עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by alex125,

היי לכולם אני בקובע במשימה אחת ואין לי כוח אליה אז תעזרו לי אך לעשות את קודים במשחק Heroes of Might and Magic V: Hammers of Fate

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  2. או ליתר דיוק, אם WoW יוצא בארה"ב בדצמבר, מתי אתם מעריכים שהוא יגיע לארץ?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  3. Started by aleXtazi,

הכתבה.. http://www.gametrailers.com/viewnews.php?id=3710 אני מאמין שזה נכון...וכנירא שיהיה עוד מיתחרה רציני ל PS3

4. מישהו מעונין?

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by avivlyaviv,

?

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  6. Started by guyhhh,

לאחר שהורגים את איש העורבים די בהתחלת המשחק נכנסים לחדר הורגים כמה חברה ואז צריך לקפוץ מעל איזה בור ואני ממש לא מצליח . כבר שאלתי את זה פה אבל לא עזרו לי אז אם מישהו יודע ממש בבקשה תעזרו לי. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  7. אז כן, בושה לי, אבל שלוש שעות שאני מסתובב בכל האיזור ולא מצאתי פתרון, המשימה היא למצוא את הכופסא השחורה, הגעתי לאיזה בית שיש במרפסת שלו מישהו שמדבר בטלפון, הרגתי אותו ואז חבר שלו יצא מהבית, הרגתי גם אותו אבל אני חורש בכל המקום והדבר היחידי שמצאתי זה הדלת האחורית של אותו הבית אבל היא נעולה בסיסמא! 1) האם אני כדי להתקדם אני צריך לפתוח את הדלת הזאת? - אם כן איפה אני משיג את הסיסמא? 2) אם עשיתי משהו לא נכון בבקשה תגידו לי את הדרך הנכונה לעבור את השלב. הנה תמונה של הבית המדובר:

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  8. המשחק יוצא לי באמצע בדיוק כשאני עולה למגרש וזה מתסכל יש פיתרונות לנושא. :-\

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  9. Battlefield 1, FIFA 17, Titanfall 2 ואחרים מוצעים בפחות ממחצית המחיר שאיתו הושקו רק לפני כמה חודשים לכתבה

10. Started by mikko,

http://store.steampowered.com/app/4500/

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  11. לפי מה נפתחים כלי הנשק? וכול כמה זמן?

12. Started by shlomireuven,

אני רוצה לשמוע בבקשה מכאלה שבאמת מביים כי חיפשתי תשובות באינטרנט ומצאתי רק בלבולי מוח! מה יותר יעיל למשחקיםבלבד!!! WINDOWS 7 32 BIT או 64 BIT???

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  13. Started by YAHOOGEEK,

ערב טוב, אני לא יודע אם יש פה שחקני סורס אבל שווה לנסות, אני אישית נימאס לי לשחק "לבד" בפאבליק, אולי גם לאחרים. מי שרוצה, שיציין את הכינוי שדרכו ניתן להוסיף אותו לרשימת החברים וכבר נתראה במשחק. שלי זה shaYknp, (או כתובת דואר אלקטרוני שדרכה גם ניתן להוסיף shay87@gmail.com), ד"א אני בן 19.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  14. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

האם צריך CD KEY צקורי בישביל לשחק HALO באינרטרנט?

15. Started by Posford,

היה פעם לפני כמה שנים טובות משחק שתפס חזק, היה פעולה עם משטרה ויריות. משהו קטלני לאללה, מסתובבים בעיר משטרה ונלחמים בפשע, משחק ממש טוב וישן, מישהו זוכר את שמו? נראה לי משהו Cap...

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  16. הכתבה הבאה לקוחה מVGAMES: ברוב המקרים אנחנו מאמינים בחוזקו של הבנק שלנו, ומפקידים את כספנו היקר בידיו ללא חשש. בנקים עלולים כמובן לקרוס, כמו בארה"ב בשנות השפל הגדול או כמו בארגנטינה לפני כמה שנים, אבל מדובר בהתרחשות נדירה למדי. לצערם של השחקנים במשחק התפקידים ההמוני החללי EVE Online, הבנקים שם הרבה פחות עמידים ממה שהם רגילים אליו בעולם האמיתי. במשך החודשים האחרונים שכנע השחקן Cally מאות אלפי אנשים כי הבנק האינטר-גלקטי אותו הוא מנהל בתוך עולם המשחק הוא המקום המושלם עבור כספם הוירטואלי. הם מפקידים כסף, הכסף הזה צובר ריבית, והעולם ורוד ומושלם. אלא שכידוע, שום עולם אינו מושלם, גם לא זה של EVE. לאחר שהכספת של הבנק התמלאה ב- 790 מיליארד ISK (המטבע המקומי ב- EVE), החליט אתי אל…

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  17. Started by The UnKnown,

מתי אני מקבל את המסעדות הסיניות במשחק.. ראיתי אצל חבר שלי כבר קיבל מזמן ואני עדיין לא, מדוע ??

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  18. Started by night-fire,

רציתי להתחיל משהו חדש.. אני מחפש משהו בסגנון gunbound או hover bord . (בבקשה הכל חוץ מ-mu) תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  19. Started by idan_1995,

סיימתי את המשחק הראשון של assassins creed וכבר המון זמן שאני מחכה למשחק השני אתם יכולים להגיד לי את הזמן שהוא יצא ולמי שיש טריילרים בבקשה להראות לי אותם כי אני מחכה למשחק הזה משחקק נדיררר .....!!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  20. תנו לי לינק בבקשה

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  21. Started by sheff2k1,

האם אני חייב להתקין את direct action כדי שאוכל לשחק בhigh treason?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  22. Started by eyarit,

אני באמצע GTA והחלטתי להוסיף משתמש חדש בויסטה. אבל כשאני מפעיל את המשחק ביוזר החדש אני לא מקבל את כל ההיסטוריה שכבר שיחקתי ( את כל ה- save) יש דרך לייבא את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  23. Started by roie13,

היי חברה בקיצור לעניין רציתי לדעת איך אני יוכל לשחק בסניגל בלי סיריאל חוקי . זה לא נותן אפילו להיכנס כי אין לי סיראיל חוקי ואני לא הולך לקנות אחד כזהה תודה מראש FIRESTROM

24. Started by ben_amitai,

אני זוכר לפני מלאן שנים היה לי משחק פורמולה שהייתי אוהב לשחק, אבל מאז כניסתם של הקונסולות המשחקים האלה נעלמו מעולם המחשב (או שפספסתי אותם). ידוע לכם על משחק כזה או אם יש משהו מפותח?

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  25. אני יודע שזה שאלה קצת(הרבה) מסובכת יש דרך שאני ישחק דרך המחשב בLAN עם עצמי (עכשיו הסבר): נגיד אני יכול לפתוח משחק פעמיים שירוץ פעמיים בשתי חלונות עכשיו אני אומר בחלון א' לפתוח סרבר ובחלון ב' להתחבר אליו איך עושים את זה?? ועוד שאלה יש לי קרייסיס מקורי איך אני יכול לשחק בLAN איתו?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.