משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
שאלה טיפשית אולי (בטוח): איך אפשר לאחד חיילים כדי שיתקפו ביחד או יהיו כקבוצה? כמו בAOE?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ADSL ו PING די איכותי ועדיין בכל מצב בו אני מנסה להתחבר לאיזשהו שרת במשחק זה, ישנו LAG עצבני (ומעצבן) וזאת למרות שאני בוחר שרתים עם פינג נמוך... יש למישהו הערה בונה, או יותר טוב - כתובת של שרת תקין?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר שרת בישראל לקוייק 3 ארינה V.1 טוב כי אין לי כח להוריד עידכון 25 מגה ואם אתם רוצים בואו נארגן משחק.
-
add on מדהים !!!! הדגם המפורט ביותר שראיתי עד כה .... לפרטים נוספים
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין cs ובשביל זה צריך hl אז התקנתי את hl מדיסק צרוב והוא מראה את ההודעה :AR15: :AR15:Service Pack 3 לפני זה הורדתי מהאינטרנט וזה אותו דבר יש לי windows 2000 pro אם מישהו יכול לעזור לי ואם אני יקנה hl אז יעבוד ???? עזרה ??? ??? ???
-
-
שלווווווום!! הגעתי לפורום הזה ורק רציתי לשאול אם רואים דיבורים על משחקים ותוכנות פרוצים בעין טובה. בקיצר - מאיפה הכי טוב להוריד? והאם זה נכון שיצא GTA3 לפי סי (לא בישראל כמובן...)?
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-
-
סוף סוף, אחרי תקופת המתנה ממושכת יוצא המשחק הנהדר הזה. להזכירכם, דמו מולטיפלייר יצא לפני מספר ימים והיום יוצאת הגרסה המלאה של המשחק, שמתפרסת על פני שני דיסקים. איזה בעסה שאני אשיג את זה רק אחרי פורים :'(
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
http://forum.vgames.co.il/ubb/Forum17/HTML/003038.html
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יכול להריץ את המשחק של רזולוציה של יותר מ-640X480 זה ממש גרוע! לא עשה לי בעיה כזאת באף משחק אחר!!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אחד המשחקים החביבים עלי בזמן המתנה ברשת הוא ספיידר (עכביש) המובנה בחלונות (גירסאות אחרונות). פתאום אני מגלה תוך כדי משחק (WINXP PRO) שהוא פשוט נתקע! מיד אחרי איתחול המערכת המשחק מתחיל מהר וללא בעיות במהלך המשחק הוא מתחיל לגמגם ולקרטע. תופעות: חלוקת הקלפים היא בהפרשים של שניה/שתיים בין קלף לקלף גרירת קלף היא משימה מתסכלת, רק לאחר כמה שניות הפעולה מתבצעת, וכך הלאה... אין לי בעיות בשאר המשחקים (משחקי העברת זמן, סוליטר, פריסל וכו'). מישהו נתקל בתופעה הנ"ל? פיתרון? או פיתרון אפשרי? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי War craft 3 ואני לא יודע מה לעשות! כשאני עושה Install הוא אומר לי להכניס ת'דיסק של warcraft! מה לעשות? משהו יכול להדריך אותי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
לאיזה משחקים כדאי להוריד פאטצ'ים? ומאיזה אתר?
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
דבר ראשון, אני מניח שלא הרבה מכירים משחק נפלא זה. אני כבר משחק בסדרת משחקים זו מCAPITALISM הראשון, דרך גרסת הPLUS המחודשת, ועכשיו גם עם המשחק החדש והיפה CAPITALISM 2. אז ככה: יכולתי לקבוע את משכורת הCEO שלי (אני בעצם) עד לכ5,000,000 דולר, אבל עכשיו אני יכול מקסימום רק 100,000 דולר. מישהו יודע למה, ואיך ניתן לתקן בעייה מעצבנת זו? זה ביחוד מעצבן לראות את הCOO/CTO/CMO שלי מרוויחים מיליונים רבים, אבל אני רק פרוטה דלה... איך לתקן את זה לכל הרוחות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לכול אלה שמתים על deusEX מחר הוא יצא http://www.eidosinteractive.com/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כשאני משחק סקורץ' יש לי בעיה עם הקצב ריענון (ריפרש רייט) במסך. אם למישהו יש מושג איך לסדר את העניין. או אפילו איך לשנות את הרזולוציה במשחק... שיגיד!! כואב לי הראש מזה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
סוף סוף השגתי את זה ועכשיו הוא מבקש serial בבקשה עם מישהוא יכול לעזור לי זה יהיה ממש גדול פליז גוד פליז גוד
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ובתור התחלה רציתי לדעת אם יש פה אולי למישהו לינק ל DAVE MIRRA FREESTYLE BMX?????? בבקשה....
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
הנה לינק לכתבה על המשחקים שיצאו לPC ב3 חודשים הקרובים : http://www.avault.com/previews/ תהנו
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מבקש עזרה קיבלתי מחבר את המשחק the sims אבל הוא איבד את קוד ההתקנה עם תוכלו בבקשה תנו לי אותו
-
-
תוכלו להגיד לי אתרים לא חוקיים עם משחקים מלאים אני מת להוריד כי אין את כל המשחקים בקאזה וזה משגע אותי
-
חייב cd key Command & Conquer Renegade למיש שמכיר ואני מעלה אותו ל FTP טס ייאלה תגיבו ותתנו את ה סי די קי ביייייייי קבלו איזה קובץ פצצה תיראו