משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
יצא אדדאון לדמו, לפי מה שהבנתי זה שלב נוסף (לא הספקתי להוריד עדיין) http://www.fileshack.com/file.x?fid=4646 תהנו.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם! העברתי את הכונסולה שלי טלוויזיה ופתאום כמעט כל המשחקים אני רואה בשחור לבן!!!!העברתי אותה דרך כמה טלוויזיות וגם שמה זה ככה.....יש לי צ'יפ ומשחק אחד צרוב עבד בסדר והרבה לא!!!!בדקתי גם משחק מקורי וגם הוא עבד... יש למישהו מושג מדוע זה קורה?
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
התמונה נתקעת, ומתעוותת במסך, ותוך כמה שניות נשמע רעש מוזר של תקיעת המשחק, והמחשב מרסט את עצמו. הבעיה מופיעה במשחקים Crysis ו GTA San Andreas. ב Crysis זה קורה עוד לפני שאני מתחיל לשחק, וב GTA לוקח כמה דקות של משחק בדר"כ. מה יכול לגרום לבעיה הזו ואיך אני מסדר את זה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
האם יש תאריך יציאה ל Black & White 2 ? וכמה הוא יקח? ב VGAMES כתוב מחצית שניה בשנת 2003??????? http://www.vgames.co.il/website/vgames_title_page.asp?seqTitleID=1437&platform=main
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/pc/action/tomclancysendwar/news.html?sid=6171351&tag=nl.e579 נראה ממש ממש טוב!
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
התקנתי את הדמו של גמס בונד החדש ויוצא לי הודעה שחסר לו Indeo Video 5, איך זה יכול להיות ?? זה אמור להיות מובנה המדיה פלייר של XP. מאיפה אפשר להשיג את הקודד של Indeo Video 5?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
-
בס''ד למה אני יצטרך לשדרג בשביל שהכרטיס מסך הזה AMD Radeon™ HD 6770M יעבוד נורמלי בלי הקטנות איכות משחק אם אפשר כמה אפשרויות שהכי זולות להפעלות המשחקים האלו :Portal 2,Crysis 2,Brink PC ,Call Of Duty: Black Ops,Assassin's 2\3,world of warcraft וכו' ואיך זה ? NVIDIA GeForce GTX 460M תודה לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום אני מחפש הצעות למשחקי פעולה טובים. בוא אני יתן לכם דוגמה קניתי לא מזמן מחשב חדש...התקנתי דום 3,האף לייף 2,פאר קרי בקיצור המשחקים שנחשבים לטופ... כל אחד מהם לא יכלתי לשחק בו יותר מ10 דקות...למה ? הם פשוט משעממים...אני ממש מתבאס תוך כדי משחק...האף לייף סיימתי אותו פעם אחת אז בגלל זה זה כבר לא כיף... אבל באתי אמרתי נתקין מקס פיין 2...התקנתי חרשתי סיימתי אותו בפעם ה 100 ועדיין יש חשק לשחק בזה...!!! אז אני מחפש משהו בסגנון של מקס פיין הכוונה שאתה רץ מחורר את כולם מפוצץ מה לא...המשחקים שציינתי למעלה הם ממש לא ככה... יש הצעות ? תודה מראש,עידן.
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
לדעתי, ישנן חמש מפות שפשוט לוקחות חלק גדול בהצלחה של המשחק והן : Kubra Dam Gulf of Oman (מפת ההיכרות מהדמו המשובח) Mashtuur City Sharqi Peninsula והמפה ה-מ-ו-ש-ל-מ-ת -----> Strike @ Karkand מה אתכם?
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
Hi Everyone i need help in far cry. im stuck on the level "Archive" With The Invisible Monsters "Trygens". There is a lab and and a somekind of lift i donno You Brake the glass and fall down there you must to move the barrels from the pice of wood and dive underwater there you must to swim in the canal and get to other room where 2 Doctors are dead. in this room i cant see any Doors Open Or Any cards to open the doors. WTF I SHOUD DO?
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני מחפש משחק ישן הבעיה שאני לא זוכר את שמו ובשביל זה אני צריך את העזרה שלכם. המשחק עד כמה שאני זוכר : היה על נמלים או תולעים או משהו אחר בסגנון (וזה לא WORMS) שצריכות להגיע לנקודה מסויימת במסך ע"י בניה של גשרים או מין מדרגות כאלה וחפירות באדמה המטרה הסופית היא ליצור מסלול בטוח לאותם תולעים או נמלים ושיגעו לנקודת הסיום במסך.. מישהו יודע על מה אני מדבר בבקשה שיגיד לי איך קוראים למשחק ומאיפה אפשר להוריד אותו? נ.ב נזכרתי שאותם יצורים קטים הם הולכים וחוזרים כל פעם שהם נתקלים באיזה מכשול, כלומר, אם יש איזה עמוד אז צריך לקחת איזה יצור שיחפור בשביל שכל השירה תמשיך להתקדם.
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני וחבר נוסף מעונינים לפתוח אך לא יודעים בתודה מראש אמיר
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
הורדתי את המוד הזה בגרסא 1.3.5 והמשחק עובד על 20fps למרות שיש לי מחשב די חזק: 2500k באוברקלוק ל4.5ghz ו6950 באוברקלוק ל1030/1460. ואני עוד משחק על רזולוציה 1280x1024 (מסך זמני) ובכל זאת הביצועים כאלה גרועים.. ראיתי ביוטיוב שאנשים עם מחשבים דומים לשלי מריצים את המוד הזה יפה מאוד גם על 1920x1080 למישהו יש רעיון מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום רב אני מנסה לשחק און-ליין או לפחות ליצור שרת שאוכל לשחק בם עם חברים השאלה היא איך אני יוצר שרת (נרשמתי לשירות EA דרך המשחק) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אחרי שבוע שהייתי בחופשה התחלתי לחזור להעלות עוד עריכות.. אני השחקן .. תנו בלייק אם אהבתם :)
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
בזמן האחרון.. אני משחק הרבה בcounter strike source והכול בסדר, עכשיו..... אני נכנס הרבה פעמים לשרת של הקלאן הישראלי lwarl לא כי אני אוהב את השרת או שאני מכיר את האדמינים..... עכשיו יש שם אדמינים שמנצלים לרעה את כול היכולות שלהם כמו slay או ban, למשל רק היום שיחקתי בשרת שלהם ואחד האדמינים (lwarl defuser או משהו כזה) עשה לי slay סתם... ואז התחלנו לריב והוא עשה לי באן... עכשיו לשאלה האמיתית..... יש לאן לפנות?!?!?!!?
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק עכשיו הוא מוגדר לי דרך השליטה של הג'ויסטיק של ה-XBOX360 ואני רוצה לשחק דרך המקלדת בדקתי בSETTTINGS.EXE בתיקייה של המשחק ואנלא מצליח לשנות שם ל-KEYBOARD כאילו זה לא נותן לי לבחור רק תאפשרות של הגו'יסטיק הוא נותן לי איך אני משנה תזה?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
מה עם HEROES 5 הוא היה אמור לצאת כבר ב-3 לחודש מה קורה איתו אף אחד לא יודע ?
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
זה קרה קרה לי פעמיים אחרי פירמוט :\ אז ככה תמיד שאני נכנס למשחק אני אוהב לשמור את הסרברים שאני נכנס אליהם כמעט בקביעות אבל זה שומר אותם רק מתי שאני משחק, אחרי שאני יוצא מהמשחק ונכנס שוב זה לא נשמר... גם קורה לי שאני משחק ואני לוחץ על הכפתור שיעשה את הספרי זה לא מציג אני רק שומע את הsound אבל לא רואים... בנוסף לכך הרשימה של הסרברים (החלון) בחיים לא נשמר לי אותו דבר עם החלון של הConsole... וזה קרה לי כבר פעמיים אחרי שפירמטתי... בדקתי גם בעזרה של Steam ואין שם פיתרון לזה... מחקתי כל מיני קבצים שאולי קשורים לזה (לפי steam) וזה לא עזר... :s05: :s05:
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שהנסיך משתדרג, שכל החיים(בריאות, כוח) שלו יורדים עם הזמן, איך אני מעלה לו אותם חזרה?? הוא כל הזמן מת לי.... (הוא מקבל את הכוח רק שאני הורג יצרים אחרים, אבל יש קטעים שאין מי להרוג...) תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
כמובן שאני מתייחס לMW ניצחתי את זה עם הגאיירדו.. לא קיבלתי אותה ניצחתי את זה עם הקורבט.. קיבלתי אותה אני עכשיו נגד הרביעי וזה ממש מוזר האוטו הזה גרוע.. תוקעים לי מתחרים עם גולף שמנצחים אותי.. התייאשתי.. קניתי פורשה קררה טורבו S (105K) שיפרתי עד הסוף שאני יכול..(או כמעט הסוף - לא זוכר אם שיפרתי הילוכים..) והיא פחות טובה (בנתונים היבשים) מהקורבט... לא שמרתי.. היום קניתי גאיירדו (120K) שיפרתי ממש עד הסוף (כולל הילוכים) עדיין נתונים יבשים- פחות טובה מהקורבט וגם ניסיתי מרוצים.. אימפרזה ניצחה אותי.. שלא נדבר על זה שהתחרתה איתי גם מורציאלגו.. אני כמעט אובד עצות.. ואני לא רוצה לעזוב את המשחק.. אגב.. אני בלי צ'יטים בינתיים יש לכם טיפים או עצות? אני באמת רוצה לסיים את זה... תודה …
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
^^ בשרת הישראלי כשהו מלא על GRAPHIC HIGH
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=113188 מה אתם חושבים? נראה שתוטך זמן קצר להאקרים יהיה משחק שעובד כראוי ואנשים הגונים ידפקו עם משחק מקורטע שכל הזמן מודיע להם שהעותק שלהם לא חוקי.
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-