משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
אני בהונג קונג ואני בשגרירות וצריך להאזין עם מיקרופון לייזר לבחור שמדבר עם ניקולדס. אחרי שאני מאזין כל פעם למברט אומר לי שלא הצלחתי ניסיתי עשרות פעמים ואני לא מצליח לעבור. הבנתי שיש פאץ' שמתקן את הבעיה והורדתי אותו וממש בסוף הה תקנה זה רושם לי: could not retrive version number! installation will be aborted. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
לא ממש הבנתי מה צריך לעשות באובג'קטיב הזה >< *אגב, יש דרך לשנות רזולוציה במשחק? כי 768*1024 על מסך 19" אינץ' זה מעצבן S:
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, לפני זמן קצר הורדתי את המשחק Gta San andreas כקובץ iso , ופתחתי אותו בעזרת deamon tools. הגעתי להתקנה , באמצע ההתקנה מופיע לי :
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
לא מזמן הייתה לי בעיה במחשב וDOOM3 נמחק לי ואיתו כל השמירות. מישהוא יכול לתת לי שמירה? , אני הייתי בשלב שבו אני מקבל ממשיהו את SOUL CUBE . תודה רבה SHIMON1
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, אחרי ששיחקתי ב UNREAL Tournament החדש שמעתי שם כמה קולות מגניבים לאללה, ורציתי לדעת אם אני יכול להוציא אותם מתוך הקבצי UAX שבספריית ה Sounds... אם מישה יודע דבר על הנושא, אני שימח לשמוע תגובה... :AR15:
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
תאריך יציאה 15/08/2008 http://www.gametrailers.com/player/35828.html
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
חברה בשם AYANEO מכריזה על דור חדש של פלטפורמת הגיימינג הניידת שלה - אך כזו שמתבססת על מעבדי דור ה-Ryzen 5000 ועולה יותר מהפתרון מבית Valveלכתבה
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי שאלה קטנה על STEAM ב tools יש כל מיני דברים כאלה, source sdk, source sdk base..... מה זה הכלים האלה ? כאילו למה הם משמשים ??? תודה
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
ראיתי פרסומות בכמה משחקים השבת בליגה האנגלית של המשחק...(בד"כ שיש פרסומי המשחק יוצא..) מישהו יודע אם הוא יצא?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם בכלל ניתן לעשות את זה, וזה כנראה מטומטם אבל בכל זאת כי זה נורא חשוב לי... יש לי גישת אדמין לשרת FTP/SQL לא משנה מי מהם יש לי שניים... והעלתי לשניהם קוונטר-סטריק השאלה היא אם אני יכול באיזשהי צורה להריץ מהם את המשחק? אם משהו יודע אבל זה מסבך אשמח לקבל הסבר באיציק... (וכמובן שלאחר מכן לפרסם זאת כאן...) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני מנסה להריץ את המשחק הישן על חלונות 2000 והוא כל הזמן נתקע. הבעיה מוכרת?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
MMORPG - Massive Multiplayer On-Line Role Playing Game הכוונה היא למשחק כגון : World Of Warcraft , משחק המוני לרשת הדורש תשלום חודשי . נושא הפוסט הינו אופן המשחק של WoW . חוסר בתנועה זורמת של השחקנים ( כגון : הנסיך הפרסי או Lord Of The Rings: The Return Of The King ) ושיטת משחק המבוססת ברובה על העכבר. שכן ברגע שיוצאים עם קבוצת חברים שהכרנו זה עתה במשחק להתקיף את הזאב המאיים, כל אחד מפנה את דמותו ע"י העכבר כלפי הזאב והדמות פשוט הולכת ומכה בשרירותיות את הדמות בלי יכולת להתגונן ולהתקיף במגוון רחב של תנועות. סיבה שיכולה לגרום למותם של השחקנים במהרה במידה ואינם מגובים ע"י דמויות אחרות ( כגון מטילי קסמים למיניהם ) שחוברות אליהן יחד בכדי שיוכלו להקים לתחיה את הדמות הנרצחת בברוט…
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
עזרה...אומרים לי שקיבלתי ROOF SCOP ו SIDE MORRORS ...ואומרים שזה באיזשהי חנות בשם BODY SHOP ואין לי מושג איפה זה .. מישהו יודע???
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני נתקעתי במשחק כרום בשלב שאני על החללית של הרעים(בהתחלה אסור שיגלו אותי,שלב לפני זה הייתי צריך לגנוב חללית וחליפה מהבסיס של הרעים) אני צריך להוריד מידע מהמחשב. אני הרגתי את כולם במחסן הזה, והורדתי את המידע. היא אומרת לי לברוח לפני שכל הצבא מגיע לשם, ואני לא יודע דרך איפו לברוח!!!! תעזרו לי בבקשה!!! במשימה CODE KEY
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
הודתי בטעות בספרדית או משהו כזה איך אני מחליף?
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אומרים לי להביא לנקודה מסומית 12 gunships אבל מה לעזאזל זה gunship ?!?! איזה חייל זה ? משהו יכל להסביר לי בדיוק איך ליצר אותו... (תמונה שלו אולי ? )
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אחד המשחקים שאשכרה לא נמאס אף פעם לשחק. מעדיף אותו על NFS בגלל הפשטות. מישהו יודע אם ביולי/אוגוסט השנה החברה תוציא משחק המשך כמנהגה בקודש? רק לא להתבלבל עם המשחק הזה: http://www.freak.org.il/sg_product~1203133~15~70.htm
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המשחק מופיעה לי שגיאה. מה לעשות? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-
-
טוב חברה אם מישהו יודע איפה משחקים און ליין, איזה PATCH צריך ל מישחק הנ"ל מוזמן לעזור. אגב יש שרת ישראלי ל UT גירסא 436 ?
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
יש לי את המשחק сss והfps שלי נמוך יותר מאשר הfps שיש אצל חבר שלי למרות שהמחשב שלי חזק משלו מישהו יודע למה?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי,תגידו יש אפשרות להפעיל AA ב XP עם x1900xt? תודה ויום טוב...
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
תגידו אם מישהו עבר את המשחק אני הגעתי למשימה 13 שהורדים את החייסרים ושם נתקעתי כי המשחק לא נגמר. יש המשך בכלל או שפשוט אפשר להמשיך לרחת משימות בלי סוף? תודה אל התשובה.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
הרגע סיימתי את המשחק... פשוט הנאה! הסיפור יפה, המשחקיות, הגרפיקה, החפצים... אפילו נותנים לך לבחור בין כמה סופים למרות שהוא ממש לא יציב (נתקע לחצי שעה-שעה כשמחליפים הגדרות בזמן המשחק, מסכים כחולים לפעמים וקריסות) אני ממליץ לכולם! דרך אגב איך המולטי? המוני כזה כמו WOW? או סרברים קטנים? בחיים שלי לא שיחקתי MP במשחקים כאלה. יש לך קו מסויים שצריך לעקוב אחריו (כמו ב SP במשחק) או שיש לך עולם שאתה יכול להסתובב בו, למכור וכאלה (כמו OBLIVION / GTA)? תנו חוויות מה MP
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-