עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ravid,

http://ravid.topcities.com/The_Tournament.zip אני ואחי הכנו קמפיין שמסביר הרבה דברים על ארטאס לפני שהיה נסיך כולל פרודיה על מטריקס ועל וורקראפט רק 800kb ויש בו 30 משפטים בעברית ומוזיקה מקורית! ןכל מי שיראה יגיד שהאפקטים שהכנו גדולים,ובקיצר אתם חייבים לראות!. קורעעעעעעעעעעעעעעעעעע רצוי לראות את הטרילר האחרון של המטריקס כדאי להבין כמה קטעים למי שמסתבך זה קמפיין אז צריך לשים את הקובץ בתיקיה קמפיין איפה שמותקן וורקראפט C:\Warcraft III\Campaigns

2. Started by liav12,

איך אפשר להרוויח שחקנים במשחק tekken 5? עברתי מלא שלבים במצב של הסיפור וזה לא נותן שום שחקן.. תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by lior505,

ישלי מחשב מעבד:amd phenom 1075t 6x שתי כרטיסי מסך shappire 6850 crossfirex 4GB זכרון וכל המשחקים עד עכשיו רצו לי על הכי טוב מהר הורדתי משחק חדש the amazing spiderman והוא פשוט תקוע כל הזמן לא רץ חלק בכללל רץ גרועע! למה זה ככה? מה המחשב לא סוחב? המשחק חזק מידי.?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by MrPanda,

ForceMu צוות שרת פורס אמיו גאה להציג שרת כפול המכיל שרת קשה עונה 4.6 ובמקביל שרת קל עונה 4וכל זה בקליינט אחד! פרטי השרת שם השרת: ForceMu בעלים: טומי אורלי ושלום מתכנת: יוני השרת הקשה השרת הקל עונה 4.6 4 ניסיון 50x 9999x ניסיון מאסטר 1.5x 10x דרופ 30x 75x דרופ אקס 2000 2000 דרופ יהלומים 10% 1…

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  5. Started by Aviv C,

יש לי כל הזמן לאגים במשחקי רשת. למה זה קורה? יש לי מודם USB. יכול להיות שזאת הבעיה?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by michael1232,

ערב טוב מה עושים במיקום הזה על מנת לפתוח את השער? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. בואו לסיבוב בחדר החדש ש-Sega השיקה ב-Steam.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by neogod,

אינ נמצא בחלק העליון של המפה בצד ימין ובכל מקום שאני הולך יש לי הודעה בחלק העליון של המסך שאינ נמצא באזור pri emission וזה מתחיל להוריד לי ת'חיים!!! מה אינ אמור לעשות באזור ההוא? ואיך אינ יכול לעשות שירדו לי חיים סתם?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  9. Started by Nahum2,

Well I want to know if there is gary mod like program for medivle like game oblivion or something? I wanna create some movies but past once not future.....

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  10. Started by דודים דודים,

אבל פשוט הוא חסום באיזור בסטים http://store.steampowered.com/app/201810/ ולא מוצא דרכים אחרות חוץ מלהוריד פרוץ...יש למישהו פתרון לפני טורננט?

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by imac,

איך לדעתכם הוא ? יותר טוב מפיפא 2004 ? מה בדיוק שונה בו מפיפא 2004? אשמח לקבל תשובות.. תודה מראש ;D

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  12. משחק הפלטפורמה וההרפתקאות המשובח זוכה לאישור רשמי על פיתוחו של המשך, וגם זמין להורדה חינם במסגרת חגיגות יום ההולדת של יוביסופט לכתבה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by lmlm,

Operating Systems: Windows XP (with Service Pack 2) or Windows Vista Minimum System Requirements: CPU: Pentium 4 2.4GHz Single Core processor System RAM: 1GB Video Card: Direct X 9.0c compliant video card with 128MB RAM (NVIDIA 6600 or better/ATI X1300 or better, excluding ATI X1550). Sound Card: 100% direct X 9.0c compatible sound card Hard disk space: 8GB free space Recommended System Requirements: CPU: Intel Core 2 Duo processor System RAM: 2GB Video card: DX9: Direct X 9.0c compliant video card with 512MB RAM (NVIDIA GeForce 7900 GT or better) DX10: NVIDIA GeForce 8600 or better Sound Card: Sound Blaster® X-Fi series (Optimized for use with Creative Lab…

• 9 תגובות
    • 892 צפיות
  14. דבר ראשון למה אני לא רואה שום סרבר ישראלי ברשימת סרברים במשחק HL DEATH MACH ??? איך אני שם את זה ו SOURCE ....שאני יראה אותם ב ALL SEEING EYE ??? (הוא לא מוצא לי את זה לבד בחיפוש) דבר שלישי איך אני שם קונפיג ל סורס ??...(כמו שיש לי ב1.6 ו ב ZERO ) ?? תודה

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  15. הדיווח הפיננסי של היצרנית היפנית חושף רף חדש ועגול אליו הגיעה הקונסולה העדכנית שלה, כאשר במקביל גם לנינטנדו יש סיבות טובות לחייך לכתבה

16. בהתאם לרמזים וההערכות, Vanquish ינחת בשוק ה-PC בעוד עשרה ימים, ובאיחור של כשבע שנים לכתבה

17. Started by gjook,

כשאני מפעיל Ghost Recon Advanced Warfighter 2 הייתה לי הודעה Wed Aug 08 17:29:19 2007 Crash in application version: 29980.2562 Streaming WAV file from bank die_wave not found at path: data/sound/voices/die\die_wave.bank Renderer: threaded Physics : threaded\ נכנסתי לתקייה הנ"ל..וראיתי קובץ כקוראים לו..die_wave.bnk בכל מקרה שיניתי לו את השם לdie_wave.bank נראה לי שהבעיה נפטרה , אבל אז צצה עוד אחת.. Crash in application version: 29980.2562 Unhandled exception - access violation C STACK: graw2 (???) : ??? ??? (???) : ??? SCRIPT STACK: data\lib\managers\viewportmanager.dsf(0) data\menu\menu.dsf(0) Renderer: threaded Physics : threaded מה לע…

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  18. Started by kaki356,

איך אני מתחיל לשחק והכול הורודת וזה? למה אמרו פה פעם שלא צריך מקורי כדאי לשחק שמשחקים בשרתים פרטיים או משהו כזה

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by raiman1,

מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול לשחק נגד חבר שלי פיפא 2008 באינטרנט ??? כבר ניסינו כמה פעמים ולא הצלחנו...

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  20. Started by mosh18,

כל פעם שאני משחק במשחקים כמו R6Vegas ,NFS most wanted ו-BioShock אני קואה את ההודעה הזאת ואז המשחק נסגר יש אייזושהי דרך לסדר בעיה זאת?? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  21. Started by האיש הירוק,

אני לא יודע מה ליקנות

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. המשחק זה זה הגה אדום כזה אפשר לקרוא לקרוא לזה קונסולה... זה היה דשבורד עם מסך והיה מכונית נוסעת... משחק וידאו ישן.... בבקשה...

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שאני מנסה להיכנס למשחק עולה לי ההודעה הזאת עולה לי

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  24. אהלן חברה, אני משחק בWARFRAME , רמה 30 , ובניתי את הדוג'ו של הקלאן . מחפש אנשים מגניבים לשחק איתם ( לא חורש) , עדיפות למעל גיל 20 , אבל עם התנהגות נורמטיבית אפשר גם פחות אני בן 23 מבת -ים , אוהב אונליין ,עיצוב,ציור ,אקסטרים, ים , נרגילה , וודקה קרנברי ובנות D: אם מישהו מעוניין צרו קשר https://www.facebook.com/subwoffer13

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אשכול תאריכי יציאת משחקים החזיקו CTRL ולחצו F כדי להעלות את תיבת החיפוש! כתבו את שם המשחק שאתם רוצים לראות את תאריך השחרור שלו ואשרו. [TABLE=class: grid, width: 500, align: center] [TR] [TH]Released 18/11/2014[/TH] [TH]Dragon Age 3: Inquisition[/TH] [/TR] [TR] [TH]Released 18/11/2014[/TH] [TH]Far Cry 4[/TH] [/TR] [TR] [TH]Released 18/11/2014[/TH] [TH]Never Alone[/TH] [/TR] [TR] [TH]Released 27/11/2014[/TH] [TH]Raven's Cry[/TH] [/TR] [TR] [TH]Released 02/12/2014[/TH] [TH]The Crew[/TH] [/TR] [TR] [TH]Released 09/12/2014[/TH] [TH]Lara Croft and the Temple of Osiris[/TH] [/TR] [TR] [TH]Released 18/12/2014[/TH] [TH]Metal Gear Solid V: Ground Zeroes[/TH] [/TR] [/TABLE] [TABL…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.