עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by sasasa,

יש לי 9600XT ואני לא יכול לבחור בכמה מהאפשריות של הגראפיקה כמו BLOOM שהכרטיס שלי תומך בו!! ב MW יש לי BLOOM למישהו יש שיטה טובה כדי לא כל הזמן שיהיה מחסור באוכל??? כי שמתי כימעט את כל האנשים שיש לי בFARMER ועשיתי איזה 10 שדות של 74 אנשים אפילו שהאריה שלי ברמה MASTER של האיסוף אוסף אוכל עדיין יש מחסור!!! וגם אם אני עושה תחנת רוח לאוכל זה לא עוזר... ובאי ה5 אין לי ORE!!! וניגמר במיכרה זהב! מישהו יודע מה לעשות.?? אני לא יכול לבנות הרבה TEMPLE וBATHS בשביל הרשמה כי אין לי ORE אז מה אני עושה??

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  2. Started by LIgor86,

שלום אני מחפש משחקי מחשב (פעולה, מרוצים, סימולטורים) אם דרישות מערכת לא מההכי גבוהות. אשמח אם יצורף לינק להורדה

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  3. והכי חשוב שיעבדו חלק על המחשב שלי (מפרט מימין) משחקי התגנבות שכבר עברתי עליהם: סדרת Splinter Cell סדרת Hitman סדרת Metal Gear Solid סדרת Thief Deus Ex 1+2 No One Lives Forever 1+2 בעדיפות למשחק ביקום מודרני/עתידני, לא ימי הביניים או משהו תודה

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  4. Started by R9547655G,

Hi Everyone i need help in far cry. im stuck on the level "Archive" With The Invisible Monsters "Trygens". There is a lab and and a somekind of lift i donno You Brake the glass and fall down there you must to move the barrels from the pice of wood and dive underwater there you must to swim in the canal and get to other room where 2 Doctors are dead. in this room i cant see any Doors Open Or Any cards to open the doors. WTF I SHOUD DO?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  5. שאניישם אותה בציוד שלי ישר עולה לי הכוח? או שצריך לעשות משהו?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by Guarding angel,

מישהו עדיין משחק במשחק הזה?

7. Started by PC-Freak,

הייתי רוצה המלצה למשחק שמזכיר EMPIREEARTH למי שמכיר. אם ההמלצה הייתי רוצה לדעת כבר על הדרך איפה אפשר לרכוש את המשחק וכמה הוא עולה . פירוט על המשחק יתקבל בברכה.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  8. Started by IPIP,

אני מתקין את המשחק ובסוף ההתקנה עולה לי הודעה : http://www.fastup.co.il/images/26014467.bmp אני לוחץ RETRY וזה עולה עוד הפעם ועם אני לוחץ CANCEL זה מבטל את ההתקנה אני חייב עזרה המשחק הזה ממש חשוב לי מישהו יודע מה עושים ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  9. Started by yarl,

חברים איפה אני מוצא אתר למשחקים לפאלם בחינם כמובן תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  10. Started by natu,

שלום לכולם אני יודע שהמשחק די ישן אבל אני ועוד חבר מחפשים שחקנים שרוצים לשחק ברשת! אז מי שמעונין שלח לי מייל ל- natu@nana.co.il נתי מנין

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  11. Started by klayton,

http://www.gametrailers.com/player/41897.html

12. Started by yotamoo,

שלום מה נשמע יש לי את Championship Manager 4, וחלונות XP. כשאני מנסה להפעיל את המשחק אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת: Error:0x000D: Unable to open full screen mode ביקרתי באתר החברה, תחת (תקראו את שאלה 9)FAQ: http://community.sigames.com/1/OpenTopic?a=tpc&s=21019056&f=66919117&m=5571901826 ואמרו שם שתריך לוודא שהרזולוציה היא לפחות 1024*768 והצבע הוא-23bit. אלו בידיוק ההגדרות שלי, ולכן אני לא יודע איך לפתור את הבעיה. בקיצר זאת הבעיה שלי, ואם מישהו יודע איך לפתור אותה אז בבקשה שיגיב... ויהיה מגניב

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  13. Started by User_Name,

שלום, יש לי בעיה עם המחשק Dungeon Siege, ותאמת, אני לא מתפלא כי כתוב Microsoft על האריזה... המשחק קורס בכל מיני מקומות במשחק, בין עם זה ברשת, או בסינגל פלייר, בין עם זה שאני עוזב משחק של מישהו או סתם משחק.... המפרט בצד, כרטיס מסך Radeon 9500pro BBA + Catalyst 3.6 מערכת הפעלה WIN XP. פעם ראשונה שזה קורה לי..... הכל התחיל מאז שפרמטתי וקיבלתי את הכרטיס מסך בפעם השלישית או הרביעית.... אודה לעוזרים... ??? :'(

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  14. Started by User_Name,

שלום לכולם! בשלב הראשון בACT 5 , מופיע מגנטו, איך אני מביס אותו? אחרי שהוא סיים לשאוב אנרגיה מהגנרטורים, הוא יוצר מערבולת, ואי אפשר להתקרב אליו, מה הטריק פה? בשלב מסויים המערבולת מגיעה לגנרטור ואז היא מרימה אותי באוויר ווולברין מת. ??? תודה לעוזרים! (וצום קל לכל הצמים)

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by 159357,

עזרה בבקשה צריך קודים למשחק סוניק

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  16. Started by Tzah22,

שלום לכולם קניתי כרטיס מסך חדש 1 ג'יגה ובמחשב שלי יש 1 ג'יגה זיכרון Ram השאלה שלי כזאת: האם איזה משחק יוכל לעבוד ככה? כי בינתיים כלום לא רץ... האם יש קשר? (מחר אני קונה 4 ג'יגה זיכרון Ram,סתם מעניין אותי לדעת)

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  17. Started by Holy,

למי שזוכר אחד המשחקים הטובים ביותר שעשו אי פעם אתה טייס במלחמת העולם השניה שצריך לחסל כמה אנשים מטוסים וספינות בכל מקרה מצאתי את המשחק הזה על איזה דיסקט ישן והחלטתי להתקין אותו הבעיה היא שאני לא מצליח להמריא אני לוחץ על הצידה כדי לרדת מהנושאת מטוסים אבל כשאני מגיע לקצה לא משנה על מה אני לוחץ אני ישר צולל למים זה בעיה במשחק או שפשוט יש מקשים מיוחדים שאני לא זוכר? עריכה - מצאתי תמונה

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  18. Started by דרקונשחור,

איך גורמים למשחק המדהים הזה לעבוד עם ויסטה 64? יש לי אותו מקורי (כולל כל חבילות ההרחבה) וכיוון שהחברה פשטה את הרגל לפני כמה שנים, לא יהיה עזרה מהם... יש למישהו רעיונות?

19. Started by ActiveBass,

יש לי את ההתקנה של BF1942, שכולל שני קבצי IMG אחד 700 מגה והשני 300 בערך, עוד שני קבצי CCD של 1K כל אחד, ועוד שני קבצי Subtitles של 15 ו 30 מגה. כשאני מנסה להריץ את ה IMG ב Iso Buster הוא כותב "No media Present". זה מוזר, כי הקבצים אכן "עמוסים במידע" עד כמה שאני רואה בגודל שלהם ???

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  20. Started by KermitShor,

לא יודע אם יש את זה לעוד אנשים אבל זה הבעייה מפעיל את המשחק הכל טוב ויפה ואז מתחילים להסביר איך להסתובב בעולם , לסובב את זווית הראיה וכו מיד אחרי זה מסבירים על המגילות (מממממש בהתחלה של המשחק.. אפילו לפני משימות וכו'..) מזה מגילת זהב כסף וברונזה. מיד אחרי זה אומרים לי ללחוץ על המגילת ברונזה ואיך שאני עושה את זה המחשב עושה לי ריסטרט!!!! מה זה לעזזל? זה באג במשחק בעיה אצלי?? זה קורה רק כשאני לוחץ על המגילה הזו שהם אומרים לי ללחוץ עליה יש לי Asus 6600GT extreme pcx 1024 MB kingstone amd 64 3000 מספיק חזק בשביל להעלות את המשחק... אבל לא יודע מה בעיה בבקשה עזרה

21. Started by idofr,

אני מנסה להכנס למשחק הוא שם שניה דף שחור ויוצא ממנו... =\ (על מחשב של חבר לא על שלי....) אם למישו יש רעיונות בבקשה....

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  22. ללא הגנת הקבצים של Denuvo ועם תמחור תחרותי, כותר האינדי המסוגנן מסתמן בתור להיט ענקי לכתבה

23. Started by itai_1813,

יש לי בעיה במשחק spider-man 3 (למחשב), קודם כל המחשק הוא מסוג כזה שאין תפריט התחלה - נכנסים למשחק רואים את הסרטונים של החברה בלה בלה ואז המשחק ישר מתחיל. עכשיו לבעיה - אני שיחקתי ועברתי מספר משימות לאחר זמן מה שמרתי את המשחק ויצאתי... כשחזרתי למשחק שוב המשחק מתחיל מההתחלה ואין שום LOAD GAME אם מישהו גם נתקל בבעיה או יודע את פיתרונה בבקשה לעזור.

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  24. הבעיה היא שברגע שאני מפעיל זה יוצא אקראתי בפורום על ביטול חסימת הרענון אבל אין לי שום תוכנה... יש משהו שאפשר לעשות?!?

דיונים חדשים בפורומים