משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
כל המנהלים פה הם בני זונות וכלבים כל הזמן אתם מעיפים אנשים יא חרות
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
-
יש למישהו מושג? הביאו לי מחו"ל את ה- international והוא ביפנית זה ההבדל?
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
-
-
יש לי בעייה בגרפיקה של המשחקת לא רואים את האדמה והשמיים ושאר האובייקטים (אנשים וכו') חצי שקופים ניסיתי לשחק עם כל האפשרויות בתפריט הגרפיקה אבל כלום לא עוזר!!! הכרטיס מסך שלי asus v6800 (ישן, אבל עובד....) והדרייברים 30.82 של nvidia לפני זה היה לי את היותר ישנים ה 21.81 , המומלצים לכרטיסים ישנים וגם אז זה לא עבד תודה!
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
למי יש אתRADEON9700 ושיחק בNWN? איך זה עובד עליו? חלק לגמרי?
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
-
מישהו יודע מתי NBA LIVE 2003 יוצא למחשב? אולי מישהו יודע את הדרישות של המשחק???
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
-
-
מישהו יכול למצוא לי את השדרוג של גרסא 1.2 לגרסא 1.21 של אמריקס ארמי? חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי :-[ אני צריך כדי להתקין 1.3 תודה.
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה עם הקאונטר סטרייק. קניתי מיקרופון, חיברתי אותו, והוא עובד יופי בסביבת הוינדאוס. אבל לא עובד בכלל במשחק עצמו. ניסתי לבדוק אותו דרך ההלף לייף (יש אייקון מיוחד לכך), ושם הוא גם עובד. אין לי מושג מה הבעיה. למישהו יש? אנא עזרו לאדם במצוקה..........
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
-
כל פעם שאני בא להפעיל את המשחק הוא נתקע ויוצא ! שערוריה. מישהו, פיתרון ? אהה, רציתי לציין שזה מגרסת ה- clone CD. (האם גם לגרסה זו דרוש קראק ?) קבלו תמונה...
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
-
Mortal Kombat: Deadly Alliance- האם זה יוצא גם ל PC ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז ככה.. אני שומר את כל המקשים החדשים שעשיתי והכול שאני מקנפג את הכפתורים והכול ושומר על שמי וכל פעם שאני מתחיל את המשחק הוא מתחיל כהDEFAULT כלמור ה''KEYBOARD'' המקשים שלו.... ולא החדשים שקינפגתי ואז אני תמיד צריך מחדש לשנות מהKEYBOARD למקשים עם השם שלי... יש לכם רעיונות איך להיפטר מזה?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
התקנתי את הדמו של גמס בונד החדש ויוצא לי הודעה שחסר לו Indeo Video 5, איך זה יכול להיות ?? זה אמור להיות מובנה המדיה פלייר של XP. מאיפה אפשר להשיג את הקודד של Indeo Video 5?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
כשאני יוצא מ-UT (הראשון, לא 2003), אז המשחק נסגר והכל, אבל המוזיקה של המשחק ממשיכה להתנגן ברקע, והדרך היחידה לסגור אותה זה ע"י CTRL+ALT+DEL. הצעות?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
היי חברים ! אני חייב להוריד משחקים וסרטים מלאים ואני לא יודע מאיפה... יש לי אינטרנט מהיר ואני רוצה לנצל אותו , אם תוכלו לתת לי בבבקשה .......
-
אני שובר ת'ראש בנסיון לחפש איפה פותחים לא מבין שם כלום. מי עוזר לי לנצח את המשחק הלוהט? תודה.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אני צריך את הקובץ הזה : clshp212 השם של המשחק עצמו הוא : Need_for_Speed_Hot_Pursuit_2-CLS אז מישהו יכול להשיג לי את הקובץ הזה?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי את הגירסה והאחרונה של CS רציתי לדעת איך לפתוח סרבר ולהוסיף עליו בוטים לינקים יעזרו מאוד תודה :AR15:
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-