משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני משחק וכל פעם אחרי משחק של 10 דקות 15 דקות אני מקבל הודעת שגיאה ! למה זה ?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
לאחר שהורגים את איש העורבים די בהתחלת המשחק נכנסים לחדר הורגים כמה חברה ואז צריך לקפוץ מעל איזה בור ואני ממש לא מצליח . כבר שאלתי את זה פה אבל לא עזרו לי אז אם מישהו יודע ממש בבקשה תעזרו לי. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, הבעיה היא כזאת: כשאני ניכנס למשחק, אחרי 5-10 דק' של משחק המחשב ניתקע וזה קורה בכל המשחקים ורק במשחקים. זאת לא תופעה קבועה, זה יכול ליקרות לי פעם ביומיים ויכול ליהיות גם פעם בשבועה. אין לי מושג למה זה קורה... זה כבר מתחיל לשגע אותי, בבקשה עזרה. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה אני מכור,אני מודה,אני משחק מאז שהמשחק יצא ובעבר היה לי כל מיני SKINPACKS אבל היום עקב כך שהמשחק כבר לא כל כך פופולארי אין זמינות ברשת לנושא חוץ מבאתר של GAMES-FUSION שגובים תשלום חודשי לאתר שלהם בשביל להוריד את הערכה שלהם. אם למישהו יש איזושהיא ערכת סקינים אני אשמח כי אני חרשתי בגוגל ולא מצאתי משהו חינמי אלא הורדה של כל סקין בנפרד. תודה לעוזרים נועם
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
לא יודע, פתאום תקף אותי חשק מטורף לשחק את המשחק המדהים הזה. איזה מזל שיש אמולטורים שיכולים להשיב את המשחקים הנכחדים האלה לחיים. Cps1 & Cps2 Rules!!! בהחלט נכון גם ב-2006
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני משחק בהאלו,עכשיו אני לפעמים רוצה להיות הוסט של משחק,הכל טוב ויפה ואני עושה את זה ,אבל איך אני מתאים למשל את הרכבים? כי לי מאוד חשוב רכבים ויש מפות שאני משחק בהם שפעם יש בהם קצת רכבים ופעם הם מפוצצים... אז איך אני משנה את זה? כי אין לי שום אפשרות לשנות את הכלים במפה,לפחות שאני לא מוצא.. עזרו לי!!!!! תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
לפי מה נפתחים כלי הנשק? וכול כמה זמן?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני לא יודע מה גורם לזה... ניסיתי לשנות דרייברים של כרטיס מסך (ATI 9700PRO, להכי חדשים, ואז החזרתי לגרסאות קודמות כדי לבדוק) אבל זה לא עזר... כל פעם שאני מנסה להפעיל את המשחק, עולה הקונסולה (כמו שיש גם בRTCW ET) עולה מסך אפור כזה, ואז נכבה המחשב! מה יכול לגרום לזה? ואיך אפשר לתקן? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלומות, אני אחרי פרמוט. התקנתי את המשחק מחדש ואני לא מצליח להכנס אונליין צירפתי תמונות... משהוא נתקל בבעיה ? נ.ב שלחתי מייל לEA אבל הם לא מגיבים בצורה הכי מהירה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
האם המשחק "קרייסיס" יוכל לרוץ אצלי חלק על הגדרות גבוהות במחשב שלי ללא שדרוג*? מפרט: Intel Core 2 Duo E6300 Gigabyte 965P-DS3 1 GB DDR2 667MHZ MSI NX8800GTS T2D320E-HD-OC EZCOOL 500W SILENT LED WD 250GB 16MB SATA2 *במידה ויתבצע שדרוג זה יהיה להעלות את הזכרון מג'יגה ל2 ג'יגה... מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני רואה תסרטים טוב עד שהדמויות מתחילות לדבר ואז הסרט מתחיל לקרטעה(עם אפסקות של כמה שניות בין כל אוורה) מה אני יכול לעשות כדי לפטור את בעיה זו? אל תגידו לי לדלג על הסרטים כי אז אני לא הבין מה קורה במשחק
-
האם צריך CD KEY צקורי בישביל לשחק HALO באינרטרנט?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היה פעם לפני כמה שנים טובות משחק שתפס חזק, היה פעולה עם משטרה ויריות. משהו קטלני לאללה, מסתובבים בעיר משטרה ונלחמים בפשע, משחק ממש טוב וישן, מישהו זוכר את שמו? נראה לי משהו Cap...
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם המשחק crysis הגעתי לשלב שבו אני נמצא על ספינה בתוך חדר ובו מחשב לאחר לחיצה על האות f אני אמור להתקדם ואז הוא אומר לי לעשות משהו לא יודע בדיוק מה ואז אני מתקדם לעבר הנקודה הירוקה ואז אני לא יודע איך להמשיך בבקשה לעזרה דחוף חייב להמשיך במשחק
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
-
המחשב עבר פרמוט והשמירות נמחקו מישהו יכול להביא לי את השמירות שלו ? אין לי כוח להתחיל מחדש די מבאס..
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
האלן קניתי אתמול מיק,חלק מהמשחקים עובדים אבל יש משחקים שפשוט לא שומעים אותי. כמו HL או CSS.יש אולי משהוא במשחק שאני אמור להגדיר ? תודה
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני זוכר לפני מלאן שנים היה לי משחק פורמולה שהייתי אוהב לשחק, אבל מאז כניסתם של הקונסולות המשחקים האלה נעלמו מעולם המחשב (או שפספסתי אותם). ידוע לכם על משחק כזה או אם יש משהו מפותח?
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
האם קיים במשחק Enemy Territory : Quake War אופצייה של מולטיפלייר או ריבוי משתתפים בלי אינטרנט .
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מהם כל הגופים במשחקים ואיך הם נראים? כלומר : מה זה גוף ראשון + דוגמא של משחק בגוף ראשון מה זה גוף שני + דוגמא של משחק בגוף שני וכדומה... ככה על כל הגופים תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
ברשותי התוכנה החוקית לאחר רשום מסודר והתקנה מסודרת איני מצליח לכנס למשחק רק לדמו HL2 מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
מאיפו אוכל להוריד את ה PATCH 1.41 באתר ישראלי? :'( כי זה יורד לי לעט מאירופה בבקשה
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי! יש ברשותי אקסבוקס שמחובר לרשת, לפי דעתי הוא מחובר על 10MBPS , איפה אני בודק את ההגדרה הזו ואם יש צורך משנה ל100MBPS? תודה!
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
קניתי עכשיו את הקרייסיס וואר האד דרך סטים ב30 דולר.. למרות שסיימתי אותו כבר קניתי אותו כי זה משחק טוב ואהבתי את הרשת שלו... השאלה שלי אם אתם יודעים על שרתים ישראלים או שרתים עם םינגים נמוכים?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-