עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by yuval1101,

היי, נכון ב-BF2, יש רובים שמגיעים עם החיילים שנותנים תחמושת, שיש להם רגליות כאלה שעוזרות ליציבות של הרובה וכך לדיוק, אז אפשר במשחק באמת לפתוח את הרגליות כשאתה עלהאדמה או כשאתה שם את הרובה על חומה נמוכה או משהו כזה? תודה, יובל

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  2. Started by lev-27,

משחק ילדות מאוד ישן. המשחק מתרחש בממלכה קסומה. משרת מציל את המלך מחנק ובתמורה המלך ממנה אותו למגן הממלכה או משהו בסגנון. הבחור רץ עם חרב גדולה וצריך להרוג מפלצות אדומות. בין מתקפה למתקפה יש אפשרות לבנות ביצורים, לשכור שומרים, לפתח כל מיני קסמים ועוד. המשחק התרחש באזורים שונים החל מיער-מדבר-ביצות-ארץ קפואה. במשחק היו גם סרטונים מאוד מצחיקים.

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  3. היי אני מנסה כבר הרבה זמן לשחק ברשת מול חברים שלי אבל הוא כל הזמן אומר לי שהוא מחכה לשחקן אחר... אני משתמש באפשרות של משחק דרך הip, החברים שלי גם רושמים את הip שלי אבל זה עדיין לא עובד... זה לא עובד גם שאני מארח וגם שאחד מהם מארח מה יכולה להיות הבעיה?, ואיך פותרים אותה? תודה מראש install

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  4. שלום לכולם שיחקתי במשחק 4 חודשים ואני התחלתי ללמוד כרגע וממש אין לי זמן לחיות אפילו ואני רוצה למכור אותו. (לא כאן בפורום אז בבקשה לא לנעול) אני רוצה למכור אותו ב-Ebay . עכשיו הבעיה היא שהאקאונט שלי הוקפא וכל המידע ששמרתי על הדמויות נמחק בטעות איומה. משהו מכיר איזושהי דרך להשיג את המידע הזה מחדש בלי להרשם לעוד חודש משחק ? רציתי לצלם גם תמונות של הדמויות והחפצים .... ו.. רציתי לדעת בכמה נראה לכם ניתן למכור 2 דמויות lvl60 ו lvl58 סתם שתהיה לי פרספקטיבה. אני בדקתי שם באייביי והם מפציצים במחירים האנשים

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  5. לינק בבקשה... פיתרונות=walkthru ולא cheats

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  6. כשאני מתחיל את המשחק המשחק מתחיל עם רזולוציה שמתאימה לכרטיס מסל שלי אבל לא למסך שלי וזה "מחוץ לתווך" בשבילו... איך אני יכול להתחיל את המשחק על רזולוציה נמוכה (אפילו מאוד נמוכה...) כדי שאני יוכל להתאים את זה בהתחלה?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  7. Started by MiniMizer,

מי מכם שעוקב אחרי המתרחש בעולם המשחקים בוודאי שמע על כך שתערוכת E3, במתכונתה הנוכחית, הגיעה לקיצה. עקב סיבות רבות, כגון עלויות גבוהות מאוד והצלחה בינונית של התערוכה השנה, רוב החברות החליטו לפרוש ממנה. בשנה הבאה, כך נראה, E3 תהיה אירוע מאוד מצומצם שמיועד לחברות ולא לקהל הרחב, שיכלול בעיקר פגישות עסקיות ומסיבות עיתונאים בדלתיים סגורות. http://www.gamespot.com/news/6154935.html

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  8. Started by Big_Guy7,

התמונה נתקעת, ומתעוותת במסך, ותוך כמה שניות נשמע רעש מוזר של תקיעת המשחק, והמחשב מרסט את עצמו. הבעיה מופיעה במשחקים Crysis ו GTA San Andreas. ב Crysis זה קורה עוד לפני שאני מתחיל לשחק, וב GTA לוקח כמה דקות של משחק בדר"כ. מה יכול לגרום לבעיה הזו ואיך אני מסדר את זה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  9. Started by roes,

כמו שכולנו יודעים UT 07 היה אמור לצאת במהלך השנה (2006) אבל הוא נדחה ל 2007 דרך אגב, לפי שהשמעות UT2007 יהיה כותר השקה של הפלייסטיישן 3, ויגיע לאחר מכן גם לאקס-בוקס 360. כמה תמנות של המשחק: http://media.pc.ign.com/media/746/746632/imgs_1.html http://www.gamespot.com/pc/action/unrealtournament2007/screenindex.html

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  10. משקפי המציאות המדומה המפותחים על ידי HTC בשיתוף וואלב זוכים לגירסה מעודכנת שתימנע מהשחקן להיתקל ברהיטים, אנשים ושאר מכשולים ב-HTC הבטיחו לנו פריצת דרך גדולה בתחום המציאות המדומה – וכעת הם חושפים אותה, ונראה כי הם גם עומדים במילתם. היצרנית הטאיוואנית שתולה תקוות גדולות בתחום הטכנולוגי הצומח הזה הציגה ב-CES 2016 את הדגם השני של משקפי ה-Vive שלה, Vive Pre, שמציעים מימדים מוקטנים לצד עיצוב ייחודי דומה מאוד, רתמות וספוגים לענידה קלה ויציבה יותר, בקרי שליטה נוחים יותר, מערך תצוגה משודרג וגם מצלמה קדמית, אשר מהווה כנראה את המאפיין המעניין מכולם. העיצוב והמימדים שופרו, אך החדשות הטובות הן שאתם עדיין נראים קצת כמו רובוקופ כשאתם מרכיבים את משקפי ה-Vive Pre …

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  11. Started by wrecker,

קודם כל חייב לציין שהמשחק מדהים, המפות אדירות! אבל יש לי בעיה שאני לא מצליח לשנות זווית מצלמה, יש לי אפשרות רק לראות את הטרקטורון מאחורה חיפשתי בשינוי מקשים ולא רשום שום דבר על שינוי מצלמה.. מישהו יודע איך משנים? בטריילרים מראים אפשרות לשחק מהחזית למשל ..

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  12. Started by SuperStyle,

ב GTA IV אז בהגדרות הגרפיקה אני לא יכול לעלות את ה TEXTURE ל HIGH ועוד דבר אחד.יש לי את הכרטיס HD4850 אני לא יכול לעלות בגלל שישמין כזה שימוש זיכרון אז כשאני מעלה עוד (יש גבול ) זה נהפך לאדום. מצאתי קובץ ל GTA IV שכשאני שם אותו זה מסדר את זה אני יכול לעלות כמה שאני רוצה אבל אז זה כותב שזה באדום ככה: http://pic.ipicture.ru/uploads/081208/xNpcXEmjJD.jpg זה לא תמונה משילי עדין לא ניסתי. אז השאלה היא אם אני מעלה הכל ל 100 יקרה משהוא לכרטיס?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  13. Started by RayZ,

שמעתי שיצא פאטץ' תיקון למשחק Need For Speed: Most Wanted. קודם כל, מאיפה אפשר להוריד את הפאטץ', ומה הוא בדיוק מתקן?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  14. Started by zeez100,

מי יודע איך במשימה הראשונה איך מפעילים את הקוד לפתוח את השער

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  15. בעיה מוזרה: כמות התחמושת בנשק הנוכחי, שאמורה להיות מוצגת מצד ימין למטה, לא מופיעה. במקום זאת, המלבן האפור שאמור להכיל אותה מופיע מוקטן מצד ימין במרכז ובתוכו אפשר לראות רק חלק קטן מסיפרה אחת. מישהו מכיר? אם אני כבר "בשוונג", הפעלתי את המשחק ב- 1280*1024 עם AA*4 ועדיין קווים אלכסוניים נראים מאוד מזוגזגים. פעם ראשונה שאני משתמש ב- AA, אבל זה לא נראה לי נכון. אולי צריך להפעיל את זה מהדרייבר ולא מהמשחק? חיפשתי (לא הרבה ) ולא מצאתי. שאלה אחרונה: על הקופסה כתוב "תמיכה טכנית טלפונית. פרטים בחוברת המשחק" - יופי, יש תמורה לאגרה! רק שאין חוברת בפנים ואני לא מוצא שום מספר טלפון. אמורה להגיע חוברת כלשהי עם המשחק או שאני צריך להתקשר ביום ראשון להד ארצי ולומר להם מה אני חושב עליהם? …

16. Started by daniel0089,

http://www.gamesradar.com/pc/gtr-evolution/g-20080424134433394077 ניראה משחק טוב...

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  17. Started by TimoTy,

למי שלא מכיר thottbot הוא אתר שמראה את כל סוגי המפלצות והחפצים איפה אפשר למצוא אותם ואת סיכויי הנפילה שלהם תודה מראש ;D

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  18. Started by PC-Freak,

הייתי רוצה המלצה למשחק שמזכיר EMPIREEARTH למי שמכיר. אם ההמלצה הייתי רוצה לדעת כבר על הדרך איפה אפשר לרכוש את המשחק וכמה הוא עולה . פירוט על המשחק יתקבל בברכה.

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  19. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ככה: קנית כרטיס מסך 9800 PRO הוצאתי את הכרטיס הקודם שלי-->8500 SE והמישחק פועל לי ברזולוציה 800 על 600 DETAILS הכי נמוך תקיעות קשות מוות. עכשיו אחרי ששמתח 9800 הורדתי את הדריברים של 8500 והתקנתי חדשים של 9800 (אין לי מושג) הינה את זה הורדתי: http://www.ati.com/support/drivers/winxp/radeonwdm-xp.html?type=xp&prodType=graphic∏=productsXPdriver&submit.x=12&submit.y=6 וזה פועל לי לאטטטטטטטטט! אגב יש לי INTEL 1.2 GHZ 512 sdram! למה זה פועל ככה? אני חושב רימו אותי ולקחתי איזה VOODOO 2! אבל אחי אומר שלא התקנתי טוב, וניסית 20 פעם! בבקשה אני נואש! (אגב מדובר פה ב Radeon) נ.ב:כשהיה לי ה 8500 זה פעל יותר טוב!

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  20. Started by Vidati,

אני ממש בהתחלה והגעתי לOLD TOWN.. שמתי לב שאף אחד לא רוצה לחלוק איתי במידע... ואני לא יודע מה לעשות. הגעתי עם נהג מיניבוס כזה ואין לי מושג מה לעשות... הייתי בכל המקומות ונסיתי להתגנב למקום שאותו שומר אחד השוטרים ולנסות לגלות דברים אבל אני מצליך לעשות שום דבר ולא יכול להתקדם. עזרה בבקשה.

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  21. יש לי כמה משחקים בעיתיים כמו MAX PYNE בהתחלה הוא עבד לי חלק וטוב אבל פתאום לא יודע מה נהיה אבל כל פעם שהוא טוען לי משחק כשהוא גומר לטעון הוא יוצא לי ל-WINDOWS או שהוא מביא לי מסך כחול כזה שיש לי משהוא עם הזיכרון ועושה ריסט. לתפריט של המשחק הוא נכנס אבל למשחק עצמו הוא לא מצליח להיכנס. יש לי XP PRO ויש לי את הדריבר הכי מעודכן לכרטיס מסך (nVidia GeForce 4 mx440 64MB) - 5216 תעזרו לי אני נואש ותודה רבה...

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  22. ההודעה הזאת עולה לי במשחקים (לא כבדים כמו HL2 או DOOM 3 או רידיק) במשחקים ישנים כמו CS 1.6 או New World Order ששיחקתי ב- FAR CRY וב-HL2 לא עלו שום הודעות מישהו יודע מה הבעיה

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  23. Started by SinfuL-,

אנשים אני מקבל עוד מעט מחשב חדש וקניתי ביחד איתו בחנות את המשחק DiRT המחשב החדש לא הגיע אז אמרתי אני ינסה להתקין אותו על המחשב הישן התקנתי את כל ה-11GB ושניסיתי להיכנס למשחק המחשב פשוט לא מגיב לפעולה שלו זה כאילו אני בכלל לא מנסה להיכנס למשחק.. למה זה ככה? מפרט: amd athlon 2500+ xp 1.8ghz @ 2.35ghz 7600gt 256mb 1gb ram

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  24. Started by Rise<3,

אחרי שבוע שהייתי בחופשה התחלתי לחזור להעלות עוד עריכות.. אני השחקן .. תנו בלייק אם אהבתם :)

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  25. אני תקוע במשימה Up, Up And Away! http://www.gta-sanandreas.com/guides/missions/lasventuras.php#Up,%20Up%20And%20Away! ואני לא מצליח לעבור למישהו יש דרך?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים