עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. ביטלתי 3 ליבות והתקנתי את הפאטצ' ועדיין הבעיה ממשיכה

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  2. http://www.gamershell.com/tv/9351.html מה שנקרא: sweeeeeeeeeet

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  3. שלום, הגעתי במשחק למצב שכבר נפתחו לי הרבה נעילות ובין היתר גם נעילות של 2 מכוניות חדשות מספונסרים וכאלה הצתלמתי להמון עיתונים וכבר אין לי עכשיו מרוצים על המפה ואין לי מושג מה לעשות אני יודע שלא סיימתי את המשחק כי יש דברים שלא נפתחו לי עדיין... אבל מה אני אמור לעשות? אין לי שמץ ועוד משהו: ישהו יודע איך שמים במשחק קודים? מצאתי קודים אבל כשאני כותב אותם איפה שכתוב לכתוב אותם זה לא עושה כלום אז כאילו אין לי מושג ??? טוב תודה עריכה: בואנה חשבתי אנשים פה תותחים אחד אחד אבל כבר יומיים אני לא מקבל תשובה מה זה זה? אין אף אחד שסיים את המשחק ויכול להגיד לי?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  4. Started by id3232,

שלום! אני משחק במשחק S.T.A.L.K.E.R בשלב ה1 ופתאום אחרי שאני הולך קצת בחוץ-המשחק נתקע וא זז לגמרי! ניסיתי להחליף גם לגרסא .0003 האחרונה וזה לא עזר! מה לעשות?! תודה לכולם

5. Started by AVI.S.T,

סיימתי דום 3 היום ולא הבנתי תעלילה כל כך אז מי שיש לו תמשחק והבין שיסביר לי בבקשה אה וראיתי שיש חבילת הרחבה אז למי שיש שיסביר לי גם את העלילה שלה כי אני לא אולך ליקנות אותה תודה

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  6. שלום! יש לי את המשחק Doom 3 ואת חבילת ההרחבה Resurrection of EViL. השאלה שלי היא, האם הסיפור המקורי של DOOM 3 ישתנה לאחר התקנת חבילת ההרחבה? או שההרחבה היא רק המשך לסיפור? כי קודם כל אני רוצה לשחק במקורי, ואז בהרחבה, כדי לא להפסיד את הסיפור של המקורי. אלא אם זה פשוט תוסף להמשחק העלילה. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  7. Started by k22,

שלום שיחקתי בpass guset ואז רכשתי את המשחק המקורי... אני יכול להביא לחבר שלי את הpass guset והוא ישחק לא על השם משתמש והסיסמא שלי ?<

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  8. אני מתחרפן מפינגים של 400~500 וזה פוגע בהנאה מהמשחק. מעבר לעובדה ששרתים מסוימים (בעיקר אוסטרליים) מעיפים את כל מי שיש לו פינג מעל 200 ... (הם אפילו כותבים את זה בכניסה למשחק - כשהמשחק עולה) אנא עזרתכם. HF

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by itai_1813,

יש לי בעיה במשחק spider-man 3 (למחשב), קודם כל המחשק הוא מסוג כזה שאין תפריט התחלה - נכנסים למשחק רואים את הסרטונים של החברה בלה בלה ואז המשחק ישר מתחיל. עכשיו לבעיה - אני שיחקתי ועברתי מספר משימות לאחר זמן מה שמרתי את המשחק ויצאתי... כשחזרתי למשחק שוב המשחק מתחיל מההתחלה ואין שום LOAD GAME אם מישהו גם נתקל בבעיה או יודע את פיתרונה בבקשה לעזור.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  10. Started by yotam360,

היה לי אותו במחשב הישן שלי...המשחק הישן הכי טוב!!! יש לך גדוד של נמלים והם יכולות לבנות גשרים מנהרות והם צריכות להגיע לנקודה כל שהיא... מישהו יודע עם עדיין אפשר לקנות את זה או משהו???

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  11. Started by kthedog,

אמרו לי שיש איזהשהו פיקס... שמוריד את הקוניפגורציה ל Nvidia או משהו כזה.. אפשר לקבל יותר FPS ככה על כרטיסי ATI.. אמרו לי לשאול פה (אנשים עצלנים) אז אני שואל (אני לא עצלן ^^) זה נכון? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  12. Started by Ori Shtroimish,

מי משחק ארמא 2 כי אין לי עם מי לשחק ואני רק קניתי ועדיין לא יודע איך לשחק

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  13. ???? תודה לכל העונים!!

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  14. ממש מעצבן לשחק ככה.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  15. עדיין לא החלטתם האם הפרק השלישי בסדרת משחקי העולם הפתוח הוא בשבילכם או שלא? הסרטון החדש הזה ללא ספק יסייע לכם להחליט אנחנו ממשיכים את הספירה לאחור לקראת חודש אוקטובר הגדול של שנת 2016, שאמור להעניק לנו גישה לכותרים כמוCivilization 6, Titanfall 2, Battlefield 1 – וגם Mafia 3 כמובן, שממשיך להתעצב בתור משחק העולם הפתוח הגדול והמסקרן ביותר שנחת בחנויות מאז GTA 5. אם הייתם מאלה שהתאכזבו מ-Mafia 2 וכעת עדיין לא משוכנעים שהפרק החדש יצליח להימנע מהשגיאות של קודמו – סרטון משחקיות חדש וארוך במיוחד בן כמעט 25 דקות אשר מופץ כעת במסגרת תערוכת E3 הגדולה עשוי לסייע לכם להחליט. Mafia 3 בהחלט נראה עמוס באקשן ברמה גדולה הרבה יותר מקודמו, אם כי ראוי לציין שאחת מהטענות המרכזיו…

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  16. Started by davidcohen,

אהלן , יש לי את סורס אבל וכמו שאתה יודעים אפשר לכתוב שם בעברית רק הבעיה היא שזה נרשם הפוך ... איך אפשר לסדר את זה ? תודה

17. Started by dante123,

שלום חברה אני יודע שעשו הסבה מה360 ורציתי לדעת האם המשחק יכול לעבוד גם על XP עם DX9? תודה.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
    • 3 תגובות
    • 691 צפיות
  18. Started by game kILLer,

התקניתי את המשחק לפני שבועיים הכל טוב ויפה היום אני נכנס לשחק ואין שרתים....... יש איזה פאץ או חידוש למשחק שצריך??? תנו לינק אם אפשר ??? :'(

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by baragg,

שלום, לפני זמן קצר הורדתי את המשחק Gta San andreas כקובץ iso , ופתחתי אותו בעזרת deamon tools. הגעתי להתקנה , באמצע ההתקנה מופיע לי :

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  20. Started by Ghosthunter,

לכל מי שמשחק בGLOBAL: אני צריך LEG SET+3+12 אני מציע 1C עבור כל אחד. השם שלי שם זה WizardHunt.

21. Started by overload,

אני לא מוצא ציטים למשחק, זה בגלל השיטה המפגרת של "קודמאסטרס" שלכל התקנה יש מספר שונה וקודים שונים. וצריך לשלם בשביל לקבל אותם, או להתקשר אליהם (2$ לדקה!) כדי לקבל. בקיצור- הקוד של המשחק שלי הוא 30651 ואני לא מצליח למצא קודים למשחק. ד"א אני מחפש צ'יטים רק בגלל שכבר היה לי את המשחק פעם אבל הוא נמחק לי ואין לי כוח לשחק מחדש.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  22. Started by ac1240,

קרה לי בהרבה משחקים שאני משחק בהם שבאמצע המשחק המסך נהיה שחור ואני שומע סאונד זה קרה לי ב BIOSHOCK NFS UNDERCOVER COD 5 למה זה ככה אני כבר מתחרפן המחשב חדש לגמרי E8400 4GB RAM ATI 4850

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  23. Started by Interl-Conore,

יש לי מלא LAGS במשחק!! אני מכבה הכל!!! גם את האנטי וירוס...הכל!! יש לי מחשב AMD3800X2 1 GB RAM X1800XT בבקשה מישהו יודע למה זה קורה?? אין SPY.. VIRUSES... :-\ אני רוצה לעשות פירמוט בגלל זה

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  24. Started by alexrta,

אני לוחץ על PLAY ONLINE והרשימת משחקים לא מופיעה!!! אני לוחץ על REFRESH וכלום לא קורה מה הבעייה? ואיך לפתור אותה?! הייתה לי את הבעייה הזאת כבר פעם והתקנה מחדש של המשחק פתרה אותה אבל הפעם גם זה לא עזר תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.