עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. משחק הפעולה האלמותי ממשיך למצוא פלטפורמות נוספות לפעול עליהן - הפעם כתחליף למשחק אלמותי אחר שעבורו נוצרה המערכת במקורלכתבה

2. שלום אני אתמול התקנתי את הוידוס (XP) אחרי פירמוט כול המחשב אחרי את המשחק מדיסק מקורי כמובן ואני משחק אני מתחבר לשרת ישראלי ואחרי כמה משחקים הוא יוצא לי לתפריט הראשי ואומר לי שאחרי שתי דקות אני אף ומה שהעיף אותי זה התוכנה punkbuster ושאני כדי אולי לפתור את הבעיה צריך לעתכן את PB client מזה אני ממש מיואש ואני מת לשחק? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  3. נתקעתי בשלב הזה שתופסים אותם המאפיה במגרש גרוטאות ואז מביאים את אישתו והבת שלו והורגים את האשה ואז זורקים את הילדה לבור ואז מגיע טרקטור ענקי כזה שמנסה לדרוס את הילדה ואז יש הוראה שצריך לירות בנהג ואני יורה בחלון ובשמשה הקידמית והנהג לו מת ואז בסיבוב השני הוא דורס את הילדה והכל מתחיל מחדש ואין לי מושג איך לעבור את השלב הזה. מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  4. Started by dark_zero,

כשאני בא להכנס למשחק אני לוחץ על PLAY ואז יש את הLOADER הוא עושה את זה כמה שניות ואז נעלם ולא נכנס למשחק כאילו בכלל לא ניסיתי להכנס מה זה הבעיה הזאת? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  5. Started by Gosha,

אז...מי כאן באמת noob או 1337?! וד"א, אתם משתמשים ב-F5/F7 הלא הם ה-Quick Save/Load האהובים או שאתם נכנסים באמ-אמא של אויביכם ומצידכם שהקרב יגמר עם 13% Health?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  6. Started by Holy,

למי שזוכר אחד המשחקים הטובים ביותר שעשו אי פעם אתה טייס במלחמת העולם השניה שצריך לחסל כמה אנשים מטוסים וספינות בכל מקרה מצאתי את המשחק הזה על איזה דיסקט ישן והחלטתי להתקין אותו הבעיה היא שאני לא מצליח להמריא אני לוחץ על הצידה כדי לרדת מהנושאת מטוסים אבל כשאני מגיע לקצה לא משנה על מה אני לוחץ אני ישר צולל למים זה בעיה במשחק או שפשוט יש מקשים מיוחדים שאני לא זוכר? עריכה - מצאתי תמונה

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  7. Started by yehonatan28,

שלום לכולם, הורדתי את המשחק NBA 2K13 למחשב דרך טורנט, התקנתי... והכול הלך מעולה - שיחקתי במשחק חלק במשך שבועיים בערך והיום שניסיתי להיכנס אליו זה הראה לי את התקלה הזאת: ואני לא הבנתי מה הוא מבקש.. - ממש כלום. אני אודה למי שיעזור לי. נ.ב - אתמול הורדתי תוכנת אנטי וירוס של חלונות - אני לא יודע אם זה קשור אבל רק שתדעו...

8. לא יודע למה אבל כבר שבוע שאני לא יכול לעזוב את המשחק הזה מישהו משחק או שיחק וגמר את המשחק?? כי אני נתקעתי בקטע שמייקל מראה לי להכנס למערה שיש שם את הדוב הלבן המת וצריך מלא אבוקות אש כי נורא חשוך שם בכל מקרה נתקעתי אני הולך שעה בתוך המערה ומבזבז את כל האש שאספתי ורק הולך במעגלים תודה

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  9. Started by Black_Citadel,

איזה משחק מדהים קחו את: ספלינטר סל, מקס פיין, the suffering, פאר קריי, שימו הכל בבלנדר ל2 דקות ויצאה לכם תערובת חדשה בשם F.E.A.R

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  10. Started by Domovoi,

אני רוצה לכבות את הצללים במשחק מישהו יודע איך? במשחק אפשר לשים את הצללים על low ו high אבל אי אפשר לכבות. יש אולי פקודה או משהו?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  11. Started by edbd,

שלום היום הורדתי את המשחק אמריקן ארמי 2.8 בקיצור התקנתי וזה התקין לי 4 דברים רציתי לדעת מה צריך לעשות מדריכים והכל נכנסתי למשחק אמר לי שצריך להירשם נרשמתי התחברתי ויש לי כל מיני דברים שאני יכול לעשות איך אני מתחיל בעצם ? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  12. Started by stingeR-,

אוקיי , סוף סוף אני מצליח לשחק בNFSU באינטרנט , אבל אני לא יודע איך לעשות DRAG.... אני מצליח לשחק רק באחד נגד אחד CURIOT.... ובלי DRAG... אז איך אני משחק DRAG באינטרנט... לא הבנתי עדיין...

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  13. Started by yosda-boy,

שלום, קניתי משחקים כמו: NFS Under Cover GRID. והחוויה האמיתי היא לשחק עם הגה... ואני לא כל כך יודע איך להגדיר אותו אשמח לקבל פירוט. בתודה מראש yosda-boy,

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  14. Started by davidcohen,

שלום! יש לי דיסק של PES6 מקורי...אין לי את הקופסא והחוברת(נאבדו לי-אני שם בגלגלת את הדיסקים)רק את הדיסק. רציתי לדעת איך אפשר לשחק PES ברשת כי רשום לי password מה זה הסיסמה הזאת? אם הסיסמה רק על הקופסא אז יש דרך לשחק אני נגד חבר שלי ע"י IP כמו בפיפא שלא חייבים דרך חדרים? תודה!

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  15. Started by aero,

אפשר באיזה דרך לשחק במשחק הזה ברשת??? אנייי מת אליו...

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  16. Started by yuraxp,

שלום נתקעתי השלב השני שבו אני במשטרה עצמה (אחרי הזירה ה1 הגיבורה נוסעת לתחנת המשטרה) מה עושים שם?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  17. לא ממש בטוח אם ההודעה הזאת "חוקית", אם לא אז אני ממש מצטער... טוב, מצאתי שרת ממש יפה למשחק CALL OF DUTY. שרת שיכול להכיל עד 50 שחקנים, עם פינג מצויין (יש לי פינג של 100 קבוע בשרת). costume maps, מפות מעוצבות שקיימות רק על השרת הזה (ועוד מספר מצומצם של שרתים). כל מיני תוספות קטנות ויפות: למשל כשאתם יורים במישהו, אז אפשר לראות את חלקי הגוף שלו נערפים... אפשר לשמוע כל מיני צרחות כשאנשים נהרגים.. -המשחק בעצמו יוריד את המפות וכל העידכונים מהשרת (הורדה ממש מהירה, 150KB אצלי). כדי "המשחק" יוכל לעשות זאת, תלכו לאפשרויות "multiplayer options", ושם תסמנו שיהיה "yes" ליד "allow downloads". - השרת מוגן מפני "רמאים" ע"י התוכנה PUNKBUSTER. שוב, אתם חייבים ללכת ל-"multiplayer options" …

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by tepez,

אני מחפש שרתים פרטיים (private servers) לCall of Duty 2 איפה אני יכול למצוא רשימה שלהם?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Started by mushon26,

הבקר הוא לא עבור סימולציות טיסה (שנקרא גם ג'ויסטיק), אלא למשחק כדורגל PES4 שהוא אחד המשחקים שבגללו אני רוצה לקנות בקר למשחקים או GTA או כדורסל, בעיקרון יש לי PS2 והייתי רוצה המלצה לבקר כמוהו בערך, כמו כן שמעתי שיש מתאמים שאני אוכל לחבר גויסטיק של PS2 אבל אני מפחד שהוא יעשה לי בעיות. בבקשה את המלצתכם. נ.ב. המחיר שאני רוצה להשקיע הוא עד 200-250 ש"ח אבל אם יש בקר מומלץ בפחות אני אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  20. רציתי לשחק במשחק עם המוד של קאטאנה, אני לוחץ על המשחק הוא מעלה את האייקון שלו, ואז יוצא החוצה בלי שום סיבה. יש למישהו מושג מה הבעיה? שמעתי שזה לא נתמך על ידי אקס פי, אבל זה לא נכון כי כבר שיחקתי בו באקס פי... בתודה!

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  21. עוד חודש http://www.charlieoscardelta.com/sitrep.php?uid=2&b_id=MTE3Mw==&req=view תהנו

22. Started by The_Byter,

רק הפעלתי אותו, נראה נחמד. מה אצלכם ?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  23. Started by shaul,

טוב אני בשלב האחרון של המשחק(נראה לי) ובמקום להכביד עליכם במילים, אני פשוט אראה לכם איפה אני תקוע http://www.geocities.com/shaul_rub/jedi1.JPG קישור למקום שבו אני תקוע.(לא נותן לי להעלות את התמונה משום מה) האיכות גם לא משהו, אבל אפשר להבין מה קורה שמה מה לעזאזל אני עושה פה?!

24. שלום חברים, התשתית שלי היא של בזק במהירות 15 והספק גם בזק בינלאומי וגם שם 15 ודרכם יש לי גם חבילת גיימרים, אני משחק בפלייסטיישן בחיבור ישיר(כבל) לראוטר מסוג D-LINK 2760U תקן N (ואין אף מחשב עובד בבית בזמן הזה). הבעיה שלי היא שכאשר אני רואה מישהו לפני שהוא רואה אותי ואני מתחיל לירות בו אבל רוב הפעמים הם מצליחים להרוג אותי וכאשר אני מסתכל ב KILL CAM כלומר בהילוך החוזר מהמבט של מי שהרג אותי אני רואה שהוא בכלל ראה אותי לפני שאני ראיתי אותו בסתירה מוחלטת לכך שאצלי אני ראיתי אותו קודם (לפחות שניה קודם) כמו כן זה קורה גם כשאני בחדר רק עם ישראלים. זה פשוט הורס לי את החוויה של המשחק ושיש לי לאגים כאלה. מה אני יכול לעשות? מה האפשרויות שלי לפתור את זה? תודה מראש לכל המגיבים

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  25. Started by dj_horse,

שלום! אני מחפש אבל לא מצאתי אתר שאפשר להוריד אליו עוד מסלולים ורכבות חדשות לסימולטור. מישהו מכיר אתר טוב שמציג הרבה תכנים נוספים לסימולטור?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.