עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by japaN,

שלום (: בקשר למשחק ברשת של Crysis אני גיימר שמאוד אוהב משחקים בעלי הרבה skills כמו שאומרים ולאו דווקא גרפיקה... זאת אומרת משחקים בסגנון counterstrike 1.6 וwarcraft 3 tft ניקח לדוגמא את cs1.6, הוא משחק בעל גרפיקה מכוערת אבל אני ועוד מליוני אנשים אוהבים אותו בגלל עניין הaim וחומכת המשחק... זה לא משחק שאתה הולך מרסס בלי לחשוב אלא זה מן קרב מוחות בין שתי קבוצות שכוללות כעשרה שחקנים שהקבוצה היותר חכמה ובעלת הaim הטוב יותר גם בייחד וגם לחוד היא זו שתנצח אז השאלה שלי אם crysis online יהיה כמוהו מבחינת הקישורים ששחקן יצטרך לצבור? והיו קלאנים קהילות וכו'? יהיו ליגות lan כמו cpl ו eswc? כי אמרתי כבר שלא ממש מעניין אותי הגרפיקה למרות שאם תהיה גרפיקה יפה וגם יצטרכו לצבור game skills …

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  2. Started by BlackDiablo,

אני צריך המלצות למשחקים עם גרפיקה טובה כמו HL2 ועוד שאלה מתי יוצא AGE OF EMPIRES 3 ?

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  3. Started by RoD,

לא ממש הבנתי מה צריך לעשות באובג'קטיב הזה >< *אגב, יש דרך לשנות רזולוציה במשחק? כי 768*1024 על מסך 19" אינץ' זה מעצבן S:

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  4. כותרת.

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  5. Started by shimon1,

לא מזמן הייתה לי בעיה במחשב וDOOM3 נמחק לי ואיתו כל השמירות. מישהוא יכול לתת לי שמירה? , אני הייתי בשלב שבו אני מקבל ממשיהו את SOUL CUBE . תודה רבה SHIMON1

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  6. Started by pC gUy,

איזו גרפיקה יותר טובה? ב-CSCZ או על D3D אבל לי TEXTURE DETAIL או על OPENGL אבל אם TEXTURE DETAIL ;D

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  7. Started by MasterGal,

היי, לאחרונה שיחקתי שוב במשחק Alice והגעתי לשלב בוא אליס נהפכת לאביר על לוח של שח מט. הכללים של האביר זה שתי צעדיים קדימה ואחד שמאלה או ימינה או שני צעדים ימינה או שמאלה ואחד קדימה או אחורה. ובכל זאת אני תקוע, חשוב לי להדגיש שיש שני שלבים בהם אליס הופכת לכלי שח מט אני תקוע בשלב השני אשמח עם מישהו יביא לי את הקומבינציה הנכונה.

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  8. Days Gone, שנראה כמו שילוב בין המתים המהלכים לילדי האנרכיה, יגיע רק בחודש אפריל בשנה הבאה לכתבה

9. יש לי 3 קבצי RAR שהמשחק "FEAR" מחולק בהם! חלק א': F.E.A.R.Part1-AlcoholClone. חלק ב': F.E.A.R.Part2-AlcoholClone. חלק ג': F.E.A.R.Part3-AlcoholClone. מה עליי לעשות בכדי "לאחד" אותם לתיקייה אחת ולהתקין את המשחק? תדריכו אותי בבקשה.. תודה (: .

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  10. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 31 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה מתרחש, מקשיבים? שבוע חדש מביא איתו כרגיל פרק נוסף מבית הפאנבויז. הפעם מצטרף אלינו דניאל (א.ק.א ד”ר דרה) ונותן סקירה או שתיים מכל הלב (בעודו מנסה לשמור על המעט שפיות שנשארה לו אחרי שחפרנו לו במוח). בפרק אנו סוקרים את המשחקים פיינל פנטזי איקס ומלא I, רד אלרט 3, לא נואר (יש לקרוא במבטא צרפתי), טופ ספין 4 ולג’נדס אוף טרוי. כמו כן נסקרים גם הדמואים הבאים: Warhammer 40,000: Space Marine , Warhammer 40,000 Kill Team , Hamilton’s Great Adventure , Pro Evolution Soccer 12. שלושה אפליקציות לאייפון: Decide-o-tron ,Bejewled 2,Road …

11. Started by esaly,

היי חברים, אני מעוניין לרכוש את המשחק ולהיות זכאי להתחברות לבטא שתיפתח עלינו לטובה. איך ניתן לעשות זאת? תודה מראש למתייחסים

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  12. וכמו שהכותרת אומרת בירצוני לשחק במרוץ מרשים יפה ומאתגר(אבל לא יותר מידי) יש לי מחשב די חלש : P3 800 256 SDR G4 4200-128 DDR אני ממש אהבתי את אפשרות שיפור החלקים וההיתפתחות שהיתה בNFS 5,לא ממש אהבתי את הרעיון של NFS:HP כי זה רק מרוץ ותו לא זה נחמד אבל לא ליותר משבועיים ואני :"ראיתי שיחקתי ודי נהנתי " אני מעדיף מישחקים דיי חדשים ועם גרפיקה סבירה (מישהו ודאי אומר "אוף הלך הרעיון של NFS 1") אבל חלס דיבורים ויאלה למעשים מחכה לתגובותיכם המהוללות בתודה THE GYVER

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  13. Started by DRz,

אני מחפש שותפים למשחק... (מרוצי אופנועים אוןלין) למי שמעוניין: 233723348. יום טוב.

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  14. Started by cool_boy-PP,

פשוט אכזבה,ה2006 כ"כ זהה ל2005 שזה הורג,המשחקיות לא השתנתה,חוץ מכמה שינויים ויזואליים בתפריט .......הגרפיקה של המשחק צריכה שיפור,המשחקים "חשוכים" יותר במקצת. אני אישית התאכזבתי,חשבתי שיהיה שיפור משמעותי כמו בפיפא,כנראה שטעיתי :-X :

15. למה אין לי כוח לגמור אותו שוב ואז לשחק בהרחבה.

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  16. היי, אני משחק ב-NBA 06 מדי פעם, ולמען האמת המוזיקה שמשמיעים שם לא כלכך מוצאת חן בעניי, מתאימה או לא מתאימה זה עדין לא מוצא חן בעני, אני לא שומע ראפ, אני שומע רוק ( כמו pink floyd, red hot chilli peppers, symphony x וכאלה.. ) ולכן אני רוצה להוסיף שירים משלי למשחק. מישהוא יודע ויכול לומר לי איך עושים את זה??? תודה מראש, יובל

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  17. שלום לכולם בזמן האחרון שמתי לב שלא יצאו הרבה משחקים טובים בסגנון FPS, כמו פיר וCS שמאוד נהניתי מהם בזמנו... האמנם? אולי פשוט לא שמתי לב.. יש המלצות למשהו נחמד שמעביר תזמן, ולא כבד יותר מדי[כמו ריינבו סיקס החדש ביותר, צריך מיקרוסקופ בשביל להבין מה הולך במשחק..] תודה מראש, אושר

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  18. MMORPG - Massive Multiplayer On-Line Role Playing Game הכוונה היא למשחק כגון : World Of Warcraft , משחק המוני לרשת הדורש תשלום חודשי . נושא הפוסט הינו אופן המשחק של WoW . חוסר בתנועה זורמת של השחקנים ( כגון : הנסיך הפרסי או Lord Of The Rings: The Return Of The King ) ושיטת משחק המבוססת ברובה על העכבר. שכן ברגע שיוצאים עם קבוצת חברים שהכרנו זה עתה במשחק להתקיף את הזאב המאיים, כל אחד מפנה את דמותו ע"י העכבר כלפי הזאב והדמות פשוט הולכת ומכה בשרירותיות את הדמות בלי יכולת להתגונן ולהתקיף במגוון רחב של תנועות. סיבה שיכולה לגרום למותם של השחקנים במהרה במידה ואינם מגובים ע"י דמויות אחרות ( כגון מטילי קסמים למיניהם ) שחוברות אליהן יחד בכדי שיוכלו להקים לתחיה את הדמות הנרצחת בברוט…

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  19. Started by parker8,

הגעתי למשימה 7-You Better Watch Out ... סיימתי את שני הדברים הראשונים-הרגתי את שני האנשים שביקשו ממני (לא זוכר את השמות, זה לא עקרוני כ"כ) עברתי לדבר השלישי-"החזרת קלטת הוידאו", חרשתי על כל הבניין, עד שמצאתי חדר אחד עם שני מחשבים וכמה מסכים, ועוד מכשיר וידאו... כשאני מגיע למכשיר וידאו אז יש הוראה כזאת, שאם אני לוחץ E, אז זה "Steal the video tape"... חשבתי שזה מה שפותר את המשימה של "החזרת הקלטת הוידאו" אך אני רואה שטעיתי... יש מקום אחר שבו נמצאת הקלטת שאותה אני צריך לגנוב? כי אני רואה שזה לא עזר... (יש לציין שעברתי על כל הבניין לפני ששאלתי כאן, אז אני די מיואש מכך...) או שזה בכלל באג במשחק? תודה לעוזרים מראש נ"ב אני מאמין שזה בטח בעייה מוכרת כאן, אם אני עושה SAVE בזמן משימ…

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  20. Started by bennnn,

שלום לכולם! נתקעתי בשלב 3 במשחק פיר בחלק 2 של שלב 3 אני מדבר על פיר הרגיל (לא ההרחבה) יצאתי כזה החוצה מהדלת שהיה כתוב exit הרגתי את כל האוייבים שם ולא קורה כלום ואין לאן ללכת...... יכול להיות באג במשחק??? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  21. Started by roeiw,

כמה אני יכול לדרוש על בקר רוטט מקורי וכרטיס זיכרון 8 מגה מקוריים חדשים לפלייסטיישן 2??

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  22. היי תגידו אפשר לשחק במשחק GUILTY GEAR XX RELOAD ברשת? עם כן תביאו לי את התוכנה בבקשה.. ;D

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  23. Started by smootskin,

הסבר קצר:בתמורה ל - 30$ נקבל פעם בחודש חבילה שקשורה לגיימינג בלי לדעת מה בקופסה.זה יכול להיות בובות, צעצועים, משחקים, מכשירי אלקטרוניקה (USB), ביגוד, מגנטים, פוסטרים, קומיקסים, סיכות, וכו'...בדרך כלל החפצים יהיו קשורים למשחקים עדכניים כמו Fallout 4 בחבילה של נובמבר 2015, או מלחמת הכוכבים בחבילה הנוכחית.ב - 06.01.2016 קיבלתי את החבילה של חודש דצמבר, הוידאו לפניכם:

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  24. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם בגירסת ה PC יש מספר סוגים של מכוניות ובגירסת ה XBOX יש תוספת של עוד סוגים יש מצב להוסיף לגרסת PC עוד סוגים (Need for Speed Underground 2) לדוגמה Peugeot 106

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  25. Started by Jack_g,

תגידו אם מישהו עבר את המשחק אני הגעתי למשימה 13 שהורדים את החייסרים ושם נתקעתי כי המשחק לא נגמר. יש המשך בכלל או שפשוט אפשר להמשיך לרחת משימות בלי סוף? תודה אל התשובה.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.