עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. חברה יש לי קאונטר סטרייק 1.6 אבל הוא בצרפתית ואני לא יודע איך משנים את השפה! help?

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  2. Started by ew89,

אהלן חברה..אני חדש פה כפי ששמתם לב לפני כמה ימים קיבלתי באן בשרת שלדעתי ממש לא מוצדק.. נכנסתי לשרת והייתי Attacker ואיך שנכנסתי אני רואה שהקבוצה השנייה עושה לנו Base Rape ששמתי לב שהאדמין נמצא בקבוצה שעוברת על החוקים אז התלוננתי והאדמין אומר לי "עזוב אותי באמא שלך" ולאחר כמה מילים שזרקנו אחד לשני הוא הביא לי באן שלדעתי ממש לא מוצדק.. אשמח אם האדמינים יוכלו להוריד לי אותו תודה..

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by sheff2k1,

איסיקיו 164931364

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  4. Started by SamurAchzar,

בבאטל.נט כמובן. בכל שלוש השנים שאני משחק במשחק הזה (מאז הבטא ב2002), מעולם לא טרחתי להשקיע זמן בsingle player. בכל מקרה, לאט לאט אני מתחיל להשתעמם בזמן האחרון. הכימיקלים אינם מה שהיה פעם, ונדמה כאילו שהחתולים רצים מהר יותר. no fun for me, then. המשחק האחרון ששיחקתי ברצינות היה Far Cry (סיימתי אותו, עם חבר שלי ביחד - עשינו תורות, 24 שעות ביממה - על הרמת קושי הכי גבוהה ). התקנתי (מה התקנתי, קניתי) את World Of Warcraft, אחרי קומבינה שלא הייתה מביישת שום יבואן סמים (נסו להשיג את המשחק ותבינו למה אני מתכוון - חבר שלי הזמין אותו באמאזון לחבר שלו בארה"ב, ששלח לנו את הסיריאל נאמברס, ואז עשיתי מנוי ונתתי כתובת באוסטרליה, שירשו לי לשחק). אני עדיין משלם להם דמי מנויי חודשיים,…

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  5. בבקשה אני צריך המלצות על משחקי מכות טובים או RPG בסגנון MU ודיאבלו.... [glow=red,2,300]אני ממש ממש אודה לכם.........[/glow]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Pease Brother,

יש לי שאלה כמה שרתים יש במשחק BATTLEFIELD2 אם יש?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  7. Started by shai_123,

אמרו לי שאני צריך לפתוח פורטים כדי לשחק FIFA עכשיו נכנסתי להגדרות של הראוטר עכשיו מה אני עושה כדי לשחק פיפא? מה צריך לרשום? הנה תמונה:

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  8. Started by darkman,

if u have Battle field/tribes 2 cd key that works on MULITIPLAYER send me private msg ill trade for some HL good cd keys

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  9. Started by alex125,

תגידו יש למשחק הזה Aurora Watching קודים???

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  10. Started by CsMacho,

***צונזר*** ע"י TheReaper

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. Started by djelectric,

https://youtu.be/qoytS3930aY לאחר קרוב לארבע שנות המתנה מאז שנחשף, GTA V נוחת במחשב האישי שמעניק לשחקן את חוויית המשחק האולטימטיבית. המשחק, בעולם הפתוח מתרחש בסן-אנדראס שבחוף המערבי בארה"ב. שם, אתם מגלמים אחת משלוש דמויות מעניינות שלכל אחת יש יכולת שמייחדת אותה מהשאר. תאריך יציאה: 14 באפריל 2015 | מפתחת: Rockstar North | מפיצה: 2K מנוע גרפי: RAGE (שומש בעבר ב-GTA IV) אתר הבית: http://www.rockstargames.com/V/ דרישות מערכת דרישות מערכת מינימליות - רזולוציה 1280X720 הגדרות נמוכות: מערכת הפעלה: וינדוס 8.1 64 ביט, 8 64 ביט,7 SP1 64 BIT , ויסטה SP2 64BIT (ויסטה מומלץ עם כרטיס מסך של נוידיה) מעבד: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 / AMD Phenom 9850 Quad-Core זיכרון ראם…

• 854 תגובות
    • 190.6k צפיות
  12. Started by niranbd,

היי בניתי משחק שנקרא "שלג בקיץ"-פתחתי עליו גם אתר עם מידע וקישור להורדה: http://niranbd.no-ip.com/newniranbd/new/snowman_home.asp מה דעתכם עליו?

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  13. Started by KF,

שלום אני מעוניין לקנות cdkey למשחק מסויים מהאתר www.ultimatumgamekeys.co.il יש למישהו ניסיון איתם? אמינים ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by TAMIRRR013,

המערכת שלי זה e8400 ו 9800gtx+ 4gb ram אני משחק על הכי גבוהה רזולוצייה 1280X0124 הגדרות הכי גבוהות שיש ובמקומות סגורים רץ סבבה על 54-70 fps ובמפות פתוחות על 30 fps קבוע חח מה זה 30 זה כלום למה זה ככה?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  15. Started by kip,

הגעתי לפרק השמיני, הוא מתחיל ואז נתקע, כאילו יש טיסת מסוק של שעה. יש סאונד וגם זז לאט אבל לא מגיע לשום דבר... קרה למישהו? ניסיתי להוריד את הביצועים אבל זה לא עזר. :s05:

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  16. Started by prelly,

הנושא אומר הכל אבל אני יסביר למי שצריך... מה שווה יותר xbox או ps2? מה שווה יותר לקנות. איפה יש יותר משחקים יפים... כל השטיות אני לא מבין כל כך היה נחמד אם מישהו יסביר לי על שניהם? אם אפשר לשחק ברשת (אינטרנט) עם אחד מהם וכל השטויות תודה

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  17. לצערי בשנתיים האחרונות לא היה לי זמן לגיימינג ונשארתי עם HD4850-1GB כי ממש לא היה טעם לשדרג במצב כזה. שאר המפרט חזק מאוד בגלל העבודה... מתישהו בשבוע הבא באים להתארח אצלי דרדקים בני 20+ שמתים לשחק על ה-LCD-TV שלי (40 אינטש, 1920X1080) אבל האמת היא שאין לי שום משחק משנים האחרונות אני חושש, ודאי לא מותקן. לא יודע איך הם יעבירו אחרת את הזמן... אשמח להמלצות על משחקי 1st\3rd person shooters טובים שירוצו על הגדרות טובות על המסך שלי עם הכרטיס הקשיש. אפשרי גם לרדת ל-1680X1050 אבל ממש לא כברירת מחדל. רק אם מדובר באמת במשחק יוצא דופן. לא יהיה לי זמן להתחיל לקסטם BIOS, לעלות ב-OC או לבדוק למה יש ארטיפקטים אז אנא - לא למתוח את הכרטיס הקשיש שלי לקצה. אני יודע שבזמנו המועדפים עלי…

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. ?? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by Ghoul,

זה נכון שיש אפצ'י בויס סטי אם כן איפה הוא? 8)

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Shadowman,

איך היתרשמתם מהמשחק? אני למשל חושב שהם הרסו את השליטה לגמרי, הגרפיקה נחמדה. הבעיה של המשחק שהוא נמרח יותר מידי!

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  21. Started by Green,

שלום אני רוצה לקנות בוקס עכשיו רציתי לדעת כמה דברים.. 1.מה עדיף מאמריקה או אירופה? 2.האם זה משנה מאיפה הבוקס ברגע שיש צ'יפ? 3.איזה צ'יפ הכי טוב היום? מתרת הבוקס זה לא רק לשחק במשחקים של הבוקס (גם אבל לא רק) אלה גם להפוך אותו לDVDIVX ולאמולטור לקונסולות ישנות (N64 , SNES) אז מה אני צריך בשביל שאני יוכל לעשות את זה כל מי שיכול לעזור בבקשה לפנות אלי לאיסיקיו 991111 או להגיב פה תודה מראש על התשובות

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. מחפשים תעסוקה ליומיים הקרובים? ARK: Survival Evolved ו-Company of Heroes 2 זמינים להתנסות חינמית בפלטפורמה המקוונת של וואלב לכתבה: http://hwzone.co.il/צודו-דינוזאורים-והצילו-את-רוסיה-בסוף-ה/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by noambaum,

על המשחק : Starcraft 2 הוא המשכו הישיר של StarCraft, משחק אסטרטגיה מלחמתי/עתידני בזמן אמת שיצא לראשונה בשנת 1998, 12 שנים אחרי קודמו. בדומה לרוב משחקי האסטרטגיה בזמן אמת, יבוסס המשחק על איסוף משאבים על-מנת לפתח את מבני הבסיס הצבאי ופיתוח יחידות לוחמות חדשות, איתן נבצע את שלל המשימות שנקבל אל מול האוייב, בין אם זה טיהור אוייב או הריסת בסיסים. אותם שלושת הגזעים מהמשחק הראשון- הזרג, פרוטוס והטראן קיימים גם בכותר ההמשך. למרות שלא הוסף גזע חדש, מספר יחידות ויכולות חדשות הוספו לכל גזע בנפרד. משחק מרובה משתתפים באינטרנט נתמך על-ידי המשחק דרך שירות ה-Battle.net, ומאפשר בנוסף גם שמירת ההישגים אל מול שחקנים אחרים. (נלקח מאתר games.co.il) דרישות חומרה : StarCraft II System…

• 1.4k תגובות
    • 230.2k צפיות
  24. מניינים חבר'ה, העליתי סרטון נוסף והפעם: אני יודע, ענתיקה, יצא ב- 2011, אבל רק החודש (שעבר) רכשתי אותו ושיחקתי בו פעם ראשונה אז אני מעלה משחקיות של 3 דקות (המשפחה נכנסה בדיוק באמצע ההקלטה, הייתי חייב לסיים). סלחו לי על הבגידה בעקרונות שחקני ה- Battlefield אבל מצאתי רק מסיכה של COD. אני מחפש מסיכה של אביר למשחק אחר, כשאשיג אקליט סרטון נוסף. בינתיים תצפו בסרטון הפאדיחה שלי כי מסתבר שאני מצחיק רק את עצמי, שיהיה, אני נהנה מזה נ.ב: אם בכל זאת "חיבבתם" את הסרטון, אתם מוזמנים לסבסב (Sub) לערוץ היוטיוב שלי, ככה תקבלו עדכונים על סרטונים חדשים (אפשר ללחוץ על הקובייה בחתימה, תופנו לערוץ שלי). להתראות עד לפעם הבאה סמוטסקין! Smootskin!

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by LazyBoy,

http://www.gamespot.com/news/show_blog_entry.php?topic_id=25638028&sid=6171079&tag=latestnews;title;0 אוי, מצוין! רק שיעשו אותו כמה שיותר קרוב לראשון ולא לשני שמיקרוסופט הרסו.

• 8 תגובות
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.