עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by KvodHagab,

חברה, לרשום דמות, רמה, ושרת go go go

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  2. Started by Freedom-Shepherd,

אהלן, אני מחפש שותף\ים לשלבי קו-אופ [וגם באופן כללי למשחק] עד שהבאתי אוזניות של Razer זה יהיה עלבום לא להשתמש בהם סתם, ברצינות אני מחפש, יש מישהו בעניין?

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  3. Started by J.a.C.k,

אתמול יצא GTA SAN ANDREAS מתי לדעתכם הוא יגיע לחנויות בארץ? האם לדעתכם הוא יהיה דומה לGTAVC וGTA3

4. Started by k22,

שלום שיחקתי בpass guset ואז רכשתי את המשחק המקורי... אני יכול להביא לחבר שלי את הpass guset והוא ישחק לא על השם משתמש והסיסמא שלי ?<

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  5. יש לי את X2 THE THREAT בתחלס אותו משחק רק ב X3 יש גרפקיה הרבה יותר טובה. חשבתי על לקנות את ה X3 אבל אני ורצה קודם לשמוע את דעתם של אנשים שיש להם את המשחק הגאוני הזה. האם שווה לי להשקיעה ב X3 שזה בעצם X2 אם שיפור גרפי?

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  6. http://forum.vgames.co.il/content.php?do=view&f=17&id=323

7. שלום לכולם בסרטון הזה אני יציג בפניכם את המשחקים שהכי הרשימו אותי לטובה בכנס הE3 ,מקווה שתהנו (: http://www.youtube.com/watch?v=Vp2XHLZxCek

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  8. Started by hammer_of_light,

לכל מי שרוצה לרכוש את המשחק המשובח-הוא במבצע בסטים בסופ"ש הקרוב.24$ בלבד.

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  9. Started by Spider76,

הי, רק אתמול הסתכלתי ולא מצאתי כלום.. היום פתאום אני רואה את העידכון הרישמי בגרסאת 1.2 לאובליביון. מישהו ניסה את זה ? מלבד הפרטים המועטים שרשומים בפרטי העידכון האם מצאתם שהוא תורם בדברים נוספים למשחק ? ???

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  10. Started by alfus73,

שלום רב, קניתי מחשב חדש E8400 עם כרטיס מסך 9800GT. הייתי מעוניין לבדוק את הביצועים שלו. אשמח לקבל המלצות למשחקים כבדים ושואבי גרפיקה לבדיקתו (מרוץ, פעולה וכו') תודה

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  11. Started by SandLegion,

שלום לכולם! יש לי בעיה עם Vietcong alpha fist העניין זה שהוא לוקח כל כך הרבה זמן להעלות את השלבים וכאשר הוא מעלה את השלבים הוא מקרטע ב-ט-י-ר-ו-ף! המשחק עלה שההארד דיסק שלי עובד בפול קאפאסיטי ולאחר שהוא נרגע לגמרי אני לוקח שליטה על העכבר, מסתובב 10 מעלות ימינה ושוב ההארד דיסק עובד בטירוף והמשחק נתקע לאיזה דקה (בלי להגזים) עד שההארד דיסק נרגע שוב וחוזר חלילה. ב קטעים מסויימים שאני רואה אוייב ואני נכנס בין כוונות עליו הוא שוב נתקע לדקה ואחרי הדקה הזו פתאום אני רואה את עצמי מת בשלולית דם. לא נחמד. הנה המערכת שלי: AMD 2500+ Epox 8RDA+ ver 2.5 seagate 80 w/8MB cache 7200 RPM GIGACUBE 9800 256MB Samsung 256MB RAM 333Mhz עכשיו אתם בטח חושבים שהבעיה בזכרון? אז תתפלאו בכל ההודעות ב…

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  12. Started by Asafalfa,

טוב לכל החולים אז חזרתי שוב למשחק ביגלל השיעמום בחפשש ... בקיצור אז ככה אני עובד עכשיו על ASSASSIN HC ואני חייב חייב עזרה... יש לי 10 נקודות על ה SKILL שלא הכנסתי עדיין מהסיבה שאני לא יודע עדיין מה אני עושה אותה .... עכשיו יש כמה אסטרטגיות אז אחד זה לעשות SHADOW , Claw Mastery MAX , venom max ... עכשיו למה ! טוב בדרך כלל ההSHADOW משתמש באותו SKILL שאני משתמש ו MAX VENOM זה רעל ... פשוט הרעל בדרגה גבוה יכול להוריד הרבה... עכשיו אני חושב בעיקר על רמת HELL איך ליהיות כמה שיותר רחוק מהסכנה !... עכשיו כמובן שיש את ה BLOCKING max CLAW MASTER ופיניקס שיכול לתת עבודה לא רעה אבל אז זה אומר שאני צריך להילחם אחד מול השני בברמה כמו HELL יש הרבה יצורים שיש להם KNOCK BACK וקסמים כאלה…

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  13. Started by djgur,

מי ששיחק Carrier Command: Gaea Mission, איך הוא? הוא נראה קצת מזכיר את XCOM -Enemy Unknow

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  14. Started by Blue Cheese,

שלום לחברי הפורום, יש לי שאלה בנוגע למשחק,האם צריך את המשחק הראשון שיהיה מותקן על המחשב על מנת לשחק ב RED TIDE?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  15. היי, אני יודע שהוא חופשי להורדה ולכן זה לא WARZ... אשמח לעזרה, אור.

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  16. משחק העולם הפתוח הכי מדובר לשנת 2016 מתקרב להשקה, ומציג דרישות חומרתיות עם פירוט מינימלי לכתבה

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  17. אם אני יכול לתאר אותו בקצרה במשוואה אחת פשוטה זה: (just cause)+(כל מה שהיה חסר ב JUST CAUSE) = white gold http://www.gamershell.com/news/36642.html

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  18. אני מנסה לעקוב אחרי המדריך הזה: http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Efficient_Leveling אבל אני לא מצליח לקבל +5. (אפילו לא אחד) מישהו יכול להסביר לי בפשטות איך הרעיון הזה עובד? (אם זה משנה אני משחק MAGE)

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  19. קראתי איפהשהו(לא זוכר איפה) שהיה אמור להיות למשחק פסקול שינגן באמצע השלבים או משהו מישהו יודע מה שם הלהקה?

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  20. Started by IRTrogdor,

CtlAltDefeat vs SG╪YuvalShot Battle Report שלום וברוכים הבאים לעוד באטל רפורט! הפעם המשחקים הם של הגמר החודשי לחודש נובמבר של NOM. המשחקים הם בין CtlAltDefeat ל- YuvalShot. המפה הראשונה שהם משחקים בה היא MLG Shakuras Plateau המפה הזאת מאופיינת בהתרחבות קלה לפרוטוס עם רמפה מעט רחבה. מה שנותן לזרג בד"כ לקחת התרחבות קלה ושלישי שבד"כ צריך להילחם עליו. במפה הזו יש 2 אפשרויות להתחיל בהם, אווירי קרוב ובאלכסון. במפה הזו יש מספר 2 מקומות מקובלים לבסיס השלישי. האחד, מתחת לבסיס הראשון, שאליו נוטים להתרחב כשיש צבא פחות נייד. והשני, שנמצא בהתרחבות הטבעית השניה באותו צד של המפה. שני השחקנים פותחים בצורה סטנדרטית, יובל (YuvalShot) פותח בהתרחבות מהירה עם פורג'. קונטרול (CtlAltDefe…

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  21. וכמו שהכותרת אומרת בירצוני לשחק במרוץ מרשים יפה ומאתגר(אבל לא יותר מידי) יש לי מחשב די חלש : P3 800 256 SDR G4 4200-128 DDR אני ממש אהבתי את אפשרות שיפור החלקים וההיתפתחות שהיתה בNFS 5,לא ממש אהבתי את הרעיון של NFS:HP כי זה רק מרוץ ותו לא זה נחמד אבל לא ליותר משבועיים ואני :"ראיתי שיחקתי ודי נהנתי " אני מעדיף מישחקים דיי חדשים ועם גרפיקה סבירה (מישהו ודאי אומר "אוף הלך הרעיון של NFS 1") אבל חלס דיבורים ויאלה למעשים מחכה לתגובותיכם המהוללות בתודה THE GYVER

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  22. Started by wombatz,

אני סטודנט לפסיכולוגיה ומריץ מחקר בנושא שינה ומשחקי מחשב/וידאו. אשמח אם תוכלו לענות על השאלון המצורף. תודה! https://qtrial.qualtrics.com/SE/?SID=SV_5mYuIn4kNzFFPFz

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  23. אני נתקעתי במשחק כרום בשלב שאני על החללית של הרעים(בהתחלה אסור שיגלו אותי,שלב לפני זה הייתי צריך לגנוב חללית וחליפה מהבסיס של הרעים) אני צריך להוריד מידע מהמחשב. אני הרגתי את כולם במחסן הזה, והורדתי את המידע. היא אומרת לי לברוח לפני שכל הצבא מגיע לשם, ואני לא יודע דרך איפו לברוח!!!! תעזרו לי בבקשה!!! במשימה CODE KEY

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  24. מקורי כמובן שמור היטב כולל החוברות או מה שלא מקבלים איתו (אתם יכולים להבין שלא פתחתי אותו הרבה) בקושי שיחקו בו. אין לי דרישות ספציפיות לגבי המשחק שאני יחליף אותו תמורתו - תגידו, יראה מעניין, ניקח. או לחילפין למכור אותו למרות שהאופציה הראשונה עדיפה מבחינתי.

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  25. Started by Frequency,

היש לי את המשחק והכל אבל כשאני ניכנס זה עושה לי מסך כחול כזה דיי דומה לבאג המוכר שיש בווינדוס ואז כמובן שאני חייב לעשות ריסטרט והוא כתב לי גם שהוא זורק \ משליך משהוא שקשור לזיכרון.. מה אני עושה? מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים [: *מקווה שאני שואל במקום הנכון

• 2 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים