עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. יש לי supreme commander ואני מנסה להתקין לו פאצ'ים אבל אין לי מושג איזו גירסה? יש דרך לדעת? ויש איזשהו פאצ' שמרכז הכל כי יש טונות וכולם מבולגנים כאלה..

2. הפרק החדש בסדרת משחקי ה-FPS המפורסמת מכולן זוכה לתאריך השקה רשמי ולסרטון עלילתי עדכני ספק אם ניתן יהיה להשוות את ההצלחה המסחרית שלו לאלו של משחקי Call of Duty ו-Halo לדורותיהם, שכבר מזמן חלפו על פניו בכל הנוגע ליכולות השיווק והמיתוג – אך אנחנו עדיין מוצאים את עצמנו מתרגשים באופן בלתי מבוטל עתה, כש-Doom החדש (הרביעי, אם תרצו) מקבל תאריך רשמי להגעתו אל החנויות, ב-13 במאי 2016. סדרת Doom נחשבת ובצדק לזו שהפכה כמעט לבדה את ז'אנר משחקי הפעולה-יריות לאחד מהמפורסמים והפופולריים ביותר בשוק המשחקים כולו, ומהווה ככל הנראה גם את המודל לחיקוי למספר הגדול ביותר של משחקים ברוח דומה מאז ומעולם. במונחי אמצע שנות התשעים לא היה דבר מגניב ומשוכלל יותר מ-Doom בעולם הגיימינג – וכל א…

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  3. Started by PC-Freak,

הייתי רוצה המלצה למשחק שמזכיר EMPIREEARTH למי שמכיר. אם ההמלצה הייתי רוצה לדעת כבר על הדרך איפה אפשר לרכוש את המשחק וכמה הוא עולה . פירוט על המשחק יתקבל בברכה.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  4. Started by חן מ,

היי,שבת שלום היום ראיתי שיש את המשחק הזה MERCENARIES 2.הבנתי שהמשחק הוא משחק פעולה,והוא מגוף שלישי... שווה להוריד את המשחק?יש לו עלילה מסויימת או שסתם הולכים ויש פיצוצים ומפוצצים דברים? המשחק קיבל ביקורות טובות באתרי הביקורות השונים? תודה!

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  5. Started by freesoul23,

בחלקים שונים של המשחק, המשחק נתקע ולאחר כמה שניות המסך נהיה שחור והאופציה היחידה היא CTRL+ALT+DEL , האם למישהו קרה משהו דומה או מישהו יכול לעזור לפתור את הבעיה?

6. Started by zwex35,

אהלן,כמו שציינתי בכותרת,מאז שמזערתי פעם אחת את המשחק הוא תמיד נכנס לבמצב חלון,חיפשתי בהגדרות אין שם כלום לגבי זה,עשיתי RR למחשב,התקנתי מחדש,ניסיתי לשנות רזולוציות הגדרות פשוט כלום. חשוב לציין שזה רק במולטיפלייר! *משחק מקורי

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  7. Started by segevgabay,

הורדתי את המשחק Half.Life.2.Lost.Coast עכשיו הוא שוקל 320 מגה וזה לא נראה לי הגיוני אז רציתי לדעת עם צריך את HALF LIFE2 כדי לשחק בזה?

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  8. Started by amit123,

כשאני מנסה להיכנס למשחקים שהם לא ברשת כמו hl2,episode 1 זה נכנס לתפריט הראשי אבל כשאני טוען שלב זה נתקע באמצע ולא מגיב...וכשזה עוד פעל לפני כמה זמן זה לא נתן לי לשנות הגדרות אחרי שניכנסתי למשחק(וגם באפיסוד אחד אין לי אפשרות של hdr מלא...) וכשני מנסה להיכנס לcss אז זה נתקע באמצע הטעינה ואומר שהוא לא מזהה את ה-user id או משהו כזה... ניסיתי פעם להתקין מחדש אבל זה לא עזר... מה לעשות?זאת תוכנה ממש מעצבנת...

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  9. Started by R0ck,

http://www.breedgame.de/screenshots/screenshots.php?l=e עושה שימוש במנוע הגרפי - Mercury. צפיה מהנה, מוריד כרגע את הדמו (שוקל 217 מגה).

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  10. אני מחפש משחק FPS ריבוי משתתפים שלא דורש אימות של CD KEY לא בהכרח חינמי המשחק האחרון בסגנון שממש נהניתי ממנו היה ENEMY TERRITORY והוא כבר לא ממש מלא שחקנים תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  11. Started by DS,

אז ככה החלטתי לקנות PS2 בעוד כמה חודשים(חודש בעצם) ותשמעו: אני רוצה לקנות את המכשיר הזה: http://www.moniline.co.il/Product.asp?productid=135 צ'יפ כזה: http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=73 וכרטיס זיכרון כזה http://www.gamestation.co.il/Product.asp?productid=1 האם כולם יתאימו?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  12. Started by shaul,

אני במשימה שאני צריך להחזיר לראש כנופית האופנוענים את האופנוע שלו עכשיו אני מגיע לאן שאני צריך להגיע(מסומן בוורוד על המפה) ואין לי שם כלום, לא כנופיה לא עיגול ורוד לא כלום

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  13. Started by x-pac,

אני רוצה המלצה למשחק אסטרטגיה חזק שלא יהיה מהפשוטים משחק עם קצת מורכבות ושיביא לי אתגר אמיתי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  14. התבטאות מפי אחד מהמפתחים מעניקה תקווה קטנה לכל מי שמעוניינים בכותר הפעולה האלמותי, אבל לא ב-Call of Duty החדש שמגיע איתו לכתבה

15. Started by -OmeR-,

..?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  16. בגימספוט עשו סירטון נחמד על הPSP כי הוא מכר איזה 10 מיליון בעולם (הנינטנדו DS מכר כבר יותר מ16 מיליון ויותר מישחקים נימכרים על כל קונסולה-אני פאנבויס של נינטנדו היתי חיב ) בכל מיקרה הסירטון הרבה יותר אוביקטיבי מימני והכתבים מדברים על מה הם עושים אם הPSP ומה לדעתם צריך לשפר http://www.gamespot.com/features/6152212/index.html?autoplay=6152260 תהנו

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  17. Started by halo,

התקנתי תמשחק ושאני מנסה להכנס זה עושה מסך שחור ואז שגיאה כזאת: http://img519.imageshack.us/img519/6589/15523084fw7.jpg זאת השגיאה שיש לי בהתקנה 2 כאלה: http://img404.imageshack.us/img404/9435/sdfsdtx4.jpg מה לעשות? זה כבר מייאש כל השגיאות האלה והבאגים של מייקרוסופט האפסים האלה!

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  18. Started by mosh18,

כל פעם שאני מפעיל את המשחק הוא מראה לי את ההודעה הזאת: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  19. Started by Black_Citadel,

איזה משחק מדהים קחו את: ספלינטר סל, מקס פיין, the suffering, פאר קריי, שימו הכל בבלנדר ל2 דקות ויצאה לכם תערובת חדשה בשם F.E.A.R

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by TimoTy,

ממה שאני הנתי היחיד למשחב הוא VII

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  21. Started by edbd,

שלום היום הורדתי את המשחק אמריקן ארמי 2.8 בקיצור התקנתי וזה התקין לי 4 דברים רציתי לדעת מה צריך לעשות מדריכים והכל נכנסתי למשחק אמר לי שצריך להירשם נרשמתי התחברתי ויש לי כל מיני דברים שאני יכול לעשות איך אני מתחיל בעצם ? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  22. Started by gilloze,

שלום, יש לי שאלה קטנה כמה שלבים יש בfear הרגיל ללא ההרחבה

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  23. Started by Sifo Jen,

אני רוצה לבטל אני הסינק באנריל (הראשון, כן, יש עדיין אנשים שמשחקים בזה). מישהוא יודע איך? הוא לא מגיד לפקודות שאני נותן לו מהדריורים. תודה רבה!!, יאיר.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  24. Started by MDK,

כשאני טוען משחק בCOD זה עובד בסדר על איזה 40+\- פריימים (ב1600X1200) אבל כשאני נהרג נגיד וזה טוען שוב פתאום זה זוחל על 20 פריימים ופחות..... רק כשאני יוצא מהמשחק ומפעיל אותו שוב זה חוזר להיות נורמלי.... למישהו יש מושג מה זה?! :

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  25. היי אנשים, אם אפשר בבקשה לקבל המלצות למשחקים שאפשר שלדעתכם הם מתאימים לשחק יחד עם אנשים: (לא חובה אחד נגד השני). -מלחמה -מירוצים -מה שבא לכם- ממשק יפה שיראה מרשים על LCD מסך LCD 720P 42" טושיבה מחשב : QUAD6600 כ.מ: HD2600 PRO 512 MB (משחקים ברזולציה 720P) RAM = 4 GB לוח P5KVM של ASUS

• 1 תגובה
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.