עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. השאלה בכותרת . תודה לעוזרים .

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  2. Started by IlanF,

גם בJEDI ACADEMY הוא לא עובד איך אני גורם לו לעבוד?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  3. Started by DGZYoutube,

http://www.youtube.com/watch?v=EhvWMio1B8Qפרטים בקרוב

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  4. פשוט נראה לי שיש לי שמות לא נכונים בדיסיקים שלי כי הוא לא מצליח לזהות את הדיסק השני ואני לא מצליח להמשיך את ההתקנה... בבקשה אם תוכלו לרשום לי את השמות של הדיסקים יעזור לי מאוד

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  5. Started by shlomo1441,

המשחק רץ חלק עד שהגעתי לשלב של הספינה.אך שאני בא לסיים את השלב המישחק רוצה לעשות שמירה (AUTO SAVE) המשחק ניתקע בויסטה(32BIT) נפתח לי חלון של ווינדואס אומר שהמישחק ניתקע וללחוץ על סגור. ניסתי להוריד את כל הגרפיקה לLOW וזה לא עזר המישחק ניתקע בשמירה. שיחקתי לא במסך מלא והסתכלתי על הזיכרון והמעבד והכל עבד בסדר. טמפ' כרטיס במנוחה 57 במאמץ 75. פאץ 1.2.1 למישהו יש פתרון? CORE 2 DUO E8200@ OC 3.2GHZ OCZ 1024X2 @ 800MHZ RADEON SAPPHIRE 4850 512MB DDR3 GYGABYTE P35

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  6. Started by The Dom,

כשנכנסתי למחשב והתחברתי לאינטרנט LOGIN-STEAM קפץ וביקש סיסמא. הכנסתי את הסיסמא (הנכונה) ואחרי כ5 דקות יש לי הודעה שיש לי בעיות לנתחבר לשרתים של סטים. יש לי סטים מקורי וכול המשחקים בו קנויים. בדקתי אם יש וירוסים או ספייורים עם NOD32 ו SPYBOT ואין כלום. עד עכשיו סטים עבד מצויין. לעוד מישהו יש בעיה להתחבר?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  7. מישו משחק מו?!?!?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  8. Started by DaCousinzs,

שלום לכולם, אני ועוד כמה חברים התחלנו לעבוד על צ'אנל גיימינג חדש, אשמח מאוד אם תעשו לייקים סאבים ותשאירו תגובות, הערות או כל מה שעולה לכם בראש תודה רבה חברה! מקווה שתהנו! http://www.youtube.com/channel/UCGkKbsdHIx72TS5I8tv5H-A

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  9. Started by Josh,

מתי יוצא המשחק?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  10. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

האם צריך CD KEY מקורי בישביל המישחק Midnight Club 2 ???

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  11. Started by sherlock1212,

אחרי איזה 5 דקות שאני משחק המחשב מפעיל את עצמו מחדש,זה קורה לי רק במשחק הזה. משהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  12. מעבר לדלת יש את המוטות הארוכים שמסתובבים ונפסלתי שם ואז חזרתי למחוץ לדלת ואני לא מצליח לפתוח אותה שוב. יש את המוט מעליי אבל אני לא מצליח להגיע אליו. תודה לעוזרים! מצ"ב תמונה בקישור. http://i997.photobucket.com/albums/af99/ORI24242/2ff0f246.jpg

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  13. Started by J.allmighty,

שלומות, אני אחרי פרמוט. התקנתי את המשחק מחדש ואני לא מצליח להכנס אונליין צירפתי תמונות... משהוא נתקל בבעיה ? נ.ב שלחתי מייל לEA אבל הם לא מגיבים בצורה הכי מהירה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  14. Started by itai_1813,

לאחר חיפוש מעמיק בפורומים ראיתי שהיו אחרים ממני שגם נתקלו באותה הבעיה ניתנו להם תשובות כמו להוריד עדכון למשחק או באפשרויות סאונד של DXDIAG להוריד את המד עד הסוף אך שום דבר לא עזר. הבעיה התחילה בשלב של האחוזה (you better watch out) עם מלא בחורות בביקיני. בזמן שאני לוחץ על המקש {G} על מנת להניח/לזרוק חפץ מסוים המשחק פשוט קורס או כשאני מנסה להניח פצצה במקום מסוים. שוב, הבעיה הזאת לא הופיעה בשלבים שלפני כן. מקווה שתעזרו ותודה מראש...

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  15. Started by nore0,

תודה לעונים

16. Started by shalev7390,

המלא יצא כבר סופית ????????

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  17. המחשב עבר פרמוט והשמירות נמחקו מישהו יכול להביא לי את השמירות שלו ? אין לי כוח להתחיל מחדש די מבאס..

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  18. Started by vacuuuum,

האם הוא נהיה משחק חופשי?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  19. Started by J0HNiE,

זה משגע אותי אני מחפש ומחפש וEA עשו רק למי שיש PS2... אני מתכוון לתחרויות הטבעות שאפשר לעשות דברים מטורפים, יש למי רעיון או כל דבר אחר?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  20. אורח
    Started by אורח,

יש לי בעיה במשחק, יש לי קצת כסף, בקושי תחמושת וקצת מזרקים של חיים ואני מתקדם בעולם ותמיד מופיעים מלא מוטנטים או RAIDERS ותמיד הורגים אותי, אני כבר לא יודע מה לעשות, לחלק מהם יש מיני גן ורובים ממש חזקים ואני רק בהתחלה של המשחק. יש המלצות?

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  21. משהו יודע אם יצא simcity4 באיטרנט או בחנויות? תודה

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  22. שאלה "קצת" נובית. : הגעתי עד לחלק שאני כבר בהיכל הגדול עם הdagger of time או whatever ואני נמצא על פסל גדול. עכשיו אני צריך לקפוץ מצד לצד (מקיר לקיר) ואני לא מצליח. לפעמים בפוקס קרה לי שהוא קפץ איזה פעם או פעמיים ואז ישר נפל. מה הקטע? על מה (ומתי) אני צריך ללחוץ בשביל לעשות את זה?

23. כל פעם כשאני נכנס לאיזה שהוא רכב לא משנה איזה , כמעט לא רואים כלום על המסך חוץ מהמכוניות עצמם לכמה שניות , ואז אני צריך לנחש לאיפה אני נוסע ואחרי כמה שניות זה מסתדר. זה לא קורה כל הזמן , אבל רוב הפעמים. לעוד מישהו זה קרה ? יש פתרון ? (ועשיתי חיפוש..). * יש לי RADEON 8500.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.