עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by stone cold,

http://www.gamespot.com/news/6204354.html?tag=latestheadlines;title;1

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  2. Started by sheff2k1,

כשאני משחק מול המחשב ברמת normal , אני בדרך כלל מוביל בהתחלה, עד שהגרמנים מתחילים לייצר טנקים בכמויות ומשנים את התמונה. אני משתמש בsticky bombs האומללות ומנסה לייצר פה ושם shermans אבל הגרמנים פשוט לא מפסיקים לייצר את הטנקים שלהם וזה נהיה אבוד.. מישהו פה מצליח לנצח על normal? יש טיפ להתגברות על הטנקים? (מדובר בגרסא 1.2)

3. Started by david32,

ראיתי את הדמו ובאה השאלה שלדעתי היא אחת החשובות: מה לעזאזל הקטע במשחק הזה? אולי יש עלילה אבל המשחקיות נראה על הפנים. זאת אומרת אתה הולך - הורג יצורים - ממשיך ללכת -הורג עוד יצור וכול הריגה כזאת לוקחת זמן. אם אתם רוצים להגיד שמה שאני מתאר זה משחק רגיל אז אני אומר שלא! אני מנסה להעביר את העיקרון של המשחק שזה פשוט לעבור מטר ולדעת כבר שאתה הולך להתמודד נגד מפלצת ולהמשיך ככה - מזכיר טיפה משחקי מכות כמו טייקן ומורטאל קומבט => תמיד הרגשתי שעבר זמנם.

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  4. Started by noodle,

שלום, אני משחק ב-Insaniquarium בנייד HP עם רזולוציה טבעית 1366X768 וכאשר אני מפעיל את המשחק יש רווחים שחורים בצדדים והמשחק לא מתפרש על מסך מלא למרות שהאפשרות מסומנת בהגדרות המשחק. על הנייח ברזולוציית FHD המשחק עובד על מסך מלא. ניסיתי גם מצב תאימות XP אבל לא עזר. כיצד ניתן לפתור זאת? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  5. Started by Or ei,

מי שמכיר אני אשמח אם תרשמו פה תודה

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  6. יש לי E8400 4GB ATI 4850 ומשום מה יש במשחק הזה מעין תקיעות כאלה בלי סוף יש למישהו מושג למה זה ככה? אני על VISTA X64 אני מפעיל FAR CRY 2 CRYSIS וכל אלה על הגרפיקה הכי גבוהה ולא מקבל תקיעות אז מה הקטע עם זה

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  7. מחשב athlon 2800 לוח gigabyte 7n400 pro2 כרטיס מסך gigacube radeon 9600 pro vivo. אין שום בעיה בשום דבר אחר לא בתצוגה ולא בסאונד, רק במשחק הזה (וזה המשחק היחיד שיש לי כאן כרגע) מישהו מכיר את התופעה?

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  8. Started by J.allmighty,

איך אני עובר את הקטע עם השעון ? אני מוריד אותו על הריצפה מגדיר לו 30 שניות אבל ההוא לא לוקוח אותו...

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  9. סדרת משחקי Worms האהובה חוזרת אל מרכז הבמה עם כותר חדש שנראה נהדר וזוכה לאהדת הגיימרים לכתבה

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  10. מימינכם...? מישהו מפעיל בULTRA?(טקסטורות)

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  11. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

גם ב 3 וגם ב 4 אני מתחיל תהתקנה עובר תקטע של הדיירקט אקס ואז יש לי ארור. זה משחק מקורי ופועל על מחשבים אחרים,זה רק אצלי בווינדוס אקס פי. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  12. Started by dorman2,

בדקתי בקונטרולס והמקש למיקרופון הוא מה שאני לוחץ - בדקתי את המיקרופון בכמה תוכנות והוא עובד - עד לפניי איזה חודש הוא עבד ולפניי חודש הוא הפסיק לעבוד - יש שלכם מושג מה זה???? :smilyDJ:

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  13. אורח liorblior
    Started by אורח liorblior,

שרת ישראלי ממש טוב פתוח 24 שעות ביממה נפתח לא מזמן EXP מצויין וDROP אני מצפה שכולכם תצטרפו כי הרי זה הכי כיף שכל העם משחק ביחד :] אז יאללה חברימוס אני עוד מעט אפתח פורום באתר ואז תוכלו לרשום הצעות וכו. מוזמנים להכנס אל האתר להרשם ולשחק במשחק ryl.no-ip.biz ryl.no-ip.biz ryl.no-ip.biz ryl.no-ip.biz

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  14. Started by shlomo1441,

המשחק רץ חלק עד שהגעתי לשלב של הספינה.אך שאני בא לסיים את השלב המישחק רוצה לעשות שמירה (AUTO SAVE) המשחק ניתקע בויסטה(32BIT) נפתח לי חלון של ווינדואס אומר שהמישחק ניתקע וללחוץ על סגור. ניסתי להוריד את כל הגרפיקה לLOW וזה לא עזר המישחק ניתקע בשמירה. שיחקתי לא במסך מלא והסתכלתי על הזיכרון והמעבד והכל עבד בסדר. טמפ' כרטיס במנוחה 57 במאמץ 75. פאץ 1.2.1 למישהו יש פתרון? CORE 2 DUO E8200@ OC 3.2GHZ OCZ 1024X2 @ 800MHZ RADEON SAPPHIRE 4850 512MB DDR3 GYGABYTE P35

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  15. Started by Gosha,

אז...מי כאן באמת noob או 1337?! וד"א, אתם משתמשים ב-F5/F7 הלא הם ה-Quick Save/Load האהובים או שאתם נכנסים באמ-אמא של אויביכם ומצידכם שהקרב יגמר עם 13% Health?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  16. Started by TheDiesel,

כשאני מפעיל את CS:GO זה מה שאני מקבל(ראו תמונה) מסך כזה. יש בעיה עם התצוגה של המשחק. ככה גם ב- Call of Duty

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  17. Started by stropic,

בGAMESPOT התאריך הוא Q1 2010 אבל באתר הרישמי של UBISOFT התאריך לא נדחה והוא ה17/11 כמו לקונסולות אז מישהו יודע מתי הוא באמת הולך לצאת?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  18. Started by gilloze,

שלום, יש לי שאלה קטנה כמה שלבים יש בfear הרגיל ללא ההרחבה

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  19. מי רוצה לשחק פיפא אונליין דרך האיי פי אבל מומלץ שהוא יהיה תותח כי אני לא מרחם ...

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  20. Started by Jules Winnfield,

תראו בבקשה את הסרטון עכשיו העלתי/הכנתי אותו עם הפלאפון [בגלל שהתוכנה שמקליטה מורידה את ה FPS באופן חד(ל30) ובאופן מוזר גם את ה"לגים" אז לא יכלתי להדגים לכם את זה אם הייתי מקליט דרך התוכנה]: תשימו לב איך המשחק נתקע בקביעות כל כמה שניות http://youtube.com/watch?v=9PnEZxY6pR8 יש לי "lagges" והפינג אצלי בסדר גמור, fps 100 (המפרט בצד), הדבר היחיד שאני יכול לעשות זה לכבות את המחשב לפחות ל10 דקות ורק אז אני יכול לשחק כחצי שעה בלי ה"לגים" האלה. יש הצעות לפתרון? עריכה: עכשיו בדקתי את זה במשחק רגיל(לא ברשת) וגילית שככל שאני מוריד את הFPS הוא הולך יותר מהר אבל אין lagges ,ככה זה גם במשחק ברשת אבל עם לגים. יש פקודה שבעזרתה ניתן להגביר את המהירות: cl_forwardspeed והיא נשארת אותו דבר ג…

21. Started by sd1,

תקשיבו התקנתי את המשחק שמתי קראק אני צריך את התוכנה safe disc כדי לפרוץ את המשחק תעזרו לי בבקשה ממכם תנו קישור לתוכנה

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  22. Started by Tommy,

שאני מנסה להתקין וזה מגיע לתנאי ההתקנה הוא לא מראה כלום בחלון וכשאני לוחץ ACCEPT הוא פשוט מודיע שאין לי את הדיירקט איקס 9.0C ... אני משתגע מזה כבר מי יכול לעזור ? זה בעיה די נפוצה אחרי כמה חיפושים בגוגל אך לא מצאתי תשובה :'(

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  23. Started by roes,

כמו שכולנו יודעים UT 07 היה אמור לצאת במהלך השנה (2006) אבל הוא נדחה ל 2007 דרך אגב, לפי שהשמעות UT2007 יהיה כותר השקה של הפלייסטיישן 3, ויגיע לאחר מכן גם לאקס-בוקס 360. כמה תמנות של המשחק: http://media.pc.ign.com/media/746/746632/imgs_1.html http://www.gamespot.com/pc/action/unrealtournament2007/screenindex.html

• 8 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים