משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
אני בשלב שאני חושב שהוא קצת לקראת הסוף ומישהו שמדבר איתי (ברדיו בצד-לא זוכר את שמו) כל כמה דקות מוריד לי קצת מה- max health והחץ מוביל אותי לדלת נעולה שנפתחת רק בעזרת קוד... מה הקוד? או איפה משיגים אותו?
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
ערב טוב מה עושים במיקום הזה על מנת לפתוח את השער? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. כל מי ששחק במשחק והתקדם הרבה או גמר אותו אם בכלל יש כאלה אז אני מבקש עזרה או מידע בנושא. אני נמצא בSHDUW ROINS אני כבר כמה ימים שם לא מוצא לא ידיים ולא רגלים . אין לי מושג מה עושים. כל קטע שם חוזר וחוזר .הקיצר אין לי מושג מה עושים בבקשה כל מי שיכול לעזוא יתקבל בשמחה
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש איזה שלב של איזה מפלצת שוכבת בתוך קופסא כזאת אם מים כתומים ואני לו יודע מה צריך לעשות ואני צריך להגיע לנקודה ירוקה ואני לא מצליח ניסיתי הכל ויש ליד הנקודה דבר סגול אני לא יודע מה לעשות השלב הזה אחרי המפלצות הגדולות ואני לא יודע מה לעשות תעזרו לי בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אני בצאפטר 5 אם אני לא טועה ובדיוק חזרתי מחלק של קפיצה בן עמוד לעמוד ואז הייתי במערה ונלחמתי בכל מיני מפלצות ואז יצאתי משם הגעתי למקום שנמצא מול מקדש הגורלות הזה עם מקום לשמירה ואז יש גשר שמתחתיו לפי מה שאני רואה נמצא יצור עם כנפיים שהוא כנראה איקרוס ..אחד עם כנפיים שקראתי באינטרנט שצריך להיות סצנה ואז קרב נגדו בתהום ובסוף אני אמור לקחת לו את הכנפיים כדי להמשיך הלאה.אבל שום דבר לא קורה המוזיקה מתחילה להעצר ומה שראיתי מתחת לגשר נעלם לו ..אבל זהו ניסתי ללכת מצד לצד כל מיני דברים אבל זה לא פועל ואם אני נופל מהצוק ועושה חזור לנקודת השמירה האחרונה אז זה נתקע לי בטעינה.
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני המצא בחדר כזה שיש בו דוקטור בתוך בועה באמצע. הוא שולח כל מני חיילים מעופפים להרוג אותי וצועק להם שימהרו לפני שאני הורס את הגנרטור... אין לי מושג מה עושים. אני הורג את החיילים אבל חוצמזה אני לא מצליח לעשות שם כלום... מה צריך לעשות שם?!
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני בשלב בראשון שצריך להשתמש בטלפורט שלוחצים על האות q במקלדת בשלב שיש הרבה אזעקות והוא שואל אותי מה הסטטוס שלי.....ושהכוח הזה מסוכן מה עושים שם.......... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני בשלב שיש לי לפוצץ 4 תותחים המוקפים בשדה כתום ואז שעברתי את זה הייתי צריך לנתק משהו ואת זה עשיתי ואז היה לי משהו שיש קרן אחת כחולה ואני צריך לעשות משהו ואני לא יודע מה בבקשה תעזרו לי!
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום חברה נתקעתי במשחק הגעתי למקום שמישהו יורה עליי טיל ואני נופל מהמרפסת ואז בא מסוק ומתחיל לחורר אותי אני תופס מחסה ואז אני צריך לגרום למסוק לקרוא לעזרה אז אני יורה עליו ואז הוא יורה עליי טילים שפשוט הורגים אותי... פעם אחת הצלחתי לשרוד את הטילים ואז באו מלא חיילים והרגו אותי ממש באסה... איך אפשר לעבור את זה? והאם זה כבר הסוף??
-
- 12 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי, לאחרונה שיחקתי שוב במשחק Alice והגעתי לשלב בוא אליס נהפכת לאביר על לוח של שח מט. הכללים של האביר זה שתי צעדיים קדימה ואחד שמאלה או ימינה או שני צעדים ימינה או שמאלה ואחד קדימה או אחורה. ובכל זאת אני תקוע, חשוב לי להדגיש שיש שני שלבים בהם אליס הופכת לכלי שח מט אני תקוע בשלב השני אשמח עם מישהו יביא לי את הקומבינציה הנכונה.
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני לא ממש הבנתי מה צריך לעשות שם ... לפי מה שאני הבנתי אני צריך להרוס את המכוניות שעומדות בחניה ... להרוג את האנשים ששם במסעדה ולחזור מאיפה שהתחלתי נכון ? כי אני עושה כך ולא מצליח לסייים את השלב אני מגיע למקום שבו מסומן ה-X האדום אחרי שאני הורס את המכוניות (לא מפוצץ אותם אבל הוא אומר לי שעשיתי מספיק נזק ...) ולא קורא שום דבר למה ?! ועוד משהו זה שהמשחק לא עובד אצלי ממש טוב אני משחק על MEDIUM DETAILS 1024*768 והTRUCOLOR על OFF וזה לא עובד ממש טוב ... תודה מראש .
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה נשמע אנשים... שבוע טוב. נתקעתי במשחק ספלינטר סל בשלב הראשון הראשון ממש בהתחלה נכון אני יורד במדרגות מחסל את כולם אחר כך מתקתק במחשב שם פותח לי תגישה לדבר הזה שאני צריך לפצח תקוד ואז עולה ואז מפצח תקוד ואז יש לי 60 שניות לברוח מהמקום מה אני עושהההה ניסיתי להוזיז עם הדבר הזה תמדרגות כדאי שאני ינסה לברוח מהמאורר הזה אבל אני לא מצליח מישהו יכול אולי לעזור לי בזה, בקיצור תודה מראש! ועם אפשר תפאץ' הכי חדש שיש!
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי, אני חדשה פה אז שלום לכולם! אני יודעת שזה משחק קצת ישן אבל בכל זאת...אולי מישהו זוכר.... נתקעתי במשחק RAYMAN2 בשלב של הלוייתן במיים.... צריך לשחות אחריה ולתפוס את בלוני האוייר שהיא שולחת לך....אני שוחה אחריה אבל אין לי מושג איך מסיימים את השלב ולאן הולכים.... הלוויתנית לא מובילה אותי לשום מקום! :'( תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם נתקעתי במשימה שאני צריך לפרוץ איזה מייל בעזרת פיצוח קוביה לסדר מספרים לפי סדר מסוים .. אני ממש נסיתי הכול ואין לא מצליח לסדר את זה לפי הסדר הנכון מישהו מכיר את השיטה?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אז ככה יצאתי מהכלא ואז הגעתי למשימה שאני צריך להשיג 10 מכוניות ולהשים אותם במוסך ולתקן שמתי תיקנתי ונתקעתי אני לא יודע מה הלאה...., בבקשה עזרה!!
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני צריך לדעת איך לעזוב את החבל ולרוץ על הקיר כמו בדקה 1:07 http://www.youtube.com/watch?v=kOLFj...eature=related אני עברתי את המלכה הראשונה ואז מבקשים ממני לקפוץ על מין מתקן כזה ונפתח דלת עכשיו אומרים לי לקפוץ על החבל אני קופץ אני עכשיו מנסה לעזוב אותו ניסיתי באמת כול דבר והוא לא עוזב ושאני סתם מנסה לקפוץ כדי להגיע לדלת זה יוצא לי אז הינה זה הקטע ב1.07 דקות בדקה ו7 שניות תגידו לי בבקשה איך לעבור תחלק הזה תודה מראש מתן
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
באיזו משימה ממש בהתחלה אני עומד ליד איזה בובות ולידי יש משאית עכשיו ממה שהבנתי אני צריך לירות בבובה הזאת יעני הוא כמו בן אדם ואני יורה מלא פעמים ולא יודע מה לעשות מה לעשות? ???
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני מגיע לסוף ואומרים לי -- seize the supertanker זה המנוף הזה או מה ? כי אם זה זה , זה לא נותן לי לעלות לשם .. לא יודע מה עושים זה כבר סוף המשימה על בטוח כי הרגתי כבר את כולם ודיברתי למברט.. וזהו תעזרו לי בבקשה !
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי, אציין קודם כל ש-PAINKILLER פשוט משחק שולט!!! אבל שאלה לי אליכם - איך עוברים את הבוס ההוא בשלב 3 בפרק 1 (זה שמופיע ליד האש ו"רודף" אחריך בהליכה מגושמת)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
בשלב הזה הסוס המעופף שלי נתקע תחת היד של האיש אבן הזה ואני צריך לחלץ אותו.. אני מדבר על השלב הזה http://image.com.com/gamespot/images/2007/070/reviews/932295_20070312_screen046.jpg עשיתי את כל הדרך מה שאני צריך קיבלתי כבר את הקשת מהעין שלו, שרפתי את הבחור שזאוס קילל אותו וקיבלתי כבר את הכוח RAGE מהאלה... עכשיו אני מנסה לחזור חזרה למקום שבו הסוס נמצא אבל הדרך חסומה לי ואני לא יכול לטפס לשם חזרה, איך אני מגיע לסוס חזרה ? אני נמצא באיזור הזה http://image.com.com/gamespot/images/2007/070/reviews/932295_20070312_screen050.jpg http://image.com.com/gamespot/images/2007/070/reviews/932295_20070312_screen051.jpg תודה לעוזרים שברתי את הראש ועדיין לא הצלחתי לעלות על דרך
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם! נתקעתי בשלב 3 במשחק פיר בחלק 2 של שלב 3 אני מדבר על פיר הרגיל (לא ההרחבה) יצאתי כזה החוצה מהדלת שהיה כתוב exit הרגתי את כל האוייבים שם ולא קורה כלום ואין לאן ללכת...... יכול להיות באג במשחק??? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
נתקעתי בשלב אני חושב האחרון ב FARCRY במשימה אומרים לי להגן על הבחורה אני מתקרב אליה וכלום לא קורה אני לוחץ על USE והיא רק מסתובבבת בחדר מה צריך לעשות????? http://www.fresh.co.il/dcforum/ComputerGames/22208.html
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הנה איפה שאני לא יודעת מה לעשות היה איש שאמר לי שיש משהו שמפריד בן הנוסעים לחיילים ושאני צריכה לירות בבר אבל לא הבנתי כלום מזה: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
אז ככה יצאתי מהכלא ואז הגעתי למשימה שאני צריך להשיג 10 מכוניות ולהשים אותם במוסך ולתקן שמתי תיקנתי ונתקעתי אני לא יודע מה הלאה...., בבקשה עזרה!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
נתקעתי בשלב הרביעי נראה לי, השלב עם ארבעת המפתחות... לפי מה שהבנתי אני צריך את הרפסודה הזאת כדי לטפס על איזה קיר אבל היא תקועה שם ואי אפשר להזיז אותה. מצורפת תמונה. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-