משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני משחק כרגע ב Ghost Recon Island Thunder הורדתי אתמול מודים שונים למשחק אבל אין לי מושג איך להתקין אותם חיפשתי עזרה באתרים שמהם הורדתי את המודים אבל לא רשום כלום יש רעיונות ?
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ניקעתי במשימה ואני לא יודע מה לעשות,אחרי שהרסתי את כול ה V2 ROCKET זה אומר לי משהו ללכת לכיוון כלשהו ושם יש רק מוקשים ואי אפשר לעבור!! נ.ב:אין לי מושג למה התמונה חשוכה כי במישחק הכול בסיידר@@
-
מקור וקישורים לכאן: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=1846875#post1846875 עכשיו אני יודע למה פתאום יש לי רק 400 שרתים במקום 3000+
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון שמתי לב שלא יצאו הרבה משחקים טובים בסגנון FPS, כמו פיר וCS שמאוד נהניתי מהם בזמנו... האמנם? אולי פשוט לא שמתי לב.. יש המלצות למשהו נחמד שמעביר תזמן, ולא כבד יותר מדי[כמו ריינבו סיקס החדש ביותר, צריך מיקרוסקופ בשביל להבין מה הולך במשחק..] תודה מראש, אושר
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
וואלה אני מאבד כל רעיון :\ , בבדיקות טמפרטורות : מעבד 57 מעלות ככה כרטיס מסך 60 לוח אם 43 הארד דיסקים : 42 ו 39 . הFPS שלי ממש גרוע היה [30 , 40] , והחומרה לא כל כך רעה [ P-D 2.8 , 2GB RAM , WINXP SP3 , GF8400GS 512MB RAM ] הבנתי שאולי הכרטיס מסך מחומם מידי וזה נותן לי ירידה , אז לקחתי תמאורר צד של הדלת [שגם ככה היא פתוחה כל הזמן] והלבשתי אותה על צלעות הקירור של הכרטיס מסך מה שנותן לי ירידה של 15~20 מעלות בקירור של הכרטיס מסך , מה שנותן לי מצב של טמפרטורות : מעבד : 57 כרטיס מסך 46~50 לוח אם 43 הארד דיסקים : 42 ו 39 [חשוב להגיד לכם שברגע כתיבת הנושא הטמפרטורות הם כאלו , לפעמים הם פחות , למשל המעבד לפעמים 50 , הלוח אם לפעמים 37 , הארדיסקים לפעמים על 35] ... [וזה בזמן …
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
שמעו, פשוט משעמם לי (המחשב שלי בתיקון... אני עם הלפטופ שלא מריץ פיפא), ככה שדי משעמם... אז אם זה נושא מטומטם כל כך עד כדי נעילה, אל תעזרו את עצמכם... אה וד"א יש סקר למעלה..
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
המתנקשים הלונדוניים של יוביסופט והכותר החדש הראשון של היילו לדור הקונסולות החדש זוכים לקבלת פנים חמימה מהמבקרים לכתבה: http://hwzone.co.il/סיפתח-נאה-לעונת-השקות-המשחקים-הגדולה-ש/
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום! יש לי את המשחק Doom 3 ואת חבילת ההרחבה Resurrection of EViL. השאלה שלי היא, האם הסיפור המקורי של DOOM 3 ישתנה לאחר התקנת חבילת ההרחבה? או שההרחבה היא רק המשך לסיפור? כי קודם כל אני רוצה לשחק במקורי, ואז בהרחבה, כדי לא להפסיד את הסיפור של המקורי. אלא אם זה פשוט תוסף להמשחק העלילה. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את הEAX זה נשמע חבל"ז (יש לי 4.1) אבל יש בעיה עם היריות , זה כזה נקטע כזה.. יצא איזה עדכון לזה? כי לא ראיתי יש לי גרסה 1.04
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מת לשחק את המשחק הזה ברשת כבר הרבה זמן... אני רוצה לדעת אם כדאי להשקיע בכלל במשחק 210 שקל ואם יש שרתים ושחקנים בכלל בישראל שאפשר לשחק איתם בפינג נמוך....
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
זוכרים שהודיעו ש RAVEN עובדים על משחק חדש אבל לא נתנו שום מידע עליו, המשחק הוכרז וגם הראו טריילר. לא ניראה מדהים אבל זה RAVEN אז אמור להיות טוב http://www.gametrailers.com/player/37413.html http://en.wikipedia.org/wiki/Singularity_(video_game)
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום (: בקשר למשחק ברשת של Crysis אני גיימר שמאוד אוהב משחקים בעלי הרבה skills כמו שאומרים ולאו דווקא גרפיקה... זאת אומרת משחקים בסגנון counterstrike 1.6 וwarcraft 3 tft ניקח לדוגמא את cs1.6, הוא משחק בעל גרפיקה מכוערת אבל אני ועוד מליוני אנשים אוהבים אותו בגלל עניין הaim וחומכת המשחק... זה לא משחק שאתה הולך מרסס בלי לחשוב אלא זה מן קרב מוחות בין שתי קבוצות שכוללות כעשרה שחקנים שהקבוצה היותר חכמה ובעלת הaim הטוב יותר גם בייחד וגם לחוד היא זו שתנצח אז השאלה שלי אם crysis online יהיה כמוהו מבחינת הקישורים ששחקן יצטרך לצבור? והיו קלאנים קהילות וכו'? יהיו ליגות lan כמו cpl ו eswc? כי אמרתי כבר שלא ממש מעניין אותי הגרפיקה למרות שאם תהיה גרפיקה יפה וגם יצטרכו לצבור game skills …
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
http://forum.vgames.co.il/content.php?do=view&f=17&id=323
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
עדיין לא החלטתם האם הפרק השלישי בסדרת משחקי העולם הפתוח הוא בשבילכם או שלא? הסרטון החדש הזה ללא ספק יסייע לכם להחליט אנחנו ממשיכים את הספירה לאחור לקראת חודש אוקטובר הגדול של שנת 2016, שאמור להעניק לנו גישה לכותרים כמוCivilization 6, Titanfall 2, Battlefield 1 – וגם Mafia 3 כמובן, שממשיך להתעצב בתור משחק העולם הפתוח הגדול והמסקרן ביותר שנחת בחנויות מאז GTA 5. אם הייתם מאלה שהתאכזבו מ-Mafia 2 וכעת עדיין לא משוכנעים שהפרק החדש יצליח להימנע מהשגיאות של קודמו – סרטון משחקיות חדש וארוך במיוחד בן כמעט 25 דקות אשר מופץ כעת במסגרת תערוכת E3 הגדולה עשוי לסייע לכם להחליט. Mafia 3 בהחלט נראה עמוס באקשן ברמה גדולה הרבה יותר מקודמו, אם כי ראוי לציין שאחת מהטענות המרכזיו…
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רק לאחרונה התחלתי לשחק משחקי מחשב והייתי רוצה לדעת אם יש איזה אתר שמרכז בו מדריכים למשחקים שונים... לדוגמא: Delta Force Black Hawk Down, GTA Vice City, Max Payne 2 וכו'.... זה מאוד מאוד יעזור לי. המון תודה מראש, ניר.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
שלום! אני יכול להגיד בבטחה שgrand theaft auto vice cuty הוא המשחק האהוב עלי ביותר בכל הזמנים! ולאחר שסיימתי אותו מכל כיוון אפשרי עם כל המשימות הצדדיות, רציתי לדעת האם שווה לנסות את הפאטצ' שנותן לשחק את המשחק און ליין... מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד את הפאטצ' ומה צריך בכדי להפעיל אותו? כיצד? והאם הוא פועל כמו שצריך בלי הרבה באגים וקריסות? שיחקתי כבר gta2 יחד עם חברים דרך ip address האם הדבר אפשרי גם בוייס סיטי? תודה
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, ראשית אציין שהמשחק לא מקורי לי והוא רץ בפורום אחר... הרעיון הוא להמציא חידה הקשורה למשחק / דמות ידועה ממשחק ועל שאר הגולשים לפתור ולהגיע לתשובה. מי שפתר ראשון (!) את החידה נותן חידה משלו וכך הלאה. מדי פעם אציין את מצב הנקודות של כל גולש לפי מספר תשובותיו הנכונות בת'רד. אציין שהחידות צריכות להיות אובייקטיביות ולא נוטות לפרשנות אישית. נא לשים לב, רק אותו אחד שענה נכון על שאלה רשאי לתת חידה משלו !!! בהצלחה ותהנו! הערה חשובה: על מנת שרצף המשחק לא ייעצר, אם עניתם נכון ואתם לא מתכוונים לכתוב חידה משלכם, ציינו זאת ומישהו אחר מהגולשים יכתוב חידה משלו. אתחיל בחידה קלה: הוא מתמחה בלא להיראות משתק את אויביו במעט או ללא יריות מגיח מן הצללים, מנפץ מנורות סוכן חשאי ל…
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם משחק ענק חולה על קרייסיס אבל יש בעיה שכל הזמן צריך מה שנקרא "לרדוף אחרי המתים" זתומרת לקחת להם את הנשק ומה שלוקחים נגמר מהר וגם אני נהרג מהר על הרמת קושי easy השאלה שלי זה האם אפשר לשחק כמו בcall of duty 4 שהנשק לא נגמר?? חיפשתי בהגדרות המשחק ואין אופציה כזו לנשק שלא נגמר אבל אולי מישהו ראה במקום מוסתר מאוד בהגדרות את ההגדרה הזו?? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
התחלתי לשחק במשחק הזה ונתקעתי בקטע שצריך לפתוח תכספת. (אחרי שהילדה מתה ומאשימים תאבא )...איך יודעים תקוד שלה? אף אחד לא נותן שום קוד
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אם משהו התקין את זה וניסה לשחק,איך אני בדיוק מגדיר שם את השלט? יש לי שלט של XBOX 360. אם משהו יכול לעזור אני אודה לו עד מאוד
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
דברים שנוספו: -עיצוב חדש -2 דמויות חדשות -אווטרים -ומפות הדמויות: J.Frog Kalsiddon המפות השתנו,כולם!!! החנות אווטרים: עיצוב חדש ומרענן אפשרויות קניה חדשות: לשבוע, שבועיים, חודש ושנה כמובן הלשבוע זה יהיה זול ולשנה יקר יותר צפיה בתוך החדר: החלוקה לקבוצות הטעינה בחירת דמות עיצוב שונה במשחק עצמו לינק מאוד מהיר: http://urban-breakz.com/rsxrifle/GunboundWC_GIS_400.exe חלק מין הדברים נלקחו האתר שלא אומר את שמו,(אני חושב שזה אסור לרשום את שמו)...
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
במהלך מסעותיי הגעתי לעיר שנביל(Anvil) מי שלא זוכר זאת עיר נמל, שבה יש לגילדת הלוחמים מרכז אימונים וגילדת הקוסמים מוכרת בו קסמיRestoration. התחלתי קווסט שבו קונים אחוזה גדולה ממשהו במחיר מצחיק, הולכים לישון בה ומתעוררים עם בית מלא ברוחות. הקווסט אומר לי לחפש את מי שמכר לי את הבית בImperial city. מצאתי אותו דיברתי איתו, ועכשיו אני צריך לשכנע אותו לבוא איתי. איך אני עושה את זה? הוא 100 בשביעות רצון ועדיין לא בא. עזרה בבקשה!!
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-