עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by DaMn18,

אני מחפש אותו ולא מוצא.. אין אותו בארקדיה ולא בפריק. אודה לכם אם תוכלו להגיד לי איך אני יכול לקנות אותו בארץ.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  2. Started by liav12,

כמו אנקלייב והנסיך הפרסי...גם משחקים קצת ישנים נכנסים לרשימה..מי שיכול לעזור תודה!

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  3. Started by Diman82,

חברה, תגידו אם אשפר לשחק RA2 ב-kali או ב-GameSpy/GameSpy Arcade? אם כן איך מגדירים שם את ההגדרות?

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  4. אם להאמין לדיווחים טריים שמציפים את הרשת, הפרוייקט הגדול הבא של Rockstar Games הוא משחק עולם פתוח חדש במערב הפרוע שיהווה פרק מקדים ל-Red Dead Redemption המהולל אחרי ש-Grand Theft Auto 5 הפך לאחד המשחקים הגדולים והמצליחים ביותר בכל ההיסטוריה, שממשיך להנות מפופולריות גדולה מאוד גם בימים אלו תודות למצב המקוון הנהדר Grand Theft Auto Online – אין זה מפתיע לראות גורמים רבים בתחום מעריכים שלא נראה פרק חדש בסדרת משחק הפשע בטווח הזמן הקרוב. עם זאת, הדבר הזה ממש לא אומר שבמפתחת המצליחה Rockstar Games, שהפכה כבר מזמן לאחד מהשמות הגדולים ביותר בתעשייה כולה, פשוט מתבטלים. להיפך,תצלום שעלה לרשת (וקיבל חיזוק ממספר מקורות בעלי מוניטין חיובי) מציג את מה שעשוי להיות המפה ל…

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  5. Started by yehonatan28,

שלום לכולם, הורדתי את המשחק NBA 2K13 למחשב דרך טורנט, התקנתי... והכול הלך מעולה - שיחקתי במשחק חלק במשך שבועיים בערך והיום שניסיתי להיכנס אליו זה הראה לי את התקלה הזאת: ואני לא הבנתי מה הוא מבקש.. - ממש כלום. אני אודה למי שיעזור לי. נ.ב - אתמול הורדתי תוכנת אנטי וירוס של חלונות - אני לא יודע אם זה קשור אבל רק שתדעו...

6. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/shadowrun-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%9c%d7%a1%d7%99%d7%91%d7%95%d7%91-%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%a3-%d7%91%d7%90%d7%aa%d7%a8-%d7%94%d7%9e%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%97%d7%91%d7%a8%d7%aa%d7%99-kick/

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  7. לפעמים זה עובד בסדר על 40 fps בערך ופתאום הקול (הסאונד) מתחיל להיתקע והמשחק זז על 2 fps. מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  8. Started by yotam360,

התקנתי את המשחק ושניסיתי לשחק בו אני רואה מסך שחור ורק שומע את המוסיקה.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  9. זה עתה התפרסמו פרסי הטורנירים במסיבת הרשת הקרובה של חברת LanTekk. למי שעדין לא יודע על מה מדובר: מיקום: תל אביב, גני התערוכה ( ביתן 15 ) תאריך: 06.08.05 יום שבת פתיחת השערים: 14:00 בצהריים. תחילת הטורנירים: 17:00 אחרי הצהריים. סיום האירוע ( זמן משוער ): 8:00 בבוקר. מחיר כניסה לשחקן עם מחשב: 80 ש"ח. מחיר כניסה לשחקן ללא מחשב: 40 ש"ח. מחיר כניסה למלווה: 20 ש"ח. להלן פרסי הטורנירים במסיבה שתערך בתאריך 6.8: Counter-Strike.Pro מקום ראשון: 4,000 שקלים חדשים + 5 מוצרים ( יפורסמו בקרוב ). מקום שני: 3,000 שקלים חדשים + 5 מוצרים ( יפורסמו בקרוב ). מקום שלישי: 1,500 שקלים חדשים + 5 מוצרים ( יפורסמו בקרוב ). Counter-Strike.Adv מקום ראשון: 2,000 שקלים חדשים. מקום שני: 1,500 שקלים חדש…

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  10. part 2:a binary choice chaoter two in the middle of someting נכנסתי לכול חור בשני הבינינים והרגתי את כולם אני יוצא החוצה לכוון השער איפו שהאוטו מסחרי השחור ואני כבר לא יודע מה לעשות אף אחד לא בא אלי מה עושים בתודה עמית 8) נ.ב משחק פעולה הכי טוב ויפה שיש

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  11. שלום באחד המשחקים שלי, כנראה שלחצתי או אחי לחץ על משהו ועכשיו כל מפה נעשת הקלטה של הנעשה. איך מבטלים את זה? בכיוון המקשים יש רק כפתור להפעיל את האופציה, אך לא מצאתי איך לכבותה.. תודה מראש d

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  12. אפשר להשיג דמו שלו?

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  13. Started by ברק2000,

אני לא מוצא את הקובץ EXE בשביל להפעיל את המשחק והוא גם לא מופיע בALL PROGRAMS

14. אני אוהבת משחקים בסגנון הזה ,אבל TQ לא סחף אותי ואני לא יכולה להצביע על סיבה מסוימת. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  15. Started by Alex89,

יש לי בעיה ב GTA 2 וגם במחשק חדש שהורדתי CITYRACING חינמי http://forum.vgames.co.il/xtreme_cherry.php?do=info&id=275 יש קטעים במשחקים שפשוט ניתקעים זה ניראה כאילו שהמחשב שלי חלש מדיי למשחקים האלה רק שזה לא יכול להיות בעיקר בגלל שזה קורה רק במקומות מסויימים מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  16. Started by tepez,

אני מחפש שרתים פרטיים (private servers) לCall of Duty 2 איפה אני יכול למצוא רשימה שלהם?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  17. Started by Pitzinyelo,

אז קודם כל יש לי GF4MX....אמנם כרטיס עלוב אך הריץ את 2004 בדיוק כמו הכרטיסים המתקדמים. ב2005 נחלתי מפח נפש מוחלט. הפעלתי את המשחק וכמעט הזדעזעתי ממה שראיתי(אני משחק בpress box כך שזה מאד בולט): קודם כל השחקנים נראים רע מאד, וחוץ מזה יש בעיה של "רשת" במגרש במצב מסוים (תמונה מצורפת). לגבי השחקים, זה כמובן נובע מזה שאי אפשר להפעיל lighting במשחק הזה עם הכרטיס שלי אבל הקטע של ה"רשת" לא ברור לי.......לא היה זכר לזה ב2004. בבקשה תראו את התמונה :-* [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  18. כי אני מתלבט בגלל זה להתקין ויסטה....

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  19. משקפי המציאות המדומה המפותחים על ידי HTC בשיתוף וואלב זוכים לגירסה מעודכנת שתימנע מהשחקן להיתקל ברהיטים, אנשים ושאר מכשולים ב-HTC הבטיחו לנו פריצת דרך גדולה בתחום המציאות המדומה – וכעת הם חושפים אותה, ונראה כי הם גם עומדים במילתם. היצרנית הטאיוואנית שתולה תקוות גדולות בתחום הטכנולוגי הצומח הזה הציגה ב-CES 2016 את הדגם השני של משקפי ה-Vive שלה, Vive Pre, שמציעים מימדים מוקטנים לצד עיצוב ייחודי דומה מאוד, רתמות וספוגים לענידה קלה ויציבה יותר, בקרי שליטה נוחים יותר, מערך תצוגה משודרג וגם מצלמה קדמית, אשר מהווה כנראה את המאפיין המעניין מכולם. העיצוב והמימדים שופרו, אך החדשות הטובות הן שאתם עדיין נראים קצת כמו רובוקופ כשאתם מרכיבים את משקפי ה-Vive Pre …

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  20. Started by roy_82,

אני מאמין שכבר חרשתם את הנושא אבל יש לי בעיה עם המשחק התקנתי אותו כמו שצריך אבל כשאני מנסה לעלות אותו המסך הופך לשחור ופשוט נתקע מה אני יכול לעשות?!

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  21. Started by casio,

השאלה שלי זה האם יש הבדל בין משחקים שהם בdvd לבין משחקים שהם בקבצים קטנים יותר כמו iso...נגיד בגרפיקה או בסאונד.. (נגיד לי יש משחק כולשהו שהוא בdvd ולחבר שלי יש אותו משחק שהוא בדיסק רגיל..)

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  22. Started by shaul,

טוב אני בשלב האחרון של המשחק(נראה לי) ובמקום להכביד עליכם במילים, אני פשוט אראה לכם איפה אני תקוע http://www.geocities.com/shaul_rub/jedi1.JPG קישור למקום שבו אני תקוע.(לא נותן לי להעלות את התמונה משום מה) האיכות גם לא משהו, אבל אפשר להבין מה קורה שמה מה לעזאזל אני עושה פה?!

23. שיחקתי במשחק הזה במשך שעה וזהו יותר אין לי חשק לשחק האם זה כול כך משעמם או שזה רק אצלייי????

24. עוד מעט מגיע אלינו FC2 ו גם BIA שיצא לא מזמן כבר כאן. בחודש האחרון, אחרי 3 חודש של עבודה עם הWindows ומספר וירוסים, נראה כי הביצועים קצת ירדו, במספר משחקים, חשים את זה בעיקר ב Warhead... שווה לפרמט?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  25. Started by dj_horse,

שלום! אני מחפש אבל לא מצאתי אתר שאפשר להוריד אליו עוד מסלולים ורכבות חדשות לסימולטור. מישהו מכיר אתר טוב שמציג הרבה תכנים נוספים לסימולטור?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.