עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני לא מביען למה זה קורה??? לפני כמה חודשים הייתי משחק ב need for speed בלי בעיות על האיכות הכי גבוהה והיום הסימן של העכבר זז לאט וכאלה ויש את זה בעוד כמה משחקיםם אז למה זה קורההההה?? ומה צריך לעשות כדי שזה יפתרר(חוץ מפרמוטטט)???

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  2. Started by pc student,

חברה משם מה בכל פעם שאני משחק המשחק נתקע ומופיע מסך כחול ריק והמחשב עושה ריסט. אני לא קולט מה קורה ואני זקוק לעזרה בבקשה.

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  3. 1 איך אני משיג אותו וכמה זה עולה 2 איך הגרפיקה? איך אני מתחבר לשרתים (אף פעם לא שיחקתי ברשת - איך זה אגב??) 3 אם אפשר תמונות אני אשמח.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ofer_mat,

משהו יודע אך לעבור את השלב הזה?

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  5. Started by mrsph666,

שלום - יש לי בעיה עם GTA-VC: כל פעם שאני משחק ב-Vice City ו-Max Payne 2, המחשב עושה RESET בעצמו בנקודה אקראית (כל פעם זה שונה)... בדקתי טמפ' - הם בסדר עדכנתי כרטיס מסך, כרטיס קול, לוח אם - את המפרט שלי ניתן לראות למטה. ל-Vice City אין צורך לעשות Patch כי הדבר היחיד שהוא עושה זה פותר בעיות גרפיות - כמו ארטיפקטים. אגב, לפני שקניתי את ה-R9600XT שלי, היה לי GFX5200 ואיתו לא היו לי בעיות של RESET... בבקשה - משעמם לי ואני מת לשחק שוב במחשק ה"קדוש" הזה! :s05:

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by neogod,

אני לא יודע לאן זה שייך ואם מישהו יכול לעזור לי בזה אבל..... הורדתי את All Neo Geo Roms For Mame 32 Cd1 , ויש שם רק קבצים של רומים. יש לי את האמולטור NEO GEO ו MAME,איך אני מפעיל את הרומים האלה בשביל לשחק?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by night-fire,

תנו בשמות של המשחקים!! תרביצו בשמות ורק אל תתנו לי mu כי אני שונא תמשק ההזה,gunbound אנימשחק אז לא לשים בבקשה.. תודה רבה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  8. Started by oded15,

מישהו יודע אם san andreas יצא לחנויות גם בדיסקים ולא רק dvd

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  9. אל ת'צחקו amd athlon xp-m 1900+ mmx 3now 1 6ghz 512 mb ram geforce fx 5200 מה צריך לשדרג בשביל שמשחקים כמו Boiling Point: Road to Hell Far Cry יעבדו בצורה חלקה וטובה

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  10. Started by Lord_Northakh,

שלום, יש לי R9800Pro. לאחר זמן מסויים של משחק בסאן אנדריאס (בד"כ 20-40 דקות), פתאום הגרפיקה קופאת, והמסך נהיה שחור. ברקע אני שומע את המשחק ממשיך כרגיל. אחרי כמה שניות מופיעה בווינדוס הודעה של הדרייברים של ATI, שאומרת שהמאיץ הגרפי הפסיק להגיב ולכן ה-VPU RECOVERER איתחל אותו. כשאני חוזר למשחק, הוא עובד שוב, וכמובן, לא מאותה נקודה שהוא קפא (אם הייתי באוטו למשל, הוא המשיך לנסוע). הבעיה שלפעמים קורה שזה לא מצליח לחזור למשחק, וההודאה אומרת שה-VPU RECOVERER לא הצליח לאתחל את הכרטיס. ואז אני חייב לעשות ריסט, ולאבד את כל ההתקדמות במשחק :\ חשדתי שזו בעיית חום, אז הורדתי את האוברקלוק של הכרטיס, אבל עדיין הבעיה קיימת. לא היו ארטיפקטים למשל, וחוץ מזה, הכרטיס שלי באוברקלוק הריץ א…

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  11. Started by TZ,

בס"ד שלום שמי TZ ויש לי בעיה ב בטל-פילד ,המשחק היה מותקן ונמחק בצורה לא נכונה וכך נגרמה בעיה שהוא חו7שב שהוא מותקן. ניסיתי להעיף אותו דרך ה"REG" והוא נותן לי להתקין אותו ,אבל תהליך ההתקנה "הולך מהר מאוד" ולא מתקין כלום אם יש למישהו איזו עיצה בשבלי(תוכנה טובה ל"REG")תודה TZ

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  12. איך מורידים את זה?! ניסיתי הכל הגדרות להתקין דרייברים כלום בבקשה אנשים עיזרו!!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by pssy11,

World Of Warcraft בבקשההההההההה אני צריך את המישחק הזה מי יכול להביא לי אותו ? .. או על פאב או על HTTP תודה מראש לעוזרים ...

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  14. Started by nore0,

הקול של היריות לא נשמע טוב מקורטע כזה לא רשמתי את ההודעה בפורום סאן אנדרס כי חשבתי שזה מתאים יותר לכאן (דריברים וכו') אז זה קשור לדריברים ??? איך יודעים מה להוריד ואיזה כרטיס קול יש

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  15. שלום יש לי בעיה קשה במשימה של הריקודים במסיבת החוף אני מגיע ל DJ לוחץ לה Y ואין לי את העיגול והחצים היא פשוט סתם עומדת מולי מה הבעיה? למה לא נותנים לי לרקוד? מה הקטע שלהם? איזה קישורים חסרים לי? הצילו מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  16. יש לי pentium 4 1.8 radeon 9600 pro בלי OC, דרייברים אחרונים 5.6 אני משחק על HIGH דיטייל, 1024*768*32 draw distance בערך על שליש. הפריים הממוצע הוא 24..... :s05: אולי יש משהו שאפשר לעשות בנידון או שאני צריך להחליף את מחשבי :'(

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by NOSTREDAMUS,

שלום חברים, רציתי לדעת מתי המשחק מגיע לארץ והאם מישהו מתכוון לקנות אותו ? אני התרשמתי מאוד מהדמו, מעניין מה חודש במשחק המלא, הבנתי שחברת ההפצה התחלפה לפני כחודשיים.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. המשחק מבקש ממני להתקין דירקס אבל זה כבר מותקן והתקנתי אותו מיליון פעם מה לעשות?? נ.ב יכול להיות שזה בגלל שהמשחק מותקן לא באותו כונן של הדירדירקס??

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. http://www.cheatcc.com/pc/kingpin.html Load the game with the "kingpin.exe +developer 1" צריך לשמור עם השם הזה ???

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  20. Started by *NightMare,

התחלתי לשחק אבל אני ממש לא מבין מה הולך שם... למה כדאי לעלות נקודות בכל רמה... ומה כל דבר שאפשר להוסיף לו נקודות עושה? אשמח לקבל גם טיפים אחרים... תודה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  21. Started by O.G.D 2k5,

יש איפהשהו טריינר עורך חפצים ודמות שמתאים לגרסאת המשחק 1.10???

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  22. Started by ofer_mat,

משהו יודע אם יצא? ומתי יצא?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  23. Started by Omerole,

מה הניק,שרת מועדף,קלאן עם יש ? אצלי זה הניק שיש פה OmerOle ולפעמים קשקושים בסוגריים ( Lame Day).

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  24. היי אני חדש במשחק. נכנסתי להגדרות שיחה קולית במשחק ושם הכל מוגדר בסדר. כשאני נכנס לשרת אני שומע את השחקנים מדברים אבל אני לא רואה שהם שומעים אותי. מה עוד צריך לעשות? עם המיקרופון באופן כללי אין בעיה ובמסנג'ר וכל זה שומעים אותי. ואם יש פה כאלה שמשחקים באנריל אז תגידו לי שנשחק ביחד ותלמדו אותי קצת

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  25. Started by elad-k1,

יש לי רמקולים 5.1 ואני שומע בגיטאי רק ב2 רמקולים מישו יודע לגבי זה משו ??

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים