משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
1. הפילטרים לא פועלים אצלי, בכל שאר המשחקים הם פועלים ובמשחק הזה לא, למה זה? אני משתמש בדרייברים אחרונים של אומגה. 2. לפעמים כשאני משחק המשחק פשוט יוצא לדסקטופ ככה סתם, למה זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
זה מוזר, יש לי xp pro עם sp2
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אני צריך לשלם רק חודש אחד (חודש ראשון חינם) אבל אין לי כרטיס אשראי בין-לאומי וגם אין לי דרך להשיג אחד או להשתמש באחד של מישהו אחר. ראיתי באתר של WoW שיש דבר כזה GameCard ושאפשר להשיג אותו בחנויות. האם יש את זה בחנויות בארץ? ציטוט מן האתר - "I do not have a Credit or Debit card; how can I register to play World of Warcraft? There are Gamecards available in stores at this time. You can use one of these pre-paid Gamecards in order to register and use your account." http://www.wow-europe.com/en/support/billing.html
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום, כשאני מנסה להתקין את המשחק הכל הולך חלק עד הקטע שבו הוא מתחיל להעביר מידע ואז מופיעה השגיאה הבאה: מה עליי לעשות?
-
- 9 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום כולם! יש לי בעיה קטנה בsan andras ואני חושב היא קשורה לבאג במשחק... כשמשחקים העכבר אמור להראות את העולם שמזיזים אותו ואצלי הוא פשוט נתקע יענו לא זז ואי אפשר לראות את העולם וקשה לשחק ככה... לפעמים הוא חוזר לעצמו...( אז לא נראה לי שזה דרייבר) יש לי MX500 ולא התקנתי דרייבר אני עם זה של הווינדוס... מה אתם אומרים? באג במשחק או דרייברים? (אני ממש לא רוצה להתקין דרייברים כי איך שהעכבר מוגדר לי הוא טוב בדיוק לCS אז אולי יש פתרון אחר? מישהו נתקל בזה?
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
http://img36.echo.cx/img36/9206/10xg.png צילמתי תמונת מסך באמצע התקנה של GTA החדש.. התחלתי להתקין וזה הקפיץ לי את ההודעה:
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום , כשאני נכנס למשחק CS , CZ ואני לוחץ על אחד מהמספרים שבצד ימין של המקלדת המשחק יוצא ונותן לי את השגיאה הזאת : http://img230.echo.cx/img230/329/1236qn.jpg איך ניתן לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
לאחר שהורגים את איש העורבים די בהתחלת המשחק נכנסים לחדר הורגים כמה חברה ואז צריך לקפוץ מעל איזה בור ואני ממש לא מצליח . כבר שאלתי את זה פה אבל לא עזרו לי אז אם מישהו יודע ממש בבקשה תעזרו לי. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=86094 אם כן אז מתי.. קוראים למשחק JAWS משהו.. ואני תמיד חיכיתי למשחק בסגנון כזה. אם זה יוצא ל PC אז אפשר לדעת גם מתי?
-
- 8 תגובות
- 872 צפיות
-
-
מישהו פה יכול להסביר לי על המכשיר xbox???
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
בהתחלה המשחק היה מקרטע לי שהכרטיס היה מתחמם החלפתי דרייבר ועכשיו המשחקלא רץ חלק למה??
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
GTA: San Andreas מפיצים: Rockstar Games מפתחים: Rockstar North ז'אנר: Action תאריך שיחרור: 7.6.05 תוכן מידע מקדים [Freak]: סדרת GTA לקחה אותכם, השחקנים, ושמה אותכם בנעליו של פושע קטן המעוניין להפוך לגדול. המשחק האחרון בסדרה, San Andreas לוקח את כל הטוב שהיה בסדרה, בעיקר במשחקי GTA3 ו-GTA: Vice City ומוסיף לזה כמויות נדיבות של חומר חדש, מרענן ומהנה. גם במשחק הזה תשחק בן אדם הרוצה להפוך להיות ברון פשע, אלא שהדרך למעלה ארוכה מאוד. הגרפיקה של המשחק פשוט מדהימה ורמת הפרטים גבוהה במיוחד. הדמות שלכם תתפתח עם הזמן, וכל הפעולות שתעשו ישפיעו באופן ישיר עליה. המשחק מאפשר לכם מגוון רחב של פעילויות, החל מגניבת המכוניות הקלאסית, דרך פשעים אלימים יותר, ואפילו הפעלת קזינו…
-
- 23 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אהלן.. הורדתי את ה6 דיסקים של GTA SA עכשיו אני צריך עזרה.. איך מתקיינם אותם?! תודה
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני מנסה לארח את חבר שלי, כדי ששנינו נוכל לשחק ב-Counter-Strike: Condition Zero, אך הוא מקבל הודעת שגיאה: LAN servers are restricted to local clients (Class C). כששיחקתי עם חבר אחר, הוא איכשהו סידר את זה. אני מבין שצריך פקודה כלשהי, אבל איזו? בבקשה עזרו לי - זה דחוף, אנו רוצים לשחק עכשיו! תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
Psi-Ops: The Mindgate Conspiracy http://gamecube.gamezone.com/news/04_08_04_10_38AM.htm כי שהייתי על התמונה היה כתוב screen shot for Psi-Ops: The Mindgate Conspiracy חשבתי שהמשחק הוא גוף שלישי ???
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
רציתי לדעת מי משחק במשחק הזה... ואם למישהו יש עצות לשחקנים מעולים וזולים מאד (אני משחק עם מכבי תל אביב...)
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
-
אין לו קיצור דרך להסרה , והוא לא נמצא ברשימת הסרה/התקנה בלוח הבקרה.... האם קיימת תוכנה שתוכל למחוק אותו מהמחשב?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום, רצ"ב המפרט שלי : AMD 3000 64BIT 1 GB RAM PC3200 SAPPHIRE X800 XL אני מריץ את GTA SA על X4 AA ו X 8 AF ברדייבר במשחק אני קבעתי שיהיה רק MIPMAP ביטלתי את ה FRAME LIMITER ואת ה- AA ... אני מקבל בין 37 - 42 פריימים האם זה נורמלי או שאני אמור לקבל הרבה יותר עם הקונפיגורציה הנוכחית שלי ?
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
amd athlon xp-m 1900+ mmx 3now 1 6ghz 512 mb ram geforce fx 5200 פעם הורדתי את הדמו והוא עבד בסדר
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אז אחרי שאח שלי דרך על הדיסק והוא לא קורא אותו יותר אז הורדתי תדיסק מהנט והוא עושה לי שהוא לא אורגינאלי עכשיו מן הסתם הוא לא אורגינאלי איך אפשר שזה יעבוד הפעלתי עם הדימון
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
זה עתה שוחרר באופן רשמי הדמו של Battlefield 2.. כל השרתים עמוסים לחלוטין
-
- 130 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיית איטיות במשחקים למרות שיש לי מחשב שמשיג ואף עובר את בקשות המערכת אליהם. בין המשחקים בהם קורה התקלה: "Revenant" - כן המשחק הישן והטוב, איטי מאד אפילו בתפריט המשחק עוד לפני שנכנסים למשחק עצמו, קרה מקרה בו המשחק עבד נורמלי לאחר התקלה, אך חזר למצבו המעיב לאחר רסטארט. "LOTR - war of the ring" - שיחקתי כמה שלבים ראשונים בלי שום בעיה ולפתע החל המשחק להאיט עד כדי אי אפשרות לשחק, מכאן והלאה הבעיה לא נפתרה. "Rising Kingdoms" - משחק חדש מ2005 שהתפריט בו מתפקד במהירות מצויינת אך במשחק עצמו המהירות איטית, למרות שהדבר לא חמור כמו במשחקים הקודמים. ניסיתי לעדכן דריבריי מסך, דיירקט איקס, אפילו עשיתי פורמאט והעניין לא נפתר. כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
כשאני מתקין את המשחק הוא מבקש ממני דיסק מספר 4 אני מכניס אותו הוא מתקין טיפה ואז הוא נתקע ומראה לי שגיאה שחסר קובץ hl2.ico1 בתקיה hl24.CAB ויוצא מההתקנה. הקובץ hl2.ico1 נמצא בתקיה hl25.CAB מה לעשות? אגב... המשחק הוא מקורי! פעם התקנתי אותו והוא עבד דיי בסדר עכשיו אני מתקין והוא לא...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק אלף לייף 2 והוא מבקש ממני סידי קיי מישהו ייכול לתת לי אותו בבקשה
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-