עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. ומצידיה יש שתי ארונות חשמל שאני לוחץ E זה עושה משהו, אבל הדלת לא נפתחת ניסיתי אלף פעם ללחוץ על E

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. דיווח: GTA V נמכר בלמעלה ממיליון עותקים ביום ההשקה ל-PC לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%93%d7%99%d7%95%d7%95%d7%97-gta-v-%d7%a0%d7%9e%d7%9b%d7%a8-%d7%91%d7%9c%d7%9e%d7%a2%d7%9c%d7%94-%d7%9e%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%95%d7%aa%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%95/

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  3. Started by avi2014,

לרגל המסך שקניתי, וזה שלא שיחקתי כלום מאז יציאתם לאור של COD4 ; PES08 אני מחפש משחקים חדשים ומעניינים.. יש המלצות? כל הז'אנרים מתקבלים..

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  4. Started by amit123,

שלום. יש לי כרגע ג'יגה אחד של זיכרון פנימי והרבה פעמים קורה לי שבזמן משחק ה-fps יציב אבל פעם בכמה שניות יש מין תקיעה כזאתי של חצי שניה בערך....האם הוספה של עוד ג'יגה יכולה לפתור את זה ואפילו להוסיף fps או שזה לא משמעותי?

5. מישו משחק מו?!?!?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  6. Started by JAMOOS GADOL,

משהו יכול לעזור לי בבקשה אני מחפש patch למשחק? בנוסף לזה יש לי שאלה: האם משהו שמע על עידכון או תיקון של המשחק?

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  7. קיצר עכשיו נכנסתי למשחק וגיליתי שכול השמירות שלי עד עכשיו נמחקו וכול השלבים שעברתי לא נחשבים וכאילו לא עברתי אותם למישהוא יש הורדה של איזה טרינר שפותח את כול השלבים אין לי כוח להתחיל מההתחלה ושזה שוב ימחק לי אחר כך

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  8. Started by Thug Love,

הבאתי מחבד את המשחק Dead To Rights ממזמן ועכשו היה בא לי לשחק בוא שוב אז התקנתי אותו (3דיסקים)התקנתי בנפרד את הדיסק הרבעי שזה הקראק ולא היה שגיאות או משהו הכול חלק עכשו המשחק עולה סבבה אבל אני מגיע בשלב הראשון (למי שמכיר תמשחק במועדון שם) אני עובר איזה דלת ואז נהיה לי מסך ורשום בגדול comming soon יעני בקרוב כאילו אני משחק בדמו ופעם ששחקתי לא היה לי את זה אז מה קרה פתאום ממה זה יכול להיות?? נ.ב ניסית להסיר ולהתקין מחדש לא עוזר

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  9. http://www.twitch.tv/uknighted למי שלא מכיר. למי שמכיר ורוצה ללמוד טריקים חדשים. למי שרוצה לראות את כל משחקי ה canon כולל אלו שיצאו לפלטורמות ניידות. התחיל לפני 10 שעות.

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  10. Started by davidcohen,

היי יש לי הגה למחשב ... לא ממש מוכר משהו סיני כזה של 150 שקל והוא מאוד מאוד רגיש וכל סיבוב קטן של ההגה וכל האוטו מסתובב יש אפשרות לשנות את הרגישות ?! מתוך המשחק או מחוץ לו ... תודה ד"א יש הגה מקצועי שממש יש יכולת להרגיש תחושה של מכונית אמיתית ?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  11. Started by 3d7,

חבר שלי משחק בNeed for Speed - Undercover בXBOX, והוא אמר לי שהמשטרה עצרה אותו והחרימו לו את הרכב (אאודי TT טורבו), ועכשיו הוא צריך לנהוג במיצובישי איבו. איך הוא יכול לקבל את האאודי בחזרה?

12. גם משחק הפעולה בעולם פתוח מתקרב להשקה הרשמית שלו בצעדי ענק, ומנסה לוודא כי אתם לא שוכחים על קיומו לכתבה

13. שלום כולם נתקלתי בשתי בעיות רציניות, הראשונה היא בעיה בחיבור למשחק עם חברים,כשמנסים להתחבר ולהיות באותו פרטי (PARTYׂ) מספר חברים יש בעיות בחיבור,קופצת ההודעה שאין אפשרות להתחבר אחד לשני. העיניין ממש שיגרתי,קורה כמעט כל פעם ונדיר שלא קורה בכלל,לאחר עשרות ניסיונות (לא בהגזמה),יציאה מהסטים וכניסה מחדש מצליחים לבסוף להיכנס לאותה הקבוצה ולשחק ביחד.רציתי לדעת אם עוד אנשים פה חווים אותה הבעיה?והאם יש דרך לפיתרון? הבעיה השניה היא ירידה ל30 FPS לדקה שתיים כל פעם מ-60 (מגבלת המסך שלי). שוב האם אתם חווים כזו בעיה?ואם לא איך ניתן לפתור?יש לציין הדרייבר מעודכן לאחרון שיצא . (המפרט הטכני שקשור-כרטיס HD7950 רזולוציה 1920\1200, 8 ראם, הכל על ההגדרות הכי גבוהות כולל פילטרים *8 כמה ש…

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  14. Started by spiidx117,

אהלן מכיוון שמת לי האקס בוקס לפני כמה שבועות, ובזמן הקרוב אקנה טלוויזיה חדשה לחדר, החלטתי שזה רעיון טוב לנצל את השלטים של ה 360 למשחקי סינגל או COOP עם חברים במחשב. 1. האם הרסיבר הזה יעשה את העבודה? http://www.amazon.com/Xbox-Wireless-Gaming-Receiver-Windows-Pc/dp/B000HZFCT2 2. אם יש לי שני שלטים וארצה לשחק משחק CO-OP עם חבר, אצטרך לקנות שני רסיברים או שהרסיבר קולט עד 4 שלטים? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. ברשותי מחשב עליו מותקן משחק הסימס - אני חושב גירסה 2 + אוניברסיטה (אם זה משנה). אני רוצה להעביר את ההתקדמות והשמירה של המידע למחשב אחר ולהמשיך במחשב השני מאותה נקודה. איך ניתן לעשות זאת ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  16. http://forum.vgames.co.il/ubb/Forum17/HTML/003038.html

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. היי, רציתי לשאול אם מישהו נתקל בבעיה הזו, התקנתי wolfenstein youngblood וגם כשההגדרות על LOW והורדתי בערך כל דבר אפשרי למינימום המשחק רץ ממש איטי ברמה שאי אפשר לשחק. המחשב שלי לא הכי חדש אמנם אבל עדיין סביר לדעתי שאמור לסחוב: מעבד i5-2500K 16 ג'יגה זכרון כרטיס מסך 980ti התקנתי אותו על הכונן SSD. ניסיתי קצת לעשות OC לכרטיס מסך עם after burner אבל זה בקושי השפיע על המשחק. ההגדות כרטיס מסך ב Nvidia Panel הכל מסומן ל Maximum Performance משחקים אחרים באותו סגנון עובדים סבבה לגמרי למשל Metro. תודה

18. Started by enzo,

התקנתי ,עשיתי כל מה שרשום בקובץ NFO הורדתי קראקים השתמשתי ב-YASU ועדיין לא עולה. פתרון רבותיי

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  19. Started by avi.hagit,

אני מעונין לקנות את המשחק Need For Speed איפה אני יכול לקנות אותו בזול +קישור לחנות תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  20. Started by goodguy,

השגתי counter strike אבל הצלחתי להשיג את הגירסה אחת הכי ישנות אם מישהו מכיר מקום עם הורדה של counter strike בגרסה יותר חדשה שאפשרי לשחק ברשת שישלח לי לינק בבקשה goodguy. :DJsmile:

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  21. Started by yortem,

יש לי קוד קופון למשחק thief חינם לחשבון הסטים שלכם (קיבלתי אותו כי קניתי כרטיס מסך של AMD) אני מוכר אותו ב-100 ש"ח למי שמעוניין, במייל yortem AT walla.co.il או בהודעה פרטית פה. המשחק עולה בסטים 50 דולר (180 שקל) http://steamcommunity.com/app/239160

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by soprno,

למישהו יש מושג איפה ניתן להשיג עותק?

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  23. Started by goma,

אני צריך קודים תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  24. אחרי יממה בה כל הרשת גועשת בשל מגוון עצום של סרטוני משחקיות וקטעי קוד מוקדמים שהודלפו מתוך הדור הבא של משחק העולם הפתוח המפורסם והמצליח מכולם - אנחנו מקבלים אישור לכך שהכל אותנטילכתבה

25. Started by DAIVIS,

שלום לכולם. אני הורדתי את UT2004 ובהתקנה הוא רושם לי שהוא לא מצליח לקרוא את המפה DM-Leviathan.ut2.uz2. וההתקנה מתבטלת מישהו יכול להעלות רק את המפה הספציפית הזאת ולשלוח לי לינק אני אודה לו מאוד תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.