משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
היי,שבת שלום היום ראיתי שיש את המשחק הזה MERCENARIES 2.הבנתי שהמשחק הוא משחק פעולה,והוא מגוף שלישי... שווה להוריד את המשחק?יש לו עלילה מסויימת או שסתם הולכים ויש פיצוצים ומפוצצים דברים? המשחק קיבל ביקורות טובות באתרי הביקורות השונים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
בחלקים שונים של המשחק, המשחק נתקע ולאחר כמה שניות המסך נהיה שחור והאופציה היחידה היא CTRL+ALT+DEL , האם למישהו קרה משהו דומה או מישהו יכול לעזור לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
כל מי שלא יודע יש חדרים של "משחקים כללי" בקהילה של - HWzone.co.il - Call Of Duty Community. אז מי שרוצה לפתוח חדר של משחק אתם מוזמנים להיכנס לראות. וגם להכיר ילדים שמשחקים באותו משחק ,ואפשר לפתוח חדר של משחק שאתם רוצים. הסרבר של שרת הדיבור הוא 212.199.164.135:9910 אז כנסו ותנהו וחג שמח לכלום!
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
כמאט בכל הגירסאות של אי ספורט יש את האפשרות המצוינת הזאת ? העם יש אותה במשחק יורו ? כי אני לא שם לב ... וחייב להיות כזה דבר .
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
-
כל פעם כשאני נכנס לאיזה שהוא רכב לא משנה איזה , כמעט לא רואים כלום על המסך חוץ מהמכוניות עצמם לכמה שניות , ואז אני צריך לנחש לאיפה אני נוסע ואחרי כמה שניות זה מסתדר. זה לא קורה כל הזמן , אבל רוב הפעמים. לעוד מישהו זה קרה ? יש פתרון ? (ועשיתי חיפוש..). * יש לי RADEON 8500.
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
סרט נחמד שצולם עם משחק Americas Army. קטעים ממשחק, כמה flybys נחמדים, ו2 קטעים מבויימים במפות SF_PCR ו-SF_Extraction (עם קטעי קול מBlack Hawk Down). מוזיקה מותאמת טוב מאוד. 51 דקות, 761מגה.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש משחקים טובים ומעניים שיעבדו על כרטיס מסך מובנה. משהו כמו מרוצים , כדורגל, יריות. תודה לעזורים.[br]פורסם בתאריך: 23.08.2007 בשעה 09:26:28 מישהו מוכן לענות לי?
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
סרטון חדש עלה לערוץ ואיתו גיימפליי בnuketown עם הנשק mp7 אני באמת מקווה שתהנו אם האיכות לא משהו אני ישפר את זה בפעם הבאה סורי.. תהנו חברים!!!!!
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעייה בSILENT HILL 3 דמו שהורדתי - הבעייה היא שכאשר אני מנסה להפעיל את המשחק הוא פותח לוגו של קונאמי , עוד פעם לוגו אחר של קונאמי ואז הוא מראה את הדבר הזה שהמשחק עשוי להיות מגעיל ולא לילדים או משהו כזה ואז זהו נתקע ממש לא זז בכלל בדקתי גם בTASK הזיכרון וכמות המעבד לא זזים פשוט נתקע יש לי PENTIUM 3 733 GEFORCE 3 TI 200 384 זיכרון SDRAM 133 למישהו יש פתרון? רעיון למה זה קורה ? :'( תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
נתחיל בזה שכבר הרבה מאוד זמן לא שיחקתי במשחיקם בסגנון של Gothic לכן אני זקוק להסבר מינימלי על המשחק ואם יש איזה שהם טריקים שאינ אמור לדעת לעשות? ומה אני אמור לעשות אחרי שהרגתי את כל היצורים בעיר אספתי כל מיני חפצים ודיברתי עם האנשים, הבנתי שאינ אמור למצוא איזה LEADER אבל אינ לא יודע איפה!!!
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אז כן, בושה לי, אבל שלוש שעות שאני מסתובב בכל האיזור ולא מצאתי פתרון, המשימה היא למצוא את הכופסא השחורה, הגעתי לאיזה בית שיש במרפסת שלו מישהו שמדבר בטלפון, הרגתי אותו ואז חבר שלו יצא מהבית, הרגתי גם אותו אבל אני חורש בכל המקום והדבר היחידי שמצאתי זה הדלת האחורית של אותו הבית אבל היא נעולה בסיסמא! 1) האם אני כדי להתקדם אני צריך לפתוח את הדלת הזאת? - אם כן איפה אני משיג את הסיסמא? 2) אם עשיתי משהו לא נכון בבקשה תגידו לי את הדרך הנכונה לעבור את השלב. הנה תמונה של הבית המדובר:
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, יש לי ולחבר שלי ערוץ ביוטיוב ואנחנו עושים gameplay's מצחיקים למשחקים. אפשר לשמוע מה אתם חושבים שכדאי לשפר ואיזה משחקים כדאי להוסיף.. https://www.youtube.com/channel/UCr0xyy-QbVrZJ_w9MCtOgfQ?view_as=public
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את המשחק XIII, אבל אני רוצה לדעת איך המשחק ? 1. הוא לא משעמם? 2. הוא נמעס מהר? 3.איך הגרפיקה? 4.העם הוא חוזר על עצמו? תודה- THANKS LaZy-©BoY*
-
-
-
מי יכול בבקשה להסביר לי מזה כול הגירסאות של הarma 2 יש מלא משחקים שיוצאים באותו כותרים והלכתי לאיבוד איתם
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מדבר על משחק האסטרטגיה... המשחק מותקן והכל וגם מעודכן,אבל כל פעם שאני מכניס את הדיסק ולוחץ "PLAY" אז מופיע מסך הטעינה ואז הוא פשוט נעלם וזהו...=\ יש לי גם את חבילת ההרחבה אבל גם היא לא עולה בטענה שלא נמצאה חבילת הבסיס....מה אני עושה?? בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/shadowrun-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%9c%d7%a1%d7%99%d7%91%d7%95%d7%91-%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%a3-%d7%91%d7%90%d7%aa%d7%a8-%d7%94%d7%9e%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%97%d7%91%d7%a8%d7%aa%d7%99-kick/
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני ועוד כמה חברים התחלנו לעבוד על צ'אנל גיימינג חדש, אשמח מאוד אם תעשו לייקים סאבים ותשאירו תגובות, הערות או כל מה שעולה לכם בראש תודה רבה חברה! מקווה שתהנו! http://www.youtube.com/channel/UCGkKbsdHIx72TS5I8tv5H-A
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי לכולם! האם אתם מכירים משחק מירוץ מכוניות טוב שאפשר לשחק בו אחד נגד השני באותו מחשב (מקלדת וג'וייסטיק)?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
המשחק עצמו מאוד מהנה אני נהנתי ממנו למרות שבהרבה אתרים הוא מקבל ציונים נמוכים רק הסיום שלו גרוע זה באמת נראה כאילו נגמר להם התקציב והם פשוט חתכו הכל באמצע והלכו הביתה חבל.... לא הצלחתי להבין מי זה הזומבי שקשור בשרשראות פלדה בטרילר כל המשחק אני מנסה להגיע אליו כדי לראות מי זה ובסוף בכלל לא ראיתי אותו במשחק ככה זה או שפספסתי משהו? ויש אפשר לראות את הסטטיסטיקה של המשחק? כלומר כמה ראשים פיצחתי כמה הרגתי עם MELEE ATACK כמה הרגתי עם כדור רפאים כמה פיצצתי עם רימון וכו'....
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
לדוגמא הכין ניתן למצוא את רשימת הדרשיות מהמחשב למשחקים call of duty - החדש red alert החדש prince of princa וכו וכו תודה
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי אני מנסה כבר הרבה זמן לשחק ברשת מול חברים שלי אבל הוא כל הזמן אומר לי שהוא מחכה לשחקן אחר... אני משתמש באפשרות של משחק דרך הip, החברים שלי גם רושמים את הip שלי אבל זה עדיין לא עובד... זה לא עובד גם שאני מארח וגם שאחד מהם מארח מה יכולה להיות הבעיה?, ואיך פותרים אותה? תודה מראש install
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-