עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by The Dom,

הורדתי הבוקר עידכון 1.41 מהאתר הרשמי, פתחתי אותו ועזבתי את המחשב לכמה שעות והוא פשוט לא נדלק. לא יודע אם זה קשור אבל יש לי משחק מקורי.

2. שלום, היום קיבלתי מחשב חדש והתקנתי את המחשק crysis warhead. המשחק עובד מצויין, גרפיקה עוצרת נשימה. אך יש לי בעיה אחת קטנה. אני לא יודע מה צריכים לעשות במשימה הראשונה, ובשאר המשימות. בבקשה תסבירו לי, ואל תעתיקו מויקפדיה או משהו. תודה וחג שמח.

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  3. Started by HeaT-SinK,

התקנה קטנה של 12 מגה .... lf2.net

4. אחת מסדרות הפעולה הכי מוזרות ובלתי צפויות שנוצרו מאז ומעולם זוכה לפרק חדש לכתבה

5. למישהו יש קודים למשחק "טוני הוק אנדרגראונד"? אם כן תשלחו

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Coca Cola,

התקנתי את הדרייברים, חיברתי לUSB, המחשב זיהה, אבל במשחק אין קליטה מההגה :-\ יש למישהו רעיון?

7. ^ יש ברשותי מסך 22 . והרוזולוציה המדוברת מופעיה רק על פני 80% מהמסך . יש פאץ' שמתקן ? מאד בעייתי . תודה לעוזרים .

8. Started by redti,

מישהו יכול להעלות לי קובץ שמירה שלו אחרי שהוא עבר את השלב black friday או מצידי את כל השלבים..? אני לא מסוגל לשחק בשלב הספציפי הזה יש לי בעיות גרפיות כל המסך שחור והבנתי שזה ככה רק בשלב הזה..אני רוצה לדלג עליו להתקדם אז אני רוצה משחק שמור של מישהו שעבר אותו

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  9. טוב, אחרי שנגמרו הדמעות והסתיים יום האבל לזכר הרגעים המדהימים שהמשחק הזה סיפק, הנה כמה זכרונות מ CITY 17 . . . לזכור ולעולם לא לשכוח ! ! ! [glow=red,2,300]MSI 9800 PRO OC 430@400 + PIII 1133Mh"z@ 1300 1024X768 הגדרות גרפיקה בתוך המשחק מקסימליות בכל התחומים . [/glow] ======================================================================================== אני חוזר ליחידה שלי,כך שאם יהיו שאלות אוכל לענות רק בסופ"ש.יש לציין שאני צלם,כך שניסיתי לתפוס בתמונות זוויות "לא שגרתיות" אל תתפלאו אם לא תבינו מאיפה הבאתי את זה. שלכם, אלכס טורובסקי.

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  10. Started by Ori Alp,

בבקשה אל תתחילו להספים למה שמישהו יקנה אבל אני רוצה למכור את הנייף שלי ועוד כמה סקינים ששווים ביחד משהו כמו 460 דולר ואני מוכר למי שגם ככה רוצה לקנות נייף\ סקינים לקנות ביותר זול במשהו כמו 400 דולר (רק הנייף שווה 400) הסקינים: http://prntscr.com/77t7vh הנייף: http://prntscr.com/77t85f האוופ: http://i.gyazo.com/03bb7655e4083709085cfb8169188bb9.gif וכעיקרון השניים האחרים פחות חשובים. סקייפ למועניינים: yaniv2627

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  11. אני מחפש את טומב ריידר החדש (בבקשה בלי ביקורות, אני אהבתי את כל הקודמים בסדרה) - מישהו יודע איפה אני יכול למצוא באזור השרון ? יש ל ARCADIA אבל הם רחוקים.. יש חנות קרובה שמוכרת את המשחק החדש?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  12. Started by eran1,

שלום לכולם יש לי אקס בוקס ביחד עם צ'יפ ואני מעוניים להרכיב אותו ואין לי מושג איפה אני יכול לעשות את זה? אני גר בב"ש אבל לא אכפת לי לנסוע למרכז כדי לעשות את זה. שמעתי ממישהו שיש ברמת-גן חנות שעושה. מי שיודע ויוכל להגיד לי אני ישמח וגם אם אפשר את המספר טלפון

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  13. Started by tidan,

היי! אני מתחיל לשחק במשחק והוא זז חלק ולאחר זמן מה הוא מתחיל לזוז לאט מה הבעיה.... :-[

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  14. Started by yosda-boy,

אני מחכה ומחכה וmafia 2 לא יוצא! מישהו יכול להגיד לי מתי הוא יוצא? כי בכל אתר כתוב בתאריך אחר.!

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  15. emu online בורח מקצוות מסך של הנייד ברוזולוציה של 1280x1024 - האם אפשר לסדר זאת? תודה רבה רבה לעוזרים! חלונות 7 תודה .

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  16. Started by ben060,

יש שם ארבעה אפשרויות לשחק ברשת מישהו יכול להפנות אותי למדריך או להסביר לי איך לשחק ברשת במשחק הזה?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  17. Started by kfirlion,

שלום, לפני איזה שבועיים הצלחתי לפתוח פורטים לפי איך שכתוב 30260 ו-6112 ואכן שיחקתי כמו שצריך בלי בעיות, לפני כמה ימים פיתאום כשאני בא לשחק זה עושה לי Problem in your connection to relic...., אני לא מבין מה הבעיה פה, אבל זה נראה לי לחלוטין מוזר כי לא שיניתי כלום מאז..... אולי אתם יודעים מה הבעיה? לכל מי שלא יודע מזה COH=Company Of Heroes

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  18. Started by n9555,

הפאצ' לפי מה שהבנתי עולה אחרי 20+++ דקות.... פעם ראיתי מישהו בפורום שזירז את התהליך איכשהו.... 1) האם באמת זה לוקח הרבה זמן או שיש בעיה בפאצ'? 2)אם הפאצ' בסדר איך אני יזרז את התהליך?

19. Started by LeftRight,

יש לי שלב כזה עם מרוץ סוסים ובאמצע הנסיך דוחף אותו לאיזה חור ואז יש שתי בוסים שאי אפשר להרביץ להם הם כל הזמן מגינים... איך מנצחים אותם? איך גורמים להם לתקוע את החרבות ברצפה?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  20. Started by orends,

שלום, אני נמצא בעיר השנייה ואני אחרי שסיימתי עם כל ה"מפיונרים" כביכול וה"אסוקה" חזרה לי (באיזור בנייה) ויש לי אפשרות להגיע לעיר השלישית. אני במשימה שאני צריך לחסל דוכנים של הקרטל. (סיימתי עם "איש השירותים" ;D ) ועם מר.D שנעלם לי וחיסלתי את קנג'ילה... :-* אבל הבעייה היא שזה נראה כאילו אני לא יהיה אף פעם "תושב קבוע" בעיר השלישית מכיוון שהמשימות אני מקבל בעיר השנייה וצריך לבצע בעיר השלישית. האם מתישהו אני אעבור ל-ת-מ-י-ד לעיר השלישי ויהיו לי שם מפיונרים? אם כן, עד כמה אני קרוב? עוד שאלה, האם אני יכול להכנס למטוסים היותר רציניים מהדודו? ומה עם מסוק? ואיך טסים עם הדודו? אני יודע שיש DODO UP\DOWN אבל הוא לא נשאר הרבה זמן באוויר, האם אפשר באמת לטוס? אבל ממש לטוס? תוד…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by goma,

תגידו לי משחק שנתקתם ואני יעזור לכם ;D

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  22. Started by ForresT,

fly for fun יש פה מישהו שמשחק? משחק ממש נחמד..מומלץ מאד http://flyff.gpotato.com/ תורידו מפה..ממליץ בחום(זה משחק חינמי כמובן) אם יש כאן אנשים שמשחקים אז אולי תכתבו תניקים שלכם ורמה? אני שיחקתי לפני המון זמן ההיתי לבל 29 עכשיו חזרתי אני לבל 11.. JoK3RrR lvl-11

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  23. Started by blbb,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצ…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  24. כל פעם שאני בא להפעיל את המשחק הוא נתקע ויוצא ! שערוריה. מישהו, פיתרון ? אהה, רציתי לציין שזה מגרסת ה- clone CD. (האם גם לגרסה זו דרוש קראק ?) קבלו תמונה...

25. Started by Daniel :D,

סרטון קצר שהכנתי על מקרה של אחד למליון שקרה לי במהלך מרדף משטרתי. תראו בHD אחרת לא רואים בברור את השוטר יורה. תהנו תגיבו

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.