עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. http://www.gamershell.com/tv/9351.html מה שנקרא: sweeeeeeeeeet

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  2. Started by Black Knight,

משחק חדש בפיתוח ישראלי בשם מפקד צבאות. יש בלינק (לחץ פה..)) 5 דפי הוראות לגבי מהלך המשחק ופעולתו. במשחק אתה מנהל מתקפות ובודק את מהלך ההתפתחות שלה ע"י קניית שיפורים ופיתוח המחקרים. המשחק עצמו די נחמד למרות שהוא לפעמים סובל מבאגים מעצבנים, אך פניה למנהל תעזור. הרשמה וכניסה פה: לחץ כאן. שם המדינה שלי היא LegendaryHeroes.

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  3. Started by Anas-Nanas,

אני מעניין ל"ארח" משחק אונליין אצלי במחשב. הבעיה היא שיש לי רשת ואני לא יודע איזה פורטים אני צריך לפתוח... אם מישהו יודע איזה פורטים אני צריך לפתוח בשביל לארח משחק רשת זה יוכל מאוד לעזור לי! בתודה ניר

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  4. Started by Mike-,

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  5. Started by cheat-it,

כשאני מריץ משחקים הם לא פועלים בצורה חלקה כמו שהם אמורים ויש לי יחסית מעט FPS אפילו אם אני מריץ משחק כמו BIOSHOCK על HIGH DETAIL יש לי FPS נמוך והמשחק לא רץ חלק המפרט שלי אמור בהחלט להספיק בשביל להריץ אותו: Intel Core 2 Duo E6750 BOX Asus P5K Western Digital 250GB SATA II 16MB AAKS ASUS NVIDIA GeForce 8800GT 512MB DDR3 OCZ REAPER HPC 2GB DDR2 800MHZ CL3 יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה???

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by id3232,

שלום! אני משחק במשחק S.T.A.L.K.E.R בשלב ה1 ופתאום אחרי שאני הולך קצת בחוץ-המשחק נתקע וא זז לגמרי! ניסיתי להחליף גם לגרסא .0003 האחרונה וזה לא עזר! מה לעשות?! תודה לכולם

7. Started by KOBRA CHOPER,

איך אני שם CHEATS ב FAR CRY? המשחק קשה בצורה מפחידה לוקח לי שעתתים לעבור חלק איך ני משתמש ב CHEATS<?

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  8. יש לחבר שלי תמשחק WWE SmackDown! Vs. RAW 2006 והוא לא נמצא שם לפי מה שידוע לי יש למישו מושג על משחק שהוא כן נמצא בו, אולי בגרסה של 2004 ?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  9. אחים שלי אני רוצה לדעת אם יש איזשהם תוספות ל enter the matrix?... אני פשטו מת לראות אם יש איזה עוד שלבים... (משחק ישן אך עדיין כיף לשחק בו)

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  10. אחי שינה בטעות את השם של תיקייה בפרו אבולושיין סוקר 6 ועכשיו המשחק לא עולה. אני צריך לדעת את השם של התיקייה המרכזית בתיקיית המשחק כדי לשנות בחזרה,בתקווה שזה יעזור.

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  11. Started by poltergeits,

אני מכור למשחקיי ראליי ... עכשיו רציתי לדעת אם כבר הוציאו בארץ את Richard burns למכירה (ל-PC) ... ואם כבר מדברים על הוצאות באיזה אתרים ניתן לרכוש אותו ואת הקולין 2005 ... נ.ב. חיפשתי בזאפ ... והכל רחוק לי מאוד .

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  12. זוכרים שהודיעו ש RAVEN עובדים על משחק חדש אבל לא נתנו שום מידע עליו, המשחק הוכרז וגם הראו טריילר. לא ניראה מדהים אבל זה RAVEN אז אמור להיות טוב http://www.gametrailers.com/player/37413.html http://en.wikipedia.org/wiki/Singularity_(video_game)

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  13. Started by nondos,

משהוא הצליח להפעיל את המשחק??? בהוראות רשום ********* INSTRUCTIONS FOR PLAYING ********* ▀▄ ▄▀ ▐█▌ ▐█▌ ▄███▄ ▄███▄ ███▄▄▀▄▄███ ███▀▀▄▀▀███ ▀███▀ ▀███▀ 1. Unrar all files and mount image using ▐█▌ ▐█▌ ▄▀ ▀▄ Alcohol or DT4. ▀█ █▀ ▄█ █▄ ▀▄ ▄▀ ▐█▌ ▐█▌ 2. Reboot when the game asks for it in ▄███▄ ▄███▄ ███▄▄▀▄▄███ order to install newest starforce3 ███▀▀▄▀▀███ ▀███▀ ▀███▀ drivers. ▐█▌ ▐█▌ ▄▀ ▀▄ ▀█ █▀ ▄█ █▄ 3. Unmount your image file and use mini ▀▄ ▄▀ ▐█▌ ▐█▌ im…

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  14. Started by Ido.G,

שלום, אני פותח את הת'רד הזה עבור חבר. מפרטו: Intel Pentium D 920 לוח של GB מבוסס 945G 2GB DDR2 667 nVidia 7600GT בכל מקרה, המשחק עצמו עובד טוב בגדול. עם זאת- בכחצי מהפעמים שמנסים להעלות אותו- הוא "עולה" אך פשוט רואים מסך שחור. כמו כן- מתי שהוא כן עובד, המסך מסרב לעבוד על יותר מ 60HRZ (המסך מוגדר על 85 ועובד כך בכל המשחקים. מסך CRT כפי שאפשר להבין). אציין כי נסינו לאפשר ולבטל כל אפשרות שקיימת- זה פשוט לא עוזר. הדרייברים של הכ"מ מעודכנים וכמו כן הדרייברים של הלוח אם. לישהו יש רעיון? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  15. תמונה שלכדתי מתוך המשחק בזמן טעינתו: הנרי מנבחרת צרפת מדלג מעל בנאדו וזיתוני. לבאדיר נותר להביט בהערצה.

16. Started by shoam67,

שלום יש לי בעיה מעצבנת במחשב כול המשחקים שאני מתקין רצים לי מהר כאילו הכול מהר אי אפשר להישתלט על המשחק ואז אם אני מכבה את המחשב זה מיסתדר לאיזה שעתיים ושוב חוזר לעבוד מהר יש למישהו פיתרון

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  17. Started by dante123,

שלום חברה אני יודע שעשו הסבה מה360 ורציתי לדעת האם המשחק יכול לעבוד גם על XP עם DX9? תודה.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  18. איזה מישחק יותר יפה maplestory vs mu מיצטער שפתחתי עוד סקר פשוט זה נושא מעניין מאוד אותי!

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  19. שלום לכולם התקנתי לא מזמן את הדמו של ניד פור ספיד קרבון ועכשיו אני רוצה להסיר אותו ושאני לוחץ על Uninstall Need for Speed Carbon Demo הוא רושם לי אין אפשרות לאתר רכיב הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר EAinstall התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור את הבעיה וחיפשתי בתיקייה את הקובץ EAinstall ויש לי אותו מישהו ניתקל בבעיה הזאת? ואיך אפשר להסיר אותו כמו שצריך? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  20. Started by shodan,

הנהיגה לא עובדת חלק זה לא קרטוע ,יש כמו מעצורים אוטומטים שאתה מאיץ עם הרכב נראה כמו באג זה קרה למישהו? מה עושים? זה מוציא את ההנאה מהמשחק שיחקתי את הקודם וזה לא היה כך,שיחקתי ויס סיטי בפליסטישן וזה לא היה כך

21. דברים שנוספו: -עיצוב חדש -2 דמויות חדשות -אווטרים -ומפות הדמויות: J.Frog Kalsiddon המפות השתנו,כולם!!! החנות אווטרים: עיצוב חדש ומרענן אפשרויות קניה חדשות: לשבוע, שבועיים, חודש ושנה כמובן הלשבוע זה יהיה זול ולשנה יקר יותר צפיה בתוך החדר: החלוקה לקבוצות הטעינה בחירת דמות עיצוב שונה במשחק עצמו לינק מאוד מהיר: http://urban-breakz.com/rsxrifle/GunboundWC_GIS_400.exe חלק מין הדברים נלקחו האתר שלא אומר את שמו,(אני חושב שזה אסור לרשום את שמו)...

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  22. Started by pop153,

מה עושים במשימה הזאת? http://www.img-il.com/up/de0zrkzmdgt5.jpg

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  23. Started by Friend,

שלום, יש לי כרטיס מסך מדגם Radeon Hd 6800ת כרטיס מצויין שעומדבהחלט בדרישות למשחקים של ימינות אך בכל זאת, הגרפיקה במשחקים מאכזבת ולא נראית כמו בטריילריםת וזה נובע מהגדרות לקויות או עדכונים כלשהם. כרגע אני משחק בPES 2012 והגרפיקה נוראית. מה אפשר לעשות כדי לתקן את המצב? מה לשנות בהגדרות של המשחק?

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  24. Started by omri_ro,

פירמטתי את המחשב ושחכתי לשמור את הSAVE GAMES של המשחק( איזה באסה!) מאיפה אפשר להוריד משחקים שמורים (לPC כמובן) הייתי בדיוק בתחילת משימה שהנחיתו אותי באיזה מקום באיזור של ביצות וכאלה (אחרי שמאצאי את הCONTROL CENTER שלהם)

• 0 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.