משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
התחלתי היום לשחק אותו, אבל בשעות הערב הסרוורים מפוצצים!!! אין מצב להיכנס... למשהו יש אולי איזה שיטה/עצה/טיפ איך להיכנס?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
חברה ...... מה יש להגיד על המשחק...... פשוט משחק ענק ....... יש לי אותו מלפני ארבע שעות .... גרפיקה מעולה ....בין הטובות שראיתי..... מגוון של דמויות נשקים כלי רכב ......... אומנם שוקל די הרבה אבל ממש ממש שווה את זה..... ניסיתי לחפש באגים במשחק .... כמעט ואין.... לכול מי שמחזיק כרטיס מסך חזק המשחק ממומלץ בחום .... תהנו....!!! נ.ב. : גם far cry משחק מצויין עם גרפיקה מעולה גם כן .....
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
בהמשך שהיה לכתבה באתר הבאתי עוד מסך SAMSUNG 172T זמני למחשב שלי ועכשיו הם מחוברים 2 כאלה למחשב שלי אני מחפש משחקים שתומכים בתצוגה ל 2 המסכים מישהו מכיר כאלה משחקים או אתר עם רשימת משחקים כזאת? ואם כבר על אותו נושא.. תמונות בגודל של DUAL SCREEN מצאתי אחת בנתיים שזה הרקע שלי מחפש דברים יפים להפעיל עם זה יש לי RADEON9800 PRO לא נראה לי שיהיו בעיות בלהפעיל משהו תענו בזמן הקרוב כי המסך השני יילך מפה בקרוב.. תודה ;D
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
התקניתי את המשחק לפני שבועיים הכל טוב ויפה היום אני נכנס לשחק ואין שרתים....... יש איזה פאץ או חידוש למשחק שצריך??? תנו לינק אם אפשר ??? :'(
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
שלום רב , אני מתכוון לפתוח ליגת פיפה 2005 שתצא לדרך לפי התכנון בשבוע הבא, כל מי שמעוניין להשתתף מתבקש לשלוח לי הודעה במסנג'ר ל sokohome@hotmail.com בהקדם. אני מדגיש , אם אתה מעוניין אל תפרסם פה REPLY בבקשה. לאחר שהליגה תתמלא בשחקנים אני אפרסם פה את החוקים למשחק שיהיו פחות או יותר : 6 דקות מחצית. רמת משחק: PROFESSIONAL. מהירות משחק: FAST. בהצלחה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
שלום. אח של חבר שלי קנה את המשחק "The Sum of All Fears". אתמול בערב המשחק פעל, והיום, שהוא ניסה לשחק במחשב עלתה לו שגיאה של "שלח/אל תשלח" לנתיב הבא- C:\DOCUME~1\owner\LOCALS~1\Temp\appcompat.txt מה עושים? ניסינו למחוק את התוכנה ולהתקין מחדש במקום אחר, זה מעלה את אותה שגיאה. תודה, אודי.
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
"קניתי" את המשחק מנהנט ל-PS2 כי אין כוח לחכות עד שיצא למחשב אז אז אני יודע שאיפושהו שם מתחבא לו אמולטור שיעבוד ! אם אתם יכולים גם תתנו קישור. תודה !
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
-
יש לי את המשחק אקס מן החדש, כל פעם שאני מפעיל אותו עולה לי ארור: "frequency out rage" ולדעתי זאת בעיה עם המסך יש לי מסך של view sonic- graphic series g90f+b ניסיתי לשחק עם הרזולוציה והתדרים מהגבוהה לנמוכה וזה לא עזר, שומעים ברקע את המשחק אבל רק רואים את הארור שכתבתי למעלה אם מישהו יודע מה לעשות תודה מראש!!! ;D
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
נתחיל בזה שכבר הרבה מאוד זמן לא שיחקתי במשחיקם בסגנון של Gothic לכן אני זקוק להסבר מינימלי על המשחק ואם יש איזה שהם טריקים שאינ אמור לדעת לעשות? ומה אני אמור לעשות אחרי שהרגתי את כל היצורים בעיר אספתי כל מיני חפצים ודיברתי עם האנשים, הבנתי שאינ אמור למצוא איזה LEADER אבל אינ לא יודע איפה!!!
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום חברים אני משחק במשימה שנקראת good, bad, bloody של אורקים אחרי שתופסים אותי יש סרטון אחרי סרטון מראים לי את ארמונות ואני לא נלחץ לי לחצן "close" זה בעיה במשחק או שאני לא מבין מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
Battlefield 1, FIFA 17, Titanfall 2 ואחרים מוצעים בפחות ממחצית המחיר שאיתו הושקו רק לפני כמה חודשים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.gamershell.com/tv/9351.html מה שנקרא: sweeeeeeeeeet
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
האם יש ב-NEED FOR SPEED MOST WANTED ל-PS2 אפשרות לשחק עם שני שלטים
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה כדי להריץ את המשחק EXIT (משחק מקורי שלי שגיבתי אותו למכשיר) הרצתי את Dax ziso היה רשום שחסר קובץ PDP אן משהו כזה,העתקתי אותו מהספרייה של runumd שיניתי ל runumd loadexe כמו שרשום להריץ אותו, וזהו הוא נתקע על מסך שחור יש עוד משהו שצריך לעשות? רשום גם לעשות RAM=on מה זה??? אולי זה alocate table שיניתי את זה ל ON ולא עזר עדיין מסך שחור. מי שרוצה יכול לשלוח לי לפרטי.תודה
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום! אני משחק במשחק S.T.A.L.K.E.R בשלב ה1 ופתאום אחרי שאני הולך קצת בחוץ-המשחק נתקע וא זז לגמרי! ניסיתי להחליף גם לגרסא .0003 האחרונה וזה לא עזר! מה לעשות?! תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אם אפשר הורדה מהירה מאוד לקאונטר סטרייק 1.6 הפרוץ!!! תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי , חבר שלי הביא לי את המשתמש של הסטים שלו לכמה ימים ואני לא מצליח להיכנס אליו דרך המחשב שלי דרך המחשב שלו אפשר אבל דרך שלי אנחנו לא מצליחים מישהו יודע מה הבעיה ומה אפשר לעשות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום רב לאחר ששיחקתי בהנאה בדמו של המישחק, רכשתי את המישחק ואני רוצה להתקינו. לפני ההתקנה רציתי להסיר את הדמו, אך שמתי לב שבהסרה\הוספת תוכניות לא מצויין HALF LIFE 2 DEMO אלא מצויין : STEAM. למיטב הבנתי זו תוכנה שבאמצעותה ניתן לשחק במישחק. שאלתי היא: כיצד אני מסיר את הדמו של המישחק? האם זה בטוח להסיר את ה- STEAM לפני ההתקנה של המישחק? תודה
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
פלטפורמת המציאות המדומה המבטיחה מכולן מתקרבת להשקה עם מערכות סופיות שהחלו להישלח למפתחים, אבל במקביל ישנן דחיות לבקרי השליטה החדשניים שלה ורמזים לתמחור בעייתי שנת 2016 אמורה להיות שנת הפריצה של טכנולוגיית המציאות המדומה, מעבר למה שמלווה אותנו כבר שנתיים בשוק הנייד בדמות משקפי ה-Cardboard של גוגל וה-Gear VR של סמסונג. מי שאמורה להוביל את הפריצה היא חברת Oculus, אשר מתכוננת לרגע הגדול שלה כבר קרוב לארבע שנים, אך מתי בדיוק ואיך בדיוק זה יקרה? בינתיים יש לנו עוד לא מעט סימני שאלה. ב-Oculus הודיעו לאחרונה באופן רשמי על כך שערכות צרכניות רשמיות, אשר קיבלו את הכינוי CV1 (ר"ת Consumer Version) ומציעות עיצוב וחומרה משודרגים, החלו להישלח למפתחים בולטים בתחום המציאות המדומ…
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
מה יותר עדיך ליקנות קונטר סטריק 1.6 או סורס? :-\
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-