משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
חבר'ה - לא מזמן גיליתי טיפ אדיר שעוזר המון במשחק ועושה אותו יותר מעניין ומגוון יכול להיות שחלק מכירים והגיוני יותר שרובכם כבר פיספסתם את ההזדמנות להיעזר בו! אז ככה - אחרי שמסיימים את שתי המשימות בקוואץ' וסוף סוף מרטין מסכים לבוא אתכם - אל תבצעו מייד את הקווסט. מה שקורה עכשיו זה שהוא ילווה אתכם לכל מקום שתלכו - פרטנר לכל קווסט - כשהוא לא יכול למות אף פעם!!!!!!! זה אמנם עושה חיים יותר קלים, אבל זה אחלא שיש עוד מישהו איתך וכך אפשר לנסות כל מיני טריקים וקסמים ומיומנויות שלא בהכרח היו באות לידי ביטוי. חוץ מכמה באגים כמו זה שהוא נתקע לפעמים בקירות, או מלשין עליך כשאתה מכייס וכו - לא נתקלתי בבעיות אני עושה חיים וכבר בשלב 12 והבחור צמוד אלי - סוף הדרך זהו, הייתי חייב לשתף …
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כשאני מנסה להתחבר לשרתים הוא כותב לי This server is using a newer protocol ( 7 ) than your client ( 5 ) מה אני עושה כדי לעדכן את הפרוטוקול שלי מ5 ל7?
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
באיזה חברות של כרטיסי מסך החברות האלו תומכות (אם בכלל החברות האלו תומכות במישהו)? ubisoft ? EA ?
-
- 9 תגובות
- 711 צפיות
-
-
איזה אתרי צ'יטים אתם מכירים
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.intkeys.com/index.php?main_page=product_info&cPath=74&products_id=288&zenid=ab684a77368135ad188655d150b0a3ed ניתן להשיג הנחה של 6% דרך כאן: http://www.retailmenot.com/view/intkeys.com מה הקאטצ? צריך להתקין את המשחק עם VPN כי זאת גירסא למזרח אירופה וכמו כן הסינגל פלייר יהיה ברוסית. המולטי יהיה באנגלית כרגיל והכל תקין שם. האתר מאוד אמין וזול , הזמנתי דרכו בעבר. לכל המעוניין , אני מניח שזה הדיל הכי טוב ברשת כיום ואם לא , תוכלו לדווח להם ולהוזיל את המחיר..
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המשחק מיועד לPS3 & XBOX360. מיועד לצאת לקראת סוף השנה. תיאור המשחק (לא היה לי כח לתרגם 8)): A modern-day superhero saga, Dark Sector is a third-person shooter where players assume the role of the protagonist, Hayden Tenno who gains the ability to morph into dramatically different combat forms. Set in the crumbling infrastructure of a fictional Soviet-bloc country in the near future, the game features both single and multi-player action, with players working their way through a world where bio-weapons are no longer science experiments, but a hellish nightmare let loose on an unsuspecting populace.
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
לפני כשבועיים קניתי את המשחק עם הפוטציאל האדיר הזה והוא ממש לא אכזב, נכון שכולם חשבו שזה GTA3 רק עם אופנועים ומטוסים אבל הוא גם הרבה אבל הרבה יותר. קודם נתחיל עם הגרפיקה שהיא יותר טובה מהמשחק הקודם ורוב הבאגים תוקנו, תחנות הראדיו מצחיקות ומוזיקה טובה, המשימות יותר חכמות, מגוונות ויותר מעניינות, לדמות הראשית יש אישיות (מה שלא היה במשחקים הקודמים) שמאוד תזדהו איתה, הזכרתי כבר אופנועים, מסוקים ומטוסים, המכוניות רבות יפות מגוונות ומעניינות יותר, ופיצ'ר מאוד נחמד זה שאתם יוכולים לקנות מקומות מסויימים בכסף שהרבחתם כמו חברת מוניות, סטודיו לסרטים כחולים, באר ועוד הרבה יותר פשוט משחק ענק לא כדאי לפספס!!
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לא מאמין שאני מבקש עזרה בלעעעעע אני תקוע ב CHECKPIONT 23 אין לי שם נשקים רק מברג ואיזה משהו כמו מחבט בייסבול וזה בלתי אפשרי לעבור את זה יש שם בהתחלה תשומר ותטכנאי שאני הורג אותם ואז אני ממשיך קצת האלה יש כבר תבנאדם רובוט הזה שאי אפשר להרוג אותו והוא רואה אותי מישהו יודע מה לעשות?!? אל תתנו לי צ'יטים בבקשה לא משנה עברתי
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני מזכיר לכולם שהטורניר במודיעין מתקיים ביום ראשון ה-25 לדצמבר. בשעה 9:00 בבוקר. צירפתי קובץ שמתאר את הפורמט המדויק, לו"ז וחוקים של הטורניר. אני מנהל את הטורניר ולכן ניתן לפנות אלי עם שאלות/טענות וכו' בקצרה, הפורמט של הטורניר הוא כלהלן: 8 קבוצות של 5 שחקנים משחקים בינהם BO1. שני השחקנים הטובים מכל קבוצה, כלומר 16 שחקנים, ממשיכים הלאה ל-single elimination BO3 . סביר מאוד שהגמר יהיה BO5.אני מבקש מכל השחקנים שנרשמו ויודעים בוודאות שהם לא מגיעים להודיע לי: או בפרטי או דרך בבאטל-נט שהם לא מגיעים, כך שנוכל להכניס לטורניר שחקנים אחרים שכן יכולים להגיע. כל השחקנים שרשומים צריכים להביא איתם כבל Lan באורך ~ 2 מטר כדי להתחבר לאינטרנט באירוע. מומלץ לשחקנים להגיע כמה…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בנוגע לסורס, יש לי בעית לאגים שאיני יודע איך לפתור אותה.. אני הורדתי את הריזולוציה ל600X800... מה זה הקווים האלו האדומים? ושמהבהב במפה באדום? ושיש טבעות שיוצאות משחקן, על מה זה מסמל? איך אני משחק בסרברים ישראלים? האם יש דאסט 2007? והאם קיים שם סופר הירו, אם כן, כיצד אני יודע באיזה סרבר יש את המוד הזה?
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
מערכת הגנת הקבצים של חברת Denuvo מצליחה למנוע עד כה את פריצתו שת הכותר Lord of the Fallen וכנראה גם FIFA 15 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%99%d7%98%d7%aa-%d7%94%d7%92%d7%a0%d7%94-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%9c%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%90%d7%aa%d7%92%d7%a8%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a4%d7%99%d7%a8%d7%90/
-
- 22 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום! ממישהו מכיר את הפורטים של המשחק פיפא 2007 או דרך לפתוח את הפורטים של המשחק בלי לדעת אותם?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
-
-
רציתי לשחק במשחק אבל אני פחדן גדול.רציתי לבדוק קודם איך המפלצות נראות.
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אשכול תאריכי יציאת משחקים משחקים ששוחררו [TABLE=class: grid, width: 500, align: center] [TR] [TH]13/10/2015[/TH] [TH]Minecraft Story Mode: Ep.1[/TH] [/TR] [TR] [TH]20/10/2015[/TH] [TH]Sword Coast Legends[/TH] [/TR] [TR] [TH]20/10/2015[/TH] [TH]Life Is Strange Ep.5[/TH] [/TR] [TR] [TH]03/11/2015[/TH] [TH]Anno 2205[/TH] [/TR] [TR] [TH]06/11/2015[/TH] [TH]Call of Duty: Black Ops 3[/TH] [/TR] [TR] [TH]10/11/2015[/TH] [TH]Fallout 4[/TH] [/TR] [TR] [TH]10/11/2015[/TH] [TH]StarCraft II: Legacy of the Void[/TH] [/TR] [TR] [TH]13/11/2015[/TH] [TH]Football Manager 2016[/TH] [/TR] [/TABLE] משחקים הצפויים לצאת בשנת 2015-2017 [TABLE=class: grid, width: 500, align: center] [T…
-
- 63 תגובות
- 34k צפיות
- 1 follower
-
-
נינטנדו החליפו תשם של הרוולושן ל- Wii למה לעזזל הם עשו את זה?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה ... לא מזמן קניתי את כרטיס המסך Radeon 9700 PRO של ג'יגה בייט ויש לי בעיות המשחק הרשת Counter-Strike שהוא בעצם Half-Life . אני מקבל 100 FPS עם שימוש בסוג מסויים של Refresh Rate ועם הדרייברים הכי חדשים שיצאו של ATI . עכשיו אני מדי פעם מקבל קפיצות FPS מ-100 ל-40 , ל-10 , חזרה ל-100 וזה ממש מעיק ואי אפשר לשחק בנוחות . שמעתי שכרטיסי ה-Radeon למינהם יוצרים בעיות עם המשחק HL ויש פאטץ' לסידור הבעיה , האם מישהו יכול לעזור לי ? יש לי מעבד AMD 1400 ו256DDR ככה שהמערכת מספיקה ויותר לקבלת 100 FPS יציב . בתודה, JOOK
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
-
בקיצור השתמשתי ב 6 משימות עם צ'יטים מתוך 27 בלוס סאנטוס. זה טוב?
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
[move]תעזרו לי בבקשה למצוא משחק רשת בין שני מחשבים משהו חמוד ולא כבד מידי [/move]
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
לאנשים שלא יודעים עדיין,ב- E3 חברת EA הכריזה על "חבילת הרחבה" למשחק,כן המשחק חוזר לוייטנאם. לפי הבלוג של החברה,החבילה תכלול 4 מפות חדשות,אציבנמטס,כלי רכב חדשים,וגם בנוסף נשקים חדשים. עוד לא נאמר אם החבילה תעלה כסף או לא,אבל מן הסתם שכולנו יודעים שהיא תעלה כסף בסופו של דבר,אני אישית לא מתלהב מהחבילת הרחבה, זה עוד ניסיון להוציא מהגיימרים כסף מהכיס,אני רק מקווה שישימו AK47 במשחק כי זה הדבר היחיד שיתן לי מוטיבציה לקנות את החבילה הזאת.. מה ש- infinity ward עשתה עם COD וחבילת הרחבה,כנראה EA למדו את הלקח גם. לינק לטריילר---- http://blogs.battlefield.ea.com "On stage at the EA E3 press conference we announced a new expansion of Battlefield: Bad Company 2 with a new …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המשחק, כאשר לא רואים טוב את הגרפיקה. המכוניות בלי גלגלים והנוף נראה זוועה ??? התקנתי את ה PATCH של MICROSOFT אבל זה לא עזר. יש לי DirectX9 עם כרטיס מסך GF 2MX התקנתי את הדריברים האחרונים של Nvidia אבל זה לא עזר. מישהוא יכול בבקשה לעזור ?? תודה, יוסי
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום! בטח רובכם מכירים את הגירסה האחרונה והמעודכנת של סימולטור הטיסה המפורסם של מיקרוסופט. מישהו במקרה יודע האם צפויה לצאת גרסה חדשה לסדרה?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יכול לעזור לי. נתקעתי בשלב שלאחר קרב יריות על הגגות קפצתי על צינור של אוורור מישם לבריכת מים. יצאה לי הודעה שאני צריל לחפש דרך לחזור לבניין הראשי. אבל כל הנסיונות עלו בתוהו. אשמח אם מישהו יכול לתת לי את הפיתרון...
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-