עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. לדעתי, ישנן חמש מפות שפשוט לוקחות חלק גדול בהצלחה של המשחק והן : Kubra Dam Gulf of Oman (מפת ההיכרות מהדמו המשובח) Mashtuur City Sharqi Peninsula והמפה ה-מ-ו-ש-ל-מ-ת -----> Strike @ Karkand מה אתכם?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  2. פלטפורמת המציאות המדומה המבטיחה מכולן מתקרבת להשקה עם מערכות סופיות שהחלו להישלח למפתחים, אבל במקביל ישנן דחיות לבקרי השליטה החדשניים שלה ורמזים לתמחור בעייתי שנת 2016 אמורה להיות שנת הפריצה של טכנולוגיית המציאות המדומה, מעבר למה שמלווה אותנו כבר שנתיים בשוק הנייד בדמות משקפי ה-Cardboard של גוגל וה-Gear VR של סמסונג. מי שאמורה להוביל את הפריצה היא חברת Oculus, אשר מתכוננת לרגע הגדול שלה כבר קרוב לארבע שנים, אך מתי בדיוק ואיך בדיוק זה יקרה? בינתיים יש לנו עוד לא מעט סימני שאלה. ב-Oculus הודיעו לאחרונה באופן רשמי על כך שערכות צרכניות רשמיות, אשר קיבלו את הכינוי CV1 (ר"ת Consumer Version) ומציעות עיצוב וחומרה משודרגים, החלו להישלח למפתחים בולטים בתחום המציאות המדומ…

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  3. Started by huhxd,

בהתקנה זה מבקש ממני 2 סריאלים.. שמתי אותם. אחרי שאני מתקין אני שם את הקראק, נכנס למשחק ואז הוא רושם לי COULDNT VERIFY MEDIA. הורדתי עדכון למשחק, אני בא להתקין זה רושם לי שזה לא מוצא את התקיה ולא שיניתי את המיקום שהוא רצה להתקין בהתחלה. מה אני אמור לעשות?? תודה.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  4. האם סוף סוף נקבל אישור לשמועות אודות המחירים המומלצים בדור החדש והמרשים מבית סוני? תשובות בפנים, אנחנו מקוויםלכתבה

5. Started by liav12,

איך המשחק? מעניין? כמו הקודמים לו? (academy, outcast) מבחינת משחקיות. תודה חבר'ס

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  6. בעלי מינוי לשירות ה-PlayStation Plus מתחילים לקבל משחק חינמיים גם עבור קונסולות הדור החדש של סוני, ואילו בעלי מינוי Xbox Live Gold מקבלים תזכורת לכך שכל הכותרים אותם צברו בדורות הקודמים אמורים לפעול כהלכה גם אם החליטו להשתדרג עם Xbox Series S/Xלכתבה

7. Started by dimashk,

סרט נחמד שצולם עם משחק Americas Army. קטעים ממשחק, כמה flybys נחמדים, ו2 קטעים מבויימים במפות SF_PCR ו-SF_Extraction (עם קטעי קול מBlack Hawk Down). מוזיקה מותאמת טוב מאוד. 51 דקות, 761מגה.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  8. Started by WildFire,

הרצתי חיפוש וראיתי שלא כתבו על זה, דיי מפתיע כי הפרויקט הוא דיי ותיק. הרעיון מאחוריו הוא לעשות קאברים לסאונדטראק של סוניק 3, ובתור מישהו שגדל על המשחק הזה אני נהנתי מאוד מהמוזיקה אפשר לשמוע ביוטיוב: http://www.youtube.com/view_play_list?p=C12C740709FD9F0B ויש קישורים להורדה באתר שלהם: http://s3k.ocremix.org מה אתם אומרים? מאכזב שיש הרבה צפיות אבל אף אחד לא מגיב :\

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  9. Started by yotamoo,

שלום מה נשמע יש לי את Championship Manager 4, וחלונות XP. כשאני מנסה להפעיל את המשחק אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת: Error:0x000D: Unable to open full screen mode ביקרתי באתר החברה, תחת (תקראו את שאלה 9)FAQ: http://community.sigames.com/1/OpenTopic?a=tpc&s=21019056&f=66919117&m=5571901826 ואמרו שם שתריך לוודא שהרזולוציה היא לפחות 1024*768 והצבע הוא-23bit. אלו בידיוק ההגדרות שלי, ולכן אני לא יודע איך לפתור את הבעיה. בקיצר זאת הבעיה שלי, ואם מישהו יודע איך לפתור אותה אז בבקשה שיגיב... ויהיה מגניב

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  10. מישהו מעונין?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  11. Started by User_Name,

שלום לכולם! בשלב הראשון בACT 5 , מופיע מגנטו, איך אני מביס אותו? אחרי שהוא סיים לשאוב אנרגיה מהגנרטורים, הוא יוצר מערבולת, ואי אפשר להתקרב אליו, מה הטריק פה? בשלב מסויים המערבולת מגיעה לגנרטור ואז היא מרימה אותי באוויר ווולברין מת. ??? תודה לעוזרים! (וצום קל לכל הצמים)

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  12. Started by domuzy,

אני משחק כבר כמה ימים ופתאום, בלי שום תרומה מצידי (לפחות לא בשליטתי) רשום לי על המסך "A.I DISABLED" ואין יותר אויבים אקטיבים וכל הדברים שאמורים לעבוד עם אינטיליגנציה מלאכותית לא עובדים, כך שהמשחק נהיה די מיותר. מה לעשות? איך זה קרה?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  13. מישהו יודע איך קובעים הגדרות וידיאו בדבר הזה? פ'סדר. מצאתי

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  14. Started by KingYes,

שלום לכולם, אני רוצה לדעת כמה דברים בקשר להגדרת משחקים. מקווה שזה הפורום המתאים.. ובכן, קודם כל מה זה AA. ומה ההיתרון שלו? ואיפה מגדירים אותו? תמונות FPS.. מה זה משנה כמה תמונות יש לי לשניה? יש לי XP ויש לי כ-25-30 תמונות ב-FPS. מה זה משנה ?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  15. Started by xXaXdXaXrXx,

מחפס שחקן טוב לשחק נגדו אז אים אתה חושב שאתה אתגר דבר איתי כמובן רק לאלה שיודעים להישתמש בHamachi דברו איתי באיי סי 317950875

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  16. Started by 159357,

עזרה בבקשה צריך קודים למשחק סוניק

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  17. Started by blanco,

שלום לכולם קניתי מכשיר ps2 עם ציפ ורציתי לדעת איך אני צורב משחקים גם כאלה שאני מוריד וגם מדייסק קיים תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by noambaum,

שלום לכולם! אז ככה אני מכור,אני מודה,אני משחק מאז שהמשחק יצא ובעבר היה לי כל מיני SKINPACKS אבל היום עקב כך שהמשחק כבר לא כל כך פופולארי אין זמינות ברשת לנושא חוץ מבאתר של GAMES-FUSION שגובים תשלום חודשי לאתר שלהם בשביל להוריד את הערכה שלהם. אם למישהו יש איזושהיא ערכת סקינים אני אשמח כי אני חרשתי בגוגל ולא מצאתי משהו חינמי אלא הורדה של כל סקין בנפרד. תודה לעוזרים נועם

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Started by lhadad,

שלום לכולם בעיה היא כזו רכשתי מחשב חדש AMD3200+ 64bit לוח אם GIGABYTE K8NS ultra939 זכרון 512MB הכרטיס מסך 9600PRO התקנתי משחק NBA2005 כשרציתי להפעיל קיבלתי הודעה שחסר D3D9.DLL הורדתי את הקובץ הנ"ל והוספתי אותו עכשיו אני מקבל הודעה אחרת : The procedure entry point DdEntry10 could not be located in thr dynamic link library DDRAW.Dll בדקתי את ה-directx מותקן 9C אך בבדיקה שלו הואכותב שהדריברים לא מתאמים ביצעתי עידכון של הדריברים אך כנראה שזה לא היה נכון כי עדיין יש אותה בעיה מה עושים אני מתרפן ??

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  20. Started by maverick,

מאז שהורדתי את הגירסה החדשה של יאקי 1.09a אני לא מצליח לשחק ברשת. הוא מתחבר. ניסיתי לבטל את הפיירוול אך לשווא. אני זוכר שבגירסאות הקודמות v1 ולא v2 של עכשיו אפשר היה לשחק ברשת. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  21. שלום לכולם.. נפתח וונטרילו חדש לקהילת שחקני המשחק האגדי (AA) אמריקס ארמי. מתקיימים בו סקרימים ותחרויות מידי פעם. האייפי: 195.28.180.51:8888 גרסה 2.1 כל שחקני המשחק מוזמנים

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by אלון פ,

שלום לכולם, עד עכשיו שיחקתי במשחק world in conflict על DX9, טרציתי לדעת האם באמת יש הבדל בין גרסאת הDX 9 ל DX10.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  23. Started by itai_1813,

לאחר חיפוש מעמיק בפורומים ראיתי שהיו אחרים ממני שגם נתקלו באותה הבעיה ניתנו להם תשובות כמו להוריד עדכון למשחק או באפשרויות סאונד של DXDIAG להוריד את המד עד הסוף אך שום דבר לא עזר. הבעיה התחילה בשלב של האחוזה (you better watch out) עם מלא בחורות בביקיני. בזמן שאני לוחץ על המקש {G} על מנת להניח/לזרוק חפץ מסוים המשחק פשוט קורס או כשאני מנסה להניח פצצה במקום מסוים. שוב, הבעיה הזאת לא הופיעה בשלבים שלפני כן. מקווה שתעזרו ותודה מראש...

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  24. Started by taxxl1,

אני מחפש קובץ הזה London Racer Destruction Madness[EN-FR-DE][www.pctorrent.com].cue תודה זה כולי בסביבות 150 קיי ;D בבקשה עזרה תודה אחים (: :yelclap:

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by Drazick,

אני לא כזה מת על משחקים כבדים עתירי גרפיקה. אני אוהב משחקים קלילים, בעיקר אלו שכיום מתפתחים כמשקחי און ליין מבוססי פלאש ג'אווה. אז אולי נשרשר פה את כל אלה שיש להם המלצות על משחקי און ליין? לי יש 3 המלצות: 1. Football Challenge - זה לא פיפ"א אבל חמוד לאללה והכי כיף, אתה משחק נגד אנשים http://www.poerchallenge.com 2. Desktop Tower Defense - כולם מכירים. ממכר. משחק אסטרטגיה פשוט. תציב בניינים ונראה אם אתה יכול לחסום את הממזרים. http://www.handdrawngames.com/DesktopTD/game.asp 3. WeeWar - משחק אסטרטגיה מבוסס תורות ופשוט. מאוד ממכר! http://www.weewar.com ממתין להמלצות שלכם.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.