עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by barash,

יש לי משחק שהוא בקובץ bin ואני רוצה ליצרוב אותו אין בעיה עד קן הבעיה שcrak של המשחק מחוץ לקובץ bin אז איך אני צורב אותם ביחד לאותו דיסק? תודה :s05:

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  2. Started by Cha0stAlker,

רציתי לקנות FSX 2007, אבל חבר שלי אמר לי ש-2004 הרבה יותר טוב. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  3. Started by navk2,

שמעו, ניכנסתי לתיקייה של CNC3 וראיתי שם ש 2.4 (!) ג'יגה מהמשחק זה סירטונים שלא מועלים בכלום ! עכשיו אני משחק רק בסקרימיש וברשת ככה שאני לא צריך סירטונים.. איך אני מעיף אותם ? אם אני אמחק אותם המשחק יעבוד כמו שצריך ? תודע...

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  4. Started by iyehuda,

חיפשתי ולא מצאתי כולל באתר של alky

5. Started by zag78,

שלום לכם, אני מעוניין לקנות את המשחק call of duty modern warfare שיצא בשנת 2019. באתר הרשמי של החברה, המחיר הוא 60 יורו לStandard Edition, ו63 יורו לBattle Pass Edition. לעומת זאת, ראיתי באינטרנט אתרים שמציעים בהנחה של עשרות אחוזים, כדוגמת us.gamesplanet.com האם משחק שנקנה באתר שאינו רשמי, יעבוד גם בארץ? האם שווה להוסיף עוד מספר יורו עבור Battle Pass Edition? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. חיפשתי ולא מצאתי

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by PhoenixBoy,

רציתי לדעת, במידה והמחשב שלי קולט את הדיסק של הסוני 2 אז איך אפשר להפעיל אותו? אני צריך אמולטור... או כל דבר אחר שיפעיל אותו כי ככה סתם הוא לא פועל. כי המשחקים של הסוני סבבה אבל אני לא סובל את השלטים האלו אני אוהב את המקלדת והעכבר שלי שאיתם אני במחשב כל היום הכי נוח!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. לי יש את המשחק, מי שרוצה את הקופון לקנות את המשחק מוזמן לבקש, הקופון יעבוד רק עד ה30 לחודש אז אם אתם רוצים אותו תמהרו להגיד לי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by angelos21,

יש לי בעיה במשחקים מסוימים, שה FPS שלי במשחק לא עולה מעל מספר מסוים למשל בPREY אני לא יכול לעלות מעל ל60 FPS, על הגדרות מקסימליות וגם על פחות!!! מדוע יש הגבלה של הFPS????

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  10. איפה טעינו כצרכנים? מדוע בSTEAM משחק כמו XCOM2 מקבל Very Positive בסיכום ביקורות על ידי הצרכנים שרכשו את המשחק? חיכיתי 3 חודשים לפני שהתחלתי היום לשחק בXCOM2 כי שמעתי שהמשחק מלא באגים, והמתנתי בכוונה מספר חודשים עד שיתקנו את המשחק. לאחר כמה עדכונים, ולאחר שסיימתי את רוב המשחקים האחרים, החלטתי היום להפעיל לראשונה את המשחק, בתקווה שאהנה ממנו. מכל ה-400 משחקים שיש לי ב-STEAM, זה המשחק בין היחידים שפשוט יצאתי ממנו אחרי רבע שעה בתקווה שלא אחזור לשחק בו. ולצערי, אני עומד רק בתנאי אחד מבין 2 התנאים ש-VALVE הציבה על מנת לקבל החזר: 1. פחות משעתיים זמן משחק. 2. פחות משבועים מרגע הקניה. אז מה הייתה בעצם הבעיה שבגללה פרשתי מהמשחק לאחר 15 ד…

11. Started by canti,

יש לי PD 2.8 X1600 PRO 512 זכרונות DDR2 512*2 אני אמור להריץ את זה בהליכה... אבל כשאני מפעיל את זה יוצא לי טבלה כחולה ועושה ריסט אוטמטי. והדיסק טוב כי זה עובד אצל חבר שלי. ויש לו חד ליבה עם גיפה 5...

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  12. Started by id3232,

הצלחתי להפעיל את המשחק מצויין אבל ישנה בעייה אחת. הווינדוס חוסם לי את תקיית MY DOCUMENTS מסיבה שלא הצלחתי להבין ולפתור וזה גורם לכך שאני לא מצליח לפתוח פרופיל חדש בתחילת המשחק. לפי מה שראיתי זה גם מונע ממני לשחק במשחק בכלל! אם למישהו יש פתרון שיודע כיצד ניתן לעקוף את פתיחת הפרופיל בבקשה שיעזור לי. תודה

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  13. Started by dark_zero,

בבקשה למשחק הראשון תודה מראש

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  14. Started by dj_horse,

שלום! התקנתי את המשחק,לאחר תקופה הוא הראה לי שגיאה של prism3d. בעבקות כך הטעינה של המשחק ניפסקת ואין באפשרותי לשחק בו. אפשר עזרה איך לתקן את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  15. Started by 246810,

האם המשחק NBA יכול לפעול לי במחשב נייד של LG מדגם E310 עפ כרטיס מסךMG 8200

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  16. המשחק הראשון יצר לפני הרבה זמן ועוד אז אמרו שיוציאו המשך, אבל מעז אני לא שומע כלום על ההמשך. מישהו אולי יודע לגבי ההמשך? אני ממש מחכה לו

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  17. כל מיני מקומות באפשרויות בלתי נראות יש בעיה הוא מציג את תיבת ההודעה בסיום משימה מאחורי המשחק ואי אפשר לראות מישהו יודע איך לתקן את המשחק שהוא יפעל כמו שצריך ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. אני מעדיף תלת מימד/נורמלי/שיצא לאחרונה מישהו מכיר? תודה.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  19. מיקרוסופט מאשרת כי הצליחה למכור 21 מיליון יחידות מקונסולות ה-Xbox Series X וה-Xbox Series S שלה עד כה - בזמן שסוני ממשיכה להגדיל את הפער ומתקרבת למכירות של 40 מיליון יחידות עבור ה-PlayStation 5לכתבה

20. Started by yonatanph,

אם כן, יש הערכה למתי?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  21. Started by Kpro`,

טוב ככה לכל אחד ואחת מכם יש עכשיו הזדמנות לתת המלצה על 5 משחקים שכל גיימר בארץ ובעולם פשוט חייב לשחק. המלצה שלי : Call of Duty 4 - Modern Warfare Call of Duty - World at War Gears of War Grand Theft Auto IV Far Cry 2 :

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by arik_mesh,

שלום :] יש לי נייד של גיגבייט דואלקור 1.8 גיגה זיכרון אני מנסה להעלות את המשחק סימס 2, הוא מעלה את התחלה אבל לא נכנס למשחק עצמו :\ מה עושיםם?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  23. Started by stone cold,

ראיתי שאין דיון כזה אז פתחתי בגדול אני כבר כמה שעות בתוך המישחק והוא מזכיר מאוד את ביושוק הסביבות אומנם קצת פתוחות יותר אבל הסיגנון מאוד מזכיר מה שמעצבן אותי זה שאין מיגוון באויבים במישחק בכל מיקרה אתם מוזמנים לדבר פה על המישחק -מישחק נחמד בסך הכל לדעתי

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  24. Started by Nikiller,

אני לא יודע אם אני בפורוםפ הנכון (אם צריך תעבירו) ואני הולך לשאול שאלה ממש מפגרת... אני רוצה להריץ את ה AC על 1680X1050 עם כל ההגדרות עד הסוף...(מסך 20") אני מקבל 22-30 FPS הכרטיס עם OC דיי רציני.. והמשחק עובד טוב.. אם אני מוריד את ה SHDOWS ואת ה MULTISAMPELLING ל-2 ו-1 בהתאמה אתה הרזולוציה ל 1280X1024 אז המשחק רץ 35-55 =] אבל אני רוצה את המקסימום... השאלה היא כזאת: לבעלי ה88GT וAC כמה FPS יש לכם ברזולוציה הנ"ל?(יכול להיות שהוא חלש מידיי???) והאם יכול להיות שיש רכיב שמגביל אותי?(כי אני בונה על 4870 בקרוב..) תודה מראש.. NIKILLER

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  25. Started by גיא מ,

שלום לכולם ברצוני לדעת אם יש מדריך של בניית משימות בarma 1 קצת מסובך הקטע של הסקריפטים ואם יש מקום שממנו אפשר להוציא סקריפטים מוכנים כבר תודה לכול העוזרים

• 1 תגובה
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.