עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. בין 70ל-80 אחוז בטעות פתחתי קרייה חדשה ואין לי כח להתחיל מחדש הכל :-\

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  2. כשאני מנסה להכנס למולטיפלייר ולשחק ברשת המשחק פתאום קורס ויש הודעת שלח/אל תשלח. זה גם קורה לי בקריירה שלי לפני איזה משחק לקראת סוף הליגה ועכשיו אני לא יכול להמשיך איתה. מה לעשות? תודה

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Started by morel ezra,

תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  4. Started by x-pac,

אני רוצה המלצה למשחק אסטרטגיה חזק שלא יהיה מהפשוטים משחק עם קצת מורכבות ושיביא לי אתגר אמיתי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  5. Started by The UnKnown,

לאחר כמה חודשים שאני כבר לא משחק, חזר לי קצת החשק. שמתי בפאר-קריי רמה שלישית נראה לי "צ'אלנג'ינג" וממש קשה לשחק ככה, במיוחד שכבר יש מפלצות. בכל אופן הבנתי שאפשר להוריד את הרמה ע"י העתקת השמירות, אני רוצה לדעת איזה תקייה ואיזה קבצים בידיוק ובאופן ממוקד מאוד אני צריך להעתיק? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  6. Started by DaMn18,

אני מחפש אותו ולא מוצא.. אין אותו בארקדיה ולא בפריק. אודה לכם אם תוכלו להגיד לי איך אני יכול לקנות אותו בארץ.

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by Atlon-Xp,

רציתי לדעת מזה ;D

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  8. Started by Atlon-Xp,

אני התקנתי תמשחק סדרתי תהגדרות ואז יש סרטוני הקדמה בחלון קטן כזה ואז שזה הופך לחלון מלא זה יוצא ישר.

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  9. אם להאמין לדיווחים טריים שמציפים את הרשת, הפרוייקט הגדול הבא של Rockstar Games הוא משחק עולם פתוח חדש במערב הפרוע שיהווה פרק מקדים ל-Red Dead Redemption המהולל אחרי ש-Grand Theft Auto 5 הפך לאחד המשחקים הגדולים והמצליחים ביותר בכל ההיסטוריה, שממשיך להנות מפופולריות גדולה מאוד גם בימים אלו תודות למצב המקוון הנהדר Grand Theft Auto Online – אין זה מפתיע לראות גורמים רבים בתחום מעריכים שלא נראה פרק חדש בסדרת משחק הפשע בטווח הזמן הקרוב. עם זאת, הדבר הזה ממש לא אומר שבמפתחת המצליחה Rockstar Games, שהפכה כבר מזמן לאחד מהשמות הגדולים ביותר בתעשייה כולה, פשוט מתבטלים. להיפך,תצלום שעלה לרשת (וקיבל חיזוק ממספר מקורות בעלי מוניטין חיובי) מציג את מה שעשוי להיות המפה ל…

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  10. Started by BigDragoon,

אני בשלב שבו אני על עליית גג של בניין ויש מטוס שיורה עלי. יש לי RPG עם 3 טילים ועוד 3 טילים בתחמושת ליד. בכל פעם שאני מנסה, אני לא מצליח להוריד את המטוס. למשהו יש מושג?

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by Gosha,

אז...מי כאן באמת noob או 1337?! וד"א, אתם משתמשים ב-F5/F7 הלא הם ה-Quick Save/Load האהובים או שאתם נכנסים באמ-אמא של אויביכם ומצידכם שהקרב יגמר עם 13% Health?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  12. Started by constantine,

מה ההבדל? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  13. לפעמים זה עובד בסדר על 40 fps בערך ופתאום הקול (הסאונד) מתחיל להיתקע והמשחק זז על 2 fps. מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  14. Started by edbd,

שלום היום הורדתי את המשחק אמריקן ארמי 2.8 בקיצור התקנתי וזה התקין לי 4 דברים רציתי לדעת מה צריך לעשות מדריכים והכל נכנסתי למשחק אמר לי שצריך להירשם נרשמתי התחברתי ויש לי כל מיני דברים שאני יכול לעשות איך אני מתחיל בעצם ? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  15. Started by gilloze,

שלום, יש לי שאלה קטנה כמה שלבים יש בfear הרגיל ללא ההרחבה

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  16. Started by RDS,

1) כאשר אני משחק כתוב לי באמצע המסך No Ammo- למה? גם כשיש לי תחמושת זה כותב לי את זה... 2) נובע מהבעיה שלמעלה- כשאני עם רובה זה לא כותב לי כמה כדורים נשארו. 3) כשאני מנסה להתקין את הפאטץ' זה אומר לי שחסר קובץ או משהו כזה...(תמונות) עזרה לשלוש הבעיות תתקבל בברכה.

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  17. Started by yamitk08,

ניסיתי להתקין את ההרחבה לוורקראפט ROC. לפי ההוראות, או לפי איך שהבנתי, התקנתי אותה בתקייה של המשחק הבסיסי. ניסתי להתקין לו את הטלאי החדש 1.21 והיה כתוב לי שהקובץ לא נמצא. ניסיתי להפעיל את המשחק אך הוא הופעל כמו קודם כ-ROC אך בגרסא 1.07. מה הבעיה? דרך אגב, אני בת.

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  18. אני אוהבת משחקים בסגנון הזה ,אבל TQ לא סחף אותי ואני לא יכולה להצביע על סיבה מסוימת. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  19. הרצתי את iron storm (מקורי) היה את הסרטון שלו וכשהגעתי לתפריט הראשי המסך נהיה שחור וכשאני מזיז את העכבר רואים כל מיני סימנים צילמתי את המסך (עם PRINT SCREEN SYSEQ )וכשאני מדביק את התמונה בצייר רואים הכל בסדר וחלק היה לי את זה עם משחק אחר אבל לפניי שהפעלתי אותו עלה חלון עם כל המאפיינים של הכרטיס מסך הגודל של המסך וכו' שיניתי את ה-800 * 600 ל-1000 * 700 וזה היסתדר. ב-iron storm לא עולה החלון עם כל המאפיינים אז איך אני יכול לשנות שזה יסתדר לי ??? זה המפרט שלי amd athlon xp-m 1900+ mmx 3now 1 6ghz 512 mb ram geforce fx 5200 צריך עזרה בהפעלת המשחק Shadow Ops כשאני מנסה להפעיל את המשחק עולה ההודעה הזאת

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  20. Started by rtr,

השאלה למעלה פשוט ראיתי שמצויין האחד האתרים שהוא ל XBOX ו PS2 ולא היה מצוין על PC

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  21. שלום! אני רוצה לדעת איך נפטרים מהמשטרה.... או שזה חובה להסגיר את עצמנו, למה שאני מחכה הרבה זמן עדיין המשטרות לא נעלמות....מה אני עושה עם זה? משלם?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  22. אני מחפש משחקי אסטרטגיה ו FPS שירוצו על המחשב הנייד שלי ברזולוציה 800X600 לפחות. Centrino 1.7GHZ, video card 855GME, 1GB RAM. תודה

23. עוד חודש http://www.charlieoscardelta.com/sitrep.php?uid=2&b_id=MTE3Mw==&req=view תהנו

24. Started by manganga7,

שלום. יש לי בעיה במשחקים. רוב המשחקים שאני מפעיל במחשב שלי (NFSMW, POP2 ועוד) פועלים לי מהר מידי. זאת אומרת רמת ה-FPS גבוה מידי. עכשיו העלתי את קצב רענון המסך והורדתי את גרסת הדרייברים הכי חדשה לכרטיס שלי. עכשיו שאני מחליף כרטיס מסך ומנסה את המשחק עם geforce FX5200 תתפלאו, במשחקים פועלים ביותר עקביות. כמובן שההגדרות הרבה יותר נמוכות וכו אבל אין כמו קפיצות כאלה באמצע המשחק. מה אני צריך לעשות (במשחקים אין שום פגם והם תקינים ב-100% אחוזים). (אתם יכולים לראות את המפרט שלי בצד) למישהוא יש רעיון :nixweiss

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  25. איזה יש ואיפה אני יכול להוריד אותה? חוץ מה valve hammer editor תודה

• 0 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים