עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. משקפי המציאות המדומה המפותחים על ידי HTC בשיתוף וואלב זוכים לגירסה מעודכנת שתימנע מהשחקן להיתקל ברהיטים, אנשים ושאר מכשולים ב-HTC הבטיחו לנו פריצת דרך גדולה בתחום המציאות המדומה – וכעת הם חושפים אותה, ונראה כי הם גם עומדים במילתם. היצרנית הטאיוואנית שתולה תקוות גדולות בתחום הטכנולוגי הצומח הזה הציגה ב-CES 2016 את הדגם השני של משקפי ה-Vive שלה, Vive Pre, שמציעים מימדים מוקטנים לצד עיצוב ייחודי דומה מאוד, רתמות וספוגים לענידה קלה ויציבה יותר, בקרי שליטה נוחים יותר, מערך תצוגה משודרג וגם מצלמה קדמית, אשר מהווה כנראה את המאפיין המעניין מכולם. העיצוב והמימדים שופרו, אך החדשות הטובות הן שאתם עדיין נראים קצת כמו רובוקופ כשאתם מרכיבים את משקפי ה-Vive Pre …

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  2. Started by tomer84,

איזה משחקים אתם ממליצים למפרט הזה intel core 15 2300 כרטיס מסך: nividia gtx 520 זיכרון 6 gb ram תודה

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  3. Started by Atlon-Xp,

איך מסדרים ועם אני מוחק ומתקין תמשחק מחדש זה לא מוחק את המשתמש עם הכול?

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  4. Started by lidorosh,

חברה נתקעתי בטוניוק בכמה משימות בבקשה תעזרו...!

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  5. Started by starline,

אהלן, שהייתי קטן היה לי משחק במחשב של מין חייזרים כאלו והיה גם ילד אחד (בלונדיני) והיה להם חלליות כאלה עם מנועים בצדדים והם היו עושים תחרויות.. זה היה משחק ממש מהיר וגם שהיו מתנגשים במשהו המנוע היה עף.. מישהו יודע על מה אני מדבר, יותר טוב איך קוראים למשחק?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  6. Started by nokobik,

למי שלא מכיר http://www.x-o.co.il/game.aspx?id=11133

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  7. פעם שיחקתי במשחק והגעתי עד הקטע שבו אני עם הבחורה במין מרתף כזה וקפצו עלינו מלא זומבים עד שברחנו לתוך מעלית. מאז פירמטתי את המחשב ואין לי את השמירה של המשחק בשלב הזה. למישהו יש שמירות של המשחק? אם אפשר של כל המשחק ואם אפשר רק של החלק הזה... הכל מתקבל בברכה. תודה!

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  8. Started by AVI.S.T,

אני צריך SAVE של Call of Duty 2 (עד הקטע עם הצבא האמריקאי או שמי שעבר את הכל אז שיביא בבקשה) אני צריך לא כי אני הגתי לצבא הברטי ובאיזה משימה זה ניתקע לי רצח אז אני צריך SAVE בבקשה. דרך אגב : המשחק די קצר אבל המלטי פלייר נירה לי שווה אני עוד לא ניכנסתי שאני יסיים תמשחק.

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  9. יש לי משחק פרוץ ישנה אפשרות לשחק במולטי ?כאילו צריך סריאל ,משהו פרצו את זה כבר ? ואם כן דברו איתי בפרטי או במייל saar200@gmail.com

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  10. איזה תרגילים אני יכול לעשות בפיפ"א החדשה יש לי אותה ואני לא יודע איך עושים תרגילים תאמרו לי איך אני גם עושה אותם עם איזה כפתור? וגם איך אני עושה עונה עם איזה קבוצה ? אני מתכוון עונה רגילה,ליגת אלופות,גביע מדינה וכו' תסבירו איך אפשר לעשות כל אחד מהם אם אפשר תודה..

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  11. Started by keren100,

:s05: שלום לכולם מבקשת עזרה!! בהתקנת ultima8 ב XP הצלחתי לעשות התקנה ידנית דרך cmd במחשב אך נתקלתי בקוד בעייתי 286.333 של המשחק שקשור לקוד אבטחה כלשהו. ולפי ההוראות אני צריכה לסדר את הקבצים Autoexec.bat config.sys ואין לי מושג איך להמשיך. יצרתי אותם דרך cmd אבל אני מפחדת להרוס משהו במחשב ואני צריכה הדרכה הדף בו נעזרתי: http://www.wcnews.com/webmirrors/tech/gamefaq/ultima8.html תודה, קרן :hi: :hi:

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  12. http://screwattack.com/LiaG/ep1

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  13. Started by R9547655G,

Hi Everyone i need help in far cry. im stuck on the level "Archive" With The Invisible Monsters "Trygens". There is a lab and and a somekind of lift i donno You Brake the glass and fall down there you must to move the barrels from the pice of wood and dive underwater there you must to swim in the canal and get to other room where 2 Doctors are dead. in this room i cant see any Doors Open Or Any cards to open the doors. WTF I SHOUD DO?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  14. יש ליש אלה האם יש חנות בארץ שמוכרת את הגרסא הזו ואם לא אפשר לינק לחנות בחו"ל אני מבקש לא רק את המשחק אלא גם עם גיטרה ואם אי אפשר האם הגיטרות של ה XBOX 360/PS3 מתאימות גם למחשב עדכון נמצאה חנות שאני חושב יכולה לשלוח אם מישהו הזמין משם אז בקשה שיתן לי פידבק על החנות https://www.game.co.uk עדכון נוסף המשחק נמצא בסנדאיט עם גיטרה בעלות של 66 אירו http://www.sendit.com/sendit/10049854.product האם החנות הזו אמינה? בתודה מראש יובל

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  15. Started by TimoTy,

למי שלא מכיר thottbot הוא אתר שמראה את כל סוגי המפלצות והחפצים איפה אפשר למצוא אותם ואת סיכויי הנפילה שלהם תודה מראש ;D

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  16. מה עושים.? איך אני בודק מה הבעיה. או לעוד מישהו יש את הבעיה הזאת עכשיו? מוזר זה פתאום קרה.

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  17. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ככה: קנית כרטיס מסך 9800 PRO הוצאתי את הכרטיס הקודם שלי-->8500 SE והמישחק פועל לי ברזולוציה 800 על 600 DETAILS הכי נמוך תקיעות קשות מוות. עכשיו אחרי ששמתח 9800 הורדתי את הדריברים של 8500 והתקנתי חדשים של 9800 (אין לי מושג) הינה את זה הורדתי: http://www.ati.com/support/drivers/winxp/radeonwdm-xp.html?type=xp&prodType=graphic∏=productsXPdriver&submit.x=12&submit.y=6 וזה פועל לי לאטטטטטטטטט! אגב יש לי INTEL 1.2 GHZ 512 sdram! למה זה פועל ככה? אני חושב רימו אותי ולקחתי איזה VOODOO 2! אבל אחי אומר שלא התקנתי טוב, וניסית 20 פעם! בבקשה אני נואש! (אגב מדובר פה ב Radeon) נ.ב:כשהיה לי ה 8500 זה פעל יותר טוב!

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  18. משחק נחמד מאוד ומומלץ לאוהבי הז'נר (קווסטים(מעניין כמה כאלה יש פה?))

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  19. Started by segevgabay,

הורדתי את המשחק Half.Life.2.Lost.Coast עכשיו הוא שוקל 320 מגה וזה לא נראה לי הגיוני אז רציתי לדעת עם צריך את HALF LIFE2 כדי לשחק בזה?

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  20. Started by Mamimo,

לאחר שהרמה הקשה ביותר ב NBA LIVE 2005 אינה פקטור, אני מחפש יריבים אנושיים.... אשמח לקבל הודעה לפרטי.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  21. Started by Freeky313,

היי לכולם מי משחק פה בWARFACE או שרוצה לשחק ? לחצו על הקישור https://wf.my.com/promo/invite/en/?ref=1locjg תרשמו תורידו נפגש במשחק ניק שלי במשחק Freeky313 Server Europe

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  22. Started by Mor Abergel,

משחק ממש טוב עם גרפיקה מעולה ! בשילוב של heroes! קיבלתי את המשחק הזה ואת סיריוס סם 2 חח משחק מצחיק!! עם הכרטיס מסך... 7950GT 512MB של לידטק בקיצור.. מומלץ spellforce 2!

23. בזמן האחרון.. אני משחק הרבה בcounter strike source והכול בסדר, עכשיו..... אני נכנס הרבה פעמים לשרת של הקלאן הישראלי lwarl לא כי אני אוהב את השרת או שאני מכיר את האדמינים..... עכשיו יש שם אדמינים שמנצלים לרעה את כול היכולות שלהם כמו slay או ban, למשל רק היום שיחקתי בשרת שלהם ואחד האדמינים (lwarl defuser או משהו כזה) עשה לי slay סתם... ואז התחלנו לריב והוא עשה לי באן... עכשיו לשאלה האמיתית..... יש לאן לפנות?!?!?!!?

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  24. Started by aviman,

אני רוצה שתמליצו לי על משחקים של מירוצי רחוב, ראלי .

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  25. אז ככה- גיביתי את התיקייה C:\Documents and Settings\xxx\Application Data\Command & Conquer 3 Tiberium Wars כאשר xxx זה השם משתמש שלי. בתיקייה הזו נמצאים הפרופילים של המשחק. אחרי הגיבוי, פירמטתי את המחשב, והתקנתי את המשחק מחדש. אחרי ההפעלה הראשונית (המסך הקטן של ה"וולקאם באק, קומנדר", כתבתי שם את שם הפרופיל שהיה לי קודם) ועידכון של המשחק דרך המשחק ל1.7, יצאתי מהמשחק והחלפתי את התיקייה של השמירות בתיקייה של השמירות הקודמת שהייתה לי. הפעלתי את המשחק שוב, והשמירות שלי לא הופיעו במשחק עצמו. מחקתי את המשחק והתקנתי מחדש, כאשר אני ממקם את השמירות שלי בנתיב הנכון לךפני ההפעלה הראשונית, הפעלתי את המשחק, ושוב הוא שאל אותי מה שמי ("הוולקאם באק" הזה) ולא הראה במקום את השמירות. אני…

• 6 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.