משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון המשחק עובד לי על הפנים מבחינת האינטרנט(עבד מעולה עד לפני חודש): 1. אני לא מצליח להתחבר לשרתים בחו"ל. 2. כשאני משחק בישראלי יש לי הרבה תקיעות עם הודעה "there is a problem with your connection" 3. עידכון רשימת השרתים איטית מאוד ו"כבדה". אני מחובר עם ברק+כלבים ב1.5, דרך ראוטר DLINK 604. *עידכון PB לא עזר, ביטול FIREWALL לא עזר, פתיחת פורטים בראוטר לא עזרה(ולכן גם סגרתי אותם בחזרה). עוד עצות ? **לא יודע אם זה מתאים לפה או לתמיכה טכנית, מנהלים לטיפולכם.
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי נייד חדש של LG דגם R400. הנייד בא עם כ.מסך MOBILE INTEL 945GM EXPRESS DX10 מעבד CORE DUO T2350 1.8MHZ זיכרון 1GB. WINDOWS VISTA קיצר אני התקנתי TITAN QUEST וכשניסיתי להפעיל אותו הוא פותח לי מסך שחור ואחרי כדקה של חשיבה מוציא לי הודעה שאומרת אז אחרי זה הורדתי את הDIRECTX הכי חדש מהאתר של MS וגם את הדרייברים הכי חדשים לכ.מסך. אך גם אחרי זה המשחק עדיין לא נפעל... אני יודע שהכ.מסך לא משו אבל לדעתי המשחק עדיין צריך לפחות לעלות. אתם יודעים אולי מה הבעיה ואיך ניתן לסדר אותה?
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הצלחתי לעשות 4.4 מיליון בונטי במרדף אחד (לפני בלאקליסט 1, סיימתי את הקריירה היום). כמה הצלחתם לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מאיפו אוכל להוריד את ה PATCH 1.41 באתר ישראלי? :'( כי זה יורד לי לעט מאירופה בבקשה
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש ליש אלה האם יש חנות בארץ שמוכרת את הגרסא הזו ואם לא אפשר לינק לחנות בחו"ל אני מבקש לא רק את המשחק אלא גם עם גיטרה ואם אי אפשר האם הגיטרות של ה XBOX 360/PS3 מתאימות גם למחשב עדכון נמצאה חנות שאני חושב יכולה לשלוח אם מישהו הזמין משם אז בקשה שיתן לי פידבק על החנות https://www.game.co.uk עדכון נוסף המשחק נמצא בסנדאיט עם גיטרה בעלות של 66 אירו http://www.sendit.com/sendit/10049854.product האם החנות הזו אמינה? בתודה מראש יובל
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
למי שלא מכיר thottbot הוא אתר שמראה את כל סוגי המפלצות והחפצים איפה אפשר למצוא אותם ואת סיכויי הנפילה שלהם תודה מראש ;D
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום,היום קניתי את המשחק הזה ברשת באג אבל כאשר אני בא להתקין את המשחק יש את ההודעה הבאה: http://img230.imageshack.us/img230/4101/65951574hc2.jpg ועשיתי ניקוי טמפורי ד''א הבעיה נפתרה. עי'' נקיטת הדבר הבא: GO to C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Professional\RunTime and del 0701 folder
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
היי! יש ברשותי אקסבוקס שמחובר לרשת, לפי דעתי הוא מחובר על 10MBPS , איפה אני בודק את ההגדרה הזו ואם יש צורך משנה ל100MBPS? תודה!
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי יש לי את pro evolution 6 ועכשיו קניתי ג'ויסטיק... אני רוצה לשחק נגד אח שלי אבל אנחנו לא מצליחים לבחור את הקבוצה של ה AWAY אחרי שאנחנו נכנסים למשחק ב P2 Quick start אחרי הבחירת קבוצה הראשונה זה לא עובר לשנייה מה אני עושה לא נכון?
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי כמה משחקים בעיתיים כמו MAX PYNE בהתחלה הוא עבד לי חלק וטוב אבל פתאום לא יודע מה נהיה אבל כל פעם שהוא טוען לי משחק כשהוא גומר לטעון הוא יוצא לי ל-WINDOWS או שהוא מביא לי מסך כחול כזה שיש לי משהוא עם הזיכרון ועושה ריסט. לתפריט של המשחק הוא נכנס אבל למשחק עצמו הוא לא מצליח להיכנס. יש לי XP PRO ויש לי את הדריבר הכי מעודכן לכרטיס מסך (nVidia GeForce 4 mx440 64MB) - 5216 תעזרו לי אני נואש ותודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מחפש משחק FPS ריבוי משתתפים שלא דורש אימות של CD KEY לא בהכרח חינמי המשחק האחרון בסגנון שממש נהניתי ממנו היה ENEMY TERRITORY והוא כבר לא ממש מלא שחקנים תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום רב אני מנסה לשחק און-ליין או לפחות ליצור שרת שאוכל לשחק בם עם חברים השאלה היא איך אני יוצר שרת (נרשמתי לשירות EA דרך המשחק) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
זה משחקון ישראלי חינמי אבל ישן משנת 2000 ככה.... , מישהו יודע אולי מאיפה אני יכול להשיג אותו?
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
השאלה בכותרת . תודה לעוזרים .
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני לוחץ על סולו ואז על משחק חדש ואח"כ בוחר רמת קושי ואז הוא חוזר לי שוב לבחירה של משחק חדש או משימה..מה עושים? וכשאני עושה לו אונליין הוא נופל ואומר שמהו גרם לו להיסגר..
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אז ככה- גיביתי את התיקייה C:\Documents and Settings\xxx\Application Data\Command & Conquer 3 Tiberium Wars כאשר xxx זה השם משתמש שלי. בתיקייה הזו נמצאים הפרופילים של המשחק. אחרי הגיבוי, פירמטתי את המחשב, והתקנתי את המשחק מחדש. אחרי ההפעלה הראשונית (המסך הקטן של ה"וולקאם באק, קומנדר", כתבתי שם את שם הפרופיל שהיה לי קודם) ועידכון של המשחק דרך המשחק ל1.7, יצאתי מהמשחק והחלפתי את התיקייה של השמירות בתיקייה של השמירות הקודמת שהייתה לי. הפעלתי את המשחק שוב, והשמירות שלי לא הופיעו במשחק עצמו. מחקתי את המשחק והתקנתי מחדש, כאשר אני ממקם את השמירות שלי בנתיב הנכון לךפני ההפעלה הראשונית, הפעלתי את המשחק, ושוב הוא שאל אותי מה שמי ("הוולקאם באק" הזה) ולא הראה במקום את השמירות. אני…
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
או ליתר דיוק, אם WoW יוצא בארה"ב בדצמבר, מתי אתם מעריכים שהוא יגיע לארץ?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני במשימה שאני על הטנק-שרמן עם רובה מעין משין-גאן ואני צריך לעבור גשר.. וזה קשה מאוד.. רוב הפעמים אני מצליח לעבור את האמצע וזהו.. אפילו שפעם הגעתי עד לסוף הגיעה איזה ירייה וגמרה אותי.. יש לכם עצות\טיפים וכו' שיעזרו לעבור את השלב הזה? תודה. אגב... אני מחפשים גם צ'יטים למשחק... למישהו יש? לא ממש מצאתי בגוגל.. שוב תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
המשחק יוצא לי באמצע בדיוק כשאני עולה למגרש וזה מתסכל יש פיתרונות לנושא. :-\
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
כשאני בא להכנס למשחק אני לוחץ על PLAY ואז יש את הLOADER הוא עושה את זה כמה שניות ואז נעלם ולא נכנס למשחק כאילו בכלל לא ניסיתי להכנס מה זה הבעיה הזאת? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
נמאס לי להכניס כל פעם את הדיסק מה אני יכול לעשות בשביל לשחק בלי דיסק? ואיך אני יכול לצרוב את הדיסק לגיבוי? מי שלא מאמין שיש לי מקורי אז הינה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
זה עתה התפרסמו פרסי הטורנירים במסיבת הרשת הקרובה של חברת LanTekk. למי שעדין לא יודע על מה מדובר: מיקום: תל אביב, גני התערוכה ( ביתן 15 ) תאריך: 06.08.05 יום שבת פתיחת השערים: 14:00 בצהריים. תחילת הטורנירים: 17:00 אחרי הצהריים. סיום האירוע ( זמן משוער ): 8:00 בבוקר. מחיר כניסה לשחקן עם מחשב: 80 ש"ח. מחיר כניסה לשחקן ללא מחשב: 40 ש"ח. מחיר כניסה למלווה: 20 ש"ח. להלן פרסי הטורנירים במסיבה שתערך בתאריך 6.8: Counter-Strike.Pro מקום ראשון: 4,000 שקלים חדשים + 5 מוצרים ( יפורסמו בקרוב ). מקום שני: 3,000 שקלים חדשים + 5 מוצרים ( יפורסמו בקרוב ). מקום שלישי: 1,500 שקלים חדשים + 5 מוצרים ( יפורסמו בקרוב ). Counter-Strike.Adv מקום ראשון: 2,000 שקלים חדשים. מקום שני: 1,500 שקלים חדש…
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
part 2:a binary choice chaoter two in the middle of someting נכנסתי לכול חור בשני הבינינים והרגתי את כולם אני יוצא החוצה לכוון השער איפו שהאוטו מסחרי השחור ואני כבר לא יודע מה לעשות אף אחד לא בא אלי מה עושים בתודה עמית 8) נ.ב משחק פעולה הכי טוב ויפה שיש
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם.. נפתח וונטרילו חדש לקהילת שחקני המשחק האגדי (AA) אמריקס ארמי. מתקיימים בו סקרימים ותחרויות מידי פעם. האייפי: 195.28.180.51:8888 גרסה 2.1 כל שחקני המשחק מוזמנים
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אוקיי , סוף סוף אני מצליח לשחק בNFSU באינטרנט , אבל אני לא יודע איך לעשות DRAG.... אני מצליח לשחק רק באחד נגד אחד CURIOT.... ובלי DRAG... אז איך אני משחק DRAG באינטרנט... לא הבנתי עדיין...
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-