עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by yosda-boy,

שלום, קניתי משחקים כמו: NFS Under Cover GRID. והחוויה האמיתי היא לשחק עם הגה... ואני לא כל כך יודע איך להגדיר אותו אשמח לקבל פירוט. בתודה מראש yosda-boy,

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  2. Started by אלון פ,

שלום לכולם, עד עכשיו שיחקתי במשחק world in conflict על DX9, טרציתי לדעת האם באמת יש הבדל בין גרסאת הDX 9 ל DX10.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  3. Started by Posford,

היה פעם לפני כמה שנים טובות משחק שתפס חזק, היה פעולה עם משטרה ויריות. משהו קטלני לאללה, מסתובבים בעיר משטרה ונלחמים בפשע, משחק ממש טוב וישן, מישהו זוכר את שמו? נראה לי משהו Cap...

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  4. Started by Tommy,

שאני מנסה להתקין וזה מגיע לתנאי ההתקנה הוא לא מראה כלום בחלון וכשאני לוחץ ACCEPT הוא פשוט מודיע שאין לי את הדיירקט איקס 9.0C ... אני משתגע מזה כבר מי יכול לעזור ? זה בעיה די נפוצה אחרי כמה חיפושים בגוגל אך לא מצאתי תשובה :'(

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  5. Started by ran19,

רציתי לדעת עם המשחק יצא לחנויות?.. פשוט מחכה מחכה למשחק אבל לא מוצא אותו. מישהוו אולי יודע פרטים על המשחק?.. המשחק. age of empires 3 אסטרטגיה בזמן אמת.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  6. Started by בייגל טוסט,

http://www.gametrailers.com/player.php?id=12208&type=wmv נראה פשוט מדהים אבל בטח יזחל על המחשב שלי.. עריכה: אופס טעות במשחק

• 9 תגובות
    • 704 צפיות
  7. Started by idan_1995,

סיימתי את המשחק הראשון של assassins creed וכבר המון זמן שאני מחכה למשחק השני אתם יכולים להגיד לי את הזמן שהוא יצא ולמי שיש טריילרים בבקשה להראות לי אותם כי אני מחכה למשחק הזה משחקק נדיררר .....!!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  8. Started by Idan-h,

הצלחתי לעשות 4.4 מיליון בונטי במרדף אחד (לפני בלאקליסט 1, סיימתי את הקריירה היום). כמה הצלחתם לעשות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  9. Started by R9547655G,

Hi Everyone i need help in far cry. im stuck on the level "Archive" With The Invisible Monsters "Trygens". There is a lab and and a somekind of lift i donno You Brake the glass and fall down there you must to move the barrels from the pice of wood and dive underwater there you must to swim in the canal and get to other room where 2 Doctors are dead. in this room i cant see any Doors Open Or Any cards to open the doors. WTF I SHOUD DO?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  10. אורח
    Started by אורח,

יש לי בעיה במשחק, יש לי קצת כסף, בקושי תחמושת וקצת מזרקים של חיים ואני מתקדם בעולם ותמיד מופיעים מלא מוטנטים או RAIDERS ותמיד הורגים אותי, אני כבר לא יודע מה לעשות, לחלק מהם יש מיני גן ורובים ממש חזקים ואני רק בהתחלה של המשחק. יש המלצות?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  11. מה עושים.? איך אני בודק מה הבעיה. או לעוד מישהו יש את הבעיה הזאת עכשיו? מוזר זה פתאום קרה.

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  12. היי! יש ברשותי אקסבוקס שמחובר לרשת, לפי דעתי הוא מחובר על 10MBPS , איפה אני בודק את ההגדרה הזו ואם יש צורך משנה ל100MBPS? תודה!

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  13. Started by older,

האם בכלל אפשר לשחק עם שלט כזה?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  14. איך?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Started by wooper,

קניתי את המשחק המקורי עידכנתי לpatch האחרון יש לי geforce 6600 gt אבל כל פעם שאני נכנס לסרברים אני מגיע לעמוד של בחירת הkit אבל המחשב נתקע ואני צריך לאתחל משהו מכיר את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  16. Started by alex15,

אני לא מבין אני רוצה לשחק בבטלפילד 2 או ב CONTROL STRIKE בסרברים אבל עושה בעיות לא מראה לי את הסרברים אז אוליי כדי לשחק אונליין אני צריך לקנות את המשחק האורגינל או שמוריד ומתקין איזה פאטצ כדי לעבוד ....

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  17. Started by razoli,

קניתי לאחותי הקטנה ליום ההולדת FIFA 06 (בת 8 טומבוי ) המשחק רץ נפלא על הגדרות מדיום על המפרט הבא AMD x2 3600 512Mb http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1165&maincat_no=1&cat2_no=171 אבל על המחשב לי הוא נתקע ולא מגיב טוב מישהו יודע מה לעשות??

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  18. Started by sgt_flippy,

אני רואה שיש כאן כל מיני המלצות למשחקי רשת-אי אפשר אולי להדביק את זה לנעוץ וכל אחד ימליץ על משחקי רשת? נ.ב האם יש משחק שדומה למשחק mu-online?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  19. Started by navk2,

אם הוא משתמש במנוע ה RAGE שזה המנועשל הדמו של R600 אז הוא תומך ב- DX10 לא ?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  20. זו ההודעת שגיאה: 2788 MHz Intel CPU with MMX & SSE & SSE2 & HTT 512 MB System Memory 128 MB Video Memory Winsock Initialized Hostname: tomi-i4am26gip3 IP: 169.254.32.151 IP: 192.168.0.1 IP: 80.230.15.157 doom using MMX & SSE & SSE2 for SIMD processing enabled Flush-To-Zero mode enabled Denormals-Are-Zero mode ------ Initializing File System ------ Current search path: C:\Program Files\Doom 3/base C:\Program Files\Doom 3\base\pak004.pk4 (5137 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak003.pk4 (4676 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak002.pk4 (6120 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak001.pk4 (8972 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak000.pk4 (2698 fi…

21. בקיצר היום נעשה כמה מישחקים!! אז הינה השרת והסיסמא: aoe3zone 111222 זהו השרת מחובר יאללה תבואו ......

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  22. Started by Lambomeir,

הינה רשימה קצרה של כמה משחקים שהתאריך יציאה שלהם לפי האתר gamespot היו אמורים לצאת כבר אבל עדיין לא יצאו, הרשימה מסודרת מהישן ביותר לחדש, אם מישהו מכיר עידכון כלשהו נא לרשום כאן (למה עדיין לא יצא, מתי יצאו או אם בכלל התבטלו...) הרשימה: Field Ops - Mar 3, 2008 -> משחק שמשלב אסטרטגיה ויריות ממבט ראשון כאשר ניתן בכל רגע לעבור ממצב אחד למצב אחר. Dusk12 - Q1 2008 -> יריות ממבט ראשון, מודרני-עתידני. Ubersoldier 2 The End of Hitler - Jul 22, 2008 -> יריות ממבט ראשון, היסטורי. Diamon Jones Amulet of the World - Q3 2008 -> הרפתקאות, קווסט. כמו שידוע עברנו כבר את הרבע השלישי של 2008 וזה התאריך יציאה המעודכן

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  23. לפי מה נפתחים כלי הנשק? וכול כמה זמן?

24. Started by KOBRA CHOPER,

מתי יוצא HALO 2 ל PC?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  25. Started by magafaim,

שלום לכולם! העברתי את הכונסולה שלי טלוויזיה ופתאום כמעט כל המשחקים אני רואה בשחור לבן!!!!העברתי אותה דרך כמה טלוויזיות וגם שמה זה ככה.....יש לי צ'יפ ומשחק אחד צרוב עבד בסדר והרבה לא!!!!בדקתי גם משחק מקורי וגם הוא עבד... יש למישהו מושג מדוע זה קורה?

• 8 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים