עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. מה עושים.? איך אני בודק מה הבעיה. או לעוד מישהו יש את הבעיה הזאת עכשיו? מוזר זה פתאום קרה.

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  2. Started by nirh216,

יש משחק ל- PS2 ואני לא יודע אם יש אותו במחשב כי אני מאוד רוצה אותו... קוראים לו: Ratchet And Clank... מישהו יכול לעזור ?!??!?!?!?!

• 10 תגובות
    • 725 צפיות
  3. Started by bamia5,

הורדתי דרך emule את המשחק... championship maneger 01/02...והמשחק לא כל כך עובד..אני זוכר שיש משהו עם crack אבל אני לא זוכר בדיוק מה.. אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח מאוד...!!!!!... בתודה מראש..BAMIA5

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  4. Started by Milk It,

שלום לכם, פעם במחשב שלי יכולתי להריץ את המשחק הנ"ל על High עם קצת תקיעות פעם בהרבה זמן. היום אני לא יכול להריץ אותו אפילו על Low, כאילו, כן.. אבל אני אסביר. כשאני נכנס למשחק ועושה new game יש בעיה, ועכשיו, פעם אחת זה פעל לי כששמתי את הפקודה "mat_dxlevel 70", עד שהגעתי לנקודת שמירה מסוימת והמשחק קורס שם. בדיון הבא תוכלו לראות את מלוא הבעיה ותוכלו לראות מה הציעו לי שם. הקישור - http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=923372א נא עזרו לי.

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  5. אני צריך לינק ל Need For Speed Underground על HTTP בבקשה אם אפשר...? :-* תודה לעוזרים...(למוצאים)!!! :-* :-* :-*

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  6. הכותר החדש של יוצרי Max Payne ו-Alan Wake, שהיווה עד כה את אחד מהבלעדיים המסקרנים ביותר עבור ה-Xbox One, יגיע גם למחשבים מבוססי חלונות 10 בחודש אפריל הקרוב מיקרוסופט מספקת הפתעה נעימה לשחקני המחשבים האישיים – עם משחק הפעולה המבטיח Quantum Break, שמגיע מחברת Remedy Entertainment הפינית אשר יצרה בעבר את סדרת Max Payne ואת סדרת Alan Wake. הכותר החדש, שמתיימר לספק איכות ויזואלית מתקדמת במיוחד לצד מנגנוני משחקיות לשליטה והשפעה על ציר הזמן, היה עד כה בלעדי לקונסולות ה-Xbox One, אך עתה בחברה מאשרים כי הוא יושק במקביל גם למחשבים מבוססי חלונות. זה הוא הגזר שמביאה מיקרוסופט לגיימרים, אך לצערנו יש כאן גם מקל – Quantum Break, בדומה לרוב המשחקים החדשים מבית מיקרוסופט, …

7. Started by Interl-Conore,

יש לי מלא LAGS במשחק!! אני מכבה הכל!!! גם את האנטי וירוס...הכל!! יש לי מחשב AMD3800X2 1 GB RAM X1800XT בבקשה מישהו יודע למה זה קורה?? אין SPY.. VIRUSES... :-\ אני רוצה לעשות פירמוט בגלל זה

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  8. Started by vinipyx,

ניתקתי במקום שאני צריך לאפות עוגיות אני ממש לא יודעה איך עוברים את זה יש שם מתקון שאני לא מצליך לפצעך

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  9. Started by Wolf90,

בוקר טוב לכולם, הבעיה היא כזאת: כשאני ניכנס למשחק, אחרי 5-10 דק' של משחק המחשב ניתקע וזה קורה בכל המשחקים ורק במשחקים. זאת לא תופעה קבועה, זה יכול ליקרות לי פעם ביומיים ויכול ליהיות גם פעם בשבועה. אין לי מושג למה זה קורה... זה כבר מתחיל לשגע אותי, בבקשה עזרה. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  10. אוקי אז ככה כל משחק שאני נכנס אליו הוא מראה שהוא טוען מגיעה למשחק ונתקע לפני כמה ימים הכל היה בסדר והמחשב שלי הוא חדש למשל GTA4 סיימתי אותו ועכשיו אני מפעיל אותו הוא עושה loading וזהו לא עובר את זה ככה גם בgodfather 2 ועוד כמה משחקים והכרטיס הגרפי של הוא g-force 9800 GTX והוא מעודכן ובסדר גמור עכשיו מה יכול להיות מקור הבעיה ומה אפשר לעשות!?!? תודה מראש לכל העוזרים.

11. לא שמתי לב ממש אבל נראה לי שהורדתי את גרסת ה DVD של המשחק,התקנתי את המשחק ניסיתי להפעיל אותו עם הקראק וזה לא פועל,כשאני מנסה להפעיל אותו הוא אומר שאני צריך להכניס את המשחק לכונן ה DVD. *התקנתי את המשחק עם DEAMON TOOLS והמשחק בכונן הוירטואלי אבל זה עדיין לא עובד-עדיין הוא רושם שצריך להכניס את המשחק לכונן... אולי צריך לצרוב את המשחק? למרות שאני לא יכול כי הצורב שלי דפוק.. תודה מראש לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  12. Started by Fadida,

אנחנו מעלים לערוץ את הסטרימים אבל בראשון ובשני לא היה לנו שמירה שלהם כדי להעלות אותם ל Youtube אז שלחנו קישור שלהם תודה לתומכים !

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  13. Started by FIRE-KID,

אחרי שעוברים את סטייג' 1 עומד שם איזה גוליאן שלא נותן להמשיך לשחק ואני לא מבין מה הוא רוצה?! למשהו יש מושג מה עושים?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  14. Started by HaEsrimVeArba,

http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=113188 מה אתם חושבים? נראה שתוטך זמן קצר להאקרים יהיה משחק שעובד כראוי ואנשים הגונים ידפקו עם משחק מקורטע שכל הזמן מודיע להם שהעותק שלהם לא חוקי.

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  15. לפי מה נפתחים כלי הנשק? וכול כמה זמן?

16. Started by i.k,

האם אפשר לשחק את זה באינטרנט אם כן אז איך?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  17. Started by FlipM0de,

למישהו יש פאטצ' לליגה הישראלית? ???

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  18. Started by EdenC,

שלום, יש לי ג'ויסטיק ומקלדת. אני רוצה לעשות משחק שחקן נגד שחקן בCARBON. חיפשתי שם באפשרויות ולא מצאתי,מישהו יודע? תודה רבה, עדן

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  19. כותרת תודה!

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  20. Started by ran19,

רציתי לדעת עם המשחק יצא לחנויות?.. פשוט מחכה מחכה למשחק אבל לא מוצא אותו. מישהוו אולי יודע פרטים על המשחק?.. המשחק. age of empires 3 אסטרטגיה בזמן אמת.

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  21. Started by tamir245,

חבר'ה זהו רשמית יצא הדמו של Football Manager 08 - כמה שחיכינו לזה..... אין עדיין שחרור רשמי למשחק עצמו - מדובר על לפני כריסמס אבל בלי תאריך רשמי(הלוואי שזה יהיה מחר.....). כל הפריקים של הסדרה מוזמנים להגיב.

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  22. Started by harbinger,

שלום יש לי בעיה בהפעלה של COD המשחק עצמו עולה ואז אני נכנס לתפריט של SOLO בוחר משימה , הוא אומר לי תבחר דרגת קושי , וזהו , הוא לא מכניס אותי למשחק מה הולך פה?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  23. Started by KOBRA CHOPER,

hi how can i get skins in ut 2004 i meen Xen and malcolm skins how can i get them?

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  24. Started by nokobik,

למי שלא מכיר http://www.x-o.co.il/game.aspx?id=11133

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  25. אורח
    Started by אורח,

יש לי בעיה במשחק, יש לי קצת כסף, בקושי תחמושת וקצת מזרקים של חיים ואני מתקדם בעולם ותמיד מופיעים מלא מוטנטים או RAIDERS ותמיד הורגים אותי, אני כבר לא יודע מה לעשות, לחלק מהם יש מיני גן ורובים ממש חזקים ואני רק בהתחלה של המשחק. יש המלצות?

• 3 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים