עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום לכולם קניתי מחשב חדש, צריך להגיע שבוע הבא , המפרט למי שמעוניין - כאן (ב2-3 דפים האחרונים יש את המפרט שקניתי בסוף) עכשיו, בחיים לא קניתי משחק מקורי (חוץ מ RED ALERT 1, זה שיצא ב 1996) אני מעוניין לקנות משחק מקורי עכשיו, שאפשר לשחק ברשת מול שחקנים אחרים. ז'אנר - אסטרטגיה (הכי אהבתי - RED ALERT 1 , STARCRAFT) או משחקי תפקידים + אסטרטגיה (WARCRAFT, DIABLO) (אף פעם לא שיחקתי דיאבלו 2, המחשב שלי לא החזיק אותו, זה שווה ?) (אגב "אהבתי" אומר - ממש אהבתי, הגעתי בתחרויות של WESTWOOD למקום שישי ורביעי בRA1 בעולם, מתוך עשרות אלפי שחקנים, בחיבור DIALUP מאפן לאינטרנט) דרישות : אורך חיים ארוך מאוד, משחק רשת חובה, הרגשת "מתכת במתכת" משחק כיפי שלא ייגמר, תצוגה יפה ולא תלת מימדית מקרטע…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. רוצה עידכון נחמד לPES4 שמעתי שיש כל מיני פאטצ'ים שמוסיפים הרבה למשחק... אם אפשר להביא את הפטצ' ולומר מה הוא מוסיף תודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  3. הגדרות המשחק רמה :WORLD CLASS. מהירות:FAST. מזג אוויר: בהיר. זמן משחק: 6 דק' מחצית. חל איסור להשתמש ב-OTB במהלך המשחק (מקש Z). חל איסור לשחק עם טלאי(ליגה ישראלית) *משך הליגה הוא שני סיבובים *משך מחזור הוא 48 שעות. *מי שמשקר בתוצאה עף מהליגה ישר! *למניעת בעיות תעשו צילום מסך. *אם המשחק נפסק באמצע מכל סיבה שהיא המשחק יתחיל באותה תוצאה ובאותה דקה! *שחקן שיתפס שנתן לשחקן אחר לשחק לו יעוף מהליגה . בבקשה לא לעבור על החוקים ! הליגה תפתח כשיהיו 16 שחקנים אני הראשון אני לוקח את המנצ'סטר יונייטד איסי 274371689

• 90 תגובות
    • 6.9k צפיות
  4. Started by DAVIDD,

מה דעתכם לפתוח טורניר כזה? אני מוכן לנהל אותו

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by musari,

הורדתי את הבטא זה לא ווארז לפני שכולם קופצים עליי מגיימר//2 ויש שם תקישור http://www.fileplanet.com/betacenter/fear/signup הזה לקבלת הסיריאל ואני לא מוצא שם...ההוכחה שזה לא ווארז (מצורף תמונה) תודה לכל העוזרים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  6. Started by K0sTa,

מישהו יכול להשיג לי שמירה של 100 אחוז ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. המשחק נתקע לי בתדירות גבוהה, המסך פשוט מתכבה וריסט למחשב היא האופציה היחידה. הסרתי את הדריברים של הכרטיס קול והתקנתי חדשים מאתר החברה וזה לא עזר. כמו כן, התקנתי את קטליסט 5.5 במקום 4.1 שהיה לי, אך גם זה לא עזר. מישהו מכיר עוד פתרונות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by liav12,

למחשב של אחים שלי... :-\

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  9. Started by black colt,

ערב טוב לכולם לפני כמה שנים שיחקתי במשחק שמאוד אהבתי שנקרא סים טים הוספיטל שבמשחק בונים בית חולים וכאלה ממש נחמד הבאתי את המשחק הזה מחבר ניסיתי לפתוח אותו עם הדיימון טול ומתקבלת השגיאה הבאה מערכת משנה של 16 סיביות קובץ המערכת אינו מתאים להפעלת היישומים של CףWINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT של MS DOS M ושל MICROSOFT WINDOWS לחץ סגור כדי לסים את פעולץ היישום ויש שתי אופציות התעלם וסיים שתיהם סוגרות את התיבת דו שיח ולא עושות כלום מעבר לזה יש למישהו פיתרון נ.ב אני יודע שההודעה מסובכת אבל העתקתי בדיוק את מה שכתוב שם קצת שינויים במקומות של האנגלית כי זה התבלגן תודה עידן

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. השאלה בכותרת.... שבוע טוב! איתן

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  11. Started by liav12,

בכלל שאני אומר את הבעיה, הכרטיס נתמך במשחק? כי איך שהתחלתי את המשחק אני לא רואה אנשים בכלל או שאני רואה אותם מטושטש, חצאי אנשים וסתם שנראה כמו באג שהם נעלמים וחוזרים לעוד אנשים יש את זה או שרק אצלי?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by musari,

למה נעלתם לבחור את התראד מיסכן ? גם אני הורדתי את הפרוץ גירסת הדיוידי שיחקתי ראיתי שהמשחק פצצה וקניתי את המקורי...ויש עוד המון שעושים את זה כי המישחקים יקרים ורוצים להיתנסות לפני שקונים במה שהדמואים לא נותנים את כל האפשרויות...

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  13. אני מתקין את הג'טיאיי בגרסאת דיוידי אני עושה התקנה מלאה, בסוף ההתקנה שזה מגיע לקובצי אודיו זה רושם לי ככה: מה עליי לעשות 1?!? אני נואש אני מת לשחק כבר במשחק תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  14. קניתי עכשיו hl2 עכשיו יש לי הרד דיסק שמחולק ל2 c מערכת d משחקים קיצר יש לי כבר סטיים עם אקונט של הלף לייף 1 עליו ואני רוצה להתקין את הhl2 בd סטיים מסודר ומאורגן כדאי שאני יכול לשחק css דרך הסטיים קיצר בהקתנה של hl2 התיקת ידע היא d:steam\ ואי אפשר לשנות את זה ואז בסוף ההתקנה אני רואה שיש לי ככה d:steam\steam ושם הhl2 ושאני עושה register עם הסידקי הוא אומר לי להתקין לפני זה את hl2 דרך הדיסקים ואז לעשות registrt קיצר מה עושים אני משתגע כבר ודרך אגב ניסתי לשנות את התיקית יעד אבל אין כפתור כזה יש next back rest ועוד כפתור אחד שמראה לי כמה שטח יש לי בכול כונן אבל אני לא יכול לבחור שם כלום תודה לעזורים !

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  15. איך זה הולך לפי דגלים הריגות מישו יכול לעשות פרינט סקרין בתפריט של הניקוד ולפרט לי על מה מדובר כי קיבלתי דרגה וכמה צלשים ניראה לי זה מן סיכות כאלו ולא הבנתי על מה....ועוד משו מזה נותן לי הדרגות האלו שמעתי שזה פותח נשקים זה נכון?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  16. 2.4 XP SP2 DX 90C שהמשחק התקין ..... R9550 128MB הורדתי את גרסת הדיוי די וגם את גרסת הדיסקים !!! בשניהם אותההבעיה !!! אני שם את המיני אימ'ג ...שהם אומרים לשים בדמון טולס 3.47 אני מעלה מקבל מסך שחור וזה חוזר ל ווינדוס !!! למה לעזזל ? כבר 5 פעמים התקנתי את זה ! שום דבר גם לא פועל ברקע.....שום פייר וול שום אנטיוירוס .....ביטלתי הכל כי חשבתי שאויל זה מפריע ... ? תודה

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  17. Started by Shbd,

לא משנה מה ניסיתי ההגה פועל הפוך לגמרי למשל סטייה שמאלה זה בכלל להאיץ וכל הגדרה אחרת שאני מנסה לא עובדת. ושאני משחק עם המקלדת אני רואה את ההגה זז לפי איך שאני נוסע גם שאני משתמש ב- NOS הוא רוטט. מה עושים? זו בעיה במשחק או משהו? יש הגה של לוג'יטק. WINgman formula foce gp USB

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  18. Started by Tranquility,

כל משחק שאני משחק אחרי זמן לא מוגדר קופץ בחרה ל WINDOWS קיצר זה ממש הורס את המשחקים וגם אחרי שאני חוזר למשחק זה קורה שוב ושוב ... פשוט מתסכל ... החלפתי כרטיס מסך מ 4200 ל 9550 ... ככה שגם השתנו הדריברים קיצר זה לא הכרטיס או הדריברים למישהו יש רעיון מה יכול לעזור ? למישהו אולי זה קרה ?? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  19. Started by ran19,

אני צריך משחקים של אופנועי שטח . תודה לעוזרים ! רק תכתבוו לי את שם המחשק וזהוו!

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  20. זה עתה התפרסמו פרסי הטורנירים במסיבת הרשת הקרובה של חברת LanTekk. למי שעדין לא יודע על מה מדובר: מיקום: תל אביב, גני התערוכה ( ביתן 15 ) תאריך: 06.08.05 יום שבת פתיחת השערים: 14:00 בצהריים. תחילת הטורנירים: 17:00 אחרי הצהריים. סיום האירוע ( זמן משוער ): 8:00 בבוקר. מחיר כניסה לשחקן עם מחשב: 80 ש"ח. מחיר כניסה לשחקן ללא מחשב: 40 ש"ח. מחיר כניסה למלווה: 20 ש"ח. להלן פרסי הטורנירים במסיבה שתערך בתאריך 6.8: Counter-Strike.Pro מקום ראשון: 4,000 שקלים חדשים + 5 מוצרים ( יפורסמו בקרוב ). מקום שני: 3,000 שקלים חדשים + 5 מוצרים ( יפורסמו בקרוב ). מקום שלישי: 1,500 שקלים חדשים + 5 מוצרים ( יפורסמו בקרוב ). Counter-Strike.Adv מקום ראשון: 2,000 שקלים חדשים. מקום שני: 1,500 שקלים חדש…

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  21. Started by evman007,

:

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by avnerel,

היי, הורדתי משחק ל-PS2 בגירסת DVDRIP ואני לא יודע כיצד לצרוב אותו. תודה על העזרה...

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  23. Started by R0ck,

ftp://largedownloads.ea.com/pub/patches/bf2patch_v_102.exe נקווה שלא יהיה עוד HotFix, אין לי כוח להתקין ת'משחק מחדש...

• 37 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by HumanFly,

שלום, בתור בעל מעבד 64 ביט - גם אני מחכה שמשחקים יעברו השקות ותמיכה ב-64 ביט. למי שכן יצא לטעום למשל את הדמו של אינויזיה הBLOOB דנסר, ב64 ביט הוא רץ פי 2 יותר מהר (32X2 = 64 מן הסתם ) השאלה הנשאלת היא, האם לדעתכם נתחיל כבר לראות בזמן הקרוב משחקים שיתמכו ב-64 ביט ? חוץ מההתקדמות של מערכת ההפעלה שעדיין אין ממש הסבה רישמית שכוללת דריבירים מתי לדעתכם או שאתם יודעים בידיוק מתי יצאו משחקים בגירסאות 64 ביט או פאצ'ים ותלאים שיהפכו אותם למסונכרניי מערכות 64 ביטים?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by hagay21,

קניתי ראדון הורדתי את הסטים התקנתי את hl2 עבד יופי נאלצתי בגלל וירוס לשחזר את כל המחשב התקנתי מחדש והוא ניתקע לי בשלב ה loading במסך הריאשוני שמעלה את המשחק למישהוא יש מושג איך מתגברים על הבעייה? נ.ב דיירקט x ועידכון כרטיס מסך מעודכנים

• 0 תגובות
    • 470 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.