עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by icebreak,

http://www.gamers-depot.com/interviews/agiea/001.htm מאיץ מנוע פיסיקלי בחומרה, שאמור להוריד את העומס מהמעבד בעתיד.. נראה מבטיח ?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  2. Started by mrbig,

אחד המשחקים הכי כיפיים ששיחקתי בהם אי פעם. מומלץ בחום למרות שהמשחק די ישן - מדובר במשחק מאוד מעניין ושונה... תבדקו ביקורות וסרטונים שלו כדי להבין על מה מדובר - זה ו Baldur's Gate הם המשחקים היחידים ששיחקתי יותר מפעם אחת..

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  3. Started by Bessmertniy,

אז מישהו כבר יש ? שיחק?(אני מוריד עכשיו) מקווה שיפעל יש לי כרטיס מסך חרא

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  4. Started by dvvon,

[[glow=red,2,300]center][tt]למה בפיפא למשל שאני משחק עם ליברפול נגד ................ (לא זוכר בדיוק) קיצור זה עושה לי ששני הקבוצות עם חולצות אדומות וזה מבלבל לאאלה בתודה אבה על העזרה אבירן נ.ב תרגילים לפיפא לא יזיקו לי ;D[/tt] [/glow]

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  5. Started by shodan,

אחרי שבחרתי את הLOCK PICK איך אני פורץ?איזה מקשים?מה הולך כאן

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  6. Started by EG,

תגידו, איך משחקים אנריל (הישן 99') באינטרנט?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  7. Started by henz12345,

וואלה אני מאבד כל רעיון :\ , בבדיקות טמפרטורות : מעבד 57 מעלות ככה כרטיס מסך 60 לוח אם 43 הארד דיסקים : 42 ו 39 . הFPS שלי ממש גרוע היה [30 , 40] , והחומרה לא כל כך רעה [ P-D 2.8 , 2GB RAM , WINXP SP3 , GF8400GS 512MB RAM ] הבנתי שאולי הכרטיס מסך מחומם מידי וזה נותן לי ירידה , אז לקחתי תמאורר צד של הדלת [שגם ככה היא פתוחה כל הזמן] והלבשתי אותה על צלעות הקירור של הכרטיס מסך מה שנותן לי ירידה של 15~20 מעלות בקירור של הכרטיס מסך , מה שנותן לי מצב של טמפרטורות : מעבד : 57 כרטיס מסך 46~50 לוח אם 43 הארד דיסקים : 42 ו 39 [חשוב להגיד לכם שברגע כתיבת הנושא הטמפרטורות הם כאלו , לפעמים הם פחות , למשל המעבד לפעמים 50 , הלוח אם לפעמים 37 , הארדיסקים לפעמים על 35] ... [וזה בזמן …

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  8. Started by kobipk,

התקנתי תמשחק ושאני רוצה להיכנס עליו הוא כותב לי שגיאה crySystem.dll loading failed המודול שצויין לא נימצא מה אפשר לעשות בנידון?

• 9 תגובות
    • 733 צפיות
  9. http://www.youtube.com/watch?v=T_7Gwp0MMxQתיהנו

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  10. אני מתחרפן מפינגים של 400~500 וזה פוגע בהנאה מהמשחק. מעבר לעובדה ששרתים מסוימים (בעיקר אוסטרליים) מעיפים את כל מי שיש לו פינג מעל 200 ... (הם אפילו כותבים את זה בכניסה למשחק - כשהמשחק עולה) אנא עזרתכם. HF

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  11. Started by The UnKnown,

מתי אני מקבל את המסעדות הסיניות במשחק.. ראיתי אצל חבר שלי כבר קיבל מזמן ואני עדיין לא, מדוע ??

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  12. Started by shalev7390,

המלא יצא כבר סופית ????????

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  13. Started by starline,

אהלן, שהייתי קטן היה לי משחק במחשב של מין חייזרים כאלו והיה גם ילד אחד (בלונדיני) והיה להם חלליות כאלה עם מנועים בצדדים והם היו עושים תחרויות.. זה היה משחק ממש מהיר וגם שהיו מתנגשים במשהו המנוע היה עף.. מישהו יודע על מה אני מדבר, יותר טוב איך קוראים למשחק?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  14. Started by lader,

משחק פשוט מדהים, כל מה שרציתי אי פעם שיהיה במשחק FPS היה שם. הסוף קצת לא מובן, אז פוצצתי את הליבה כדי להרוס את המגדל הזה אני חושב (אם משהוא יודע יותר אז בבקשה שיגיד) והאיש הזה בסוף לא הבנתי מי הוא או מה הוא עשה, אפשר הסבר??

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  15. מתעניינים אך ורק במרכיבי משחק מרובי משתתפים? ב-Steam תוכלו לרכוש כעת חבילה שתאפשר לכם להתנסות ברכיב המקוון של Call of Duty העדכני, בעבור רבע מהמחיר המלא שלו האם "הפירוק לרכיבים" שעליו הוכרז עבור הכותר החדש בסדרת Hitman מתחיל לתת אותותיו גם אצל יצרניות משחקים אחרות בשוק? יכול להיות שכן ויכול להיות שלא – אך כעת גם למשחק הפעולה Call of Duty: Black Ops 3 יש חבילת מולטיפלייר ייחודית שמעניקה גישה רק לאספקט הזה של הכותר, בעבור עלות מוזלת של 15 דולר. חבילת ה-Multiplayer Starter Pack של המשחק, שזמינה כעת בפלטפורמת ה-Steam (ותהיה זמינה אך ורק עד ה-29 בפברואר), תעניק לרוכשיה גישה למשחקים מקוונים עם שיטת ה-Ranking, בכל מצבי המשחק הקיימים. גישה למצב המשחק לשחקן יחיד, למצב הז…

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  16. Started by shnord,

שלום, לא ממזמן קניתי את המשחק Halo, ולצערי לא היה שם שחקנים ישראלים.... אז החלטתי לפתוח חדר ישראלי רק לישראלים! לחדר יהיה קוראים Israel והסיסמה שלו תיהיה Halo. אם אין חדר כזה חדר בזמן שאתם מחפשים תצרו אחד חדש ככה שכל הזמן יהיה לנו מקום לשחק.

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  17. Started by sambusak,

שלום. נמאס לי שהנאצים הורגים אותי כל הזמן והחלטתי ללכת על צ'יטים. ניסיתי לעשות מה שכתוב באתרים אבל אני לא מצליח להוסיף בשורת ה-Target שום פרמטר לתוכנה. ניסיתי אפילו משהו סתמי כמו פרמטר בשם 1/ או 1-, ואני מקבל הודעה: 'The name "d:\prg... \...exe -1' specified in the target box is not valid. Mke sure tha path and file names are correct. למה Windows מסרב לאפשר להכניס פרמטרים? תודה

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  18. יש לי supreme commander ואני מנסה להתקין לו פאצ'ים אבל אין לי מושג איזו גירסה? יש דרך לדעת? ויש איזשהו פאצ' שמרכז הכל כי יש טונות וכולם מבולגנים כאלה..

19. Started by ptyahoo,

שתי המשחקים הם: 1. נסיך הפרסי-חולות בזמן - מקורי אני יביא הוכחה אם תרצו... 2. הדמו של קולין מקריי ראלי. הבעיה היא שהמחשב עושה ריסטרט תמיד בהפעלת משחקים אלו. את הנסיך הפרסי קיבלתי בבאנדל של הכרטיס מסך. הרצתי כמה אנטיוירוסים:avg,antivir,kasprasky ואף אחד לא פתר את הבעיה... המפרט הוא: AMD 3000 64bit CHAINTECH SK8T800 MSI 9800PRO 512MB A-DATA THERMALTAKE XASER 7000d 500W ספק גנרי של KSP חשוב לציין כי בעבר שהמחשב היה חדש המשחק הנסיך הפרסי עבד מצויין ללא תקלות.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  20. היי, ראיתי את המשחק על PS3, נראה טוב מאוד. מצ'יטוט באינטרנט הבנתי שאין אותו ל PC. מכירים משה דומה? אופיר

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  21. Started by ITSIK86,

יש לי את המשחק החדש של ספידרמן בקיצור אני במשימה הזאת יחסית בהתחלה,שאני הולך לרכבת התחתית ורודף שם אחרי איזה איש מעופף כל פעם המשחק קורס לי שם לוינדוס,מה הבעיה פה? יש איזה תיקון או פאץ למשחק?

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  22. Started by hezii22,

17:15:28 26/01/2003 בימים אילו אני מעלה אתר של המשחק NBA 2003 באתר יפתח טורניר מקצועני של ליגת הNBA 2003 עם טבלאות משחקים השחקן הצטיין של המערב והמזרח שיכלול נקודות ועוד הרבה דברים טובים כאשר הזוכה בתחרות ייזכה בפרס יקר ערך הליגה תחולק לבתים כאשר הליגה תהיה בקצב של 2 משחקים ביום על חוקי הליגה יננתנו פרטים בהמשך מי שמעוניין להשתתף בטורניר שייצור קשר באמייל hst1@walla.co.il על מנת שהאתר יעלה במהירות האפשרית מי שמעוניין לשחק בליגה חייב ליצור קשר בהקדם נותרו עדיין מקומות

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  23. Started by silky,

שלום רב , אני מתכוון לפתוח ליגת פיפה 2005 שתצא לדרך לפי התכנון בשבוע הבא, כל מי שמעוניין להשתתף מתבקש לשלוח לי הודעה במסנג'ר ל sokohome@hotmail.com בהקדם. אני מדגיש , אם אתה מעוניין אל תפרסם פה REPLY בבקשה. לאחר שהליגה תתמלא בשחקנים אני אפרסם פה את החוקים למשחק שיהיו פחות או יותר : 6 דקות מחצית. רמת משחק: PROFESSIONAL. מהירות משחק: FAST. בהצלחה לכולם.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  24. Started by eran256,

שלום רציתי לדעת איך אני מגדיר 2 שלטים לפיפא 2009 (שלטים אלחוטיים של הXBOX) המחשב נותן לי רק שלט 1 ואת המקלדת, ואני רוצה שני שלטיים, אם מישהו יוכל לעזור לי בזה אשמח. תודה מראש ערן.

25. אני עם 8800GTX, אני ממש אבל ממש אוהב לשחק איתו, יש קטעים מעצבנים שיש FPS נמוך. למשל במשחק Test Drive Unlimited. הכל על המקסימום, 1920X1200 ,antialiasing X16Q/anisotropic X16/HDR, בקושי על איזה 10 FPS בלחץ. העם זה בסדר?

דיונים חדשים בפורומים