משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
שלום אחים שלי, יש לי PES 6 ואני רוצה לעשות עונה עם קבוצות שאני בוחר מכל הליגות. אני לא מוצא את ליברפול וצ'לסי למרות שלפני חודש בערך כשיצרתי עונה שמתי אותם בליגה... יכול להיות שצריך להעביר קבוצות בליגה האנגלית כדי לראות את כל הרשימה...אני לא יודע איך אני עושה את זה? תודה
-
- 9 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הסרתי את כל התוכניות והמשחקים מהמחשב והתקנתי מחדש הכל עובד כמו שצריך למעט MOHAA כשאני לוחץ על האייקון אני רואה תמונה של המשחק ובנוסף הודעה: please insert the correct CD-ROM , select OK and restart application למיותר לציין: 1. הדיסק בכונן 2. משחקים אחרים כגון דיאבלו2 פועלים כרגיל דרך הכונן 3. הסרתי והתקנתי מספר פעמים אבל אני מקבל אותה הודעה מה אפשר לעשות? האם הcd נפגם?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
למי שלא הספיק לקבל סידיקי לבטא של קרייסיס ,קבלו עוד הזדמנות : http://ve3d.ign.com/articles/news/34858/In-House-Crysis-Multiplayer-Beta-Key-Giveaway חשוב לציין שלא מומלץ לשלוח 2 בקשות או יותר,אחרת תימחקו מהרשימה. בהצלחה
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
נתקעתי בשלב 7 בהתחלה - אחרי שעולים במעלית ואז הולכים קצט לאיזה חדר ויש טלפון מצלצל אבל אני לא מוצא את הטלפון! (אם זה מה שאני צריך לעשות?)
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם! נתקעתי בשלב 3 במשחק פיר בחלק 2 של שלב 3 אני מדבר על פיר הרגיל (לא ההרחבה) יצאתי כזה החוצה מהדלת שהיה כתוב exit הרגתי את כל האוייבים שם ולא קורה כלום ואין לאן ללכת...... יכול להיות באג במשחק??? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
האם יש ב-NEED FOR SPEED MOST WANTED ל-PS2 אפשרות לשחק עם שני שלטים
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
אחת מסדרות משחקי האסטרטגיה המצליחות והפופולריות ביותר חוגגת עשור, ומציעה עסקה נהדרת לכל מי שטרם התנסו בה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
במיוחד מעניין אותי איזה שריון וכלי נשק אתם משתמשים כי אני עדיין לא מצאתי משהו יותר טוב מהציוד של הCRUSADER. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
כשאני מריץ משחקים הם לא פועלים בצורה חלקה כמו שהם אמורים ויש לי יחסית מעט FPS אפילו אם אני מריץ משחק כמו BIOSHOCK על HIGH DETAIL יש לי FPS נמוך והמשחק לא רץ חלק המפרט שלי אמור בהחלט להספיק בשביל להריץ אותו: Intel Core 2 Duo E6750 BOX Asus P5K Western Digital 250GB SATA II 16MB AAKS ASUS NVIDIA GeForce 8800GT 512MB DDR3 OCZ REAPER HPC 2GB DDR2 800MHZ CL3 יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה???
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלומות, אני אחרי פרמוט. התקנתי את המשחק מחדש ואני לא מצליח להכנס אונליין צירפתי תמונות... משהוא נתקל בבעיה ? נ.ב שלחתי מייל לEA אבל הם לא מגיבים בצורה הכי מהירה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב GTA 2 וגם במחשק חדש שהורדתי CITYRACING חינמי http://forum.vgames.co.il/xtreme_cherry.php?do=info&id=275 יש קטעים במשחקים שפשוט ניתקעים זה ניראה כאילו שהמחשב שלי חלש מדיי למשחקים האלה רק שזה לא יכול להיות בעיקר בגלל שזה קורה רק במקומות מסויימים מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מעבד E6700 OC 3.200 כרטיס מסך 8800GTS 512 G92 OC משחק על פרטים הכי גבוהים. אני מאמין שמשהו מגביל את המערכת.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
-
לפי מה שהבנתי זה משחק ש EA מתכוונים להוציא השנה (2006), המשחק די מזכיר את באטלפילד 2 אך מתרחש בעתיד , ראיתי גם שיש מוד חדש ששמו the titen mod!!! נראה אדירררר בניגוד למוד הרגיל שכולנו מכירים ה conquest , צריך להשתלט על בסיסים שכל כמה דקות יורים טילים נגיד הטיטן שלך ולפי מה שהבנתי אחרי שמציליחים לחדור דרך השכבת מגן של הטיטן ניתן להרוס אותו על ידי השמדת הכור , לי נראה פשוט מדהים אני 99 אחוז קונה את המשחק, מה אתם אומרים אם אתם לא כלכך יודעים במה מדובר צפו בסרטון ראיון מהאתר של גיימספוט -(Battlefield 2142 E3 2006 Stage-Show Demonstration) הנה קישור - http://www.gamespot.com/pc/action/battlefield2142/media.html תהנו!!! :cool2: 8)
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
*לא ידעתי שאסור לבקש מס' סריאלים* אנא קרא את חוקי הפורום בראש כל פורום ושמור עליהם!
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת כמה שוקלת תיקייה של RAYMEN 3 ?(יש לי סיבה אבל אני לא רוצה שינעלו את הנושא אז אני לא אומר.. :-X)
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעייה בשרתים מסויימים במשחק הזה, נראה לי שבשרתים שיש יותר מ-14 אנשים, אז המשחק כל כמה שניות עושה מן תקיעות כאלה, אבל לא מרגישים את זה בתמונה, אלא או העכבר או המקלדת נתקעים לי ואני לא יכול לזוז לשנייה ולפעמים זה יכול לדפוק משחק שלם. שמתי לב שכשיש את התקיעות האלה אז בקונסול של המשחק אני מקבל הודעות בלי הפסקה ברציפות וההודעה היא: MAX_PACKET_USER_CMDS יש לי בערך 80-120 fps ואינטרנט מהיר 750. ואני מדגיש שהתקיעה מורגשת רק בתזוזה זה תוקע לי את המקלדת או את העכבר לשנייה ומשתחרר אבל זה קורה המון וזה ממש מעצבן זה כמו לאגים רק שזה קורה גם אפילו שיש לי פינג 20-40. זה קורה רק במשחק הזה. אני אודה לכם מאוד אם תפנו אותי לאיזשהו כיוון לאיתור הבעייה. בתודה רבה, דוד…
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
ראיתי פה ט'ד על הלף לייף שהוא ניפרץ.... ומישהו אמר שהוא קיבל ניוק מה זאת אומרת ניוק? תודה לעונים...
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שאלה "קצת" נובית. : הגעתי עד לחלק שאני כבר בהיכל הגדול עם הdagger of time או whatever ואני נמצא על פסל גדול. עכשיו אני צריך לקפוץ מצד לצד (מקיר לקיר) ואני לא מצליח. לפעמים בפוקס קרה לי שהוא קפץ איזה פעם או פעמיים ואז ישר נפל. מה הקטע? על מה (ומתי) אני צריך ללחוץ בשביל לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
גם בJEDI ACADEMY הוא לא עובד איך אני גורם לו לעבוד?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
תראו בדקתי באתר הזה אם אני עובר את הדירשות המומלצות ואני רואה שלא במעבד האם זה הגיוני?
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אחד המשחקים הטובים ששיחקתי! לפי דעתי לוקח את Oblivion מכל הבחינות: הרבה יותר דברים לעשות. גראפיקה מדהימה! חוץ מהדם שממש מפריע לי, נראה כמו משחקי המורטל קומבט הישנים... קסמים מגניבים ותיכנות הרבה יותר טוב, אין נפילות FPS גם במדשאות גדולות או ביער. אבל יש לי בעיה: אין סאונד... קרה למישהו? יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
סימיתי תמשחק זהז ובא לי לשחק עם טריינר אז מישהו יכול להשיג לי ולא צריך קודים כי יש לי כבר תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לדעת כמה דברים בקשר להגדרת משחקים. מקווה שזה הפורום המתאים.. ובכן, קודם כל מה זה AA. ומה ההיתרון שלו? ואיפה מגדירים אותו? תמונות FPS.. מה זה משנה כמה תמונות יש לי לשניה? יש לי XP ויש לי כ-25-30 תמונות ב-FPS. מה זה משנה ?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-