עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Guarding angel,

מי שזוכר היה משחק של חברת סגה בקניונים אתה יושב בתוך קוקפיט (תא טייס לעילגים) ,זה מן סימולטור ארקייד כזה שבו אתה בוחר מטוסים כגון F14; MIG 1.44 ועוד כאלו יש כול מיני שלבים ובכול שלב יש בוס מטוס B52 טנק ענקי ספינת אוויר ענקית עם צריחים שיוצאים מכול עבר מישהו זוכר את המשחק?

2. Started by penny1,

שלום לכולם, אני מאוד מתעניין במשחק הזה, אך שמעתי שיש לו דרישות ממש כבדות בשביל לשחק בהגדרות גבוהות אני אשמח לשמוע פרטים מי שכבר שחק בזה

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  3. Started by gt6,

אין לי כרגע במה לשחק במחשב מישהו יכול לתת לי המלצה באיזה משחק טוב לשחק המערכת שלי כזאת: GEFORCE 8800GTS640 INTEL E6300 1.86GHZ 1GB DDR2 667MHZ למישהו יש המלצה?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  4. Started by Rumikdan,

יאללה תפרסמו את הDPI והSENSITIVITY שלכם בBO2. שלי זה DPI : 600 , Sens :3.5

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אני מחפש משחק שייראה וירגיש כמו משחקים בסרטים/ספרים. כלומר, שבו האויבים חכמים, ההתנהלות מרגישה באמת חופשית והמכניקה וה-AI מרגישים טבעיים. אני מוכן לוותר על גרפיקה פוטוריאליסטית בשביל זה, אבל שלא תהיה דו ממדית ושהעולם יהיה פתוח או לפחות לא מוביל אותך במסלול מסוים. אחד מהמשחקים שאהבתי והזכיר לי את הרמה הזו הוא THIEF 2 בגלל שבו ההרגשה של משחק התגנבות הגיעה לרמות חדשות. למשל: הייתי רוצח מישהו ונמלט בתוך בית, אז עברתי פינה והתחבאתי מאחורי דלת פתוחה. שומרים הגיעו אחריי ולא ראו אותי ודיברו בינהם "לאן הוא נעלם? הוא היה פה הרגע!" משום מה, כיום מתמקדים במראה הרבה יותר מכל דבר אחר והמכניקות של משחקי התגנבות או עולם פתוח כמעט זהות אחת לשנייה האם אתם מכירים בין אלפי המש…

6. Started by swaninja,

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  7. Started by nadav1379,

התחלתי לשחק ב Counter-Strike Source אתמול ויש לי בעיה שכל פעם שאני רוצה לשחק אני משחק כמה דקות ואז זה נתקעה לי למה זה יש לי עוד בעיה שאין לי סרברים ב all seeing eye ואני מוסיף את זה בהגדרות אבל זה לא מוצא לי אף סרבר גם שאני עושה לא מהארץ מישהו יכול להסביר לי איך אני מוסיף

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. עם 6600GT http://img142.imageshack.us/img142/2851/fservdbo1.jpg

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  9. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

פתאום, בלי שום הודעה מוקדמת, לאחר ששינית מספר מקשים בQ3A נמחקה לי האפשרות להחליף נשקים עם הסקרולר של העכבר, הסקרולר עובד, מן הסתם, ורק במשחק נמחקה האופציה לזה. ניסיתי להגדיר אותו מחדש ע"י הזזת הסקרולר למעלה ולמטה, אבל ללא הועיל, פשוט ההגדרה נדפקה. משהו יודע איך אמורים להחזיר אותה? כי לא נראה לי שהדבר בכלל קשור לזה שמזיזים את הסקרולר בזמן שעושים REMAP למקשים, אלא צריך ללחוץ על איזה קומבינאציה של מקשים או משהו כזה.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום! אני זה נורמנדי כפי שכולם מכירים מהמולטי של Galacticos. יש טורניר לשחקני רשת במשחק enemy territory כמובן שיש גם פרסים. המשחק הוא בחינם יש גם פורום רשמי וכו'... #rtcw.isr זה הערוץ במירק. תורידו תמשחק תשחקו תשאלו פה שאלות אני יענה ... יש טורניר למתחילים גם אתם יכולים להשטתף כל אחד יכול לקחת את הפרס הראשון. זה הלינק לקהילה שם גם תורידו תמשחק http://forum.vgames.co.il/forumdisplay.php?f=15 זה לליגה החדשה http://forum.vgames.co.il/content.php?do=view&f=15&id=12 תהנו צריכים עזרה תשאלו פה ואני יענה בהקדם עוד כמה משחקים ושוב הכי מומלץ ET http://free.vgames.co.il/

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני לא מוצא אותו בחיפוש ושאני מנסה להכנס דרך IP זה אומר לי שהחיבור לא טוב. וגם הכינוי שלי רשום באתר הזה למטה, למה?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  12. Started by Lost Spirit,

הבחור קיבל מיוט [ :lol:] ולכן ביקש ממני לפתוח לו ת'רד עזרה, מה עושים וכיצד עוברים את המקום הזה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  13. Started by Axel Foley,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3462721,00.html קצת תחרות והמכירים בריצפה. נקווה שעוד משחקים ילכו בכיוון הזה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי , לא מזמן קניתי את המשחק והתחלתי לשחק ב MP , מעניין אותי איך העניינים עובדים והאם יש קהילה ישראלית למשחק הזה ? אני שם לב שבעקרון הכללי בוחרים mode והמשחק מחפש לך לבד את השחקנים ופותח מפה. האם יש אפשרויות אחרות ? איך אפשר להכיר שחקנים ישראלים , להצטרף אולי לקבוצה וכו'

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by hagay21,

פתאום בשלב התעלות התמונה מתחילה לקפוץ הדרייבר של הכרטיס מעודכן redon 9700 pro הדרייקט איקס מעודכן 9.03c הורדתי רזולוציות אבל רק בשלב הזה התמונה קופצת ניסיתי להתקין מחדש אך ללא הועיל חיפשתי פאט'ץ ואין בשום מקום למישהוא יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  16. שלום אני מחפש משחקים שהשליטה בהם עם העכבר ומעט מקלדת. מה שהסתדר לי לשחק זה בעיקר דיאבלו ודומיו - torchlight, grim dawn, titan quest . אם יש משחקים דומים, כולל משחקי פעולה שהשליטה בדמות היא דומה? תודה

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  17. Started by QuAKeR_996,

טוב אז ככה. (XOD תכין את עצמך ... ) לפני שבוע בערך XOD פתח תרד על המשחק RICHARD BURNS RALLY. אחרי שקראתי תגובות כמו "למי שאין הגה המשחק הזה לא מומלץ , מפני שהוא גורם לתיסכול וזעם רב בשימוש במקלדת. בכל מקרה יש לי רק תלונה אחת לגבי המשחק וזה המספר הדל יחסית של המכוניות בהן ניתן להתחרות." החלטתי לרשום את זה "איזה שטויות אתם מדברים! אני אוכל את כולכם עם מקלדת! פשוט צריך למתן קצת את המהירות ולשלוט בטכניקות שמלמדים באימונים וזהו! משחק ענק מכל הבחינות. חבל רק שאין הרבה מסלולים כמו CMR" לא התכוונתי להתנשא ב "אני אוכל את כולכם עם מקלדת! " זה יצא ככה... פשוט רציתי להבהיר שגם עם מקלדת אפשר להנות מאוד ממשחק איכותי כזה. אחרי זה XOD רשם לי "מעניין, ניסית את הadvance…

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  18. Started by Jochman,

אהלן. קניתי לא מזמן את Ghosts וסיימתי אותו. אבל אני סובל מרמת FPS נמוכה לחלוטין. BF4 רץ חלק לחלוטין על HIGH. מה אינפיניטי וורד עשו הפעם לא טוב? 1920X1200 במד\לוו כמעט ולא שחיק. מפרט: I7 2600K, 8GB RAM. GTX 460 2GB SLI

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by kalabokk,

אני חייב לציין שזה כמה רמות יותר טוב ממה ש.4cid הרקוב עשה, תהנו.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Impreza,

נתקעתי בבית חולים שכבר הפך לסיוט הזה למטה במרטף (33F) עם איזה 7 מיטות ואיש אחד לוחש שמה מה עושים??? תנו לי עזרה מי שיכול באיסיקיו כי לא עונים אחרי זה 159369803

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  21. Started by Roy.T,

בחיפוש אחרי האיש זאב הזה, במקום שנקרא LOWER RUIN במבנה ביער, אחרי שהורגים את האישה רוח הזאת יש מדרגות עולים ויש מזבח כזה ובאמצע יש ארון קבורה שבתוכו יש שיריון כסוף מגניב כזה. הרגתי את כולם ואני לא מצליח לצאת משם כי הדלת נעולה. אני גם לא מוצא את המפתח. מי זוכר את החלק הזה? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. דיי בהתחלה אחרי שאני אמור להביא לאי שלושה ראשי פשע מכמה מקומות בעולם ... צצה לי משימה חדשה שאומרת שמסתובב לי איזה אחד באי (אחד עם אפרו) ושאני צריך "to battering him" ניסתי את כל האפשרויות שאפשר ושום דבר לא מעביר אותי את המשימה הזאת ... מישהו יכול להסביר לי מה לעשות בדיוק ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  23. Started by redti,

מישהו רוצה לשחק RA3 דרך ההמאצ'י?

24. Started by Fadida,

המשחק היה מעניין, בהצלחה בפעם הבאה !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. הורדתי את ה-Supreme Commander World Map Patch ואין לי מושג איפה להתקין.. כאילו כשאני מתקין אז הוא מחלץ קבצים ותקיות ואני לא יודע איפה להתקין אותו.. מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 511 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.