משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
שמעו, פשוט משעמם לי (המחשב שלי בתיקון... אני עם הלפטופ שלא מריץ פיפא), ככה שדי משעמם... אז אם זה נושא מטומטם כל כך עד כדי נעילה, אל תעזרו את עצמכם... אה וד"א יש סקר למעלה..
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
יש לחבר שלי תמשחק WWE SmackDown! Vs. RAW 2006 והוא לא נמצא שם לפי מה שידוע לי יש למישו מושג על משחק שהוא כן נמצא בו, אולי בגרסה של 2004 ?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום! יש לי את המשחק Doom 3 ואת חבילת ההרחבה Resurrection of EViL. השאלה שלי היא, האם הסיפור המקורי של DOOM 3 ישתנה לאחר התקנת חבילת ההרחבה? או שההרחבה היא רק המשך לסיפור? כי קודם כל אני רוצה לשחק במקורי, ואז בהרחבה, כדי לא להפסיד את הסיפור של המקורי. אלא אם זה פשוט תוסף להמשחק העלילה. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
האם צריך CD KEY צקורי בישביל לשחק HALO באינרטרנט?
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
כשאני בא להתקין את המשחק מופיעה לי ההודעה הזאת: אפילו שהתקנתי את הגרסא האחרונה של DIRECTX..למישהו יש מושג?
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אמרו לי שיש איזהשהו פיקס... שמוריד את הקוניפגורציה ל Nvidia או משהו כזה.. אפשר לקבל יותר FPS ככה על כרטיסי ATI.. אמרו לי לשאול פה (אנשים עצלנים) אז אני שואל (אני לא עצלן ^^) זה נכון? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שמעו אנחנו 6 חברים ואנחנו רוצים למצוא משחק FPS שכולנו אוהבים שנוכל לעשות 3 על 3 וכאלה.. שיחקנו עד עכשיו SWAT 4 אבל זה מתחיל להמאס ולא כולם אוהבים קאונטר סטרייק.. יש להם הצעות למשחקי FPS ל6 אנשים? חוץ מUT2004/7
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
זוכרים שהודיעו ש RAVEN עובדים על משחק חדש אבל לא נתנו שום מידע עליו, המשחק הוכרז וגם הראו טריילר. לא ניראה מדהים אבל זה RAVEN אז אמור להיות טוב http://www.gametrailers.com/player/37413.html http://en.wikipedia.org/wiki/Singularity_(video_game)
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי כולם... קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך של ג'יגה בייט 8800 GTS אני צריך המלצות למשחקים טובים! תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
באנטארטיקה, כשהמפלץ הזה רודף אחריי... לאן אני בורח? ניסיתי לירות לו בגב בחלק המסומן אבל נגמרו לי הכדורים לפני שקרה לו משהו בכלל... וגרמתי לו לפוצץ את הזכוכית המשוריינת שם אבל אני משום מה לא מצליח לקפוץ מהחלון... אני מחליק אחורה או משהו מוזר כזה... מישהו יכול לעזור? עריכה: איך לא ראיתי את הצינור הזה, איך?? תודה בכל מקרה...
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
אהלן. יש לי סטים עם משחקים של הלף לייף 2 אבל השרתים כל הזמן עמוסים מדי ואי אפשר להוריד אז אני מחפש קישור שמאפשר הורדה של המשחקים רק לא דרך סטים ושה יהיה חוקי. שוקרם
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום חברים, התשתית שלי היא של בזק במהירות 15 והספק גם בזק בינלאומי וגם שם 15 ודרכם יש לי גם חבילת גיימרים, אני משחק בפלייסטיישן בחיבור ישיר(כבל) לראוטר מסוג D-LINK 2760U תקן N (ואין אף מחשב עובד בבית בזמן הזה). הבעיה שלי היא שכאשר אני רואה מישהו לפני שהוא רואה אותי ואני מתחיל לירות בו אבל רוב הפעמים הם מצליחים להרוג אותי וכאשר אני מסתכל ב KILL CAM כלומר בהילוך החוזר מהמבט של מי שהרג אותי אני רואה שהוא בכלל ראה אותי לפני שאני ראיתי אותו בסתירה מוחלטת לכך שאצלי אני ראיתי אותו קודם (לפחות שניה קודם) כמו כן זה קורה גם כשאני בחדר רק עם ישראלים. זה פשוט הורס לי את החוויה של המשחק ושיש לי לאגים כאלה. מה אני יכול לעשות? מה האפשרויות שלי לפתור את זה? תודה מראש לכל המגיבים
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
איזה splinter cell כדאי לי לקנות 1 2 או 3? ותסבירו לי במה הם שונים או שכולם דומים?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
-
מישהוא יכול לייעץ לי איך לעבור את הקטע שבו אני נלחם בקיילינה בפעם השנייה? האם ישנה דרך מיוחדת? תמונה: http://img386.imageshack.us/img386/1710/prince22dp.jpg
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
זה מירוצים ? מה בדיוק המטרה פה ?
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום .. קיבלתי VAC BAN מBO2 ואין לי שמץ של מושג למה... שלחתי להם טיקט אבל שמעתי שהם ממש נאצים בקטעים האלה ואני פשוט לא יודע מה לעשות ( בבקשה עזרה :\
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אחרי שבוע שהייתי בחופשה התחלתי לחזור להעלות עוד עריכות.. אני השחקן .. תנו בלייק אם אהבתם :)
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
למישהו יש מישחקי פלאש להביא לי? משעמם לי אז למישהו יש מישחקי פלאש להביא לי?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
בחברת EA Games מתכוננים במרץ להשקתו של Battlefield 1 הגדול לכתבה
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
תאריך יציאה 15/08/2008 http://www.gametrailers.com/player/35828.html
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני יודע שאין הרבה אבל אני פשוט נואש כבר, תראו, אני 28 יום בפורום אז אתם יכולים לראות את המצב שלי... בתודה slim_shady.
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני מתקין את המשחק כפי שאתם רואים בתמונה ובאמצע ההתקנה זה נותן לי את ה-ERROR הבא: מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-