עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Rise<3,

אחרי שבוע שהייתי בחופשה התחלתי לחזור להעלות עוד עריכות.. אני השחקן .. תנו בלייק אם אהבתם :)

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  2. Started by RS4,

התקנתי את המשחק עכשיו הוא מוגדר לי דרך השליטה של הג'ויסטיק של ה-XBOX360 ואני רוצה לשחק דרך המקלדת בדקתי בSETTTINGS.EXE בתיקייה של המשחק ואנלא מצליח לשנות שם ל-KEYBOARD כאילו זה לא נותן לי לבחור רק תאפשרות של הגו'יסטיק הוא נותן לי איך אני משנה תזה?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  3. אני תקוע במאפיה בשלב שבו אני צריך לגנוב סיגרים, אני אמור לעקוב אחרי המשאית למקום שאף אחד לא יראה ואז לחטוף אותה ולקחת את המסמכים מהנהג... אני עושה את זה, לוקח את המסמכים וחוזר עם המשאית אל המקום... אבל השומר לא נותן להיכנס! הוא מבקש רשיונות! איך אני מביא לו אותם? האם אני צריך לעשות בכלל משהו אחר? אודה לכם אם תעזרו לי...

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  4. Started by nore0,

NOLF למישהו יש מושג מה צריך לעשות ?

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  5. Started by navk2,

אם הוא משתמש במנוע ה RAGE שזה המנועשל הדמו של R600 אז הוא תומך ב- DX10 לא ?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  6. Started by b-or,

אני במשימה שאני על הטנק-שרמן עם רובה מעין משין-גאן ואני צריך לעבור גשר.. וזה קשה מאוד.. רוב הפעמים אני מצליח לעבור את האמצע וזהו.. אפילו שפעם הגעתי עד לסוף הגיעה איזה ירייה וגמרה אותי.. יש לכם עצות\טיפים וכו' שיעזרו לעבור את השלב הזה? תודה. אגב... אני מחפשים גם צ'יטים למשחק... למישהו יש? לא ממש מצאתי בגוגל.. שוב תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  7. היה לי את הבעיה עם השגיאה: internal driver error in idirect3ddevice9::present הרצתי חיפוש פה בפורוםם וראיתי שצריץ להוריד עדכון מסויים של מיקרוסופט. בזמן ההורדה קראתי בפורום אחר שאם משנים את הרזולוציה ל800*600 אז זה יכול לפתור את הבעיה. שיניתי רזולוציה ומאז המשחק מתחיל לעלות ומתרסק בלי שום הודעת שגיאה. יש דרך לשנות הגדרות בצורה אחרת? יש למישהו רעיון?????

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  8. מיזם הגיימינג הוותיק מציע לכם שישה משחקים (או יותר) ב-20 שקלים בלבד, לא תקחו? לכתבה

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  9. Started by EladBr,

למה הדשא ב-PES5 אפור??? זה ככה אצל כולם? יש לי כרטיס מסך טוב(6800GT) אז זה לא הסיבה... תמונה: http://img284.imageshack.us/my.php?image=pes6yz.jpg עריכה: לא משנה כנראה היה בעיה האיזה מגרש אחד כל השאר טובים אפשר לנעול

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  10. חבילת ה-Humble Indie Bundle ה-15 במספר תספק לכם משחקי הרפתקאה ואסטרטגיה משובחים בעלות מינימלית לכתבה: http://hwzone.co.il/משחקי-האינדי-חוזרים-ל-humble-bundle-בצורה-מרשימה/

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  11. בקיצר היום נעשה כמה מישחקים!! אז הינה השרת והסיסמא: aoe3zone 111222 זהו השרת מחובר יאללה תבואו ......

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  12. Started by The Grey Matter,

שלוש שנים אחרי שהמשחק יצא (ושנתיים וחצי אחרי שהשגתי אותו בדרך לא דרך - אבל באופן חוקי לגמרי) יצא הקוונס הנ"ל בארץ, אמנם הגרפיקה נראית מעט מיושנת - אבל בשביל קווסט ה עדיין נראה טוב. מומלץ לכל אוהבי discworld , וגם אלו שלא. ועכשיו שאלת מליון הדולר - למה רק עכשיו? אגב תופעת discwold noir אינה חדשה. משחקים רבים אינם זוכים להגיע באופן מסודר לארץ .

13. Started by Titan777,

משום מה, כשאני מפעיל את הבנץ' אז במקום להריץ את הטסט כמו ב3DMARK הוא מפעיל לי את המשחק מהשלב הראשון כשבצד ימין כתוב לי כל מיני נתונים של המשחק(ביניהם גם כמה FPS בשידור חי). אני רוצה את הטסט האוטומטי

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  14. שלום לכולם שיחקתי במשחק 4 חודשים ואני התחלתי ללמוד כרגע וממש אין לי זמן לחיות אפילו ואני רוצה למכור אותו. (לא כאן בפורום אז בבקשה לא לנעול) אני רוצה למכור אותו ב-Ebay . עכשיו הבעיה היא שהאקאונט שלי הוקפא וכל המידע ששמרתי על הדמויות נמחק בטעות איומה. משהו מכיר איזושהי דרך להשיג את המידע הזה מחדש בלי להרשם לעוד חודש משחק ? רציתי לצלם גם תמונות של הדמויות והחפצים .... ו.. רציתי לדעת בכמה נראה לכם ניתן למכור 2 דמויות lvl60 ו lvl58 סתם שתהיה לי פרספקטיבה. אני בדקתי שם באייביי והם מפציצים במחירים האנשים

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  15. Started by ran19,

רציתי לדעת עם המשחק יצא לחנויות?.. פשוט מחכה מחכה למשחק אבל לא מוצא אותו. מישהוו אולי יודע פרטים על המשחק?.. המשחק. age of empires 3 אסטרטגיה בזמן אמת.

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  16. אני מחפש משחקי אסטרטגיה ו FPS שירוצו על המחשב הנייד שלי ברזולוציה 800X600 לפחות. Centrino 1.7GHZ, video card 855GME, 1GB RAM. תודה

17. Started by magafaim,

שלום לכולם! העברתי את הכונסולה שלי טלוויזיה ופתאום כמעט כל המשחקים אני רואה בשחור לבן!!!!העברתי אותה דרך כמה טלוויזיות וגם שמה זה ככה.....יש לי צ'יפ ומשחק אחד צרוב עבד בסדר והרבה לא!!!!בדקתי גם משחק מקורי וגם הוא עבד... יש למישהו מושג מדוע זה קורה?

• 8 תגובות
    • 688 צפיות
  18. Started by nice-1,

אם למישהו יש (לא, זה לא ווארז) ואם אתם חושבים שזה כן ווארז, אז תמצאו לי מקום שמוכר. אני משתגע.

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  19. Started by yotam360,

http://www.gamespot.com/pc/action/tomclancysendwar/news.html?sid=6171351&tag=nl.e579 נראה ממש ממש טוב!

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  20. Started by ShahafH,

שמעו אנחנו 6 חברים ואנחנו רוצים למצוא משחק FPS שכולנו אוהבים שנוכל לעשות 3 על 3 וכאלה.. שיחקנו עד עכשיו SWAT 4 אבל זה מתחיל להמאס ולא כולם אוהבים קאונטר סטרייק.. יש להם הצעות למשחקי FPS ל6 אנשים? חוץ מUT2004/7

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  21. מה זה הפריט הזה? Spearman http://img329.imageshack.us/img329/7604/screen032121350000ww0.jpg

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  22. Started by DaniDin,

התקנתי את הדמו של גמס בונד החדש ויוצא לי הודעה שחסר לו Indeo Video 5, איך זה יכול להיות ?? זה אמור להיות מובנה המדיה פלייר של XP. מאיפה אפשר להשיג את הקודד של Indeo Video 5?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  23. אחרי האכזבה היחסית מגירסת ה-PlayStation 4, גם גירסת המחשב האישי של המשחק בעל 18 קווינטיליון כוכבי הלכת נתקל בבעיות משלו לכתבה

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  24. יש לי משחק פרוץ ישנה אפשרות לשחק במולטי ?כאילו צריך סריאל ,משהו פרצו את זה כבר ? ואם כן דברו איתי בפרטי או במייל saar200@gmail.com

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  25. Started by redti,

שלום לכולם חזר לי החשק לשחק בגלל הpatch החדש של americas army שהוא כולל מפה חדשה sand storm מפה מאוד כיפית מתאימה גם לחיילים הרגילים וגם לכוחות המיוחדים משהו פצצה הpatch שוקל 9.4 mb בלבד. הורידו אותו ותנו את חוות הדעת שלכם ניתן להוריד את הpatch מפה:http://www.3dgamers.com/games/americasarmy/ תבחרו indiana שאתם מורידים זה כי מהיר 110 kb בשבילי...

• 1 תגובה
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.