עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. כי לפי איך שזה נראה בסרטים זה נראה אמיתי לגמרי.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  2. Started by Liran -,

תגידו בא לכם לארגן משחקים פה ברשת בנינו ??..בכל משחק שתרצו..פשוט תמליצו על איזה משחק בא לכם ונארגן משהו.... רק צריך לדאוג למישהו שיהיה השרת...מישהו עם רוחב פס רחב...מישהו ?! ;D

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by johnwoo,

אני מעוניין לקנות את המשחק JERICHO, אבל אין בו דיבוב ותרגום לרוסית. איפה ניתן למצוא גרסא ברוסית למשחק (או קובץ תוסף ברוסית)? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  4. בואו לקרוא על עוד דילים מעולם הגיימינג שזמינים ממש עכשיו, ולא כדאי לכם להחמיץ לכתבה

5. Started by Zadu,

טוב אז ככה, שיחקתי בShadow of Mordor לפני כמה חודשים וזה אחד המשחקים היותר טובים שיצא לי לשחק בהם. אני מחפש משחקים כמה שיותר דומים לו עם סגנון משחק דומה. איזה משחקים אתה מכירים שדומים לו?

• 16 תגובות
    • 4.2k צפיות
  6. Started by Xvertigo,

שלום לכולם! יש למישהו ניסיון עם XP 64BIT ומשחקים? אני כרגע בודק את העניין ורציתי לדעת אם יש מישהו שם שמריץ XP 64 ... תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by swisaman,

איפה שהוא באזור יציאת CRYSIS 3 הפסקתי לשחק ולעקוב,אז אשמח לקצת מידע על משחקים חדשים ושווים ששווה לבדוק רצוי כאלה שיעבדו סביר על הגדרות בינויות לפחות במערכת הבאה: AMD PHENOM 2 955 @ 3.8GHZ HD5850 באוברקלוק בינוני 8GB Ram תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Zadu,

קיבלתי מחשב חדש לגיימינג ואני צריך משחקים טובים לשחק. תנו לי רשימה של משחקים חדשים חדשים שיצאו וכדאי לשחק מאוד בהם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by YAIR,

למי יש המלצה חוץ מהירוס4, מה כדאי להוריד? אני מדבר בעיקר אל החברה שמבינים ומכירים את סצנת הFXP.......(אלו שיודעים מה זה דאמפים וסייטים)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by matan007,

מישהוא יכול לעשות סדר עם כל המשחקים החדשים שהולכים לצאת עד סוף השנה ובעיקר בספטמבר אוקטובר. אני רוצה לדעת על איזה משחק להשקיע בזאנר של FPS. לפי מה שאני יודע יוצאים בקרוב: BF3 , CODMW3 . אבל לאחרונה שמעתי על משחק שנקרה RAGE ועוד כמה טובים שאני לא זוכר (משהוא אי של זומבים ועוד כמה). אם אפשר בבקשה רשימה של הכותרים הטובים הצפויים בזמן הקרוב? אגב גם את המשחק dead space 2 מאוד אהבתי ולא יודע אם זה נקרה FSP, אם אפשר גם להזכיר בסגנון הזה. שאלה נוספת: יש לי כרטיס HD6850, לצפות שדברים כמו BF3 ירוצו חלק על מקסימום הגדרות (ב- 1080P)? מבחינת מעבד וזיכרון אני מסודר.

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  11. Started by adamli,

http://www.bolenat.com/articles_show.asp?id=2 רשימת משחקים מעולים עם הסבר על כל משחק. המשחקים מצויינים אחד אחד! מומלץ בחום!!!

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  12. Started by liav25,

אהלן לכולם יש לי מחשב חזק עם ווינדוס XP חזר לי זמן פנוי לאחרונה והתחלתי לשחק שוב, הופתעתי לגלות שמשחקים חדשים שיוצאים מותאמים רק לווינדוס ויסטה ומעלה הבנתי שזה בגלל הDX 10 שלא זמין לווינדוס XP הכרטיס מסך שלי תומך DX 10, ויש הרבה משחקים חדשים שאני רוצה לנסות (NFS THE RUN למשל) יש דרך לעקוף את ההגבלה הזו ? להפעיל את המשחק גם בלי להתקין ווינדוס 7 ? חוקית יותר או חוקית פחות, ממש לא משנה לי (אם יש הגבלות על זה בפורום אשמח לפרטית) תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. Started by חן מ,

היי איזה משחקים חדשים וטובים יש עכשיו שכדאי לקנות?אני בעיקר אוהב ז'אנר משחקי פעולה.... זה אומר:CRYSIS החדש עברתי,BIA יש לי וזה אחלה משחק מה עוד כדאי לקנות? תודה

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  14. Started by taltarablus,

הילחמו נגד זומבים, תגנבו את האוצר מהפירמידות ותעזרו לעכביש ללכת - במשחקים חדשים לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-41/

15. Started by McMerc,

2 ג`יגה של מידע הורדו אמש משרתיה של Ubisoft הצרפתית, בין היתר סרטונים, תמונות וקטעי אומנות, שחושפים כותרים שעד היום לא ידענו על קיומם. למרבה הפלא, הקבצים הכבדים האלה לא נגנבו משרתי החברה במבצע פריצה מתוחכם של האקר, אלא שכבו בנינוחות על שרת ה- FTP של החברה, שהוצע בשוגג לכל מי שניסה להקליד את הכתובת ftp.ubi.com. כאמור, השרת הכיל הוכחות חותכות לקיומם של משחקים שעדיין לא הוכרזו בצורה רשמית. בין השאר ניתן למצוא ברשימה הארוכה את Splinter Cell החמישי, כותר חדש בסדרת הנסיך הפרסי ומשחק המשך ל- Far Cry המהולל. לצערנו, אין באפשרותנו להציג בפניכם את נכסי הקובץ, אך אתם מוזמנים להכנס לפורום של Gaming Age, בו יש דיון ארוך על הנושא. חברת הפיתוח הבינה שהיא לא יכולה להכחיש את הביזיון שהתר…

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  16. מכורים לגיימינג שהולך אתכם בכיס לכל מקום? אלו הכותרים הבולטים החדשים שאתם חייבים להכיר לכתבה

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  17. Started by computer,

Textשלום חברים אני מקבל משחקים תותחים למחשב והם: .חבילת התוספת soldier of fortune2,gta 3,unrel 2003, m.g.s 2, metal of honor ועוד דבר אחד יש לי ps2 וההורים שלי מסכימים לי לקנוןת או xbox או gamecube. ועוד דבר אחד עם יש עוד משחקים טובים כיתבו לי.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by lazy-bones,

חברה זה לא יכול להמשך ככה כבר כמה שבועות שאני יושב על המחשב בלי מעש. פשוט שומע מוסיקה ובודק הודעות. מה יהיה?? אני חייב איזה משחק חדש וטוב, משהו עם גרפיקה מעולה ( יש לי תסביך גרפיקה...) אני בעיקרון אוהב משחקי אסטרטגיה ו3DSHOOTERS, אבל שונא משחקי 3D של צבא CALL OF DUTY למשל למישהו יש איזה שם טוב?? זה דיי דחוף אפשר לומר...

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  19. תקופת הזמינות החופשית של Quake Champions קיבלה הארכה עד לתחילת השבוע הבא לטובת כל אלו שפספסו - ויש משחק נוסף שמחולק ללא עלות לרגל הצגת יורשו לכתבה

20. Started by Googleness,

GOG עושים מבצעי חורף למשחקים ללא DRM והם נותנים גם משחקים בחינם. ב23 שעות הקרובות תוכלו להתחבר לחשבון שלכם ולקבל בחינם את Fallout - Fallout 2 - Fallout Tatics קישור לאתר - http://www.gog.com/ ובנוסף יש בעמוד 3 קופסאות מזל שכל אחת מהן נותנת הנחה מסתורית למשחק אחר מהחנות. ובנוסף יש מבצעים על כל החנות. החבר'ה האלה תותחים.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. החנות של GOG, חנות ה-Humble Store וגם יוביסופט מספקים לכם תעסוקה לימים הקרובים - ללא תשלום כלל לכתבה

22. Started by llrefael,

למי שפיספס , במשך שבעת החודשים האחרונים יוביסופט חילקה משחקים בחינם, אפשר לקבל את כולם במהלך סוף השבוע הזה! המשחקים הם: Prince of Persia Splinter Cell Rayman: Origins- משחק פלטפורמה מאוד מומלץ. The Crew- משחק מירוצים חדש Beyond Good and Evil- משחק ישן אבל טוב. Farcry: Blood Dragon- פאר קריי על סטרואידים,בלי כל ה crafting Assassin's Creed 3 אפשר להשיג אותם בקישור: https://club.ubisoft.com/en-en/ubi30 מהרו ההצעה היא עד יום ראשון בערך...

23. שלום, פעם בכמה זמן כל מיני חברות משחררות בחינם משחקים ישנים שלהן (אם אני זוכר נכון שחררו כך את GTA 1 ו-2 לפני כמה חודשים). שאלתי היא איפה ניתן למצוא משחקים כאלו? האם מישהו מכיר איזה-שהוא אתר שמרכז אותם? עוד שאלה - אני מניח שיש הרבה משחקים שלא נמכרו ועכשיו סתם יושבים כמה שנים במחסנים של חנויות / יבואניות. האם יש מקום בו ניתן לרכוש משחקים ישנים במחירים מוזלים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  24. http://www.portablefreeware.com/all.php תחת הקטגוריה GAMES. ד"א - גם שאר הקטגוריות מ-א-ו-ד מעניינות.

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  25. הרשת מלאה בהזדמנויות לחוות גיימינג איכותי מבלי לפתוח את הארנק, ואנחנו כאן בכדי להכיר לכם שמונה בולטות מתוך המבחר לכתבה

• 0 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים