משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
חבילת משחקים חדשה עלתה למיזם הגיימינג-צדקה, הפעם בסימן כמה מהמשחקים הטובים ביותר שנוצרו מאז ומעולם ביקום של 'מלחמת הכוכבים' בשני העשורים הקודמים מיזם ה-Humble Bundle, שמשלב רכישת חבילות משחקים במחירים אטרקטיביים במיוחד יחד עם תרומה של חלק מההכנסות לארגוני צדקה בינלאומיים, החל להעלות הילוך בשבועות האחרונים – עם שתי חבילות משחקים שונות אשר נמכרות במקביל. זה גם מה שקורה נכון לעכשיו, כאשר לצד חבילת משחקי האינדי עליה סיפרנו לכם בשבוע שעבר נמכרת כעת חבילת משחקי 'מלחמת הכוכבים' השנייה במספר של Humble Bundle, עם דגש על כותרים שאמורים ליצור תחושות נוסטלגיות משמעותיות אצל אלו שאוהבים את המותג והחלו את מסורת הגיימינג שלהם בסוף המילניום הקודם. צרכנים אשר יבחרו לש…
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
סביבת המציאות המדומה החדשה בחלונות 10 זוכה לדחיפה משמעותית של יכולות הגיימינג שלה, תודות לשיתוף פעולה עם פלטפורמת ה-Steam לכתבה
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
- 1 follower
-
-
אוהבים לצלוף בנאצים ולחקור עתיקות במיקומים אקזוטיים? עכשיו תוכלו לעשות זאת בזול לכתבה: http://hwzone.co.il/משחקי-tomb-raider-ו-sniper-elite-בהנחות-בחנות-של-steam/
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
הי חשבתי לקנות לעצמי איזה משחק Tycoon [מהרציניים יותר], אני מחפשת משהו מסובך שיספיק להרבה זמן. עם הרבה אפשרויות, שלא ייגמר מהר. מעניין אותי ה-ZOO וה-Roller Coster... על איזה אתם ממליצים?
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם בעתיד נוכל לשחק במיטב כותריה הבלעדיים של מיקרוסופט מהדור הקודם במסגרת חלונות 10? לפי נציג החברה זו אפשרות לגיטימית והגיונית לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הגירסה המחודשת והמשופרת של Gears of War, משחק הקרבות Killer Instinct וגם Rise of the Tomb Raider יגיעו אל ה-PC במהלך החודשים קרובים מחפשים משהו טוב לשחק בו במהלך חודשי החורף הקרירים? נראה כי למיקרוסופט יהיה איך לסייע לכם. שלושה כותרים מעניינים שהיו עד כה בלעדיים לקונסולת ה-Xbox One ינחתו במחשבים מבוססי חלונות בחודשים הקרובים, והנה הפרטים שידועים לנו נכון לעכשיו. Rise of the Tomb Raider, משחק הפעולה-הישרדות-הרפתקאות שממשיך את דרכו של Tomb Raider המאותחל משנת 2013 וזכה לציונים חיוביים מאוד כשהושק בחודש נובמבר לקונסולה של מיקרוסופט, יגיע לפלטפורמת ה-Steam כבר במהלך חודש ינואר הנוכחי – כך לפחות נטען בעמוד הכותר שעלה לאחרונה ל-Steam עצמה. תאריך ספציפי עוד אין (זה יקר…
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שירות הגיימינג בענן מבית מיקרוסופט, xCloud, שיתחרה ב-Stadia של גוגל ויאפשר גיימינג כמעט על כל מסך עם חיבור לרשת ללא תלות בכוח העיבוד, מקבל פרטים טכניים חדשים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת אם יש משחקי אומנויות לחימה אני מתכוון למשחקים שיצאו בשנה האחרונה
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
משחקים מומלצים שווים לבנתיים: (אין חשיבות לסדר) 1.fruit ninja 2. angry birds/fragger 3. cut the rope 4. tiny wings 5. moonies 6.worms 7. infinity blade 8. mega jump ----------------------------------- כמובן-ANGRY BIRDS FRUIT NINJA אבל יש גם את CUT THE ROPE, QWOP ,MEGA JUMP. SAMURAI-חביב לא יותר. TALKING TOM שהוא משעשע לכמה דקות אבל לפחות ייחודי. מחפש דברים מיוחדים ממש,מקורי מבחינת חשיבה או שפשוט כיפים בצורה ממכרת.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.gametunnel.com/ בין כל כותרי הענק שיוצאים קיימת תעשיה די גדולה (טוב לא ממש גדולה... אבל תעשיה נון דה לס) של משחקי אינדי, משחקים עצמיים שפותחו הרחק מהענקים דורסי המקוריות, יש משהו מאד ממכר בגרפיקה דו מימדית ומשחקיות פשוטה כנסו לאתר, הורידו מבחר משחקים (רובם בחינם או גירסאת טרייל מוקצבת בזמן) והנו ממשחקיות שכבר לא רואים מומלץ במיוחד הוא Oasis מן שילוב של סיב עם משחק ניהול מידברי, וכל זה על סטרואידים כשכל "שלב" במשחק לוקח פחות מ5 דקות
-
לרגל אירוע Day of the Devs שעתיד להתקיים השנה בפעם השישית - במיזם ה-Humble Bundle מספקים לנו שבעה כותרים איכותיים במחיר קורץ מאוד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
- 1 follower
-
-
משחקי האינדי עושים קאמבק למיזם המשחקים המוזל עם חבילת ה-Humble Indie Bundle 16 התגעגעתם? אחרי תקופה של כמה חודשים שבהם הוא שיווק בעיקר משחקים מוכרים מבית מפתחות ומפיצות מבוססות, מיזם ה-Humble Bundle חוזר אל המקורות שלו עם חבילת משחקי אינדי חדשה, מספר 16 – וכמו תמיד מדובר בדיל קורץ מאוד שתתקשו למצוא דומה לו במקום אחר. חבילת המשחקים הבסיסית, שאותה יקבלו כל מי שיבחרו לשלם דולר בודד או יותר, כוללת את משחק הפעולה הארקיידי Retro City Rampage DX (שהוא מעין פרודיה על מגוון משחקים קלאסיים), משחק האימה Outlast אשר הושק בשנת 2013 וזכה לביקורות חיוביות מאוד, ומשחק ההרפתקאות הייחודי Never Alone, כולל חבילת DLC שלו. כשעוברים הלאה, אלא שיבחרו לשלם סכום גבוה מהממוצע …
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני פעם שיחקתי בUtopia מי שמכיר וRunescape יש עוד כאלה שבעבר/הווה משחקים בזה (או דומים)? 8) Utopia מי שלא מכיר, משחק אסטרטגיה כזה וRunescape תפקידים
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי בילדותי היו לנו משחקי מחשב בשם "אלפי-יש לי סוד, אני קורא", "קומפי", "צרה צרורה" ו"אצטרובל". מחפשת איפה יש אופציה למצוא אותם לשימוש במחשב חדש יחסית. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
CALL OF DUTY 2 CALL OF DUTY 3 Commandos: Strike Force Company of Heroes Medal of Honor: Airborne Brothers in Arms כל מי שמכיר משחקים נוספים על מלחמת העולם 2 שיוסיף (עדיף משחקי גוף ראשון או שלישי)
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי! רציתי לשאול האם אתם מכירים משחקי אסטרטגיה כדוגמת המשחקים שציינתי בכותרת. המיוחד במחשחקים האלה היא הבניה מאפס של הקלוניה כולל כל ההמרות שצריך על מנת לייצר אוכל ,נשקים וכו'. המון תודה לכולם!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משחקי האסטרטגיה של חברת Firaxis הם מהפופולריים ביותר שקיימים בשוק כולו, וכעת גם אתם יכולים לקבל כמה מהאיכותיים שבהם ב-60 שקלים או פחות גיימרים וגיימריות יקרים, קבלו נא את חבילת ה-Humble Bundle הראשונה לשנת 2016: חבילה על טהרת משחקי האסטרטגיה של סטודיו Firaxis Games, של היוצר האגדי סיד מאייר. חבילת הבסיס שתינתן לכל מי שיבחר לשלום דולר בודד או יותר כוללת את משחק האסטרטגיה-קרבות האווירי הצנוע Ace Patrol (וחבילת התוכן שלו Pacific Skies), משחק האסטרטגיה הממכר במיוחד Pirates! שמהווה חידוש למשחק הקלאסי באותו שם מ-1987, XCOM: Enemy Unknown שמהווה גם הוא חידוש לסדרת משחקים קלאסית מצליחה וגם הכותר Civilization 3 הוותיק, בגירסתו המלאה. המון משחקים, מחיר זערורי …
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מחפש משחקי אסטרטגיה יפים וקלילים.. בסגנון הAOE3 וכל אלו.. את הCOH כבר ניסיתי.. די אהבתי אותו.. איזה משחקים מעניינים ויפים ולא יותר מידי מסובכים יש לכם להציע? יודה לכם מאוד,אופיר.
-
- 14 תגובות
- 978 צפיות
-
-
תציעו איזה מישחקי אסטרטגיה טובים יש חוץ מ ג'נראלס רד אלרט וורקראפט סטארקראפט הירוס
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
משעמם לי בחופש, אני מחפש משחקי אקשן (לא אכפת לי קצת מיושנים/ישנים) שיעבדו על העגל שלי
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הפלטפורמה המקוונת של EA מציעה כמה מכותריה הבולטים של המפיצה בהנחות של עד 60 אחוזים במידה ועדיין שמורה לכם פינה חמימה בלב למשחקיה של המפיצה האמריקאית EA Games, ובעיקר לפלטפורמת ה-Origin שלה שנדרשת להפעלה של רובם, כנראה שתשמחו לשמוע כי נותרו עוד כמה ימים של מחירי מבצע נאים לרגל סוף השנה האזרחית, במסגרתם ניתן לקבל כמה מהכותרים העדכניים ביותר שלה. לא כל המבצעים המוצעים ב-Origin כרגע משתלמים, אך יש כמה שבהחלט ראויים לציון: FIFA 16 העדכני בעבור 36 דולר (או יורו, בתלות באיזור שממנו מוגדרת כתובת ה-IP שלכם), FIFA 15 הוותיק יותר ב-15 דולר/יורו, Battlefield 4 בעבור 10 דולר/יורו בלבד, או בעבור 20 דולר/יורו לחבילת ה-Deluxe שלו, Battlefield Hardline הטרי עם תג מחיר של 15 דולר…
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי אתם בטח ובטח זוכרים את משחקי דוס החביבים שלנו .. אוהה מאז ממש התפתחנו .. חחח לא משנה יש אתר מיוחד של משחקי דוס והוא http://www.dosgamesarchive.com/ מי מתגעגע למשחקים האלא יכול למצוא את המשחקים ממש שם ... טוב לעיניין זוכרים את המחשק אלדין של MSDOS זה משחק חביב מאד רציתי לנסות ושלחק בו אני הורדתי אותו וכמובן ההתקנה היא דרך DOS התקנתי והכל .. עכשיו מה הבעיה שאני לא יכול להפעיל אותו .. כיאילו שאני נכנס לקובץ EXE של המשחק המותקן הוא פשוט יוצא לי .. אתה יודעים אולי בכל מקרה איך אני יכול להפעיל את המשחק אני ממש רוצה לשחק בו ולהיזכר ב... הנה דף הורדה של המחשק עצמו http://www.dosgamesarchive.com/download/game/79 .. אם מישהו יכול לעזור תודה רבה ..
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מהיום כל מי שרוצה יכול להתקין ANGRY BIRDS על ה CHROME שלו, בחינם http://kotaku.com/5800842/play-angry-birds-online-right-now-for-free הרגית חזירים מהנה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבילת ה-Humble Indie Bundle ה-15 במספר תספק לכם משחקי הרפתקאה ואסטרטגיה משובחים בעלות מינימלית לכתבה: http://hwzone.co.il/משחקי-האינדי-חוזרים-ל-humble-bundle-בצורה-מרשימה/
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
סרטונים טריים מעניקים לנו הצצה ל-Command & Conquer ו-Warcraft 3 בגרסתם המודרנית המשופרת לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-