עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by DaCousinzs,

שלום לכולם, אני ועוד כמה חברים התחלנו לעבוד על צ'אנל גיימינג חדש, אשמח מאוד אם תעשו לייקים סאבים ותשאירו תגובות, הערות או כל מה שעולה לכם בראש תודה רבה חברה! מקווה שתהנו! http://www.youtube.com/channel/UCGkKbsdHIx72TS5I8tv5H-A

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  2. שלום! יש בעיה חמורה במחשב של חבר שלי! כל משחק שהוא מפעיל יש מסך שחור אבל אני שומע סאונד והכל כרגיל פועל אבל אין תצוגה .. ניסיתי להתקין דרייברים ללוח ולכרטיס מסך ישנים / חדשים הסרתי את כולם התקנתי שוב נכנסתי לDXDIAG ביטלתי שם תהאצות והחזרתי הכל תקין שם התקנתי DIREXT זה פתאום קרה.. מה אפשר לעשות חברה? עשיתי גם LOAD OPTIMZED לביוס .. החזרתי והוצאתי את הכרטיס וגם את הזכרונות .. בבקשה עזרה! -אין חיישן לכרטיס מסך- אבל נגעתי בו והוא לא חם. תודה המפרט שלו: Amd sempron 3000+ 1Gbram 6600GT 256 Power supply 400WAT HEC

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  3. מעבר לדלת יש את המוטות הארוכים שמסתובבים ונפסלתי שם ואז חזרתי למחוץ לדלת ואני לא מצליח לפתוח אותה שוב. יש את המוט מעליי אבל אני לא מצליח להגיע אליו. תודה לעוזרים! מצ"ב תמונה בקישור. http://i997.photobucket.com/albums/af99/ORI24242/2ff0f246.jpg

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  4. Started by eli33,

יש לי משחק מקורי של farcry ואין לי מושג איך אני משחק ברשת.... נכנסתי ל-multiplayer ויש שתי אפשרויות ל-lan ול- internet לחצתי על lan והוא לא מראה לי רשימה של שרתים... לחצתי על internet והוא מראה לי שצריך להתחבר...התחברתי לאתר ובכל זאת הוא לא מראה לי כלום... מה אני עושה ?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  5. Started by cb,

אם אני רוצה לשחק עם המחשב נגד 2 גם שהמחשב משחק אותם..ב CUSTOM.ז"א אני ועוד CPU משחקים ביחד כALLIES נגד עוד 2 CPU שהם ביניהם ALLIES גם כן.אם אפשרי אז איך?ואני חזרתי לשחק במחשק עכשיו אחרי מלא זמן שלא נגעתי בו ואני גרוע..לא שאז הייתי טוב שהוא יצא,אני משחק על נורמאל והמחשב פשוט קורע אותי בא אלי אחרי בערך 7 שבועות עם צבא שלם (כולל המפלצת הכי חזקה שלהם) שלי יש חצי מהכח שלו יש.טיפים בבקשה..מדריכים באנגלית אפילו אני רוצה ללמוד שיטות וכו'.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  6. Started by sherlock1212,

מאיפה אפשר להוריד משחקים נוסטלגיים(וישנים)

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  7. Started by killerg,

אני שמח להכריז על שרת חדש של Battlefield 2142 מדורג בחסות vgames כתובת השרת היא: 213.8.254.38:17567 אז אם אתם אוהבים לשחק Battlefield 2142 תיצתרפו לקהילת vgames ב- bf.vgames.co.il

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  8. Started by Mike_b,

הורדתי את SPLINTER CELL CHAOS THEORY . בקובץ MDF וMDS. כאשר קובץ הMDF לאחר פתיחת הRAR שוקל כ-4.4 ג'יגה. כאשר אני מנסה להתקין אותו דרך הוינראר זה רושם: There is not enough space on the disk. ! Write error: only NTFS file system supports files larger than 4 GB האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה המצערת הזו? אם מישהו מכיר מקום יותר טוב ואמין להוריד ממנו את המשחק אשמח אם הוא ימליץ לי

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  9. Started by davidcohen,

היי , חבר שלי הביא לי את המשתמש של הסטים שלו לכמה ימים ואני לא מצליח להיכנס אליו דרך המחשב שלי דרך המחשב שלו אפשר אבל דרך שלי אנחנו לא מצליחים מישהו יודע מה הבעיה ומה אפשר לעשות ? תודה

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  10. Started by AVI.S.T,

אני צריך SAVE של Call of Duty 2 (עד הקטע עם הצבא האמריקאי או שמי שעבר את הכל אז שיביא בבקשה) אני צריך לא כי אני הגתי לצבא הברטי ובאיזה משימה זה ניתקע לי רצח אז אני צריך SAVE בבקשה. דרך אגב : המשחק די קצר אבל המלטי פלייר נירה לי שווה אני עוד לא ניכנסתי שאני יסיים תמשחק.

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  11. אני יודע שזאת בקשה מוזרה, אבל אני מאוד אודה לכם!

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  12. Started by sev0717,

כמו שבטח הבנתם מהכותרת יש לי שאלה... בנוגע לאימון האחרון בקטגוריה הראשונה השם של האימון הוא MOUT זה האימון של הלוחמה בשטח בנוי אני מתחיל מחוץ לחדר והמדריך אומר לי לזרוק פנימה רימון פלאש ואז להיכנס ולירות ב-3 המטרות ולעבור דרך הדלת שיש בפנים..... עד כאן הכל טוב ויפה הבעיה מתחילה שאני מנסה לעשות את זה .... אני זורק את הרימון, נכנס לחדר, מרסס את האמא של המטרות ו... כלום פשוט לא קורה כלום הדלת עדיין נעולה ואני פשוט לא יכול להמשיך הלאה.... ??? מישהו יודעמה אני לא עושה נכון ואיך לגרום לדלת הזאת להיפתח??? תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  13. קנו לי מחשב חדש... ועכשיו אני מנסה להפעיל את פיפ"א 2002 בעברית, אני בוחר קבוצה והכול ואז מתי שאני בוחר קבוצה ואז אתם יודעים זה טוען את המשחק אז אחרי זה שומעים כאלה קולות ולא רואים כלום ואחרי שנייה זה יוצא ורושם לי ארעה שגיאה בפיפ"א 2002... איך אני מסדר את זה? מתן.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  14. Started by vacuuuum,

האם הוא נהיה משחק חופשי?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  15. Started by sambusak,

שלום. נמאס לי שהנאצים הורגים אותי כל הזמן והחלטתי ללכת על צ'יטים. ניסיתי לעשות מה שכתוב באתרים אבל אני לא מצליח להוסיף בשורת ה-Target שום פרמטר לתוכנה. ניסיתי אפילו משהו סתמי כמו פרמטר בשם 1/ או 1-, ואני מקבל הודעה: 'The name "d:\prg... \...exe -1' specified in the target box is not valid. Mke sure tha path and file names are correct. למה Windows מסרב לאפשר להכניס פרמטרים? תודה

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  16. Started by nirh216,

יש משחק ל- PS2 ואני לא יודע אם יש אותו במחשב כי אני מאוד רוצה אותו... קוראים לו: Ratchet And Clank... מישהו יכול לעזור ?!??!?!?!?!

• 10 תגובות
    • 683 צפיות
  17. בטח אין הרבה שזוכרים את המשחק, אבל זה היה אחד המשחקים הכי טובים לזוג ששיחקתי, מצאתי ברשת גרסא שנקראת ARCHON EVOLUTION שזה שיחזור לא רע בכלל (יצא ב-2007) אבל הוא ל-2 שחקנים באותו המחשב, אני מחפש שיעבוד באינטרנט.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  18. Started by nore0,

http://money.cnn.com/2005/05/12/commentary/game_over/column_gaming/ מה באמת יהיה משחק ?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  19. Started by blabla,

הכותרת אומרת כבר את הכל!!!

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  20. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם. יש לי בעייה בשרתים מסויימים במשחק הזה, נראה לי שבשרתים שיש יותר מ-14 אנשים, אז המשחק כל כמה שניות עושה מן תקיעות כאלה, אבל לא מרגישים את זה בתמונה, אלא או העכבר או המקלדת נתקעים לי ואני לא יכול לזוז לשנייה ולפעמים זה יכול לדפוק משחק שלם. שמתי לב שכשיש את התקיעות האלה אז בקונסול של המשחק אני מקבל הודעות בלי הפסקה ברציפות וההודעה היא: MAX_PACKET_USER_CMDS יש לי בערך 80-120 fps ואינטרנט מהיר 750. ואני מדגיש שהתקיעה מורגשת רק בתזוזה זה תוקע לי את המקלדת או את העכבר לשנייה ומשתחרר אבל זה קורה המון וזה ממש מעצבן זה כמו לאגים רק שזה קורה גם אפילו שיש לי פינג 20-40. זה קורה רק במשחק הזה. אני אודה לכם מאוד אם תפנו אותי לאיזשהו כיוון לאיתור הבעייה. בתודה רבה, דוד…

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  21. שאלה "קצת" נובית. : הגעתי עד לחלק שאני כבר בהיכל הגדול עם הdagger of time או whatever ואני נמצא על פסל גדול. עכשיו אני צריך לקפוץ מצד לצד (מקיר לקיר) ואני לא מצליח. לפעמים בפוקס קרה לי שהוא קפץ איזה פעם או פעמיים ואז ישר נפל. מה הקטע? על מה (ומתי) אני צריך ללחוץ בשביל לעשות את זה?

22. Started by Mor Abergel,

משחק ממש טוב עם גרפיקה מעולה ! בשילוב של heroes! קיבלתי את המשחק הזה ואת סיריוס סם 2 חח משחק מצחיק!! עם הכרטיס מסך... 7950GT 512MB של לידטק בקיצור.. מומלץ spellforce 2!

23. Started by sgt_flippy,

אני רואה שיש כאן כל מיני המלצות למשחקי רשת-אי אפשר אולי להדביק את זה לנעוץ וכל אחד ימליץ על משחקי רשת? נ.ב האם יש משחק שדומה למשחק mu-online?

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  24. Started by dimashk,

סרט נחמד שצולם עם משחק Americas Army. קטעים ממשחק, כמה flybys נחמדים, ו2 קטעים מבויימים במפות SF_PCR ו-SF_Extraction (עם קטעי קול מBlack Hawk Down). מוזיקה מותאמת טוב מאוד. 51 דקות, 761מגה.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  25. Started by DGZYoutube,

http://www.youtube.com/watch?v=EhvWMio1B8Qפרטים בקרוב

• 2 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.