משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש משחק פעולה שהוא כיפי מהנה והוא לא מפחיד והוא גם לא כזה קשה.. לPC
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
האם אפשר לשחק במשחק מקורי ללא דיסקים... יענו לעשות משהו כדאי שלא יהיה צריך לשחק עם דיסיקים? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה אני לא מוצא כלום על המשחק ומצאתי צאטים שלא עובדים .. ושלא נדבר על טריינר .. , אבל לפחות צאטיים משהו ..תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חושב על להוריד משחק או לרכוש אחד כדי שיהיה לי בכללי מה הרוב חושב
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני שאני מבצע פירמוט למחשב אני רוצה לשמור את השמירות של המשחק HL2 שלי. לפי מה שהבנתי את התיקיה הבאה צריך לגבות: C:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\User\Half-Life 2\hl2\SAVE נכון? (השם משתמש הוחלף ב USER) ואח"כ בהתקנת המשחק בחלק של הרישום צריך להכניס את השם משתמש והסיסמא שנרשמתי בפעם הראשונה שהתקנתי? (ד"א המשחק מקורי).
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
-
-
שלום חברים, לאוהבי הז'אנר ודאי שמתם לב ליחוד ולאיכות הגראפית של המשחק הזה. AGE OF EMPIRES III . הבעייה שהוא יצא או אמור היה לצאת לפני מס' חודשים אך לא ראיתי אותו על המדפים ולא שמעתי עליו דבר. מישהו משחק בו ? מישהו יודע אם הוא הושק בארץ ???
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
הגעתי למשימה שאני צריך להרוג את הרוסי הגדול הזה... אבל זה כבר בפעם השניה אחרי שהוא היה בבית שלי, עכשיו הוא זורק עליי חביות... שהוא זורק עלי חבית אני יורה בא שהיא בידיים שלו אז יורד לו חיים, אבל בשלב מסויים הוא יורד למטה ואז מה? מה עושים? אשמח אם תעזרו לי... זה משגע...
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על המשחקים NBA 2005 ו NHL 2005 ..בכללי היה שיפור רציני מהשנים שהיו והעם בכלל אתם אוהבים את המשחקים האלה ועם NHL2005 VS NBA2005 מי ינצח? תודה.
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הורדתי את המוד שהופך את NBA LIVE 2003 ל-STREET עם כל הראפרים אבל אני לא מצליח להפעיל אותו מה צריך לעשות http://street.nbalive.org/2003/download.html
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
איך אני יכול להחליף את השמות של הסימים שלי בסימס 2
-
שלום לכולם, מאיפה ניתן להוריד Saveים של HL2? אני פשוט לא מוצא כאלה באף מקום. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
שלום לפני שנה וחצי שיחקתי ת המשחק מאפיה וזאת הייתה חוויה לא נורמלית ומאז אני לא מסוגל לשחק יותר מכיון שכל המשחקים גרועים ביחס אליו.. לכן אני מעוניין לדעת אם יש גרסת המשך. אשמח לקבל תמונת הפניות לאתרים אחרים וכל מה שקשור.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.blizzard.com/jobopp/bn-lead-game-designer.shtml כפי הנראה, הם מתכוננים לבנות משחק חדש שמבוסס על סגנון DIABLO הקודמים, אולי DIABLO 3 ? כזכור לפני כשנה, המפתחים הראשים של DIABLO עזבו את חברת BLIZZARD לפתחית חברה עצמאית...
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מצאתי בבית עכשיו את Half Life 1.... (מקורי) אני לא יודע אני לא שיחקתי אותו... יכול להיות שיש לי גם את CS? על הדיסק הזה או בדיסק אחר?
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי את המשחק וכשאני משחק בו הכל זורם וטוב אבל אחרי 10 דק' בערך המחשק קורס ואני חוזר ל WINDOWS ? האם יש פה מישהוא אם אותה תקלה ? או שיכול לעזור
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במישחק הFPS פשוט תקוע על 30 לא משנה מה אני עושה הוא לא זז מ30 שמתי הכל על LOW 640*480 נישאר על 30 שמתי הכל על HIGH 1280*1024 16AF 6AA עדיין תקוע על 30 מישהו יודע מה הבעיה?(מפרט בחתימה)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, התחלתי לשחק מאקס-פיין והגעתי לשלב של הנמל, שצריך לקחת את האונייה של הרוסי... דבר אחד לא ברור לי במשחק הזה: יש לו עלילה טובה, בעיקר הקומיקסים שיש באמצע, אבל מעבר לזה אין בו הרבה. זה משחק עם עלילה טובה, רק שבאמצע יש קטעי קישור של קרבי יריות וקצת מחשבה לאן לקפוץ ולאן ללכת, אבל מעבר לזה אין הרבה במשחק. קרבי היריות והקטעים שהמשתתף לוקח בהם חלק נראים כמו קטעי קישור סתמיים, שכאילו נותנים לשחקן להשתתף בעלילה. אם שואלים אותי: אני לא יודע מה כל הרעש שעושים סביב הMax Payne הזה, לדעתי זה סתם סערה בכוס מים.
-
- 45 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
אם אתם לא רואים חלק מהתמונות בעמוד זה, עשו Refresh. אפשרות שנייה היא כפתור ימני על האיקס (הסימן אשר מופיע כאשר לא רואים את התמונה) ואז ללחוץ Show picture. על מה אתם ממליצים? Aladdin המשחק מבוסס על סרט הדיסני הנושא את אותו השם ומתרכז בעלילותיו המפתיעות והמסוכנות של אלאדין. העלילה מתחילה בשוק העיר "אגרב". אלאדין (או כפי שהוא מכונה במשחק, עכבר רחוב/Street Rat) הוא נער צעיר וחסון, בעל יכולות סיף מצוינות. בשל העוני הרב ברחובות, אלאדין נאלץ לגנוב כדי לשרוד. בינתיים, רחוק מאוד מאלאדין, ג'אפר, יועצו של המלך, מתכנן למרוד בו ולהשתלט על הממלכה. אפילו ג'אפר שלנו יודע שזוהי משימה לא קלה, ולכן הוא מחליט לגנוב מנורת קסם מ"מערת הנפלאות". מכאן העלילה ממשיכה לפי התקדמותכם בשלבים, ככל ש…
-
- 140 תגובות
- 30.8k צפיות
-
-
כל פעם שאני מריץ את המשחק קופצת הודעת Error הבאה: "The application requires graphics driver support for OpenGL 1.3 or higher" מה אני עושה?
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
-
עם AWP בלבד: מה הסיכוי שדבר כזה יקרה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-