משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
אתם יכולים בבקשה לתת לי לינק להורדה של CS תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הגעתי לקטע של האוניה, אני צריך למצוא את המטען של הנשק הביולוגי ואני לא מוצא אותו, ישנם חדרים שאני לא מצליח להכנס אלהם. מצאתי כמה כרטיסי כניסה והשתמשתי בהם. בקומת המגורים (איפה שכל המיטות של המלחים) ישנה דלת עם ידית עגולה (כמו דלת בצוללת) ואני לא מצליח לפתוח אותה... מישהו יודע איך לעבור את השלב המעצבן הזה ? תודה The Doorman
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפני די הרבה זמן נרשמתי לבטא ,והתקבלתי שמתי לב ששכחתי לפתוח את תיבת הדואר שלי במשך חודש בערך ומצאתי שם את זה ! דחו את הבטא בשלוש חודשים משמע דחו את המשחק בשישה חודשים ארוכים... לאוהבי המשחק,לקראו ולבכות First of all, this update is a long time coming, so we apologise for that, hopefully information will not be so scarce from here onwards. As you know, the Beta Test has been delayed due to work on the netcode not being complete. Developing a high-quality FPS multiplayer experience is a real challenge, but one the dev team at Innerloop has taken on with a vengeance! Theyve been working flat out on the code, but some QA issues, mainly with server code, have held us …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים התקנתי DIRECTX 8.1 במטרה להפעיל את GTA3 אחר כך שבאתי לשחק ב מקס פיין הוא לא פעל וכתב שהוא צריך DIRECTX 8 ומעלה ! אם מישהו יכול לעזור שיכתוב ! ???
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
אני משחק ב SOF2 הורדתי קודים בשביל המשחק אמורים לכתוב אותם בלחיצה על ~ כאשר אני כותב הוא אומר לי שהוא לא יכול להפעיל את הקודים {שהם "לא זמינים" } ??? למה , איך אפשר לפתור את הבעיה , יש טרינר לSOF2 ?
-
איך אני עושה את זה אני צריך להוריד משהו מיוחד??? נגיד אני רוצה לעשות Host ושמישהו יכנס אליי יש דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש PATCH ל NBA 2001 הוא משום מה לא עובד אצלי (יש לי אקס פי וזה המקורי !!!)
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
אני נמצאבדילמה אם יש באפשרותכם לעזור לי אז בבקשה תנו לי לינק של אתר יחסית זול וטוב שמוכר הגהים ודוושות למחשב אני מאד ישמח תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היום בערב הוא עבד, עכשיו הוא לא עולה פתאום. הוא כותב could not load openGL subsystem. הנה הלוג: Wolf 1.0.0 win-x86 Nov 13 2001 ----- FS_Startup ----- Current search path: C:\Program Files\Return to Castle Wolfenstein\main\sp_pak2.pk3 (232 files) C:\Program Files\Return to Castle Wolfenstein\main\sp_pak1.pk3 (1342 files) C:\Program Files\Return to Castle Wolfenstein\main\pak0.pk3 (4775 files) C:\Program Files\Return to Castle Wolfenstein/main ---------------------- 6349 files in pk3 files execing default.cfg couldn't exec language.cfg execing wolfconfig.cfg execing autoexec.cfg Hunk_Clear: reset the hunk ok ...detecting CPU, found AMD w/ 3DNow! Bypassing CD checks ----- Cl…
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
שלום היום התקנתי את המשחק ושאני מעלה אותו אני לא רואה כתב בתפריטים ובמשחק רק ריבוע צהוב יש לי WINDOWS XP HEB ATHLON 1600+ VIA KT266A תודה
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
כי נמאס לי מהמחשב הלוזר הזה (רמה Very Hard) לנצח אותם כל הזמן 6-0. מישהו בא משחק? ;D
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
שלום, אני נמצא בעיר השנייה ואני אחרי שסיימתי עם כל ה"מפיונרים" כביכול וה"אסוקה" חזרה לי (באיזור בנייה) ויש לי אפשרות להגיע לעיר השלישית. אני במשימה שאני צריך לחסל דוכנים של הקרטל. (סיימתי עם "איש השירותים" ;D ) ועם מר.D שנעלם לי וחיסלתי את קנג'ילה... :-* אבל הבעייה היא שזה נראה כאילו אני לא יהיה אף פעם "תושב קבוע" בעיר השלישית מכיוון שהמשימות אני מקבל בעיר השנייה וצריך לבצע בעיר השלישית. האם מתישהו אני אעבור ל-ת-מ-י-ד לעיר השלישי ויהיו לי שם מפיונרים? אם כן, עד כמה אני קרוב? עוד שאלה, האם אני יכול להכנס למטוסים היותר רציניים מהדודו? ומה עם מסוק? ואיך טסים עם הדודו? אני יודע שיש DODO UP\DOWN אבל הוא לא נשאר הרבה זמן באוויר, האם אפשר באמת לטוס? אבל ממש לטוס? תוד…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עבר עריכה לאחרונה בתאריך 11.07.02 בשעה 19:58 לשלום לכולם !!!!!!!!! יש לי בעיה במשחק Zoo Tycoon והבעיה היא שבזמן שאני משחק לפתע המשחק נתקע ואני מקבל הודעת שגיאה והמשחק נפסק באמצע ובייחוד בזמן שמירה של המשחק האם מישהוא נתקל בבעיה דומה ? מקווה שיש פתרון לבעיה כי זה משגע אותי אני עובד עם מערכת הפעלה win98
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
יש לי 56K ובקרוב אני משיג את המשחק ויש פרוייקט מגניב בשם העיר ''ציון'' בגיימר ( מאוד מומלץ לקרוא שם בפורום NWN) ואני מת לשחק את זה בMP אז יש למישהו תשובה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
סוף סוף המשחק הכלי והחייתי הזה מגיע אלינו סוף סוף : http://www.gamer.co.il/gamer/news.php?date=2002-07-13&platform=1#10698
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיון 4 1.7 ,256 ddr ram כרטיס מסךgeforce2 64 mx 400 של asus כאשר אני מעלה את warcraft3 ומסמן שהמשחק יעלה ע"פ הפרטים הגרפים הגבוהים ביותר,המשחק רץ לי יפה ואינו נתקע.אולם כאשר אני יוצא מן המשחק השולחן עבודה עולה לי לאט וכשאני בודק את צריכת הזיכרון(xp)בעזרת task manager אני מגלה שהמשחק השתמש בנוסף ל זיכרון ram בכונן הקשיח האם זה נורמלי למשחק בסדר גודל כזה? ???
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
דבר ראשון,זהו משחק חייתי בהחלט!! פשוט מעולה! הורדתי את הסרטון של המשחק ,שזה מראיפ בעצם את המשחק עצמו! ואפילו אצל המתכנתים של המשחק שהדגימו אותו ,המשחק פעל לאט!! ותחשבו איזה מחשב יש להם!!!
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
הסתכלו במפרט מחשב שלי ותגידו לי: (יש לי windows me עם אפשרות לשדרג ל windows xp pro או אולי לxp home) למה יש לי fps נמוך לעזאזל?! בשביל זה קניתי כזה כרטיס מסך?! למה הgta3 שלי לא נותן לי אפשרות לרזולוציה מעל 640x480 ו16bit colors? ??? האם כדאי לי לשדרג לxp ואיזו גירסה? אין לי הרבה כסף אז אני צריך פיתרון קל, זול ומהיר (אני מאוד מאוד מאוד מעדיף בלי קניית חומרה חדשה) איך יודעים את קצב ה fps במשחק (אני רק מעריך) תודה רבה, אסף המשחק הטוב בעולם :AR15:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
משהו יכול לעזור לי בבקשה אני מחפש patch למשחק? בנוסף לזה יש לי שאלה: האם משהו שמע על עידכון או תיקון של המשחק?
-
אם לימשהו יש HL Cd keys שהוא הוא לא משתמש או שהוא לא צריך או שהוא פשוט בן אדם נחמד שיביא לי בבקשה ב PM=private msg plz :'(
-
נפתח טורניר ישראלי למשחק הענק medal of honor לפרטים והרשמה!!! http://www.mohaa-il.up.co.il
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש בנרות כבר ה-מ-ו-ן זמן את המשחקים Spy Hunter (מרוץ מכוניות ע-ת-י-ק) Transformers (מעין חלליות) ואת Maximum Carnage (ספיידרמן - הגרסה עם וונום)... את 2 המשחקים הראשונים שיחקתי עם מחשב XT ישן, אז קשה מאוד למצוא אותם, אבל את השלישי היה לי לא מזמן. אם למישהו יש אותם או יודע מאיפה להשיג - צרו איתי קשר באייסיקיו (מספר 122768787), או דרך הפורום. נ.ב. אני מ-מ-ש שונא אימולטורים, אז תשכחו מזה...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש אחר הטלאי לליגה הישראלית לChampionship Manager 01\02, חיפשתי באתר שלהם CM-IL.MACCABITA.CO.IL אבל הוא נסגר משום מה (על שום... ) אז חיפשתי בגוגל וגם לא מצאתי, משהו יכול לעזור לי בבקשה???
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
אני מחפש משחק קלפים שקוראים לו Spider ( עכביש ) של מייקרוסופט. זה משחק בסגנון סוליטייר, מי שיודע מאיפה להוריד שיגיד לי בקשה. למשחק יש גרסא גם בעברית וגם באנגלית, אם אתה יודעים מאיפה להוריד את העברית אז תגידו לי למרות שגם האנגלית זה בסדר. בתודה מראש, B@By-KiLLeR
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-