משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
עם ההצלחה הנאה המסתמנות ל-Assassin's Creed Valhalla לאחר הפוגה בסדרה, האם גם דחייה של מספר חודשים בתאריך הנחיתה של משחק הפעולה הבא בסדרת Far Cry יאפשר לנו לקבל מוצר מפתיע לחיוב?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
- 1 follower
-
-
המפיצה Bethesda והסטודיו שהביא לנו את Dishonored חושפים גירסה חדשה לגמרי למשחק הפעולה משנת 2006 כפי שהבטיחו לנו השמועות המקדימות – Bethesda אכן חשפה כותר Prey חדש, אך כזה שרחוק מאוד גם מ-Prey 2 שנחשף לו לפני כמה שנים, וגם מ-Prey המקורי שהגיע אלינו בשנת 2006. הכותר החדש מפותח בידי אנשיו המוכשרים של Arkane Studios הצרפתי, שהביאו לנו את Dishonored, Arx Fatalis ו-Dark Messiah of Might and Magic (וכמובן יביא לנו את Dishonored 2 לקראת סוף השנה הנוכחית), ומיועד להגיע אל החנויות במהלך השנה הבאה עבור המחשבים האישיים והקונסולות הנוכחיות של סוני ומיקרוסופט, בהתבסס על נגזרת של מנוע ה-id Tech 5 שמכונה Void Engine, ומשמש גם ב-Dishonored 2. אנשי המפתחת מבהירים כי לא מדובר…
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יאלה אחים שלי לפני הטורניר כדי קצת להתאמן אז אם יש מישהו מחובר עכשיו ורואה תהודעה שיתחבר לאי סי שלי נערוך משחק 253429262 קדימה אני מחכה
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי, ראיתי את המשחק על PS3, נראה טוב מאוד. מצ'יטוט באינטרנט הבנתי שאין אותו ל PC. מכירים משה דומה? אופיר
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
הכנסות סרט האנימציה החדש בכיכובו של השרברב האיטלקי המפורסם עולות גם עם הציפיות האופטימיות ביותר - וסוללות את הדרך לעוד הרבה סרטים שיבוססו על משחקי וידאו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
- 1 follower
-
-
הנהיגה לא עובדת חלק זה לא קרטוע ,יש כמו מעצורים אוטומטים שאתה מאיץ עם הרכב נראה כמו באג זה קרה למישהו? מה עושים? זה מוציא את ההנאה מהמשחק שיחקתי את הקודם וזה לא היה כך,שיחקתי ויס סיטי בפליסטישן וזה לא היה כך
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
התחלתי לשחק במשחק ואני תקוע באיזה שלב יכול להיות שזה בעייה במשחק במפה Arcadia השלב שצריך להציל את הצמחים הגעתי למעבדה ואני רואה את המדענית מת משתמש בסיסמא אבל אין כלום בכספת ??
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
לאחר שהרמה הקשה ביותר ב NBA LIVE 2005 אינה פקטור, אני מחפש יריבים אנושיים.... אשמח לקבל הודעה לפרטי.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
כל פעם כשאני נכנס לאיזה שהוא רכב לא משנה איזה , כמעט לא רואים כלום על המסך חוץ מהמכוניות עצמם לכמה שניות , ואז אני צריך לנחש לאיפה אני נוסע ואחרי כמה שניות זה מסתדר. זה לא קורה כל הזמן , אבל רוב הפעמים. לעוד מישהו זה קרה ? יש פתרון ? (ועשיתי חיפוש..). * יש לי RADEON 8500.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מוזר אמרו שב12 ולפי מה שהבנתי הוא לא יצא \: מתי יוצא ? מה איתו ? תודה
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני צריך המלצות למשחקים שצריכים לחשוב כדי להיחלץ ממצבים אבל גם שיהיה אקשן. לא חשוב לי מאיזה שנה. (אולי אתם יודעים אם יש ל"זהות בדויה"- הסרט, משחק?)
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
בעת הפעלת משחק מתקבלת ההודעה הבאה..מה זה אומר? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני משועמם ברמות ואני אשמח למשחק שבו אפשר לפתח דמות מסוג של דיאבלו או כמו מאסס אפקט אשמח גם להמלצה למשחק בסגנון של הנסיך הפרסיוטומב רידר... או אפילו בסגנון של גוטיק\אובליוויון תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
קבלתי משימה שאני צריך להגיע מתחת לגשר ושם מחכים לי שלושה אנשים אני מדבר עם האמצעי ואני לא יודע מה צריך לעשות
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך GEFORCE GS 7600 , ושאני מעלה את המשחק הוא אומר לי שהדרייבר א מועודכן וצריך להוריד דריבר מעודכן הורדתי , וזה עדיין לא עובד לי , הוא מתחיל ואז קורס ועושה לי ריסטארט למחשב , ויש לי מחשב חזק , למשל CALL OF DUTY פועל לי חלק . עם יש למישהו רעיונות זה יעזור מאוד.....
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
לא יודע אם יש את זה לעוד אנשים אבל זה הבעייה מפעיל את המשחק הכל טוב ויפה ואז מתחילים להסביר איך להסתובב בעולם , לסובב את זווית הראיה וכו מיד אחרי זה מסבירים על המגילות (מממממש בהתחלה של המשחק.. אפילו לפני משימות וכו'..) מזה מגילת זהב כסף וברונזה. מיד אחרי זה אומרים לי ללחוץ על המגילת ברונזה ואיך שאני עושה את זה המחשב עושה לי ריסטרט!!!! מה זה לעזזל? זה באג במשחק בעיה אצלי?? זה קורה רק כשאני לוחץ על המגילה הזו שהם אומרים לי ללחוץ עליה יש לי Asus 6600GT extreme pcx 1024 MB kingstone amd 64 3000 מספיק חזק בשביל להעלות את המשחק... אבל לא יודע מה בעיה בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
היש לי את המשחק והכל אבל כשאני ניכנס זה עושה לי מסך כחול כזה דיי דומה לבאג המוכר שיש בווינדוס ואז כמובן שאני חייב לעשות ריסטרט והוא כתב לי גם שהוא זורק \ משליך משהוא שקשור לזיכרון.. מה אני עושה? מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים [: *מקווה שאני שואל במקום הנכון
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
ואם הוא ל-ps2 אז איך משתמשים ב-patch לקונסולה זו בתודה מראש?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
התקנתי תמשחק ושאני רוצה להיכנס עליו הוא כותב לי שגיאה crySystem.dll loading failed המודול שצויין לא נימצא מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 9 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יכול ליהיות מצב כזה שהוא לא עובד אצלי בגלל הכרטיס מסך?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק spider-man 3 (למחשב), קודם כל המחשק הוא מסוג כזה שאין תפריט התחלה - נכנסים למשחק רואים את הסרטונים של החברה בלה בלה ואז המשחק ישר מתחיל. עכשיו לבעיה - אני שיחקתי ועברתי מספר משימות לאחר זמן מה שמרתי את המשחק ויצאתי... כשחזרתי למשחק שוב המשחק מתחיל מההתחלה ואין שום LOAD GAME אם מישהו גם נתקל בבעיה או יודע את פיתרונה בבקשה לעזור.
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
האם יש תמיכה במעבדי ליבה כפולה גם בגרסה זו ?
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
האם אני חייב להתקין את direct action כדי שאוכל לשחק בhigh treason?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
היי חברה בקיצור לעניין רציתי לדעת איך אני יוכל לשחק בסניגל בלי סיריאל חוקי . זה לא נותן אפילו להיכנס כי אין לי סיראיל חוקי ואני לא הולך לקנות אחד כזהה תודה מראש FIRESTROM
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
כשאני משחק בCall of duty 2 אני רואה את כל הצלליות מרובעות כמו בתמונה המצורפת יש לי כרטיס מסך GeForce 6600GT עם דרייברים 81.95 אין לי את הבעיה הזאת במשחקים אחרים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-