משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
קצת מפדח לדבר על זה אבל נתקעתי בשלב במשחק צבי הנינג'ה החדש... זה איזה שלב מסריח כזה עם רובוט ואין לי מושג איך להרים ת'מניאק... מי שגם ירד לרמה שלי וגם יתוודה שהוא משחק בצבי הנינג'ה (אגב יש למשחק גרפיקה בתזונה לדעתי והוא יצא שנה, כאילו זה לא הישן) אז שיגיב לי ואני יפרט יותר איפה נתקעתי בשלב... אנא תחסכו לי פאדיחות ותתייחסו תודה!
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
סוף סוף קניתי את המשחק ביום שישי בפריק, וציפיתי לשחק במשהו טוב בסוף שבוע הזה. בינתיים כל מה שקרה זה שאני מקבל מהסטים הודעה שהסידיקי שלי בשימוש, שזה לא יכול להיות כי המשחק מקורי ולא נרשמתי עדיין לסטים עד אז. יש דרך לתקן את זה? אני אצטרך להחליף עותק? אם זה מה שסטים עושה, עדיף כבר בלי. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שאלה קניתי כרגע את המשחק לאח שלי.מה השלבים הבאים שאני צריך לעשות כדי שהוא יוכל לשחק ב MULTIPLAYER ? בבקשה תביאו הסבר מפורט!
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכם שמי תומר התחלתי ללמוד ניהול רשתות ואמרו לי שאני יכול ללמוד הרבה בפורום הזה אז נרשמתי (-: ב. אני לא יודע אם זה הפורום הנכון לשאלה שלי פשוט זה היה נראה הכי מתאים ג עכשיו לשאלה שלי יש לי וינדוס XP SP2 אני לא מצליח להתקין את המשחק הירוס הראשון! .... זה פשוט נכנס לCMD ויוצא אין לי מושג איך מתקינים אותו או ביכלל משחקים ישנים בוינדוס אשמח לקבח מכם תשובה (=
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני משחק rainbow - raven shield און-ליין ומחפש לשחק עם עוד שחקנים ישראלים נגד שחקנים אחרים. אם יש לכם teamspeak זה בכלל יהיה נהדר.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
היי חברים המחשב הוא של HP פבילון דגם DV9000 ויש לי בעיה איתו הורדתי את פוקר סטארס מהאתר .. ושאני מפעיל אותו אני מקבל הודעת שגיאה שרשום בה: signature expired or wrong time settings וכדאני לוחץ OK זה יוצא לי מהמשחק.. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך אני מסדר אותה ? נ.ב מערכת ההפעלה היא ויסטה . אבירם
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני יכול להשתגע מזה, ההיגוי מאחר ואגרסיבי מידי! כלומר לוקח קצת זמן בין הלחיצה ולבין התגובה של ההגה, וגם כשההגה מגיב זה ב"רבע" סיבוב ולא משהו יותר עדין. בקולין מקרי 2005 זה לא היה ככה, וההיגוי שם היה מעולה. זה משהו אצלי? זה ככה אצל כולם? חייבים הגה? המשיחק נראה מעולה ועובד מעולה והכל טוב, חוץ מההיגוי הגרוע הזה.
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
ביטלתי 3 ליבות והתקנתי את הפאטצ' ועדיין הבעיה ממשיכה
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אז מישהו כבר יש ? שיחק?(אני מוריד עכשיו) מקווה שיפעל יש לי כרטיס מסך חרא
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
[[glow=red,2,300]center][tt]למה בפיפא למשל שאני משחק עם ליברפול נגד ................ (לא זוכר בדיוק) קיצור זה עושה לי ששני הקבוצות עם חולצות אדומות וזה מבלבל לאאלה בתודה אבה על העזרה אבירן נ.ב תרגילים לפיפא לא יזיקו לי ;D[/tt] [/glow]
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
בGAMESPOT התאריך הוא Q1 2010 אבל באתר הרישמי של UBISOFT התאריך לא נדחה והוא ה17/11 כמו לקונסולות אז מישהו יודע מתי הוא באמת הולך לצאת?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היש לי את המשחק והכל אבל כשאני ניכנס זה עושה לי מסך כחול כזה דיי דומה לבאג המוכר שיש בווינדוס ואז כמובן שאני חייב לעשות ריסטרט והוא כתב לי גם שהוא זורק \ משליך משהוא שקשור לזיכרון.. מה אני עושה? מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים [: *מקווה שאני שואל במקום הנכון
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
תשמעו יש לי בעיה אני אף פעם לא נהנה ממשחק בגלל שאני הרבה פעמים לא מבין מה לעשות אולי זה בגלל שאני יודע אנגלית ברמה מאוד נמוכה מה אתם אומרים ? ואני כבר רוצה לשחק באיזה משחק ולסיים אותו ! תגידו לי מה עוד יכול להיות שמפריע לי שאני לא טוב במשחקים ? ותמליצו לי פה על משחק שלא קשה לעבור אותו יריות אם אפשר שיעבוד לי על 7300 gs ויש לי גי'גה זיכרון מעבד 3.0
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום! אני משחק במשחק S.T.A.L.K.E.R בשלב ה1 ופתאום אחרי שאני הולך קצת בחוץ-המשחק נתקע וא זז לגמרי! ניסיתי להחליף גם לגרסא .0003 האחרונה וזה לא עזר! מה לעשות?! תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
הבעיה היא שברגע שאני מפעיל זה יוצא אקראתי בפורום על ביטול חסימת הרענון אבל אין לי שום תוכנה... יש משהו שאפשר לעשות?!?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
האם יש תמיכה במעבדי ליבה כפולה גם בגרסה זו ?
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אמרו לי שיש איזהשהו פיקס... שמוריד את הקוניפגורציה ל Nvidia או משהו כזה.. אפשר לקבל יותר FPS ככה על כרטיסי ATI.. אמרו לי לשאול פה (אנשים עצלנים) אז אני שואל (אני לא עצלן ^^) זה נכון? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
שלום חברה אני יודע שעשו הסבה מה360 ורציתי לדעת האם המשחק יכול לעבוד גם על XP עם DX9? תודה.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 15 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה הולך, אנשים? השבוע אנחנו נותנים בראש בפרק Uncut! כלומר בלי שום חיתוכים ובלי עריכה, חי ומדמם ישר לשולחן שלכם. נהנינו מההקלטה מאוד, מקווים שגם אתם, אגב זאת גם השאלה השבועית שלכם – ספרו לנו אם אהבתם או לא. (רמז… לא!) חוצמזה יש לנו סקירות קצרות על המשחקים ששיחקנו השבוע, 4 אפליקציות חדשות לאייפון (קרטונטיק, שבץ נא לועזי, סטיופידיטי 2 ורליקס). הרבה חדשות חמות (דשבורד לאקסבוקס ואולי גם סקייפ, אין חדש לגבי ה-PSN, שמועות על MW3, השקות משחקים שונים והקעקוע הכי מגניב בעולם). לראשונה – יש לנו סקירת מאזין …
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי. נתקלתי בבעיה שלא מצאתי לה פתרון. כאשר אני עומד לסיים את השלב של FEMA (עם הרובוט) אני עולה למטוס חזרה לבסיס ואז הוא מוציא אותי לתפריט הראשי ואי אפשר להמשיך. לעוד מישהו זה קורה?? זה מתסכל. משחק פצצתי ביותר ואני רוצה להמשיך. ( סיימתי את DEUS EX 1 בערך 15 פעמים). תודה
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
התקניתי את המשחק לפני שבועיים הכל טוב ויפה היום אני נכנס לשחק ואין שרתים....... יש איזה פאץ או חידוש למשחק שצריך??? תנו לינק אם אפשר ??? :'(
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
לא ממש הבנתי מה צריך לעשות באובג'קטיב הזה >< *אגב, יש דרך לשנות רזולוציה במשחק? כי 768*1024 על מסך 19" אינץ' זה מעצבן S:
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-