משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
הכתבה הבאה לקוחה מVGAMES: ברוב המקרים אנחנו מאמינים בחוזקו של הבנק שלנו, ומפקידים את כספנו היקר בידיו ללא חשש. בנקים עלולים כמובן לקרוס, כמו בארה"ב בשנות השפל הגדול או כמו בארגנטינה לפני כמה שנים, אבל מדובר בהתרחשות נדירה למדי. לצערם של השחקנים במשחק התפקידים ההמוני החללי EVE Online, הבנקים שם הרבה פחות עמידים ממה שהם רגילים אליו בעולם האמיתי. במשך החודשים האחרונים שכנע השחקן Cally מאות אלפי אנשים כי הבנק האינטר-גלקטי אותו הוא מנהל בתוך עולם המשחק הוא המקום המושלם עבור כספם הוירטואלי. הם מפקידים כסף, הכסף הזה צובר ריבית, והעולם ורוד ומושלם. אלא שכידוע, שום עולם אינו מושלם, גם לא זה של EVE. לאחר שהכספת של הבנק התמלאה ב- 790 מיליארד ISK (המטבע המקומי ב- EVE), החליט אתי אל…
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
כן קצת נוסטלגיה. אני נתקעתי בשלב ב', ממש ממש בהתחלה יש כאלו אבנים בתוך בוץ שנעלמים אחרי שעוברים עליהם, ואז ישנו כזה סלע גדול שאני לא יודע איך לעבור. יש מצב שמישהו זוכר? לא יכולתי לעשות screen shot כי זה עובד על dosbox תודה
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני מתחבר לאייפי של שרת , זה כותב התחברות בהצלחה וזהו כלום , אני שומע יריות כמה שניות ואחרי זה כלום חוזר למצב שבו זה הייה !
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
כשאני משחק בCall of duty 2 אני רואה את כל הצלליות מרובעות כמו בתמונה המצורפת יש לי כרטיס מסך GeForce 6600GT עם דרייברים 81.95 אין לי את הבעיה הזאת במשחקים אחרים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני בהונג קונג ואני בשגרירות וצריך להאזין עם מיקרופון לייזר לבחור שמדבר עם ניקולדס. אחרי שאני מאזין כל פעם למברט אומר לי שלא הצלחתי ניסיתי עשרות פעמים ואני לא מצליח לעבור. הבנתי שיש פאץ' שמתקן את הבעיה והורדתי אותו וממש בסוף הה תקנה זה רושם לי: could not retrive version number! installation will be aborted. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום רב! ראיתי את המשחק SETTLERS IV משהו פצצה, בקיצור ראיתי היום בקניון את המשחק באופיס דיפו ב 216 שח ובבאג ב 170, היום בדקתי באינטרנט ומה ראיתי בארקדיה מוכרים את המשחק ב 49 שח' בלבד הינא: http://www.arcadia.co.il/search.asp?qsearch=settlers&qmanufact= 1.כדאי להזמין? 2. משהו פה לא מסריח? 3. האם כדאי לתת להם מספר כרטיס אשראי? (כי אני גר ממש רחוק משם) תודה.
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
זה משגע אותי אני מחפש ומחפש וEA עשו רק למי שיש PS2... אני מתכוון לתחרויות הטבעות שאפשר לעשות דברים מטורפים, יש למי רעיון או כל דבר אחר?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מה הניק,שרת מועדף,קלאן עם יש ? אצלי זה הניק שיש פה OmerOle ולפעמים קשקושים בסוגריים ( Lame Day).
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכם, פעם במחשב שלי יכולתי להריץ את המשחק הנ"ל על High עם קצת תקיעות פעם בהרבה זמן. היום אני לא יכול להריץ אותו אפילו על Low, כאילו, כן.. אבל אני אסביר. כשאני נכנס למשחק ועושה new game יש בעיה, ועכשיו, פעם אחת זה פעל לי כששמתי את הפקודה "mat_dxlevel 70", עד שהגעתי לנקודת שמירה מסוימת והמשחק קורס שם. בדיון הבא תוכלו לראות את מלוא הבעיה ותוכלו לראות מה הציעו לי שם. הקישור - http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=923372א נא עזרו לי.
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
דברים שנוספו: -עיצוב חדש -2 דמויות חדשות -אווטרים -ומפות הדמויות: J.Frog Kalsiddon המפות השתנו,כולם!!! החנות אווטרים: עיצוב חדש ומרענן אפשרויות קניה חדשות: לשבוע, שבועיים, חודש ושנה כמובן הלשבוע זה יהיה זול ולשנה יקר יותר צפיה בתוך החדר: החלוקה לקבוצות הטעינה בחירת דמות עיצוב שונה במשחק עצמו לינק מאוד מהיר: http://urban-breakz.com/rsxrifle/GunboundWC_GIS_400.exe חלק מין הדברים נלקחו האתר שלא אומר את שמו,(אני חושב שזה אסור לרשום את שמו)...
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי, בבקשה תמליצו לי על משחקים למחשב המוגבל שלי.. אני משחק בדרך כלל ב medeival II וגם בזה הוא מתקשה מדי פעם... stalker רץ סביר למרות שהמשחק מעט משמים. episode 2 היה בסדר גמור. gta sa היה ענק.. חבל שנגמר. אני לא הולך לשדרג שדרוג גדול בזמן הקרוב. זה מה יש. מחכה להצעות..
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום .. קיבלתי VAC BAN מBO2 ואין לי שמץ של מושג למה... שלחתי להם טיקט אבל שמעתי שהם ממש נאצים בקטעים האלה ואני פשוט לא יודע מה לעשות ( בבקשה עזרה :\
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
- 1 follower
-
-
כל פעם כשאני נכנס לאיזה שהוא רכב לא משנה איזה , כמעט לא רואים כלום על המסך חוץ מהמכוניות עצמם לכמה שניות , ואז אני צריך לנחש לאיפה אני נוסע ואחרי כמה שניות זה מסתדר. זה לא קורה כל הזמן , אבל רוב הפעמים. לעוד מישהו זה קרה ? יש פתרון ? (ועשיתי חיפוש..). * יש לי RADEON 8500.
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני עוד מאט מסיים להוריד NFS:MW מהאימיול וכתוב שזה המלא ולפני כמה דקות גיליתי שהוא יוצא מחר אז רציתי לשאול האם יש סיכויי שזה אמיתי או שזה בטוח איזשהו מניאק ששינה את השם של קובץ אחר?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
גם בJEDI ACADEMY הוא לא עובד איך אני גורם לו לעבוד?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל אני מקבל את ההודעה הבאה : והורדתי את הפאטצ' והתקנתי אותו, אז למה זה מראה לי את הטעות הזאת? מה לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
הורדתי את הפאטצ' והתקנתי אבל זה לא שינה ולא הוסיף כלום אפילו בתחילת המשחק רשום שזה גרסא 1.1.משהו התקנתי בלי שום בעיה מיוחדת אבל זה כאילו לא עשה שום דבר, מה אני עושה??
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
או ליתר דיוק, אם WoW יוצא בארה"ב בדצמבר, מתי אתם מעריכים שהוא יגיע לארץ?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני מחפש משחק מחשב ישן שהיו בונים בו קניון,המשחק היה דו מימד ודומה לזה: http://www.google.co.il/imgres?q=mall+tycoon+maxis&um=1&hl=iw&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official&tbm=isch&tbnid=Ip1KdD0mAkRWiM:&imgrefurl=http://www.ecommercetimes.com/story/73169.html&docid=XFkS3qkvGEX-7M&imgurl=http://www.ecommercetimes.com/images/article_images/73169_450x300.jpg&w=450&h=300&ei=UPb2Tt_UCMq18QOb-4CfAQ&zoom=1&iact=hc&vpx=1444&vpy=154&dur=711&hovh=183&hovw=275&tx=149&ty=119&sig=102945978433470229973&page=1&tbnh=116&tbnw=174&start=0&ndsp=51&ved=1t:429,r:0,s:0&…
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ראיתי אצל חבר הואממש נראה טובו זה פעם ראושנה ששמעתי עליו .. בכלל
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אם אני לא טועה המשחק הוכרז כ"אבוד"(כלומר זה חוקי להוריד אותו בחינם). הורדתי אותו מהאתר של HOME OF THE UNDERDOGS,הרצתי אותו,והכל הלך מצוין,אבל אז גליתי שהוא לא מראה את הסרטים. אין לי מושג אם הסרטים נמצאים בתוך המשחק,או שזה קובץ נפרד שאמור להיות על הדיסק,אבל בכל מקרה אני לא מצליח לראות אותם. מי שיכול לעזור, בבקשה :-\. נ.ב האתר חוקי לגמרי,ולכן מותר להוריד ממנו. נ.נ.ב אני ממליץ בחום על המשחק הזה,למרות היותו RPG מכות עם עלילה לינארית וגרפיקה ישנה משנת 96 ,זה משחק ענק, עם עלילה לינארית מצוינת.שיחקתי בו בדמו בלי הסרטים ואני באמת ממליץ עליו. נ.נ.נ.ב אתם משחקים ערפד.(סתם חשבתי שאולי זה יעניין אנשים)
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני משחק עם האמריקאים כרגע נגד הטרוריסטים עכשיו להם יש את הסופת סקאדים,יש משהו שאני יכול לבנות שיפגע בטילים האלה כשהם מתקרבים אלי ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
המשחק רץ חלק עד שהגעתי לשלב של הספינה.אך שאני בא לסיים את השלב המישחק רוצה לעשות שמירה (AUTO SAVE) המשחק ניתקע בויסטה(32BIT) נפתח לי חלון של ווינדואס אומר שהמישחק ניתקע וללחוץ על סגור. ניסתי להוריד את כל הגרפיקה לLOW וזה לא עזר המישחק ניתקע בשמירה. שיחקתי לא במסך מלא והסתכלתי על הזיכרון והמעבד והכל עבד בסדר. טמפ' כרטיס במנוחה 57 במאמץ 75. פאץ 1.2.1 למישהו יש פתרון? CORE 2 DUO E8200@ OC 3.2GHZ OCZ 1024X2 @ 800MHZ RADEON SAPPHIRE 4850 512MB DDR3 GYGABYTE P35
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-