עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by liav12,

בן דוד שלי משחק במשחק והוא מחפש טריינרים וצ'יטים..יש למישהו מקור להורדה? תודה

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  2. אוקיי כידוע בכל סיום של תערוכת e3 יוצאים מספר אתרים...בדירוג שונה של קטגוריות ובהן המשחק בעל הגראפיקה הטובה ביותר. אחרי שראיתי משהו וזה נורא עצבן אותי (הדירוג של האתר gametrailers נתן לcall of duty 4 מקום 1 ) אז החלטתי לקחת את היוזמה ולעשות פה.דיורג חדש רק שפה יתווספו משחקים חדשים. המועומדים הם: 1)unreal 3 2)graes of war 3)bioshock *הערה: נכון שכולם משתמשים באותו מנוע אבל חלקם במלוא עוצמתו וחלקם בדברים אחרים (ביושוק למשל מתמקד ביופי של המים) 4)killzone 2 5)call of duty4 6)rage 7(crysis 8)farcry 2 הערה:נכון שפורסמו רק תמונות ככה שזה לא רלוונטי לשפוט,אבל יש כמה סירטונים שמראים חפצים מהמשחק בזמן אמת,וסרטון אחד שמראה ממש יער בזמן אמת שזז מהרוח.) אלה המועמדים.תנו דעה./תגובה.

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  3. Started by aviv512,

http://www.gamespot.com/pc/strategy/worldinconflict/index.html http://media.pc.ign.com/media/821/821566/vids_1.html sierra לוקחת חלק במשחק הזה, אחרי ההצלחה הגדולה עם HL2, לחובבי משחקי האסטרטגיה שבינכם, יש בהחלט למה לצפות!

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  4. Started by nimrods,

מאיפה אני יכול להוריד gta vice city מקורי לא דמו תודה מראש לעוזרים...!

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  5. Started by ac1240,

קרה לי בהרבה משחקים שאני משחק בהם שבאמצע המשחק המסך נהיה שחור ואני שומע סאונד זה קרה לי ב BIOSHOCK NFS UNDERCOVER COD 5 למה זה ככה אני כבר מתחרפן המחשב חדש לגמרי E8400 4GB RAM ATI 4850

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  6. שלום, אחרי ששיחקתי ב UNREAL Tournament החדש שמעתי שם כמה קולות מגניבים לאללה, ורציתי לדעת אם אני יכול להוציא אותם מתוך הקבצי UAX שבספריית ה Sounds... אם מישה יודע דבר על הנושא, אני שימח לשמוע תגובה... :AR15:

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  7. Started by PROSK8,

כשאני מתקין GETTING UP בקיצר בסוף אחרי כול זה אני בא לוחץ על המשחק ונותן לי תקיה שחורה כזאת ויצאת ואם צריך CRACK אז מאיפה אפשר להוריד וגם זה משחק שהורדתי תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  8. Started by PCall,

שלום! אני מחפש משחקים טובים ומעניים שיעבדו על כרטיס מסך מובנה. משהו כמו מרוצים , כדורגל, יריות. תודה לעזורים.[br]פורסם בתאריך: 23.08.2007 בשעה 09:26:28 מישהו מוכן לענות לי?

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  9. Started by L1ron,

אז ככה,הורדתי את המשחק מהטורנט,הורדתי קראק,והורדתי את התוכנה Origin,ובכל זאת כשאני מפעיל את המשחק נפתח לי הOrigin ורושם לי - To play BF3,you must first active it in your origin account.מה עושים?

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  10. Started by masteryoda91,

שאלה קניתי כרגע את המשחק לאח שלי.מה השלבים הבאים שאני צריך לעשות כדי שהוא יוכל לשחק ב MULTIPLAYER ? בבקשה תביאו הסבר מפורט!

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  11. Started by SpLiNtEr,

^^^ כותרת, תודה.

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  12. Started by shlomibandit,

יש לי את המשחק אקס מן החדש, כל פעם שאני מפעיל אותו עולה לי ארור: "frequency out rage" ולדעתי זאת בעיה עם המסך יש לי מסך של view sonic- graphic series g90f+b ניסיתי לשחק עם הרזולוציה והתדרים מהגבוהה לנמוכה וזה לא עזר, שומעים ברקע את המשחק אבל רק רואים את הארור שכתבתי למעלה אם מישהו יודע מה לעשות תודה מראש!!! ;D

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  13. Started by avi-g2005,

1)איך עושים מצב קומנדור שזה כמו אסטרטגיה בזמן אמת עם מבט מלמעלה כמובן 2)אין לי אינטרנט במחשב שנמצא בן המשחק ולכן אני משחק נגד המחשב וראיתי שהמפות של המולטיפלייר הם יותר גדולות וגם שונות אז האם אני יכול לשחק במפות האלה גם נגד המחשב או שזה מיוחד רק למולטיפלייר

14. Started by neogod,

נתחיל בזה שכבר הרבה מאוד זמן לא שיחקתי במשחיקם בסגנון של Gothic לכן אני זקוק להסבר מינימלי על המשחק ואם יש איזה שהם טריקים שאינ אמור לדעת לעשות? ומה אני אמור לעשות אחרי שהרגתי את כל היצורים בעיר אספתי כל מיני חפצים ודיברתי עם האנשים, הבנתי שאינ אמור למצוא איזה LEADER אבל אינ לא יודע איפה!!!

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  15. Started by alex28,

שלום חברים אני משחק במשימה שנקראת good, bad, bloody של אורקים אחרי שתופסים אותי יש סרטון אחרי סרטון מראים לי את ארמונות ואני לא נלחץ לי לחצן "close" זה בעיה במשחק או שאני לא מבין מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  16. Started by Omerole,

http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewNews&sg=games&id=2969

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  17. כל כך מעצבן להתקע בשלב כל כך מוקדם במשחק... איך אני מגיע לצד השני??? כל הזמן אני נופל למים!

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  18. Started by yousux,

מישהו התחלק על השכל שם ? הסינגל פלייר יהיה 3 משחקים נפרדים שתצטרך לקנות כל אחד בנפרד והסיבה לכך היא חוסר זמן פיתוח... (המולטיפלייר יהיה זהה) http://hellforge.gameriot.com/blogs/Arreat-Summit/Warcraft-4-Confirmed-Starcraft-2-to-be-a-Trilogy/

19. Started by the red dragon,

שלום. כשאני ניכנס לAMERICAS ARMY 3 ומנסה למצוא מפות אז זה לא מוצא לי שום מפה. זה כותב לי שזה מחפש ואז ברשימה של המפות אין כלום. או לפעמים מוצא לי 4 מפות וכולם ריקות.. התקנתי את כול הפאצ'ים עשיתי את כול האימונים. אהה ומדי פעם זה מוצא לי סרור אחד רק. שבו יש קצת אנשים. מה עושים?. פעם זה מצא לי 100 סרורים עכשיו כלום.

20. Started by roi1,

יש אולי למישהו איזה אתר טוב למשחקים מלאים

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  21. Started by BuNKeR,

שלום לכולם אני משחק כרגע ב Ghost Recon Island Thunder הורדתי אתמול מודים שונים למשחק אבל אין לי מושג איך להתקין אותם חיפשתי עזרה באתרים שמהם הורדתי את המודים אבל לא רשום כלום יש רעיונות ?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  22. Started by avi2014,

ראיתי פרסומות בכמה משחקים השבת בליגה האנגלית של המשחק...(בד"כ שיש פרסומי המשחק יוצא..) מישהו יודע אם הוא יצא?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  23. Started by adamlevi,

אני לא בטוח אם בכלל ניתן לעשות את זה, וזה כנראה מטומטם אבל בכל זאת כי זה נורא חשוב לי... יש לי גישת אדמין לשרת FTP/SQL לא משנה מי מהם יש לי שניים... והעלתי לשניהם קוונטר-סטריק השאלה היא אם אני יכול באיזשהי צורה להריץ מהם את המשחק? אם משהו יודע אבל זה מסבך אשמח לקבל הסבר באיציק... (וכמובן שלאחר מכן לפרסם זאת כאן...) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  24. Started by The Winter King,

אפילו לא הגעתי למשחק עצמו - זמן הטעינה שלו כל כך איטי (וזה רק במשחק הזה) למישהו יש מושג?

• 9 תגובות
    • 702 צפיות
  25. Started by bogdant,

סמתי לב שיש ירידיה בביצעים למשל בOBELIVION פעם בשתח הפתוח הכול עבד חלק החשב יש ירידה בFPS וזה עובד לאט וגם SC DA הדמו עומד לאט המערכת שלי E6300 1G 667 GEFORCE 7600GS 256 ASROCK CROSSFIRE 250GB SATA2 מה הבעיה אולי אני מצפה ליותר מדי מעמרכת לגבי SC או שזה בעיה שאפשר לפתור גם לגבי OBLIVION תודה

• 2 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.