משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
צילומי מסך ראשונים מתוך גירסת ה-PC החינמית והמסקרנת עד מאוד של משחק המירוצים הנהדר מבית מיקרוסופט עלו לרשת בתחילת החודש קיבלנו אישור רשמי לכך ש-Forza Motorsport, אחת מסדרות המשחקיות המפורסמות והוותיקות ביותר מתוך אלו שהיו בלעדיות לקונסולות ה-Xbox לדורותיהן – תשבור את הבלעדיות הזו ותושק גם לפלטפורמת ה-PC. כעת, אלבום תמונות שעלה לו לאתר imgur מציע שלל צילומי מסך מתוך מה שנראה כמו Forza Motorsport 6 Apex, אותה גירסה מיועדת למחשבים אישיים, עם הזדמנות ראשונה להתרשם מהאיכות הגראפית וגם מההגדרות הגראפיות אשר יהיו זמינות לשינוי והתאמה עבור הגיימרים. להלן מספר דגימות, מתוך האלבום המלא שממנו תוכלו להתרשם בקישור הזה. נזכיר כי Forza Motorsport 6 Apex מיוע…
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=T_7Gwp0MMxQתיהנו
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
אחים שלי אני רוצה לדעת אם יש איזשהם תוספות ל enter the matrix?... אני פשטו מת לראות אם יש איזה עוד שלבים... (משחק ישן אך עדיין כיף לשחק בו)
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
תקשיבו התקנתי את המשחק שמתי קראק אני צריך את התוכנה safe disc כדי לפרוץ את המשחק תעזרו לי בבקשה ממכם תנו קישור לתוכנה
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
האם אני חייב להתקין את direct action כדי שאוכל לשחק בhigh treason?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי כאן כבר התקנתי פיפא 2004 מזמן ושיחקתי משחקים שלמים הייתה לי בעיה והייתי חייב לפרמט את המחשב ועכשיו שאני משחק אחרי 5 דקות זה קופץ לי ל-DESKTOP לשולחן עבודה וזהו התקנתי דיירקט איקס + דרייברים מעודכנים יש לי ווינדוס 98 SE עם מעבד אטלון 2000 XP וכרטיס מסך גיפורס 2 MX 440 (אני יודע שזה חרא אבל זה עובד אצל כל החברים שלי בלי בעיה ) אם למישהו היתה בעיה דומה ומצא פתרון אז אודה לו מאוד אם יעזור לי פה בתודה מראש TOCHKEL
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
-
איזה מישחק יותר יפה maplestory vs mu מיצטער שפתחתי עוד סקר פשוט זה נושא מעניין מאוד אותי!
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אני מתקין את המשחק ובסוף ההתקנה עולה לי הודעה : http://www.fastup.co.il/images/26014467.bmp אני לוחץ RETRY וזה עולה עוד הפעם ועם אני לוחץ CANCEL זה מבטל את ההתקנה אני חייב עזרה המשחק הזה ממש חשוב לי מישהו יודע מה עושים ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
משהו בסגנון SILENT HILL, PARASITE EVE וכאלה למחשב
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה לפני כמה חודשיים שמעתי שיצאו שתי תוכנות חדשות למשחק(במחשב) ורציתי קצת פרטים עליהם וקישור להורדה עם אפשר תודה נ.ב נראה לי שאחת התוכנות יכולה לעצב שלבים או מודים או שעם זה תוכנה נפרדת אז אפשר בבקשה קישור תודה
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
כאשר אני רוצה להפעיל את המשחק James Bond 007 Nightfire, מופיע לי ההודעה הבא (לא רואים תמונה? תלחצו רענן): מערכת הפעלה: Windows XP Professional Service Pak 2 כרטיס מסך:Geforce FX5200 הערה: לא הבנתי איך להוריד Codec.
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
"קניתי" את המשחק מנהנט ל-PS2 כי אין כוח לחכות עד שיצא למחשב אז אז אני יודע שאיפושהו שם מתחבא לו אמולטור שיעבוד ! אם אתם יכולים גם תתנו קישור. תודה !
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את המשחק XIII, אבל אני רוצה לדעת איך המשחק ? 1. הוא לא משעמם? 2. הוא נמעס מהר? 3.איך הגרפיקה? 4.העם הוא חוזר על עצמו? תודה- THANKS LaZy-©BoY*
-
כשנכנסתי למחשב והתחברתי לאינטרנט LOGIN-STEAM קפץ וביקש סיסמא. הכנסתי את הסיסמא (הנכונה) ואחרי כ5 דקות יש לי הודעה שיש לי בעיות לנתחבר לשרתים של סטים. יש לי סטים מקורי וכול המשחקים בו קנויים. בדקתי אם יש וירוסים או ספייורים עם NOD32 ו SPYBOT ואין כלום. עד עכשיו סטים עבד מצויין. לעוד מישהו יש בעיה להתחבר?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אז ככה אנשים אני צריך שם של תוכנה או יותר עדיף תוכנה שנותנת אפשרות להריץ משחקים של פלייסטיישן על פיסי תודה אנשים אני צריך גם משו לאקס בוקס יענו שידמה אקס בוקס על פיסי בתודה עידו
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אחד המשחקים הכי כיפיים ששיחקתי בהם אי פעם. מומלץ בחום למרות שהמשחק די ישן - מדובר במשחק מאוד מעניין ושונה... תבדקו ביקורות וסרטונים שלו כדי להבין על מה מדובר - זה ו Baldur's Gate הם המשחקים היחידים ששיחקתי יותר מפעם אחת..
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, יש GTS88 320 ואני משתמש ברזול 1280X1024 ואין לי אפילו אפשרות לעבור את ה4 בתפריט המקס' הוא 4X
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משחק כרגע ב HL2 E2 אורנג בוקס.ממש בהתחלת המשחק כאשר אני רואה את הוידאו הראשון ביחד עם אלכס על המסך לאחר תיקון החשמל המשחק לאחר דקת וידאו על המסך נתקע ויוצא למסך של וינדואס.מישהו נתקל בבעיה הזאת??? אפיזוד 1 עבר ממש חלק. ???
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
המשחק מתחיל, מראה את היצרן, פירסומת של אדידס מגיע בערך לשלב של הסרט אני משער - מראה מסך שחור ולא מתקדם, אף מקש לא מזיז אותו, והמחשב לא נתקע -כשאני לוחץ CTRL ALT DEL אני רואה את הסמן של העכבר, משהו מוזר ביותר, ניסיתי את כל הגדרות המסך האפשריות עם AA ו AF וגם בלי, מה יכולה להיות התקלה?
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני רוצה לשמוע בבקשה מכאלה שבאמת מביים כי חיפשתי תשובות באינטרנט ומצאתי רק בלבולי מוח! מה יותר יעיל למשחקיםבלבד!!! WINDOWS 7 32 BIT או 64 BIT???
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
-
עשור אחרי הפרק האחרון בסדרת משחקי הפעולה העל-טבעית הייחודית - אנחנו אמורים לקבל המשך רשמי שמנסה לשמר את סימני ההיכר העיקריים של המותגלכתבה
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
- 1 follower
-
-
המשחק אצלי בשפה האיטלקית אני רוצה בכל זאת שיהיה באנגלית. יש אולי איזה PATCH שיכול לשנות את השפה של המשחק לאנגלית ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-