עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום חבר'ה. למי שטרח להשקיע ולבדוק מה יש בדיסק השלישי של אנריל 2003 ודאיי שם לב לחבילת צ'ופרים מעניינית הכוללת תוכנות עריכה ותמונות לסקינים של דמויות באנריל 2003, אני אישית לא ממש הבנתי כיצד לעשות כן ויש המון המון סקינים ממש יפים בדיסק השלישי. אם מישהו יוכל להדריך אודה לעזרתו מכייון שיש אפשרות להרחיב את מגוון הדמויות בהרבה! אגב מכסחים לי את הצורה בכל השרתים אבל זה עוד ישתנה

2. האם יצא כבר episode 2 ?

3. יש לי אנטיוירוס מקאפי, העניין הוא שהכל בסדר בד"כ, וזה מוצא לי המון... אבל כמו עכשיו זה מוצא לי רק איזה 20 מה לעשות? מישהו מכיר את הבעיה? תודה על כל עזרה!!

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  4. Started by razoli,

קניתי לאחותי הקטנה ליום ההולדת FIFA 06 (בת 8 טומבוי ) המשחק רץ נפלא על הגדרות מדיום על המפרט הבא AMD x2 3600 512Mb http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1165&maincat_no=1&cat2_no=171 אבל על המחשב לי הוא נתקע ולא מגיב טוב מישהו יודע מה לעשות??

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  5. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

לחבר שלי יש את המשחק sprinter cell2 על דיסק. כשהוא מכניס את הדיסק ההפעלה האוטומטית נתקעת, ואיתה כל המחשב. בלי ההפעלה האוטומטית הוא ניסה לפתוח את קובץ ה-setup.exe וגם אז נתקע לו. הוא ניסה לעדכן את דריבר כרטיס המסך שלו (geforce 5000), אבל לא עזר. יש לו sp2.המחשב חדש לגמרי עם 512 ram , ושטח של 80 ג'יגה. המשחק "הנסיך הפרסי 2" למשל עובד לו מצוין.יש כזה וירוס שאינו מאפשר כניסה לexe בדיסק? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  6. אנשים בבקשה תעזרו לי... מת לשחק בזה במחשב ולא מוצא שופ גיארסה של המשחק הזה. יש גירסא אחת מעפנה שמצאתי שאפשר לשחק בפלאש אבל רק עם הדמות של ריו. יש מצב שמישהו עוזר לי???!!

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  7. Started by ma4351,

אני לוחץ על סולו ואז על משחק חדש ואח"כ בוחר רמת קושי ואז הוא חוזר לי שוב לבחירה של משחק חדש או משימה..מה עושים? וכשאני עושה לו אונליין הוא נופל ואומר שמהו גרם לו להיסגר..

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  8. מימינכם...? מישהו מפעיל בULTRA?(טקסטורות)

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  9. במפיצה EA חשפו את הדרישות של משחק המירוצים הטרי אשר יגיע לפלטפורמת ה-PC בחודש הבא, כשלשם שינוי יש הסבר על ההגדרות הניצבות מאחורי השמות דרישות מינימליות ודרישות מומלצות כבר סיפרנו לכם ש-Need for Speed החדש הוא אחד ממשחקי ה-PC המסקרנים ביותר בסביבה מבחינתנו, לא רק מבחינת המשחקיות עצמה אלא גם תודות לתהליך "בישול" נוסף של כחמישה חודשים לו זכתה גירסה זו לעומת מקבילותיה עבור הקונסולות, משהו שבהחלט לא רואים בתחום בכל יום. כעת, כשהכותר מתקרב להשקה, ב-EA החליטו לחשוף אילו מערכות חומרתיות יידרשו על מנת להפעיל אותו – והם עשו זאת בדרך הכי מוצלחת שראינו בזמן האחרון. הדרישות המינימליות שהגדירות בחברה אינן אמורפיות, אלא מוגדרות כאלו שאמורות לאפשר הרצה של משחק המירוצים בהגדרות …

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  10. Started by Reze,

ערב טוב לכולם..!!! קניתי היום את המשחק GUILD WARS וניסתי להתקין ללא הצלחה התקשרתי למוקד של הד ארצי וגם הם לא הצליחו לעזור לי ניסתי במחשב אחר בבית וגם בו זה לא עבד ניסיתי עם הדיסקים של חבר שלי בשני המחשבים וגם זה לא עבד למישהו יש פיתרון ני חושב שזה בעיה עם האינטרנט מה שקורה במחשבים זה כשהוא מבקש את הדיסק השני אני מכניס את הדיסק וההתקנה לא מגיבה יותר בבקשה תעזרו לי :s05: :s05:

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  11. אפילו לפורום אני לא מצליח להכנס **הסתדר

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  12. Started by avigdo,

שלום, האם אפשר לשחק במשחק Generals באמצעות game-pad או באמצעות ג'ויסטיק?

13. Started by KingYes,

שלום לכולם, אני רוצה לדעת כמה דברים בקשר להגדרת משחקים. מקווה שזה הפורום המתאים.. ובכן, קודם כל מה זה AA. ומה ההיתרון שלו? ואיפה מגדירים אותו? תמונות FPS.. מה זה משנה כמה תמונות יש לי לשניה? יש לי XP ויש לי כ-25-30 תמונות ב-FPS. מה זה משנה ?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  14. Started by FatalZero,

אני מנסה לשחק נמלולים על XP המשחק מסרב לפעול, הוא עולה, אך המקלדת והעכבר אינם מגיבים במסך הפתיחה. "תאימות לווינדווס..." לא עוזרת. ניסיתי להעזר ב-DosBox ששמעתי עליה הרבה תשבוחות אבל את הנמלולים שלי שחקתי על חלונות 95 ואני בן דור של חלונות 95 אין לי מושג בגו בדוס מצאתי שזה קצת מסובך להתעסק עם התוכנה בלי לדעת DOS האם משהו יכול להאיר את עיני?? הכיצד להפעיל את המשחק?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  15. Started by nore0,

מישהו יודע מה הבעיה מעבד : AMD SEMPRON 2800 לוח אם : Gigabyte GA-K8VM800M זיכרון : 1536MB RAM כרטיס מסך : GigaByte NVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP דרייברים 81.94

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  16. Started by b-or,

כמובן שאני מתייחס לMW ניצחתי את זה עם הגאיירדו.. לא קיבלתי אותה ניצחתי את זה עם הקורבט.. קיבלתי אותה אני עכשיו נגד הרביעי וזה ממש מוזר האוטו הזה גרוע.. תוקעים לי מתחרים עם גולף שמנצחים אותי.. התייאשתי.. קניתי פורשה קררה טורבו S (105K) שיפרתי עד הסוף שאני יכול..(או כמעט הסוף - לא זוכר אם שיפרתי הילוכים..) והיא פחות טובה (בנתונים היבשים) מהקורבט... לא שמרתי.. היום קניתי גאיירדו (120K) שיפרתי ממש עד הסוף (כולל הילוכים) עדיין נתונים יבשים- פחות טובה מהקורבט וגם ניסיתי מרוצים.. אימפרזה ניצחה אותי.. שלא נדבר על זה שהתחרתה איתי גם מורציאלגו.. אני כמעט אובד עצות.. ואני לא רוצה לעזוב את המשחק.. אגב.. אני בלי צ'יטים בינתיים יש לכם טיפים או עצות? אני באמת רוצה לסיים את זה... תודה …

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by lmlm,

מקור וקישורים לכאן: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=1846875#post1846875 עכשיו אני יודע למה פתאום יש לי רק 400 שרתים במקום 3000+

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  18. מבצעי סוף השבוע הנוכחי של פלטפורמת הגיימינג כוללים הנחות על משחקי Dead Rising ו-Borderlands, וגם אפשרות לנסות את משחק המירוצים F1 2015 חינם יום שבת כבר כאן ואתם מתקשים למצוא משחק להנעים בו את זמנכם? ל-Steam, כמו תמיד, יש פתרונות: מבצעי סוף השבוע הנוכחיים בשירות של Valve כוללים אפשרות להוריד, להתקין ולשחק בחינם במשחק מירוצי הפורמולה 1 העדכני של חברת Codemasters, שנקרא פשוט F1 2015, עד לשעה 23:00 לפי שעון ישראל מחר (דרך תוכנת ה-Steam במחשב שלכם). התרשמתם לטובה מהמשחק? הוא זמין לרכישה בעלות מוזלת של 22 דולר. כמו כן, ישנן הנחות נאות בהחלט על המשחקים של סדרת הפעולה המשובחת Borderlands: חבילה שכוללת את הכותרת הראשון בסדרה בגירסת ה-Game of the Year המלאה שלו ואת …

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  19. Started by Lambomeir,

הינה רשימה קצרה של כמה משחקים שהתאריך יציאה שלהם לפי האתר gamespot היו אמורים לצאת כבר אבל עדיין לא יצאו, הרשימה מסודרת מהישן ביותר לחדש, אם מישהו מכיר עידכון כלשהו נא לרשום כאן (למה עדיין לא יצא, מתי יצאו או אם בכלל התבטלו...) הרשימה: Field Ops - Mar 3, 2008 -> משחק שמשלב אסטרטגיה ויריות ממבט ראשון כאשר ניתן בכל רגע לעבור ממצב אחד למצב אחר. Dusk12 - Q1 2008 -> יריות ממבט ראשון, מודרני-עתידני. Ubersoldier 2 The End of Hitler - Jul 22, 2008 -> יריות ממבט ראשון, היסטורי. Diamon Jones Amulet of the World - Q3 2008 -> הרפתקאות, קווסט. כמו שידוע עברנו כבר את הרבע השלישי של 2008 וזה התאריך יציאה המעודכן

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  20. Started by ofer_mat,

צרו איתי קשר להצתרפות אלינו למשחק

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  21. נותר שבוע בלבד להשקה הרשמית של Elden Ring המבטיח, מבית יוצרי Dark Souls, והדרישות החומרתיות הרשמיות עבורו אמורות להוות צפירת ארגעה לכל מי שעדיין לא מצאו הזדמנות לשדרג את החומרה שלהם מאז החל משבר השבבים לכתבה

22. Started by maverick,

מאז שהורדתי את הגירסה החדשה של יאקי 1.09a אני לא מצליח לשחק ברשת. הוא מתחבר. ניסיתי לבטל את הפיירוול אך לשווא. אני זוכר שבגירסאות הקודמות v1 ולא v2 של עכשיו אפשר היה לשחק ברשת. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  23. שלום לכולם, להפתעתי מאתמול בערב FEAR COMBAT לא עולה לי יותר וברגע שאני מנסה להעלות אותו מתקבלת ישר הודעה ש" FEAR.EXE נתקל בבעיה ועליו להסגר.." ואני מתכוון מיד ! אין אפילו חשיבה או מסך כשלהו אלא ישר אחרי שאני מקליק עליו פעמיים.. חשבתי משהו השתבש בהגדרות או בהתקנה שלו אז ניסיתי לשחק בהגדרות שלו ולא עזר.. הסרתי את המשחק והתקנתי שוב כולל הפאץ' - אותה בעיה.. הסרתי והתקנתי שוב ללא הפאץ' - אותה בעיה.. הסרתי את כל הקודקים שיש לי במחשב (XVID AC3 וכו'.. וכל מיני תוכנות שלא חשובות לי..) - אותה בעיה.. בטלתי את הפיירוול + האנטיוירוס שלי - אותה בעיה.. בקיצור מבחינתי נסיתי הכל ולא נתקלתי בבעיה כזאת מעצבנת עדיין בחיים.. למישהו יש עצה? רעיון ? (כאמור בכותרת - לפני המפלט האחרון - פירמוט - …

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  24. Started by baruch28,

משהו בסגנון אמריקן ארמי

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  25. Started by KOBRA CHOPER,

מתי יוצא HALO 2 ל PC?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.