עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. היי יש לי שרת קבוע שאני משחק בו ב-CSS ולאחרונה הוא נפרץ, נכנסתי לשרת בזמן שהוא היה פרוץ, ואחרי דקה או שתיים קיבלתי באן סתם ככה.. הכי הרבה שמצאתי בגוגל זה הדף הזה: http://www.game-monitor.com/cstrike2_GameServer/79.133.50.141:27015/Office_Only_BankNoAWPTick100_BsG.eSport_by_Prime-Servers.html למישהו יש רעיון איך ליצור קשר עם האדמין ולבקש שיוריד לי את הבאן ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  2. Started by חן מ,

היי,שבת שלום היום ראיתי שיש את המשחק הזה MERCENARIES 2.הבנתי שהמשחק הוא משחק פעולה,והוא מגוף שלישי... שווה להוריד את המשחק?יש לו עלילה מסויימת או שסתם הולכים ויש פיצוצים ומפוצצים דברים? המשחק קיבל ביקורות טובות באתרי הביקורות השונים? תודה!

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  3. Started by TheReaper,

כמובן מיובידייס http://www.gamershell.com/news_51600.html

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  4. Started by Dark_Phantom,

טוב, כזכור לכם לפני כמה ימים טובים יצאה לרשת גרסת דמו בת ארבעה שלבים(לא teaser) והייתה ניתנת להורדה חינם מהרשת. אני כמובן הסתקרנתי והורדתי את הדמו הנחמד וה*קטן* הזה עם ה56k שלי. לקח לי שתי לילות להוריד אבל אתמול בלילה סיימתי סוף סוף להוריד והיום בבוקר סוף סוף התיישבתי לשחק. ההתקנה עברה חיש מהר והנה אני כבר מעלה את השלב הראשון. חשוב להזכיר שלמשחק דרישות בכלל לא נמוכות, ובשביל רמת הפרטים שאני הרצתי (medium) צריך מעבד 1 ג'יגה 256 ram וג'יפה 3. וזה למדיום! כמובן שהמפרט שלי יותר נמוך מזה אבל הרצתי את המשחק בקצב פריימים סביר(20-30) כך שלא היה נורא כל כך. קודם כל הגרפיקה במשחק שופרה, מודלים של דמויות גם כן שופרו ובסצינת פתיחה זה היה בכלל מהמם. ממשק המשחק השתפר גם כן והנשקים ע…

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  5. נתקעתי בשלב הזה שתופסים אותם המאפיה במגרש גרוטאות ואז מביאים את אישתו והבת שלו והורגים את האשה ואז זורקים את הילדה לבור ואז מגיע טרקטור ענקי כזה שמנסה לדרוס את הילדה ואז יש הוראה שצריך לירות בנהג ואני יורה בחלון ובשמשה הקידמית והנהג לו מת ואז בסיבוב השני הוא דורס את הילדה והכל מתחיל מחדש ואין לי מושג איך לעבור את השלב הזה. מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  6. Started by vinipyx,

ניתקתי במקום שאני צריך לאפות עוגיות אני ממש לא יודעה איך עוברים את זה יש שם מתקון שאני לא מצליך לפצעך

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  7. Started by halo,

התקנתי תמשחק ושאני מנסה להכנס זה עושה מסך שחור ואז שגיאה כזאת: http://img519.imageshack.us/img519/6589/15523084fw7.jpg זאת השגיאה שיש לי בהתקנה 2 כאלה: http://img404.imageshack.us/img404/9435/sdfsdtx4.jpg מה לעשות? זה כבר מייאש כל השגיאות האלה והבאגים של מייקרוסופט האפסים האלה!

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  8. Battlefield 1, FIFA 17, Titanfall 2 ואחרים מוצעים בפחות ממחצית המחיר שאיתו הושקו רק לפני כמה חודשים לכתבה

9. המשחק עושה לי בעיה כשאני מנסה להפעיל אותו. אחרי שהתקנתי והכל ואני מנסה להיכנס למשחק קופצת לי ההודעה הזאת: http://up96.siz.co.il/up3/5qj0jqgiyz0m.jpg וכשאני מנסה להעביר את הקראק הוא בכלל לא מתחלף לי עם הקובץ של פתיחת המשחק תוןדה מראש לעוזרים ! *דרך אגב למנהלים לא לנעול,פתחתי נושא חדש בגלל שכשניסיתי לכתוב את ההודעה באשכול של GODFATHER2 המערכת המליצה לי לפתוח נושא חדש בגלל שהנושא לא פעיל כבר מעל שבוע.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  10. Started by FIRE-KID,

אחרי שעוברים את סטייג' 1 עומד שם איזה גוליאן שלא נותן להמשיך לשחק ואני לא מבין מה הוא רוצה?! למשהו יש מושג מה עושים?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  11. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/shadowrun-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%9c%d7%a1%d7%99%d7%91%d7%95%d7%91-%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%a3-%d7%91%d7%90%d7%aa%d7%a8-%d7%94%d7%9e%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%97%d7%91%d7%a8%d7%aa%d7%99-kick/

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  12. Started by Josh,

מתי יוצא המשחק?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  13. נמאס לי להכניס כל פעם את הדיסק מה אני יכול לעשות בשביל לשחק בלי דיסק? ואיך אני יכול לצרוב את הדיסק לגיבוי? מי שלא מאמין שיש לי מקורי אז הינה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by idofr,

אני מנסה להכנס למשחק הוא שם שניה דף שחור ויוצא ממנו... =\ (על מחשב של חבר לא על שלי....) אם למישו יש רעיונות בבקשה....

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  15. Started by edbd,

שלום היום הורדתי את המשחק אמריקן ארמי 2.8 בקיצור התקנתי וזה התקין לי 4 דברים רציתי לדעת מה צריך לעשות מדריכים והכל נכנסתי למשחק אמר לי שצריך להירשם נרשמתי התחברתי ויש לי כל מיני דברים שאני יכול לעשות איך אני מתחיל בעצם ? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  16. Started by ברק2000,

אני לא מוצא את הקובץ EXE בשביל להפעיל את המשחק והוא גם לא מופיע בALL PROGRAMS

17. Started by mormorde,

בס"ד שלום לכולם, יש לי פיפא 22 ויש לי גם גויסטיק USB סטנדרטי לגמרי למחשב (חוטי) ומשום מה זה לא מזהה את זה.. זה חריג אצלי?? או שבפיפא 22 אי אפשר לשחק עם ג'ויסטיק?? מודה לכולם על התשובה

18. Started by AB,

יש לי את המשק Prince of Persia The Sands of Time ואני לא יודע למה אבל רואים את הכל מתושתש בצבע לבן כזה למה זה ? זה לא קרה לי שאף משחק...... ויש לי כרטיס מסך חדש radeon 9800......

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  19. Started by Alex89,

יש לי בעיה ב GTA 2 וגם במחשק חדש שהורדתי CITYRACING חינמי http://forum.vgames.co.il/xtreme_cherry.php?do=info&id=275 יש קטעים במשחקים שפשוט ניתקעים זה ניראה כאילו שהמחשב שלי חלש מדיי למשחקים האלה רק שזה לא יכול להיות בעיקר בגלל שזה קורה רק במקומות מסויימים מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  20. Started by tepez,

אני מחפש שרתים פרטיים (private servers) לCall of Duty 2 איפה אני יכול למצוא רשימה שלהם?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  21. Started by BigDragoon,

חזרתי לאחרונה לנסות לשחק את המשחק ב BATTLE NET. הבעייה שיש לי LAG כשאני מנסה לשחק עם אנשים אחרים. פתחתי את הפורטים בROUTER שרשמו בבליזארד: 6112, 4000. אבל זה לא עוזר... (אין FIREWALL במחשב) לעוד משהו זה קרה?

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  22. Started by kip,

היי, המשחק מסרב לעלות על DIRECTX9 , אני מתקין שוב את 9 מהדיסק של המשחק והוא עדיין קופץ החוצה (על 7 הוא רץ...), אני בודק במחשב ו 9 בסדר... הצלחתי להתקין שוב ממקום אחר את ה DIRECTX9, הוא עלה ושיחקתי... לאחר יומיים שוב אותה בעיה, כאילו הוא לא מוצא את זה... מישהו מכיר? תודה...

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  23. Started by roy_82,

אני מאמין שכבר חרשתם את הנושא אבל יש לי בעיה עם המשחק התקנתי אותו כמו שצריך אבל כשאני מנסה לעלות אותו המסך הופך לשחור ופשוט נתקע מה אני יכול לעשות?!

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  24. Started by ptyahoo,

שתי המשחקים הם: 1. נסיך הפרסי-חולות בזמן - מקורי אני יביא הוכחה אם תרצו... 2. הדמו של קולין מקריי ראלי. הבעיה היא שהמחשב עושה ריסטרט תמיד בהפעלת משחקים אלו. את הנסיך הפרסי קיבלתי בבאנדל של הכרטיס מסך. הרצתי כמה אנטיוירוסים:avg,antivir,kasprasky ואף אחד לא פתר את הבעיה... המפרט הוא: AMD 3000 64bit CHAINTECH SK8T800 MSI 9800PRO 512MB A-DATA THERMALTAKE XASER 7000d 500W ספק גנרי של KSP חשוב לציין כי בעבר שהמחשב היה חדש המשחק הנסיך הפרסי עבד מצויין ללא תקלות.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  25. השאלה בכותרת אומרת הכל אני חושב.

• 1 תגובה
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.