משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
NEED FOR SPEED UG איפה אני יכול למצוא את השמירות של המשחק כי אני רוצה לפרמת תודה רבה לכולם
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הורדתי את SPLINTER CELL CHAOS THEORY . בקובץ MDF וMDS. כאשר קובץ הMDF לאחר פתיחת הRAR שוקל כ-4.4 ג'יגה. כאשר אני מנסה להתקין אותו דרך הוינראר זה רושם: There is not enough space on the disk. ! Write error: only NTFS file system supports files larger than 4 GB האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה המצערת הזו? אם מישהו מכיר מקום יותר טוב ואמין להוריד ממנו את המשחק אשמח אם הוא ימליץ לי
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
המחשב עבר פרמוט והשמירות נמחקו מישהו יכול להביא לי את השמירות שלו ? אין לי כוח להתחיל מחדש די מבאס..
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
היי , חבר שלי הביא לי את המשתמש של הסטים שלו לכמה ימים ואני לא מצליח להיכנס אליו דרך המחשב שלי דרך המחשב שלו אפשר אבל דרך שלי אנחנו לא מצליחים מישהו יודע מה הבעיה ומה אפשר לעשות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני זוכר לפני מלאן שנים היה לי משחק פורמולה שהייתי אוהב לשחק, אבל מאז כניסתם של הקונסולות המשחקים האלה נעלמו מעולם המחשב (או שפספסתי אותם). ידוע לכם על משחק כזה או אם יש משהו מפותח?
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לא יודע מה הבעיה אבל אני לא מצליח לפתוח שרת . אני הולך ל MultiPlayer אחרי זה פותח את השרת , הכל טוב ויפה לאחר מכן אני צריך להגדיר את סוג המשחק ואת המפה והמכוניות. אז אני הולך ל Setup Event ומשם מגדיר הכל עד שאני מגיע למכוניות אני מסיים את ההגדרות של המכוניות ובא לפתוח את השרת זה יוצא ישר ומביא את השגיאות הבאות: http://img372.imageshack.us/img372/626/80713041ad9.jpg ולאחר מכן לחיצה על אינטר או אישור אני מקבל את השגיאה הזאת: http://img228.imageshack.us/img228/9015/27462444il5.jpg ד"א (ה Directx שברשותי הוא הגירסא ה 9 , וינדוס אקספי - בעבר זה פעל מצויין). וכמובן אני לא בטוח שמכירים כאן את המשחק אולי מעטים אבל גם מי שלא יכול לעזור או לנסות. אשמח לקבל קצת עזרה , תודה.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
תמונה שלכדתי מתוך המשחק בזמן טעינתו: הנרי מנבחרת צרפת מדלג מעל בנאדו וזיתוני. לבאדיר נותר להביט בהערצה.
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני יודע שזאת בקשה מוזרה, אבל אני מאוד אודה לכם!
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
כמו שבטח הבנתם מהכותרת יש לי שאלה... בנוגע לאימון האחרון בקטגוריה הראשונה השם של האימון הוא MOUT זה האימון של הלוחמה בשטח בנוי אני מתחיל מחוץ לחדר והמדריך אומר לי לזרוק פנימה רימון פלאש ואז להיכנס ולירות ב-3 המטרות ולעבור דרך הדלת שיש בפנים..... עד כאן הכל טוב ויפה הבעיה מתחילה שאני מנסה לעשות את זה .... אני זורק את הרימון, נכנס לחדר, מרסס את האמא של המטרות ו... כלום פשוט לא קורה כלום הדלת עדיין נעולה ואני פשוט לא יכול להמשיך הלאה.... ??? מישהו יודעמה אני לא עושה נכון ואיך לגרום לדלת הזאת להיפתח??? תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי אחי בן 9 כבר הרבה זמן משגע אותי שהוא רוצה משחק דייג... נמאס לו מכל המשחקי פלאש אונליין הללו. יש הצעות למישהו? תודה
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מישהו יודע מה הדרישות מערכת למשחק HALF LIFE 2 ומתי הוא יוצא ???????.תודה לכם ! ותענו
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. למי שטרח להשקיע ולבדוק מה יש בדיסק השלישי של אנריל 2003 ודאיי שם לב לחבילת צ'ופרים מעניינית הכוללת תוכנות עריכה ותמונות לסקינים של דמויות באנריל 2003, אני אישית לא ממש הבנתי כיצד לעשות כן ויש המון המון סקינים ממש יפים בדיסק השלישי. אם מישהו יוכל להדריך אודה לעזרתו מכייון שיש אפשרות להרחיב את מגוון הדמויות בהרבה! אגב מכסחים לי את הצורה בכל השרתים אבל זה עוד ישתנה
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום. נמאס לי שהנאצים הורגים אותי כל הזמן והחלטתי ללכת על צ'יטים. ניסיתי לעשות מה שכתוב באתרים אבל אני לא מצליח להוסיף בשורת ה-Target שום פרמטר לתוכנה. ניסיתי אפילו משהו סתמי כמו פרמטר בשם 1/ או 1-, ואני מקבל הודעה: 'The name "d:\prg... \...exe -1' specified in the target box is not valid. Mke sure tha path and file names are correct. למה Windows מסרב לאפשר להכניס פרמטרים? תודה
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
המפיצה Bethesda והסטודיו שהביא לנו את Dishonored חושפים גירסה חדשה לגמרי למשחק הפעולה משנת 2006 כפי שהבטיחו לנו השמועות המקדימות – Bethesda אכן חשפה כותר Prey חדש, אך כזה שרחוק מאוד גם מ-Prey 2 שנחשף לו לפני כמה שנים, וגם מ-Prey המקורי שהגיע אלינו בשנת 2006. הכותר החדש מפותח בידי אנשיו המוכשרים של Arkane Studios הצרפתי, שהביאו לנו את Dishonored, Arx Fatalis ו-Dark Messiah of Might and Magic (וכמובן יביא לנו את Dishonored 2 לקראת סוף השנה הנוכחית), ומיועד להגיע אל החנויות במהלך השנה הבאה עבור המחשבים האישיים והקונסולות הנוכחיות של סוני ומיקרוסופט, בהתבסס על נגזרת של מנוע ה-id Tech 5 שמכונה Void Engine, ומשמש גם ב-Dishonored 2. אנשי המפתחת מבהירים כי לא מדובר…
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני צריך למצוא איזה משהו לפתוח את החלון זכוכית בכדי להשיג את הניטרוליצרין. קראתי שזה אמור להיות על השולחן אבל אני לא מוצא את זה! מה זה ? מפתח? נראה לי איך שנכנסתי לחדר שם התפרעתי עם הטלקינזיס וזה עף לעזאזל ואין לי מושג איפה זה עכשיו. עזרה הצילו...
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
-
כל מי שיש לו TRACKMANIA NATIONS שיכנס עכשיו בשעה 15:00 יום שבת לסרבר:pcg.co.il כי יש שם איזה 10 תורכים שכל פעם מעיפים מישהו
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול לגבי סרבר בקונטר סטרייק הפרוץ... אני יודע שיש אתרים שמציעים בתשלום פתיחת סרבר שזמין כל הזמן מכל מקום עם כתובת מסויימת... ואני יודע שיש קובץ בפריצה (HLDS.EXE) שמאפשר לפתוח סרבר...אבל חייבים להשאיר את המחשב שממנו פתחת את הסרבר כל הזמן דלוק עם התוכנה... השאלה שלי היא האם יש דרך חינמית לפתוח סרבר שישאר פתוח גם שאני לא בבית והמחשב שלי לא דלוק?? תודה לעוזרים....
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
משהו יודע אם יצא simcity4 באיטרנט או בחנויות? תודה
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני עם 8800GTX, אני ממש אבל ממש אוהב לשחק איתו, יש קטעים מעצבנים שיש FPS נמוך. למשל במשחק Test Drive Unlimited. הכל על המקסימום, 1920X1200 ,antialiasing X16Q/anisotropic X16/HDR, בקושי על איזה 10 FPS בלחץ. העם זה בסדר?
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את המשחק sprinter cell2 על דיסק. כשהוא מכניס את הדיסק ההפעלה האוטומטית נתקעת, ואיתה כל המחשב. בלי ההפעלה האוטומטית הוא ניסה לפתוח את קובץ ה-setup.exe וגם אז נתקע לו. הוא ניסה לעדכן את דריבר כרטיס המסך שלו (geforce 5000), אבל לא עזר. יש לו sp2.המחשב חדש לגמרי עם 512 ram , ושטח של 80 ג'יגה. המשחק "הנסיך הפרסי 2" למשל עובד לו מצוין.יש כזה וירוס שאינו מאפשר כניסה לexe בדיסק? תודה מראש.
-
http://www.youtube.com/watch?v=EhvWMio1B8Qפרטים בקרוב
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אנשים בבקשה תעזרו לי... מת לשחק בזה במחשב ולא מוצא שופ גיארסה של המשחק הזה. יש גירסא אחת מעפנה שמצאתי שאפשר לשחק בפלאש אבל רק עם הדמות של ריו. יש מצב שמישהו עוזר לי???!!
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
במפיצה EA חשפו את הדרישות של משחק המירוצים הטרי אשר יגיע לפלטפורמת ה-PC בחודש הבא, כשלשם שינוי יש הסבר על ההגדרות הניצבות מאחורי השמות דרישות מינימליות ודרישות מומלצות כבר סיפרנו לכם ש-Need for Speed החדש הוא אחד ממשחקי ה-PC המסקרנים ביותר בסביבה מבחינתנו, לא רק מבחינת המשחקיות עצמה אלא גם תודות לתהליך "בישול" נוסף של כחמישה חודשים לו זכתה גירסה זו לעומת מקבילותיה עבור הקונסולות, משהו שבהחלט לא רואים בתחום בכל יום. כעת, כשהכותר מתקרב להשקה, ב-EA החליטו לחשוף אילו מערכות חומרתיות יידרשו על מנת להפעיל אותו – והם עשו זאת בדרך הכי מוצלחת שראינו בזמן האחרון. הדרישות המינימליות שהגדירות בחברה אינן אמורפיות, אלא מוגדרות כאלו שאמורות לאפשר הרצה של משחק המירוצים בהגדרות …
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני משחק וכל פעם אחרי משחק של 10 דקות 15 דקות אני מקבל הודעת שגיאה ! למה זה ?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-