משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
איזה משחק מדהים קחו את: ספלינטר סל, מקס פיין, the suffering, פאר קריי, שימו הכל בבלנדר ל2 דקות ויצאה לכם תערובת חדשה בשם F.E.A.R
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
part 2:a binary choice chaoter two in the middle of someting נכנסתי לכול חור בשני הבינינים והרגתי את כולם אני יוצא החוצה לכוון השער איפו שהאוטו מסחרי השחור ואני כבר לא יודע מה לעשות אף אחד לא בא אלי מה עושים בתודה עמית 8) נ.ב משחק פעולה הכי טוב ויפה שיש
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
לאחר הרבה הדלפות בלתי רשמיות ממבחני האלפא, הגיע הזמן לקבל היכרות ראויה עם המשחקיות שמצפה לנו בפרק השישי של סדרת משחקי ההתנקשות הנודעת לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-סרטון-משחקיות-רשמי-ראשון-ל-hitman-המחודש/
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה בUNDERCOVER , בדר"כ זה קורה כשאני מעצב את האוטו.. המשחק פשוט נתקע ושום דבר לא עוזר חוץ מריסט למחשב.. כל הדרייברים מעודכנים וזה קורה רק במשחק הזה.. קראתי בפורום אחר שכתבו שזה אולי ספק חלש וזה קורה כי אין מספיק כח לספק ואז המחשב לא מזהה את הכרטיס או משהו כזה .. מפרט מלא בצד .. אני משחק בגרסא המתוקנת של רילואדד אבל זה קרה לי גם בגרסא המקורית של המשחק .. נראה כאילו הבעיה במחשב שלי ולא במשחק עצמו.. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
לא ממש בטוח אם ההודעה הזאת "חוקית", אם לא אז אני ממש מצטער... טוב, מצאתי שרת ממש יפה למשחק CALL OF DUTY. שרת שיכול להכיל עד 50 שחקנים, עם פינג מצויין (יש לי פינג של 100 קבוע בשרת). costume maps, מפות מעוצבות שקיימות רק על השרת הזה (ועוד מספר מצומצם של שרתים). כל מיני תוספות קטנות ויפות: למשל כשאתם יורים במישהו, אז אפשר לראות את חלקי הגוף שלו נערפים... אפשר לשמוע כל מיני צרחות כשאנשים נהרגים.. -המשחק בעצמו יוריד את המפות וכל העידכונים מהשרת (הורדה ממש מהירה, 150KB אצלי). כדי "המשחק" יוכל לעשות זאת, תלכו לאפשרויות "multiplayer options", ושם תסמנו שיהיה "yes" ליד "allow downloads". - השרת מוגן מפני "רמאים" ע"י התוכנה PUNKBUSTER. שוב, אתם חייבים ללכת ל-"multiplayer options" …
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי משחק מקורי\חוקי (far cray) איך מוספים אליו תוספות והרחבות להורדה? איפה יש קישורים, ואיך מתקינים אותם במשחק?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
HEXIC שחקו חינם אונליין באתר המשחקים של MSN. למי שלא יודע, זה להיט הקרב שחקני ה XBOX 360 LIVE ARCADE. http://zone.msn.com/en/hexic/
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שמעתי שיצא פאטץ' תיקון למשחק Need For Speed: Most Wanted. קודם כל, מאיפה אפשר להוריד את הפאטץ', ומה הוא בדיוק מתקן?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
השאלה שלי זה האם יש הבדל בין משחקים שהם בdvd לבין משחקים שהם בקבצים קטנים יותר כמו iso...נגיד בגרפיקה או בסאונד.. (נגיד לי יש משחק כולשהו שהוא בdvd ולחבר שלי יש אותו משחק שהוא בדיסק רגיל..)
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שיחקתי במשחק הזה במשך שעה וזהו יותר אין לי חשק לשחק האם זה כול כך משעמם או שזה רק אצלייי????
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני שאני נוסע באוטו אז האוטו נמצא באויר וכל הכביש אפור שלא רואים כלום אולי צריך להחליף קראק?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
הייתי רוצה המלצה למשחק שמזכיר EMPIREEARTH למי שמכיר. אם ההמלצה הייתי רוצה לדעת כבר על הדרך איפה אפשר לרכוש את המשחק וכמה הוא עולה . פירוט על המשחק יתקבל בברכה.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
משחק הפעולה-תפקידים השאפתני Consortium מוצע להורדה חינמית בסוף השבוע הנוכחי אם יש משהו שאנחנו אוהבים אפילו יותר ממשחקים במחירים זולים מאוד – זה משחקים שאפשר לקבל חינם אין כסף. כעת יש אחד כזה העונה לשם Consortium, שמחולק לכל משתמשי פלטפורמת ה-Steam, ואנחנו בהחלט ממליצים לכם לבדוק אותו. Consortium הוא משחק פעולה ותפקידים משולב המשוחק בגוף ראשון, ובו אתם חלק מצוות של ספינת חלל עתידנית, כשהדגש הוא לא על קרבות אלא על יצירת עולם אמין וסוחף, שבו כמעט לכל בחירה של השחקן יש השפעה גדולה וברורה על התקדמות העלילה והדמויות שמסביב, והפוטנציאל למשחק חוזר הוא גבוה מאוד. נותנים לכם בחינם, לא תנסו? Consortium הוא משחק אינדי עם שורשים צנועים אשר מומן באמצעות קמפיי…
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי כמה משחקים בעיתיים כמו MAX PYNE בהתחלה הוא עבד לי חלק וטוב אבל פתאום לא יודע מה נהיה אבל כל פעם שהוא טוען לי משחק כשהוא גומר לטעון הוא יוצא לי ל-WINDOWS או שהוא מביא לי מסך כחול כזה שיש לי משהוא עם הזיכרון ועושה ריסט. לתפריט של המשחק הוא נכנס אבל למשחק עצמו הוא לא מצליח להיכנס. יש לי XP PRO ויש לי את הדריבר הכי מעודכן לכרטיס מסך (nVidia GeForce 4 mx440 64MB) - 5216 תעזרו לי אני נואש ותודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
ראיתי פה ט'ד על הלף לייף שהוא ניפרץ.... ומישהו אמר שהוא קיבל ניוק מה זאת אומרת ניוק? תודה לעונים...
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אוקי... אז כל המשחקים שבמחשב שלי עובדים בגרפקיה טובה אבל הFPS נמוךךךך... למשל Call Of Duty 4 ; CSS ואיפלו CS 1.6 ...... הנה המפרט : 1 גיגה זיכרון ג'י-פורס 7300 מעבד 3 GHz לוח אם חדש של ASUS וספק חדששש.. אין לשתיהם אפילו שבועים .. ומסך 20" של Benq והוא WideScreen בבקשה תעזרי לייייי ~! תודה
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם אנחנו מקהילת VGAMES אנחנו בניתיים 5 אנשים אנחנו צריכים עוד 3 סוסים אנחנו נמצאים בשרת TS3 של VGAMES אנחנו דורשים: להיות שחקנים טובים חייב שיהיה לכם מיקרופון ולהיות פעילים מינימום שעה ביום -אנחנו נעשה טסטים מי שרוצה להיות בקלאן ולהיבחן שיוסיף אותי לסקייפ pelegbs
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
כשאני משחק דרך הMISSION EDITOR אז יש כזה HUD שמראה לך כמה כדורים יש לך ואיפה האוייבים וזהץ אז איך אני מבטל אותו שהיה בלי HUD. למשל בSINGEL PLAYER אני פשוט משחק בHARDCORE וזה בלי כול העזרה הזאת. איך אני מבטל את זה בMISSION EDITOR?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה הגירסה הכי חדשה של המשחק ? Chaos Theory או הסוכן כפול ?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
בין 70ל-80 אחוז בטעות פתחתי קרייה חדשה ואין לי כח להתחיל מחדש הכל :-\
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אהלן בהתחלת המשחק, אחרי כמה שניות עד דקה או שתיים של משחק בלבד, המשחק עושה פריז עצבני למחשב או שבכלל דופק אותו לריסט... ניסיתי הכל, בדקתי DX, כיביתי אנטיוירוס, שיחקתי עם ההגדרות, כלום... בבקשה תעזרו לי... הנה כמה פרטים: מחשב פנטיום 4A כרטיס מסך ג'יפורס 4 64 מגה ALICE מקורי כמובן... תודה
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי הוא 8800GTS 320MB עם הדרייבר FireWire, הגירסא החדשה ביותר. הבעיה היא שלאחר שהתקנתי את המשחק הוא רשם לי שגיאה כשניסיתי להפעיל אותו, שחסר קובץ DLL מסויים. הורדתי את הקובץ הזה מהאינטרנט ועכשיו זה רושם לי שגיאה אחרת: שחסר הקובץ "d3dx10_33". אני לא מוצא את הקובץ הזה באינטרנט ולא יודע מה לעשות... האם יש את DX10 להורדה? וכן, יש לי את ויסטה.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
זה קרה קרה לי פעמיים אחרי פירמוט :\ אז ככה תמיד שאני נכנס למשחק אני אוהב לשמור את הסרברים שאני נכנס אליהם כמעט בקביעות אבל זה שומר אותם רק מתי שאני משחק, אחרי שאני יוצא מהמשחק ונכנס שוב זה לא נשמר... גם קורה לי שאני משחק ואני לוחץ על הכפתור שיעשה את הספרי זה לא מציג אני רק שומע את הsound אבל לא רואים... בנוסף לכך הרשימה של הסרברים (החלון) בחיים לא נשמר לי אותו דבר עם החלון של הConsole... וזה קרה לי כבר פעמיים אחרי שפירמטתי... בדקתי גם בעזרה של Steam ואין שם פיתרון לזה... מחקתי כל מיני קבצים שאולי קשורים לזה (לפי steam) וזה לא עזר... :s05: :s05:
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני היחיד שמשחק עדיין בJedi Academy או שיש כאן עוד מישהו שמשחק במשחק... (הכוונה למולטיפלייר)
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אם להאמין לדיווחים טריים שמציפים את הרשת, הפרוייקט הגדול הבא של Rockstar Games הוא משחק עולם פתוח חדש במערב הפרוע שיהווה פרק מקדים ל-Red Dead Redemption המהולל אחרי ש-Grand Theft Auto 5 הפך לאחד המשחקים הגדולים והמצליחים ביותר בכל ההיסטוריה, שממשיך להנות מפופולריות גדולה מאוד גם בימים אלו תודות למצב המקוון הנהדר Grand Theft Auto Online – אין זה מפתיע לראות גורמים רבים בתחום מעריכים שלא נראה פרק חדש בסדרת משחק הפשע בטווח הזמן הקרוב. עם זאת, הדבר הזה ממש לא אומר שבמפתחת המצליחה Rockstar Games, שהפכה כבר מזמן לאחד מהשמות הגדולים ביותר בתעשייה כולה, פשוט מתבטלים. להיפך,תצלום שעלה לרשת (וקיבל חיזוק ממספר מקורות בעלי מוניטין חיובי) מציג את מה שעשוי להיות המפה ל…
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-