משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
סרט נחמד שצולם עם משחק Americas Army. קטעים ממשחק, כמה flybys נחמדים, ו2 קטעים מבויימים במפות SF_PCR ו-SF_Extraction (עם קטעי קול מBlack Hawk Down). מוזיקה מותאמת טוב מאוד. 51 דקות, 761מגה.
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מה יותר טוב- City LIfe או Tycoon City? יש לי את טייקון סיטי ועדיין לא שיחקתי בו אך כדאי גם לקנות את סיטי לייף?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
כאשר אני רוצה להפעיל את המשחק James Bond 007 Nightfire, מופיע לי ההודעה הבא (לא רואים תמונה? תלחצו רענן): מערכת הפעלה: Windows XP Professional Service Pak 2 כרטיס מסך:Geforce FX5200 הערה: לא הבנתי איך להוריד Codec.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
סרטון חדש עלה לערוץ ואיתו גיימפליי בnuketown עם הנשק mp7 אני באמת מקווה שתהנו אם האיכות לא משהו אני ישפר את זה בפעם הבאה סורי.. תהנו חברים!!!!!
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
לאחר שהורגים את איש העורבים די בהתחלת המשחק נכנסים לחדר הורגים כמה חברה ואז צריך לקפוץ מעל איזה בור ואני ממש לא מצליח . כבר שאלתי את זה פה אבל לא עזרו לי אז אם מישהו יודע ממש בבקשה תעזרו לי. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מה עם HEROES 5 הוא היה אמור לצאת כבר ב-3 לחודש מה קורה איתו אף אחד לא יודע ?
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
מי יכול בבקשה להסביר לי מזה כול הגירסאות של הarma 2 יש מלא משחקים שיוצאים באותו כותרים והלכתי לאיבוד איתם
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, יש GTS88 320 ואני משתמש ברזול 1280X1024 ואין לי אפילו אפשרות לעבור את ה4 בתפריט המקס' הוא 4X
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
המשחק מתחיל, מראה את היצרן, פירסומת של אדידס מגיע בערך לשלב של הסרט אני משער - מראה מסך שחור ולא מתקדם, אף מקש לא מזיז אותו, והמחשב לא נתקע -כשאני לוחץ CTRL ALT DEL אני רואה את הסמן של העכבר, משהו מוזר ביותר, ניסיתי את כל הגדרות המסך האפשריות עם AA ו AF וגם בלי, מה יכולה להיות התקלה?
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי את ההתקנה של BF1942, שכולל שני קבצי IMG אחד 700 מגה והשני 300 בערך, עוד שני קבצי CCD של 1K כל אחד, ועוד שני קבצי Subtitles של 15 ו 30 מגה. כשאני מנסה להריץ את ה IMG ב Iso Buster הוא כותב "No media Present". זה מוזר, כי הקבצים אכן "עמוסים במידע" עד כמה שאני רואה בגודל שלהם ???
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
-
אני לא כזה מת על משחקים כבדים עתירי גרפיקה. אני אוהב משחקים קלילים, בעיקר אלו שכיום מתפתחים כמשקחי און ליין מבוססי פלאש ג'אווה. אז אולי נשרשר פה את כל אלה שיש להם המלצות על משחקי און ליין? לי יש 3 המלצות: 1. Football Challenge - זה לא פיפ"א אבל חמוד לאללה והכי כיף, אתה משחק נגד אנשים http://www.poerchallenge.com 2. Desktop Tower Defense - כולם מכירים. ממכר. משחק אסטרטגיה פשוט. תציב בניינים ונראה אם אתה יכול לחסום את הממזרים. http://www.handdrawngames.com/DesktopTD/game.asp 3. WeeWar - משחק אסטרטגיה מבוסס תורות ופשוט. מאוד ממכר! http://www.weewar.com ממתין להמלצות שלכם.
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הבעיה היא שברגע שאני מפעיל זה יוצא אקראתי בפורום על ביטול חסימת הרענון אבל אין לי שום תוכנה... יש משהו שאפשר לעשות?!?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
מתי אני מקבל את המסעדות הסיניות במשחק.. ראיתי אצל חבר שלי כבר קיבל מזמן ואני עדיין לא, מדוע ??
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
תנו לי לינק בבקשה
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
איך מסדרים ועם אני מוחק ומתקין תמשחק מחדש זה לא מוחק את המשתמש עם הכול?
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי אנשים נראה לי המשחק לא חף מבאגים הגעתי לשלב של התאטרון שבו צריך לפרוץ למחשב פרצתי ואחר כך צריך לעלות בסולם עליתי חטפתי כדור ונהרגתי ופתאום אני צריך להתחיל את כל השלב מההתחלה עד שסוף סוף שוב הגעתי למחשב אז אין על המחשב את הפקודה שצריך לתת להם לפרוץ למחשב שוב ואז אני עומד שם על הבמה ואין לי מה לעשות מה עושים ? אם אני יתקין את המשחק מחדש זה יעזור ? ואיפה שמורים כל ה SAVE שלי מה אני יתחיל אותו מההתחלה ? בעסה בבקשה עזרה
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מהם כל הגופים במשחקים ואיך הם נראים? כלומר : מה זה גוף ראשון + דוגמא של משחק בגוף ראשון מה זה גוף שני + דוגמא של משחק בגוף שני וכדומה... ככה על כל הגופים תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
זה משגע אותי אני מחפש ומחפש וEA עשו רק למי שיש PS2... אני מתכוון לתחרויות הטבעות שאפשר לעשות דברים מטורפים, יש למי רעיון או כל דבר אחר?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום אני מחפש משחקי מחשב (פעולה, מרוצים, סימולטורים) אם דרישות מערכת לא מההכי גבוהות. אשמח אם יצורף לינק להורדה
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
משהו יודע אם יצא simcity4 באיטרנט או בחנויות? תודה
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי לכולם אני בקובע במשימה אחת ואין לי כוח אליה אז תעזרו לי אך לעשות את קודים במשחק Heroes of Might and Magic V: Hammers of Fate
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
פשוט נראה לי שיש לי שמות לא נכונים בדיסיקים שלי כי הוא לא מצליח לזהות את הדיסק השני ואני לא מצליח להמשיך את ההתקנה... בבקשה אם תוכלו לרשום לי את השמות של הדיסקים יעזור לי מאוד
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-