משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי PS2 אני רוצה להוסיף לבד ציפ יש למישהו לינק מדריך משהו הדגם הוא : scph-30004 pal
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מחכה שהוא יצאה יש לכם מושג מתי הוא יוצא מאיפו אפשר להוריד אותו תודה
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק הפעלתי את הקראק עם ה DAEMON Tools המשחק עולה יש מסך שחור וכתוב OUT OF RANGE וזהו זה נשאר ככה מה אני עושה ? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
לפני כמה זמן התקנתי את Need for speed most wanted - Black edition. עשיתי career חדש, ושמתי לב שלפעמים זה מדלג לי על מתמודדים ב-Blacklist, כלומר, אחרי שניצחתי את מספר 11 ברשימה, הוא קפץ לי למספר 9 (דילג על 10), וכו'. מישהו יודע למה זה קורה? אולי ישנו באג במשחק? יש אולי דרך לפתור את זה? דרך אגב, המשחק סוף הדרך!!!
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני ועוד כמה חברים התחלנו לעבוד על צ'אנל גיימינג חדש, אשמח מאוד אם תעשו לייקים סאבים ותשאירו תגובות, הערות או כל מה שעולה לכם בראש תודה רבה חברה! מקווה שתהנו! http://www.youtube.com/channel/UCGkKbsdHIx72TS5I8tv5H-A
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני משחק בהאלו,עכשיו אני לפעמים רוצה להיות הוסט של משחק,הכל טוב ויפה ואני עושה את זה ,אבל איך אני מתאים למשל את הרכבים? כי לי מאוד חשוב רכבים ויש מפות שאני משחק בהם שפעם יש בהם קצת רכבים ופעם הם מפוצצים... אז איך אני משנה את זה? כי אין לי שום אפשרות לשנות את הכלים במפה,לפחות שאני לא מוצא.. עזרו לי!!!!! תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
מעבר לדלת יש את המוטות הארוכים שמסתובבים ונפסלתי שם ואז חזרתי למחוץ לדלת ואני לא מצליח לפתוח אותה שוב. יש את המוט מעליי אבל אני לא מצליח להגיע אליו. תודה לעוזרים! מצ"ב תמונה בקישור. http://i997.photobucket.com/albums/af99/ORI24242/2ff0f246.jpg
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני לא יודע מה גורם לזה... ניסיתי לשנות דרייברים של כרטיס מסך (ATI 9700PRO, להכי חדשים, ואז החזרתי לגרסאות קודמות כדי לבדוק) אבל זה לא עזר... כל פעם שאני מנסה להפעיל את המשחק, עולה הקונסולה (כמו שיש גם בRTCW ET) עולה מסך אפור כזה, ואז נכבה המחשב! מה יכול לגרום לזה? ואיך אפשר לתקן? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אז ככה יש לי נייד של DELL עם כרטיס מסך X1400 עכשיו סיימתי far cry שחקתי בו על 1280X800 על medium , המשחק ממש יפה רציתי לשאול איזה עוד משחקים דומים יש ושירוצו על הנייד שלי בלי בעיות?
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום. היום באתי להיכנס למשחק מייפל סטורי, ואז הופיעה לי הודעה של עדכון אוטומטי של המשחק. אז הוא הוריד את העדכון, סיים, ואז כשלחצתי על Play Game, הופיעה לי ההודעה הבאה: גם אחרי זה שניסיתי להיכנס למשחק רגיל ההודעה הזו הופיעה... מישהו יכול לעזור לי לפתור אותה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני יודע שזה שאלה קצת(הרבה) מסובכת יש דרך שאני ישחק דרך המחשב בLAN עם עצמי (עכשיו הסבר): נגיד אני יכול לפתוח משחק פעמיים שירוץ פעמיים בשתי חלונות עכשיו אני אומר בחלון א' לפתוח סרבר ובחלון ב' להתחבר אליו איך עושים את זה?? ועוד שאלה יש לי קרייסיס מקורי איך אני יכול לשחק בLAN איתו?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
193455123
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
קנו לי מחשב חדש... ועכשיו אני מנסה להפעיל את פיפ"א 2002 בעברית, אני בוחר קבוצה והכול ואז מתי שאני בוחר קבוצה ואז אתם יודעים זה טוען את המשחק אז אחרי זה שומעים כאלה קולות ולא רואים כלום ואחרי שנייה זה יוצא ורושם לי ארעה שגיאה בפיפ"א 2002... איך אני מסדר את זה? מתן.
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
נתקעתי בHL2 בעיר של הזומבים.... אין לי מושג מה צריך לעשות... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מה הצבעים של השמות של הנשקים ב TITAN QUEST אומרים (אני יודע אני יודע... משחק ישן..)
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
ברשותי התוכנה החוקית לאחר רשום מסודר והתקנה מסודרת איני מצליח לכנס למשחק רק לדמו HL2 מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
"תוכנת השחמט הישראלית הפתיעה במהלך יוצא דופן וכפתה שוויון על רב האמן. שוויון גם בהתמודדות, כאשר משחק אחד בלבד נותר לסיום." (ynet) לכתבה לצפייה ב-5 המשחקים הקודמים ובשידור חי במשחק ה-6
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם המשחק יעלה לי על המחשב. בדקתי דרישות מערכת בכל מיני אתרים שונים, אבל כל אתר יש נתונים שונים - ואני לא יודעת מה נכון ומה לא. אני סומכת עליכם שתביאו נתונים נכונים אז ככה הינה המפרט של המחשב שלי: ג'יפרוס 8600 GT אינטל E6550 2.3 זכרון 2 GB תודה.
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יאלה אחים שלי לפני הטורניר כדי קצת להתאמן אז אם יש מישהו מחובר עכשיו ורואה תהודעה שיתחבר לאי סי שלי נערוך משחק 253429262 קדימה אני מחכה
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
בטח אין הרבה שזוכרים את המשחק, אבל זה היה אחד המשחקים הכי טובים לזוג ששיחקתי, מצאתי ברשת גרסא שנקראת ARCHON EVOLUTION שזה שיחזור לא רע בכלל (יצא ב-2007) אבל הוא ל-2 שחקנים באותו המחשב, אני מחפש שיעבוד באינטרנט.
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי! יש ברשותי אקסבוקס שמחובר לרשת, לפי דעתי הוא מחובר על 10MBPS , איפה אני בודק את ההגדרה הזו ואם יש צורך משנה ל100MBPS? תודה!
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. יש לי בעייה בשרתים מסויימים במשחק הזה, נראה לי שבשרתים שיש יותר מ-14 אנשים, אז המשחק כל כמה שניות עושה מן תקיעות כאלה, אבל לא מרגישים את זה בתמונה, אלא או העכבר או המקלדת נתקעים לי ואני לא יכול לזוז לשנייה ולפעמים זה יכול לדפוק משחק שלם. שמתי לב שכשיש את התקיעות האלה אז בקונסול של המשחק אני מקבל הודעות בלי הפסקה ברציפות וההודעה היא: MAX_PACKET_USER_CMDS יש לי בערך 80-120 fps ואינטרנט מהיר 750. ואני מדגיש שהתקיעה מורגשת רק בתזוזה זה תוקע לי את המקלדת או את העכבר לשנייה ומשתחרר אבל זה קורה המון וזה ממש מעצבן זה כמו לאגים רק שזה קורה גם אפילו שיש לי פינג 20-40. זה קורה רק במשחק הזה. אני אודה לכם מאוד אם תפנו אותי לאיזשהו כיוון לאיתור הבעייה. בתודה רבה, דוד…
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום רב אני מנסה לשחק און-ליין או לפחות ליצור שרת שאוכל לשחק בם עם חברים השאלה היא איך אני יוצר שרת (נרשמתי לשירות EA דרך המשחק) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
התחלתי לשחק במשחק ואני תקוע באיזה שלב יכול להיות שזה בעייה במשחק במפה Arcadia השלב שצריך להציל את הצמחים הגעתי למעבדה ואני רואה את המדענית מת משתמש בסיסמא אבל אין כלום בכספת ??
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-