עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by -=Demon=-,

אני משועמם מ MOHHA SPEARHEAD אני צריך MULTIPLAYER חדש!!!

2. Started by -=Demon=-,

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  3. Started by ravid,

http://ravid1067442.tripod.com/tournamanet.zip לצערי אתם חייבים את ההוספה זה רק לסינגל קצר אבל מלא דיבורים אפקטים ודחקאות... אני(ליאור) ואחי(רביד) הכנו. השקעתי על זה מלא זמן!! תגובות!!!!!!!!!!!!!!!! לחיצה שמאלית לא עובדת כדי להוריד! לחיצה ימנית ואז save target as או אם dap

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  4. איך אני פותח תקבצים האלה ? ???

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  5. Started by itamarz,

מהו המשחק המומלץ כיום בסגנון DOOM2 ( כמובן עם גרפיקה עדכנית ). תודה

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  6. Started by Lucifer,

היי, אם מישהו שיחק/סיים/עבר את הפרק השלישי ב-Gothic 2... איפה נמצא הארנק עם הזהב שדייגו מבקש ממני להביא לו מהוואלי? הם אומרים שזה בTrading Squre, איפה הוא? מעל המכרה הישן (בGothic 1)? תודה

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  7. Started by stingeR-,

חפשו לי בבקשה ציטים למשחק הזה

8. Started by arikbo1,

או שנצטרך לחכות לאמולטור?

9. Started by i.k,

האם אפשר לשחק את זה באינטרנט אם כן אז איך?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  10. בקשה אחים שלי בחיית תהיו גברים

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  11. Started by commandos 3,

<לא קראתי את החוקים של הפורום>

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by redti,

אני משיג את המשחק הזה בקרוב ורציתי לדעת אם זה אמור להיות משחק המשך למשחק הקלאסי SUDDEN STRIKE 2?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  13. Started by nimni,

אני ממש לא אוהב לשאול שאלות כאלה אבל מה הבעיה של המשחק הזה ??? התקנתי אותו מהדיסקים (צרובים) וזה אחרי שחבר שלי התקין אצלו ואצלו זה עובד כמובן, בקיצור אצלי הוא לא מצליח להתקין ואומר שיש קטסטרופיק פיילר.... יש לי מחשב חזק 1.8 עם כרטיס מסך חדש של פורס. ניסיתי גם להעתיק את המשחק כולו להרד דיסק ואז להתקין מבפנים אבל אז יש פעם בעיה עם קובץ MS332.DLL שהוא לא נמצא. או שהיה גם בעיה שהוא ביקש להכניס דיסק למרות שהעתקתי את כל המשחק על המחשב. אין קובץ בין שאפשר להפעיל עם תוכנת DAEMON. בקיצור אם מישהו יכול לעזור לי פעם אחת בחיים לשחק סוף סוף במשחק הזה במחשב שלי אני יודה לו מאוד. תודה מראש, נימי

14. Started by neil4,

<לא קראתי את תקנון הפורום>

15. Started by t d,

מישהו יודע איפה אפשר להוריד את הmod: urban terror לquake 3 arena? ראיתי את זה בtech tv וזה נראה לא רע... (לא warez)!

16. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

השאלה הראשונה, איך אפשר לדלג על הסרטים ועל ההסברים הארורים במשחק? אח שלי מחק לי את השמירה ונמאס לי לראות את הסרטים מחדש. השאלה השניה, מישהו מכיר איזה עורך טוב או טרינר נורמלי למשחק? אין לי כוח לעשות שוב את הארבע משימות הראשונות.

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  17. Started by redti,

יש לי את המשחק מקורי הכל פועל יפה לא יכול לשחק עם חברים DIRECT CONNECT בגלל הרשת הביתית מסוג D-LINK DI-614+ המושיע יבורך!

18. כל חובב אסטרטגיה שמבין קצת בעניינים מכיר את סדרת המשחקים המעולה טוטאל וור... אחרי מדאיבל המצויין החברה יוצאת עם החלק השלישי שבוודאי שמעתם עליו רומא טוטאל וור... והנה הסרטונים: http://www.3dgamers.com/dl/games/rome/barbarian.zip.html סרט מדהים שבו יש מין שיחזור לקרב בין הרומאים לבין הברברים הגרמנים,עם שימוש בקרב בשדה פתוח. http://www.3dgamers.com/dl/games/rome/egyptian.zip.html קרב בין המצרים לרומאים...שצרים על חומות העיר...הצגה גאונית של מכונות המצור ושיטות לחימה חדשות ברומא טוטאל וור בהתקה והגנה של עיר. http://www.3dgamers.com/dl/games/rome/greek.zip.htm קרב ששוב פעם מראה מצור על עיר,רק שהפעם תראו גם את הנשק החזק והמעולה במשחק בקרב בין היוונים לפרסים. הערה:הלינקים כן פו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by __MIKO__,

טוב חברה אם מישהו יודע איפה משחקים און ליין, איזה PATCH צריך ל מישחק הנ"ל מוזמן לעזור. אגב יש שרת ישראלי ל UT גירסא 436 ?

20. Started by אוריפ,

כשאני משחק בMicrosoft Flight Simulator 2004, אני נתקל בבעיות תצוגה נוראיות (מצורפת תמונה...)! יש לי מעבד אינטל 2.4, 768 ראם, ורדיאון 9800 פרו עם הדרייברים החדשים (3.7). המשחק הוא מקורי לגמרי! מה קרה? בבקשה!

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  21. Started by Lethal_Acid,

היי... איך אני מתקין NOS ב אוטו אם אפשר ההסבר המלא או לפחות לינק למקום שמסביר איך לעשות את זה. תןדה L.A

22. Started by Pure-Gold,

אני רוצה להוציא משמשחק ג'נרלס כמה מפות מהקובץ MapsZH.big מישהו מכיר תוכנה כל שהיא ?

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  23. Started by amit22,

כמה frps אתם מקבלים אני מקבל בפיפא 2003 50 מקסימום המחשב שלי זה פנטיום 4 1.8 256ddr 333 geforce4 mx http://www.fraps.com/תורידו את התוכנה מהאתר הזה

24. Started by stalbetman,

שלום. יש לי חבר שמשחק במשחק הזה והוא שמר יותר מידי, ועכשיו המשחק לא נותן לו לשמור יותר כאילו שהוא נכנס לתפריט שמירה אז ה- save דהוי כזה כי לא ניתן ללחוץ עליו. מה עושים? ניסיתי להסביר לו שבמסמכים שלי יש תקייה של השמירות אבל הוא אומר שאין... איך אני מוחק את השמירות כי הוא רוצה לשמור שלבים חדשים... תודה... ;D

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  25. Started by BeNzZy-BoY,

תקשיבו!!! פתחנו קלן חדשה ואנחנו מחפשים שחקנים תותחים !!!! ממש שחקנים ברמה גבוהה אם אתם כאלה אז כנסו לערוץ שלנו במירק #clan-ma.il וחפשו את sn!ck3rs(אני) או את pain(לידר)... אם לא מצאתם אז צרו איתי קשר באיסיקיו 306479248 (: לא להתבייש כל אחד יכול לקבל טסט :D

דיונים חדשים בפורומים