משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
כי ראיתי בהורדה ישירה את הבטא.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לא מצאתי מידע מדף הבית של המשחק מתי זה אמור לצאת?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
מתי ייצאו משחקים שיידרשו מעבד יותר טוב משלי ? אני לא מתכוון לנפילות קטנות כמו ב- HL שיש פיצוץ או משהו כזה אני מתכוון מתי אני אגיע למצב שהמעבד שלי באמת יגביל מאוד ויוריד לי בצורה משמעותית את ה FPS ... חשוב להזכיר לא כולל משחקי אסטרטגיה !
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעתי שיש בעיה שאם משדרגים את המכונית לפני צריך להתחיל את המשחק מהתחלה מתי יסדרו את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
סיימתי את המשחק הראשון של assassins creed וכבר המון זמן שאני מחכה למשחק השני אתם יכולים להגיד לי את הזמן שהוא יצא ולמי שיש טריילרים בבקשה להראות לי אותם כי אני מחכה למשחק הזה משחקק נדיררר .....!!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
האם יש כזה ויכול להיות שפיספסתי? ראיתי שיש act of agression ועוד משחק Reconquest שיצא בהמשך אבל הוא לא נראה מבטיח תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לא הייתי בעניים בגל חומרה חלשב שנתיים. שמעתי על משחק חדש לDX10 בשם קרייסיס, מתי הוא יצא לחנויות? תודה
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מתי יצאו מישחקים המבוססים על המנוע אנריל 3?
-
- 10 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
מישהו יודע מתי הTOMB-RAIDER החדש יוצא, אני מת על הסידרה.... הוא היה צריך לצאת לפני כמה חודשים אם אני לא טועה
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
היי מי יודע מתי מגיע המשחק - WARCARFT 3 כי אמרו שהוא יגיע בנובמבר..... והוא לא הגיע!!! ואני מאוד רוצה לשחק בזה!!!! ???
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
האפיסוד הראשוןן היהה טובב אבלל קצרר מאודד בע... מתי השני אמור לצאתת איןן לי סבלנות לחכות !@ ראיתי תטריילר שלו נראה חזק.
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
סתם רוצה לדעת למה אני כבר חורק שיניים מרוב ציפיה..
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
-
-
מדובר במשחק קטלני , יריות ללא סוף , לחימה קטלנית בעידן ההמודרני + , אבל מתיי הוא יוצא יש למישהו מושג ?!
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
תצפו קודם בסרטון, אני על ברכיי מתחנן:
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
לוקחים פיתה, שמים אותה על הגז, ומקבלים פיתה טובה על הגז
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
וואלב חוגגת את ההכרזה על הפרק החדש בסדרת Fallout בדרך היחידה שהיא מכירה: עם הנחות קורצות על כל משחקי הסדרת הקודמים, רק בסוף השבוע הקרוב לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9c-fallout-4-%d7%9b%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%94%d7%a1%d7%93%d7%a8%d7%94-%d7%91%d7%94%d7%a0%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%92%d7%93%d7%95/
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
לחברה בצמיחה דרוש מתכנת יוניטי צעיר לפרוייקט מרתק. דרישות: נסיון של לפחות חצי שנה בפיתוח Unity. נסיון בכתיבה בC#. נסיון בכתיבת תקשורת שרת-לקוח. נסיון של לפחות שנה כמתכנת. - עדיפות לבעלי תשוקה לעולמות הגיימינג - זמינות מיידית. משך הפרויקט כחודש. למועמדים המתאימים תינתן האפשרות להשתלב בחברה צומחת בעלת אופק התפתחות משמעותי. קו"ח יש לשלוח ל: GamingReborn.jobs@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-