עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ולרי88,

מה עם HEROES 5 הוא היה אמור לצאת כבר ב-3 לחודש מה קורה איתו אף אחד לא יודע ?

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  2. אז כן, בושה לי, אבל שלוש שעות שאני מסתובב בכל האיזור ולא מצאתי פתרון, המשימה היא למצוא את הכופסא השחורה, הגעתי לאיזה בית שיש במרפסת שלו מישהו שמדבר בטלפון, הרגתי אותו ואז חבר שלו יצא מהבית, הרגתי גם אותו אבל אני חורש בכל המקום והדבר היחידי שמצאתי זה הדלת האחורית של אותו הבית אבל היא נעולה בסיסמא! 1) האם אני כדי להתקדם אני צריך לפתוח את הדלת הזאת? - אם כן איפה אני משיג את הסיסמא? 2) אם עשיתי משהו לא נכון בבקשה תגידו לי את הדרך הנכונה לעבור את השלב. הנה תמונה של הבית המדובר:

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  3. Started by TicTacToe,

חברה קיים דבר כזה? האם משחקים בו כמות סבירה של אנשים? לינקים אם אפשר! כל השרתים בחו"ל מלאים בלאגים

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  4. בקיצר היום נעשה כמה מישחקים!! אז הינה השרת והסיסמא: aoe3zone 111222 זהו השרת מחובר יאללה תבואו ......

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  5. Started by dvirl,

יש לי את כרטיס הרקולס 4500 מבוסס קירו 2 בהפעלת etm אין לי אפשרות לבחור רזולוציה והמשחק לא רץ ומוציא הודעת שגיאה fullscreen mode not supproted אנא עיזרו לי במציאת פיתרון תודה דביר

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  6. Started by snaidis,

יש פה מישהו שמשחק WARROCK? איך המשחק? האם הוא שווה ניסיון? ואיזה עוד משחקים בסגנון אתם מכירים ומציעים לי לשחק בהם? (חוץ מ ET )

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  7. Started by The Grey Matter,

שלוש שנים אחרי שהמשחק יצא (ושנתיים וחצי אחרי שהשגתי אותו בדרך לא דרך - אבל באופן חוקי לגמרי) יצא הקוונס הנ"ל בארץ, אמנם הגרפיקה נראית מעט מיושנת - אבל בשביל קווסט ה עדיין נראה טוב. מומלץ לכל אוהבי discworld , וגם אלו שלא. ועכשיו שאלת מליון הדולר - למה רק עכשיו? אגב תופעת discwold noir אינה חדשה. משחקים רבים אינם זוכים להגיע באופן מסודר לארץ .

8. Started by bbking,

שלום אחרי שאני חוטף את הכדור לשחקן שאני רוצה למסור ישירות לשחקן הוא לא נותן לי, יש מין דיליי קטן כזה עד שאני מוסר לו ואז חוטפים לי את הכדור? יש מין שיטה לדבר הזה?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  9. Started by Jules Winnfield,

תראו בבקשה את הסרטון עכשיו העלתי/הכנתי אותו עם הפלאפון [בגלל שהתוכנה שמקליטה מורידה את ה FPS באופן חד(ל30) ובאופן מוזר גם את ה"לגים" אז לא יכלתי להדגים לכם את זה אם הייתי מקליט דרך התוכנה]: תשימו לב איך המשחק נתקע בקביעות כל כמה שניות http://youtube.com/watch?v=9PnEZxY6pR8 יש לי "lagges" והפינג אצלי בסדר גמור, fps 100 (המפרט בצד), הדבר היחיד שאני יכול לעשות זה לכבות את המחשב לפחות ל10 דקות ורק אז אני יכול לשחק כחצי שעה בלי ה"לגים" האלה. יש הצעות לפתרון? עריכה: עכשיו בדקתי את זה במשחק רגיל(לא ברשת) וגילית שככל שאני מוריד את הFPS הוא הולך יותר מהר אבל אין lagges ,ככה זה גם במשחק ברשת אבל עם לגים. יש פקודה שבעזרתה ניתן להגביר את המהירות: cl_forwardspeed והיא נשארת אותו דבר ג…

10. אני אוהבת משחקים בסגנון הזה ,אבל TQ לא סחף אותי ואני לא יכולה להצביע על סיבה מסוימת. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  11. Started by Lanzar,

שלום לכולם אח שלי קנה את המשחק ! רציתי לדעת כמה זמן הוא יכול לשחק חינם, לפני שהוא יצתרך להתחיל לשלם ?

12. הערה קטנה ובלתי צפויה בתמונה מתוך טריילר רשמי של סוני עשויה להעיד על כך ש-Demon's Souls עשוי לסיים סוף סוף את הבלעדיות שלו בקונסולות החברהלכתבה

13. Started by Sifo Jen,

יצא אדדאון לדמו, לפי מה שהבנתי זה שלב נוסף (לא הספקתי להוריד עדיין) http://www.fileshack.com/file.x?fid=4646 תהנו.

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  14. שלום לכולם שיחקתי במשחק 4 חודשים ואני התחלתי ללמוד כרגע וממש אין לי זמן לחיות אפילו ואני רוצה למכור אותו. (לא כאן בפורום אז בבקשה לא לנעול) אני רוצה למכור אותו ב-Ebay . עכשיו הבעיה היא שהאקאונט שלי הוקפא וכל המידע ששמרתי על הדמויות נמחק בטעות איומה. משהו מכיר איזושהי דרך להשיג את המידע הזה מחדש בלי להרשם לעוד חודש משחק ? רציתי לצלם גם תמונות של הדמויות והחפצים .... ו.. רציתי לדעת בכמה נראה לכם ניתן למכור 2 דמויות lvl60 ו lvl58 סתם שתהיה לי פרספקטיבה. אני בדקתי שם באייביי והם מפציצים במחירים האנשים

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  15. Started by ofsher,

אהלן אנשים אני מחפש פאצ' כמה שיותר מעודכן!! אם יש עם ליגה ישראלית, וכמובן תיקונים לכל השמות... שיהיה יום אחלה

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  16. אהלן... אני רוצה לדעת אם מישהו מכיר את כל משחקי המורטל קומבט ויכול להגיד לי אותם? אני מכיר את מורטל קומבט 1,2,3, ארמגדון, שאולין מונקס, ומורטל קומבט נגד גיבורי קומיקס אני מפספס כמה? (אני דיי בטוח שכן) ואם אפשר גם לפי הסדר בבקשה...

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  17. Started by nice-1,

אם למישהו יש (לא, זה לא ווארז) ואם אתם חושבים שזה כן ווארז, אז תמצאו לי מקום שמוכר. אני משתגע.

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  18. איזה יש ואיפה אני יכול להוריד אותה? חוץ מה valve hammer editor תודה

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  19. בעיה מוזרה: כמות התחמושת בנשק הנוכחי, שאמורה להיות מוצגת מצד ימין למטה, לא מופיעה. במקום זאת, המלבן האפור שאמור להכיל אותה מופיע מוקטן מצד ימין במרכז ובתוכו אפשר לראות רק חלק קטן מסיפרה אחת. מישהו מכיר? אם אני כבר "בשוונג", הפעלתי את המשחק ב- 1280*1024 עם AA*4 ועדיין קווים אלכסוניים נראים מאוד מזוגזגים. פעם ראשונה שאני משתמש ב- AA, אבל זה לא נראה לי נכון. אולי צריך להפעיל את זה מהדרייבר ולא מהמשחק? חיפשתי (לא הרבה ) ולא מצאתי. שאלה אחרונה: על הקופסה כתוב "תמיכה טכנית טלפונית. פרטים בחוברת המשחק" - יופי, יש תמורה לאגרה! רק שאין חוברת בפנים ואני לא מוצא שום מספר טלפון. אמורה להגיע חוברת כלשהי עם המשחק או שאני צריך להתקשר ביום ראשון להד ארצי ולומר להם מה אני חושב עליהם? …

20. Started by dante123,

אהלן חברה התקנתי את COD2 מחדש לפני יומיים ושמתי לב לבאג ממש מוזר (ההתקנה הלכה מעולה): בשלב הראשון (האימונים) שהמפקד אומר לך לזרוק את ה''רימון'' לתוך כל אחד מהפתחים ("throw the grenade"but this is potatos,why are we throwing potatos and not real grenades?"because real grenades are worth alot more than you do!" LOL ) אני זרקתי מאה,אם לא יותר,רימונים לכל אחד מהפתחים,וכלום! אני לא ממשיך במשימה,אלא הוא חוזר ואומר שצריך לזרוק על כל אחד מהפתחים (בסוף התעצבנתי ועשיתי team kill ).אני לא זוכר שנתקעתי שם כשגמרתי את המשחק בפעם הקודמת יש למישהו פיתרון לבאג המוזר הזה?להוריד שמירה מהאינטרנט?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  21. Started by Idan-h,

הצלחתי לעשות 4.4 מיליון בונטי במרדף אחד (לפני בלאקליסט 1, סיימתי את הקריירה היום). כמה הצלחתם לעשות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  22. שלום תקשיבו אני ממש חייב תסידיקי של סטארקראפט אבל שאני יוכל לשחק באינטרנט אני צריך סידיקי מקורי ואל תדאגו בסטארקראפט אפשר לשחק שני אנשים על אותו סידי קי אז בבקשה אם מישהו יכול אני ממש יודה.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  23. Started by moshe_ha,

ואיי אני מת שיצא המשחק הראשון היה מזה נוסטלגיה...השני היה גרוע? האם ID מתכוונים להוציא משחק שלישי עם בגרפיקה כמו של DOOM3?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  24. Started by davidcohen,

היי יש לי את pro evolution 6 ועכשיו קניתי ג'ויסטיק... אני רוצה לשחק נגד אח שלי אבל אנחנו לא מצליחים לבחור את הקבוצה של ה AWAY אחרי שאנחנו נכנסים למשחק ב P2 Quick start אחרי הבחירת קבוצה הראשונה זה לא עובר לשנייה מה אני עושה לא נכון?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  25. Started by amit123,

כשאני מנסה להיכנס למשחקים שהם לא ברשת כמו hl2,episode 1 זה נכנס לתפריט הראשי אבל כשאני טוען שלב זה נתקע באמצע ולא מגיב...וכשזה עוד פעל לפני כמה זמן זה לא נתן לי לשנות הגדרות אחרי שניכנסתי למשחק(וגם באפיסוד אחד אין לי אפשרות של hdr מלא...) וכשני מנסה להיכנס לcss אז זה נתקע באמצע הטעינה ואומר שהוא לא מזהה את ה-user id או משהו כזה... ניסיתי פעם להתקין מחדש אבל זה לא עזר... מה לעשות?זאת תוכנה ממש מעצבנת...

• 5 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.