משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
התחלתי לשחק במשחק הזה ונתקעתי בקטע שצריך לפתוח תכספת. (אחרי שהילדה מתה ומאשימים תאבא )...איך יודעים תקוד שלה? אף אחד לא נותן שום קוד
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי לכם , יש לי מחשב שאיתו אני משחק ויש לי עוד מחשב. אז ככה : המחשב הזה הוא לא משהו - מעבד : Intel® Core2 Quad CPU Q9400 @ 2.66GHz 2.67GHz כרטיס מסך : Nvidia GeForce 9500 GT Operating System : windows 7 ultimate 64-bit ובמחשב השני יש לי : מעבד : Intel® Core2 Quad CPU Q9400 @ 2.66GHz 2.67GHz כרטיס מסך : Nvidia GeForce GT 640 Operating System : windows 7 ultimate 64-bit במחשב הראשון בבלאק אופס יש לי 90FPS ובמחשב השני יש לי 30FPS שזה לא הגיוני לפי דעתי כי יש לי את אותו המעבד וכרטיס מסך יותר טוב... אם משהו יודע מה הבעיה ו/או איך לסדר את זה תרשמו פה בבקשה. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
התחלתי לשחק במשחק ואני תקוע באיזה שלב יכול להיות שזה בעייה במשחק במפה Arcadia השלב שצריך להציל את הצמחים הגעתי למעבדה ואני רואה את המדענית מת משתמש בסיסמא אבל אין כלום בכספת ??
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
בן דוד שלי משחק במשחק והוא מחפש טריינרים וצ'יטים..יש למישהו מקור להורדה? תודה
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
משחק ממש טוב עם גרפיקה מעולה ! בשילוב של heroes! קיבלתי את המשחק הזה ואת סיריוס סם 2 חח משחק מצחיק!! עם הכרטיס מסך... 7950GT 512MB של לידטק בקיצור.. מומלץ spellforce 2!
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
מתי אמור לצאת COD 3 למחשב?ו BIA ? פשוט בא לי כבר לשחק במשחק מלחמה (עכשיו אני לומד על מלחמת העולם ה2 עושה חשק לשחק!)
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אומרים שהוא משחק אסטרטגיה שמתרחש בחלל ,בזמן אמת ,להבדיל מ GALACTIC ו MASTER OF ORION האגדי . http://www.gamespot.com/pc/strategy/sinsofasolarempire/review.html?om_act=convert&om_clk=gssummary&tag=summary;review
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewNews&sg=games&id=2969
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מחפס שחקן טוב לשחק נגדו אז אים אתה חושב שאתה אתגר דבר איתי כמובן רק לאלה שיודעים להישתמש בHamachi דברו איתי באיי סי 317950875
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
המשחק הישן הוא - grim fandango (מניח שכולכם מכירים), ויש לי בעיה עם ההתקנה שלו. כשאני מכניס את הדיסק נפתח לי התפריט, אני לוחץ install, ואז זה רושם לי את ההודעה הבאה, נותן לי אפשרות ignore ו- close, וכשאני לוחץ על אחת מהאפשרויות זה נתקע, ואני צריך לסגור את זה עם ctr+alt+dlt. הנה ההודעה: 16bit windows subsystem c:\windows\system32\autoexec.nt The system file is not suitable for running MS-DOS and microsoft windows appilcations. choose "close" to terminate the appilcation. למישהו יש מושג איך פותרים את הבעיה המעצבנת? ניסיתי לכבות ולהדליק את המחשב 1001 פעמים וזה לא עזר. אני חייב לדעת איך פותרים את זה המחשב שלי אם צריך לדעת: 2.8C IC7 - abit 1024 ddr-ram radeon 9800 pro
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי תמונות של משחקים של האקס בוקס 360 על טלויזיה רגילה ולא על LCD?? כי כמעט כל התמונות והוידיאו הוא על LCD תודה.
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
עזרה...אומרים לי שקיבלתי ROOF SCOP ו SIDE MORRORS ...ואומרים שזה באיזשהי חנות בשם BODY SHOP ואין לי מושג איפה זה .. מישהו יודע???
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אומרים לי להביא לנקודה מסומית 12 gunships אבל מה לעזאזל זה gunship ?!?! איזה חייל זה ? משהו יכל להסביר לי בדיוק איך ליצר אותו... (תמונה שלו אולי ? )
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי ג'יפורס 6150 מובנה על הלוח אם. מעבד AMD64 3200 VENICE וג'יגה זיכרון. על איזה FPSים אתם ממליצים שהכרטיס יכול לסחוב בצורה חלקה ובאיכות גבוהה?
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר למחוק חבילות שמורדות ב Tactical Ops? פשוט יש שרת שאני אוהב והוא אומר לי שיש לי גירסה לא מתאימה. תודה
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי את המשחק сss והfps שלי נמוך יותר מאשר הfps שיש אצל חבר שלי למרות שהמחשב שלי חזק משלו מישהו יודע למה?
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
כמו בכותרת אני צריך קראק למשחק Alliance Future Combat אם מישהו יכול בבקשה להביא לי קראק טוב אנהי ממש יודה לו תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני יודע שזה שאלה קצת(הרבה) מסובכת יש דרך שאני ישחק דרך המחשב בLAN עם עצמי (עכשיו הסבר): נגיד אני יכול לפתוח משחק פעמיים שירוץ פעמיים בשתי חלונות עכשיו אני אומר בחלון א' לפתוח סרבר ובחלון ב' להתחבר אליו איך עושים את זה?? ועוד שאלה יש לי קרייסיס מקורי איך אני יכול לשחק בLAN איתו?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מי יודע איך במשימה הראשונה איך מפעילים את הקוד לפתוח את השער
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אנשים אם מישהו זוכר את שנות ה95-96 הרחוקות בטח מכיר משחק בשם Crusader: No Regret, שהוא ההמשך המשופר והמושקע יותר של החלק הראשון Crusader: No Remorse, שהיה להיט איסטרי בין חובבי הז'אנר . באותה תקופה יצא גם משחק שאותו אני מחפש בנרות, גם בסגנון של המשחק הקודם, אין לי שמץ איך הוא נקרא, אבל אני זוכר בוודאות שמשחקים בתור רובוט קטן וחמוד (או שלא כ"כ חמוד ;D) ודבר ראשון שהוא אומר כשמתחילים לשחק הוא: I'm ready to rumble יש למשהו מושג על מה אני מדבר??
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
התקניתי את המשחק לפני שבועיים הכל טוב ויפה היום אני נכנס לשחק ואין שרתים....... יש איזה פאץ או חידוש למשחק שצריך??? תנו לינק אם אפשר ??? :'(
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אם מישהו ניסה את Medal of Honor: Airborne פה אשמח לשמוע חוות דעת עליו... וגם את הדרישות מערכת שלו.. ואם כבר פתחתי נושא פה אז מה הדרישות מערכת של crysis ??? תגידו יש אתר שאומר את הדרישות מערכת של כל משחק (גם לפני שהוא יצא) ??? תודה, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שאני לוחץ על המשחק Dark Messiah of Might and Magic אז הוא פשוט לא עולה לא קורה כלום לחצתי על MM.EXE שזה מה שמפעיל ת'משחק וזה נמצא בתיקית המשחק ואין פשוט לא קורה כלום המחשב חושב שניה וזהו..
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-