עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. MMORPG - Massive Multiplayer On-Line Role Playing Game הכוונה היא למשחק כגון : World Of Warcraft , משחק המוני לרשת הדורש תשלום חודשי . נושא הפוסט הינו אופן המשחק של WoW . חוסר בתנועה זורמת של השחקנים ( כגון : הנסיך הפרסי או Lord Of The Rings: The Return Of The King ) ושיטת משחק המבוססת ברובה על העכבר. שכן ברגע שיוצאים עם קבוצת חברים שהכרנו זה עתה במשחק להתקיף את הזאב המאיים, כל אחד מפנה את דמותו ע"י העכבר כלפי הזאב והדמות פשוט הולכת ומכה בשרירותיות את הדמות בלי יכולת להתגונן ולהתקיף במגוון רחב של תנועות. סיבה שיכולה לגרום למותם של השחקנים במהרה במידה ואינם מגובים ע"י דמויות אחרות ( כגון מטילי קסמים למיניהם ) שחוברות אליהן יחד בכדי שיוכלו להקים לתחיה את הדמות הנרצחת בברוט…

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  2. אני מחפש פתרון להפעלת Israeli Air Force במערכת הפעלה של Windows2000. תודה ...

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  3. Started by --Adidas,

תשמעו יש לי בעיה אני אף פעם לא נהנה ממשחק בגלל שאני הרבה פעמים לא מבין מה לעשות אולי זה בגלל שאני יודע אנגלית ברמה מאוד נמוכה מה אתם אומרים ? ואני כבר רוצה לשחק באיזה משחק ולסיים אותו ! תגידו לי מה עוד יכול להיות שמפריע לי שאני לא טוב במשחקים ? ותמליצו לי פה על משחק שלא קשה לעבור אותו יריות אם אפשר שיעבוד לי על 7300 gs ויש לי גי'גה זיכרון מעבד 3.0

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  4. Started by Jeka90,

היי אני מחפש אנשים שמשחקים פיפא 07 אונליין כדי לשחק איתם אחד נגד השני. אני כבר דיי ותיק במשחק והרמה הכי גבוהה פשוט לא מאתגרת אותי וזה משעמם. מי שרוצה לשחק איתי אונליין שישאיר בבקשה את האייסי/מסנג'ר שלו או שישלח לי הודעה בפרטי.

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  5. Started by Freedom-Shepherd,

אהלן, אני מחפש שותף\ים לשלבי קו-אופ [וגם באופן כללי למשחק] עד שהבאתי אוזניות של Razer זה יהיה עלבום לא להשתמש בהם סתם, ברצינות אני מחפש, יש מישהו בעניין?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  6. Started by Lost Spirit,

הבחור קיבל מיוט [ :lol:] ולכן ביקש ממני לפתוח לו ת'רד עזרה, מה עושים וכיצד עוברים את המקום הזה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  7. Started by Yoav,

מישהו שמע על המשחק? בקצרה, זהו משחק RTS שבו אתה מגלם את צבאו של ארתור המלך (אתה מתחיל מעט לפני) ומשחזר את מה שהוא עשה (כמובן לא במפות מציאותיות וכו'). בקיצור, בשלב השלישי, שבו אמורים לשחרר את האבן מהצהובים (אתה משחק את האדומים), יש להם שתי חומות. הגעתי לחומה הראשונה, חיבלתי את הקשתים, אבל איך אני פורץ אותה? לא מצאתי שום מבנה שיאפשר לי לבנות קטפולטות והכחות שלי לא מסוגלים לעבור. ANY IDEA?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  8. Started by Yakim Peled,

הי, הילד שלי הוריד כל מיני משחקים. הוא מנסה להתקין אותם אבל הם לא רצים. מניסיוני אני יודע שרק קבצי EXE הם קבצי הרצה ואלו אכן רצים אבל הוא טוען שאפשר להתקין גם קבצים מסוגים אחרים. האם יש איזו תוכנה מיוחדת שמאפשרת הרצת קבצים שכאלו? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  9. Started by חן מ,

שלום חברים יש לי התלבטות די קשה:לקנות כרטיס מסך חדש HD4850 או לקנות PS3 מה יהיה עדיף בשבילי?איפה אני אצטרך לשים פחות כסף על שידרוגים?מה יחזיק יותר זמן?יעני כמה זמן HD4850 יוכל להחזיק לי משחקים על ההגדרות הכי גבוהות?לעומת זאת כמה זמן PS3 עוד יחזיק בשוק כמו שהוא מחזיק היום? תעזרו לי להחליט תודה לילה טוב

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  10. Started by Jack_g,

תגידו אם מישהו עבר את המשחק אני הגעתי למשימה 13 שהורדים את החייסרים ושם נתקעתי כי המשחק לא נגמר. יש המשך בכלל או שפשוט אפשר להמשיך לרחת משימות בלי סוף? תודה אל התשובה.

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  11. Started by ניסן פ.,

המשחק לא מגיב, רק אני יכול לזוז. מה עושים?! תודה.

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  12. יש לי P4 2.8Ghz 1GB 6600GT זה יעבוד בצורה נורמלית או שלא לנסות בכלל?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  13. עדיין לא החלטתם האם הפרק השלישי בסדרת משחקי העולם הפתוח הוא בשבילכם או שלא? הסרטון החדש הזה ללא ספק יסייע לכם להחליט אנחנו ממשיכים את הספירה לאחור לקראת חודש אוקטובר הגדול של שנת 2016, שאמור להעניק לנו גישה לכותרים כמוCivilization 6, Titanfall 2, Battlefield 1 – וגם Mafia 3 כמובן, שממשיך להתעצב בתור משחק העולם הפתוח הגדול והמסקרן ביותר שנחת בחנויות מאז GTA 5. אם הייתם מאלה שהתאכזבו מ-Mafia 2 וכעת עדיין לא משוכנעים שהפרק החדש יצליח להימנע מהשגיאות של קודמו – סרטון משחקיות חדש וארוך במיוחד בן כמעט 25 דקות אשר מופץ כעת במסגרת תערוכת E3 הגדולה עשוי לסייע לכם להחליט. Mafia 3 בהחלט נראה עמוס באקשן ברמה גדולה הרבה יותר מקודמו, אם כי ראוי לציין שאחת מהטענות המרכזיו…

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  14. Started by navk2,

http://www.gamespot.com/pc/action/unrealtournament2007/media.html?mode=gameplay ניראה מעולה ! וזה עוד מעט צריך לצאת !!!

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  15. Started by neil4,

<לא קראתי את תקנון הפורום>

16. Started by night-fire,

תנו בשמות של המשחקים!! תרביצו בשמות ורק אל תתנו לי mu כי אני שונא תמשק ההזה,gunbound אנימשחק אז לא לשים בבקשה.. תודה רבה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  17. תראו בדקתי באתר הזה אם אני עובר את הדירשות המומלצות ואני רואה שלא במעבד האם זה הגיוני?

18. שלום, אחרי ששיחקתי ב UNREAL Tournament החדש שמעתי שם כמה קולות מגניבים לאללה, ורציתי לדעת אם אני יכול להוציא אותם מתוך הקבצי UAX שבספריית ה Sounds... אם מישה יודע דבר על הנושא, אני שימח לשמוע תגובה... :AR15:

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  19. Started by XDude,

הגעתי לשמירה שניה שזה בעצם איפה שהעורבים מתחברים ללוחם אחד... אם אני לא טועה אז אמור להיות לי כל פעם שאני מת אפשרות לחזור בזמן או שזה היה רק במשחק הראשון?! בכל מקרה אני לא מצליח להפעיל את זה. זה אמור להיות האות R וזה לא פועל ניסיתי לשנות אות וזה עדיין לא פועל! יכול להיות שבשלב מוקדם זה של המשחק זה לא אמור לפעול!? אם זה כן אז איך אני מפעיל את זה? תודה רבה...

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  20. Started by avi-g2005,

1)איך עושים מצב קומנדור שזה כמו אסטרטגיה בזמן אמת עם מבט מלמעלה כמובן 2)אין לי אינטרנט במחשב שנמצא בן המשחק ולכן אני משחק נגד המחשב וראיתי שהמפות של המולטיפלייר הם יותר גדולות וגם שונות אז האם אני יכול לשחק במפות האלה גם נגד המחשב או שזה מיוחד רק למולטיפלייר

21. Started by elad-k1,

לאלה שמשחקים במישחק מה אני אמור לעשות בשלב השני שהוא ניקרא ה-כפר אני מגיע לעיר שהכול אש ובסוף לשער כזה שסגור מה אני עושה תודה... ???

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  22. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

שלום, יש לי אמריקז ארמי 2.2 (הגרסה הכי חדשה), אבל משום מה נעלמו לי כמעט כל השרתים. אני מקבל רק רשימה קטנה של שרתים (שניים, שלושה) ואף אחד מהם לא רשמי. מה לעשות? מה יכולה להיות הבעיה בכלל?

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  23. מה עושים בקבר של ארתור באנגליה 53% http://img436.imageshack.us/img436/1143/2rg9.jpg תמונה שניה: http://img469.imageshack.us/img469/9738/1qs8.jpg

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  24. ?! ?! שמעתי שהגרפקיה שלו מדהימה וזה מה שמעניין אותי במשחקים וגם אומרים שהוא מפחיד אז אני רוצה לגוון קצת למשהו יש אותו פהל מחשב ? אך הוא ?!

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  25. Started by DRz,

אני מחפש שותפים למשחק... (מרוצי אופנועים אוןלין) למי שמעוניין: 233723348. יום טוב.

• 5 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים