עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אוקי, לא משנה איזה משחק בנוי מנוע Source, בין אם זה DOD : S או CSS יש לי בעיות FPS, בלי פילטרים!! הכל על HIGH הוא מסרב לעבור את ה50 FPS עם פילטרים זה בכלל נופל. הרזולציה ניסיתי את כולם ואין הבדל בשינוי FPS לא משנה אם הכי גבוה או הכי נמוכה אותו FPS!! מה נסגר? כעיקרון יש לי מערכת יחסית חזקה למה יש לי ביצועים שמישהו עם X800GTO יש לי ביצועים יותר גבוהים ממני על אותם הגדרות. ד"א זה רק במשחק הזה, במשחקים כמו COH, CALL OF JARUZ וSC:DA אני מקבל ביצועים מקסימלים ויפים רק במשחק הזה יש לי את הבעיה.

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  2. Started by taltola,

אי אפשר לעשות כולם נגד הנאצים האלו? זו דוגמא מהיום:

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by BarVaZ,

אני מאוד אוהב משחקי יריות גוף ראשון.... מישהו יכול להמליץ לי על משחק שאני יוריד.... פשוט אני לא יודע עוד מה לעשות... ואני לא יכול לשחק כל היום CSS (משחק יריות גוף ראשון לא נגד מפלצות וכו... כמו דום... שונא כאלה ) תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. התקנתי את הפאטצ' ל1.1,לפני זה הכל עבד בסדר,עכשיו כשנכנסתי להיטמן אחרי העדכון נמחק לי הפרופיל הרגיל שלי[RoD]והופיע Hitman,שהוא ריק לגמרי.. מישהו יכול להביא לי שמירה עד לFLATLINE,זה השלב שבו אתם במרכז מטופלים הזה וצריך למצוא את AGENT SMITH אם אני לא טועה..

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. למישהו יש שמירה של הקומפיגן של GDI עד קרואטיה

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  6. Started by watch out,

לא משנה אפשר למחוק את הפוסט תודה שמחקתם

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  7. Started by STRENGTH,

בעעע בטעות מחקתי את המשחק והשמירות מישהו יכול להביא לי שמירה של המשחק..לא משנה מאיפה אפילו שזה סוף המשחק אני יוכל עדיין לבחור את השלב שהייתי בו בבקשה תעזרו לי :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  8. המחשב עבר פרמוט והשמירות נמחקו מישהו יכול להביא לי את השמירות שלו ? אין לי כוח להתחיל מחדש די מבאס..

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  9. גמרתי את המשחק MW3. היה לי את כל השלבים פתוחים עם התוספות של המסכים המיוחדים. העניין הוא שפרמטתי לא מזמן ועכשיו אין לי את השמירות של השלבים וסתם מידי פעם בא לי לשחק בשלבים היפים במשחק. מישהוא יכול לעזור לי עם save games שייפתחו לי את השלבים שוב או יודע מאיפה משיגים?...אין לי כוח לגמור את כל המשחק מחדש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by GameGems,

משחק הפעולה-הרפתקאות החדש, בו תוכלו לשחק עם חבר גם במידה ורק אחד מכם רכש אותו, מגיע אלינו לביקורת לכתבה

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  11. מתוך הכתבה על ASUS פה באתר: " ...תחנת המשחקים הזו כוללת מעבד Core 2 Extreme, דיסק קשיח בנפח 1TB, זיכרון בנפח של עד 8GB, ו-3 כרטיסי 8800 Ultra בתצורת 3 Way SLI."

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Ghosthunter,

חלק משרתי המשחקים עברו לGAMESPY, חלק שארו אצל MS.

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  13. Danger Zone 2 נותן לכם סיבה לרסק מכוניות ולייצר כמה שיותר נזק - ממש כמו אחד ממצבי המשחק האהובים ביותר של הסדרה המצליחה מימי ה-PlayStation 2 לכתבה

14. Started by sSs Dragon,

שלום, יש לי שאלה בקשר לניד פור ספיד קרבון: בדמו לא מצאתי אפשרויות של לנסוע חופשי ברחובות.... האם במשחק המלא תהיה אפשרות לנסוע חופשי??

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  15. אלה ההוראות 1. Put all files with the .INT, .U and .UPL extensions in the \UT2004\System directory. 2. Put the .UTX file in the \UT2004\Textures directory. 3. Run UT2004. 4. Under the Player or Bot voice drop-down menu select "Biehn v2.0". If you're running a server and want to use this VP, you'll need to make the following changes: 1. Open the UT2004.INI file and place the following under the heading [Engine.GameEngine]: ServerPackages=Biehn2K4VP2 2. Run the following command to rebuild your server's valid package list: UCC MASTERMD5 -c *.U ואת מה שסימנתי לא הבנתי משהו יכול בבקשה לעזור

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  16. בתגובה לירידת הערך של הרובל הרוסי, חברת Valve לא מאפשרת למשתמשים לקנות משחקים ב-Steam מאיזורים גיאוגרפיים שונים בצעד שמצד אחד מגן על יוצרי המשחקים ומצד שני פוגע במשתמשים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a0%d7%a2%d7%99%d7%9c%d7%aa-%d7%90%d7%99%d7%96%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%91-steam-%d7%aa%d7%9e%d7%a0%d7%a2-%d7%9e%d7%9b%d7%9d-%d7%9c%d7%94%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%90%d7%95/

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. הנחות עסיסיות עבור כותריה של חברת 2K Games, כולל Borderlands 3 העדכני והמצליח, מחכים לכם בחנות בימים הקרובים לכתבה

18. Started by TNT,

נעלם לי הדם במשחק SOF2 , מישהו יודע למה? מה קרה? משהו???? כי זה ממש לא כיף לשחק ללא הדם והאלימות!!!!

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. פשוט נעלם המשחק כאילו לא היה קיים. בניסיון לאשר את הקוד של המשחק הוא לא נותן לי ואומר שהמשחק הזה כבר מאושר לי בחשבון. קניתי את המשחק לפני כמה ימים והספקתי לשחק בו רק למך 20 דקות ומאז לא היה לי זמן ושכן היה לי זמן לא יכולתי להפעיל את המשחק כי היו להם עידכונים בדפדפן הטיפשי הזה שהם בנו אז גם לא יכולתי לשחק אפילו לא בסינגל פלייר... ועכשיו שיש לי זמן המשחק לא עובד מה נסגר אני נלחם איתו יותר מאשר משחק בו... מישהו יודע איך אני פותר את הבעיה?

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by Galit17,

למשל שאני מתקרבת לבן אדם לא רשום לי TALK ולא כלום כנל לפתיחת דלתות או לקיחת חפצים מגופות לא רשום לי כלום במסך המסך רייק.. איך אני מסדרת את זה?

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  21. אהלן חבר'ה, התקנתי את הווינדוס מחדש והסייבים שהיו לי בשני משחקים (C&C3 ו-FEAR P.M) נעלמו לגמרי. ניסיתי להתקין את המשחקים מחדש אבל זה לא עזר. מה אפשר לעשות?? תודה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by kfirkb,

שלום לכולם, אני משחק במחשב את Call of Duty 4 במחשב ועברתי המון שלבים. היום נכנסתי למשחק והמשחק מתחיל מהתחלה, מהשלב הראשון! אני לא ממש מבין איפה נשמרים השלבים אך מתוך הגיון נכנסתי לתקייה של המשחק: C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\profiles\KFIR\save יש שם כל מיני קבצים בסיומת svg. בקיצור אני לא יודע מה לעשות וממש לא בא לי לשחק הכל מחדש, מה עושים כדי לשחזר את השלבים?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  23. Started by IlanF,

אני מדליק את המשחק, רציתי להמשיך אותו.. ומה אני רואה כשאני לוחץ LOAD? אין שמירות!!! יש משהו לעשות חוץ מלהתחיל את המשחק מחדש? באיזה תיקיה המשחק שומר את המשחק? אולי אני יכול לשחזר אותו...

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  24. Started by aGGy,

מי שעדיין לא מכיר את אתר Unit101, מדובר באתר חדשות בהנהלת ניר סמואה, הידוע בכינויו Ender. האתר עוסק בספורט אלקטרוני בארץ ובעולם, ומעדכן על כל מה שמתרחש ומתחדש בקהילה. לאחר תקופה ממושכת בה לא הופיעו באתר חדשות שקשורות לסטאקראפט, נראה כי יש כתב חדש באתר. הכתב החדש הוא לא מאחר נעם מגדלי, hectic, מנהל פורום הסטארקראפט ב HWZone, ואחד הקריינים והאנשים הפעילים ביותר בקהילת הסטארקראפט הישראלית. נעם גם משתתף בניהול נבחרת ישראל בסטאקראפט, ועורך ב Liquipedia. אני מאחל בשמי ובשם הקהילה בהצלחה לנעם בתפקידו החדש, יישר כח! לידיעה באתר Unit101.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים