עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אז ככה... קניתי דרך amazon.com מספר משחקים, ואני די מרוצה ממה שיצא בסופו של דבר. אז קודם כל, קצת הסברים... הסבר קצר על mustop, למי שלא מכיר... זהו אתר שמאפשר להשיג כתובת פיקטיבית בארה"ב, לשם ניתן לשלוח דברים שמגיעים בעצם אליהם - והם דואגים למשלוח לארץ, תמורת עמלה מסויימת. למי שמעניין אותו מה סכום העמלה, אז ממה שאני זוכר זה 12$ בסיסיים על המשלוח ועוד 5$ לכל קילוגרם, או לכל 6 ליטרים של חבילה - מה שיש יותר. מעבר לזה, הם אמורים לשלם אוטומטית את המסים הדרושים וכל זה (בעצם, כשזה קשור למחשבים זה רק מע"מ נדמה לי). הרכישה מהאתר בארה"ב נעשית ככל רכישה ישירה - ועל כן יש צורך בכרטיס אשראי בי"ל (או פיתרון אחר, אם אתם מכירים. בכל מקרה משלמים על הסחורה ישירות לחנות). הסבר קצר עליי …

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. התקנתי את המשחק, סידרתי הגדרות, פתחתי פרופיל ו- ETC.... נכסתי ל"שחקן יחיד" ויש שם "אינסטנט באטל" (בלבד) בחרתי הגדרות וכו' ולחצתי סטרט 1. לא הבנתי מה המשימה שם בכלל \(אולי לכבוש את המקומות עם הדגלים?) 2. זה נראה כמו משחק רשת (למרות שזה לא)\ בינות מלאכותיות ממש טיפשות.. 3. זה נראה (במשחקיות) די טיפשי מה גם שבשביל לשלוט ברכבים צריך דוקטורט מ MIT! זה לא אמור להיות מעין מסע כזה כמו ב COD וב FAR CRY? זה כאילו נקרא המשחק? - לא נראה לי תודה חברים.

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  3. http://www.fileplanet.com/promotions/eq2_trial/ כנראה שהמכירות שלהם בתחתית והם מנסים להשיג לקוחות. בכל מקרה אנחנו נהנים אז מה איכפת לנו?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. לא יודע מה הבעיה אבל אני לא מצליח לפתוח שרת . אני הולך ל MultiPlayer אחרי זה פותח את השרת , הכל טוב ויפה לאחר מכן אני צריך להגדיר את סוג המשחק ואת המפה והמכוניות. אז אני הולך ל Setup Event ומשם מגדיר הכל עד שאני מגיע למכוניות אני מסיים את ההגדרות של המכוניות ובא לפתוח את השרת זה יוצא ישר ומביא את השגיאות הבאות: http://img372.imageshack.us/img372/626/80713041ad9.jpg ולאחר מכן לחיצה על אינטר או אישור אני מקבל את השגיאה הזאת: http://img228.imageshack.us/img228/9015/27462444il5.jpg ד"א (ה Directx שברשותי הוא הגירסא ה 9 , וינדוס אקספי - בעבר זה פעל מצויין). וכמובן אני לא בטוח שמכירים כאן את המשחק אולי מעטים אבל גם מי שלא יכול לעזור או לנסות. אשמח לקבל קצת עזרה , תודה.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  5. Started by Born2Kill,

אשמח אם גם תגיבו ולא רק תצביעו. נעשה מאמצים רבים כדי למצוא את שורש הבעיה. בתגובה פירטו על איזו ספקית אתם התחברתם ובאיזה אופן קורה הבעיה (כלומר אחרי כמה דקות מאז שהתחלתם לשחק...).

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by za-david,

ניתן להריץ את כל המשחקים של PC רגיל על מחשבי אפל אם מותקנת שם מערכת הפעלה של WINDOWS???

7. או שיש דרך קלה להביא מחו"ל את החבילה הבסיסית של ה 300 דולר, או אולי שווה להשקיע עוד 100 דולר אם הפרימיום יכולה להריץ גיבויים מהדיסק קשיח שלה כמו האקסבוקס הישן?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. למרות שלדעתי כולכם כבר יודעים, אבל בכל זאת, יצא לרשת גרסה מודלפת של DOOM3 המשחק נראה מצויין (אך לא מהפכה כפי שהבטיחו :-\ ) וב 1024*768 על GF3 ו ATHLON XP 1700 הוא עובד בצורה טובה למדי (מינימום 20 FPS ) . אז מסתבר שהמשחק יכול לעבוד גם על מחשבים מדור קודם ;D

• 43 תגובות
    • 4.1k צפיות
  9. Started by asili,

אני ואחי מחוברים ברשת רציתי לדעת אם ניתן לשחק 1:1 דרך הרשת הביתית אם כן איך?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by aero,

אפשר באיזה דרך לשחק במשחק הזה ברשת??? אנייי מת אליו...

• 8 תגובות
    • 659 צפיות
  11. Started by RETMIX,

רכשתי את המשחק FEAR 3 מקורי ב- 200שח מחנות משחקים מתברר שבניגוד למשחקים הקודמים אני צריך להתקין את משחק דרך STEAM. אני מתקין את STEAM עד שהוא ניתקע בשלב:STEAM WORKING- CREATING ACCOUNT ולא עובר לשלב הבא של הרישום,תקוע (המחשב דלוק כול היום) אני מנסה כבר שבועיים לשחק במשחק החדש ולא מצליח וזה מזה מתסכל במיוחד שקניתה אותו בכסף מלא מה אני צריך לעשות כדי להתקין את הSTEAM בהצלחה ? האם יש דרך להתקין ולשחק את F.E.A.R 3 בלי STEAM ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Hd4870X2 Q9550 Crosair 4gb Ep45-extreme\ Thermaltake QFAN 650W windows vista 64bit למה ניתקע תמיד??(ה FPS נמוך) מה הבעיה יכולה להיות?

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  13. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

קודם כול מישחק גדול ממליץ לכול מי שאהב אתDungeon Siege 1. ממ אז ככה אני בתחילת המישחק והזאת שמנהלת תכלא אמרה לי למצוא SHRINE ולישתות ממנו כי אני חולה,אה ולהביא את המיים חזרה. מצאתי תמקום אבל צריך ליראות בזה עם חץ וקשת ירית וזה אומר שאני חלש מידי, איזה סקילים אני אמור לשפר??

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ניתקעתי בשלב הזה שאני ניכס לבניין בוער לעזור לאנשים ואז אומרים לי שזה מלכודת,אחרי שאני רואה את הפסל אני מנסה להזיז אותו לדלת אבל הוא נתקע לי בחצי,ניסיתי לסובב אותו הכול אבל לא מצליח לי,מישהו יכול לעזור? חיפשתי מדריך בגוגל בל לא מצאתי!

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ניתקעתי במישחק Chicago 1930 במשימה הראשונה,עכשיו עשיתי הכול חוץ מדבר אחד שזה: אני צריך לימצוא את האיש שאמור להגן על האיש שנירצח,אבל ניסית לדבר אם כולם אבל אני לא מוצא שום דבר!!!

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  16. יש שם הרים ומדרגות כאלה ואני לא יודע מה לעשות אני מטפס עד הסוף ואין איך לצאת משם .. תיסתכלו אולי אתם עברתם את זה ..? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  17. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ניקעתי במשימה ואני לא יודע מה לעשות,אחרי שהרסתי את כול ה V2 ROCKET זה אומר לי משהו ללכת לכיוון כלשהו ושם יש רק מוקשים ואי אפשר לעבור!! נ.ב:אין לי מושג למה התמונה חשוכה כי במישחק הכול בסיידר@@

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  18. Started by SensatioN,

שעה אני על השלב הזה

• 10 תגובות
    • 836 צפיות
  19. לי שהסרט בכלל לא קשור למשחק אלה סתם סרט שהחליטו לקרוא לו doom... http://www.imdb.com/title/tt0419706/

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אני מרגיש שהחדשים לא טובים בביצועים.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Computex,
    • 0 תגובות
    • 357 צפיות
  22. Started by Chamuelm,

כל הזמן יש בעיות למצוא משחק, ועד שמוצאים - הוא מתנתק או כל שניה מחליף הוסט. אהה וחובה לשחק TDM כי המערכת המפגרת הזאת לא יכולה לחבר אותי לעוד סה"כ 12 מתוך ה-1000 שמשחקים בזה עכשיו היום לא הצלחתי לשחק בכלל והאבסורד בזה הוא שבאלטר נכנסתי למשחק בשניה נ-מ-א-ס זהו סיימתי להתעצבן

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  23. Started by taimor,

בזמן החופשי שלי אני משחק, כמו כל נער אבל אין לי כבר מה לשחק ? BF2 מעצבת'י במיוחד שעוד כמה ימים יוצא 1.4 שהולך להרוס את כל החגיגה. FEAR זה אחלה אבל אחרי חצי שעה נמאס כבר =\ יש כמובן את FLATOUT 2 שכבר אפשר להגיד סיימתי =\ ומשעמם. ומידי פעם יוצא ג'נרלס(ברשת...), כעיקרון משעמם לי בזמן החופשי שיש לי, מחפש איזה משחק טוב שכמובן יש לו אפשרות של רשת, פעם שיחקתי PT ודיי אהבתי ת'משחק אז אם יש לכם משחק דומה להציעה או בכלל משחק FPS טוב אז אני אשמח לקבל עצות. ד"א אני משחק בזמן האחרון קצת COH בבטא, משחק מצויין אבל עוד כמה ימים גם הוא נסגר... DOD:S וCOD2 יש לי ואני הייתי מת לשחק בהם ברשת אבל אין קהילה ישראלית בגרוש ולשחק עם צרפתים וגרמנים לא כייף =\ (בUK מביאים לי KICKS כל הזמן =\ )…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by JAMOOS GADOL,

יש לי בעיה שאני מתאר לעצמי מתרחשת גם לאנשים אחרים דבר ראשון המשחק מצוין והכל עובד חלק. אבל... כשאני טוען משחק ששמרתי (יש פס כזה שמתמלא) הוא עושה בעיה ויוצא לי מהמשחק. כבר רשמתי פו בפורום על הבעיה המעצבנת הזאת ואמרתם לי להוריד את ה patch ואכן הורדתי אבל עדיין שום דבר לא עוזר יש לי xp באנגלית נ"ב יש לי שני משחקי GTA (אחד מהם הוא גרסה רחבה יותר של שתי דיסקים, והשני הוא גרסה של דיסק אחד אולם אין רדיו במשחק) ובשניהם זה לא פועל!!! מה לעשות?! בא לי להתאבד כבר, זה משחק א ד י ר משהו יכול להציל אותי?

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  25. אפשר בבקשה ? טריינר למשחק far cry הורדתי מכמה אתרים מובחרים אבל זה לא מתאים לגריסא החדשה של המשחק ... 1.31 ... , תמיד שיחקתי לפי הכללים את המשחק זהו נמאס ובהזדמנות זו אפשר אתרים שמכילים שמירות טריינרים חדשים ?

• 1 תגובה
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים