עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by SupeRnovA,

כל פעם שאני מפעיל אני מקבל את ההודעה הבאה : והורדתי את הפאטצ' והתקנתי אותו, אז למה זה מראה לי את הטעות הזאת? מה לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  2. שלום, קטע מוזר, כשאני עולה לשחק CS-S מול שרתים ישראלים הפינג שלי גבוה לרמות בעייתיות - אני מדבר על 300 במינימום ויותר בין 400 ל 500. אם אני יוצא ל command prompt ועושה פינג לשרת אני מקבל זמנים מעולים אפילו ממוצע של 20ms במקרה אחד. ככה שאני מניח שמדובר בהגדרות במשחק עצמו ולאו דווקא הגדרות של windows. החברה שמשחקים מולי מקבלים פינגים טובים אבל הם עסוקים יותר מדי בהרג בשביל לעזור לי (ואני מבין אותם) ככה שאני פונה כאן לעזרתם (בין משחק למשחק) ולעזרתכם. אני עובד על windows XP, מחובר ב ADSL 1.5, בלי נתב, המשחק עצמו סוחב לא רע על המחשב ולא היו לי קטעים של נפילה חדה ב- FPS. אני מודה לכולם. (אגב, שקלתי לאיזה פורום זה שייך בגלל הנושא אבל בגלל שמתוך windows הפינג תקין, הנחתי שזה ית…

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  3. אני בטוח שרוקסטאר כבר יכולה להוציא תמשחק אז למה היא מחכה שנה אחרי שהמשחק יוצא לפלייסטשן ואז מוציאה אותו למחשב כבר לא יהיה חשק לשחק בזה (יהיה אבל המשחק כאילו יחשב בעיני ישן)

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  4. אפשר בבקשה ? טריינר למשחק far cry הורדתי מכמה אתרים מובחרים אבל זה לא מתאים לגריסא החדשה של המשחק ... 1.31 ... , תמיד שיחקתי לפי הכללים את המשחק זהו נמאס ובהזדמנות זו אפשר אתרים שמכילים שמירות טריינרים חדשים ?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  5. Started by *NightMare,

אז ככה, יש לי קבצי BIN ו CUE של המשחק התקנתי אותו בעזרת DT ועד כאן הכל סבבה עכשיו כדי להפעיל אותו אני צריך No Cd Crack והורדתי כזה (מקוה שהוא טוב), פתחתי אותו אל התקיה שבה התקנתי את המשחק, והפעלתי המשחק עבד יופי עד שהפעלתי מחדש את המחשב, אז הוא כתב לי להכניס את דיסק המשחק ניסיתי שוב לפתוח את הNo Cd וזה עדיין עשה את אותו דבר, יש רעיונות לפתרון? יש לכם אולי NO CD טוב בישבילי אשמח אם תשלחו לי לפרטי

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  6. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני חודש וחצי לא הייתי מחובר ועכשיו חזרתי ועכשיו כל פעם שאני מנסה להיתחבר לסטים הוא רושם לי שאני לא יכול להיתחבר כי אני עובד באופליין!? למה? אני הרי מחובר עכשיו אז למה זה רושם לי את זה? בבקשה תעזרו חברה

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  7. Started by sheff2k1,

האם ישנה דרך לשחק במסך מלא רגיל כמו בפיפא? ניסיתי לכבות את לוח התוצאה ותצוגת השחקנים אבל זה פשוט משאיר את השוליים השחורים האלה ריקים.. למי שלא מבין על מה אני מדבר הוספתי תמונה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  8. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

?

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  9. Started by mrsph666,

שלום, המשחק עצמו פועל טוב מאד, אבל כשניסיתי להפעיל אותו על 1600x1200, הוא יצא, ומאז, לא נכנס, ומציג את אותה השגיאה כל פעם, אני רוצה שזה יהיה על 1024x768, אבל לפני שאני עוד יכול להכנס ל-Options, הוא יוצא לי. מישהו אולי יכול לעזור לי? :s05: תודה!

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  10. Started by nirgilad1,

ברצוני להזמין שלושה עותקים של המשחק, בכל אתרי המכירות האנגלית באינטרנט המשחק אזל וכנראה שיחודש המלאי לקראת אפריל. האם מישהו מכיר אתר אינטרנט מאנגליה שעוד יש ברשותו את המשחק והוא שולח לארץ? האם מישהו ממכם מכיר אנשים אפילו מהארץ שמעוניים למכור את המשחק שמכרו ? במקרה ואתם לא יודעים על אתר אנגלי המוכר את המשחק, האם מישהו יודע אם הגירסה האמריקאית, במידה ואקנה למשל מ AMAZON.COM, מותאמת למשחק בישראל והאם לעביר את המשחק לשרתים אירופאיים איך שהוא ?? תודה מראש ניר גלעד

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  11. Started by barash,

יש לי משחק שהוא בקובץ bin ואני רוצה ליצרוב אותו אין בעיה עד קן הבעיה שcrak של המשחק מחוץ לקובץ bin אז איך אני צורב אותם ביחד לאותו דיסק? תודה :s05:

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  12. Started by Yaron-Cohen,

ואם כן מתי יגיע לארץ??...ומתי יצא?

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  13. Started by icebreak,

http://www.gamers-depot.com/interviews/agiea/001.htm מאיץ מנוע פיסיקלי בחומרה, שאמור להוריד את העומס מהמעבד בעתיד.. נראה מבטיח ?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  14. Started by nesber,

אני משתוקק ליריבים...... איסיקיו 164931364 מסנג'ר: sheff2k1@yahoo.com

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  15. Started by SupeRnovA,

מתי שאני נכנס למשחק הצבעים עובדים לי כאילו יש לי תמיכה רק ב16 צבעים.. ורואים את המשחק מגעיל כזה. אני לא יודע למה זה, וגם חיפשתי patchים למשחק ולא מצאתי בשום מקום איך לתקן את זה אם אפשר? תודה.

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  16. Started by franky,

שמעו במחשב הישן שלי היה לי וינדוס 98 וCM01/02 וHeroes3 עבדו לי.. עכשיו קניתי מחשב חדש עם וינדוס XP ושני המשחקים האלו לא עובדים לי ! אני כמעט בטוח שזה הוינדוס חברים שלי אמרו לי שמשחקים כאלו לא עובדים על הוינדוס כי הוא חדש מדי.. אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה אז שיאמר פה !

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  17. שלום כשאני מתקין את המשחק, הוא בודק לי את המערכת וכותב את הודאת השגיאה כפי שבתמונה. לא הבנתי מה ההודאה, ומה אני אמור לעשות עם זה.... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  18. הורדתי את המשחק וגם את הקראק.... הכל הותקן כמו שצריך! אבל לא יודע למה אחרי שאני נכנס למשחק מופיע לי הוגעת שגיאה שבטח כולם מכירים כבר (SEND או DON'T SEND) אני מקווה שמישהו יודע איך לסדר את זה והוא יעזור לי! תודה מראש! PSYCHOKKKKKKKKK

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  19. Started by D@nny,

שלום אני מעוניין לשחק נגד חבר במשחק טופ ספין.... המשחק מפנה אותי להשתמש ב GameSpy Arcade יצרתי חשבון חדש, הכל טוב ויפה... עכשיו, איך אני משחק נגד משתמש אחר?... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  20. Started by gabig12,

איזה splinter cell כדאי לי לקנות 1 2 או 3? ותסבירו לי במה הם שונים או שכולם דומים?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  21. Started by siin,

משום מה התראד ננעל על אף שמדובר על דיסק צרוב המשמש גיבוי חוקי לקיים. אז חבר'ה נמשיך מכאן.

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  22. Started by ori83,

מישהו יכול בבקשה לשים לינק לגירסת פקמן שעובדת ב windows. אני חיפשתי מלא אבל אני לא מצליח למצוא את הגירסא המקורית. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. רציתי לדעת מה שונה בין שתיי המשחקים האלה Call Of Duty למחשב Finest Hour ל-PS2 X BOX Finest Hour זה COD 2 או שזה COD בגירסת סוני 2 ואקס בוקס ???

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  24. Started by th£»Light,

אז ככה.. חיפשתי משחק שאפשר לשחק אותו בעזרת מצלמת האינטרנט ולאחר כמה שעות טובות מצאתי את המשחק CamGoo... עכשיו.. יש לי בעיה בתוך המשחק.. אני משחק משחק ופתאום המשחק נתקע תמיד הוא נתקע לי ולא הצלחתי לעשות שום דבר.. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה או לתת לי שם אחר של משחק שמשחקים בו עם המצלמה... תודה

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  25. Started by golanWAN0,

אתם יכולים לתת לי קישור של המשחק לאימיול אם יש?......

• 1 תגובה
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים