משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
סמתי לב שיש ירידיה בביצעים למשל בOBELIVION פעם בשתח הפתוח הכול עבד חלק החשב יש ירידה בFPS וזה עובד לאט וגם SC DA הדמו עומד לאט המערכת שלי E6300 1G 667 GEFORCE 7600GS 256 ASROCK CROSSFIRE 250GB SATA2 מה הבעיה אולי אני מצפה ליותר מדי מעמרכת לגבי SC או שזה בעיה שאפשר לפתור גם לגבי OBLIVION תודה
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
במיוחד מעניין אותי איזה שריון וכלי נשק אתם משתמשים כי אני עדיין לא מצאתי משהו יותר טוב מהציוד של הCRUSADER. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
http://pes2008editing.blogspot.com/search?q=crowd נשמע טוב.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
התקנתי את BIOSHOCK ב VISTA 64Bit והוא לא עולה לי , תראו בתמונה מה הוא רושם לי. למישהו יש פתרון ? תודה
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
תגידו לי,זה Stand Alone או שזה צריך את HL2 הבסיסי ?? ועוד משהו,יש לזה Single Player?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק spider-man 3 (למחשב), קודם כל המחשק הוא מסוג כזה שאין תפריט התחלה - נכנסים למשחק רואים את הסרטונים של החברה בלה בלה ואז המשחק ישר מתחיל. עכשיו לבעיה - אני שיחקתי ועברתי מספר משימות לאחר זמן מה שמרתי את המשחק ויצאתי... כשחזרתי למשחק שוב המשחק מתחיל מההתחלה ואין שום LOAD GAME אם מישהו גם נתקל בבעיה או יודע את פיתרונה בבקשה לעזור.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אהלן המפרט שלי רשום מימין, ואני מנסה למדוד את ה - FPS בזמן משחק באובליביון. השתמשתי בתוכנה שהמליצו לי עליה פה בפורום.. (לא זוכר את שמה - אני לא ליד המחשב שלי...) אבל כשאני נכנס למשחק הוא נהיה הרבה יותר איטי מאשר בלי התוכנה... מבקש עזרה
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
http://www.cheatcc.com/pc/kingpin.html Load the game with the "kingpin.exe +developer 1" צריך לשמור עם השם הזה ???
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי,תגידו יש אפשרות להפעיל AA ב XP עם x1900xt? תודה ויום טוב...
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
מי משחק ארמא 2 כי אין לי עם מי לשחק ואני רק קניתי ועדיין לא יודע איך לשחק
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
באנטארטיקה, כשהמפלץ הזה רודף אחריי... לאן אני בורח? ניסיתי לירות לו בגב בחלק המסומן אבל נגמרו לי הכדורים לפני שקרה לו משהו בכלל... וגרמתי לו לפוצץ את הזכוכית המשוריינת שם אבל אני משום מה לא מצליח לקפוץ מהחלון... אני מחליק אחורה או משהו מוזר כזה... מישהו יכול לעזור? עריכה: איך לא ראיתי את הצינור הזה, איך?? תודה בכל מקרה...
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
כמו בכותרת אני צריך קראק למשחק Alliance Future Combat אם מישהו יכול בבקשה להביא לי קראק טוב אנהי ממש יודה לו תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
-
שלום חברים, אני רק לאחרונה התחלתי לשחק משחקי מחשב והייתי רוצה לדעת אם יש איזה אתר שמרכז בו מדריכים למשחקים שונים... לדוגמא: Delta Force Black Hawk Down, GTA Vice City, Max Payne 2 וכו'.... זה מאוד מאוד יעזור לי. המון תודה מראש, ניר.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה עם Vietcong alpha fist העניין זה שהוא לוקח כל כך הרבה זמן להעלות את השלבים וכאשר הוא מעלה את השלבים הוא מקרטע ב-ט-י-ר-ו-ף! המשחק עלה שההארד דיסק שלי עובד בפול קאפאסיטי ולאחר שהוא נרגע לגמרי אני לוקח שליטה על העכבר, מסתובב 10 מעלות ימינה ושוב ההארד דיסק עובד בטירוף והמשחק נתקע לאיזה דקה (בלי להגזים) עד שההארד דיסק נרגע שוב וחוזר חלילה. ב קטעים מסויימים שאני רואה אוייב ואני נכנס בין כוונות עליו הוא שוב נתקע לדקה ואחרי הדקה הזו פתאום אני רואה את עצמי מת בשלולית דם. לא נחמד. הנה המערכת שלי: AMD 2500+ Epox 8RDA+ ver 2.5 seagate 80 w/8MB cache 7200 RPM GIGACUBE 9800 256MB Samsung 256MB RAM 333Mhz עכשיו אתם בטח חושבים שהבעיה בזכרון? אז תתפלאו בכל ההודעות ב…
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
סוף סוף CooLi Zombies חוזרים לפעולה! כרגע אין לוח זמנים אז זה יעלה די ברנדומליות כמובן שאם יאהבו את הסדרה הזאת יותר מאחרות היא תעלה הרבה מקווה שתהנו! SUB & LIKE & COMMENT ! :DDD
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום! אני יכול להגיד בבטחה שgrand theaft auto vice cuty הוא המשחק האהוב עלי ביותר בכל הזמנים! ולאחר שסיימתי אותו מכל כיוון אפשרי עם כל המשימות הצדדיות, רציתי לדעת האם שווה לנסות את הפאטצ' שנותן לשחק את המשחק און ליין... מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד את הפאטצ' ומה צריך בכדי להפעיל אותו? כיצד? והאם הוא פועל כמו שצריך בלי הרבה באגים וקריסות? שיחקתי כבר gta2 יחד עם חברים דרך ip address האם הדבר אפשרי גם בוייס סיטי? תודה
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
שלום לכולם משחק ענק חולה על קרייסיס אבל יש בעיה שכל הזמן צריך מה שנקרא "לרדוף אחרי המתים" זתומרת לקחת להם את הנשק ומה שלוקחים נגמר מהר וגם אני נהרג מהר על הרמת קושי easy השאלה שלי זה האם אפשר לשחק כמו בcall of duty 4 שהנשק לא נגמר?? חיפשתי בהגדרות המשחק ואין אופציה כזו לנשק שלא נגמר אבל אולי מישהו ראה במקום מוסתר מאוד בהגדרות את ההגדרה הזו?? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שאני לוחץ על המשחק Dark Messiah of Might and Magic אז הוא פשוט לא עולה לא קורה כלום לחצתי על MM.EXE שזה מה שמפעיל ת'משחק וזה נמצא בתיקית המשחק ואין פשוט לא קורה כלום המחשב חושב שניה וזהו..
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי Grand Theft Auto: Liberty City Stories (PS2) אכשיו... זה פועל אם הרבה מאוד לאגים! ראיתי בסרטונים,שלהם אין לאגים ( ה PS2 עמד הרבה זמן ולא נגעתי בן הרבה זמן) אז מה הבעיה או ה DISK או ה PS2? :'( :-[
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי, אני יודע שהוא חופשי להורדה ולכן זה לא WARZ... אשמח לעזרה, אור.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום רב , אני מתכוון לפתוח ליגת פיפה 2005 שתצא לדרך לפי התכנון בשבוע הבא, כל מי שמעוניין להשתתף מתבקש לשלוח לי הודעה במסנג'ר ל sokohome@hotmail.com בהקדם. אני מדגיש , אם אתה מעוניין אל תפרסם פה REPLY בבקשה. לאחר שהליגה תתמלא בשחקנים אני אפרסם פה את החוקים למשחק שיהיו פחות או יותר : 6 דקות מחצית. רמת משחק: PROFESSIONAL. מהירות משחק: FAST. בהצלחה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-