עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. קפצתי לביקור באתר של Rockstar Games כדי להתעדכן בקשר למשחק החדש בפיתוח Bully ופתאום קלטה עיני לינק ל-Rockstar Classics ולאחר שנכנסתי נדהמתי - Rockstar מאפשרת להוריד למחשב שלכם, בחינם את GTA המקורי ואת המשכו GTA2. כמו כן אפשר להוריד שם איזה משחק לא מוכר בשם Wild Metal. כל מה שצריך לעשות זה להירשם וההורדה תתחיל! תהנו מהקלאסיקות http://www.rockstargames.com/classics/wmc.html

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  2. Started by Gosha,

התחלתי לשחק ב-MS Flight Simulator ומהר מאוד הבנתי שאין לי מה לעשות שם בלי ג'ויסטיק בסיסי לפחות. בלי לחשוב פעמיים קפצתי לחנות מחשבים וראיתי שם כמה דגמים של Logitech ו-Saitek. בגלל שהתקציב שלי מוגבל ונע בין 200-250 ש"ח נאלצתי לוותר מהר על המערכת היוקרתית הזאת של Saitek וצמצמתי את הבחירה שלי לשתי הג'ויסטיקים האלה: -Logitech® Attack 3 שעולה בחנות 200 ש"ח -Logitech® Extreme 3D Pro Twist Handle שעולה 250 ש"ח כמו כן נתקלתי בג'ויסטיק בסיסי ביותר של Saitek - SAITEK ST90 STICK שעולה 100 ש"ח אם אני לא טועה, אבל נראה לי בסיסי מדי (רק 5 כפתורים לתכנות ובלי ידית Throttle). שאלתי היא, מה הג'ויסטיק המתאים ביותר לטייס המתחיל? האם עלי לקפוץ על ה-Logitech® Extreme 3D או שאני יכול להסתפק…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by KF,

שלום לכם... אני משחק איזה 7 דקות במשחק... ולאחר מכן אני מקבל את ההודעה הזו ואז המשחק חוזר לתפריט של הסרברים... ובעצם אני לא יכול לשחק יותר מ-7 דקות ! למה ? נ.ב היום בא אליי טכנאי של האינטרנט והוא החליף לי את המודם (שהיה מקולקל) ואפילו הבעיה נמשכת ! למה זה ? איך אני פותר את הבעיה ?! :'( [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. מישהו זוכר אותו? מה נסגר? מישהו פותח SERVER?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  5. האם יש אפשרות לשמוע במשחק שירים MP3 מהמחשב? "need for speed underground 2"

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  6. הגעתי להיטמן בכמה נשקים והבנתי שכשאתה מגיע לרמה הזאת אתה יכול להחזיק שני אקדחים או שוטגנים בו זמנית איךךך?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by rtr,

http://www.gamespot.com/xbox360/driving/testdriveunlimited/index.html?q=Test+Drive+ ניראה סוף.. כרגע ראיתי רק לאקס בוקס ולPS3 מה עם PC ? ואם יש למישהו עוד פרטים,תמונות,סרטים תוסיפו ..

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום לכם אני בן 24, מזמן לא שיחקתי משחקי מחשב, אבל כשהייתי קטן יותר הייתי מכור. לדוגמא : הגעתי למקום רביעי כמה פעמים בטורנירים החודשיים של WESTWOOD ברד אלרט 1 , עוד כשהיה לי חיבור DIALUP לאינטרנט. (עדיין יש לי את RA1 המקורי..) אהבתי מאוד גם את warcraft2 ומאוד מאוד את starcraft & broodwar - אני רוצה להכנס עכשיו לעולם של דיאבלו (את 1 גמרתי במשחק יחיד, הייתי משחק עם חברים, כל פעם מישהו אחר, בגיל 16-17 זה היה אדיר..) כן, אז דיאבלו 2 עכשיו, כי מכרתי את הפנטיום 3 שלי וקניתי מחשב נורמלי (אני יודע שהוא יחסית ישן, 2001 וכל זה, אבל אני מת לשחק בו, וראיתי שהוא אלמותי ואפילו יצא עדכון לא מזמן, כבוד ! RA1 מת ואין עדכונים המון זמן... חיפשתי בנרות) כמה שאלות, תסלחו לי מר…

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  9. Started by eladbu,

שלום לכולם שבוע הבא אני נוסע לפריז ועוד כמה חלקים בצרפת ואני מעוניין לקנות שם את ה PSP רציתי לדעת אם יש למישהו מושג כמה זה עולה שם והאם זה כדאי דבר שני רציתי לדעת האם ניתן לחבר את זה לטלוויזיה! ואם וכאשר אני אקנה האם יש חלקים נלווים שהם חובה!

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  10. הורדתי את הגוד מוד ואני פותח סרבר ואני יכול להשתמש בכל הפקודות הכל כמו שצריך (קרדיט לשוער של GLOZER המבין יבין - לא משנה...) הבעיה שלי היא שאני מנסה לעשות פקודה אחת פעמיים ברציפות לדוגמה SLAP ... אני מצליח לתת למישהו SLAP אבל אם אני רוצה לתת לו עוד פעם הוא כותב לי שאי אפשר כרגע... זה קורה לי בהרבה פקודות... איך מסדרים את זה? פקודה או משהו?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by elad the master,

מישהו רוצה משחק זוגות 2-2 ? אני וחבר שלי זוג וצריך עוד זוג או כמה זוגות ואפשר יהיה לעות משחקים ליגה משהו כזה... מי שרוצה נא ליצור איתי קשר דרך המסנג'ר: elad551@hotmail.com

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by THE-MASTER,

אני מעוניין במשחק לחימה.עלילתי בעל גרפיקה יפה. המשחק היחיד שאהבתי בחיי עד היום זה מאפיה ואולי הנוף הפסטרולי של FAR CRY גם הצליח להסב ל הנאה. בתודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by liran325,

אני התקנתי את המשחק והוא לא פותח תיקייה של ספורט אינטראקטיב במסמכים וזה יוצר מצב שאני לא יכול לשמור משחקים כי שאני נכנס עוד פעם למשחק הוא לא מזהה את השמירות ניסיתי למחוק ולהתקין עוד פעם וזה לא עווזר למישהו יש אולי רעיונות??? אה ואני משחק בלי הפאטצ'ים שמעדכנים את המשחק תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  14. היה לי ונמחק לי בטעות , ואני לא זוכר את השם

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  15. הרגע הרצתי את הבטא גרפיקה מהממת משו בסיגנון DOOM3 אבל פחות חשוך...אני יביא עוד תמונות תיכף... [attachment deleted by admin]

• 95 תגובות
    • 6.9k צפיות
  16. 1.שלום אני פתחתי סרבר ל4 אנשים... אני ו3 חברים שלי... עכשיו אני רוצה שאני אהיה בקבוצה אחת... ו 3 החברים שלי יהיו בקבוצה שניה.. הבעיה היא ככה... נגיד אני נכנס לקבוצה א' ו3 חברים שלי נכנסים לקבוצה ב' אז סבבה אנחנו משחקים אבל אחרי סיבוב אחד הסרבר "משווה" את מספר השחקנים ומביא אלי את אחד החברים שלי ואז זה 2 על 2.... איך אפשר לבטל את הדבר הזה? פקודה או משהו? 2.אם אני אדמין איך כותבים בלבן? בבקשה לענות לי על שתי השאלות תודה ביי...

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  17. אני חושב לקנות MADDEN NFL לא יודע זה נראה די מגניב, אבל שמעתי זה מסובך מאוד, אבל גם אנשים אומרים ש NFL הוא אחד המשחקים היותר מושקעים של EA, אז מה דעתכם ? וכמה זמן שיחקתם במשחק שבחרתם בלי שהוא ימאס לכם ומחקתם אותו?

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  18. שאני מזיז את העכבר אז רואים את התפריט בקירטוע אולי דריברים

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  19. Started by ras81,

תודה

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  20. אז ככה, בעוד אחד משיטוטיי חסרי המטרה ב-Gamespot נתקלתי במשחק בשם Big Rigs: Over the Road Racing אבל מה שתפס את עיני הוא לא השם הארוך והלא מעניין, אלא הציון שהוא קיבל. 1.0. לא לא...לא 10, 1.0 - אחד נקודה אפס. לי זה נשמע ממש רע אז קראתי את ה-Review וגיליתי שבמשחק הזה ניתןלנסוע במהירות של 80 מייל לשעה על כל משטח, אם מישור או הר, לעבור דרך עמודי חשמל ובתים ואלוהים אדירים - להאיץ ברוורס מ-0 ל-60 מייל לשעה ב-5 שניות. http://www.gamespot.com/pc/driving/bigrigsotrr/review.html וכל מילה מיותרת. וכמובן לא נשכח את כתבת הוידאו המצורפת שפשוט קרעה אותי מצחוק! כתבת וידאו ספרו גם אתם על המשחק הגרוע ביותר שנתקלתם בו.

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by idan1836,

יש לי כרטיס מסך Nvidia Fx 5700 והדמויות במשחק לא נראות שלמות ממש. הם כאלו חלקות ואין לחלקם ראש, מישהו יודע מה הבעיה ? ניסיתי לשנות רזולוציה ועוד כמה דברים בהגדרות ולא נפתרת הבעיה, מה עושים ? תודה ושב"ש..

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אחרי שאני משחק איזה 5 דקות אז זה יוצא מהמשחק ואמר שיש תקלה - שלזיכרון לא הייתה אפשרות להיות READ . ועוד משהו - הפינגים שלי בשמיים (500 בשרתים ישראלים) המחשב זה פנטיום 3 866 FX5200 256 זיכרון

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  23. התחלתי להתעניין בסימולטורים ואחרי שחטפתי שוק מהריאליזם של Lock On (המטוס התפוצץ על מסלול ההמראה בגלל שלא הזרמתי מספיק CO2 למנועים או משהו כזה) החלטתי לעבור למגזר האזרחי של סימולטורי הטיסה, ולכותר הדגל: MS Flight Simulator 2004. אך לפני שאני מתחיל לשחק, מעניינים אותי כמה דברים: 1. הבנתי שאפשר לשחק גם עם מקלדת, אבל האם עדיף ג'ויסטיק? האם השליטה איתו יותר נוחה והאם זו יותר עניין של תוספת לריאליזם של המשחק? 2. אם נגיד אני מתכנן להטיס איזה בואינג חביב מנתב"ג לניו יורק למשל, האם הטיסה תארך 14 ומשהו שעות כמו טיסה אמיתית? 3. משיטוט בפורום סימולטורים בגיימר, שמתי לב שהם עורכים מטסים של חברי הפורום, אבל בשביל להיות שותף במטס צריך להכיר נתיבי אוויר, לדעת להשתמש במפות GPS, להכיר …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by redead,

הורדתי את המשחק הזה ומשום מה הוא לא מוכל להתקין לי אותו על מערכת XP 64BIT !! מישהו יודע מה אפשר לעשות ומה זאת השערוריה הזאת?? תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  25. Started by STRENGTH,

בדרך כלל כל הקווסטים מאד ישנים עדיין מוכרים אותם או שאפשר להשיג אותם רק באינטרנט? (ושזה לא יהיה ווארז?)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים