עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by sMoCHTa,

שלום חיילים! לאחר ההצלחה במשחק הקהילתי הקודם החלטנו לקיים משחק נוסף. אנו מקווים שתהנו גם במשחק זה. המשחק יתנהל בצורה הבאה: - המוד הוא מוד RUSH - המפה ההתחלתית היא Operation Metro(אם תרצו להמשיך נשים עוד מפות). - מתחלקים ל2 סקוואדים בכל קבוצה. - לקבוצה התוקפת יהיו 50 כרטיסים. 16 השחקנים שיירשמו ראשונים, ישחקו במשחק הראשון. לאחר 16 הרשומים הראשונים, השחקנים אשר יירצו לשחק ייבחרו שחקנים מהקבוצה המפסידה וישחקו מול הקבוצה המנצחת. אני מזכיר שבמהלך המשחק עליכם לכבד את החוקים הבאים: • חל איסור מוחלט על קללות. • חל איסור מוחלט על גזענות. • יש להתייחס בכבוד לאדמינים ולשחקנים. • אין לפרסם שרתי משחק\שרתי דיבור\קלאנים\קהילות פורומים שאינן קשורות לקהילה. • אסור להתחזות לא…

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  2. Started by Yeshayhu Brill,

שלום לכולם, צריך את עזרתכם במציאת משחק פעולה בגוף ראשון, לא כבד ובעל אפשרות למשחק מולטיפלייר במצב Local (מחשבים שיושבים על אותה רשת). כרגע אנחנו משחקים ב Cod 2 אבל הוא כבר ממש ישן ובחלק מהמחשבים החדשים כבר יש בעיות תאימות רציניות שלא נותנות להתעסק עם הגדרות הגרפיקה מבלי לתקוע את המחשב... קיצר מחפש משהו בסגנון הזה, ריאליסטי, עם דרישות מערכת מינימליות - וחינמי. אני מניח שמשהו בן 10 שנים יהיה סבבה. חשוב שתהיה אפשרות לחיבור מהיר ומקומי למשחקי death match או flags. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  3. לא הרבה זמן עבודה אבל אהבתי מה שיצא לי, סך הכול אני לא ממש מכיר את המנוע הזה: מצטער מראש על הזווית ההזויה של הסרטון זה הFRAPS:

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Spiritus,

אני זוכר שהיה לי פעם את מורטל קומבט 4. יש משהו חדש יותר שכיף לשחק, כי לא ניתקלתי בכלום. המלצות רבותיי....

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by n1kZ,

אז ככה לפני כמה ימים התחיל דיון שפתח Abyssus על כך שאנחנו לא יכולים לעבור את ה 6 ‎‫ראונדים‬‎ והם יכולים לשם על זה כסף גם שלא נעבור ב mw2 במשחק נגדם אז קבענו לעשות נגדם משחק ביום שבת או שישי ולראות מי יותר טוב אנחנו מאוד רוצים שיהיה סטרים לזה גם אז מי שיכול להיות שיגיד, זה הולך להיות הטוב משלוש מפות Abyssus אני חושב שעשית טעות קטנה ושאתה חושב שבקלות אתה תוכל לנצח אותנו אז אתה טועה חמוד אנחנו הולכים לנצח ומקווה שלא תבכו לי אחר כך 90% הולך להיות סטרים אז כולם לבוא לראות את המשחק הזה. כפי שאמרתי הם טוענים שהם הולכים לנצח את זה מי שחושב אחרת יכול ‎‫להמר‬‎ על המשחק RiM Vs Annoy Best of 3 Mw2 Have Fun!

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. היי כולם להלן המשחקים של PwEman מול Arew במשחק הראווה שעשינו במסגרת פתיחת הטורניר החדש של IGA! משחק ראשון: משחק שני: משחק שלישי: תודה רבה ל- iSneak & PwYumi על הקריינות!

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  7. Started by amiel18,

שלום חברים מה שלומכם? אז ככה החלטנו לעשות משחק ראווה ויש סיבה ממש גדולה לכך, קודם כל המשחק ראווה הוא שיכירו את הקהילה הישראלית רק שהפעם המשחק ראווה לא יהיה על כסף, הוא יהיה על כבוד. 2 השחקנים שמשתתפים במשחק Arew ו- PwEman (אלוף טורניר מספר 23) זוכים במשטח לעכבר של התאחדות משחקי המחשב (המשטח לעכבר באיכות של SteelSeries QcK) לא משנה מי הפסיד או ינצח. המטרה כולה שהקהילה הישראלית תשמע על ההכרזה היום. ישנה הכרזה חשובה שאנחנו רוצים לעשות שאמורה לקדם את הקהילה ולדעתי זה משהו שכולם ירצו לראות. כמו כן שיכירו גם את הקהילה הישראלית (בדיוק כמו שביקשתם שנעשה בדיון הקודם עם TSLHyun בנוגע למשחק מול שחקן מפורסם). אז ככה המשחק יתקיים היום אי"ה בשעה 20:30 בין השחקן Arew (ליטא, שחקן GM שש…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  8. Started by alexbmw,

אני לא יודעה אם זה מתאים לפה או לפורום כללי אבל ... אני מחפש המלצה משחק ראלי טוב וכיפי (לא בהכרח חדש או איכות טובה) שיש בו הרבה דיגמי מכוניות ומסלולים . תודה .

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  9. Started by gilloze,

סוף סוף אחרי פחות משבוע של משחק סימתי תמשחק האגדי הזה והינה תמונה: http://img296.imageshack.us/img296/6231/untitledsf8.jpg מי שצריך עזרה או שניתקע באיזה שלב שיגיד לי אני ינסה לעזור

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Sadist_Within,

שלום לכל חברי הפורום! אני נורא שמח לרשום כאן היום, במיוחד שזאת ההודעה הראשונה שלי כאן! :hi: :yelclap: חברה תקשיבו, יש לי רעיון שאותו אני מפתח עם קבוצה קטנה ונבחרת של אנשים במהלך השנתיים האחרונות ואני צריך את הדיעות שלכם בנידון ואם תרצו לתת יד בפרויקט, אז מה יכול להיות טוב יותר? הרעיון בקצרה הנו פשוט מאוד; ליצור משחק מרובה משתמשים - כזה שיוכלו לשחק בו אלפי שחקנים בו זמנית, ביקום עצום והטריק הוא שיהיה בו אין סוף אפשרויות. ועכשיו נרחיב קצת. במהלך השנתיים האחרונות עמלנו אני וחבריי בפיתוח הרעיון: איך אפשר ליצור מחשק עם אין סוף אפשרויות? וגילינו שאפשר ויש לנו את התאוריה רשומה, אבל הבעיה היא היישום של זה. כי מה שאני מתכוון זה הגדרת מציאות למחשב, וזה אמור להיות מוגדר מכל …

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by asafmanor,

שלום לכולם! אני מחפש משחק רולרבליידס בסגנון aggresive (למי שלא יודע - רמפות, סליידים, ריילים, גרינדים - חבל שהשלושה האחרונים הם אותו הדבר... ;D) אני רוצה שהמשחק יהיה בסגנון thps האגדיים (tony hawk's pro skater) או בסגנון mtv sports skateboarding, או אפילו בסגנון dave mirra. עדיף שהמשחק יהיה חדש ככל הניתן (כדי שאני אולי עוד אוכל למצוא אותו בחנויות) אבל אם כבר לא מוכרים אותו בחנויות, אז חבל, אך בכל זאת תתנו לי את שמו. הערה: אני מחפש את שם המשחק ואולי אף ביקורת עליו, לא לינקים לוורז או כל השטויות האלו. ולסיום: קיבלתי כאחת ממתנות הבר-מצווה שלי את רולר הfive-k של roces האיטלקית, רולר aggresive, לא כזה חדש אך עדיין נחשב מעולה, מקום שני בליין המוצרים של roces בסגנון זה, אחרי הgr…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by shmelo,

http://www.gamespot.com/pc/action/theswarm/index.html דמו פה http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=2841&id=17083

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  13. Started by mp281111,

חברה איך אני משחק עם חבר FARCRY ברשת אני צריך להוריד משהו יכול לעזור תודה מראש

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  14. Started by Or ei,

אני רוצה להתחבר למשחק רשת מקומי דרך האינטרנט בUT איך עושים את זה ?

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  15. Started by tulicooli,

כמו שרשום איזה משחק אתם רוצים לשחק ברשת פתוח לעוד הצעות!!!

16. חברים בואו תנו כתף, תרתמו למאמץ, בוא נביא את ישראל למקום הראשון, כל מה שצריך זה להקליק על העכבר. אני כבר הגעתי ל 21000 לחיצות http://www.clickclickclick.com/default.asp

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by בלוסטון,

ולהגיד איזה משחק אתם משחקים!.... אני GTA5

• 35 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by Croopy,

מישהו יודע איך אני יכול לעשות משחק רשת עם כמה חברים בRed Alert 2 Yury's Reveng? או איזה הגדרות צריך? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  19. Started by sgt_flippy,

מהו המשחק רשת המוני שאתם ממליצים כי אני רוצה לשחק במשחק רשת שדומה ל -mu (כן כן אתם יכולים לסקל אותי באבנים) אבל אני פשוט אוהב את הסגנון של המשחק הזה יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  20. אני רוצה להציע משחק בשם laghaim , אני מקווה שהמשחק יהפוך ליותר מפורסם בקרב הישראלים אז אני מפרסמת אותו פה..למי שמכיר את BIOSFEAR ..אז זה גרסא חינמית של BIOSFEAR ..והוא עובד כל היום! 24 שעות ביממה (אני מציינת עובדה זו מכיון שבגרסא אחרת של המשחק הוא עבד עד 5 וחצי בערב..) הדמויות bulkan-הלוחם של המשחק,מתמחה בהגנה וב HP kalipton-הקוסם של המשחק מתמחה בהתקפה,הגנה יותר חלשה משל חתול מת aidia[מקווה שככה רושמים]פיה מתמחה בריפוי,התקפה קצת יותר חזקה משל ה bulkan[שחקן נמוך רצח ><] human-מתמחה ביריות עם רובים ואמצעים טכנולוגים משוכללים,התקפה חזקה,כוח ממוצע זה היה הסבר כללי. מה חדש בגרסת 2005? חפצים: הוספו חפצים לרמות 300-350[yup זה לא נורמלי ] עולמות: עולם רביעי[אחרי parus עם מ…

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  21. Started by kudu,

שלום יש משחק ממש חזק. אני בילתי מנוצח אתם מוזמנים להלחם בדמות שלי http://kianda-gracie.mybrute.com

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by pbl1,

הנה לכם משחק טוב ברשת והוא חינם כל מה שצריך לעשות זה להכנס לאתר ולעשות id להוריד את המשחק ולשחק בכיף הנה האתר www.gunbound.net

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  23. רציתי לידע אתכם על משחק רשת ישראלי חדש בשם מפקד צבאות. אלפי שחקנים כבר מכל העולם כבר נרשמו ומשחקים במשחק אחד נגד השני. לאתר: http://hebrew.gindis.com/modules.php?name=Account הסיפור של המשחק כדור ארץ חדש נוצר ומלחמת השליטה בעולם החלה. אם אתה רוצה להיות מנהיג של המדינה החזקה ביותר, עליך לגבור על אלפי שחקנים אחרים שמשחקים במשחק הזה בכל העולם. ההצלחה שלך תלוייה בכל כישרון אפשרי שלך, דיפלומטיה, אסטרטגיה ועוד... הוכח לכולם שאתה הטוב ביותר ! מטרת המשחק המשחק מפקד צבאות הוא משחק אסטרטגיה וחשיבה. כמנהיג למדינה חדשה המטרה שלך להיות השליט החזק ביותר בעולם ולשלוט בכל המדינות ע"י שימוש בכל האמצעים הכשרים במשחק, מדיפלומטיה ועד מלחמה ! אתה מוכרח לבנות אמפריה, שתהיה חזקה מבח…

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  24. קטע מועתק מפורום אחר: רציתי לידע אתכם על משחק רשת ישראלי חדש בשם מפקד צבאות. אלפי שחקנים כבר מכל העולם כבר נרשמו ומשחקים במשחק אחד נגד השני. icon_cool.gif לאתר: http://hebrew.gindis.com/modules.php?name=Account הסיפור של המשחק כדור ארץ חדש נוצר ומלחמת השליטה בעולם החלה. אם אתה רוצה להיות מנהיג של המדינה החזקה ביותר, עליך לגבור על אלפי שחקנים אחרים שמשחקים במשחק הזה בכל העולם. ההצלחה שלך תלוייה בכל כישרון אפשרי שלך, דיפלומטיה, אסטרטגיה ועוד... הוכח לכולם שאתה הטוב ביותר ! מטרת המשחק המשחק מפקד צבאות הוא משחק אסטרטגיה וחשיבה. כמנהיג למדינה חדשה המטרה שלך להיות השליט החזק ביותר בעולם ולשלוט בכל המדינות ע"י שימוש בכל האמצעים הכשרים במשחק, מדיפלומטיה ועד מלחמה ! אתה מוכרח לבנו…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. נתקלתי במשחק דיי נחמד לאחרונה - TANKI. חשבתי לשתף אתכם. לכל הזקנים כמוני, שזוכרים שמשחקיות טובה עדיפה בהרבה על גרפיקה משוכללת... זה רץ על הבראוזר, משחק טנקים בתלת מימד. סה"כ דיי כיף לשחק בו, יש DM, TDM, CTF... הנשקים מגוונים, והמשחק מאוזן למדי ככה שלכל סגנון משחק יש שדרוגים מתאימים (אפשר להחליף טנק ונשק בהתאם לסיטואציה ולאיך שאוהבים לשחק) אתם יכולים לחפש סרטונים ביוטיוב כדי לראות, או פשוט לנסות בעצמכם 5 דקות... מי שרוצה להתרשם (לא צריך הרשמה) או להירשם (חינם) מוזמן לעשות את זה דרכי ולהוסיף כחבר... יש על זה בונוס. http://tankionline.com#friend=03a752921 מי שלא רוצה דרכי - פשוט לרשום את שם האתר... קיצר - באמת משחק נחמד. קליל ומשחקיות טובה. קלאן HWZONE מישהו ?

דיונים חדשים בפורומים