עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by sherlock1212,

http://www.megagames.com/news/html/pc/ut2007firstdetails.shtml

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  2. שלום, יש לי בעיה בזמן שאני מריץ את המשחק counter strike 1.6 ומנסה להתחבר לשרת המשחק יוצא לי ונפתח חלון שבו כתוב NET_Sendpacket error: WSAEINTR עשיתי מחקר וחיפשתי פיתרון אפשרי במשך כמה שעות טובות וניסיתי דרכים שונות לפתור את הבעיה..היא קוראת בעיקר לאנשים שמתחברים למשחקי רשת באמצעות ראוטר ורשת אל חוטית... מצאתי מספר פיתרונות שאנשים הציעו אבל אף אחד לא עזר.. אז חשבתי לעצמי שאולי בפורום הזה שמסתובבים בו כמה מהאנשים שהכי מבינים במחשבים בארץ אולי אתם תוכלו לעזור לי סוף סוף להבין איך אני יכול לפתור את הבעיה המעיקה הזאת!! אני חייב לציין שהיא קיימת במספר משחקים ולא רק בקאונטר סטרייק אבל הבעיה בעיקרון היא אותה בעיה. אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  3. Started by alexrta,

אני לוחץ על PLAY ONLINE והרשימת משחקים לא מופיעה!!! אני לוחץ על REFRESH וכלום לא קורה מה הבעייה? ואיך לפתור אותה?! הייתה לי את הבעייה הזאת כבר פעם והתקנה מחדש של המשחק פתרה אותה אבל הפעם גם זה לא עזר תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  4. Started by davidcohen,

שלום! יש לי את המשחק rainbow six vegas הבעיה שלי היא שהשמירות האוטומטיות של המשחק רחוקות מידי רציתי לדעת אם יש אפשרות לשמור ידני מתי שאני רוצה? תודה

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  5. Started by mattanl,

היי, בשבועות האחרונים צצה לי בעיה כשאני משחק ברשת (רשת ביתית) בפיפא 2006. קורה כמעט תמיד שבמצבים של כמעט הבקעה (נגיד שאני ברחבה ובועט ואו שהשוער יעצור או שהכדור יכנס), המשחק מיד מודיע על ניתוק של התקשורת. בעבר היה קורה לי פעם בכמה משחקים שהמשחק היה נתקע לכמה שניות ואז מודיע על ניתוק (בלי קשר למצב, סתם ככה פתאום), אבל עכשיו זה כבר בלתי נסבל כי זה קורה תמיד (אי אפשר אפילו להגיע למחצית). אתם מכירים את הבעיה? מה אפשר לעשות? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  6. Started by gn,

יש לי ויסטה והתקנתי את המשחק ושמתי קראק שעבד לי בXP ובויסטה הוא מראה לי:

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  7. Started by avi-g2005,

1)איך עושים מצב קומנדור שזה כמו אסטרטגיה בזמן אמת עם מבט מלמעלה כמובן 2)אין לי אינטרנט במחשב שנמצא בן המשחק ולכן אני משחק נגד המחשב וראיתי שהמפות של המולטיפלייר הם יותר גדולות וגם שונות אז האם אני יכול לשחק במפות האלה גם נגד המחשב או שזה מיוחד רק למולטיפלייר

8. Started by LazyBoy,

אני כבר מזמן אומר שהשנה יגיעו חדשות לגבי SC2 ודיאבלו 3 והנה צץ עוד משהו. http://www.gamerevolution.com/news/view.php?id=2569

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  9. Started by DRz,

אני מחפש שותפים למשחק... (מרוצי אופנועים אוןלין) למי שמעוניין: 233723348. יום טוב.

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  10. Started by shibby15,

אני יכול להשתגע מזה, ההיגוי מאחר ואגרסיבי מידי! כלומר לוקח קצת זמן בין הלחיצה ולבין התגובה של ההגה, וגם כשההגה מגיב זה ב"רבע" סיבוב ולא משהו יותר עדין. בקולין מקרי 2005 זה לא היה ככה, וההיגוי שם היה מעולה. זה משהו אצלי? זה ככה אצל כולם? חייבים הגה? המשיחק נראה מעולה ועובד מעולה והכל טוב, חוץ מההיגוי הגרוע הזה.

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  11. טוב קודם כל אני יגיד כמה מילים על החברות נינטנדו למרות שהרבה בארץ לא יודעים היא חברה שתרמה הרבה מאוד לתעשית הקונסולות גם בחומרה וגם במישחקים בין היתר היא פיתחה ת+ ותידית אנלוגית שיש בכל ידית היום ולמעשה הידית שיש בPS זה שילוב של הידית של הסופר נינטנדו והנינטנדו 64 נינטנדו גם נחשבת מפתחת המישחקים הטובה בעולם בהרבה אתרים ומגזינים הבעיה הגדולה של נינטנדו זה תמיכה יחסית קטנה של חברות צג שלישי חוץ מיזה השיווק שלהם גרוע סוני סוני מקבילה מיבחינה מסוימת לחברת טבע היא יודעת לקחת פיתוחים של אחרים לשנות אותם קצת ולימכור אותם הרבה יותר טוב לסוני יש תמיכה עצומה של חברות צד שלישי ושיווק מצוין ליפעמים יש להם רעיונות מקורים אבל הרבה פחות מינינטנדו חוץ מיזה לסוני יש תמיכה רישמית בארץ ולנ…

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  12. Started by wooper,

אחלה שיר כבר הגיע לקרוב למליון צפיות

13. Started by ofirrjd,

היי, חיפשתי ככל שיכולתי באינטרנט היכן נשמרים ה save-ים למשחקים הבאים אך ללא הועיל, אנא עזרתכם: brothers in arms - road to hill GTA san andreas splinter cell pandora tomorrow swat 4 תודה רבה, אופיר

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  14. התקנתי את התוכנה כדי להריץ את המשחק EXIT (משחק מקורי שלי שגיבתי אותו למכשיר) הרצתי את Dax ziso היה רשום שחסר קובץ PDP אן משהו כזה,העתקתי אותו מהספרייה של runumd שיניתי ל runumd loadexe כמו שרשום להריץ אותו, וזהו הוא נתקע על מסך שחור יש עוד משהו שצריך לעשות? רשום גם לעשות RAM=on מה זה??? אולי זה alocate table שיניתי את זה ל ON ולא עזר עדיין מסך שחור. מי שרוצה יכול לשלוח לי לפרטי.תודה

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  15. Started by smulikon,

לפי מה שהבנתי בחודש הבא אמור לצאת המשחק לשוק... עדיין אין DEMO בשום מקום והכל נראה לי רגוע מדי. מישהו יודע מתי יצא הדמו? מתי יצא בדיוק המשחק ? האם יש עיכובים כמו כל שנה או משהו דומה?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  16. עניין נוסף עם ה 6600GT החדש שלי ודרייבר 66.93. נראה שביישומי OpenGL הריצה מתבצעת בקצב רענון נמוך ומקובע של 60 הרץ. על אף כל הנסיונות לעשות אוברייד באמצעות הדרייבר נראה שהעניין לא מסתדר, חלק מהיישומים רצים ב 100 הרץ, חלק ב 60 נכון לעכשיו רק OpenGL. מה עושים?!

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  17. משקפי המציאות המדומה המפותחים על ידי HTC בשיתוף וואלב זוכים לגירסה מעודכנת שתימנע מהשחקן להיתקל ברהיטים, אנשים ושאר מכשולים ב-HTC הבטיחו לנו פריצת דרך גדולה בתחום המציאות המדומה – וכעת הם חושפים אותה, ונראה כי הם גם עומדים במילתם. היצרנית הטאיוואנית שתולה תקוות גדולות בתחום הטכנולוגי הצומח הזה הציגה ב-CES 2016 את הדגם השני של משקפי ה-Vive שלה, Vive Pre, שמציעים מימדים מוקטנים לצד עיצוב ייחודי דומה מאוד, רתמות וספוגים לענידה קלה ויציבה יותר, בקרי שליטה נוחים יותר, מערך תצוגה משודרג וגם מצלמה קדמית, אשר מהווה כנראה את המאפיין המעניין מכולם. העיצוב והמימדים שופרו, אך החדשות הטובות הן שאתם עדיין נראים קצת כמו רובוקופ כשאתם מרכיבים את משקפי ה-Vive Pre …

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  18. Started by coorva,

שלום האם המישחק הזה יצא או אמור לצאת למחשב האישי? תודה

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  19. Started by Yakim Peled,

הי, הילד שלי הוריד כל מיני משחקים. הוא מנסה להתקין אותם אבל הם לא רצים. מניסיוני אני יודע שרק קבצי EXE הם קבצי הרצה ואלו אכן רצים אבל הוא טוען שאפשר להתקין גם קבצים מסוגים אחרים. האם יש איזו תוכנה מיוחדת שמאפשרת הרצת קבצים שכאלו? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  20. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

האם יש תאריך יציאה ל Black & White 2 ? וכמה הוא יקח? ב VGAMES כתוב מחצית שניה בשנת 2003??????? http://www.vgames.co.il/website/vgames_title_page.asp?seqTitleID=1437&platform=main

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  21. Started by OC,

אני צריך תפקודה בקונסול שמפילה תמפות של המישחק........

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  22. Started by naknir,

שלום חברים, אני רק לאחרונה התחלתי לשחק משחקי מחשב והייתי רוצה לדעת אם יש איזה אתר שמרכז בו מדריכים למשחקים שונים... לדוגמא: Delta Force Black Hawk Down, GTA Vice City, Max Payne 2 וכו'.... זה מאוד מאוד יעזור לי. המון תודה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  23. Started by Omerole,

מה הניק,שרת מועדף,קלאן עם יש ? אצלי זה הניק שיש פה OmerOle ולפעמים קשקושים בסוגריים ( Lame Day).

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  24. לאחד קוראים Call of Duty: Modern Warfare זה לא כמו כל הסדרות הקודמות בעבר אלה מתרחש בעתיד והשני עוד לא פירסמו את השם אבל הוא מתבסס על הפלישה לנורמדי.

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  25. לפני שבוע וקצת רכשתי באטלפילד 3, ולפני יומיים את הפרמיום. אני יודע שזה ישמע כמו שאלה של אידיוט, אבל אני מעדיף לשאול מאשר לאכול חרא. בBFBC2 כשהוספים תוספת/יכולת לנשק, יש אפשרות בחירה של השדרוג בתפריט בחירת נשקים. אבל בבאטלפילד 3 אחרי שאני פותח יכולות חדשות לנשק, אני לא רואה אותם ולא יודע איפה אפשר לבחור אותם. צירפתי תמונה מהbattlelog של השידרוגים לM249 בשביל הדוגמה. הבעיה שאני רואה את הנשק בדיוק כמו שקיבלתי אותו ברגע הראשון בלי שום שיפצור ושיפור בדיוק/ירי. חיפשתי בכל התפריטים ובמשחק ואני לא ידע מה לעשות. זה באג? מצטער על הבורות, אבל זה משגע אותי כי אני נשחט על ימין ועל שמאל שאיזה NOOB ברמה 4 עם כוונת (ואני יודע שיש כאלה שקונים את כל השידרוגים, ואני לא אחד מאלה) פו…

• 1 תגובה
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים