עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. לא יודע מה הבעיה אבל אני לא מצליח לפתוח שרת . אני הולך ל MultiPlayer אחרי זה פותח את השרת , הכל טוב ויפה לאחר מכן אני צריך להגדיר את סוג המשחק ואת המפה והמכוניות. אז אני הולך ל Setup Event ומשם מגדיר הכל עד שאני מגיע למכוניות אני מסיים את ההגדרות של המכוניות ובא לפתוח את השרת זה יוצא ישר ומביא את השגיאות הבאות: http://img372.imageshack.us/img372/626/80713041ad9.jpg ולאחר מכן לחיצה על אינטר או אישור אני מקבל את השגיאה הזאת: http://img228.imageshack.us/img228/9015/27462444il5.jpg ד"א (ה Directx שברשותי הוא הגירסא ה 9 , וינדוס אקספי - בעבר זה פעל מצויין). וכמובן אני לא בטוח שמכירים כאן את המשחק אולי מעטים אבל גם מי שלא יכול לעזור או לנסות. אשמח לקבל קצת עזרה , תודה.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  2. בבקשה

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  3. Started by urielka,

יש לי בעיה המפרט שלי הוא 2.4ghz intel 512ram 266mhz GeForce 4MX 440 זהו לפחות מה שחשוב הfar cray עובד ב1280*1024 על medium בקצב מעל30 fps(ב1024*768 medium מעל50) אבל הbf:v על 800*600\16 ביט מדיום ונוסה על lowest ובלי shadows ו lightmap לא עובר את ה20 יש לי דריבריים הכי חדשים איך משחק בגרפיקה נמוכה עובד כל כך לאט ונוסהגם עם מספר קטן של בוטים כנ"ל למחשב של אח שלי שיותר חלש אבל עדיין בהגדרות המינימום לא עולה מעל 20+תקיעות והמפרט של אח שלי: 900 mhz duron 256mb 133mhz sdram GeForec 2MX400 ועוד דבר יש כזה מן אלפי צללים של דבר אחד כלומר יש צל של מכונית בכל השלב! איך פותרים את שתי הבעיות

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  4. Started by shaharazi,

היי. נתקלתי בבעיה שלא מצאתי לה פתרון. כאשר אני עומד לסיים את השלב של FEMA (עם הרובוט) אני עולה למטוס חזרה לבסיס ואז הוא מוציא אותי לתפריט הראשי ואי אפשר להמשיך. לעוד מישהו זה קורה?? זה מתסכל. משחק פצצתי ביותר ואני רוצה להמשיך. ( סיימתי את DEUS EX 1 בערך 15 פעמים). תודה

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  5. Started by Pease Brother,

מה יותר עדיך ליקנות קונטר סטריק 1.6 או סורס? :-\

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  6. היום קיבלתי ת360 מסין!!! עכשיו בתפריט הראשי של המכשיר הוא בסינית איך אני יכול לשנות אותו לאנגלית? מישהו יכול אולי לעזור לי לאן לגשת בתפריט בערך? תודה מראש....

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  7. כמאט בכל הגירסאות של אי ספורט יש את האפשרות המצוינת הזאת ? העם יש אותה במשחק יורו ? כי אני לא שם לב ... וחייב להיות כזה דבר .

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  8. Started by IlanF,

קבלתי מייל שבו רשום שהם מתכוונים לפתוח מחר את כל המפות. הבטא נסגרת ביום שלישי, אז תתחילו לשחק כמה שיותר. מי מתכוון לבוא לשחק? אני לא יכול לשחק, הבאתי את הסריאל שלי למישהו כאן ומחקתי את המשחק, אבל אני בטוח שאתם תהנו...

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  9. אני יודע שזאת שאלה מטומטמת כדי לפתוח ת'רד חדש עליה אבל עשיתי חיפושים , וכלום לא עזר! התחלתי את הקמפינג במשחק , ואני לא מצליח לשמור! אני לוחץ אסקייפ , והאפשרות של : save game \ load game מוסתרות , ואי אפשר ללחוץ.. ניסיתי גם ALT + S (auto save) וזה רושם לי "save failed" למישהו יש רעיון? שתבינו שעשיתי עכשיו alt + tab כדי שאני לא יסגור את המשחק , שכבר נמצא ב pause כמעט יום שלם מבלי שיש לי דרך לשמור

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  10. Started by omri_ro,

פירמטתי את המחשב ושחכתי לשמור את הSAVE GAMES של המשחק( איזה באסה!) מאיפה אפשר להוריד משחקים שמורים (לPC כמובן) הייתי בדיוק בתחילת משימה שהנחיתו אותי באיזה מקום באיזור של ביצות וכאלה (אחרי שמאצאי את הCONTROL CENTER שלהם)

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  11. אני לא מצליח לעבור את הקטע של הדינוזאור הגדול מישהו יכול אולי לשלוח לי שמירה של אחרי השלב הזה או פתרון אחר ?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  12. שלום לכולם. האמת שאני כבר עומד לסיים את המשחק ..אבל בכל זאת: יש לי בעיות בהצללה במשחק הנ"ל.. ישנם מצבים שמסתכלים על צל מסויים שנובע מאיזה שולחן או קיר ורואים שהמחשב "לא יודע להחליט" מה לעשות.. הצל מרצד מזויות מסויימות ומתחלף בין לבן לשחור.. או שצל של חפץ מסויים חופף עם צל של חפץ אחר נוצר לפעמים מין צל שהוא חצי לבן וחצי שחור בקיצור כל מיני דברים מוזרים שקשורים בהצללות.. או שתאורה בחדר מסויים מרצדת בזויות מסויימות ... קראתי ב README FILE שיש למשחק כמה בעיות ידועות בכרטיסים של NVIDIA.. יש אולי לעוד מישהו את הבעיות הנ"ל ?? ואני לא נכנס בכלל לבעיות מעצבנות עם הצליל שמזכירות לי בול את אותן הבעיות עם FEAR (אותו מנוע הרי..) המחשב שלי מופיע במפרט. יש לי את הדרייברים הכי עדכניים לכ…

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  13. Started by Thug Love,

סימיתי תמשחק זהז ובא לי לשחק עם טריינר אז מישהו יכול להשיג לי ולא צריך קודים כי יש לי כבר תודה מראש!

14. Started by aviram20,

היי חברים המחשב הוא של HP פבילון דגם DV9000 ויש לי בעיה איתו הורדתי את פוקר סטארס מהאתר .. ושאני מפעיל אותו אני מקבל הודעת שגיאה שרשום בה: signature expired or wrong time settings וכדאני לוחץ OK זה יוצא לי מהמשחק.. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך אני מסדר אותה ? נ.ב מערכת ההפעלה היא ויסטה . אבירם

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  15. Started by icebreak,

http://www.gamers-depot.com/interviews/agiea/001.htm מאיץ מנוע פיסיקלי בחומרה, שאמור להוריד את העומס מהמעבד בעתיד.. נראה מבטיח ?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  16. Started by stropic,

בGAMESPOT התאריך הוא Q1 2010 אבל באתר הרישמי של UBISOFT התאריך לא נדחה והוא ה17/11 כמו לקונסולות אז מישהו יודע מתי הוא באמת הולך לצאת?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  17. אני את sonic the hedgehog 1 - mega drive [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  18. Started by Anas-Nanas,

אני מעניין ל"ארח" משחק אונליין אצלי במחשב. הבעיה היא שיש לי רשת ואני לא יודע איזה פורטים אני צריך לפתוח... אם מישהו יודע איזה פורטים אני צריך לפתוח בשביל לארח משחק רשת זה יוכל מאוד לעזור לי! בתודה ניר

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  19. איך אני פותח תקבצים האלה ? ???

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  20. Started by MDK,

כשאני מפעיל את הEAX זה נשמע חבל"ז (יש לי 4.1) אבל יש בעיה עם היריות , זה כזה נקטע כזה.. יצא איזה עדכון לזה? כי לא ראיתי יש לי גרסה 1.04

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  21. ?? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  22. אחי שינה בטעות את השם של תיקייה בפרו אבולושיין סוקר 6 ועכשיו המשחק לא עולה. אני צריך לדעת את השם של התיקייה המרכזית בתיקיית המשחק כדי לשנות בחזרה,בתקווה שזה יעזור.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  23. הבעיה היא שברגע שאני מפעיל זה יוצא אקראתי בפורום על ביטול חסימת הרענון אבל אין לי שום תוכנה... יש משהו שאפשר לעשות?!?

24. Started by harbinger,

שלום יש לי בעיה בהפעלה של COD המשחק עצמו עולה ואז אני נכנס לתפריט של SOLO בוחר משימה , הוא אומר לי תבחר דרגת קושי , וזהו , הוא לא מכניס אותי למשחק מה הולך פה?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  25. Started by rasta22,

היי אנשים נראה לי המשחק לא חף מבאגים הגעתי לשלב של התאטרון שבו צריך לפרוץ למחשב פרצתי ואחר כך צריך לעלות בסולם עליתי חטפתי כדור ונהרגתי ופתאום אני צריך להתחיל את כל השלב מההתחלה עד שסוף סוף שוב הגעתי למחשב אז אין על המחשב את הפקודה שצריך לתת להם לפרוץ למחשב שוב ואז אני עומד שם על הבמה ואין לי מה לעשות מה עושים ? אם אני יתקין את המשחק מחדש זה יעזור ? ואיפה שמורים כל ה SAVE שלי מה אני יתחיל אותו מההתחלה ? בעסה בבקשה עזרה

• 7 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.