עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by mega1234,

במיוחד מעניין אותי איזה שריון וכלי נשק אתם משתמשים כי אני עדיין לא מצאתי משהו יותר טוב מהציוד של הCRUSADER. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  2. Started by Kak,

אני משחק עם חבר בPortl 2 CO-OP והמשחק רץ בסדר. הבעיה היא שמדי כמה שלבים, כשאנחנו מסיימים אחד והמשחק טוען את הבא, המחשב שלי (כולו, לא רק המשחק) נתקע. הוא נתקע ברמה שאני צריך לסגור את המשחק עם CTRL ALT DEL ורק אז אני יכול לחזור להשתמש בו (ALT TAB לדוגמה גם לא עובד). עד עכשיו: 1) מחקתי את הסטים, התקנתי מחדש, עשיתי בדיקת קבצים למשחק. 2)עידכנתי את הדרייבר של הכ.מסך מcatalyst 13 ל beta 13.5 אילו עוד צעדים אפשר לנקוט? המחשב שלי: win 7 64 bit unlimited kingston ddr3/4gb/1333mhz X2 intel i5 2400 sapphire hd 7950

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  3. Started by navk2,

http://pes2008editing.blogspot.com/search?q=crowd נשמע טוב.

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  4. Started by lader,

אני בצ'פטר 13 ואני די לא יודע מה אני אמור לעשות, בכל דרך יש שדה מגן. http://img91.imageshack.us/img91/7066/d3citadel030000hr0.jpg http://img91.imageshack.us/img91/5795/d3citadel030001qy3.jpg

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  5. באנטארטיקה, כשהמפלץ הזה רודף אחריי... לאן אני בורח? ניסיתי לירות לו בגב בחלק המסומן אבל נגמרו לי הכדורים לפני שקרה לו משהו בכלל... וגרמתי לו לפוצץ את הזכוכית המשוריינת שם אבל אני משום מה לא מצליח לקפוץ מהחלון... אני מחליק אחורה או משהו מוזר כזה... מישהו יכול לעזור? עריכה: איך לא ראיתי את הצינור הזה, איך?? תודה בכל מקרה...

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  6. Started by OC,

אני צריך תפקודה בקונסול שמפילה תמפות של המישחק........

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  7. Started by naknir,

שלום חברים, אני רק לאחרונה התחלתי לשחק משחקי מחשב והייתי רוצה לדעת אם יש איזה אתר שמרכז בו מדריכים למשחקים שונים... לדוגמא: Delta Force Black Hawk Down, GTA Vice City, Max Payne 2 וכו'.... זה מאוד מאוד יעזור לי. המון תודה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  8. Started by *NightMare,

התחלתי היום לשחק אותו, אבל בשעות הערב הסרוורים מפוצצים!!! אין מצב להיכנס... למשהו יש אולי איזה שיטה/עצה/טיפ איך להיכנס?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  9. Started by SandLegion,

שלום לכולם! יש לי בעיה עם Vietcong alpha fist העניין זה שהוא לוקח כל כך הרבה זמן להעלות את השלבים וכאשר הוא מעלה את השלבים הוא מקרטע ב-ט-י-ר-ו-ף! המשחק עלה שההארד דיסק שלי עובד בפול קאפאסיטי ולאחר שהוא נרגע לגמרי אני לוקח שליטה על העכבר, מסתובב 10 מעלות ימינה ושוב ההארד דיסק עובד בטירוף והמשחק נתקע לאיזה דקה (בלי להגזים) עד שההארד דיסק נרגע שוב וחוזר חלילה. ב קטעים מסויימים שאני רואה אוייב ואני נכנס בין כוונות עליו הוא שוב נתקע לדקה ואחרי הדקה הזו פתאום אני רואה את עצמי מת בשלולית דם. לא נחמד. הנה המערכת שלי: AMD 2500+ Epox 8RDA+ ver 2.5 seagate 80 w/8MB cache 7200 RPM GIGACUBE 9800 256MB Samsung 256MB RAM 333Mhz עכשיו אתם בטח חושבים שהבעיה בזכרון? אז תתפלאו בכל ההודעות ב…

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  10. Started by t d,

שלום! אני יכול להגיד בבטחה שgrand theaft auto vice cuty הוא המשחק האהוב עלי ביותר בכל הזמנים! ולאחר שסיימתי אותו מכל כיוון אפשרי עם כל המשימות הצדדיות, רציתי לדעת האם שווה לנסות את הפאטצ' שנותן לשחק את המשחק און ליין... מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד את הפאטצ' ומה צריך בכדי להפעיל אותו? כיצד? והאם הוא פועל כמו שצריך בלי הרבה באגים וקריסות? שיחקתי כבר gta2 יחד עם חברים דרך ip address האם הדבר אפשרי גם בוייס סיטי? תודה

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  11. Started by aviv_ni,

שלום יש לי משחק וחילצתי את הראר ויצא לי תיקיה והקובץ setup הוא קובץ אצווה .. איך אני מתקין את המישחק ??

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  12. Started by J0n1,

1. במחשב הישן היה לי דיסק עם חסות של מודן והיו בו מלא משחקים (דיאבלו 2, פיפא 97, דיוק ועוד) קיצר היה שם משחק של אדם קדמון, משחק בגוף שלישי, אני רק זוכר שלב ביער והוא היה זורק אבנים על האויבים והיו שערי טלפורטים.. מישהו מכיר? 2. יש לי CS 1.6 ופתאום משהו נדפק במשחק, שאני לוחץ על ישר ועל צד כלשהו הוא זז לאט ולא מהר כמו תמיד.. יש לכם מושג איך לסדר את זה? (אין לי כוח להתקין מחדש)

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  13. Started by sergey_k,

ניראה משו ענק מהחיים http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=183370&sid=10

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  14. אוקיי כידוע בכל סיום של תערוכת e3 יוצאים מספר אתרים...בדירוג שונה של קטגוריות ובהן המשחק בעל הגראפיקה הטובה ביותר. אחרי שראיתי משהו וזה נורא עצבן אותי (הדירוג של האתר gametrailers נתן לcall of duty 4 מקום 1 ) אז החלטתי לקחת את היוזמה ולעשות פה.דיורג חדש רק שפה יתווספו משחקים חדשים. המועומדים הם: 1)unreal 3 2)graes of war 3)bioshock *הערה: נכון שכולם משתמשים באותו מנוע אבל חלקם במלוא עוצמתו וחלקם בדברים אחרים (ביושוק למשל מתמקד ביופי של המים) 4)killzone 2 5)call of duty4 6)rage 7(crysis 8)farcry 2 הערה:נכון שפורסמו רק תמונות ככה שזה לא רלוונטי לשפוט,אבל יש כמה סירטונים שמראים חפצים מהמשחק בזמן אמת,וסרטון אחד שמראה ממש יער בזמן אמת שזז מהרוח.) אלה המועמדים.תנו דעה./תגובה.

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  15. Started by LazyBoy,

Enjoy.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  16. Started by shlomi8,

בחודש נובבר יוצא משחק החדש wwe 2007 למשחק יש גריפקה מדימה ואפשר לילכם בקהל ןלקפוץ מהיציאה אחד הסוסים יש סרטון ג'ון סינה נגד קורט אנגל ותמונות מהקרב של ג'ון סינה נגד ריי מסטריו http://media.ps3.ign.com/media/775/775530/vids_1.html

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  17. Started by nore0,

ראיתי תמונות של המשחק והוא נראה קטלני מתי הוא הולך לצאת האתר www.darkwatch.com

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  18. שלום לכולם יש לי את ההגה של מיקרוסופט: SIDEWINDER FORCE FEEDBACK WHEEL וכשאני מנסה לשחק איתו את המשחק NFSMW הוא לא נותן לי לשחק למרות שהוא מזוהה ההגה משתגע כאילו אני לוחץ על כפתורים מסויימים ואני לא יכול לעבור בין תפריטים ובסופו של דבר אי אפשר לשחק, מישהו מכיר את הבעיה? יש לציין שההגה אינו USB הוא עם חיבור מהסוג הישן שמתחבר לחיבור מידי שעל הכרטיס קול. האם ישנו איזה פאטצ' שיכול לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  19. Started by L1ron,

אז ככה,הורדתי את המשחק מהטורנט,הורדתי קראק,והורדתי את התוכנה Origin,ובכל זאת כשאני מפעיל את המשחק נפתח לי הOrigin ורושם לי - To play BF3,you must first active it in your origin account.מה עושים?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  20. היי יש לי את המשחק- rainbow 6: lockdown ואני לא יודע למה אבל אני שומע הכול בסדר חוץ מאת עצמי, אני לא שומע את הנשקים שלי כאשר אני יורה בהם או זורק רימון וכאלה. רק אחרי כמה זמן ששיחקתי ( חשבתי שאולי הבעיה היא בשלב או משהו כזה ) אז שמתי לב ששומעים מאוד מאוד מאוד חלש את הקול של הנשקים שלי, אין לי מושג למה זה ככה ואולי אני חושב שהמשחק חושב שיש ל רמקולים 5.1 או משהוא כזה אבל בכלל יש לי 2.1. גם בדקתי את ה-setting של ה-audio של המשחק ולא נראה לי שיש שם בעיה. ושוב אני חוזר שחוץ מאת עצמי אני שומע הכול מצוין. מישהוא יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי בבקשה?

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  21. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 31 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה מתרחש, מקשיבים? שבוע חדש מביא איתו כרגיל פרק נוסף מבית הפאנבויז. הפעם מצטרף אלינו דניאל (א.ק.א ד”ר דרה) ונותן סקירה או שתיים מכל הלב (בעודו מנסה לשמור על המעט שפיות שנשארה לו אחרי שחפרנו לו במוח). בפרק אנו סוקרים את המשחקים פיינל פנטזי איקס ומלא I, רד אלרט 3, לא נואר (יש לקרוא במבטא צרפתי), טופ ספין 4 ולג’נדס אוף טרוי. כמו כן נסקרים גם הדמואים הבאים: Warhammer 40,000: Space Marine , Warhammer 40,000 Kill Team , Hamilton’s Great Adventure , Pro Evolution Soccer 12. שלושה אפליקציות לאייפון: Decide-o-tron ,Bejewled 2,Road …

22. Started by stas pug,

מי שהוא יודע מאיפה אפשר להוריד את המשחק the secret of monkey island special edition ?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  23. Started by DRz,

אני מחפש שותפים למשחק... (מרוצי אופנועים אוןלין) למי שמעוניין: 233723348. יום טוב.

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  24. כל כך מעצבן להתקע בשלב כל כך מוקדם במשחק... איך אני מגיע לצד השני??? כל הזמן אני נופל למים!

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  25. Started by shimon23,

כשאני מנסה להתחבר למישהו עם ה IP שלו, החיבור נוצר, אנחנו בוחרים קבוצות וכאשר מתחיל המשחק מתקבלת השגיאה: "connection lost" והקשר מתנתק. יש לי ראוטר של edimax br 6104k, אבל גם כשניתקתי אותו נתקלתי באותה בעיה. הגדרתי ב firewall של Mcafee שיהיה למשחק גישה מלאה לאינטרנט ואין לי פיירוול אחר. מישהו פתר בעבר בעיה דומה?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.