משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
בתודה....אם אפשר...אז איפה אני יכול להשיג אותו בארץ..??
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
חבר שלי צרב לי את המחשב כקובץ ISO, כלומר צריך לעשות ווירטואל סידירום. אבל שאני עושה ושאני מנסה להתקין זה רושם לי H:\ is not a vaild Win32 application. ניסיתי גם להעתיק את הקובץ למחשב ואז לעשות ממנו ווירטיואל. מה אפשר לעשות כדי שאני אוכל להתקין את זה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
השאלה שלי זה האם יש הבדל בין משחקים שהם בdvd לבין משחקים שהם בקבצים קטנים יותר כמו iso...נגיד בגרפיקה או בסאונד.. (נגיד לי יש משחק כולשהו שהוא בdvd ולחבר שלי יש אותו משחק שהוא בדיסק רגיל..)
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אין לי כוח לעשות אותה והיא היחידה שחסרה לי בשביל להיות צלף. המרקסמנשיפ שלי זה על 35 אבל עשיתי את המשימה האחרונה כבר 5 פעמים ואין לי יותר כוח לעשות. יש איזה דרך לעבור אותה בלי ממש לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום רב לכולם..כתבתי סקירה מורחבת על משחק שנקרא Armies of Exigo והייתי מעוניין לפתוח פה דיון לגביו. הוא נמצא כרגע בדף ההמלצות בדף שלישי בסוף. בנוסף נפתח הטורניר הרישמי הראשון של הקהילה בישראל אפשא להירשם בלינק הבא [url=]http://groups.vgames.co.il/comm_community_page.asp?CommID=12303
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
למישהו יש את המשחק והצליח לשנות את הקונפגורציה של הכפתורים..... ?? אני רוצה לשנות את המקשים וזה לא נותן לי.... למישהו יש מושג איך עושים את זה??
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
הגעתי לקטע שצריך ללכת לחפש את המסכה שמחזירה אחורה תזמן עכשיו הלכתי לקחתי את חרב העקרב ששוברת קירות ואני תקוע בתוך החדר הזה לא יודע מה עושים מישהו יכול להסביר לי?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
כן כן אני יודע זה נשמע מוזר אבל יש לי בעיה בהתקנת משחקים של EA. הבעיה התחילה לפני כחודש כאשר שמתי להתקנה את המשחק סימס 2 אבל במהלך ההתקנה ההתקנה פשוט נתקעה ולא המשיכה. מקורות מוסמכים מסרו לי שברגע שכביכול נתקעה לי ההתקנה היה אמור להופיע לי מסך שבו אני צריך להחליף לדיסק 2 אבל זה לא קרה המסך הזה לא הופיעה. בפעם השניה זה קרה לי עם המשחק LOTR- attle for middle earth וגם פה ההתקנה אינה מעבירה אותי לדיסק השני. מישהו מכיר דרך לעשות העברה ידנית? או כל פיתרון אחר לבעיה? זה דווקא מוזר מאוד כי פעם הכל עבד לי סבבה.
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
-
עם כרטיס מסך TI4200 הוא עובד ובאותה המערכת עם 2 כרטיסי מסך שניסיתי 9600XT של ספייר גם128MB וגם 256MB המשחק לא עולה ואני מקבל הודעת שגיאה (הדרייברים מעודכנים). מה יכולה להיות הסיבה - זה כבר משגע אותי.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
-
הייייייייי אז ככה היו היה על המחשב היקר שלי פרי-לנסר ונמאס לי אז העפתי אותו ולפני איזה שבוע שוב בא לי לשחק בו אז התקנתי אותו ולחצתי ניו גיים ואץ הוא פשוט נזרק החוצה לדסקטופ עשיתי עדכון לכרטיס מסך בתקווה שזה יעזור אבל זה לא עוזר אם למישו יש הצעות הן יתקבלו בברכה בתודה עידו
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום! יש לי דיסק מקורי לגמרי ששילמתי עליו מחיר מלא, של דיסק DVD של FAR CRY. מכיוון שאני רוצ הלשחק ברשת של הבית באתי לשכפל את הדיסק בשביל לשים אותו בעוד מחשב ולהריץ את המשחק במקביל על 2 מחשיבם. עשיתי DVD COPY דרך NERO, וכשהכנסתי את הדיסק פנימה, הAUTORUN של המשחק עולה אבל כשאני לוחץ PLAY הוא אומר לי להכניס את הדיסק לכונן! מישה ויודע איך מתקנים זאת או מאיפה להוריד תוכנה שלא תאלץ אותי להכניס כל פעם את הדיסק? למנהלים - הדיון הזה חוקי לגמרי מפני ששכפלתי את הדיסק למטרות שימו שעצמי בלבד ואני לא מפיץ את הדיסק. תודה!
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
MMORPG - Massive Multiplayer On-Line Role Playing Game הכוונה היא למשחק כגון : World Of Warcraft , משחק המוני לרשת הדורש תשלום חודשי . נושא הפוסט הינו אופן המשחק של WoW . חוסר בתנועה זורמת של השחקנים ( כגון : הנסיך הפרסי או Lord Of The Rings: The Return Of The King ) ושיטת משחק המבוססת ברובה על העכבר. שכן ברגע שיוצאים עם קבוצת חברים שהכרנו זה עתה במשחק להתקיף את הזאב המאיים, כל אחד מפנה את דמותו ע"י העכבר כלפי הזאב והדמות פשוט הולכת ומכה בשרירותיות את הדמות בלי יכולת להתגונן ולהתקיף במגוון רחב של תנועות. סיבה שיכולה לגרום למותם של השחקנים במהרה במידה ואינם מגובים ע"י דמויות אחרות ( כגון מטילי קסמים למיניהם ) שחוברות אליהן יחד בכדי שיוכלו להקים לתחיה את הדמות הנרצחת בברוט…
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
עברתי שלב 2 וסיימתי את כל המשימות מה הלאה איך אני מיתקדם??? תודה .
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
האם משחקים מחו"ל יעבדו בPS2 ? ידוע לי שיש משחקים בפורמט DVD .האם זה שייך .או רק בסרטים? בתודה.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שאני משחק אחרי כמה דקות המחשב עושה ריסט או נתקע מי שיודע לעזור להגיד לי מה הבעיה כי גם יש לי את כל מה שהמשחק דורש אולי זה קשור לדריבר שצריך להוריד אז אם מישהו יודע גם איזה דריבר צריך אז שיגיד תודה מראש. :kopfpatsch: :kopfpatsch: ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
אני כאן ולא הבנתי מה עושים אני עשיתי טרור בכנסיה ולא קרה כלום
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא מצליח להרוג את קאילנה בפעם השניה יש לא כל מני רוחות וכאלה מישהו יכול בבקשה לעזור תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
כל מה שצריך לעשות להיכנס לפה: http://www.fileplanet.com/betacenter/swat4/ למלות את הפרטים ולקבל CD-KEY וזאת בתנאי שיש לכם חשבון ב- FILEPLANET אם לא אז פשוט תפתחו אחד זה חינם! אני עכשיו מחכה להתחלת ההורדה שלי לצערי למי שיש את החשבון החינמי צריך לחכות עד ששרתי ה-PUBLIC יתפנו
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
נחשף המשחק הבא בסדרה: http://news.spong.com/detail/news.asp?prid=8229 The picture we get is of a game that is not really too different from the Underground duo, with one key difference: Most Wanted takes the series back to its roots, with police chases making up the body of the gameplay. We expect the game to feature a much greater emphasis on movie style police getaway missions, in levels specifically designed to emphasise this aspect of the game, with gameplay focussing on eluding police pursuit vehicles. There is also a rap-sheet system, in which a players notoriety is upped by performing more dangerous manoeuvres in the view of following police Eight game modes are …
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
אז ככה... באתי להתקין את הפאטץ', ובחלון שאתה בוחר איפה להתקין אני בא ללחוץ NEXT ולא קורה... כלום אחרי מלא פעמים. מה הבעיה? תודה.....
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגול וגם באתר של EA ולא מצאתי ......... אם תוכלו להביא לי לינק בבקשה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
חחחחח, הייתי בטוח שהמשחק הזה כבר מת מזמן, אבל מסתבר שלא... BLIZZARD הכריזה היום כי היא עומדת להוציא בקרוב PATCH חדש, מספר 1.12 שאמור לטפל בכל מני דברים... http://blizzard.com # The multiplayer chat screen will now show a preview of the map you will play on. # The creator of a private Battle.net game can now make the game public under the creators name in the multiplayer chat screen. # A Friends List will be added to the game to keep track of your friends on Battle.net. # Friend mail will be added to the game to let you email members of your Friends List. # A password-recovery and email-registration function will be added to allow you to recover your password via email. #…
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
אז איזה סדרה לדעתכם הכי יפה.?.אפילו ששלושתם מצוינות...
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-