משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
היה לי את הבעיה עם השגיאה: internal driver error in idirect3ddevice9::present הרצתי חיפוש פה בפורוםם וראיתי שצריץ להוריד עדכון מסויים של מיקרוסופט. בזמן ההורדה קראתי בפורום אחר שאם משנים את הרזולוציה ל800*600 אז זה יכול לפתור את הבעיה. שיניתי רזולוציה ומאז המשחק מתחיל לעלות ומתרסק בלי שום הודעת שגיאה. יש דרך לשנות הגדרות בצורה אחרת? יש למישהו רעיון?????
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מחפס שחקן טוב לשחק נגדו אז אים אתה חושב שאתה אתגר דבר איתי כמובן רק לאלה שיודעים להישתמש בHamachi דברו איתי באיי סי 317950875
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את המשחק XIII, אבל אני רוצה לדעת איך המשחק ? 1. הוא לא משעמם? 2. הוא נמעס מהר? 3.איך הגרפיקה? 4.העם הוא חוזר על עצמו? תודה- THANKS LaZy-©BoY*
-
-
אחד המשחקים הכי כיפיים ששיחקתי בהם אי פעם. מומלץ בחום למרות שהמשחק די ישן - מדובר במשחק מאוד מעניין ושונה... תבדקו ביקורות וסרטונים שלו כדי להבין על מה מדובר - זה ו Baldur's Gate הם המשחקים היחידים ששיחקתי יותר מפעם אחת..
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אז מישהו כבר יש ? שיחק?(אני מוריד עכשיו) מקווה שיפעל יש לי כרטיס מסך חרא
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הכותר החדש בכיכובה של לארה קרופט וגם הפרק החדש בסדרת Call of Duty מצליחים להשאיר רושם חיובי אצל המבקרים, הרבה יותר מכותר המירוצים החדש והמדובר של EA לכתבה: http://hwzone.co.il/הטובים-והמאוכזבים-עונת-ההשקות-ממשיכה/
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
יש לי משחק מקורי של farcry ואין לי מושג איך אני משחק ברשת.... נכנסתי ל-multiplayer ויש שתי אפשרויות ל-lan ול- internet לחצתי על lan והוא לא מראה לי רשימה של שרתים... לחצתי על internet והוא מראה לי שצריך להתחבר...התחברתי לאתר ובכל זאת הוא לא מראה לי כלום... מה אני עושה ?
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=T_7Gwp0MMxQתיהנו
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
תקשיבו התקנתי את המשחק שמתי קראק אני צריך את התוכנה safe disc כדי לפרוץ את המשחק תעזרו לי בבקשה ממכם תנו קישור לתוכנה
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
-
שלום יש לי בעיה בהפעלה של COD המשחק עצמו עולה ואז אני נכנס לתפריט של SOLO בוחר משימה , הוא אומר לי תבחר דרגת קושי , וזהו , הוא לא מכניס אותי למשחק מה הולך פה?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
הורדתי את SPLINTER CELL CHAOS THEORY . בקובץ MDF וMDS. כאשר קובץ הMDF לאחר פתיחת הRAR שוקל כ-4.4 ג'יגה. כאשר אני מנסה להתקין אותו דרך הוינראר זה רושם: There is not enough space on the disk. ! Write error: only NTFS file system supports files larger than 4 GB האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה המצערת הזו? אם מישהו מכיר מקום יותר טוב ואמין להוריד ממנו את המשחק אשמח אם הוא ימליץ לי
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי בעיה המפרט שלי הוא 2.4ghz intel 512ram 266mhz GeForce 4MX 440 זהו לפחות מה שחשוב הfar cray עובד ב1280*1024 על medium בקצב מעל30 fps(ב1024*768 medium מעל50) אבל הbf:v על 800*600\16 ביט מדיום ונוסה על lowest ובלי shadows ו lightmap לא עובר את ה20 יש לי דריבריים הכי חדשים איך משחק בגרפיקה נמוכה עובד כל כך לאט ונוסהגם עם מספר קטן של בוטים כנ"ל למחשב של אח שלי שיותר חלש אבל עדיין בהגדרות המינימום לא עולה מעל 20+תקיעות והמפרט של אח שלי: 900 mhz duron 256mb 133mhz sdram GeForec 2MX400 ועוד דבר יש כזה מן אלפי צללים של דבר אחד כלומר יש צל של מכונית בכל השלב! איך פותרים את שתי הבעיות
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מה הניק,שרת מועדף,קלאן עם יש ? אצלי זה הניק שיש פה OmerOle ולפעמים קשקושים בסוגריים ( Lame Day).
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שתי המשחקים הם: 1. נסיך הפרסי-חולות בזמן - מקורי אני יביא הוכחה אם תרצו... 2. הדמו של קולין מקריי ראלי. הבעיה היא שהמחשב עושה ריסטרט תמיד בהפעלת משחקים אלו. את הנסיך הפרסי קיבלתי בבאנדל של הכרטיס מסך. הרצתי כמה אנטיוירוסים:avg,antivir,kasprasky ואף אחד לא פתר את הבעיה... המפרט הוא: AMD 3000 64bit CHAINTECH SK8T800 MSI 9800PRO 512MB A-DATA THERMALTAKE XASER 7000d 500W ספק גנרי של KSP חשוב לציין כי בעבר שהמחשב היה חדש המשחק הנסיך הפרסי עבד מצויין ללא תקלות.
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לדעת כמה שוקלת תיקייה של RAYMEN 3 ?(יש לי סיבה אבל אני לא רוצה שינעלו את הנושא אז אני לא אומר.. :-X)
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
כמאט בכל הגירסאות של אי ספורט יש את האפשרות המצוינת הזאת ? העם יש אותה במשחק יורו ? כי אני לא שם לב ... וחייב להיות כזה דבר .
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכם, פעם במחשב שלי יכולתי להריץ את המשחק הנ"ל על High עם קצת תקיעות פעם בהרבה זמן. היום אני לא יכול להריץ אותו אפילו על Low, כאילו, כן.. אבל אני אסביר. כשאני נכנס למשחק ועושה new game יש בעיה, ועכשיו, פעם אחת זה פעל לי כששמתי את הפקודה "mat_dxlevel 70", עד שהגעתי לנקודת שמירה מסוימת והמשחק קורס שם. בדיון הבא תוכלו לראות את מלוא הבעיה ותוכלו לראות מה הציעו לי שם. הקישור - http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=923372א נא עזרו לי.
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי לכולם מי משחק פה בWARFACE או שרוצה לשחק ? לחצו על הקישור https://wf.my.com/promo/invite/en/?ref=1locjg תרשמו תורידו נפגש במשחק ניק שלי במשחק Freeky313 Server Europe
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שאלה "קצת" נובית. : הגעתי עד לחלק שאני כבר בהיכל הגדול עם הdagger of time או whatever ואני נמצא על פסל גדול. עכשיו אני צריך לקפוץ מצד לצד (מקיר לקיר) ואני לא מצליח. לפעמים בפוקס קרה לי שהוא קפץ איזה פעם או פעמיים ואז ישר נפל. מה הקטע? על מה (ומתי) אני צריך ללחוץ בשביל לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני עוד מאט מסיים להוריד NFS:MW מהאימיול וכתוב שזה המלא ולפני כמה דקות גיליתי שהוא יוצא מחר אז רציתי לשאול האם יש סיכויי שזה אמיתי או שזה בטוח איזשהו מניאק ששינה את השם של קובץ אחר?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-