משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
חבילת ה-Humble Bundle השבועית העדכנית מציעה לכם את מיטב כותריה של המפתחת והמפיצה Bohemia Interactive, במחיר של דולרים ספורים ועם רכיב תרומה כמיטב המסורת לכתבה: http://hwzone.co.il/משחקי-סדרת-arma-לרכישה-בכל-מחיר-שתבחרו/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 359 צפיות
-
-
היי, אני מחפש משחקי טיסה (לא משהו כמו FLIGHT SIMULATOR X), אלא משהו כמו הכוכב הכחול בזמנו. בקיצור, משחק שמשלב קצת אקשן. מישהו יכול להמליץ על משהו?
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אתם יכולים להמליץ לי על משחק סימולטור של מטוסים הכי קרוב למציאות, עם פיזיקה טובה מטוסים חדשים ושאפשר לגעת בכמעט בכל כפתור. בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מכור של משחקי ספורט למחשב.. אני אשמח אם תתנו לי משחקים שאתם אישית אוהבים כדי שאני ארכוש אותם. וכמובן תמיד עדיף שיהיה משהו עם גרפיקה טובה.. עדיפות ראשונה למשחקי כדורסל
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
האם קיימים משחקי סקי / סנובורד עדכניים למחשב ? אני זוכר שלפני כמה שנים זה היה באופנה אבל יצאו אז בעיקר משחקים די מסריחים, וכמובן שהיום הם לא ממש עדכניים טכנולוגית
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
רציתי לפתוח דיון על משחקי פיזיקה ושכולם יפרסמו איזה משחק שהם מכירים אני יתחיל PHUN 2D Physics SandBox נ.ב האם יש משחק פיזיקה שמשתמש בAGEIA PHYSX ? (אני שואל בגלל הדרייבר האחרון של נוידיה )
-
- 26 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
למישהו יש מישחקי פלאש להביא לי? משעמם לי אז למישהו יש מישחקי פלאש להביא לי?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
משחקי סדרת Sniper: Ghost Warrior ואחרים זמינים לרכישה עכשיו - בעלות כוללת של פחות מ-60 שקלים חדשים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני מעוניין לקבל רשימה של משחקי הפעולה שיוצאים בזמן הקרוב. אני יודע רק על:fear 2 project origin'hawx וזהו אני רוצה תאריכי יציאה של שני המשחקים שרשמתי,וגם משחקים נוספים שעודמים לצאת בחודשיים וחצי-שלושה חודשים הקרובים תודה שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אני אישי חושב שקאונטר שולט ודלטה חרא משחק !!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני אישי חושב שקאונטר שולט ודלטה חרא משחק !!!
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
למי שלא שמע/מכיר: יש החודש באתר HumbleBundle את הרימייק למחשבים האישיים של טרולוגיית Crash Bandicoot, את הרימייק של טרילוגיית Spyro, את Call Of Duty: World War II ועוד 5 משחקי אינדי שיתגלו בתחילת החודש הבא הכל ביחד תמורת $12 בלבד! https://www.humblebundle.com/monthly?refc=NnhhIT
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
-
אני צריך המצות למשחקי רשת טובים אולי משהוא בסגנון first body sooting. מה זה halo? תודה piro
-
- 12 תגובות
- 929 צפיות
-
-
http://us.creative.com/local/1/promo/acclaim/welcome.asp ;D
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום רב, שדרגתי את מהירות הגלישה שלי. האם תוכלו להפנות אותי למדריך או להסביר לי כיצד לעשות זאת? האם תוכלו להמליץ לי על משחקי רשת שווים?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בקיצור יצאו כמה משחקים על חלק מהטרלוגיה (הסרטי קולנוע) ולא יצא לי לעקוב אחרהם אז לכל מי שיודע עליהם שירשום תשם שלהם תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם !! אני חדש פה בפורום אז נעים מאוד !! -------------------------------------------------------- איזה משחקי תפקידים הייתם ממליצים לי ? משהו בסגנון של NEVER WINTER ,MOROWIND?? הבעיה היא שיש לי מחשב די ישן ואין לי יכולת עכשיו להריץ מחשקים כבדים כאלה... P3-550,VOODOO 3....... :'( הצעות בבקשה!!! דוד
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
אז, לאור העובדה המצערת ש DA2 הוא לא מה שציפיתי לו, ובגלל שנורא בא לי עוד משחקי תפקידים כאלה, אולי מישהו יכול להמליץ לי על משחקי תפקידים טובים לשחק בהם?
-
- 23 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
איזה באסה זה, אני שיחקתי ב DMC 5 עם דאנטה והמשחקיות שם בהרבה יותר נוחה. להרביץ ולירות עם העכבר, תזוזה עם העכבר. ב DMC 4 להרביץ עם i ולירות עם J זה ממש לא נוח וגם כל שאר הכפתורים. ואי אפשר להחליף את זה לעכבר, ניסיתי כבר.
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
יש בעיה להריץ משחקים בוינדוז 7 או שזה בעיה רק אצלי?? זה לא מפעיל לי הרבה משחקים...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-