עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by HaVoC_850,

שני דיסקים בהם מלא קבצים מפוצלים בגודל שווה איך אני הופך את המידע הזה לשימושי תמונה מצורפת *** תמונה לא נכונה הכנסתי שם [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  2. Started by NOSTREDAMUS,

ובכן, יש לי את המשחק המקורי (באנדל קריאטיב) מעודכן לגרסא 436. הורדתי והתקנתי מהאתר הרשמי 4 חבילות בונוס ו.... אני לא רואה את השינוי ? לא טקסטורות, לא שלבים, לא נשקים .... אולי לא בדקתי מספיק ? איפה אני רואה את עדכוני החבילות (לא מדובר במודים למשחק). תודה. **נ.ב** ציטוט מת'רד מאוד מומלץ של ידידי רוקפורד, לאוהבי המשחק המקורי

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  3. Started by freesoul23,

בחלקים שונים של המשחק, המשחק נתקע ולאחר כמה שניות המסך נהיה שחור והאופציה היחידה היא CTRL+ALT+DEL , האם למישהו קרה משהו דומה או מישהו יכול לעזור לפתור את הבעיה?

4. Started by SubX,

איך אני משחק ב רב משתתפים ותנו לי שרת ישראלי

5. Started by fitch,

ראיתי פה ט'ד על הלף לייף שהוא ניפרץ.... ומישהו אמר שהוא קיבל ניוק מה זאת אומרת ניוק? תודה לעונים...

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  6. Started by azaz,

מישהו יכול להביא לי קישור להורדה של פרו אבולושן 5 המלא? אני יודע שזה קצת ישן אבל אני חייב את המשחק הזה ואת הגרסא הזאת זה דחוף תודה לעוזרים!

7. Started by J.allmighty,

איך אני עובר את הקטע עם השעון ? אני מוריד אותו על הריצפה מגדיר לו 30 שניות אבל ההוא לא לוקוח אותו...

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  8. Started by evy,

אני רוצה להזין פקודות בחלון הפקודות.אך אני לא מוצא את החלון הזה. ב cs 1.6 הייתי פותח את החלון הזה בכפתור שמעל ה TAB ...

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  9. Started by Cyron,

יש לי 2 מחשבים מחוברים ברשת ביתית ורציתי לדעת איך אני יכול לשחק SC בין 2 המחשבים ? תודה.

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  10. מיזם הגיימינג הוותיק מציע לכם שישה משחקים (או יותר) ב-20 שקלים בלבד, לא תקחו? לכתבה

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  11. Started by -OmeR-,

..?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  12. Started by Zap,

איך עושים טריקים עם השחקנים?

13. Started by lmlm,

מקור וקישורים לכאן: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=1846875#post1846875 עכשיו אני יודע למה פתאום יש לי רק 400 שרתים במקום 3000+

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  14. Started by Sifo Jen,

אני רוצה לבטל אני הסינק באנריל (הראשון, כן, יש עדיין אנשים שמשחקים בזה). מישהוא יודע איך? הוא לא מגיד לפקודות שאני נותן לו מהדריורים. תודה רבה!!, יאיר.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  15. Started by MDK,

כשאני טוען משחק בCOD זה עובד בסדר על איזה 40+\- פריימים (ב1600X1200) אבל כשאני נהרג נגיד וזה טוען שוב פתאום זה זוחל על 20 פריימים ופחות..... רק כשאני יוצא מהמשחק ומפעיל אותו שוב זה חוזר להיות נורמלי.... למישהו יש מושג מה זה?! :

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  16. צהריים טובים. המחשב שיש לי כעת הוא בעל מעבד AMD Athlon XP 2100+1.73 GHz וזיכרון 512MB מתוכם 64 הולכים לכרטיס מסך. הדרישות האלו מתאימות בדיוק למשחק WarCraft 3 לפי מה שכתוב על עטיפת הדיסק אך לאחר ההתקנה המשחק לא רץ ונותן שגיאה - משהו בקשר לכרטיס מסך... מה לעשות כדי שהמשחק ירוץ? אחרי הכל הוא צריך לרוץ... :-\ תודה.

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  17. הרצתי את iron storm (מקורי) היה את הסרטון שלו וכשהגעתי לתפריט הראשי המסך נהיה שחור וכשאני מזיז את העכבר רואים כל מיני סימנים צילמתי את המסך (עם PRINT SCREEN SYSEQ )וכשאני מדביק את התמונה בצייר רואים הכל בסדר וחלק היה לי את זה עם משחק אחר אבל לפניי שהפעלתי אותו עלה חלון עם כל המאפיינים של הכרטיס מסך הגודל של המסך וכו' שיניתי את ה-800 * 600 ל-1000 * 700 וזה היסתדר. ב-iron storm לא עולה החלון עם כל המאפיינים אז איך אני יכול לשנות שזה יסתדר לי ??? זה המפרט שלי amd athlon xp-m 1900+ mmx 3now 1 6ghz 512 mb ram geforce fx 5200 צריך עזרה בהפעלת המשחק Shadow Ops כשאני מנסה להפעיל את המשחק עולה ההודעה הזאת

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  18. השאלה בכותרת .

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  19. שלום אנשי הזון אני חשבתי למי אני יפנה עם השאלה הזאת ולא חשבתי פעמיים (אנשי הזון תותחים) אז ככה אני נמצאה במשימה של הבנק ששם צריך לדפוק 50000 יורו אני פשוט במקום כזה שאני לא יודע לאן ללכת אני הפעלתי את שני המנגננונים שכביכול צריכים לתת לי אישור כניסה לכספת אני הפעלתי שניים מהם האחרונה נמצאת במשרד שאני לא יכול להיכנס עליו בשום דרך על הדלת מנגננון שהוא שבור והוא מופיעה בצבע אדום ובנוסף לכך הוא עם גלים של חשמל(שבור מת) ו זהו ואני פשוט לא יודע כבר לאן ללכת אההה ולא הפעלתי שום אלארמים למינהם מי שעבר את המשימה אנא חברה עזרו לי תודה

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  20. Started by Pitzinyelo,

אז קודם כל יש לי GF4MX....אמנם כרטיס עלוב אך הריץ את 2004 בדיוק כמו הכרטיסים המתקדמים. ב2005 נחלתי מפח נפש מוחלט. הפעלתי את המשחק וכמעט הזדעזעתי ממה שראיתי(אני משחק בpress box כך שזה מאד בולט): קודם כל השחקנים נראים רע מאד, וחוץ מזה יש בעיה של "רשת" במגרש במצב מסוים (תמונה מצורפת). לגבי השחקים, זה כמובן נובע מזה שאי אפשר להפעיל lighting במשחק הזה עם הכרטיס שלי אבל הקטע של ה"רשת" לא ברור לי.......לא היה זכר לזה ב2004. בבקשה תראו את התמונה :-* [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  21. כי אני מתלבט בגלל זה להתקין ויסטה....

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  22. Started by KOBRA CHOPER,

לא כתוב שהמוצר לא למכירה!! http://mediagame.co.il/catalog.asp?cat_id=177

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  23. Started by uzi_sch,

HEXIC שחקו חינם אונליין באתר המשחקים של MSN. למי שלא יודע, זה להיט הקרב שחקני ה XBOX 360 LIVE ARCADE. http://zone.msn.com/en/hexic/

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  24. התקנתי את המשחק שאני בא להיכנס אליו הוא אומר לי "GuiError" מה יכולה להיות הבעיה משהו נתקל בזה? או יודע איך לפתור את זה? יכול להיות שהמשחק לא תומך בויסטה? תודה לעוזרים! ofeky1

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  25. Started by roy_82,

אני מאמין שכבר חרשתם את הנושא אבל יש לי בעיה עם המשחק התקנתי אותו כמו שצריך אבל כשאני מנסה לעלות אותו המסך הופך לשחור ופשוט נתקע מה אני יכול לעשות?!

• 3 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.