משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
נרגעתם מהמבצעים של Steam? גל חדש כבר הגיע אלינו, הפעם מכיוון חנות המשחקים של מיזם ה-Humble Bundle אם גם אצלכם רכישות המשחקים החדשים מתקיימות בעיקר או אך ורק במסגרת מבצעי ההוזלות הגדולים של Steam ודומותיה אשר מגיעים אלינו מדי כמה חודשים, ודאי תשמו לשמוע על מיזם הנחות מסקרן נוסף שקורה ממש כעת, ובמשך השבועיים הקרובים, בחנות ה-Humble Store – המשווקת משחקים עבור פלטפורמת ה-Steam, פלטפורמת ה-uPlay וגם כאלו ללא הגנות קבצים בכלל, בסגנון GOG. אוהבים רובוטריקים ומשחקי קרבות? כדאי שתמשיכו לקרוא לא כל המחירים במסגרת מבצעי החורף של ה-Humble Store קורצים באותה המידה, אז כדי להקל עליכם אספנו רשימה של עשרה דילים שמומלצים מאוד לטעמנו: משחק הפעולה הטרי Transformers D…
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שמתם לב שבשניהם (המשח והסרט) לעיר הרדופה קוראים ראקון
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש את משימה 7 (נדמה לי) זאת עם הטיל שצריך להרוס את הבסיס שלו.. עכשיו אני שעה מפציץ אותו עם רימונים, מטענים, טנקים ומה לא והוא לא מתפוצץ.. יש פה משהו שאני מפספס?
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני מתקין מתקין והכי בסוף יש לי שגיעה.... מה זה?
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
השגתי counter strike אבל הצלחתי להשיג את הגירסה אחת הכי ישנות אם מישהו מכיר מקום עם הורדה של counter strike בגרסה יותר חדשה שאפשרי לשחק ברשת שישלח לי לינק בבקשה goodguy. :DJsmile:
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
קבלתי משימה שאני צריך להגיע מתחת לגשר ושם מחכים לי שלושה אנשים אני מדבר עם האמצעי ואני לא יודע מה צריך לעשות
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
לפני כמה זמן התקנתי את Need for speed most wanted - Black edition. עשיתי career חדש, ושמתי לב שלפעמים זה מדלג לי על מתמודדים ב-Blacklist, כלומר, אחרי שניצחתי את מספר 11 ברשימה, הוא קפץ לי למספר 9 (דילג על 10), וכו'. מישהו יודע למה זה קורה? אולי ישנו באג במשחק? יש אולי דרך לפתור את זה? דרך אגב, המשחק סוף הדרך!!!
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני מנסה להריץ את המשחק הישן על חלונות 2000 והוא כל הזמן נתקע. הבעיה מוכרת?
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
תחת פורום קניות קבוצתיות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=547887.msg4673479#msg4673479
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, הגעתי במשחק למצב שכבר נפתחו לי הרבה נעילות ובין היתר גם נעילות של 2 מכוניות חדשות מספונסרים וכאלה הצתלמתי להמון עיתונים וכבר אין לי עכשיו מרוצים על המפה ואין לי מושג מה לעשות אני יודע שלא סיימתי את המשחק כי יש דברים שלא נפתחו לי עדיין... אבל מה אני אמור לעשות? אין לי שמץ ועוד משהו: ישהו יודע איך שמים במשחק קודים? מצאתי קודים אבל כשאני כותב אותם איפה שכתוב לכתוב אותם זה לא עושה כלום אז כאילו אין לי מושג ??? טוב תודה עריכה: בואנה חשבתי אנשים פה תותחים אחד אחד אבל כבר יומיים אני לא מקבל תשובה מה זה זה? אין אף אחד שסיים את המשחק ויכול להגיד לי?
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני רוצה לבטל אני הסינק באנריל (הראשון, כן, יש עדיין אנשים שמשחקים בזה). מישהוא יודע איך? הוא לא מגיד לפקודות שאני נותן לו מהדריורים. תודה רבה!!, יאיר.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
לא ממש בטוח אם ההודעה הזאת "חוקית", אם לא אז אני ממש מצטער... טוב, מצאתי שרת ממש יפה למשחק CALL OF DUTY. שרת שיכול להכיל עד 50 שחקנים, עם פינג מצויין (יש לי פינג של 100 קבוע בשרת). costume maps, מפות מעוצבות שקיימות רק על השרת הזה (ועוד מספר מצומצם של שרתים). כל מיני תוספות קטנות ויפות: למשל כשאתם יורים במישהו, אז אפשר לראות את חלקי הגוף שלו נערפים... אפשר לשמוע כל מיני צרחות כשאנשים נהרגים.. -המשחק בעצמו יוריד את המפות וכל העידכונים מהשרת (הורדה ממש מהירה, 150KB אצלי). כדי "המשחק" יוכל לעשות זאת, תלכו לאפשרויות "multiplayer options", ושם תסמנו שיהיה "yes" ליד "allow downloads". - השרת מוגן מפני "רמאים" ע"י התוכנה PUNKBUSTER. שוב, אתם חייבים ללכת ל-"multiplayer options" …
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
לפרטים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3155384,00.html מקווה שיהיה יותר טוב מ4....3 היה הכי טוב
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני מתחבר לאייפי של שרת , זה כותב התחברות בהצלחה וזהו כלום , אני שומע יריות כמה שניות ואחרי זה כלום חוזר למצב שבו זה הייה !
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי lock on חוקי !!!!!!! ובאמצע המשחק יוצא לי ההודעה הבאה חשוב לי לומר שבעבר לא היתה הבעיה הזו רק לאחר התקנת windows home sp2 !!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
אני לא יודע איפה לשאול את השאלה הזאת כאן, בפורום תוכנה או בפורום רשתות מצאתי תוכנה שמאפשרת לשחק במשחקים דרך האינטרנט כאילו אתה ברשת לא דרך ONLINE אלא דרך NETWORKING { מקווה שרשמתי את זה נכון } קוראים לה Hamachi אין פה שום עיניין לפרסם את התוכנה אבל האם משהוא מכיר תוכנה יותר ידידותית אשר עושה את אותה פעולה ככה שאני יכול להתחבר לחברים ולשחק דרך הרשת ולא דרך הONLINE תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אני מפתח משחק FPS לPC שהוא גם מרובה משתתפים. אני צריך עזרה מאנשים שיורידו וירצו את המשחק. אני חושב שכרגע המשחק מתרסק על מחשבים אחרים משלי. אז בשלב ראשון אני רק רוצה לדעת אם הוא מתרסק ואם כן אז יש קובץ DEBUG.TXT שאתם יכולים להדביק את התוכן שלו פה או בהודעה. בהמשך אני ארצה לבדוק דברים אחרים כמו ביצועים וכו. בשביל להוריד את המשחק אתם צריכים להוריד שני קבצים מהדרופ בוקס שלי. הראשון הוא https://dl.dropbox.com/u/8025882/SSSBuild/SSS_2012_08_12.zip לו אתם צריכים לעשות פשוט EXTRACT השני הוא קובץ "פאץ", פשו צריך להעתיק את התוכן שלו (מתוך ספריית FIX) לתוך הספרייה של המשחק ולעשות OVERWRITE. הסיבה היא שזה פשוט סיפור בשבילי להעלות קובץ של חצי גיגה לדרופ בוקס. אז זה קצת עקום. https://d…
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
בוקר אור, בעקבות הצקות בלתי פוסקות מחברים שמשחקים WOW, וביקורות מצויינות שקראתי ברשת, החלטתי סוף סוף גם אני לרכוש את המשחק ולהפוך לגיימר זומבי חסר חיים לכמה חודשים טובים... הבעיה היא שאני לא יודע איזו גירסה לקנות - האירופאית או האמריקאית? משיהו שאני מכיר חוזר מארה"ב בעוד כמה זמן ויכול להביא איתו את הגירסה האמריקאית ממש בזול אבל אני לא יודע האם כדאי בגלל עניין הלאגים לשרתים שם. הגירסה האירופאית אמנם יותר יקרה בסופו של דבר (בגלל המחירים בארץ) אבל שמעתי שהלאגים שם יותר נסבלים. מישהו יכול לעשות לי מעט סדר בבלאגן ולעזור לי בנושא הזה? איזו גירסה כדאי לרכוש ולמה לדעתכם? תודה רבה לעונים וסופשבוע נעים לכולנו.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אמור לצאת בסוף אוגוסט http://www.gametrailers.com/player/35862.html הקודם: http://www.gametrailers.com/player/32525.html
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
זה לא קורה תמיד אבל לרוב כשאני מעלה מפה או אפילו באמצע משחק לפעמים זה קורה עוד לפני שאני מגיע לתפריט ההתחלה המשחק קורס לי! ומה שגורם לזה הוא הקובץ kernel32.dll זה מה שכתוב לי מישהוא יודע למה ואיך לתקן את זה??? בבקשה עזרה!:'(
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום רב! ראיתי את המשחק SETTLERS IV משהו פצצה, בקיצור ראיתי היום בקניון את המשחק באופיס דיפו ב 216 שח ובבאג ב 170, היום בדקתי באינטרנט ומה ראיתי בארקדיה מוכרים את המשחק ב 49 שח' בלבד הינא: http://www.arcadia.co.il/search.asp?qsearch=settlers&qmanufact= 1.כדאי להזמין? 2. משהו פה לא מסריח? 3. האם כדאי לתת להם מספר כרטיס אשראי? (כי אני גר ממש רחוק משם) תודה.
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
ובכן, יש לי את המשחק המקורי (באנדל קריאטיב) מעודכן לגרסא 436. הורדתי והתקנתי מהאתר הרשמי 4 חבילות בונוס ו.... אני לא רואה את השינוי ? לא טקסטורות, לא שלבים, לא נשקים .... אולי לא בדקתי מספיק ? איפה אני רואה את עדכוני החבילות (לא מדובר במודים למשחק). תודה. **נ.ב** ציטוט מת'רד מאוד מומלץ של ידידי רוקפורד, לאוהבי המשחק המקורי
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
התקנתי את ה-NBA אבל שאני רוצה להפעיל אותו הוא רושם את ההודעה הבאה PLEASE INSERT THE CORRECT CD-ROM SELECT 0K AND RESTART APPLICATION וזה אחרי שהדיסק נמצא בפנים ???
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-