עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by kinggil,

שלום רב! ראיתי את המשחק SETTLERS IV משהו פצצה, בקיצור ראיתי היום בקניון את המשחק באופיס דיפו ב 216 שח ובבאג ב 170, היום בדקתי באינטרנט ומה ראיתי בארקדיה מוכרים את המשחק ב 49 שח' בלבד הינא: http://www.arcadia.co.il/search.asp?qsearch=settlers&qmanufact= 1.כדאי להזמין? 2. משהו פה לא מסריח? 3. האם כדאי לתת להם מספר כרטיס אשראי? (כי אני גר ממש רחוק משם) תודה.

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  2. Started by ninbert,

האם מישהו מבין הרוסים פה התחיל לשחק או מישהו מצא תיקון לאנגלית ומשחק גם? מישהו הגיע לחלק שצריך למצוא את KLIK (ברוסית) או FANG (באנגלית)? ואז שהוא מגיע לבונקר קטן כזה ולוקחים את כל הנשק? מה עושים מפה? איפה אפשר למצוא את הכל? חחח עד שהשגתי מלא נשק וכולו משובצר נשארתי רק עם אקדח ..

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  3. Started by LIgor86,

שלום אני מחפש משחקי מחשב (פעולה, מרוצים, סימולטורים) אם דרישות מערכת לא מההכי גבוהות. אשמח אם יצורף לינק להורדה

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  4. איזה מישחק יותר יפה maplestory vs mu מיצטער שפתחתי עוד סקר פשוט זה נושא מעניין מאוד אותי!

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  5. האם יצא כבר episode 2 ?

6. Started by tania131,

שלום, רציתי לדעת כמה שוקלת תיקייה של RAYMEN 3 ?(יש לי סיבה אבל אני לא רוצה שינעלו את הנושא אז אני לא אומר.. :-X)

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  7. קניתי עכשיו את הקרייסיס וואר האד דרך סטים ב30 דולר.. למרות שסיימתי אותו כבר קניתי אותו כי זה משחק טוב ואהבתי את הרשת שלו... השאלה שלי אם אתם יודעים על שרתים ישראלים או שרתים עם םינגים נמוכים?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  8. Started by blabla,

הכותרת אומרת כבר את הכל!!!

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  9. Started by natu,

שלום לכולם אני יודע שהמשחק די ישן אבל אני ועוד חבר מחפשים שחקנים שרוצים לשחק ברשת! אז מי שמעונין שלח לי מייל ל- natu@nana.co.il נתי מנין

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  10. דברים שנוספו: -עיצוב חדש -2 דמויות חדשות -אווטרים -ומפות הדמויות: J.Frog Kalsiddon המפות השתנו,כולם!!! החנות אווטרים: עיצוב חדש ומרענן אפשרויות קניה חדשות: לשבוע, שבועיים, חודש ושנה כמובן הלשבוע זה יהיה זול ולשנה יקר יותר צפיה בתוך החדר: החלוקה לקבוצות הטעינה בחירת דמות עיצוב שונה במשחק עצמו לינק מאוד מהיר: http://urban-breakz.com/rsxrifle/GunboundWC_GIS_400.exe חלק מין הדברים נלקחו האתר שלא אומר את שמו,(אני חושב שזה אסור לרשום את שמו)...

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  11. היי, בבקשה תמליצו לי על משחקים למחשב המוגבל שלי.. אני משחק בדרך כלל ב medeival II וגם בזה הוא מתקשה מדי פעם... stalker רץ סביר למרות שהמשחק מעט משמים. episode 2 היה בסדר גמור. gta sa היה ענק.. חבל שנגמר. אני לא הולך לשדרג שדרוג גדול בזמן הקרוב. זה מה יש. מחכה להצעות..

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  12. Started by sgt_flippy,

אני רואה שיש כאן כל מיני המלצות למשחקי רשת-אי אפשר אולי להדביק את זה לנעוץ וכל אחד ימליץ על משחקי רשת? נ.ב האם יש משחק שדומה למשחק mu-online?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  13. אומרים שהוא משחק אסטרטגיה שמתרחש בחלל ,בזמן אמת ,להבדיל מ GALACTIC ו MASTER OF ORION האגדי . http://www.gamespot.com/pc/strategy/sinsofasolarempire/review.html?om_act=convert&om_clk=gssummary&tag=summary;review

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  14. Started by HitmanX,

"קניתי" את המשחק מנהנט ל-PS2 כי אין כוח לחכות עד שיצא למחשב אז אז אני יודע שאיפושהו שם מתחבא לו אמולטור שיעבוד ! אם אתם יכולים גם תתנו קישור. תודה !

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  15. Started by LazyBoy,

THQ תראה בפעם הראשונה את הMMO החדש שלהם שמבוסס על העולם של 40K Warhammer מעולם לא היה לי חשק לנסות MMO, אפילו לא אחד. זה המשחק הראשון שאני דווקא כן רוצה לנסות http://kotaku.com/5532110/warhammer-40k-game-to-make-long+awaited-debut-at-e3 For the Emperor!

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  16. Started by guyhhh,

לאחר שהורגים את איש העורבים די בהתחלת המשחק נכנסים לחדר הורגים כמה חברה ואז צריך לקפוץ מעל איזה בור ואני ממש לא מצליח . כבר שאלתי את זה פה אבל לא עזרו לי אז אם מישהו יודע ממש בבקשה תעזרו לי. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  17. Started by Wolf90,

בוקר טוב לכולם, הבעיה היא כזאת: כשאני ניכנס למשחק, אחרי 5-10 דק' של משחק המחשב ניתקע וזה קורה בכל המשחקים ורק במשחקים. זאת לא תופעה קבועה, זה יכול ליקרות לי פעם ביומיים ויכול ליהיות גם פעם בשבועה. אין לי מושג למה זה קורה... זה כבר מתחיל לשגע אותי, בבקשה עזרה. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  18. Started by amir.o,

אני משחק עם האמריקאים כרגע נגד הטרוריסטים עכשיו להם יש את הסופת סקאדים,יש משהו שאני יכול לבנות שיפגע בטילים האלה כשהם מתקרבים אלי ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  19. Started by shlomo1441,

המשחק רץ חלק עד שהגעתי לשלב של הספינה.אך שאני בא לסיים את השלב המישחק רוצה לעשות שמירה (AUTO SAVE) המשחק ניתקע בויסטה(32BIT) נפתח לי חלון של ווינדואס אומר שהמישחק ניתקע וללחוץ על סגור. ניסתי להוריד את כל הגרפיקה לLOW וזה לא עזר המישחק ניתקע בשמירה. שיחקתי לא במסך מלא והסתכלתי על הזיכרון והמעבד והכל עבד בסדר. טמפ' כרטיס במנוחה 57 במאמץ 75. פאץ 1.2.1 למישהו יש פתרון? CORE 2 DUO E8200@ OC 3.2GHZ OCZ 1024X2 @ 800MHZ RADEON SAPPHIRE 4850 512MB DDR3 GYGABYTE P35

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  20. Started by LIOR42,

קבלתי משימה שאני צריך להגיע מתחת לגשר ושם מחכים לי שלושה אנשים אני מדבר עם האמצעי ואני לא יודע מה צריך לעשות

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  21. שלום, יש GTS88 320 ואני משתמש ברזול 1280X1024 ואין לי אפילו אפשרות לעבור את ה4 בתפריט המקס' הוא 4X

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  22. לא יודע, פתאום תקף אותי חשק מטורף לשחק את המשחק המדהים הזה. איזה מזל שיש אמולטורים שיכולים להשיב את המשחקים הנכחדים האלה לחיים. Cps1 & Cps2 Rules!!! בהחלט נכון גם ב-2006

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  23. הרגתי את כולם, האישה ברחה, סובבתי את הגלגל שסוגר את האדים של המים החמים והדלת נעולה. מישהו יודע מה עושים ?

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  24. שלום! יש בעיה חמורה במחשב של חבר שלי! כל משחק שהוא מפעיל יש מסך שחור אבל אני שומע סאונד והכל כרגיל פועל אבל אין תצוגה .. ניסיתי להתקין דרייברים ללוח ולכרטיס מסך ישנים / חדשים הסרתי את כולם התקנתי שוב נכנסתי לDXDIAG ביטלתי שם תהאצות והחזרתי הכל תקין שם התקנתי DIREXT זה פתאום קרה.. מה אפשר לעשות חברה? עשיתי גם LOAD OPTIMZED לביוס .. החזרתי והוצאתי את הכרטיס וגם את הזכרונות .. בבקשה עזרה! -אין חיישן לכרטיס מסך- אבל נגעתי בו והוא לא חם. תודה המפרט שלו: Amd sempron 3000+ 1Gbram 6600GT 256 Power supply 400WAT HEC

• 2 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.