לא טועה, אם קונים כרטיס XT, ישלחו לך את המשחק ברגע שיצא (באפריל בערך). זה כך גם בארץ??? או שפה לא ישלחו למישהו את המשחק אם הוא קנה את ה-XT??? תודה.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
הגירסה המשופרת ל-Divinity: Original Sin תושק בסוף החודש, ובמקביל משחק ההמשך מסיים את קמפיין הקיקסטארטר שלו עם גיוס מרשים בהחלט לכתבה: http://hwzone.co.il/סדרת-משחקי-divinity-ממשיכה-לפרוח/
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-