משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
מנוע הgoldsrc http://www.naiteki-kensei.com/ אבל זה לא מוד כמו כל האחרים יש פה שיפור גרפיקה מטורף וגיימפליי מטורף וזאת רק ההתחלה כי גם ESF עוד מעט הולך להיות אפילו יותר טוב מזה www.esforces.com קבלו איזה טריילר חזק
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד מכוניות וכו' למשחק הזה? אם אפשר לינק
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
הורדתי את הדמו של המשחק כדי להתרשם מהמשחק עכשיו כשאני מנסה לפתוח את ההתקנה זה מה שבא לי יצאתי מכל התוכנות ומחקתי את תיקיית הtemp ואני מחובר לאינטרנט יש לי רשת יכול להיות שזו הבעיה? זאת הבעיה:
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני מתכוון ביחס לקודם (שלא שיחקתי בו אז אני לא יודע איך הוא היה)
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
טוב, אז אחרי יומיים ,שלושה עם הסנייפר החלטתי לצלם כמה מהלכים וצליפות נחמדים שהצלחתי לתפוס, היו גם ממש טובים שפספסתי, הסרטון הוא לא משהו מיוחד שלא ראיתם, תתחשבו בעובדה שאני שחקן BF חדש ובמיוחד חדש בסנייפר :-*
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצות למשחקי אסטרטגיה כמו command and conquer 3, suprame commander [למרות שSC היה מאכזב] אבל אם אפשר לא משחקים בסגנון מלחמת העולם השניה. תודה [=
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עולם קונסולות המשחק הניידות ממשיך ללהוט כשיצרנית החומרה MSI נותנת טיזרים ראשונים לקונסולה שלה אשר תתחרה ב-ASUS, Lenovo ו-Valveלכתבה
-
- 0 תגובות
- 341 צפיות
- 1 follower
-
-
האלה coduty 2',moh pacific asault למה לא עולים בכרטיס מסך 128 GF-MX440AGPx8 ,הכרטיס הזה חלש מדי למישחקים אלה?יש מה לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
עדכנתי את המשחק , הטמפ' לא חריגות עזרה בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לסופי השבוע אחרי ששיחקתי בcall of duty ' battelfield ועוד כמה נוספים הייתי רוצה להתנסות במשחק יריות ברשת. אני לא מבין את הקונספט עד הסוף.... האם אני צריך לקנות משחק מקורי כמו call of duty או שיש מחקים online שאפשר לשלם על השירות בלי לקנות את המשחק עצמו. אשמח להסבר קצר והמלצה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא מצאתי מידע מדף הבית של המשחק מתי זה אמור לצאת?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
מישהו פה שיחק כבר ב- Demo של Heroes 5 ? נראה לי שזה הולך להיות משחק טוב... רציתי לשאול , האם יש לכם מושג מה האופציה No eyecandies שיש בהגדרות ואיזה מצב עדיף בשביל Best Apperance ?
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%95-%d7%94%d7%a8%d7%95%d7%97%d7%a0%d7%99-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%a7%d7%9c%d7%90%d7%a1%d7%99-syndicate-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%91/
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מחפש משהו שמוכן לשתף סידיקיי של battlefield 2, משהו שקנה את המשחק ויש לו סידיקיי מקורי שלו שלא העביר לאף אחד. המטרה היא שאני צריך עוד סידיקיי בשביל לשחק עם חבר טוב ביחד על אותו שרת באותו זמן. סידיקיי תמורת סידיקיי. וכמובן צריך אמון. שנינו מרוויחים פה גם אתה תשתמש בסידיקיי שלי בזהירות. באותה מידה. בשביל שתוכל לשחק עם חבר טוב ביחד על אותו שרת. שים לב שחוץ ממך ומהחבר שלך שאף אחד לא יעביר את הסידיקיי כמובן.עכשיו האפשרות הכי הכי טובה לשנינו היא אם תוכל לתת את הסידיקיי שלך לחבר שלך. ואת מה שאני יתן לך תשתמש אתה ככה שרק אתה תדע ממנו זה יהיה הכי טוב. במקביל אצלי כמובן. וזהו. אם יש משהו כזה בבקשה אני מוכן.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע מה איכתם אבל אני ממש חיכיתי למשחק הזה, פשוט משחק מדהים,נראה אם יהווה תחרות לספלינטר סל המדהים גם הוא... לא נראה לי שאני צריך לפרט על המשחק כי כולם אמורים להכיר אותו,המשחק הטוב ביותר ל PS ול PS2 פשוט מדהים!! ועכשיו פיתחו אותו למחשב לא בתור "המרה" אלא ישר פיתחו אותו ככה שהגרפיקה תהיה טובה ולא מפוקסלת והכל ירוץ חלק... נותר לי רק להתיל לשחק בו!,צפו להתרחשויות נוספות בקרוב..
-
- 55 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
אני צריך להתקין את המשחק מחדש איך אני מגבה את קבצי השמירה?
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
לרגל יציאת "gears of war 2" בנובמבר 2008, המנוע של "unreal 3" מקבל שדרוג: http://www.gamespot.com/video/938611/6186461/gears-of-war-2-locust-swarm-tech-demo
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו פה משחק AGE OF KINGS המורחב... משחק ההמשך לAGE OF EMPIRES הקלאסי, מה אתם חושבים על המשחק ? אהבתם אותו ? ומה אתם חושבים על המחשק החדש AGE OF MYTHOLOGY. 8)
-
שלום,התקנתי את המשחק(גם הרגיל הוא אמיתי וגם חבילת ההרחבה נקנתה בכסף) ולאחר ההתקנה המשחק אינו עולה[שניהם].ההתקנה עוברת חלק בשניהם. ניתן לציין שזהו מחשב חדש שעליו לא עובד המשחק ועל הישן שלי הוא עבד. המחשב הישן שלי: P4 2.6 512RAM GeForce5700FX *את החדש אתם יכולם לראות בצד במפרט. אני חושש שזה נובע מהמעבד 3800 כפול הליבה שלי אך איני בטוח כלל. אשמח לעזרה.תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות בוקס עכשיו רציתי לדעת כמה דברים.. 1.מה עדיף מאמריקה או אירופה? 2.האם זה משנה מאיפה הבוקס ברגע שיש צ'יפ? 3.איזה צ'יפ הכי טוב היום? מתרת הבוקס זה לא רק לשחק במשחקים של הבוקס (גם אבל לא רק) אלה גם להפוך אותו לDVDIVX ולאמולטור לקונסולות ישנות (N64 , SNES) אז מה אני צריך בשביל שאני יוכל לעשות את זה אם יש מישהו שמוכר אני מעוניין לקנות כל מי שיכול לעזור או שמוכר בבקשה לפנות אלי לאיסיקיו 991111 או להגיב פה תודה מראש על התשובות
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
היה לי עד עכשיו גירסא פרוצה שצרבו לי.. אז קניתי את המחשק אתמול ואין לי קונסול בHL2 וCS:S ...מישהו יודע למה..?
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/search.html?qs=crysis⊂=m&stype=11&type=11 נראה טוב גרפיקה מדהימה אין מילים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי , היום התקנתי את WOW , יצרתי חשבון באתר אבל עוד לא הכנסתי פרטים של אשראי כדי לשלם.. לפני זה , בחרתי ב 10 ימים נסיון ל Burning Crusade ... לא יודע למה , פשוט לחצתי וזה כתב לי שהחשבון שלי עכשיו מותאם לשחק 10 ימים ב BC . בכל מקרה אין לי את זה על המחשב ואין לי כוונה להוריד את זה... הכנסתי פרטים של האשראי שלי , הכל עבר בהצלחה , הם מצידם כמובן חייבו אותי... עכשיו שאני בא להכנס במשחק , אני מכניס את ה user\pass וזה כותב לי שהחשבון שלי מותאים לשחק BC ושאין לי את זה על המחשב אז אני לא יכול לשחק. אני לא מבין את זה... החשבון שלי מותאם לשחק גם ב WOW הרגיל ללא ההרחבה.. אז למה זה לא נותן לי? איך אני מבטל את "ההטבה" הזאת של ה 10 ימים חינם? לא רוצה את זה :-\ תודה! עריכה : עכשיו שאנ…
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
ראיתי שהיו הרבה נושאים כאלה וגם קצת הסתכלתי בסטיקים אבל בכל זאת, אני רוצה לשמוע מה אתם אוהבים באלו בנתיים אני חושק - GTR 2 Tactical Ops - Assault On Terror - מת על משחקים כאלו, גם SWAT4 נהנתי כמו מטורף Company of Heroes - אמור להיות כמו המשחק למעלה, לא? Tom Clancys Rainbow Six Vegas, Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter Test Drive Unlimited - המליצו לי עליו, אמרו שהוא לא רע והרבה יותר טוב מסדרת ה NFSים S.T.A.L.K.E.R Shadow of Chernobyl - שונא משחקים כאלו אבל אמרו לי שהוא לא רע אז אני אנסה סדרת CNC, סופרים קומנדר בקיצור, אני אוהב משחקים כמו SWAT 4 ומלחמה, משחקי אסטרטגיה (שלא צריכים יותר מדי מחשבה ;D) ואני שונא משחקים מפחידים כמו FEAR ודום :-X המשחקים לא חייבים להי…
-
- 41 תגובות
- 2.5k צפיות
-